Nyüves sajt a malmöi Gusztustalan Ételek Múzeumában. MTI/EPA/TT NEWS AGENCY/Johan Nilsson

Liberális az, aki élvezi a saját undorítóságát


Szoktam olvasni liberális felebarátaink Facebook-posztjait. Kutatási céllal, hiszen az emberi butaságról és gonoszságról még nem tudunk eleget, sokat, sőt inkább még csak a sötétben tapogatózunk a mélységeit illetően. Az alábbi szöveg a maga teljességében tárja fel a liberális lélek mélységeit. De az undorító fogalmát is meg tudja ragadni a maga teljességében.

Idézet következik egy liberálistól:

Én tényleg, őszintén örülök, hogy nagy az átoltottság Magyarországon, és ezt nem iróniából mondom, és ne kössél bele, ha kérhetem. Van itt viszont egy apró probléma. Nekem legalábbis, aki Szputnyikot kaptam. Szóval elvileg védett vagyok, van egy igazolványom, ami csak néhány országban érvényes. Ha utazni szeretnék, akkor teszteltessek, mert ugye vannak helyek, ahol bizony kötelező. Aztán látom, hogy megy a reklám az újranyitásról, örömködünk, mert dől a lóvé egyesekhez (a kiváltságosokra, csókosokra gondolok konkrétan, mert ugye mire is jó a vírus, ha nem arra, hogy még jobban kitömjük a rendszerhez lojális állampolgárokat), úgyhogy egy kósza ötlettől vezérelve úgy döntöttem, hogy én is benyújtom az igényemet, mert van itt pénz bőségesen. Szóval írok ma egy cuki levelet az illetékeseknek, hogy hová mehetek ingyenes tesztre, mielőtt utazom. Mert, akiknek nem az EU és a többi sok-sok ország által elfogadott vakcinát adtak be, azok nem lehetnek kirekesztve az utazásból, ugye? Szeretettel várom majd a válaszukat, addig is sok puszit küldök nekik. Mármint a vezérkarnak.

Pszichológiai elemzés következik. Kérem, ne rémüljenek meg, a liberálisok gennykiválasztása sem sértheti meg az anyagmegmaradás törvényét, tehát nem fogja liberális felebarátunk televáladékozni az univerzumot:

Liberáltunk nagyon boldogtalan attól, hogy nagy az átoltottság. Annyira féltette a tyúkszaros életét, hogy elárulva Ferit és Klárát, elhitte, hogy van vírus, azt is, hogy meg lehet halni tőle, sőt, még azt is, hogy az oltás megvédi az embert. Főbűnként azt is, hogy mindegyik. Annyira be volt szarva, hogy még a kínait is elfogadta volna. Beadták neki az oroszt és most gyűlöli Orbánt. Elülni látszik a járvány, ő pedig tudja, hogy igazán DK-kompatibilisen csak akkor tudta volna gyűlölni a miniszterelnököt, ha az intenzíven meg kell küzdenie minden korty levegőért, mielőtt eggyel csökken az ellenzéki szavazók száma. De gyengének bizonyult és most miatta nem bukik meg a patás. Hálás nem lehet neki, az oltási program a védekezés sikerét nem ismerheti el, valamiért újra gyűlölnie kell. És akkor rájön, hogy korlátozva van a szabadságában. Vannak országok a bolygón, ahová a védettségi igazolványával nem utazhat be szabadon világjárvány idején. A fene ismeri a szabályokat, de ő biztos olyan helyre menne nyaralni, ahová a Szputnyik miatt nem engedik be, csak ha negatív tesztje van. Tehát beengedik, csak tesztelnie kell. De sajnálja a pénzt a tesztre. Mindenre sajnálja igazából, meg mindenkitől sajnálja, de különösen az fáj neki, hogy valamit nem kaphat meg ingyen. Vagy hogy más kapja ingyen. Még nincs túl rajta, hogy mások is ingyen kapták meg az oltást, sőt, mások nyugatit kaptak ingyen. Éjszakánként felriad és merev arccal nézi a sötétséget, és elálmodozik, hogy mennyivel boldogabb ember lenne, ha Pfizert kapott volna. De a mocsok Orbán miatt neki csak orosz jutott.

És ez a féreg minden másra költ, nem tesztre, meg rá, hanem bértámogatásokra, beruházásokra szórja el azt a pénzt, ami ő érdemelne meg. Meg a rohadt gyerekesekre, a családosokra, a Nagybetűs Emberiség szemetére! Azokra, akik a saját gyerekeikre gondolnak és nem rá.

A dolog legszebb része az, hogy az egyenlőségeszme egy egészen beteg változata bújik meg mögötte. Liberális felebarátaink szerint mindenkit ugyanannyi védettség illet meg, immunrendszertől, testi állapottól függetlenül. A kormány hibája, hogy az emberek ugyanattól az oltástól különböző mértékben lesznek védettek, mint ahogy az is, hogy más országok kormányai másképp vélekednek a különböző oltások hatékonyságáról. Politikai alapon persze, nem tudományos alapon.

Liberális hősünk nem vonja kétségbe, hogy az orosz oltás is hatékony. Meg van védve. De azt akarja, a magyar kormány kompenzálja azt, hogy mások másképp gondolják ezt külföldön. Ő ugyanis járvány idején is utazni akar és ugyebár ehhez neki joga van. Tulajdonképpen még önmérsékletet is tanúsít, mert nem akarja velünk kifizettetni az útiköltséget. Hiszen annyi ideig volt korlátozva a szabad mozgásban szegény.

A liberáltat, meg a komcsit, két dologról lehet felismerni: a végtelen pofátlanságról és arról, hogy mindent irigyel, amit más bárki mástól megkap, jelen esetben a nem orosz és nem kínai oltást. Ezt a projektet is egész véletlenül a DK karolta fel természetesen.

Mondjuk érdekes, hogy a 9 millió éhenhaló országában a külföldi nyaralás extra költségeit akarja elintézni a „szegényeknek” Dobrev Klára pártja.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

18 hozzászólás

  1. angelblind652

    Az igazság nem odaát van, hanem itt ezen az oldalon. Kérek mindenkit, hogy a levitézlett FODOR GÉBORRA is figyeljen már valaki, tegyék már helyre a mindennek az igazát, és mindennek az ellenkezőjét is állító politikai kurafit.

  2. Ez az igazi újságírás!

  3. Nagyon röhögtem,mikor egy adósságban fülig úszó ismerősöm sérelmezte,hogy az orosz oltással,nem tud eljutni külföldre.
    Szegény évek óta nem nyaralt belföldön sem. 🙂
    Meg is lepődött,mikor megkérdeztem melyik országba készül? 🙂

  4. Szuper a fenti cikk.Maximálisan egyetértek vele, köszönjük szépen.
    Nem értem a libernyákot, mert az a logikus hogy amikor a járvány lecseng,megszűnik, akkor beindul az idegenforgalom és a vendéglátás minden országban és biztosan kénytelenek lesznek az orosz oltóanyagot is elfogadni az igazolásokban.Addíg amíg be nem indul a gazdaság, addig nem is érdemes utazni.
    A lényeg az hogy az orosz vakcina megvéd a haláltól, a lélegeztetőgéptől, és a súlyosabb betegségtől.
    És ezt köszönöm szépen a kormánynak hogy ezt lehetővé tette. Sajnos egy liberális kormány inkább hagyta volna meghalni az embereket azzal az indokkal hogy az oltóanyagot az EU gyógyszerügynökség nem engedélyezte.
    Ez felháborító, és ha haragudni kell akkor inkább az EU-ra kell haragudni, minden ok meg van erre.

  5. Igen, a cikkben nyilatkozó tipikus (mai értelemben vett) liberális. S akkor összegezzük milyen lény a liberális:
    1. Ő a klasszikus „fogjuk meg és vigyétek” ember. Imádja a problémákat feltárni, kidolgozni, és rábízni másokra, mindig másokra a megvalósítását.
    2. Ő a társadalmi igazságtalanság fennen hirdetett bajnoka. Ő az aki felháborodik az iskolaréme cigánykölykök szegregációján, és ő az aki másik kerületbe viszi a gyerekét elit iskolába, mert a körzetibe cigányok is járnak.
    3. Ő a környezetvédelem felkent bajnoka. És ő az, aki lehetőleg a Föld másik felén szeret nyaralni, mert azért a repcsi – bár nagyon környezetszennyező – de nélküle is elmenne odáig, nemde?
    4. Ő a tisztaság mintapéldája. Amikor bemész vendégként a házába, lefixirozza a lábadról a cipőt, elvárja, hogy zokniban vagy vendégpapucsban császkálj, ne kelljen utánad feltörölni, de ő az, aki patyolattiszta autóját nem szennyezi, inkább kihajítja az út széli árokba a palackját.
    5. Ő a környezetvédelem bajnoka is. Rettentően dühíti, hogy milyen szemetes az ország, mert ő látta, hogy bezzegnyugaton bezzeg minden tökéletes.
    6. Ő a világ lelkiismerete. Elvben. Borzasztóan megért minden kisebbséget, de ő az aki fölháborodik, hogy szomszédságába cigánycsalád költözik, és ő az aki beengedné az egész harmadik világ „menekültjeit” máshová. Csak éppen ne az élettere közelébe.
    7. Ő az önfeláldozó. Mélyen egyetért azzal, hogy el kell látni a menekülteket, elvégre humánus emberi kötelesség, de erre se pénzt nem utal, se nem fogad be maga is eltartásra egyet sem.
    8. Ő az egyenlőség vérbeli bajnoka. Kiáll azért, hogy mindenki egyenlően részesüljön a társadalmi javakból, de ha a szomszéd 5 gyereke ingyen kapja az ebédet, akkor morog, hogy az övé miért nem, mert a szomszéd csak lusta, nem dolgozik, pusztán azért szegények.
    9. Ő az, aki harcol zöld Budapestért, de kivágatja a saját lebetonozott telkét beárnyékoló fákat a szomszéddal. Aztán ugyanő, aki nyáron alátolakszik a szomszéd mégis valahogy megmaradt fája alá, nehogy a hőségtől a kocsija felforrjon, de mikor ugyanez a fa ráejti dióját a csecsebecse kis Audijára, kártérítésként kapkodja elő a fejszét és nyújtja a szomszédnak.
    10. S ő az, aki foggal-körömmel harcol mindenki szexuális szabadságjoga mellett, elmegy tüntetni a család az családokért, a buz**ymesekönyvért, a buzz*yk örökbefogadási jogaiért, a kisgyerekek átoperálási jogaiért, aztán ő az aki visít, ha buz*zybár nyílik a szomszédságban, vagy transznőt hozna feleségként a fia a családba.
    11. S ő az, aki kioktat téged a saját keresztény vallásodból, de sokallja a templomok helyreállítására fordított állami támogatásokat. (kivéve ha mecset, de az se épüljön a szomszédságába).

    12. S ő az aki perrel fenyeget, ha azt mondod ilyen a tipikus szociopata, vagyis magyarul a végtelenül önző ember.

  6. A liberáltat, meg a komcsit, két dologról lehet felismerni: a végtelen pofátlanságról és arról, hogy mindent irigyel, amit más bárki mástól megkap, jelen esetben a nem orosz és nem kínai oltást. Ezt a projektet is egész véletlenül a DK karolta fel természetesen.

    Ebben minden lényeges benne van!

  7. Paranoid Android arra gondol, hogy a magukat liberálisnak mondó, anarchista kollégái fétisisztaként imádják az általuk kiürített anyagokat?

    Paranoid Android arra is gondol, hogy a liberalizmus/anarchizmus, a maga etikátlanságával csak egy módszertan, eszköz az internacionalista-globalista kommunista/náci csőcseléknek?

  8. Ez seggnyalás nem újságírás!

  9. A CIA által vezetett Európai Unó talpnyalása minden aberrált liberális célja .
    A liberális baloldal és az EU elszúrta a járvánnyal kapcsolatos stratégiáját, és most mocskolódnak.
    Szánalmas beteg aberrált csürhe a liberális oldal.

  10. Szabó László

    „A kommunizmus nem egyéb, mint cselekvő irigység!”
    (Dr. Botond Gyula pszichiáter)

  11. Kiváló írás, köszönet érte! Tananyaggá kellene tenni a középiskolákban. Kiválóan illeszkedne egy hittan/erkölcstan óra anyagába az önző és arcátlan ember leírásaként elrettentő példának.

  12. Senkinek sem volt kötelező beoltatni magát egyik oltással sem.
    Viszont ha nem oltatta volna be magát a szputnyikkal, és utazni szeretne, akkor is kell negatív teszt, sőt akkor még azokba az országokba is kéne, ahova a magyarok előszeretettel járnak nyaralni.
    Arról meg, hogy nem állt rendelkezésre elég nyugati oltóanyag, viszont a keleti vakcina rendben megérkezett, nem a kormány tehet. Libsink rossz helyre címezte a levelét, az EU-nak kellett volna íri, ott követelőzzön.
    Ha nem oltatja be magát két hónappal ezelőtt, és várt volna mostanáig, amikor már szabadon választhat, hogy milyen oltást akar, akkor utazhatna unió szerte, csak azt kockáztatta volna, hogy a dk. hősihalottja lesz, és mint Dugonics Titusz, halálával hozzá járul az ellenség, a gaz Orbán rezsim bukásához azáltal hogy a halálozási statisztikát rontja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük