Vigyázat! Áltudósok rasszista, illetve strukturálisan férfiellenes irományokat terjesztenek „kutatási eredményként”!


Az elmúlt hetekben  több tudós nő is felbukkant a magyar liberális propagandaoldalakon, elképesztő baromságokkal traktálva a szerencsétlen és gyanútlan olvasókat. Természetesen a CEU és hasonló minőségű áltudományos intézmények támogatásával és hátterét felhasználva történik mindez. Az egyetemi áltudomány természetesen mindig társadalomtudomány címkével fut és nettó ideológia. A marxista-leninista esti egyetem újjászületése ez, de Magyarországon még a kommunisták se gondolták komolyan ennyire a saját baromságaikat, mint a CEU feminista kvótán hizlalt áltudósai, álszociológusai és álnői.

A nősovinizmus és a fehérellenes rasszizmus kéz a kézben járnak. Áltudósok, álnőként olyan világszemléletet terjesztenek „tudományként”, ami minden létező társadalmi csoport sérelmeit a férfiakból és a fehérekből vezeti le.

Minden fehér ember elnyomó és minden férfi is elnyomó. Ha fehér vagy, csak az ad némi felmentést a fehérséged alól, hogy nő vagy, ha pedig férfi vagy, csak úgy menekülhetsz az elnyomó címke alól, ha nem vagy fehér.

Ezért ennek a két gyűlöletideológiának, amely a világot teljesen elnyomásként leíró modern liberalizmus ideológiai pakkjának a része, a képviselői  sajnos nagyon sokszor nők. A céljuk pedig társadalmi konfliktusok kirobbantása, elmérgesítése, agresszióvá konvertálása szélsőséges „következtetésekkel” és lehetetlen követelésekkel, és természetesen a tudomány nevében.

Első elkövetőnk egy Kende Ágnes nevű ideológiai segédmunkás, aki az ELTE-n éppen doktori fokozatot szerez. Természetesen szociológus és a „cigányokat” kutatja. Akiket egyébként rasszizmusból és férfisovinizmusból romáknak nevez. A roma szó ugyanis a számtalan cigányok által használt nyelv és nyelvjárás egyikén leginkább cigány férfit jelent.

Manapság a szociológus olyan ember, aki a fehér férfiak által tudatosan, az idők kezdetén, világ-összeesküvés keretében létrehozott patriarchális és strukturális elnyomást kutatja. A szociológus manapság nő, vagy olyan férfi, aki még nem elég érett ideológiailag ahhoz, hogy comingoutoljon, mint transznő. A szociológusnak valamelyik képzetes kisebbségi csoport az örökbe fogadott gyermeke, annak az elnyomását kutatja, jobb ügyhöz méltó elhivatott buzgalommal, természetesen azt a férfi világ-összeesküvés nagyobb kontextusában elhelyezve.

Mindig mély tisztelettel néztem azon felebarátaimat, akik az ilyen ideológiai dolgozatokat, megnyilvánulásokat tudományos szempontból képesek kritizálni, pontosabban fogalomról fogalomra, mondatról mondatra kimutatják, hogy az egész mekkora baromság. Ez a megközelítés azonban azt az illúziót kelti, hogy tudósok, szakemberek vitatkoznak egymásközt. Ez azonban egy veszélyes tévedés.

Itt asztrológusok vitatkoznak asztronómusokkal, kommentelők, mondjuk például O1G666, a természettudományban professzori címet szerző szakmai tekintélyekkel.

Kende Ágnes baromságsorozata ugyanis olyan áltudományos hamuka, ami nem cáfolható vagy megvitatható a tudomány keretein belül. Ő nem tudományos vitapartner, hanem társadalmi jelenség, és tudományosan csak így, divatos és kurrens áltudományként vizsgálható. Ő csak egy igazi kommentelő, aki a maga sekélyes eszközeivel visszaböfögi, amit a CEU és az ELTE ideológiafejlesztési óráin számtalanszor elismételtek neki.

Az asszimiláció arra utal, hogy van egy többségi normarendszer. Te jössz valahonnan, valamilyen kultúrával, háttérrel, és kutya kötelességed is, másrészt akkor tudsz abban a világban boldogulni, hogyha ezt feladva alkalmazkodsz a normához, bármilyen idegen is az tőled.

Az inkluzió, az integráció, a befogadás szemléletében a rendszer alkalmazkodik a különböző hátterű gyerekekhez. Óriási különbség, amikor a rendszerhez kell neked alkalmazkodnod, hogy boldogulj, vagy a rendszer képes alkalmazkodni ahhoz, amilyen vagy.

Szerencsénkre Kende Ágnes abban nagyon tehetséges, hogy egy-egy mondatába mindazt az összes baromságot belezsúfolja, amelyet egyébként a doktorijában táblázatokkal és diagramokkal több száz oldalnyira duzzaszt. És az sem mond semmivel sem többet, mint ez a kettő.

Az első mondat mindközönségesen azt mondja logikailag, hogy minden kultúra és normarendszer, amely bármilyen kontextusban többségi, etikailag rossz, mert alkalmazkodást követel meg. És azt, hogy ha a többség alkalmazkodik a kisebbséghez, az viszont jó. A második mondat pedig azt mondja, hogy a kultúra nem is lényeges, a rendszernek és mindenkinek egyenként alkalmazkodnia kell az (egyébként bármilyen) egyénekhez, egyenként és teljesen.

Miről is beszélünk ennyire nonszensz keretfeltételek után?

Ez itt teljes mértékben ideológia, olyan ideológia, amely a mindenkori tradicionális többség teljes önfeladását követeli és megalapoz bármilyen erőszakot, amely a többséget, annak kultúráját, nyelvét, társadalmát el akarja tüntetni. Kende csak egyféle kultúrát ismer, a sajátját, amely a folyamatos pusztulás projektje, és semmiféle terve nincs arra a helyzetre, amikor minden többséget, normát és kultúrát sikerült már elpusztítani. Mondom, nem tudós, legfeljebb hasznos idióta.

Ide is leírom, pedig általában mindenkit hidegen hagy: olyan etnikum, hogy cigány, nincsen. A világon élő, cigánynak hívott etnikai és/vagy nyelvi, illetve kulturális csoportok genetikailag, nyelvileg és kulturálisan teljesen különbözőek, és sok száz, ezernyi van belőlük. A letelepedett vagy erőszakkal letelepített vándorló csoportok elmúlt száz éve Európában pedig szinte mindig nyelv- és kultúravesztésre ítélte ezeket a csoportokat, ennek a folyamatnak a különböző állapotaiban vannak a közép-európai cigánytelepek lakói is. Törzsi jellegű közösségeik felbomlottak, egymás mellett élnek, de nagyon sokszor már nem egymással. Magyarországon például a beás és a kolompár cigányok különböző csoportjai között olyan mértékű antropológiai, kulturális és nyelvi különbségek vannak, mint a falusi kínaiak és az afrikai feketék között. A cigányság közös vizsgálata mindig értelmetlen egyszerűsítés. És Kende Ágnes semmit nem ért a cigány kultúrákból és a közöttük lévő viszonyokról, ahogy egyetlen liberális sem, soha semmit. Nincs generális megoldás, csak helyi, mert ezek a pusztuló széteső kultúrák, „struktúrák” még haldoklásukban is lokálisak és egyediek.

Másik versenyzőnk Vásárhelyi Orsolya „adattudós”. Visszafogott öndefiníció. Nagy felfedezése, hogy az algoritmusok diszkriminálnak, sőt, a mesterséges intelligencia is (fog). Ja, és az „etikus adatelemzés”. Meg a „transzparencia”. És az első programozó nő volt, és a férfiak kiszorították a nőket a programozásból, meg mindenhonnan. (Szerintem pár hónap és Einsteinről is ki fog derülni, hogy fekete nő volt.)

Tehát az első lépés, hogy feltételeznünk kell, az általunk írt program akár diszkriminálhat is, és erre fel kell készülni.

Plusz sok nő, köztük én is, mindig attól fél, hogy nem akar ún. token woman lenni. Azaz olyan nő, akit azért vesznek fel, hogy ki tudják tenni a kirakatba. Tavaly, amikor állást kerestem, több helyre is hívtak senior data scientistnek, mert kevés van belőlünk, főleg itthon. Sok mindent ígértek, és aztán sokszor kiderült, hogy egy nő sincs az adott cégben. Én viszont jól marketingelhető lennék, és nekem kéne felépíteni a csapatot. Amivel nincs gond, meg klassz, hogy egyáltalán elkezdtek dolgozni ezen. De bennem azért ott motoszkált, hogy azért ajánlottak-e állást, mert jó vagyok, vagy azért akarnak felvenni, mert szemmel láthatóan nő vagyok.

Figyelemre méltóan logikátlan önreflexió. Gondolom ennek az álproblémának a kezelésére találták ki a nemváltást. Vásárhelyi Orsolya persze sokkal okosabb, mint az előző delikvens, de a strukturális elnyomás az ő világát is felzabálta már. De nem szabad, hogy ellágyítson bennünket az, hogy neki esetleg olyan szaktudása is van, amit haszonnal lehet művelni, vagyis ért is valamihez.

Eredetileg erről többet akartam írni, de szerintem már elértem az egészségügyi határértéket. Az adatok diszkriminálnak. Nem a valóság diszkriminál, hanem a program. Haha.

Javaslom annak tudományos kutatását és sürgős kiderítését, hogy a karrierista ostoba nők hogy a francba szorították ki az okos nőket szinte mindenhonnan? A női kvóta törvénynél erősebb divatja elképesztő károkat okoz. Még viszonylag okos emberek is elkezdik használni ezeket az értelmetlen fogalmakat és ideológiával itatnak át emiatt mindent.

Amúgy az egész tipikus: a férfiaknak kellene teljes egészében alkalmazkodni a nőkhöz, mint képzelt kisebbséghez.

Szerintük női szempontból teljesen mellékes, hogy a férfiak milyenek és hogy ők mit szeretnének.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

30 hozzászólás

  1. Már miért is kellene egy feminista nőnek figyelembe vennie azt, hogy a férfiak milyenek és mit szeretnének?

    Hiszen a strukturális, nőelnyomó patriarchátus minden egyes fehér, heteroszexuális férfi számára alapból biztosít minden olyat, amit csak a férfiak szeretnének…

    Hát mit szeretnél még ezen túlmenőleg is, te kis telhetetlen? 🙂

  2. A probléma nem ennyire bonyolult. A globalisták (Soros és bűntársai) módszere a társadalmi csoportok közti gyűlöletkeltés az „Oszd meg, és uralkodj!” elve alapján. Ahová ezek beteszik a lábukat, fellángol a gyűlölet. Jelen esetben homoszexuális (finomabban kifejezve: feminista) nőket használnak fel gyűlöletkeltésre. A CEU-t pedig el kell Magyarországról zavarni minél messzebbre!

  3. Ezeket a nősoviniszta egyedeket a „bal”oldal tenyészti? Ugyanis ott szoktak felbukkanni.
    És láthatóan mindegyiknek van valamilyen defektusa.

    • Talán a beltenyészet miatt?

    • Végső Anna

      Szerintem egy társadalom egészségességét alapvetően a nők határozzák meg.
      Ha a helyükön vannak – és nem húzták ki a férfiak lába alól a talajt(!) – az mindenkinek jó. Nemcsak a férfiaknak, a nőknek is!!.
      De ha a nők nincsenek a helyükön, annak mindenki csak vesztese lesz. Ezek a szerencsétlen nők is!

  4. Grassy József

    Akkor én mint kisebbség vacsoraidőben ellátogatok ehhez a Kende ágihoz..és mikor a T .családjával(többség) leül vacsizni akkor beleszarok egyet a tányérjába…és követelem hogy egye is meg,mert engem mint kisebbség diszkriminál azzal hogy az én szaromat nem eszi meg,a sorosét meg igen…az elnyomó fehér férfiakról még annyit, elég megnézni hogy bánnak a nőkkel,a cigány,arab,fekete férfiak,a maguk környezetébe,úgy általában.. csak itt nincsenek bekötve az istálóba a nők

  5. Schenkhyalfonz

    A koncepció a lényeg, a valóság mellékes. Az igazodási pont a funkcionális analfabéta, ideológiailag felturbózott öntudattal és a virtuális valótlanság (közösségi tér) kötelezően követendő fogódzói rituális felmondásával.
    A Nyugat megérett a pusztulásra és sajnos az Egyház is erősen törekszik a semmi felé, militia Christi már nincs, a szeretet is egyoldalú, lsd. a Szentatya viszonyulása a neki nem tetsző (amúgy a hívek tömegei által támogatott) hazai kormánypolitikához.

  6. Rémes.
    Rémesen is néznek ki?

    CEU támogatásával?
    A CEU Bécsben van, onnan üzengetnek? Vagy a KEE-ről (Közép-Európa Egyetem) van valójában szó?

    Ugye tudjuk, emlékszünk még, hogy a CEU és a KEE kettő külön szakmai és gazdálkodó szervezet?

    A CEU és KEE nevét közigazgatási eljárásban – hatóságilag – meg kellett volna változtatni, hiszen nem egyetemek, hanem felsőoktatási továbbképző központok.

  7. Ez a „hasznos idióta” kifejezés nagyon divatos meg minden, de ide most nem illik.

    Ez a két példány teljesen haszontalan, hasznavehetetlen.

    Felesleges a „munkájuk” minden tekintetben.

  8. Bullózus Pemfigoid

    Nem kell ezektől leszbikus önjelölt áltudományos szaroktól megijedni.
    A magyar ballibák rettentő igénytelenül és lagymatagon próbálnak, öngyarmatosító jelleggel, beimportálni olyan trendeket, amik a Nyugat egyes részein(főleg LA, Portland és Minneapolis környéke) jól futnak.
    Csak nem veszik észre, hogy a négerek miatti térdepeltetése az átlag magyarban – aki még négert se látott soha élőben, nem hogy gyarmatosító múltjára lefetne felszegezni őt – ez csak értetlenséget szülhet.
    A női jogok baszkurálása is eléggé mellékvágány, mert míg a fejlett Nyugaton az 50-es években egy nő még bankügyekben sem járhatott el egymaga, csak a férje írásos beleegyezését bemutatva, addig nálunk már traktoroslányok, munkásnők,stb. képében hirdették a nők egyenlőségét.
    Odaát vannak államok, ahol tényleg tiltott az abortusz, de csóri helyi nőegyletünknek még ez sem adatik meg.
    Ezek szinte áhítanak Orbántól valamiféle korlátozást, amire vércseként csaphatnának le, bizonyítandó a fasizta jellegű patriarcha társadalmunk mivoltát, de pechükre nincs ilyen. Méla csend van és hullaszag, ami zavarja őket.
    Amikor előhoznák a „pronuonjaim”-témakörét, szomorúan konstatálják, hogy a magyarban nincs nyelvtani nem 🙁
    Még ezt a rohadt kis áldozatiságot sem adtuk meg nekik!!

    Mára komikus elemmé váltak ég a ballib patvonalon is, mert míg az Államokban, ha egyik ilyen förmedvény megszólal és mond valami orbitális nagy baromságot, ott nem lehet szólni(emlékezz James Damore esetére a Google echo chamberrel), mert azonnal vége a karrierednek. Ha ott tetemre hívod a hazudozást, az adathamisítást, a féligazságot, akkor megütheted a bokád, de nálunk még a logika dívik és ezt nem vették be a leszbikus adattudós hőseink a képletükbe, amikor a programozás úttőrőinek állítja be a nőket(ja, amíg lyukkártyát kellett repetitíven lyukasztani, még egy majom is nagyon hasznos tud lenni, de amikor a programozás átalakult komplex matematikai-logikai-absztrakciós feladattá vált, ahol nem betanított dolgokat kell ismételni, hanem kreatívan ki kell találni új megoldásokat, mindjárt eltűntek a porondról).
    Ma ott tartanak, hogy az „algoritmus a náci, a patriarcha, a fehér”, mert mi, náci, fehér férfiak ilyenre írtuk. Ha a google képkereső feketéket ábrázoló képhez hasonlatosakat keres és gorillás is közé kerül, azért szi-go-rú-an csakis a férfiak tehetők felelőssé, a természet kicsit sem.
    Ezek kénytelenek Hedi Lamarr pornószínésznőbe belelétni a „Blútúsz szülőanyját”, pedig mindneki számára elérhető az információ, hogy egy George Antheil nevű zenész-feltaláló csak felhasználta a buta, de mellnagyobbítási tanácsért épp hozzá forduló kis bárcást arra, hogy a hírnevét felhasználva közösnek adja el a frequency hopping szabadalmát, hogy így ne tudja(szokásához híven) a US Army simán ingyen lenyúlni.

  9. vajon mi volt a gond az előbbi hozzászólásommal?

  10. Rézmüves Gusztáv

    Nem tartom szerencsésnek, hogy nekem kel e témában véleményt formálni.

    De a roma etnikum megnevezése mentén érintve érzem magamat tekintve, hogy én is roma vagyok.

    Különösképpen, pedig mert 6 db ország részvételével én vezethetem Projekt felellős feladatkörben ezt a programot Európában.

    INTERACTION SHARING ROMANI CULTURAL EXPERIENCES

    A beszámolóból kiragadott sorokat idézem engedelmükkel.

    „Az általunk képviselt (Összehívott) nemzetközi roma ifjúsági közösség. rendkívül becsesnek tartja az Európai oláh cigány identitás felvállalását.
    Úgy találtuk, hogy Európa szerte az emberiség által felhalmozott ismeretek értékek színvonalas elsajátítása, a roma emberek által is.
    Felismertük annak hasznát és szükségességét ,hogy a világ technológiai és értékeit-vívmányait elsajátítsuk.
    Ekképpen tudatosult bennünk az is hogy a föld nevű bolygó szülötteiként tartozunk kultúránkat az elkövetkezendő nemzedékek számára megőrizni.
    Ahogy ezt más népek számos tagja is teszi, hiszen bolygónk ettől olyan sokoldalúan gazdag.”
    Tehát arra szeretném e cikk íróját motiválni, hogy a népek kulturája mentén csak abban az esetben hivatkozzon a nemzeti kultúrára. ha ezt a lehetőséget más népek részére is bisztositja.

    • csakafidesz

      Roma Úr! Tisztelettel közlöm, hogy a magyar nyelvben cigányt mondanak. A dajcsokat mi németeknek, a ruszkikat oroszoknak, a polszkikat lengyeleknek és a romákat cigányoknak hívjuk. Ezt tessék elfogadni, mert mi továbbra is magyarul fogunk beszélni.

    • Roma úr magyar helyesírása is amolyan cigányos… :oD

    • Biztos, h azt a blogbejegyzést olvasta, ami alá írta a kommentjét??? Ha igen, eléggé fölösleges a kérése! Hol talált bármilyen utalást arra, h a szerző bármely nép jogát vitatja kultúrája megőrzéséhez???

  11. “a karrierista ostoba nők hogy a francba szorították ki az okos nőket szinte mindenhonnan”

    Feltehetően ennek gazdasági okai is. vannak!
    Ha ismerik Margaret Atwood “A szolgálólány meséje” regényét, abból kiderült, hogy a képzeletbeli társadalom a nőket különböző csoportokba osztotta be, többek közt volt a szülő nő kategória!
    Így a családfő a beosztott nőt megtermékenyítette, és ezután felnevelték a terméketlen, de kiváltságos feleséggel együtt!
    Ha a nő nem fogant meg, akkor csak a legalacsonyabb kategóriájú csoportba helyeztek őket át, illetve volt egy radikálisabb módszer is!

    A mai rendszerben is hátrányos ha a dolgozó nők egy jó időre – vannak olyan elvetemültek, akik hosszabb időt szánnak a gyermeknevelésre – nem produkálnak a munkaipari szektorokban!

    Ezért kedvelik a munkaadók a karrierista ostoba fajtát, mert abból a fajtából egyrészt nagyon sok van és biztosan lehet tervezni úgy 20-30 évre előre, ami a cég fejlődése szempontjából előnyös.
    A karrierista nők meg azt hiszik, hogy a fiatal kor örökké tart és nekik alanyi jogon minden jár, valamint a mostani mesterkélt ideológiák ennek csak táptalajt adnak.

    Ma koruk előrehaladtával ezeket is előbb utóbb mellékvágányra teszik, de a liberális politikai háló majdcsak felfogja őket, az ostoba férfiakkal együtt!
    Ez a szép új világ!

    • Így igaz, kedves Magda. A mai okos nő épp gyereket szül, mert tudja, hogy így biztosítja a jövőt.
      Meghát sok helyen ostoba, diplomahamisító férfi a vezető, és mint a mondás is tartja, okos vezető nálánál okosabb alkalmazottat vesz fel, és nem korlátozza, mert tudja, hogy ettől jobb lesz a csapata. A buta főnök meg nálánál butábbat, hogy ő látsszon okosnak.
      Ezek a tyúkok meg amennyire ostobák, pont annyira agresszívak. Az okos nő hát inkább visszahúzódik, nem áll le vitázni egy ilyen visító perszónával. Ez megy mondjuk a buszon is amikor politizálnak az ostobák. Fenyegetően üvöltenek, hogy ne merjen az ellenvéleményes még megszólalni sem.
      Ez a liba két dolgot sem vett még észre: kezdetben a férfiak teljesen kisajátították a programozó szakmát, mert kalandvágyóbbak nálunk nőknél és ez új iránynak, pláne remek kereseti lehetőségnek számított.
      Csakhogy a fiúk rájöttek, hogy a legtöbb ilyen munka egyhangú, sokszor favágás. Ezért fordult az ipar a monotóniát – általában persze, nem mindig – jobban toleráló nők programozásba csábításába.
      A másik még egyszerűbb, ha ilyen agresszív nőszemélyt nem vesznek fel, akkor elkezd visítani, hogy „csak azést mert nő vagyok, ez megkülönböztetés!”

  12. Remek eszmefuttatást olvastunk a fenti Kende Ágnes nevű elmebetegtől:
    – Tehát van kishazánkban 10 millió önálló egyéniség, és a többieknek alkalmazkodni kell hozzájuk, mert mindegyiknek joga van megtartani, átélni az identitását, a társadalomnak pedig ezt tolerálni kell.
    Oké, csak az a baj, hogy mi mérnöki agyunkkal nem tudjuk ezt hogyan lehetne megvalósítani. Mert addig oké, hogy a többieknek tudomásul kell venniük, sőt akceptálniuk azt hogy mondjuk szeretem hallgatni az ABBA slágereit, viszont sokan vannak, főleg a fiatalok, akik viszont falnak mennének ettől. Én az ő zenéjüktől megyek falnak. Aztán a 80 évesek meg mindkettőinktől mert ők meg a jóebédhez szól a nóta stílust kultiválják.
    Tehát akkor mindenki mindent elfogad, és érdekes hangás jön majd ki belőle.

    Vagyis 10 millió egyéniséghez kell tízmillió másik egyéniségnek alkalmazkodni, de mivel azok is mi vagyunk, most akkor kihez is? Mindenki tartsa számon mind a 10 millió polgártársa összes egyéni tébolyát és alkalmazkodjon hozzá? Ez mennyi interakciós kapcsolat?…. Jaj, ez már számomra túl magas matematikai feladvány.

    De vegyünk egy egyszerűbbet: Idejön, mert jön is, egy muzulmán egyéniség. Őneki meg van engedve, hogy 4 nejet tartson. Tehát akkor a mi férfiainknak meg át kell adniuk a feleségeiket, hogy ne akadályozzuk szegény muzulmánt vallási jogaiban? Jó, addig még érthető, ha a rasszista örök bűnös fehér férfiak átadják a feleségeiket, de mi van az elnyomott nőkkel? Például azokkal, akik ragaszkodnak az egy darab saját férjhez?
    Úgy pár évszázadig elsorolhatnánk ezeket a példákat, úgyhogy zárjuk is le egyszerűen, hátha ezek a libberált gyengeelméjűek is felfogják:
    Ha a nagy népvonulásban idejön egy 2 méteres benga pápua, mert ugye neki is szabadságjoga idejönni, aki otthon szereti a fehér lágy női husit – a levesébe. És rád támad, te nagyonhülye szociológus maca, akkor tolerálva hagyod magad kicsontozni, vagy felháborodva rendért, rendőrért kiáltasz? Akkor ugye persze jó, ha rend van a társadalomban és mindenkinek be kell tartania a törvény szabályokat…

    Amúgy csak egy igazi kérdés van ilyen disszertációkkal, cikkek íróival kapcsolatban:
    Ezek maguktól ilyen hülyék, vagy van az a pénz, státusz amiért el is hiszik amit leírnak?

  13. Ezekre a „tdományos” humán dolgozatokra modja az öreg székely, hogy úri huncutság!
    Tényleg ezek az „értelmiségiek”, mihez értenek?
    Egész életükben nekünk kell eltartani őket?
    Pedig Londonban kellenek a mosogatók!

  14. csakafidesz

    Ha egy feminista nőt nagyon alaposan megkefélnek akkor felhagy a feminizmussal.

  15. Ez nem ellentétes az alkotmánnyal?

    Ha igen, miért nem lép az illetékes hivatal?

  16. Talán az ..etikus adatelemzés..tettszett
    legjobban.Gondolom ez az udvarias elnevezése
    az adathamisitásnak.
    Kende személy,nem merem nőnek nevezni,
    még megsértődik,csak a végső határig
    fejlesztette a relativizmust.Mivel ő
    igaznak érez valamit.ezért az igazzá
    válik.Ebben csak az lehetne jo hogy mivel
    én másként érzek igy az is valoság,ja
    elfelejtettem hogy ez csak a balos
    berkekre igaz,jobboldaliakra a régi
    szabályok vonatkoznak.

  17. Egyszer megpróbáltam elolvasni egy bevezetés a gendertudományokba című könyvet. Sajnos 5-6 oldalt bírtam belőle, pedig nagyon igyekeztem. A hülyeség a gendernél is attól lesz „valóságos”, hogy sokat beszélnek róla. Aki ezen nevelkedik az megszokja és természetes lesz számára a hülyeség, ahogy természetes volt számunkra sok-sok éve a szocializmus összes kreténsége is.

  18. Jön a kutatónő, egy szociológus, vagy kultúrantropológus és kutatja a cigányságot, a rasszra jellemző egzotikus specialitásokat. Este pedig hazamegy a full luxus budai villájába, gondosan lefürdik, fertőtlenít és szagtalanít, majd kipiheni a szörnyű stresszt, aminek ki volt téve. Egy valamire való tudós, mondjuk egy Jane Goodal, az odaköltözött a dzsungelbe és a majmokkal élt évekig. A fentnevezettek képesek lennének megenni azokat a kajákat amiket a cigányok? Hiszen csak vegán, esetleg paleolit ételeket fogyasztanak.Avagy strukturálisan ők is rasszisták. A tolerancia azt jelenti, hogy mindenki éljen a maga kis világában.
    Legelőször ezek a személyek, /nők?/sírják el magukat, ha valaki áltudománynak meri nevezni a semmi habosítását, amit végeznek.

    A rasszista algoritmusokkal kapcsolatban az a legfőbb probléma, hogy maga az evolúció is elnyomáson, sőt szelekción alapul. Már pedig nincs progresszió evolúció nélkül. Sajnos az ateista pápa, Richard Dawkins szerint a gének keményen önzők, hogy ne mondjam, rasszisták. Ajjaj!

  19. Az ugye csak véletlen, hogy az egyik Kende (mint Kende Péter), a másik meg Vásárhelyi (mint Vásárhelyi Mária)?

  20. Ivan von Gorcsev

    ” Vigyázat! Áltudósok rasszista, illetve strukturálisan férfiellenes irományokat terjesztenek “kutatási eredményként”!

    Mi férfiak, régóta tudjuk: AKI TUD, ALKOT!
    AKI NEM TUD ALKOTNI, AZ IRIGYKEDIK ÉS KRITIZÁL !

    DE ETTŐL MÉG A KUTYA UGAT, ÉS A KARAVÁN HALAD. MERT EZ PEDIG AZ Ő DOLGUK.

  21. „Minden fehér ember elnyomó és minden férfi is elnyomó”

    Talán ez volt az utolsó gondolata annak a migráns-simogató aktivistanőnek, akit
    a gyámoltjai halálra erőszakoltak és ott hagytak az út szélén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük