És hogyan lett a liberalizmus antiszemita?

Nem szeretnék filoszemitának tűnni, mert még bajom lesz belőle a végén, de itt az ideje, hogy a jobboldal elkezdjen szót emelni a liberálisok antiszemitizmusa ellen.

Az Index, tudják a vezető igazmondó portál, ahol annyira igazat írnak, hogy az beleég a képernyőbe és szenteltvízzel kell azt locsolni, hogy ne legyen nagyobb baj, a következőket írta:

„Vallónia elfogadott egy rendeletet, ami alapján betiltják a kóser és halal hús forgalmazását.”

Az állatvédők már régóta követelik, hogy csak olyan állatot lehessen feldolgozni, amelyet előtte elkábítottak. Ezzel speciel egyet értek, az osztrigát is biztos lesokkolják, mielőtt a hülyék megeszik. Én magam, ha nekem kéne megölni őket, biztos nem ennék húst, sőt a nagyobb, egészséges, életük virágjában lévő gyümölcsökre is lelkiismeret-furdalással szoktam nézni, mielőtt beléjük harapok. Viszont szeretem a húst. Evése közben nem gondolok az állatra, sőt jó étvágyam megőrzése érdekében a liberalizmusra sem, de azért van egy határ, aminek az átlépését már nem kellene megengedni ezeknek az elmebetegeknek.

A légyölő galóca üldözése gyilkos hajlamai miatt nem vall racionális gondolkodásra.

Teljes mértékben támogatom azt, hogy azokat, akiket megeszünk gyorsan és humánusan segítsük át a fazékba. Ne mutassuk meg nekik előtte például az EU-s állatvédelmi joganyagot, vagy bármelyik liberális EP képviselőt. Habár ezen aktusok biztos fokoznák az öngyilkos hajlamot a csirkepopulációban, és az önkéntességet is csípem, mégse kellene elmondani a tyúkoknak, hogy kivel fognak összefutni a túlvilágon, azaz, hogy van pokol. Mert még fellázadnak.

De arról sem kellene elmélyülten vitatkozni, hogy mik az étel előkészítés humánus formái. Egyébként a gyorsak. Aki már ölt nagyobb testű állatot, például disznót, az tudja, hogy nem csak macerás, hanem szükségszerűen esetleges dolog is, van amelyik azonnal megadja magát a sorsnak, míg egy másik, amire ugyanúgy mentünk rá, negyed órát kergette a böllért a trágyadomb körül. Igazából egyetlen bizonyosan gyors és fájdalommentes módszer van. Sörétessel öt centiről fejbe. Sem az áram, sem az altató nem hat azonosan az állatokra, némelyik bizonyosan szenvedni fog. Miután az emberiség még nem érett a teljesen szintetikus szuperpempő evésére, szerintem nem kellene beleugatni, hogy zsidók vagy Józsi bácsi hogyan növeli a koleszterinjét.

De a legdurvább az, hogy ezek a vadbarmok egy mondatban rendezik le a zsidókat, meg a muszlimokat nyuvasztásügyileg. Azért, mert a muszlimok az agyukra mennek már, viszont a polkorrektség sem sérülhet, egykézzel tiltják be egy olyan nép szokásait, amely sok száz év óta itt él, meg egy olyanét, aki éppen most akarja kicsinálni ezt a népet is, meg amúgy a betiltók népét is. Mert persze csak formailag van szó a túlhajtott állatvédelemről, különösen a fejlett Vallóniában, az egész arra megy ki, hogy legyen egy olyan érzésük, hogy csináltak valamit.

Persze változnak a szokások, nemegyszer úgy, hogy a hatalom, az uralkodó bármilyen okból megun valamit vagy vegzálni akar valakiket, aztán rendezkedik. Nincs ezzel semmi baj, a kutya ugat, a karaván halad, de már megint a zsidókat kellett kipécézni? Mert az tuti, hogy minden multinál olyan szeretettel és költséghatékonyan látnak neki a hatvanmillió adag csirkemell elkészítésének, hogy mindegyik csirke abban a hitben van még a panírban is, hogy ő boldogan él.

Ennek az írásnak nem tárgya, hogy miért utáljuk a zsidókat azok szerint, akik most a muszlimok kezére adják őket, de vegyük észre, hogy ma a zsidók, holnap mi.

Tehát felszólítom a Balga kormányt, az ENSZ-et, az LMPTQ (hasra esett nyolcas) szervezeteket, Soros Györgyöt és mindenkit, aki nem szereti a vallóniai zsidókat, hogy azonnal szeresse őket és hagyja őket friss kóser húst enni.

És a gyengeelméjű olvasók kedvéért ideírom: Ez az írás nem a zsidók, hanem a liberálisok ellen íródott, akik annyira hülyék, hogy a vallásszabadságba beleértik a vallásgyalázást is.

Amúgy meg micsoda poén, hogy eddig a zsidókat kellett szeretni, mostantól meg a muszlimokat (Eurázsia-Keletázsia).

 

(A mindig szemfüles Timmermans kedvéért le is írom: a nyitóképen egy nagyobb és egy kisebb spekuláns látható, miközben meghitten spekulálnak – Piréz et.)

Hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Nem egyirányú utca! – Nyílt levél Antonio Tajaninak, az Európai Parlament (EP) elnökének

Kár, kedves Tajani úr, hogy nem jut el önhöz ez a kis írás. Kár, mert …

14 hozzászólás

 1. “(A mindig szemfüles Timmermans kedvéért le is írom: a nyitóképen egy nagyobb és egy kisebb spekuláns látható, miközben meghitten spekulálnak – Piréz et.)”

  utóbbi poszt, meg a fotó az elején elmenne önálló doktorinak a ceu.n :-)))

 2. A vágásügyi jogszabálynak semmi köz a filo- vagy antiszemitizmushoz. Kizárólag az állatok szenvedésének mérséklése motiválja, ami abszolúte helyeselhető dolog.

 3. DKskskdkddk

  Nyilvanvalo hogy egyszerubb hozni egy torvenyt az etelekrol mint mersekelni azok szamat aki vasarloni akarja, lasd svejc es a minaret epites.

  En amugy ha csirke lennek ( vagy barmi mas ) valloniaban akkor orulnek a kozelgo elmulasnak, mert ott mar gyakorlatilag elhetetlenre liberalositottak a mindennapokat.

  A kelet az uj nyugat es a nyugat az uj kozelkelet, tovabba belgium lesz a kovetkezo evtized sziriaja. ( polgarhaboru, satobbi )

  Amitol felunk felebarataim az mar regen letezik, ezt a – liberalis szempontbol – termeketlen ugart kell megvedjuk az Ens-tol az Uralig a kommunizmus remixelt es felpolirozott XXI.sz -i verziojatol. A holnap mar elkezdodott csak nem vettunk eszre, mert arra az erkolcsi talapzatra akartunk tamaszkodni amit mar 1968-tol 2015ig lebontottak.

 4. Ugyan-ugyan. A fájdalommentes – ha an ilyen? – az a tagló. Az ökröt nem véletlenül végezték ki ezzel.

  Amúgy meg az egész nyavalygás mi végre? Aki húst akart enni, az ölt az elmúlt pár millió évben.
  Most is, csak az olyan durva, Arisztid kérem!

  Aki meg ezt nem akarja, egyen répát. Az a tiszta sor.

  Amúgy meg ez az egész “zsidóellenes moszlimok” szöveg egy nagy-nagy fal duma !

  Aki ezt elhiszi, az nemcsak a Bibliát és ezeknek a vallásoknaknak a genezisét nem ismeri, de a TÖRTÉNETÍRÁST SEM! A hódító iszlám nemcsak hogy kijött a zsidókkal, de szépen együtt is működtek. Ugyan ezt nem szeretik hangoztatni, de attól ez az igazság.
  Hogy az utóbbi években van egy kis purparlé Izraell állama körül – az egy epizód csupán.

  • Nadehát a répának is fáj,ha eszem.
   Csak hallaná,hogy sikoltoznak a répák szeletelés közben. Ezért is jobba karaláb ,mert halkabban sikít. Amúgy a legédesebb a zőldség.
   Szerintem is jobb ha kavicsokat eszünk,addig,amíg róluk is ki nem derítik,hogy élőlények.
   Ezért szeretem látni az állatvilág képeit. Enni akar,nem lelki izékkel bíbelődni.

   • Nyavalyát! Hallaná, hogy sikoltozok, amikor a fás karalábé vágás közben a kezemet aprítom!

    Egen, az a fura, hogy ez a sok finom lelkű alak a négylábúak meg csúszómászók “lelkével” foglalkozik.
    Az emberével meg nem, sőt. Igaz, utóbbiban is vannak csúszómászók …

 5. Inkább a fiúgyermekek nemi szervének megcsonkítását kellene betiltani Európában.

  • Nem hiszem,hogy ezt csonkításnak kell neveznünk. Sőt azon a vidéken a tisztán tartás nehezebb,mint ahol van csapról folyó víz. Tehát a bőrredő,inkább fertőzési gócpont.
   A nőit azt vannak vidékek,hogy a csikló KIMETSZÉSÉVEL megcsonkítják, az valóban az. A lényege,hogy nehogy rájöjjön,hogy élvezhető dolgok is vannak.

 6. Liberóknak hiába a gondos orvosi segítség.
  A tagló tán kijózanítóan hatna.
  Feltéve, hogy kóser, vagy halal.

 7. A légyölő galóca üldözése gyilkos hajlamai miatt nem vall racionális gondolkodásra.
  A léágyölő galóca nem üldöz senkit,sőt állítólagosan szép hallucinogén tartalma van. A kár a Phalloides rokonának. Csak azt sokkal nehezebb túlélni.
  Na most akkor a kivéreztetésről.
  Nálunk jött a böllér,azt kirántotta a lábát,néhányan ráfeküdtek,és a szerencsétlen a gyurizásból átváltott györgybe.
  Aztán szögbelövő pisztolytól kezdve sok trükkös előadást láttam már,de mindig az volt a lényege,hogy a disznót kivéreztessük. Pedig,mi nem akartunk sem muszlimot,sem zsidót vendégül látni,hiszen nem eszik a disznóhúst. (Ezért maradtak meg nekünk a török dúlás után ezen jószágok)
  Amúgy ebben a pillanatban rá kell térnünk a halal vágásra,meg a kóserre is,és majd jól ellátjuk őket ennivalóval . 🙂 Amúgy állítólag a sakter, az nem csupán a zsidóknál feladat,hanem a muszlim is így szereti.
  Kábítás ide,vagy oda. AZ lehet,hogy kamu,hogy a muszlimok kedvéért Mekka felé kellene fordítani.
  Hát megnézném azokat,aki akár egy szürke marhát arra felé fordítanak.

 8. Gáspár Anett

  Soros büszkén vallja, hogy 44-ben egy nyilas samesza volt, akivel együtt fosztogatták a zsidó családokat. Egy ismerősöm már évekkel ezelőtt mesélt erről, Sorost csak úgy nevezte: “a zsákos ember”. Akkor kételkedve fogadtam. Mióta olvastam, láttam az interjút, hiszek a tényeknek.
  Soros megvallása szerint zsidó.
  A nagyapám nem zsidó, katolikus, mégis, miután nyakon szúrta a gondosan táplált disznóját, szakszerűen, alaposan kifolyatta a vérét.
  Az volt a disznótoros reggeli: hagymás vér, boros teával.
  A nagymamám pedig gondosan elvágta a csirke nyakát, és a vérét alaposan kifolyatta az odakészített tálba.
  Abból is hagymás vér készült reggelire.

  Tehát a keresztény, népi szokásokhoz is hozzátartozik a kóser vágás lényege: a vér kifolyatása.
  Egyrészt azért, mert a vér azonnal romlani kezd, másrészt pedig azért, mert gusztustalan a véres, a bőr alatt véraláfutásos sertés és baromfi hús. Ez utóbbiakkal gyakran találkozni a piacokon, ahol olykor valóban a barbár módon levágott baromfit, sertést árusítják. Ne vegyél véres húst, mert egészségtelen és gusztustalan.

  Az állatvédők meg az állatok és az emberek legnagyobb ellenségei közé tartoznak.

 9. A kóser vágás tényleg mérhetetlen szenvedést okoz az állatnak, mert negyedórát tántorog amíg kivérzik. Az a lényege, hogy teljesen ki kell véreznie, és ezért nem direktben ölik meg, hanem feltépik a nyakát.
  https://www.youtube.com/watch?v=qPcPhnsfzjg
  Tudomásom szerint a halal vágás is hasonló előírás szerint megy.
  Amúgy kóser étteremben is ettem marhahús, de semmiben sem különbözött az íze. Az izomban, azaz a húsban lévő vér nem fog a véráramba kerülni az állat halála előtt. Tehát a kóser vágás teljesen fölösleges előírásokat tartalmaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.