Az Európai Parlament gonosz emberekkel van tele


Sajnos az emberi világ tele van olyan problémákkal, amelynek a világ szabályaiból következően nincs erkölcsös és racionális megoldása egyszerre. Az abortusz tipikusan ilyen, a valóságos emberek sokszor cselekszenek úgy, hogy végül kénytelenek a saját racionalitásuk alapján akár a saját erkölcseik ellen is cselekedni.

Az abortuszról való helyes gondolkodás természetesen az lenne, hogy annak egy normális világban fel sem lenne szabad merülnie. Sem racionális okból, sem erkölcsi okból. De a világ nem tökéletes hely és tökéletlen emberekkel van tele, tehát döntéseket kell hoznia minden emberi közösségnek erről. Nem szeretem a magyar abortusz szabályozást, de társadalmi konszenzus övezi, legalább ebben az ügyben nem ugrunk egymás torkának.

Persze nálunk is van rengeteg olyan gonosz és buta, sok esetben elmebeteg ember, aki ezt a kényszermegoldást megpróbálja nemcsak alapvető emberi jogként, hanem ünnepelendő szabadságként beállítani. Károsságuk jelenleg abban nyilvánul meg nálunk leginkább, hogy a válsághelyzetben lévő nők számára könnyű és egészséges, erkölcsön kívüli lehetőségként akarják beállítani ezt a döntést. A „döntéspártiságuk” mögött mindig az emberi élet iránti teljes közönyösség húzódik meg.

De a liberálisok nem lennének liberálisok, ha az abortusz érdekében folytatott hadjáratukat nem használnák ki más emberek alapvető jogainak csorbítására is. És jól láthatóan ezt élvezik is, ez gyönyört okoz a számukra, ez inkább céljuk, mint a nők testi önrendelkezésének végtelen kiterjesztése.

Az Európai Parlament többsége ugyanis elfogadta az abortuszhoz való jognak az Európai Unió Alapjogi Chartájába való beillesztéséről szóló állásfoglalást, amelyben elítélik, hogy az

egyes tagállamokban a »lelkiismereti« záradék alapján az orvosok, és egyes esetekben teljes egészségügyi intézmények megtagadják az abortuszt

Most tekintsünk el attól a kérdéstől, hogy egy rakás külföldi és magyar hülye gazembernek mi köze is van a magyar szuverenitás ilyen elemeihez, hanem vegyük észre a náci és bolsevik logika tombolását ezekben a torz fejekben.

Az EP az előterjesztést megszavazó tagjai ugyanis azt gondolják és ezt akarják ráerőltetni minden európai polgárra, hogy senkinek se legyen joga olyan erkölcsi döntést hozni konkrét ügyekben, a saját cselekvéseivel kapcsolatban sem, a liberálisok által kialakított új etikában, amely ellentétes az aktuális liberális fősodor álláspontjával. Még olyan esetekben is, amikor az egyén alapvető morális megfontolásai tiltanak neki meg valamit. Az orvosi eskünek nem része szükségszerűen az abortusz nem egészségügyi okból történő elvégzése. Különösen akkor nem, ha az abortusz liberális értelmezését vesszük, amely a megőrülési folyamatuk végén az életképesen megszületett csecsemők meggyilkolását is abortusznak minősíti.

Nyilván az eutanáziával is ez lesz majd, az orvosnak ott sem lesz joga megtagadnia azt, hogy saját magának kell elvégeznie a gyilkosságot. Az abortuszhoz és az eutanáziához való jog erősebb lesz, mint az egészségügyi személyzet elemi önrendelkezése a saját erkölcseiről, moráljáról, etikájáról. Kiközösítik majd azokat az embereket, nővéreket és orvosokat, szakdolgozókat, akik nem a liberális kényszerek mentén élnek. Pontosan úgy, ahogy most már ezt számtalan más őrületük mentén teszik, például a nyelvhasználat, a szólásszabadság esetében. Aztán ki is rúgják őket és kezdődik majd az az üldöztetés, amely a becsületes és normális emberek osztályrésze volt a kommunisták és a nácik idején. Ez a tipikus csúszós lejtő, amelyen egyre gyorsabban száguldunk lefelé. Ha nem tudnánk, hogy kinek a szövege ez, még jóindulattal is olvashatnánk, de ez olyan, mint a szovjet alkotmány. Azt kell nézni milyen cselekvések következnek majd belőle.

Én magam mostantól úgy tekintek a javaslat megszavazóira, hogy többé semmiféle emberi gesztusomra nem méltóak többé. Nem érdemelnek részvétet, szánalmat, empátiát. Megpróbálok úgy viselkedni velük, ahogy ők viselkednek a normális emberekkel. Azért némileg vigasztal, hogy nem leszek rá képes úgy, ahogy ők teljesen érzéketlenek minden emberi iránt.

Érdemes egyébként elolvasni az EP által megszavazott indítványt. Félelmetes az, ahogy az ideológia más jelentésbe kényszerít minden olyan fogalmat, kifejezést, tehát alapvető emberi jogot, amelyeket minden normális ember a legfontosabbnak tart. Ez a magyar tapasztalatok alapján az ötvenes évek világa, a Rákosi-rendszer brutalitása. Az meg az emberi őrület végletes paradoxona, hogy formailag a Rákosi-rezsim „életbarát” volt (hogy legyen elég katonája és munkása a világforradalomnak), de pont olyan elmebeteg ideológiai alapon, mint ahogy most a fanatikus abortuszpártolók halálpártiak. Remélem egy üstben rotyognak majd a pokolban.

ÁLLÁSFOGLALÁSI INDÍTVÁNY az abortuszhoz való jognak az Európai Unió Alapjogi Chartájába való beillesztéséről

Vezető kép: Az Európai Parlament brüsszeli üléstermében 2024. április 10-én.  MTI/EPA/Olivier Hoslet


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Magyar Péter számára a nyugaton élő és oda vágyakozó magyar a jó magyar, olyanokat is küldene Brüsszelbe

  Magyar Péter a magyar baloldaliak és liberálisok új vátesze, a tisztaság, a becsület, a lojalitás, …

13 hozzászólás

  1. Maximálisan egyetértek a fenti írással, cikkel……
    és megértem (de nem helyeslem) az ilyen meghatározásokat mint hogy:
    „nincs erkölcsös és racionális megoldása egyszerre. Az abortusz tipikusan ilyen,”
    de szerintem az észszerűség a racionalitás és az erkölcs egyszerre is érvényesülhet, és összehozható.

    …….
    Mondjuk ki…:
    –A mérleg másik oldala viszont az, hogy az USA-ban legutóbb Joe Biden azért nyert, mert felfújták az abortusz problémát.
    –Tehát érthető az hogy a jelenlegi kormányzópártok félnek ettől a témától.
    Kutatni kell az abortusz megszüntetésének olyan formáját, ami kizárja azt hogy a liberálisok politikai hasznot húzzanak ebből a témából.
    De……
    –Az abortusz és az eutanázia NEM „egészségügyi” probléma , így teljesen jogos lenne minimum a állami kórházakból való kitiltásuk, és az idevonatkozó társadalombiztosítás pénzügyi szolgáltatásainak megszüntetése.
    A magyar államnak már MINIMUM régen ki kellene szállnia az abortuszok lebonyolításából.

    –Nyugaton gazdagság van, és mégis ragaszkodnak az abortuszhoz ,..tehát az anyagi vagy társadalmi problémák egyhítése nem fogja az abortusz csökkenését eredményezni.
    –Sajnos a liberális életforma hatalmas lakosságcsökkenést eredményez, és ezért ragaszkodik az USA-Európai Unió a bevándorláshoz, hogy a hatalmas lakosságcsökkenés ne tűnjön fel.
    –Ha nem lenne bevándorlás, akkor egyből feltűnő lenne „ORDÍTANA” a lakosságcsökkenés embertelensége.
    –A liberális életforma pedig áll abortuszból, az impotens homoszexualitásból , de a további hedonista élvezethajhászó életforma is kizárja az életből a gyerekek megszületését. A liberális „boldogság fogalom” szemben áll a normalitással.
    –Sajnos mindezek mögött a liberalizmus hatalmas gonoszsága abban testesül meg, hogy a liberalizmus szerint a Föld emberi lakossága túlnépesedett a 8 milliárd lakossal, és azt különböző eszközökkel „CSÖKKENTENI” kell,…. szerintük, például erre a csökkentésre szolgál az abortusz, az impotens homoszexualitás, LMBTQ, stb……

    –Tehát ebben a témában keresni kell az olyan megoldásokat , amiből a liberálisok nem húznak hasznot politikailag.

    • csakafidesz

      Természetesen az abortuszra egészségügyileg indokolt esetben szükség is van, mert két élet is veszélybe kerülhet, ha nem végzik el. Az lenne a fontos, hogy ne ezzel szabályozzák a születések számát, hanem értelmes megelőzéssel, fogamzásgátlókkal.

  2. Dr. Belák Ferenc

    Azokat, akik beválasztották ezeket férgeket az EU parlamentbe súlyos felelősség terheli, még akkor is, ha ezt nem érzik. Férgek – jogosan általánosítok – ülnek milliós fizetésekért a székekben. A liburnyák, sátáni média által elbutított emberek, akik ráadásul a jólétben – lásd Németország – dagonyáznak, választották ezeket. A magunk portája előtti sem árt sepergetni. Hogy lehetett rongy DK-s, MSZP-és, Momentumos „politikusokat” bejuttatni ebbe a gyülekezetbe. Talán úgy gondolták, hogy ez jó hecc, bosszantsuk a kormányt?

  3. Igaz, igaz, igaz, nagyon igaz a cikk minden sora.

  4. Az erkölcs és az ésszerűség akkor találkozna, ha eppenseggel tiltanak az abortuszt Európában a fehér lakosság körében , tekintve, hogy ez vészesen fogy. Eme kihaloban lévő fáj képviselői viszont azon dolgoznak, hogy ez a kihalás gyorsabb legyen. Nincs egy riporter, aki erre kerdezne rá tőlük minden nap? Legalább szembesülhetnek azzal, hogy mit tesznek, én nem vagyok biztos abban, hogy mind érti.
    Másrészt,-mivel a saját szabályaik szerint -,nem beszélhetnek a rasszokrol nyíltan , lehet, hogy pont az iszlamistákat akarják ilyen alattomos módon ritkitani, mert a korábban általuk használt koncentrációs taboros végső megoldást még nem merték elővenni.
    Akarhogyis, gonoszok, ez stimmel.

  5. Puncius Pinatus

    A gonoszoknak pokolban a helyük!
    Oda kell őket küldeni, vagy így vagy úgy!
    Minél előbb!

  6. Tisztázzunk valamit. Az okoktól és az aljas céloktól függetlenül az abortusz, az eutanázia, az egész LMBTQ cirkusz, az őrült gyilkolászat, stb. nem csak totálisan ellentétes az ember emberi mivoltával, hanem szembemegy a teremtett természetnek, az életnek az alapvető rendjével is és ez az, ami miatt mindez nem más, mint az elemi gonoszság nyilvánvaló kvintesszenciája. Ennek pedig az egyetlen logikus, törvényszerű és elkerülhetetlen következménye, hogy a lealjasodott, gonosszá és megátalkodott féreggé váló emberiség méltatlanná válik az életre, ezért el kell takarodnia és el is fog takarodni a Föld színéről.
    Mielőtt pedig valami nihilista, ateista főokos barom elkezdené az idióta bölcsességeit kifejteni, tisztázni kell, hogy nem a Teremtő fogja eltakarítani a szörnnyé váló embert a Földről, hanem a végtelen aljassággal és gonoszsággal együtt járó végtelen ostobaságával maga a megátalkodott emberiség fogja ezt a Teremtő Istenhez abszolút méltatlan, piszkos munkát saját magán elvégezni.

  7. elmebeteg sátánfajzat bolsevikok vannak a EP többségében
    Ennyi aljas geciláda embert egy helyen látni, hát auswitzi gáz kellene oda, hogy senki sem jöjjön ki többé.

  8. magyarul mondva sátánfajzatok. Közös lónak túrós a háta, Vagy nem?

  9. csakafidesz

    A Sátán elszabadult. Ma már az a legnagyobb gond a „fejlett” (agyilag kevésbé fejlett) világban, hogy a lépcsőket mindenhol szivárvány színekkel fessék le.
    https://tizdolog.hu//data/wordpress/2015/05/3b5293bbabcd75a0168d7e316727a301-e1430496705763.jpg

  10. Mind az abortusznak, mind az eutanazianak van egy individualis es van egy tarsadalmi oldala.
    Viszont engem ebben az egesz temakörben az aggaszt leginkabb, hogy vajon melyik tarsadalomnak (itt mellözzük most az olyan individualis okokat es indikaciokat, mint borzalmas szenvedes gyogyithatatlan rakban) all erdekeben az eutanazia liberalizalasa es kiterjesztese ? Mit mond az el egy bizonyos tarsadalomrol, ha nem egy egyre jobb, szebb, könnyebb elet, hanem egy egyszerübb halal lehetösegevel kecsegteti az embereket?
    Tenyleg ott tartunk, hogy a halal legyen az egyszerü es kezenfekvö megoldas?

  11. DE LEGALÁBB 1%-A NORMÁLIS ÉS BECSÜLETES…A DK, MOMENTUM, MSZP KAPCABETYÁROK MELLETT

  12. gonosz emberekkel ? az finom kifejezés böööööööszme !!!! emberekkel az má jobban hangzik szerintem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük