Egy hazaáruló pszichopatológiája (a szokásos “áltudományos” elemzés)


Van aki élvezi a hazaárulást. Nagyon-nagyon élvezi. A beteg elsődleges reakcióiból megállapítható, hogy maga nem rendelkezik otthonnal, hazával, viszont kinyilvánított indulataival, az általa magában is érzékelt hiányra reflektál. A videórészletből egyértelműen látható, hogy furcsa, inverz boldogság, már-már euforikus kéj hatja át, amikor arról beszélhet, miként árthat a hazájának. Normális ember egyszerűen nem élvezheti azt, amikor éppen más embereknek kárt okoz.

A családi anamnézis egyébként ad támpontot arra vonatkozóan, hogy milyen leszármazási sor mentén alakult ki az a defektushalmaz, amelytől az alany szenved és amely az alany szűkebb és tágabb környezetében egyaránt komoly romboláshoz vezet. Mint az közismert nincs destruktívabb, még egy egészséges személyiség számára sem, mint az, hogy elmebetegek környezetében kényszerül folyamatosan tartózkodni. Az alany nagyapja közismert főkommunista, aki minden rendszerben kivívta bűntársai gyűlöletét. Élethivatásszerűen űzte a hazaárulást és a Rákosi-diktatúra legrosszabb éveiben annak lelkes kiszolgálója volt. Mind Rákosiék, mind Kádárék letartóztatták és elítélték, de miközben körülötte hullottak a halálos ítéletek és az életfogytiglanok, maga mindig megúszta közepes börtönbüntetéssel, majd hogy-hogy nem,néhány év múlva szabadulhatott és visszatérhetett a kommunista párt életébe.

A nagyapa tulajdonképpen a legelsők között csatlakozott a kommunista-marxista ideológia liberális elfajzásához. A D….. család már az apai nagyapa idején is, ahogy mindig is, ahhoz az értelmiségi réteghez tartozott, amely a magyar nemzet, a magyar múlt, a magyar falu teljes elpusztítását tartotta élethivatásának és küldetésének. A család tagjai jól láthatóan mind hittek és hisznek is saját felsőbbrendűségükben és abban, hogy ez az ország az ő hitbizományuk, amelyeket vissza kell venniük a magyaroktól, akiket mindig is megvetettek és lenéztek.

D….. apja „lelkész” lett, de természetesen a rendszerváltás után a kommunista utódpárt környezetében bukkant fel, „pártonkívüliként” négy cikluson keresztül volt annak egyéni országgyűlési képviselője. Abban a 16 évben, amelyből 12-ben ez a párt az SZDSZ-szel szövetségben újra tönkretette Magyarországot, a világháborús méretű gazdasági károkozás mellett hideg polgárháborúba taszítva és abban tartva az országot. D….. gyermek és ifjúkora elképzelhetjük milyen légkörben telt, tudjuk, hogy ezekben a körökben, családokban a magyarok és általában a normalitás elleni gyűlölet a nevelés alapja. Rejtélyes, hogy isten milyen összefüggések mentén bukkant fel ebben a családban, hiszen egy lelkész, aki bármilyen értelemben is komolyan veszi a hitét, nehezen képzelhető el egy ateista, antiklerikális, harcosan keresztényellenes pártban, amely ráadásul egy kifejezetten militánsan keresztényellenes szélsőséges párttal szövetségben kormányzott. D….. apjáról ráadásul az is kiderült, hogy autoriter személyiség, erőszakos hírét költötték, amely újabb kérdéseket vet fel az alany otthoni élményeivel kapcsolatban.

D….. erősnek látszó nők és gyenge férfiak környezetében bukkan fel rendszeresen és jól láthatóan életcélja a hatalomhoz, a hatalommal rendelkező nőkhöz való dörgölőzés, és az erős apafigurák elutasítása. A nemi szerepek zavara gyakran vezet az ilyen energiák szublimálásához és más, a normális életben indifferens projektekbe.

Régebben ez általában művészeti pályákra hajtotta a betegeket, legújabban azonban nem csak az ilyen férfiak, hanem az ilyen nők is tömegesen jelennek meg a politikusi pályán. Közös jellemzőjük, saját etnikai és nemi identitás híján, hogy nagy rajongói a tartalom nélküli „európaiságnak” és mindent megtesznek azért, hogy Brüsszel kezére adják azt az országot, ahol élnek. D….. az apja helyett gyűlöli Orbán Viktort és anyja helyett szereti van der Leyent és Jurovát vagy akár Dobrev Klárát. Pótanyákra azért van szüksége, mert anyja nem védte meg sem magát, sem a lányát.

Ezek a nők pedig erősnek látszanak és jól láthatóan nemi és sérelmi alapon létrehozott klikkrendszerben próbálják meg lerombolni a patriarchátust és nem mellesleg az egész európai civilizációt, a kereszténységgel, a tudománnyal és a kultúrával együtt. Hihetetlen aktivitásuk és energiájuk a sértettségen alapul, úgy gondolják, ha férfinak születtek volna, ők lennének a világ urai.

Az ilyen betegekre az önreflexió teljes hiánya a jellemző, nem azért nem leplezik a motivációjukat és a tevékenységüket, mert nem képesek rá, hanem a súlyosabb esetekben, mint jelen esetben is, nincsenek is tudatában annak, hogy az látszik rajtuk. És nem is szégyellik egyébként. Akkor sem szégyellnék, ha tudatában lennének annak mit is cselekszenek.

A tágabb környezet számára egyértelmű, hogy az egyén beteg. Megszólalásainak közvetlen, nem politikai, hanem személyes jellegű ellentmondásai, gesztusai, érzelmi ingadozásai világossá teszik, hogy nem rendelkezik saját magáról érvényes reprezentációval, saját belső világában él, a külvilág ingerei csak sporádikusan és ideológiai fixációinak és személyes tüneteinek megfelelő szűrésben érik el őt. De ettől még közveszélyes, ahogy a felmenői is azok voltak és ahogy általában azok is, akik a kommunista-nemzetiszocialista-liberális pszichopatológiai vonalat vitték az elmúlt 150 évben Magyarországon.

A fiatal nőket a normális emberek hajlamosak mindenki másnál értékesebbnek tekinteni, hiszen azok a biológiai reprodukció legfontosabb letéteményesei.

Ez azonban csak látszat. Ez a beteg nem fiatal és nem nő. Egy öreg, örömtelen életet maga mögött tudó, minden téren sikertelen, megkeseredett nő lakik egy fiatal nő testében, aki bosszút akar állni a világon. Nőiessége csupán a férfiasság tagadása, fiatalsága csupán a reménytelenség kifejeződése.

Sem etikailag, sem technikailag nincs válaszunk az ilyen politikai programként művelt gonoszság kezelésére. Szerencsénkre azonban affektáló komolysága, leplezetlen, leplezni nem is szándékozott, kimutatott felsőbbrendűségi érzése, és azon látványos hite, hogy ő tényező, nevetségessé teszi. Döbbent és szomorú rácsodálkozásunkat ezen tulajdonságaira azonban lenyűgözöttségünk és félelmünk jelének tekinti.  Röhögjük körbe, vegyük semmibe és ne engedjük semmi fontos közelébe, mást nem tehetünk ellene. De ne feledjük iszonyúan veszélyes, a fajtája az 1944 október közepétől mostanáig eltelt 76 évből 62 évben formálisan is hatalmon volt és a demokráciában a hatalmat háromszor választásokon, a választók becsapásával szerezte meg.

A vezető kép illusztráció


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A gáz ingyé’ van, ingyé’ is vót, csak a zOrbán aggya soké’!

  A Kedves Olvasó látott már földgázt? Legfeljebb szagolt, de akkor meg honnan tudja, hogy az …

55 hozzászólás

 1. Ez jó, de sajnos ez sem tréfás.

  Inkább nagyon is életszerű.

  Különösen a kiemelt “pszichopatológiai” elemzések.

 2. Nagyon jó elemzés!

 3. Tudományos libsizmus

  Ez a Donát Anna szerintem Cseh Katánál is veszedelmesebb felforgató.

 4. és azon látványos hite, hogy ő tényező, nevetségessé teszi… de csak ideig óráig, mert utána rögvest a patkanyírtó után nyúlunk!

 5. Királytigris

  Valószínűleg a szatír papa megbabrálhatta kislánykorában és ez a trauma váltotta ki a férfigyűlöletét ami leszbikusságot idézett elő nála.
  Az összkép valóban az, hogy Annácska nemnormális.
  Szaros Gyurkáéknak pont ilyenekre van szükségük!

 6. Trollyus transylvanicus

  István Loránd Tóth
  Egy röpke videóra (EP pillanatkép)

  Két lány vihog, kacag, derül,
  mert lám! kiálltak emberül
  saját hazájuk ellen
  a rivaldafény porondra:
  arcuk vakolt, lelkük ronda –
  Nem kell nekünk más ellen.

  Két lányból egyik „haza” jött,
  hogy hirdesse minden előtt
  fő hatalmát a jognak:
  takarja el juharlevél
  ágyékát, kiknek belefér,
  hogy két „nem” között lógnak.

  Másikat miként adomát,
  jókedvvel nektek adom át:
  szeressétek leányok!
  Persze nem úgy, mint apukát,
  ki ürítene, mint kupát
  a nyertes…,s kit lehányok!

  Két lény: ők lesznek a jövő,
  a mi vállunkról felnövő
  világot váltó gyermek?
  Egyként derű- és búmérő –
  sirámát – isteni erő,
  nézd el hát egy boomernek!

 7. D…. kisasszonynak kellene egy hosszas érzelmes és kiadós dugássorozat, amelynek okán Isten egy hatos ikrekkel ajándékozná meg, s így lenne mit csinálnia az életben.

 8. szemet szemért

  Legjobb jellemzője a debilitas mentalis.

  • Lelki hunchback

   János 2020-10-11 : 16:07
   A hozzászólásod moderációra vár
   Kétségtelen, jó jellemzése a hasonló torzult leleknek.

   Azt azért hozzátenném, hogy a tudat alatti öngyűlöletet vetíti ki. Nem felmentés, de csak részben tehet róla. Valójában zártosztályon lenne a helye, mert rendkívül káros mindenféle társadalomra, az elvtársaira is.

   Akik tudatosan munkát adnak neki, legalább ilyen gazemberek.

   。◕‿◕。

 9. sandrabanda

  Hát nem tudom. Nekem egy kicsit “mentegetés”-szagú ez a sanyarú gyerekkor meg így apuka úgy családi háttér. Mintha sajnálni kéne! Na NEEEEEEEEE már!! Szerintem sokkal profánabb a helyzet: a csaj tökhülye, tehetségtelen, degenerált rosszindulatú káros idióta: Ennyi!

 10. A pszichopata nem lesz, hanem annak születik. Bár a hatalmon lévők nagyon ellenállnak, hogy tudomány rárepüljön annak kikutatására, hogy mi okozza ezt a defektust, de valami olyan gén lehet az agyukért felelős, ahol az örömérzet nem normális, hanem pont fordítottan van huzagolva. Mi normálisok sajnáljuk, együtt érzünk azzal akit veszteség, fájdalom, kár ért, ők pont ellenkezőleg szó szerint kéjes élvezetet. Nekünk van bűntudatunk, ha másoknak bajt okozunk vagy valakit megbántunk, ők épp fordítva: ha főnök, megalázza a beosztottat ok nélkül is, ha családfő, akkor kifelé ő a megtestesült kedvesség, közben a családot veri vagy szidalmazza, ha sorozatgyilkos, már az áldozata csapdába csalása is élvezetet okoz az ilyennek, s akkor ne is beszéljünk a szadistákról, az mind pszichopata.
  De valójába egyiknek sincs olyan típusú érzelmi élete, ami bűntudat előfeltétele. Egyszerűen nincs lelkiismeretünk, mert ahhoz együttérző, beleérző képesség szükségeltetik. Ezért is látjuk hüllőknek az ilyet. Csak úgy süt a szemükből a sivár üresség.
  Viszont csecsemőkortól megfigyelik a többieket és hamar kitanulják, hogyan kell másokat manipulálni. A legjobb színészek, és a legjobb krónikus hazudozók.
  Tudják, hogy hazudnak, de nem érdekli őket mások véleménye (kivéve, ha őket sérelem éri, akkor iszonyúan bosszúállók). Ha mégis hibát ismernek be, vagy bűnbánatot megjátszanak, az nagy veszélyt rejt, mert már kész a tervük a bosszúra.

  A pszichopata alapélvezete a minél több adrenalin előidézése, vagyis az izgalom, veszély keresése. Tulajdonképpen az öröm hiányát akarják ezzel pótolni. S itt érünk el a mai libsik motivációjához.
  Miért erőltetik mondjuk a pridet, vagy most a gyereket gender terrorját, vagy a muzulmán bevándoroltatást.
  Mert mi nem akarjuk, mert tartunk tőle, mert mi ellenkezünk, és rosszul érezzük magunkat. S mert tilos. Az, hogy tömegek dühösek, félnek a muzulmánoktól az a Sorostól kezdve Merkelen, Sargentinin át le Donátokig szó szoros értelmében élvezet a mai Brüsszeli és nyugati, meg a magyar, lengyel, cseh baloldaliaknak, és odaát a demokrata antifáknak és néger életeknek, nem is említve a pszichopata NGO fészkeket. Ezek nem azért jóemberkednek mert tényleg szeretik a migránsokat, vagy a kisebbségeket. Dehogy, sőt megvetik gyűlölik őket is. Csak azért csinálják, hogy mindenkit bosszantsanak, sőt még a látszattal sem törődnek, egyik se vesz magához se nyomorékot se igazi menekültet, hogy gondoskodjon róla. Itt lehet megfogni őket, hogy még a látszattal se törődnek, kicsinyesek és egy másodpercre se dolgoznak a valódi embervédelemben.

  A legtöbbjük jól meg tudja játszani magát, de csak ideig-óráig. Az okosabbak akár évtizedeken át a külvilág számára maguk a megtestesült filantrópok vagy állatvédők. Csak úgy buktathatók le mikor a saját családjuk, környezetükön látszik, hogy nagyon csöndesek mikor az ilyet dicsérik, mert a családon élik ki a mindennapi élvezetüket, aztán a szomszéd csodálkozására az “emberszerető bácsi” szekrényéből vagy földjéből – szó szerint – hullanak ki a megkínzott kisfiúk, kislányok csontvázai.

  Cseh Katalin és Donáth ráadásul a buta pszichopaták közé tartozik, pofájukon nap mint nap meg is látszik, ha minket bosszantva, elárulva élvezetet éreznek. Csak tessék megfigyelni.

  • Ne haragudjon, hogy nem érdemi észrevételt teszek (azt nem is volna helyénvaló, mert a mondandójával nincs sok vitatkoznivalóm, ellenben az aggyal kapcsolatban huzagolást említeni – huzalozás helyett – képzavar. Huzagolni a lőfegyverek csövét szokás, hogy forgó mozgást adjanak a lövedéknek, mert ezáltal stabilabb lesz a röppálya.

 11. Paczona Ottó

  Ugyanezt el lehet mondani a pártelnökükre is. Csak annak szakálla is nőtt!

 12. Nagy rejtély, hogy ez a szociológus végzettségű nő mitől képzeli magát felsőbbrendűnek. Rengeteg nála okosabb, tanultabb, műveltebb, hatékonyabb ember van. Mire olyan büszke? Arra, hogy egy másik elmebetegnek a talpnyaló csicskája? Beült az Európai Parlamentbe egy rakás hasonszőrű kontraszelektált külföldi közé, és napi szinten hívogatja Jourová elvtársnőt. Óriási teljesítmény! (Az összes fotóján tátott szájjal nevet. Szerintem sem normális.)

  • Donáth Annánál nem nehéz műveltebbnek lenni. Nem hinném, hogy Alinskyn kívül mást is olvas, de azt is csak kivonatolva.

  • csakafidesz

   Kezdjük azzal, hogy a szociológia is “burzsoá áltudomány”. Ami pedig a tudományos voltát illeti, nekem erős kétségeim vannak a módszereket és az eredményeket illetően.

 13. Kétségtelen, jó jellemzése a hasonló torzult leleknek.

  Azt azért hozzátenném, hogy a tudat alatti öngyűlöletet vetíti ki. Nem felmentés, de csak részben tehet róla. Valójában zártosztályon lenne a helye, mert rendkívül káros mindenféle társadalomra, az elvtársaira is.

  Akik tudatosan munkát adnak neki, legalább ilyen gazemberek.

  。◕‿◕。

 14. Ez egy tudathasadásos állapot a libsiknél. Amikor közlik velük, hogy nem számítják bele őket a nemzetbe, akkor felháborodottan kikérik maguknak, és “tégy a gyulolet es kirekesztés ellen” és hasonló magas szintű jelszavakkal tüntetést szerveznek. Majd egy lapjukban lenyilatkozzák, hogy a “nemzet” az valami meghaladando, anakronisztikus dolog, aminek lejárt az ideje. Ők amugy is világ polgárnak tartják magukat. Szóval ők egy olyan organizmushoz tartozónak vallják magukat, amit legszívesebben megszüntetnének.

 15. Moslék hazaáruló , olyan mint apja egy [email protected] !

 16. 1944. március 19-től.

  Ez a tetű genderfasiszta tipikus nyilas!

 17. Ikertestvért is választott magának ez a politikailag is genderfasiszta: Botmixer Cseh rib. Anciális eltársnőt.

 18. Lefagy a mosoly

  Kétségtelen, jó jellemzése a hasonló torzult leleknek.

  Azt azért hozzátenném, hogy a tudat alatti öngyűlöletet vetíti ki. Nem felmentés, de csak részben tehet róla. Valójában zártosztályon lenne a helye, mert rendkívül káros mindenféle társadalomra, az elvtársaira is.

  Akik tudatosan munkát adnak neki, legalább ilyen gazemberek.

  。◕‿◕。

 19. Egy szónak is száz a vége.
  LIBERÁLIS = KÁRTEVŐ

 20. Nemér az URT nézni

  Kétségtelen, jó jellemzése a hasonló torzult leleknek.

  Azt azért hozzátenném, hogy a tudat alatti öngyűlöletet vetíti ki. Nem felmentés, de csak részben tehet róla. Valójában zártosztályon lenne a helye, mert rendkívül káros mindenféle társadalomra, az elvtársaira is.

  Akik tudatosan munkát adnak neki, legalább ilyen gazemberek.

 21. Manipulativ

  Ebből baj lesz.

  Kétségtelen, jó jellemzése a hasonló torzult leleknek.

  Azt azért hozzátenném, hogy a tudat alatti öngyűlöletet vetíti ki. Nem felmentés, de csak részben tehet róla. Valójában zártosztályon lenne a helye, mert rendkívül káros mindenféle társadalomra, az elvtársaira is.

  Akik tudatosan munkát adnak neki, legalább ilyen gazemberek.

 22. gyozo2018

  Igaz, nagyon is!

 23. A cikkben, és alatta hozzászólásokban is fölmerül a kérdés, miért ilyen boldog hazaáruló, illetve, hogy mitől képzeli magát felsőbbrendűnek?
  A választ a testvér Donáth Miriammal készült riportból tudhatjuk meg. Ez a lány is világpolgár, a Columbia és a New York Egyetemen tanult újságírást, majd munkát kapott a Reuters hírügynökségnél. De olvassuk csak el, mit kaptak otthon ezek a gyerekek az evangélikus lelkész MSZMP-s és MSZP-s apukától:

  “úgy neveltek otthon, hogy tisztában legyünk a zsidó gyökereinkkel is. Édesapám a szószéken a názáreti Jézus evangéliumát hirdeti. Azt, hogy ki volt Jézus, és ki az ő számára. Hogyan kell megérteni a példázatokat, a Hegyi beszédet, a passiótörténetet. Úgy neveltek, hogy a zsidó ünnepeket is ismerjük, otthon legyünk ebben a tradícióban is. Egyetlen identitásunk van, de ehhez nemcsak az Ószövetség tartozik hozzá, hanem mindazok is, akik ennek igézetében éltek s haltak.”

  Merthogy a felmenők ortodox zsidók voltak, csak jó érzékkel időben váltottak – a külvilág számára…

  Tehát hazaárulásról szó sincs, a felsőbbrendűség, a kiválasztottság pedig adott…

 24. Ludmillaivanovna

  A cikk nagyon jó, de Isten nagy ‘I’-vel írandó. Tessék már megtanulni! Ebben nem a magyar helyesírás a döntő…

 25. Gábor lovag

  Ez egy a lény egy genetikai hulladék … remélem soha nem fog semmilyen formában szaporodni és talán megszabadulhat Hazánk ettől a terhert családtól !
  A tettét a Magyar Haza ellen meg egy sima matematikai példával le lehet vezetni.
  1 db hazaárulás = 1db száműzés + 1db vagyonelkobzás .
  A matematika törvényei mindenkire vonatkoznak …

 26. Furcsa , hogy mostanság lebukik ilyen elszólásos felvételekkel. Mi több érdekes.

 27. Az ilyen hazaáruló fajtájút nem lehetne ezért megbüntetni?Nincs rá törvény?

 28. Ez a momentumos román, szlovák seggnyaló ribbanc Donáth Anna mondjon le. Bevalja, hogy hazudott de azért mégis tovább marad.

 29. Talán a 2/3-os kormány újra definiálhatná a hazaárulás fogalmát és BTK kategóriáját és persze az alkotmányos értékek védelmének rendszerét.

 30. Donáth Anna testvérével készített riportból tudhatjuk, hogy a család őrzi az apai felmenőktől származó zsidó hagyományt. Azt viszont látjuk, hogy a protestáns papcsaládból származó nagymama, az aranytollas újságíró
  Bozóky Éva szellemiségét, akinek édesapja első világháborús magyar katonatiszt volt, nem őrzi.
  Elég idős vagyok ahhoz, hogy emlékezzem Bozóky Évára, a Nők Lapja egykori újságírójára, aki a 60-as években a Fekete Gyula által a népességfogyás veszélyére figyelmet felhívó “Élünk magunknak” vitába bekapcsolódva, az író nemzetfélő aggodalmait osztva, így írt (szabadon idézve):
  “Az egoista antianyák a mi áldozatvállalásunkat teszik hiábavalóvá.”
  Bozóky Évának négy gyermeke született, akinek elsőszülött kisfiát a szülők letartóztatása idején Rákosiék egyszerűen eltüntették)
  És most megértük, hogy Bozóky Éva unokája, maga is egoista antianya lett, az egoista antianyák és antiapák
  pártjának, a MoMENTUM-nak az arca, zászlóvivője.
  Megérne egy alapos vizsgálódást az a jelenség, hogy, ha családon belül különböző etnikumok, kultúrák találkoznak, kevés kivételtől eltekintve, miért mindig a magyar tudat, a magyar kultúra, magyar hagyomány
  szorul háttérbe. Az idegen származással, manapság szinte divat kérkedni.
  Némely jobbikos politikusnak is elég egy két távoli zsidó ős felbukkanása, máris rohannak a legközelebbi rabbihoz bűnbánatot gyakorolni és hűségesküt tenni.

 31. Akárhogy is a D.. A-ák számára
  a jövő a ,,tartalom nélküli EU,,
  támogatásában van.
  Az pedig hogy ,,politikai programként
  műveli a gonoszságot,,az mutatja
  hogy a nők sem válogatnak az
  eszközökben ha az saját és
  az Ővéik jövőéről van szo.
  Lásd Klára Asszony hasonlo
  megnyilvánulásait.

 32. Varga Zsuzsanna

  Üzenet a múltból
  Bizton hihetjük, miszerint az ily kozmopolita azért vallja magát az emberiség apostolának,
  a nagyvilág polgárának, hogy körülötte lévő szegény honfitársaival ne kelljen jót tennie;
  azért akar fölülemelkedni saját hazáján, hogy a honfikötelességtől föloldozza magát.
  Ő erőnek erejével a világot akarja boldogítani, mely neki hasznát aligha veszi.
  De honáról elfelejtkezik, s minthogy az emberiségnek használni nem képes, honának pedig
  használni nem akar, nem hajlandó; utoljára nyomtalanul enyészik el élete.

  Vasvári Pál
  1848

 33. Az árulókat mindenki megveti, alantas tettükért nincs bocsánat.
  Hiszem, hogy az Uniós liberális képviselők is elítélik magukban őket.
  Lehet, hogy Soros nem, de ő maga is hazaáruló.

 34. Kormányzati tetteket!

  Orbán álljon ki és sorolja, miket tettek az ilyen cselekedetek ellen.

 35. Medvefütty

  Ha nem vagytok teljesen hülyék, akkor el tudjátok képzelni, mit csinálna Orbán, ha ő lenne ellenzékben, és a kormányon lévők művelnék azt, amit most ő. Toporzékolna és verné az asztalt Brüsszelben (is). Teli szájjal elnyomást és diktatúrát kiáltana.
  De ezt ti valami miatt nem akarjátok belátni, és ilyen hülyeségeket írtok, mint ez itt.

 36. Medvefütty

  Egyértelmű, hogy ha Orbán ellenzékben lenne, ugyanígy verné az asztalt Brüsszelben, ha a kormány autokráciára rendezkedne be. Ezt ti is tudjátok, ha belegondoltok. Ehhez képest nézzétek, mennyire értelmes és becsületes dolog hazaárulózni.

  • A kulonbseg az,hogy Orban nincs ellenzekben. A dolog itt veget is er.

  • Kedves Medvefütty!
   Az valahogy mindig elfelejtődik, hogy az Fidesz KDNP kormányt az emberek kétharmados többséggel választották meg. Azok akik nem szavaztak és azok akik rosszul érzik magukat,mert
   nem szeretik Orbánt, most mindent megtesznek, hogy bemocskolják Magyarországot. Még azt is feltételezem,hogy maguk is elhiszik, igaz, amit hazudnak.
   Nagyon szomorú, hogy más az értékrendje ebben a kis országban az emberek egy részének, de mint ez látható, Vasvári Pál idejében sem volt másként Régi beidegződés ez. A megosztást sem lehet a Fidesz nyakába varrni.
   Aki a hazája ellen beszél,az bizony hazaáruló. Nem az Unióra tartozna a belső ellenségeskedés, nincs még egy ilyen ország, aki nem a hazáját helyezi előnybe.
   Az bizonyára jogállam lenne, amit Gyurcsány vizionál, Hogy megbüntetne mindenkit,aki nem az ő pártjára áll. Ahogy megtette akkor, amikor gumilövedékkel lövetett ártatlan emberekre.
   Nincs szükségünk, egy “béna kacsára”ahogy az Unióban csúfolták.
   Üdvözlettel :Zsuzsanna

   • Medvefütty

    Kedves Zsuzsa,

    akadályozta Orbán a kormány munkáját (tegyük fel, az objektivitás kedvéért, hogy néha építő jellegűt is csinált Gyurcsány) mikor ő volt ellenzékben? Igen.
    Panaszkodott a Fidesz Brüsszelben az MSZP kormányra? Igen.
    Akkor miről beszélünk?

    • Kedves Medvefütty!
     Az öszödi beszédre gondolsz?

     • Medvefütty

      Nem érti, miről beszélek? Akkor inkább egy kérdés? hogy ha valaki kétségbe vonja azt, hogy Orbán ellenzékben nyugton ülne és véletlenül se panaszkodna külföldön a kormányra, az már automatikusan hazaárulünak számít? Vagy inkább reálisan látja a helyzetet?

     • Van azért egy lényeges különbség, a FIDESZ ellenzékben nem hazugságokkal és nem is annyiszor -egészen pontosan egyszer- ment Brüsszelbe mint a jelenlegi, metr az szünetet sem tart. Olvas Ön Gyurcsányt? Mint igazi rögeszmés gyűlöletbeszédet lehetne példaként tanítani a pszichiáter képzésen

 37. Tökéletesen értem ,csakhogy volt egy 2006 október 23. Ez az öszödi beszéd eredménye volt.
  Ebben Gyurcsány maga árulta el a hazáját,csödbe vitte az országot.Orbánék a kommunista kormány
  ellen szólaltak fel,mert demokráciának nyoma sem volt. Most is fenyegetőznek,azokat akarják megbüntetni,
  akik talpraállították az országot.Most demokrácia van,bármennyire is azt állítják, hogy Orbán diktátor.
  Ha az lenne, nem lenne szólásszabadság, sajtószabadság,nem merne a Színművészeti Főiskola tüntetni.
  A parlamentben nem beszélhetne úgy a miniszterelnökkel néhány ellenzéki képviselő, ahogy azt megengedik maguknak.Van hibája Orbán Viktornak is, de azt nem lehet felróni neki, hogy az Unióban nem a hazájáért harcol.Miért nincsenek tömeges tüntetések, a kormány ellen, ha annyira rossz ebben az országban élni?
  Donáth Anna hazudott,a hazája ellen tett kijelentéseit a Magyar emberek döntésképtelenségét Vera Jurova szájába adta.Ezért indítanak Magyarország ellen jogállamiság elleni vizsgálatot.
  Döntse el mindenki maga,hogy ez hazaárulás vagy nem.

 38. Ha már valami okos és szép – részletekben, egyre kínosabb kijelentéseket – köznyilvánosságra hozta a Momentum, Donáth Anna által koordinál államellenes összeesküvését megörökítő videót.

  Aminek célja, a bevallottan hazugságokon alapuló, az általuk, általa konstruált narratíva terjesztésével megvezetni, az Unió és a Eu-i Parlament tisztségviselőit és frakcióit, küldő országuk hátrányára.

  Akik – EU tisztségviselők – azt – vágyaik teljesülése reményében – kontroll nélkül beszopták, bizonyságát adva alkalmatlanságuknak.

  De mi a következmény és a következő lépés, nagyszerű kormányunk, zseniális vezetőjétől?

  1. Megy egy újabb levél, U v d Leyen-nek, Jurova (és mások,) tisztségükre morális, intellektuális és politikai alkalmatlanságáról és leváltásuk igényéről?

  2. A hazai média egyik fele rágja a csontot, a másik fele az európai lapokkal együtt kussol?

  3. Deutsch Tomi morgolódik Brüsszelben és erről tájékoztat bennünket, a tervezett fellépés előtt. (Nem annak sikeréről, utána, előre, hogy Ő fog)
  Nem a többi párt vezetőjét, a frakciókat, a társ nemzetek médiáját, bennünket.

  4. Nem történik semmiféle intézkedés, mert Orbán a zseniális belpolitikus és csodálatos diplomata egy birkanyáj türelmével rendelkezik (és az előző levelet sem gondoltuk komolyan, csak jeleztük, hogy látjuk ám!)?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.