Magyar Péter számára a nyugaton élő és oda vágyakozó magyar a jó magyar, olyanokat is küldene Brüsszelbe


Magyar Péter a magyar baloldaliak és liberálisok új vátesze, a tisztaság, a becsület, a lojalitás, a hűség megtestesítője, aki annyira csodálatos ember, hogy még Gyurcsány Ferencet sem szereti, casting direktori minőségében kijelölte azokat az embereket, akikből a lelkes tömeg kiválaszthatja azokat, akiket majd Brüsszelbe küld képviselni az érdekeit.

Érdekes egy lista ez, olyan képet mutat MP hozzáállásáról a hazájához, amitől a momentumosokat is kilelheti a frász, hiszen lehet olyan EP listát állítani, amely távolabb van már első rátekintésre a magyar érdekektől, mint az övék.

Kezdjük azzal, hogy a messziről jött ember biztos okosabb kisebbségi érzésre alapozva, a jelöltek túlnyomó többsége külföldön él vagy élt, és többen az Európai Bizottságnál dolgozva szerezték meg a hazaszeretetre és a magyar érdekek képviseletére nyilván predesztináló szocializációjukat. Az is komoly előny lehetett a válogatásnál, ha valaki külföldön tanult, legtöbben közülük már a tanulmányaikat is külföldön folytatták. Az influenszerség sem hátrány.

Van egy influenszerdoki, aki ebbéli minőségében (is) nagyon sikeres, más dicsérőt nem is kell mondani róla.

Van egy jogász-közgazdász, aki 10 évet dolgozott Brüsszelben innovációs területen, de szerencsére éppen hazaköltözött családostól. Nagyon megviselte, hogy nyugaton minden jobb és segíteni akar, persze elsősorban Magyar Péternek, meg vágyik vissza Brüsszelbe.

Van egy univerzális zseni is, akinek nyilván belefér az életébe az EP képviselőség, ő mechatronikai és orvostechnikai mérnök, aki doktori kutatásokat folytat az emberi gerinc témakörében, de természetesen van 2 bölcsészdiplomája is klasszika-filológiából és történelemből, és amúgy egy technológiai parkot is igazgatott.

Van egy hölgy, aki nyilván önszántából 16 éves korában Angliába költözött, jelenleg Londonban jogtanácsos. A magyar mellett három nyelvet beszél, feltehetőleg gyermekkori emlékei alapján képviselné az országot és Magyar Pétert az EP-ben.

A partiumi jelölt Nagyszalontán született, programozó matematikus. A jobb élet reményében költözött Magyarországra és most ezért költözne tovább Brüsszelbe.

Aztán van egy jogász hölgy, aki a pénzügyi-technológiai szektorban dolgozik, 16 éve külföldön él, Ausztriában és Spanyolországban, de persze mindent tud Magyarországról.

Az ukrajnai magyar kisebbséget egy Beregszászon született jogász hölgy képviseli a csapatban, ő 10 éves korában települt át Magyarországra, de szerencsére Brüsszelben 15 éven át dolgozott az Európai Bizottságánál. Jelenleg éppen író.

A jogász-közgazdász Luxemburgban él és az Európai Bizottságnál dolgozik. Róla az tudható, hogy kínai vállalkozásoknál vizsgálta azt, hogy azok miért adják olcsón a termékeiket, ezzel kárt okozva ezzel az európai gazdaságoknak. Valaki igazán mesélhetne neki a kapitalizmusról valamit.

Aztán van egy villamosmérnök, Cambridge-ben is tanult. Magyarországot EP képviselőként tenné innovációs nagyhatalommá.

És végül egy újabb külföldre szakad hazánkfia, aki Cambridge-ben tanult vállalkozástant, vállalkozási szaktanácsadóként fejlődött Washingtonban, Bécsben és Londonban. És természetesen 18 éves kora óta külföldön él.

Ha nem lenne ez a lista komoly, akkor viccnek durva lenne. 6000 fokon süt belőle, hogy milyen motivációk is állhatnak a jelentkezők mögött, egy életrajzot és egy motiváció levelet megér a dolog bárkinek jelszóval.

Komolyan el lehet ezt adni? Női kvóta is lesz, mert az 2024-ben ugyebár alap, természetesen MP vezeti a listát, lesz valami szavazás, az interneten gondolom, és legtöbb szavazatot kapó nő lesz a második, aztán a próbaidős mártír a harmadik.

És akkor ezúton is érdeklődnék tisztelettel mindenkinél, honnan a bánatos véleménybuborékjából gondolja bárki is azt, hogy a külföldi pénz vagy ágens bármilyen kontextusban is a mi érdekünket szeretné szolgálni? Több ezer kilométerre innen fűti őket a hazaszeretet. És tényleg a legjobb esetben, pár heti posztolgatása alapján beleszeretnek egy fehér inges csávóba.

Ha valakinek eddig volt is kérdése a Magyar Péter hátterével kapcsolatban, az megnyugodhat. Van neki az rendesen.

Külön köszönjük a 444.hu-nak, hogy a listát teljesen komoly arccal tették közzé, és így nekünk segítettek megtalálni benne a humort. 

fotó: Hatlaczki Balázs


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az amerikai külügyben van magyar ellenzéket váltó hangulat

  Semmiféle új nincs a nap alatt. Szeretett szövetségeseinknek és távolról tisztelt ellenségeinknek rendesen van hajlama …

13 hozzászólás

 1. Megnéztem a bemutatkozó kisfilmeket, elolvastam a fenti cikket, és a felháborodástól csak hápogni tudok. Ugye senki nem gondolja, hogy ezeket a magyarul IS beszélő külföldieket Magyar Péter válogatta ki magának a jelentkezők listájából?! Amerikai szponzora, az a bizonyos hárombetűs szervezet tolta elé a listát, ő pedig szervilisen jóváhagyta. Vélelmezem, hogy a CIA sokkal többet tud ezekről a külföldön szocializálódott emberekről, mint a feleségverő bájgúnár. Ez a kozmopolita bagázs nem biztos, hogy el tudná énekelni a magyar himnuszt.

  • Ez biztos.
   Vagy régi elvtársai, vagy tényleg megkapta a névsort készen. Ez a hirtelen pályázat ötlet teljesen komolytalan volt eleve. Bármelyik jelölttel olyan jól járnánk mint a CsehAtkaval.

 2. Ez a kis pöcs még mindig itt van? Ideje lenne már lapozni.

  • Anonim Andras

   Örüljünk neki, hogy mindezt elmondta, de akár el is hallgathattak volna, de így legalább tisztán látunk. Az a feladatunk, hogy másokat is tisztán látásra ebresszunk. Ne altalanositsunk, a „Z” után ne tegyük hozzá mindjárt az „S”- ét, mert vannak jó magyarok a „zs”-ek közül is. A külföldre kerültek között nézzük meg, mit nyilatkozik, mit. tesz? Jobb ha itthon élők közül választunk, de itt is nézzük meg, hogy mi mond és mit tesz? Ebben vannak segítségünkre a pártok, hogy a nemzeti oldalra szavazzunk. Magyarország mindenek előtt.!

 3. Tehát Magyarországon élő és dolgozó nem képviselheti a magyarok érdekeit brüsszelben. Azok a hülyék, akik ott őrjöngenek ennek a pszihopatának a gyűlésein, nem veszik észre, hogy ŐK CSAK ARRA JÓK, HOGY BESZAVAZZÁK EZEKET A KÜLFÖLDI ÜGYNÖKÖKET AZ EU-ba???? Miért nem közülük választ képviselőket?? A következő „népgyűlésen” erre kellene felhívni a hívők figyelmét!!! Tehát csak a külföldön élő, valakik által iválasztottak képviselhetik hazánk érdekeit az eu-ban?? Honnan tudják ezek a hazátlan gazemberek, hogy nekünk itthon mire van szükségünk??? Ervinke havert miért nem küldi ki? Ő lesz a magyar „pöcszongorista”, ha összejön a balhé??

 4. A zsidók mindig is elégnek tartották volna a 7 millió Magyar embert a kiszolgálásukra. Lásd a bokros a csomag alkalmából be is nyögte.

 5. Kik ezek a „fajmagyarok „? Magyar Péter Magyarországot utáló „magasan képzett zs… nyugati seggnyalói.

 6. Ezek is csak a vérünket szívó idegenek közül valók, nemzetközi zs hátterű jogászkaszt, bankárkaszt tipikus példányai. Természetesen atlantista elkötelezettségű is mindegyik. Nem európai érdekeket szolgálnak, nem minket képviselnek, képviselnének.

 7. Van itt a portálon is pár külföldön élő, de Magyaroszágot figyelő és hazájának tartó gyakori olvasó és kommentelő, nem is ítélem el akik külföldön tudnak csak érvényesülni vagy külföldi a házastárs, tiszteletem az övék is…
  DE!
  Magyarokat csak Magyarországon élő tudja képviselni, mert ő van közvetlen kapcsolatban velünk. Aki – mint a példákból látható – könnyedén és önként külföldre megy, velünk ingyen kitaníttatta magát, aztán egy idegen országot gazdagítva tudásával munkájával, sokszor már gyerekeit sem tanítva meg magyarul, az nem lehet képviselőnk. Aki ugyanis ilyen könnyen sarkon fordul és cserbenhagy, arra ki meri rábízni a népünk képviseletét.
  A hazaszeretet nem köpeny, amit kifordítok, befordítok, hanem egy jellembeli álláspont. Ha más országot gazdagítottál, akkor maradj is ott amikor a szar a te jóvoltodból is – a torkodig ér!

 8. Tényi István tegye a dolgát

  Magyar Péter azt nyilatkozta, hogy kaptak valakitől (szereztek? hahaha) egy adatvédelmi szabályzatot, mert nem akartak érte fizetni. Csakhogy az adatvédelem nem egyenlő azzal, hogy feltöltünk egy szabályzatot a honlapunkra, hanem annak valós tartalommal is kell bírnia! Azaz szerződések és mögötte webhely kapacitások és konkrét tevékenység is kell hogy legyen. Ilyen nyilvánvalóan nem volt, mert az Estratos GmbH-val nem voltak kapcsolatban.
  Az adatvédelmi hatóság hivatalból indított-e már eljárást?

 9. Nagyon izgalmas látni a pánikot és totális tanácstalanságot, amivel a kormányzati zombisajtó Magyar Péterre reagál. Vádolták már macsó nőveréssel és férfiatlan szokásokkal, azzal, hogy kidurrant lufi és azzal, hogy veszélyes Soros-ügynök, azzal, hogy tehetségtelen senki és azzal, hogy ő az új messiás… Épp csak ürgebőrbe varrt gyíkember nem volt még, akinek egy kulák malomtulajdonos a szeretője, de ami késik nem múlik. Ha csak annyit sikerült elérnie ennek a NER-ből kiszakadt figurának, hogy felkavarta a poshadt magyar állóvizet és láthatóvá tette, milyen ócska kommunikációs panelekből áll a közbeszéd, már érdemes volt megjelennie.

 10. Tetszik is, amit Magyar Péter csinál, meg nem is. Tetszik, hogy dinamikus, fiatalos, végre felpezsdült tőle a dögunalmas hazai politikai élet, hogy végre valaki valami mást csinál mint a többiek. És tetszik, hogy olyan ügyekre irányítja rá ismét a figyelmet, amelyek méltatlanul lettek mellőzve (pl. Völner-ügy) Viszont nem tetszik, hogy úgy csinál, mintha nem lett volna ő is haszonélvezője 13-14 évig a mostani rendszernek. Mintha nem asszisztált volna a közpénzlopásokhoz és a hatalmi keverésekhez. Röviden: ellentmondásos a képem róla. Választás után meglátjuk, életképes-e a Tisza-projekt.

 11. ISMEREK EGY PÁR NYUGATI MAGYART, AZOK ÚGY MEGRUGDOSNÁK EZT AZ ELMEBAJOS POLOSKÁT, HOGY UTÁNA 2 HÉTIG VÉRT HUGYOZNA…
  MIT KÉPZEL EZ A SZARHÁZI, A NYUGATI MAGYAROK NEM BOLSEVIK BUNKÓK ÉS TUDNAK 2-IG IS SZÁMOLNI, NEM ÚGY MINT A POLOSKA ANALFABÉTA RAJONGÓI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük