Magyar Péter lakodalmast énekel.// fotó: Hatlaczki Balázs

Nostradamus és Pio atya is megjósolta Magyar Péter eljövetelét! (Kattintás után számtalan előnyös Magyar Péter kép!)


A nácikon és a kommunistákon is röhögött minden jó érzésű ember, ezt soha ne felejtsük el. De addig még szórakozzuk ki magunkat, amíg valamelyik kommunista seggfejet valamelyik agyatlan birodalom a nyakunkra nem ülteti újfent. A címben szerepl két személytől elnézést kérek, hogy a harmadikkal egy mondatban kénytelenek szerepelni, de a rajongók tényleg agyon lájkolnak ilyen tartalmú kommenteket. 

És még azt is tegyük hozzá magunkban, hogy biztosat csak a választás estéjén fogunk tudni, különösen mert ez valószínűleg a magyar választástörténet hangulatok-érzelmek által legmeghatározottabb szavazása lesz. Továbbra sem értem, hogy egy minden politikai teljesítmény nélküli, teljesen összevissza figura miképpen tudja minimum az ellenzéki szavazók 10-20 százalékát, maximum felét úgy megszólítani, hogy arra szinte semmilyen eddig megszokott lehetősége nem volt. Nem mond okosakat, még csak nem is szimpatikus, különösen nem kedves, az előtörténete tökéletesen ellentétes mindennel, amit állítólag az ellenzéki szavazók szeretnének.

Magyar Péter éppen Orbán Viktorra gondol.

Az ugyanis nem megértés, hogy feltételezzük, valakik, rejtve, együttműködve (összeesküdve) a közösségi oldalakkal, hatalmas pénzeket költve el, tökéletesen rátalálva minden besózott hátsójú tettre készre, kisebb településeken is ki tudnak vinni látható számú embert egy Magyar Péter flashmobra. Ennyi pénze és ilyen szaktudása senkinek nincs Magyarországon. A Fidesz azért tud ilyesmit bárhol bármikor megcsinálni, mert vannak helyi emberei mindenütt és élő kapcsolata számtalan választójával.

Alábecsültük ezt a messiás dolgot. Horn Gábor, az egykori SZDSZ egyetlen túlélője legutoljára olyan kontextusban gagyogott a Magyar Péterről, hogy nem tudja ki áll mögötte, nem lehet tudni mi lesz belőle, de miután reményt ad a NER csökött ellenzékének, vagyis destabilizál, ezért egy csodálatos jelenség.

Magyar Péter megigazítja a mikrofont.

Horn Gábor jellem nélküli intellektuális részképességei lehetővé teszik, hogy az igazsághoz hozzáférjen, de azt már nem, hogy felfogja annak következményeit, illetve azt a ténykörülményt, hogy az ilyen igazságokat az ő bűnbandájában is titkolni szoktak annak idején. Háború van, globális átrendeződés van, éghajlatváltozás van, legalább egyéb nyolc-tíz rendes ágazati válság is kibontakozik éppen, de az eszes és felelősségteljes liberálisok az ország belső stabilitásának megingatását tekintik a legfontosabb céljuknak. Természetesen minden külső eszköz felhasználásával, bármilyen külső hatalomnak történő behódolással.

Magyar Péter éppen megfenyegeti Rogán Antalt.

A hidegháború utáni politika a teljes nyugaton arról szól, az USA-ban már akár két évtizeddel korábban is, hogy a hatalomra kerülő ellenfelet megakadályozzuk a sikeres kormányzásban. Először a sikeresség látszatában, majd már az effektív kormányzásban is. A Fidesz 1998-as hatalomra kerülése azért is sokkolta a nyugatot és magyar liberális értelmiséget, mert sajtófölényük birtokában azt lehetetlennek gondolták, de igazán az döbbentette meg őket, hogy a Fidesz kormányoz, vagyis olyan dolgokat megtesz, amit ők eleve lehetetlennek tartanak és olyan külső nyugatról jövő kényszereknek nem engedelmeskedik, amelyeket ők isteni, természeti törvénynek gondolva kétségbe vonni sem mertek.

Orbán volt az első, aki nemet mert mondani a nyugatnak olyan ügyekben, amelyet az a saját hatáskörének gondolt.

Magyar Péter bejelenti a következő számot.

