LMBTQ ellentüntetés a német-magyar focimeccs előtt. Arrafelé ez a szeretet. Fotó: Vida Ákos

Kit érdekel a németek szexuális élete?


Még a németeket se, bizonyára ezért igyekeznek olyan elkeseredetten megismertetni minket a legújabb szexuális tárgyválasztásukkal. Az ébredő és egyébként a hatalmában bizonytalan diktatúrák szokása, hogy folyamatos kampányokkal, kötelező ideológiai befogadni valókkal bombázzák az állampolgáraikat és mindenkit, aki arra jár. A legújabb hacacáré a szexuális perverziókról szól.

A legenda szerint a Führer lelkesen űzte ezeket, vagy nem űzött semmit, de kognitív disszonancia nélkül pártolta a releváns szaporodásbiológiai praxist, mert sok német gyermeket akart. Sőt, akár csinálta, akár nem, nagyon nem akarta, hogy mások csúnya dolgokat csináljanak és így az LMBTQ+ embereket is felvette a kiirtandók egyébként is felettébb terjedelmes listájára. Akkor még nem nagyon léteztek, leginkább csak konzervatív homoszexuálisok voltak, akik igazi és nem transz homoszexuálisokkal csinálták a weimari köztársaság langymelegében. Az SA vezetésének felszámolása is felfogható egy radikális melegellenes intézkedésnek, amelyet a szokásos német alapossággal hajtottak végre.

LMBTQ ellentüntetés a német-magyar focimeccs előtt. Van amikor egy kép többet mond ezer szónál. Fotó: Vida Ákos

Ez azonban sokáig nem zavarta a liberális és kommunista propagandát, mert kevésbé felvilágosodott állapotában többek között azzal akarta lejáratni a nácikat, hogy homoszexuális hírbe keverte Hitlert. De csak 1941 után. Ugyanis most tudtam meg, hogy a húszas évek Szovjetuniójában Hitler nagy megbecsülésnek örvendett, mint hős és bizonyára heteroszexuális munkásmozgalmi vezető.

Szóval a Führer halott, és Németországban újra önként mondja mindenki pont ugyanazt. Mással nem magyarázható, hogy ma este a magyar válogatott nem egy német nemzeti színekben kivilágított stadionban játszik Münchenben, hanem szivárványszínűben. A gonosz UEFA miatt ugyan ez csak a szeretettel teli német szívekben lesz így, de sok ezer kezében lesz ott az „ingyér”osztogatott szivárványos zászló, ami a befogadást, a toleranciát, a szeretetet és az ungabungát fejezi ki. Leginkább ez utóbbit.

A szó jelentését megmagyaráznám.

Három európai férfit elfog valami vad törzs valami kietlen helyen. A törzsfőnök megkérdezi az első pasastól, hogy mit választ, a halált vagy az ungabungát? Az a maga fehéremberes naivitásában az ungabungát választja, mert az biztos jobb, mint a halál. Erre a törzs férfi tagjai mindannyian bemutatják rajta a befogadás, a tolerancia és a szeretet rítusát. A férfi iszonyú hosszú szenvedések után meghal. Ebből okulva a másik férfi inkább a halált választja. Erre a törzsfőnök szigorú arccal azt mondja: Rendben, de előtte még egy kis ungabunga! A történetet a harmadik férfi elmondásából ismerjük.

Régebben, a kevésbé toleráns időkben, sem az emberek, sem az országok nem érdeklődtek egymás magánügyei iránt. Manapság azonban Európa némely országának miniszterelnökei főműszakban foglalkoznak más országok belügyeivel, mintha ott is valami választott főfontosok lennének.

Német LMBTQ személy esernyővel védekezik a magyar szurkolókból hulló barna eső ellen Münchenben. Kérem figyeljék meg a cuki kis táskáját és az izgalmas cipőjét és a hetyke bajszát is. Fotó: Vida Ákos

A történet lényeg most az, hogy ezentúl az iskolai szexuális felvilágosítás órán, meg az óvodain is, azt kellene ismertetni a gyerekekkel, kamaszokkal, hogy a németek mit is gondolnak a szexről.

Felelős szülő, ismerve a németeket, nem lehet boldog ettől az elképzeléstől. Mondjuk érdekes kérdés az is, hogy egyáltalán mi köze van például a németeknek vagy a hollandoknak a magyar gyerekek szexuális felvilágosításához? Különösen, mert az Európai Bizottság szerint az európai belső piac szabadságát is sérti a pedofil törvény. Azt senki ne kérdezze meg, hogy pedofília szabad áramlása miért lenne érdeke bárkinek is és miért lenne szabadságjog piaci alapon. Leszámítva azt a lehetőséget, hogy a Németországban talán nem elég szabad szexuális tárgyválasztás ügyében akarnak új kínálati piacokat biztosítani azoknak, akiknek még a szivárvány sem elég színes? Nincs elég LMBTQ gyermek Németországban? Mennyi a kvóta? A kvóta ugyanis nagy kedvence az EU liberálisainak. Talán a nemváltásokból, nemváltó műtétekből is van valamilyen kvóta, ha nem, akkor majd lesz? És ha azt nem teljesítjük, akkor gyűlöljük az LMBTQ embereket? Így országszinten? És azt is az EU vagy a német kormány jelöli ki, hogy kinek kell nemet váltani? Mert már erre is vannak jelek.

És hátulról is, mert ebben az esetben az a fontosabb oldal. Fotó: Vida Ákos

Szerintem elérkeztünk a határhoz. A teljes, totális őrület határához. Elmebetegekkel van dolgunk. Ezek szinte semmiben, csak egy dologban különböznek a náciktól és a kommunistáktól, csak abban, hogy másba őrültek bele. Milyen szépen is mondja ezt a magyar nyelv. Beleőrülni.

Pedig csak irigyek. Még mindig túl szépek a magyar nők, és ezt az élményt el akarják venni a nőktől is és a férfiaktól is. Mert az LMBTQ-nak ez a végső és látványos eredménye: mindenki úgy néz ki végül, mint egy nagyon randa, mesterségesen elcsúfított nő. Ez olyan németes, ugye?


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

40 hozzászólás

  1. a befogdas es tolerancia naveben kerdezem: Hany mecset/muszlim imahaz volt kivilagitva?
    osztogattak-e szivarvanyos zaszlokat a migransok lakta negyedekben (vagy be sem mernek menni)?

    • Brindzás Vojto

      Nyugi!
      Az arabokban van annyi gógyi, hogy a cél érdekében pár órára elviseljék az ilyesmit.

      • Mindenesetre addig biztos, amíg 6 éves kislányt vesznek feleségül, vagy másik 6 éves kisfiút használnak.

        • Minden maszlagot azért ne vegyél be. A középkorban, – Magyarországon is, – volt rá példa, hogy politikai célból gyerek korú hercegek és hercegnők kötöttek házasságot. Az elhálás, a felnőtt kor elérésekor történt. És ha a politika úgy fordult, hogy más uralkodóházzal lett célszerű rokoni kapcsolatba lépni, éppen az elhálás meg nem történtére hivatkozva kérték a házasság felbontását. Egyáltalán az iszlám erkölcsileg toronymagasan áll a liberális „europér” államokban tapasztalható állapotokhoz képest. De még a németeket sem ítélem el az erkölcsi züllést mutató állapotok miatt, mert nyilvánvaló média terror alatt élnek. Ulfkotte esete példamutató. Leleplezte a liberális média működését, és hirtelen halált halt.

    • „Az emberek jogi egyenlősege – beleértve ebbe a szexuális kisebbségek egyenlőségét is – olyan fundamentum, ami nélkül nincs jogállam,”

      Haver, ugye csak viccelsz! Németországban olyan nagy demokrácia, olyan nagy jogállam van, hogy kirúgnak a munka helyedről egy tréfa, vagy egy nem mainstrem elszólás miatt!

  2. Hajdu János

    A nèmeteknèl minden nagy balhè az aberráltakkal kezdődött. SA volt az akik a zsidók üldözèsèt előkèszitettèk ès büszkèk voltak a másságukra. Pride-ot is rendszeresen rendezték, ungabungával, amíg el nem jött a Hosszú kèsek èjszakája. Ezt követte a nagy munkásmozgalmi vezető, a NÁCI párt vezère Hitler korlátlan hatalma. Vajon a hülyèk között ismètlődik a törtènelem?

    • A történelmet a győztesek írják. Most is gátlás nélkül harsogják, hogy több mint harminc évvel a rendszerváltás után azért élünk rosszul, – mármint a társadalom 80%-a, – mert a mocskos kommunista Kádár tönkretette az országot. A valóság az, hogy egy levert nemzeti felkelés után, szovjet megszállás alatt, 10 év leforgása alatt elértük azt az életszínvonalat, amelyen Bogár László professzor szerint ma élünk. Rendszerváltó politikusaink, – jobb és baloldali egyaránt, – sikerrel tartanak minket ezen a szinten. Nem vitatható, hogy az Orbán kormány alatt sikerült az ország stratégiailag fontos ágazatait visszavásárolni külföldi tulajdonból, szépül és gyarapodik az ország, csak éppen a társadalom 80%-a az 1965-ös évek életszínvonalán él. Ausztriát csak a jobb és baloldali politikusok és holdudvaruk érte utol, sőt körözte le életszínvonal tekintetében. Hitlernek sikerült, ha jól emlékszem 1938-ban, öt évvel a hatalomra jutása után kiérdemelni az amerikai Times magazin Év Embere címét, annak elismeréseként, hogy össztársadalmi jólétet teremtett, egy gazdaságilag, erkölcsileg egyaránt mélypontra taszított országban. Ezért disszonáns a náci fasisztázás.

  3. nem tudom a németeknél ismerik-e a méhecskés felvilágosítást? repül a méhecske, rászáll egy virágra…..stb
    na ennek a szivárvány változatát-változatait csak úgy a vicc kedvéért……életszagú lenne? bár amit mi viccnek gondolunk, ezeknél vér valóság…

  4. Brindzás Vojto

    Hitler állitólagos buziságának lejárató szándékkal történt firtatását a mainstream azért állitotta le, mert hogy néz az már ki, hogy egy tömeggyilkos egy olyan remek és progresszív csapathoz tartozzon, mint a homokosok.

  5. ezeknek a german asszonyoknak kellett volna fogadni a migrancsokat a palyaudvarokon!!!
    rohantak volna vissza oda, ahonnon jottek, meg akkor is ha nekik kell jegyet venni a vonatra!
    tobbet ert volna mint barmelyin aknamezo vagy marmilyen magas fal

    • Öregem!
      Aki a szamarat,és a kecskét is gond nélkül meghágja,az nem rémül meg a germán szépségektől sem.
      Pláne,hogy az otthoniakat csak tevelepelbe öltözve látja.

      • Nana! Német buziaktivistákhoz KÉPEST vannak kifejezetten helyes kecskék és szamarak!

        • Brindzás Vojto

          Na de mi lesz majd akkor, ha a transzszamarak jogai is fontosak lesznek nemsokára?
          Egy kanos férfi muzulmán mégsem hághat meg csak úgy egy transzcsacsit?!

  6. Nézzük_magát_a_dolgot

    A cikk-kel minden rendben van, a hozzászólások nagy többségével is. De egyet nem fogadok el, miszerint a német nők rondák. Rengeteg gyönyörű német nő van. Általában az egész földkerekségen a fiatal nők többsége szép.

    • csakafidesz

      Ismert a volt NDK-s lányok könnyedsége. Anno a Balatonnál előbb dobták le a bugyit, mint a felsőt.. A nyugati németek pedig nagyon elhíztak, és lusták voltak már a szexre is. Nos akkor jött az olasz vízvezetékszerelő és az asszonyt is elintézte.

  7. Miből gondolják a szivárványos tüntetők, hogy a magyar szurkolók nem lmbtq propaganda pártiak? Megkérdezték őket, beszélgettek velük, vagy csak előítéletesek voltak és általánosítottak? 🙂

    • Normális magyar szurkoló hetero. A foci meg alapvetően férfisport.
      Ez akkor is így van, ha már nők is űzik.

    • csakafidesz

      Mátyás! Azért, mert buzi vagy a többiek még mind egészségesek. Tudom nehéz egy buzinak elképzelni, de az emberek 97%-a egészséges és nem buzi.

  8. „azt kellene ismertetni a gyerekekkel, kamaszokkal, hogy a németek mit is gondolnak a szexről.”
    .
    Beleillik „púzd le” című kirakós játékba. Ugyanis a nemzeti oldal szereplői és minden normalitás ellen
    hozott, „elfogulatlan” bírói ítélet meghozatalakor a német jogelvre hivatkoznak.
    Akkor?

  9. Júlia Gyöngyösi (fb)!

    Sajnos nem. Hitlertől mást is tanultak, és tervben, hogy a normális kapcsolatban született
    gyerekeket elveszik, és odaadják a genderfasisztáknak.
    Hitler is létesített átnevelő-felnevelő táborokat. De a szovjeteknél is voltak.
    Az osztrákoknál ez intézményesített gyerek kereskedelemként működik.
    A szülők hazajöttek, itthonról kaptak segítséget.
    Az osztrákoknál is létezik. Mondvacsinált ürüggyel vették el a magyar házaspár
    két fiát, s költöztették nevelő otthonba. A nagyobbik meg tudott szökni.
    Földi számolt be egyszer az egyik műsorban az apával együtt.
    Jó lenne tudni, hogy ac kisebbiknek sikerült-e.

  10. Elgondolkozva, hogy hova sülyedt le ez a gögös büszke németország, nulla lett ebböl az országból most ök viszik a homoszekszuális primet europában. A hét gyermekes anya Leyen is beszált ezekhez vezérnek. Szégyen.

  11. Hemingway mondta a 2.WH. alatt mint haditudósító: „Németország a 10 millió buzi országa.” A bajuszos mégis együtöképes hadsereget verbúvált belölük. Rengeteg megint a hibbant agyú németországban és még messze a váge…

  12. Bravó és köszönet.

    Ezt nem is tudtam:”Ugyanis most tudtam meg, hogy a húszas évek Szovjetuniójában Hitler nagy megbecsülésnek örvendett, mint hős és bizonyára heteroszexuális munkásmozgalmi vezető.”

    És még mondja valaki, hogy a kommunizmus és nácizmus nem a szocialista ideológia rokon változatai.

    Az alábbi kérdésre van ám válasz:
    „. Azt senki ne kérdezze meg, hogy pedofília szabad áramlása miért lenne érdeke bárkinek is és miért lenne szabadságjog piaci alapon. Leszámítva azt a lehetőséget, hogy a Németországban talán nem elég szabad szexuális tárgyválasztás ügyében akarnak új kínálati piacokat biztosítani azoknak, akiknek még a szivárvány sem elég színes?”

    Mint H_N_D írásából tudjuk, pedofíliával foglalkozó, nagy nevű német akadémista, évtizedeken át látta el a német kulturális-, üzleti világ és a politika pedofiljait állami gondozott kiskorúakkal.

    Persze a botrányt elég sikeresen elhallgatták, de akkor is hiány keletkezett a megrontani vágyott német kislányokból és kisfiúkból.
    Talán a francia-belga- német tengely kulturális-, üzleti világ és a politika pedofiljainak elege lett a drága hiánygazdálkodásból és olcsóbb és a nyelvüket nem beszélő, keleti és déli fiatalkorúakkal kívánják bővíteni a (szerencsére még fekete) piaci választékot.

  13. Megint nagyon megnevettetett, kedves Paranoidunk. A kedvencem …”a szivárványos zászló, ami a befogadást, a toleranciát, a szeretetet és az ungabungát fejezi ki. Leginkább az utóbbit.” – tökéletes összefoglalója a lényegnek.
    De ez a cikk ráébresztett a rejtélyre is, ami napok óta nem hagy nyugodni, hogy miért ez a nagy ricsaj? Jó, hát a szokásos, hogy a Buziuniót csak úgy lehet egybetartani, ha rendelkezésre áll egy örök bűnbak, aki soha nem csinálhat olyat ami megfelelne a csoport tagjainak. Minden csoport vezető ösztönösen ráébred, hogy egy birkákból álló emberi csoportot úgy lehet a legkönnyebben manipulálni, ha kijelöl egy bűnbakot, aki mindenért felelős, s akivel szemben a csoport tagjai össze tudnak fogni és boldogok, hogy nem ők a célpont.
    Világos a helyzet nagyban is. A mai Nyugat-kalifátus lejtmenetét csak úgy lehet eltusolni, ha a magyarokat és lengyel barátaikat teszik meg örök bűnösnek, és a többieket ellenünk való elhatárolódás tartja csak össze (lásd szivárványossá vált Balti seggnyalók).

    Meghát úgyis olyan jó magyarba rúgni, hisz már ezer éve gyakorolják, és olyan puha, finom érzés, nem harap vissza, boldog egy jó szóért, időnként mindössze meg kell simogatni az „így neveld a magyarodat”, ha lábhoz hozza neked az utolsó csontját is, nehogy még észrevegye, hogy okosabb, gerincesebb és becsületesebb nálad.
    Most épp az a baj, hogy ez a kutya Zorbán és népe már megint okosabb, és tudja, hogy miért küldtük a gyerekeikre a buzikommandót és buzimeseírókat.
    Merthogy ugye eszmék és áruk szabad áramlása,… vagy mi a szösz.

    A fehér gyerek meg remek áru. Nem, tévedni tetszik, aki azt hiszi, hogy az USÁ-ban, Kanadában vagy Európában a gyermek egy ember. Egy jövendő felnőtt állampolgár, akit hivatalból is védeni kell mint a jövő palántáját.
    Jó, ne legyünk igazságtalanok, a gyerek valóban védendő, de csak ha muzulmán vagy néger.
    Ha fehér, akkor csak puszta áru, egy tárgy, a kiválasztott elit és hasznos idiótáinak puha, finom szextárgya, és ha belehal vagy megnyomorodik ettől a nagy (himbilimbi) befogadástól, toleranciától meg szeretettől, hát olcsó, csak börtönbe kell zárni homofóbiáért a szüleiket és máris lehet szeretni, tolerálni és befogadni a következő óvodást.
    De miért mégis ez a nagy purpallé?
    Mert nyugaton márcsak Aisák és Mohamedek születnek és azok emberek. Nincs elég nyugati fehér szextárgy. S ha a magyarok meg megharapják azt a kezet amelyik szivárványos szeretettel, befogadással és toleranciával nyúl a gyerekeikért, akkor oda az áru, és kénytelenek lesznek saját gyereket szülni, költeni rá, és vigyázni, hogy a honfitárs muzulmán 9 éves feleségnek vagy bacha bazinak nehogy még azt is elhappolja…!

    • S ez mint fentebb írtam mára már nem is egy lidérces jóslat. Megjött a Buzinyugat ultimátuma: A mi törvényünk akadályozza az eszmék és áruk szabad áramlását és így Európai uniós egyezményeket sértünk.
      Vagyis nyíltan a képünkbe vágták, hogy a magyar gyermek nem európai állampolgár, nincsenek jogai eldönteni, hogy óvódájába transzpedofilok bemehessenek bemutatni mit kell eltűrniük a pedofiloktól, nem tiltakozhatnak az átoperálásuk ellen, nem dönthetnek milyen mesefilmet nem akarnak látni, ahol királyfik szexelnek, erre csak egyedül az LMBTQ+Pedofiloknak van joguk. S nekünk magyar szülőknek sincs hát semmire jogunk, mert akkor beperelnek homofóbiával és az áruk szabad áramlásának megakadályozásával.
      A magyar gyermek csak áru, mi pedig szülőként gyártósorok vagyunk, és most kereken képünkbe vágták, hogy Magyarország Orbán eltávolítása után a fehér gyerekek húspiaca lesz, ahonnan kéksisakosok, muzulmánok vihetik a rabszolgaárut, s aki frissen akar fogyasztani az meg bármelyik érzékenyített szabad gyerekárut itt is fogyaszthatja.
      Ezt már nem lehet visszaszívni, bár orbitális marhának kellett lenniük, hogy ezt ily nyíltan, de kimondták Európa 21. századi első rabszolgatörvényét!!!

    • Kedves Naprózsa!

      Feltehetően rátapintott a lényegre!
      Eddig nem hallottunk arról, hogy a mecsetekben ilyen irányú érzékenyítés folyik.
      Ha kislányokról van szó-akkor pró forma- elveszik feleségül, amihez az előző feleségek is asszisztálnak, hiszen jól jön a tehermentesítés!
      Ha meg kisfiukról?
      A kaftán – magyaroknál a háziasszony kötények volt – sok mindent eltakar!
      Nyilvánvaló, hogy gazdasági szempontok állnak ennek a vehemens propagálásnak a hátterében!
      Von der Leyen minősítését már néhányszor közzé tettem, azt hittem, hogy mar nincs lejjebb, de tévedtem!
      Nem a külső predesztinálja a belsőt, holott egy ép belső nélkül egy autót sem lehetne vezetni.
      Ez őt és az EU moslékot nem zavarja.
      Nincs kedve kiadni a “Naprózsa összest?” Persze tematizálva!

  14. Ha valakinek kétsége lenne a helyes, jó és (ha akarja a kormány) gyors törvénykezéssel kapcsolatban:

    https://www.parlament.hu/documents/129291/40734520/T16365_1.pdf

  15. Valóban, kit érdekel, ha elmúlt18 éves, de gyermekeink, unokáink biztonsága, védelme tabu.
    El a kezekkel, gyermekeinktől, unokainktol!!!!!!

  16. Ezért is kár, az 5 évvel ezelőtti Ronaldo-homosexual skandálásért, a előző EB-n. Hogy tiszta lelkiismerettel leírhassuk a címben szereplő gondolatot. Sajnos a proli nem lát tovább az orránál, és valószínű, az önkritika sem az erős oldala. Ilyen priusszal az ember nehezen tud vitába szállni a libsevikekkel.Több ész, kevesebb taplóság. Csak ravaszsággal nyerhetünk!

  17. Kíváncsi vagyok, hogyan reagálnának a német elvtársak, ha majd a keblükre ölelt muszlim elvtársak elkezdenék a berlini, müncheni, bonni stb. magasépületek tetejéről lehajigálni a meleg elvtársakat…

  18. Szent Mihály arkangyal,
    védelmezz minket a küzdelemben;
    a sátán gonosz kísértései ellen
    légy oltalmunk!
    Esedezve kérjük:
    „Parancsoljon neki az Isten!”
    Te pedig, mennyei seregek vezére,
    a sátánt és a többi gonosz szellemet,
    akik a lelkek vesztére
    körüljárnak a világban,
    Isten erejével
    taszítsd vissza a kárhozat helyére!
    Amen.

  19. Merkelisztánban az importált és itt szaporodott mohamedánok fognak gondoskodni róla, hogy minden nagypofájú LMBTQxxx-aktivista megtanuljon repülni. Hídról, toronyházból, daru segítségével.
    Viszont a pedofil szexet ök is kultiválják. Allah és a Korán engedélyével.

  20. Király Sándor

    Soros György, csak egy báb, egy manipulátor, aki adja a személyiségét, és kiszolgálja a föld legerősebb központi magán bankját, a FED-et. Úgy is mondhatnánk a mai kor John Pierpont Morgan-ja.
    Tehát összegezve: 1907-ben John Pierpont Morgan tőzsdei, banki, pénzügyi válságot okoz a híreszteléseivel, ezt hívják manapság hírekre való kereskedésnek. Nelson Aldrich szenátor egy központi jegybank létrehozását javasolja, mondván hogy az 1907-es pánik okozta válság így nem történhet meg újra. 1913-ban a Kongresszus a félrevezető módon Federal Reserve System–nek (FED) nevezett független magán bank kezére játszotta Amerika pénzkibocsátásának monopóliumát, ami a folyamatos pénzügyi manipulációi által ma már a föld legerősebb központi magánbankja. Háborúkat indít, országokat, kontinenseket irányít, milliókat tesz tönkre. Végső cél a minden, és mindenki feletti korlátlan hatalom.
    Végezetül két idézet.

    Rotschild:
    „Akkor kell venni, mikor vér folyik az utcán.”
    „Hagyjátok, hogy kibocsássam és irányítsam egy nemzet pénzét, és nem érdekel, hogy ki hozza törvényeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük