A nagy szexuális felvilágosodás!


Azok a régi szép idők! Amikor a szexuális felvilágosítás egyetlenegy nagyon nyilvánvaló viszonylat néhány apróbb részletének tisztázását jelentette. Én például szerencsére jelen voltam a saját szexuális felvilágosításomon. Gyermekkoromat ugyanis félig nagyvárosban, félig pedig falusi, tanyasi környezetben töltöttem. Ez utóbbiban az ember nehezen tudta megoldani, hogy tudatlan maradjon, az illetlen állatok ugyanis mindenhol csinálták, ahol ez eszükbe jutott. Vagy ahol az emberek összehozták nekik a randit. Tehát annyi kopulációt láttam, mint a fene, és miután mindegyik esetben evidens volt, hogy melyik a nőstény és melyik a hím, illetve ki mit hová dug, fel sem merült bennem, hogy parajelenségek is léteznek. Vidéken akkoriban sem kellett a gyerekeket olyan szakállas néniktől és bácsiktól félteni, akik újat tudtak volna mondani a sokat látott fiataloknak. A felvilágosulatlan parasztok ezt ugyanis tévedésnek címkézték, fel sem merült, hogy az ilyesmi szándékos is lehet.

A parajelenségekről akkor hallottam először, amikor kezdtek elengedni a nagyvárosban egyedül. Mellékesen, de jelentőségteljesen megjegyezték, hogy ha idegenek nagyon kedvesek hozzám, akkor pucoljak. Csak az LMBTQ-mozgalom aktivistái sejthetik, hogy milyen örömöktől fosztott meg így a maradi családom. Nekem meg eszembe sem jutott lázadni. Mondjuk ebben például nagy szerepe volt annak a lánynak is, aki hetedik végén megmutatta a melleit nekem. Az ilyen típusú kellemes meglepetésekhez az embernek általában nincs köze, nekem sem volt. Míg a szüleink beszélgettek valahol, mi kimentünk a házak mögötti rétre sétálni és beszélgetni, igyekeztem jó benyomást kelteni, okosnak látszani, akkor már valahonnan sejtettem, hogy ez bejön a nők egy részének. Beszéltünk az iskoláinkról, arról, hogy milyen furák a lányok az én osztályomban, illetve arról, hogy milyen hülyék a fiúk az ő osztályában, majd arról, hogy ehhez képest milyen jól el tudunk mi beszélgetni egymással. Kvázi közös nyilatkozatot adhattunk volna ki arról, hogy az ő fiú osztálytársai, illetve az én lány osztálytársaim mennyire hülyék.

A júniusi napot eltakarta egy bárányfelhő, a madarak csicseregtek, mi pedig beértünk egy facsoport fái közé. Ekkor a lány, azzal az irányváltással, amire csak a lányok képesek, tényleg minden átmenet nélkül megkérdezte, hogy szeretném-e látni a melleit. Szerencsére a hormonszintem még nem volt túl magas, így képes voltam értelmesen válaszolni: Igen. Persze.

És megmutatta. Létezik agyi fényképezés, még az a kis fekete bogár is megvan viszonylag részletgazdagon, amelyik éppen köztünk repült és éppen a két melle között volt, amikor lehúzta a feje fölött a blúzát. A többiről nem is beszélve. Még vagy egy órát sétáltunk, még kétszer megmutatta, és még csak azt sem kellett mondanom, hogy azért, mert nem tudom elhinni, hogy mennyire szép. Mint kiderült, kivételes szerencsém oka nemcsak az volt, hogy igyekeztem kedves lenni, hanem az is, hogy a lány mellei hirtelen nőttek meg és a fiúk azzal húzták, hogy igazán megmutathatná nekik. Ő nem kedvelte ezeket a fiúkat, de kíváncsi volt rá, hogy milyen lehet megmutatni egy olyan fiúnak, akit kedvel. Láthatólag nem bánta meg ezt a hirtelen ötletét, együtt élveztük a helyzetet. Sem őt, sem engem nem traumatizált ez az esemény, ha a következő pár évben összeakadtunk, mindig mosolyogva üdvözölt és megálltunk beszélgetni. Sajnos többé nem maradtunk kettesben, pedig szívesen megnéztem volna, hogy van-e változás.

Kamaszkoromban nem voltam túl sikeres a nőknél, a fiúk kamaszkori elviselhetetlensége mellett nyilván a hormontúltengésből következő kedvességhiány is jelentős szerepet játszott. Kár, hogy ez a nyilvánvaló összefüggés csak a kamaszkorom végén merült fel bennem.

Mindezt azért meséltem el, hogy némileg jobb hangulatban vágjunk neki a pedofíltörvénynek.

Tegye fel a kezét, aki azt szeretné, hogy 3–18 év közötti gyermeke olyan emberektől kapjon szexuális felvilágosítást, akiknél a személyiségfejlődés során a szexuális irányultság lekanyarodott a normál heteroszexuális útról? A heteroszexualitás is elég érdekes és változatos, a parajelenségek formagazdagsága és brutalitása azonban végtelen. Akik ilyen útra térnek, nem könnyen viselik a sorsukat, minden eszközt felhasználnak, hogy valahogy egyensúlyba kerüljenek.

Mindig óriási sivalkodás követi, amikor ezt leírom, de az nagyon nyilvánvaló, hogy nem jó nem heteroszexuálisnak lenni.

Még mindig a legjobb heteroszexuálisnak lenni, még akkor is, ha egy férfival előfordulhat, hogy Vadai Ágnes lesz a felesége. Vagy ahogy egy lány is ébredhet arra, hogy beleszeretett Fekete-Győr Andrásba. Ebből látszik, hogy mennyire könnyen befolyásolható az ember, még akkor is, ha heteró.

A szükséges, de nem kívánatos iszonyatmennyiségét az ember akkor is össze tudja szedni, ha heteró, nem kell ahhoz az emberi perverziók tömegéből szemezgetni. Szülőként azt gondolom, mindenkinek joga van a gyermekét magának felvilágosítania, és gyermekét megóvni az emberek által elkövethető ostobaságok és gonoszságok részletgazdag felsorolásától.

Homoszexuális, transzszexuális és bármilyen, csak nem heteroszexuális felebarátaink ugyanis nem azért látogatnának el az óvodákba és iskolákba, hogy elmeséljék a gyerekeknek, hogy mennyire nehéz ilyenné lenni, ilyennek lenni.

Nem megóvni mennek oda a gyerekeket, hogy amikor a kamaszkor káoszában felmerülnek bennük ilyen késztetések, akkor azokat a helyükön kezeljék, ne vegyék komolyan. Ahogy azért sem, hogy azt elmondják a gyerekeknek, semmivel se lettek kevésbé boldogtalanabbak attól, amikor elmentek egy szakállas bácsival, vagy egy szakállas nénivel, akik közül az előbbi volt csak nő, de mégis ő játszotta a férfit (igen, ez ennyire egyszerű, hiába nem érted, kedves olvasó).

Nem: ezek az érdekes bácsi-nénik – akik nemegyszer leginkább a szörnyekre emlékeztetnek a Marvel-univerzumból – azt mesélik a gyerekeknek, hogy azt csinálhatnak magukkal, amit csak akarnak. Levágathatnak magukról egyes dolgokat, átszabathatják magukat. Kisgyermekként, gyerekként biztos egészséges ilyesmiket hallani. Aki képes visszaemlékezni a gyermek- és kamaszkorára, a hormon- és hangulatingadozásaira és a szélsőséges érzelmeire, az pontosan tudhatja, teljesen döntésképtelen lett volna egy ilyen kérdésben, ugyanúgy 6 évesen, mint 16 évesen. Előbbi esetben egy kellően aljas felnőtt, utóbbi esetben bármilyen erősebb személyiség képes lett volna bárkit rábeszélni bármi érdekesre. Hiszen olyan fiatalokat, kamaszokat tömegesen találhatunk ma is, aki szerint például Fekete-Győr András okos, karizmatikus és szexi. És ha valakinek kétsége lenne arról, hogy ebben az egészben a szexről, a gyereke szexualizálásáról szól minden, akkor annak ajánlom, vizslantsa meg azt a politikai vitát, ami pár éve robbant ki amiatt egy német tartományban, hogy az általános iskolákban “análisszex-oktatást” akartak bevezetni. Ezt még a liberális szülők is túlzásnak találták, hiszen ők is azonnal felfogták, hogy gyermeküknek normális esetben nem lesz szükségük erre a készségre. Ha lenne, az nagy baj lenne. De ami késik, nem múlik, nem múlhat el nap valami progresszió nélkül. És valahogy ezek az emberek mindig valahogy a hátsó bejáratnál lyukadnak ki. Fixáció ez a javából.

A hétvégén a Fishing on Orfűn például az egyik hülye zenész, frontember (nem a Lovasi) teljesen komolyan levezette, hogy nem szabad ilyesmivel “megbántani” az LMBTQ+ embereket, valamint azt is: a pedofília elleni törvényből egyenesen következik, hogy a Fishing közönsége is koncentrációs táborban végzi majd egy-két év múlva. A hülye közönség meg egyetértőleg visított, mintha a hónaljszőrét húznák. Pedig ezek rendes emberek, ahogy a hülye Lovasi is az, meg ez a marha zenész is, csak pontosan ugyanabban az agymosásban részesítették őket – meg ők egymást is – az elmúlt 15–20 évben, mint amit most az óvodásoknak, kisiskolásoknak és kamaszoknak is követelnek.

Mindannyian emlékszünk a szexualitással való első találkozásainkra. Izgalmas, csodálatos, nagyon jó pillanatok voltak ezek, a gyermekkor, a kamaszkor minden szélsőségességével, naivitásával együtt. Nem tudtuk, mit kell, nem tudtuk, hogy kell, nem sejtettük, mit fogunk érezni, mennyire lesz jó, de azt pontosan és megdönthetetlenül tudtuk, hogy a lányok a fiúkkal, a fiúk a lányokkal.

Biztos van egy egészséges egyensúly, hogy azok megfelelő támogatást kapjanak, akik nem férnek bele a biológiailag releváns kategóriába, és ők is fel legyenek világosítva arról, hogy mi történik velük.

De nem követelhetik maguknak a “normális” címkét csak azért, hogy jobban érezzék magukat. És nem követelhetik maguknak azt, hogy szabadon “hódítsanak” a gyerekek között.

De nem is követelik. A legnagyobb dráma az, hogy az amúgy is kis számú szexuális kisebbségeket néhány száz elmebeteg hergeli és viszi teljesen beteg irányba. Ezek az emberek nem homoszexuálisok vagy transzszexuálisok elsősorban, hanem perverz exhibicionisták, destruktív szexuális forradalmárok.

Itt volna az ideje egyébként, hogy a homoszexuálisok döntő többségét kitevő, egyébként normális emberek is elkezdjenek fellépni például a gyerekek szexualizálása és az agresszív LMBTQ+ propaganda ellen. Semmi sem tenne többet az LMBTQ+ emberek beilleszkedése és elfogadása érdekében, ha együtt küzdenének velünk az elmebetegek ellen.

És most kérem, olvassák újra a cikk elején található történetet. Az az élet.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Meráni Klára férjével az árnyéktrónra tör

  Normális ember nem vágyakozik arra, hogy bolgár “nagyhercegnőt” lásson a magyar trónon. Arra sem, hogy …

19 hozzászólás

 1. Szerencsés az a gyerek, akinek lehetősége volt, megtudni – mint ahogy nekem is, hogy kérdésemre a nagy-nagy bàcsimtól, hogy miért ugrik a kakas mindig hátulról a tyúkok hátára – azt a választ kaptam, hogy attól lesz a tojás!
  Kecskék is voltak!

  • Abból meg a kecskebogyó.
   :DDD
   De te a kakasról és a tyúkról kérdezted.
   Ha a kecskét láttad volna, akkor arra is válaszol. Abból meg a kisgida lesz.

 2. ” ezek az emberek mindig valahogy a hátsó bejáratnál lyukadnak ki”
  Kijárat az, nem bejárat.

 3. Brindzás Vojto

  Éljen Karigeri!
  A méhlegelők a továbbiakban pedig a szexuális felvilágositás modern oktatótermeinek tekinthetők!

 4. Egyetértek azzal, hogy a homoszexualitás fogyatékosság, mint minden, ami természetellenes, ami
  nem működik a funkciója szerint.
  Mint a vakok, süketek, sánták. Nekik is biztosítani kell minden jogot az emberi méltóságuk megtartásához,
  ahhoz, hogy emberi életet tudjanak élni.
  De nincs joguk ahhoz, hogy kijelentsék, erőszakosan propagálják, hogy a vakság, süketség, sántaság, bármely sajnálatos fogyatékosság azonos a normalitással. Nincs joguk arra nevelni a nem fogyatékosokat,
  hogy ők hajtsanak végre öncsonkítást, mert az emberi jog, az a szabadság csúcsa.

  Nem véletlen, hogy az OPNI-t bezárták, szétverték a nemzetközi szinten is magas színvonalú gyógyítóhálózatot. Ugyanis akik azt világméretűen elrendelik, tagadják, hogy létezik a természet törvényei szerint való szellemi-erkölcsi-fiziológiai-biológiai normalitás.

  HAMVAS BÉLA
  (…) Ehhez hasonló katasztrófa az embert csak akkor érte, amikor a földet özönvíz árasztotta el, és az emberiség az óceánban elmerült. De akkor az elmerülés külső volt, mint ahogy a népvándorlás is külső: ma az ember saját tudattalanjában és a társadalom saját tömegében merül alá. Az óceán a tudattalan, és a tudattalan az óceán. Vízözön annyi, mint elmerülni a tudattalanban. Ma éljük ezt a belső vízözönt.
  .
  Ebben az új helyzetben az, hogy ami lent volt és felkerült, éppen olyan végzetes, mint az, hogy ami fent volt, az elmerült.
  .
  A tömeg helye lent van, ahogy lent van a tudattalan helye is. Sorsa szerint ide tartozik.
  .
  Az ökör, ha a szekeret húzza és szánt, szent állat. Ha felkerül, sárkánnyá változik. Az ekét nem húzza többé, az igát ledobja, megvadul és tüzet okád.
  .
  Az uralkodó helye fent van, mint a tudaté. Sorsa szerint ide tartozik. Az angyal, ha fent él, szent lény, de ha lemerül, ördögivé változik. Nem áraszt világosságot és tüze vulkanikus lesz.
  .
  Ha a tudattalan, amelynek helye lent van, felkerült, éppen olyan démonikussá válik, mint a tudat, amelynek helye fent volt és lemerül.
  .
  A szent igavonóból sárkány lesz, a szent világosság angyalából sátán. Mert ami lent türelmesen szolgáló ökör, az fent szörnyeteg, és ami fent fényes angyal, az lent ördög. És az, hogy az igavonóból sárkány lett, éppen olyan katasztrófa, mint az, ahogy az angyalból sátán.”

  • atörökszultán

   @gyozo2018 Hamvas Béla A láthatarlan történet:A vízöntö . Android írása remek.

  • Borbála Subicz

   Egyetértek minden szavával. (Sajnos, nem tudom továbbítani az ismerőseimnek. Kár.)

   • Már hogyne tudná továbbküldeni ismerőseinek, tisztelt (ismeretlen) Borbála SUBICZ, egészen könnyedén továbbíthatja: egyszerüen copy/paste parancsok segítségével is elküldheti ezt a nem olyan hosszú szöveget, de ha ez esetleg túl hosszú és fáradságos lenne, létezik még egy ennél is sokkal egyszerűbb módszer, csak küldje el ezt a linket:
    https://kiettemeg.pestisracok.hu/2021/06/a-nagy-szexualis-felvilagosodas/#comment-78702
    és ismerőseinél máris megjelenik teljes terjedelmében a szóban forgó, Önnek oly igen megtetszett (valóban remek) komment. 🙂

 5. Csak Kérdezek

  Ha egy “olyan” iskolai ismeretterjesztó óra teljes anyaga megismerhető lenne,
  akkor is pártolnák ezt az ökörséget, egyes megengedő típusú szülők?
  A részletekben van elbújtatva a lényeg, lehet, elborzadnának tőle?
  Akik elutasítják, azokat nem kellene ezzel kínozni, de a kétkedőknek lehet,
  hogy kötelezővé kellene tenni az anyag tanulmányozását?

 6. Sajnos a törvény nem a gyerekek védelméről szól, hiszen akkor Kaleta Gábor és társai ma börtönben lennének. A cél szerintem inkább a pedofilok és az LMBT összemosása, amivel a homofób szavazókat próbálja mozgósítani a kormány. Nincs is jobb, mint a keresztény szeretet és tolerancia jegyében gyűlölködni egy kicsit.

 7. Dr Tothpál József, az MTA filozófiai tudományokat művelő köztestületi tagja

  A természet törvényei ellen lehet lázadni, a gének játéka ellen is, de értelmetlen… És teljesen felesleges… Csak sajnálkozhatunk, mást nem tehetünk, mert az Evolúció öntörvényű…

 8. csakafidesz

  Számomra mindig egyértelmű volt, hogy a buzik ferdehajlamú, beteg emberek, ennek megfelelően kerültem is őket. Seni se próbálja nekem elmagyarázni az ellenkezőjét. De azt, hogy a gyerekeinket és az unokáinkat is megcélozzák nem fogjuk szó és pofon nélkül hagyni.

 9. Azt ugyanis hiába várnánk a valódi homoszexuálisoktól, hogy felháborodjanak a kisgyermekek “felvilágosítása” ellen. Ugyanis a buzik annyira kevesen vannak, hogy nehezen találnak egymásra, és akár beismerik, akár nem, féltékenyek a normális párkapcsolatot választó velük egyneműekre, mert nekik is a jóképű sármos férfiak vagy szép nők az ideáljaik, de manapság ilyenre keleten komolyan kell vadászni. Viszont ha a gyerek, kamasz úgy nő fel, kioktatják, hogy nincs ebben semmi szégyentelen, akkor ha ezt oktatják, ez a hivatalos álláspont, heteró, gerinces önálló egyéniség legyen a talpán, hogy egy piás, vidám kamaszbulin, többségi rábeszélésre ne próbálná ki a szex eme fajtáját. És máris nagyobb körben lehet becserkészni a buzi partnert.
  Pont ezért van a nagy visítás, mert ez az vagyis normálisként való reklámozás amit mi nem engedélyezünk.

 10. Szalay Miklós

  Egy alapfokú gender összefoglaló:

  https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml

  Pont annyi, amennyinek értelme van.

  • Ha valakinek legalább alapfokú tudása van efféle szövegeket nem vehet készpénznek. De aki hinni akar benne, tessék.

 11. Réz Ádám

  A melegek szólásszabadságának és oktatásban való megjelenésének tilalma alkotmányellenes és nevetségesen abszurd. Ha kivennénk a tananyagból minden LMBTQ-kötődésű művet Sapphó verseitől, Platón Lakomájától vagy Thomas Mann Halál Velencébenjétől Leonardo, Michelangelo, Caravaggio festményein át Csajkovszkij, Meredith Monk, John Cage stb. zenedarabjaiig, alig maradna használható mű. És akkor George Cukor, Jean Cocteau, Luchino Visconti, Pier Paolo Pasolini, Rainer Werner Fassbinder, Andy Warhol, Derek Jarman, Pedro Almadovar, Alejandro Amenábar, John Waters, Kenneth Anger, Gus Van Sant, Ferzan Ozpetek stb. filmjeiről szó sem esett.

  • Nadler Tibor

   Aművek értéke nem függ a szerző magánéletétől, amit nem kell se rklámozni, se elitélni. A pedofil cselekedetektől ettől még illik megvédeni a gyermekeket, ahogy a nemváltásra neveléstől is.

  • Réz Ádám (tán csak nem az esztéta úrhoz volt szerencsénk)
   Van úgy, hogy valaki nem látja a fától az erdőt. Egyrészt ha netán elkerülte volna a figyelmét, vagy nem képes szöveget értelmezni, akkor kísérletet teszek Önnel, hátha …
   Senki, sehol nem olvashatta, hogy a fenti (érdekes, Sappho kiivételével, mind férfi) alkotók művei tiltó listára kerülnének.
   Esetünkben a pedofíliát sújtó büntetési tételek növeléséről van szó, kiegészítve a kiskorúak körében végzett LMBTQstb. propaganda tilalmáról. Ha ezeket a szándékokat kifogásolja, akkor az én, és sokunk szemében Ön egyszerűen egy bűnpártoló.
   Az mint zenekedvelőt kissé mulattat, hogy Csajkovszkij és Cage példaként szerepel Önnél. Hiányos lehet a zenei műveltsége, mondjon már akár az előbbi művei között egyet is ami homoszexuális propaganda címére pályázhat, valószínűleg inkább az Ön szexuális fantáziája a nagy.
   Gyatra próbálkozás. Hogy Platón és Thomas Mann egy-egy művel szerepel az vakvágány, valószínűleg arra gondolt, ho gy ezeket emelné ki valaki, de a maradék ettől még túlnyomó és jelentős, még ennél is siralmasabb a Leonardo, Michelangelo, Craravaggio említése. A filmrendezőket hagyjuk is, mert művészi teljesítményük alapján a fele – bár ízlések és pofonok … – azt sem érdemli meg hogy a nevüket megjegyezzék (nem is fogják)

 12. Remek írás. Semmi nyoma paranoiának.

  Az összes hisztizés az erőszakos agitátorok megélhetési félelmein és a globális vállalkozások ügynökeinek, reklámozás miatti veszteségein alapulnak.

  Nincsen a törvénycsomag tartalmával semmi probléma, legfeljebb az, hogy nem tér ki az összes erőszakos szexuális visszaélésre és azok népszerűsítésére, népszerűsítői elleni védelemre és nem biztosít lehetőséget a 18 év feletti nem önálló életvitelű fiatal felnőttek és kortól függetlenül a gondnokság alá rendelt személyek védelmére.

  https://www.parlament.hu/documents/129291/40734520/T16365_1.pdf

  HIBA kizárólag a címében van, ez a szexuális indíttatású bűncselekmények és elkövetők ellen a gyermekkorúak – sajnos a gondnokoltak és nem önálló életvitelű fiatalokat nem – védelmét szolgáló törvény módosító csomag, nem a pedofil bűnelkövetőkre vonatkozik.

  HIÁNYOSSÁG viszont, hogy ismét nem teljeskörűen kezel egy társadalmi problémát, a szexuális visszaélések és ezek erőszakos népszerűsítésének, önkéntes és fizetett agitátorainak problémáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.