A 2002 és 2010 közötti időszakot a kormányzás teljes hiánya jellemezte, ami nem azonos a rossz kormányzással. A teljes tehetetlenség mélyebb kompetenciahiányt és a folyamatok megértésére való teljes képtelenséget jelez. Ezt a magyar globalista, liberális álbaloldal ellenzéki teljesítménye még látványosabban igazolta, mint a 2010 előtti ámokfutásuk. Az Orbán iránti gyűlöletbe belepistult szavazóik pedig egy negatív istent fabrikáltak maguknak Orbánból és fő vallási tételükké a tagadást tették. A hagyományos ellenzéki pártok viszont már nem képesek elég átélten, látványosan, kellő mennyiségű ektoplazma kibocsátásával egyidejűleg olyan rituálék bemutatására, amelyeken a tömeg az Orbán iránti gyűlöletében kielégítően egyesülhetne önmagával és a vezetőivel.

Magyar Péter a férfivel, aki tíz éve róla álmodik. (Nagy Ervin saját közlése)

Magyar Péter azért érkezhetett Nostradamus és egyéb lelkes futurológusok háza tájáról, mert igazából csak ott volt üresedés. Magyar Péter egy középkori túltolt vallási jelenség, nem tudsz olyan laudációt bekommentelni, amit a rajongói ne vennének komolyan. Ebben már azért is biztosak lehetünk, mert Puzsér is szükségesnek ítélte, hogy intellektusának mennyei fényével bevilágítsa Magyar Péter auráját, vagyis leült vele beszélgetni. Puzsér persze csak azt akarta megtudni, hogy mi hiányzik belőle, ami Péterben megvan, ami miatt neki nem jött össze ez a messiás dolog.

Magyar Péter megrovóan néz valakire, aki hibázott.

Az ellenzéki szavazók magyarpéterek szeretnének lenni, vagyis jól photoshopolhatóak, kondi nélkül jólizmoltak, az összes kis és nagy aljasságuk jelenlétében nagyon jók kívánnak lenni, illetve nagyon szeretnének már az első sorban lenni egy lincselésen, esetleg megkövezésen. Ez egy jó projekt, ha le akarod tarolni az ellenzéket, de elriasztod vele azokat, akik nem akarnak a beígért akasztásokra elmenni és ott az első sorban élvezkedni. A projektnek már vége, mert hiába tülekedik elöl a tömeg, hátulról már szivárognak el az emberek, pont azért, mert emberek.

(Köszönet a címért az ismeretlen kommentelőnek!)

A fotókat Hatlaczki Balázsnak köszönhetjük.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

21 hozzászólás

 1. Tudományos libsizmus

  Nekem a zselézett fogkefefrizurája tetszik a legjobban. Autentikus 2000-es évek csajozós tinije a csávó.

 2. A bevezető tökéletes! Hitler is hatalomra jutott amerikai segítséggel! Nem vicces a helyzet!

 3. Végső Anna

  Az benne a félelmetes, hogy az emberek Magyar Péter emberi lényegét már megismerhették, és annak ellenére…
  Az emberek jelentős részéből az elemi bölcsesség is hiányzik:
  „AMILYEN A FA, OLYAN A GYÜMÖLCSE.”
  „Mert minden fát a gyümölcséről lehet megismerni…A jó ember szíve jó kincséből hozza elő a jót, és a gonosz ember a gonoszból hozza elő a gonoszt.” (Lk 6,44-45)

  • IGEN, EZ A LEGNAGYOBB PROBLÉMA, de ma a gonoszak „szaporodnak”. Akárhová megyek mindenhol hitványságot tapasztalok, nagyon ritka az őszinte, becsületes, munkáját jól végző ember. Valamikor ez volt az általános, ma pedig az állandó másikra mutogatáson kívül, sehol-semmilyen teljesítményt nem látni. Ahogy elvesztette a világ az egyszerűségét úgy vesztette el azt is, hogy az egyszerű helyzethez őszinte, becsületes hozzáállást mutassunk6mutassanka az emberek.

 4. Ungarn über alles !

  nekem a püffeszkedő testtarása Mussolínit, a hadonászása meg Hitlert idézi…
  odébb egy írásban a Kéri L.nevű okostóni azt kérdezi: mi lép erre Orbán ?
  miért kellene bármely pojáca feltűnésekor ugró állásba helyezkedni a kormánynak ?
  …majd elmúlik, mint a tinédzserek pattanása

 5. Befújt hozzám a szél egy papírt. Ezen az áll, hogy Amerika le akarja cserélni Gyurcsányt Magyar Péterre. Már megint hülyeséget találtak ki. Gyurcsányt nem lehet lecserélni, max. gyengíteni. Most éppen két dudással próbálkoznak egy csárdában. A Fidesz pedig köszöni szépen, jól van.

 6. Igaz, igaz, Ványadt Ványadtovics, magam sem mondhattam volna jobban..

  De azért ne tegyünk úgy mint álnaivan ne tudnánk,hogy a görény jelenlegi rajongói valójában ugyanúgy megjátsszák magukat, mint nemrég még Zazrivecz/Simicska, Fekete-Győr, Márki Zay rajongói, akik aztán egy szempillantás múlva elfordultak látván hogy vágyaik Orbán megbuktatásra általuk sem teljesültek.

  Ez fog ezzel is történni.
  Addig viszont az új messiás nem más mint egy tábla élesztő, amit belevágtak a falusi árnyékszákbe: ömlik is ki mindenfelé az undorító trutyi.

 7. Ez egy tevepata szájú
  Fogadok, hogy az oviban, suliban főbe verték, mert agyba nem tudták.
  Kételkedem, hogy a szellemi teljesítménye okán kapott volna jó jegyeket.

  • Sztem is pontosan tudták a vizsgáztatók, hogy kik is a felmenői. Ugyan melyik merte volna megbuktatni?
   A beszédei semmiféle eredetiséget, műveltséget nem tükröznek, igazából már most uncsi, jellegtelen.

 8. Előszeretettel hivatkozik a „nemes”, de nem nemzetes felmenőire.
  A 3/3-AS jogERŐSS NAGYPAPÁRA.
  /
  Lám, NEM MINDEGY, hogy SZÁRMAZÁS, vagy SZARMÁZAS.
  /
  :DDD

 9. A Pio atyas dumát egy Vadhajtasos hozzászóló találta ki poénból , odatrollkodott, majd hosszasan rohogtek azon, hogy a hódolók komolyan vették.
  Horn meg ne örüljön, mert már rá sem lesz szükség hamarosan.
  Egyébként azt a régi képet már látta a szerző, amin MP együtt nevet az egyik Kruchina testverrel, akinek barátnője éppen az az Evelin volt, aki mostanában viszont Peterunk mellett menetel? Lehet, hogy már akkor sem önzetlen volt az ügyvédi védelem?

  • Theo!
   Ezt a tetűt már akkor befírolhatták, amikor Brüsszelben lógatta a … lábát. Lázárnak, amúgy nagyon tetszik. Schmidt Pressmannál sütögeti a széderen…

 10. Te nyomorult Magyar Péter a gyerekeidnek a szadistája olyan nem lehet, hogy az Isten ne verjen meg a sok aljasságod a hazug sunyiságod és szemétséged miatt. Akkor nincs Isten.

 11. Ha a címben valamit kiemelünk, arra a szövegben (cikkben) utalásnak kell lennie. (Újságíró iskola, első osztály, első óra!) Nos, a fenti címben Nostradamus és Pio atya jóslatára hivatkozik a szerző, ám az írásában szó nics a jóslatukról, mi több; még a nevük sincs leírva. Ez tehát egy figyelmetlenül összetákolt cikk, amúgy pedig semmi újat nem is mondd, unalomig ismert szöveg ez is a kis pojáca Magyar (Magnós) Péterkéről.

  • A kérdéses hiányzó láncszem egy Vadhajtasos hozzászóló szövege. Ld a feljebbi hozzászólásomban. De értem amit mond .

 12. NOSTRADAMUS MEG A LAPÁT-KASZA
  PONDRÓK, TETÜK, POLOSKÁK LESZNEK MINDIG

 13. Dr. Belák Ferenc

  A lincselni vágyó csürhe imádja a Magyar Péter féle karaktert. Nincs jelentősége, hogy felkészületlen, buta, agresszív, tahó, semmi érdemi – ismétlem érdemi – mondanivalója nincs, a lényeg, hogy belső instabilitás legyen és álljanak az akasztófák.

 14. csakafidesz

  Valóban. Nostradamus megjósolta azt is, hogy elromlik a vízcsap a fürdőszobánkban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük