És a Népszavában már mentegetik a pedofíleket!


Éreztük, hogy nem természetes a liberális fősodor felhorgadása a pedofíliával kapcsolatban.

Azon kívül, hogy megpróbálták ezt a jobboldalra kenni, gondolom, tömegével küldték a nyugtató üzeneteket a haveroknak, nem kell ezt olyan komolyan venni. Haskó László a Népszavában már vissza is tért a liberális sajtóban az elmúlt hónapokban is rendszeresen erőltetett állásponthoz, hogy a pedofília betegség, és csak a rohadt fasiszták rekesztik ki a társadalomból azért az embertársukat, mert ilyen fantáziái vannak. Miért is nem vagyunk meglepve?

A liberalizmus legundorítóbb tulajdonsága, és persze a legveszélyesebb is, hogy bármilyen közveszélyes baromságot le lehet vezetni belőle pusztán egy lépésben. Ha a pedofília betegség, akkor a pedofil egy beteg ember, akit szánnunk, szeretnünk kell, és gyűlölnünk kell azt, aki rosszat gondol, mond róla, vagy esetleg átviszi a gyerekeit a túloldalra, ha szembejön az utcán.

Aki nem szeret pedofil mellett lakni, az biztos homoszexuálisok, cigányok, zsidók, drogosok és pirézek mellett sem lakik szívesen, csak fehér fasiszták között.

Ezt a felsorolást mindig csíptem, különösen azért, mert minden normális homoszexuális, cigány, zsidó és piréz kikérte magának, hogy szerepel benne. A drogosok csak azért nem, mert a világ hívságai őket két utazás között csak igen korlátozottan érdeklik. De pedofílek mellett szerintem még ők sem laknának, bármennyire is magas az ingerküszöbük a devianciák tekintetében. 

Minden bűnből először betegség lesz Liberáliában, aztán állapot, majd természetes jelenség. Aztán a végén kötelező lesz. 

Minden társadalom világosan meghatározza a kereteket, amelyekhez a tagjainak alkalmazkodnia kell. Tulajdonképpen legtágabb értelemben ez a kultúra, amely egy komplex, szinte teljesen koherens és konzisztens értelmezése a környezetnek és az ember alkotta világnak. Az emberi értelem korlátos volta következtében a kultúra minden egyes eleme, szabálya, normája, értéke tűnhet önkényesnek, értelmetlennek, túlzónak, erősen korlátozónak, aktuálisan inadekvátnak, kontraproduktívnak. Az emberi együttműködések mégis akkor bizonyulnak sikeresnek és tartósnak, amikor az emberek a történetileg kialakult szabályrendszereket elfogadják, és csak nagyon alapos okból változtatják meg, akkor, csak akkor, ha valami lényeges körülmény megváltozik. Amikor egy sok nemzedéken keresztül együtt élő embercsoport tilt, büntet, undorítónak talál, gyűlöl valamit, azt okkal teszi. Azért csinál így, mert tapasztalatból pontosan tudja, hogy az adott dolog veszélyes az egyénre és a csoport kohéziójára, túlélésére.

A csecsemők, a gyerekek szexuális tárgynak tekintése, a mi kultúránkban, a legerősebb tabuk egyike, a biológia és a kultúra egyszerre tette tiltottá, undorítóvá és durván büntetendővé ezt a viselkedést. Mindenki, aki a mi kultúránkban él, az pontosan tudja, hogy szó szerint a legundorítóbb dolognak tartjuk a gyermekek elleni szexuális agressziót, mert egy védtelen gyermekhez közeledő felnőttet, vagy nagykamaszt agresszornak is tekintünk értelemszerűen. Mert a pedofília egyúttal gyermek elleni agresszió is, amit szexuális tartalom nélkül is nagyon elítélünk. 

És ez minden kultúrában így van. Egyetlen kultúrában élő ember sem gondolhatja, hogy egy másik kultúrában ez másképp van. Ez egy egyetemes kulturális állandó. 

A szexualitás alapvetően pozitív dolog, normális formáira vágyni nem undorító, hanem kifejezetten vonzó. Az kétségtelenül igaz, hogy a normálist a kultúrák nagyon különbözően definiálják, változásuk (fejlődésük) során is egy kultúra történetében is lehet drasztikusan különböző a vonzó és undorító, a tiltott és a preferált. De a biológia önmagában meghatározza, hogy mi tekinthető normálisnak, és mi az, ami kilép a természetes normalitás zónájából. 

A liberalizmus legaljasabb projektje, hogy mind az egyénnel, mind a társadalommal elhiteti, hogy egyedi igények, perverziók, extremitások, genetikai betegségek, pszichiátriai tünetek, „leküzdhetetlen vágyak”, tehát egyedi esetek, általános társadalmi, kulturális változást alapozhatnak meg. Azért, hogy a közösség tapasztalati úton kifejlődött undora, elutasítása egy viselkedés irányába ne sértse egy egyén specifikumait, az egész társadalom és kultúra teljes alkalmazkodását várják el. 

Az elmúlt harminc év arról szólt, hogy a pusztítóan veszélyes és egyébként is undorító emberi viselkedésekkel szembeni társadalmi elutasítást, az elkövetők személyiségi jogainak védelme érdekében eltompítsák.

A kultúránk, és az ebben a kérdésben összezáró emberi közösségünk teljesen nyilvánvalóvá teszi, hogy nem csak a pedofil cselekményeket, legyenek azok bármennyire visszafogottak is, hanem a pedofil gondolatokat is undorítónak találja. A pedofília annyira romboló viselkedés, hogy racionálisnak is tűnik a társadalom teljes elutasításával, a közösségből való kitaszítással fenyegetni. Áldozataiban akkora rombolást végez, egy életre tönkreteheti őket, hogy egyetlen kultúra, közösség sem akar semmiféle enyhítéssel, előzetes felmentéssel menlevelet adni azoknak, akik ilyesmit készültek elkövetni.

A pedofília betegségként történő értelmezése a szabad akarat tagadása.

Ezen a alapon bármilyen bűnelkövető, a kleptomániástól, a nemi erőszakolón át, a sorozatgyilkosig hivatkozhat a leküzdhetetlen vágyra, vagyis arra, hogy beteg. 

Ezeket az embereket jelentős mértékben a társadalmi tilalmakat övező következmények tartják vissza a bűncselekménytől, az emberek undora, a börtön fenyegetése, a kitaszítottság veszélye. A társadalom joggal és racionális alapon várja el mindenkitől, aki igényt tart a szabadságra, hogy normakövetően viselkedjen.

A vágyakat kordában kell tartani! És kordában is lehet tartani!

Ha nem lehet, és ezt ki is mondjuk, beteljesedik a liberálisok nagy álma, az olyan világ, amelyben mindenki korlátlanul önmegvalósító lehet, egy olyan hely, ahol nincs is szükség szabad akaratra, mert mindent lehet. A szabad akarat önmagunk kordában tartásának eszköze is.

A világ nem igazságos hely, ha valakit a rossz sorsa pedofil vágyakkal ver meg, akkor az élete egyik fő feladata, hogy azokkal megküzdjön. Haskónak abban igaz van, hogy ehhez az embernek joga van intézményesült segítséget kérni. Helyes is lenne, ha a pszichiátria támogatná ezeket az embereket abban, hogy megbirkózzanak a démonjaikkal. De ettől még a pedofília undorító és veszélyes. Aki pedofil képeket, videókat nézeget, az részt vesz ennek a perverz hálózatnak az fenntartásában, és végül is fizet azért, hogy aktív pedofílek, szexuális szadisták, pénzéhes szociopaták gyerekeket kínozzanak. 

Nagyon rossz ötlet, hogy a liberális elmebaj érvényesítésével, a pedofília betegséggé minősítésével bármiféle menekülőutat biztosítsunk bárkinek is.

A pedofílek ugyanúgy közveszélyesek, mint bármelyik agresszív elmebeteg csoport, és kockázati tényezőként vannak jelen a társadalomban. 

Egy kicsit is egészséges személynek tisztában kell lennie vágyai következményeivel, például azzal, hogy a vágyainak kielégítése más emberek, gyermekek megkínzásához vezet. Ettől nem szabadíthatjuk meg őket, ha még bármilyen módon is érző emberi lények azok, akiket ezzel a szörnyű vággyal vert meg a sors. De ha normálisak, ha emberek még, akkor kezelni is tudják ezt a vágyat, a saját belügyükké tudják tenni, vagy saját erőből, vagy orvosi segítséggel. 

De mindenkinek, aki gyermekek iránt érez „szexuális” vágyat, tisztában kell lennie azzal, hogy ez a vágy rossz és vállalhatatlan, aki pedig enged ennek a vágynak, bármilyen explicit formában is, akár képek használatával, az rossz, gonosz ember. 

Először az áldozatokat kell megmentenünk, azt kell megelőznünk, hogy áldozattá válhasson bárki is. A rossz embereket csak akkor tudjuk megmenteni, ha ők is bizonyosan meg akarnak javulni. Ehhez azonban nem csak orvosi segítség szükséges, hanem a saját döntésük is elengedhetetlen. És ahhoz tudniuk kell, hogy a rossz döntés esetén mi várja őket. Irgalom és kegyelem bizonyosan nem.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Milyen érzés liberális férfinek lenni?

  Ha ránézünk bármelyik liberális örömtelen, feszült, jóindulat nélküli arcára, ha halljuk gyűlölködő rikácsolásukat, ha olvassuk …

15 hozzászólás

 1. Fennáll annak a veszélye hogy
  ez az érzékenyités eljut arra a
  pontra hogy a szülő nem fogja
  tudni megvédeni a gyermekét,
  ezek ellen.
  A legboldogabb emberek az
  egyszerü,tisztalelkü emberek.
  De egy mai ..kulturában..nehéz
  tisztalelkünek maradni.Most a
  gyermeketől akarják ezt elvenni.

 2. „Minden kultúrában tabu a kiskorúakhoz való közeledés”

  Hááát, a muzulmánban éppenséggel nem…

  https://en.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

  https://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6%C3%A7ek

  stb

 3. Nem kell ezt túlragozni, kémiai kasztrálást az összes pedofilnak, még ha csak képek feltöltése/letöltése formájában élte is ki magát, akkor is! Kaletának is! De őt legalább már megismerte ország, világ, MiHazánk azt is bemutatta hol lakik (Székesfehérvár)…

 4. Nem minden kultúrában tabu a pedofília. Az iszlámban norma, a saría része és sok iszlám országban törvénybe is van iktatva konkrétan a gyerekházasság. Ez a gyakorlatban általában azt jelenti, hogy 9 éves kortól adják férjhez a kislányokat. Ennek alapja az iszlám hagyomány (hadísz), amely szerint az iszlám prófétája, Mohamed az egyik feleségét, Aisát a lány 6 éves korában vette feleségül, és 9 éves korában „hálta el” vele a házasságot (erőszakolta meg először). Ekkor Mohamed 54 éves volt. 6-9 éves koráig is használta a kislányt, ún. „combozást” hajtott végre vele – ezt a módszert Khomeini is erősen ajánlotta. Ez azt jelenti, hogy behatolás nem történik, de a kislány combjai közé dörzsölik a hímtagot és így elégítik ki magukat. Van még tovább is, de mára ennyi.

 5. Még 10 év és jön a PEDOFIL – PRIDE ! Felül fogja múlni az ócska és uncsi homó felvonulást.
  Éljen a szabadság és a tolerancia, a szép boldog jövő ! Ami ma abszurd, az holnap természetes lesz. Nem maradhat a világ önmegvalósító emberi egyedek nélkül, legyen bármi is az az önmegvalósítás. Kérdés csak az, hogy a liberális lények szerint milyen tabu az, amit már tényleg nem szabad megdönteni ?? Merthogy mindig kell lenni valami ledöntenivalónak, különben a liberális lét kérdőjeleződik meg. 30 év múlva pedig jöhet gladiátor játék. Ha nincs több ledönthető tabu, akkor majd vér kell az ösztönlényeknek. Keresztényeket
  a stadionba, akiket élő közvetítésban lehet majd gyilkolni. Milyen tuti show lesz ugye ? Hiszen őket nem kell sajnálni, merthogy úgyis kirekesztőek, szóval a világ toleránsabb és békésebb lesz nélkülük.

 6. megáll az ész…

 7. Ez a fajta álliberalizmus egy óriási nagy hazugság. S ezt tudják is a terjesztői, nem is azért csinálják itt a parádét mert meg tudnák valósítani, csak így támadják az emberi világot eme tanult tehetetlenség módszerével legyengíteni, hogy minden értéket lerombolva végül ellenállás nélkül egy szörnyű rabszolgabirodalmat alakítsanak ki.
  Ezt mi már ezerszer kitárgyaltuk.
  De játszunk el a gondolattal, milyen lenne eme vágyottnak hazudott liberális világrend?
  Mondjuk egy kisfiút rendszeresen megkínozna és megerőszakolna az apukája, csupa „apai pedofil szeretetből”. A társadalom ugye nem ítélhetné el, mert ugye felnőtt férfi és kisfiú között „teljesen természetes az ilyen szerelem”.
  De a gyerek fizikailag alárendeltként nem döntheti el, mint eme drága apucika, hogy kivel éli át első szexuális aktust, és nem tetszik neki. Felnő, és úgy dönt, hogy neki elemi szabadságjoga agyonverni a drága apucit az okozott fájdalmakért. A bírónak is van döntési szabadságjoga, s mivel ő valóban szereti a kicsiket, joga van úgy ítélnie, hogy felmenti az apagyilkost, mert az embernek joga van az igazsághoz.
  Erre a többi pedofil meglincseli a bírót.
  Erre a gyerekeiket féltők, felgyújtják a pedofilok fészkét, élve elégetve a lincselőket, mert nekik meg alapjoguk az igazságszolgáltatás.
  Közben a mi gyilkosunk a gyerekkori abúzusoktól nem függetlenül elkezdi nőnek érezni magát. S követeli, hogy a férfiak tekintsék őt nőnek, és akit kinéz magának, annak kötelessége az ágyban őt nőként boldogítani. Egy másik perben be is pereli az egyik kötelességszegőt aki nem méltányolta vágyait, és a bíró neki ad igazat. A liberális rendőrség, vagy mindegy hogy hívjuk, rákényszeríti a kiszemelt férfiút, hogy háljon a mi apagyilkosunkkal. De eme „vőlegény” erre úgy érzi, hogy ellenállhatatlan késztetést érez, hogy aktus közben agyonverje a transz partnerét. A bíróság elé kerül az ügy, és a bíró neki ad igazat. Erre a transzvesztiták megkéselik ezt a bírót. A bíró házastársa – mármint mind a négy – mert ő meg a többnejűség megegyezéses házasságban hisz, és senkinek nincs joga azt megakadályozni, megmérgezik egy lakomán a férjük transzvesztita gyilkosait.
  Őket felmenti egy következő bíró, aki meg utálja a transzvesztitákat, és neki joga van utálni bárkit, mert ugye az igazságszolgáltatás függetlensége, az eme liberális jogállam alapkritériuma…
  És így tovább, hisz senki sem tehet a késztetéseiről, mindenki szabad akarattal rendelkezik, és ezt tisztelni kell a másikban a másságot, meg a fura hajlamokat…
  Folytassam? El tud ép ésszel képzelni bárki is ilyen „liberális társadalmat” működés közben, ahol senki sem felel a tetteiért (és persze senki sem dolgozik), nem korlátzhatják az egyén jogait, és hát ugyanmár ki is gondolná, hogy ami például egy pedofilnak emberi alapjog, a kisgyerek áldozatának meg szintén alapjoga – mikor már megerősödik – kárpótlásul megölni a kínzóit…

 8. „Egy kicsit is egészséges személynek tisztában kell lennie vágyai következményeivel, például azzal, hogy a vágyainak kielégítése más emberek, gyermekek megkínzásához vezet.” Véleményem szerint a pedofil pontosan tisztában van azzal, hogy vágyainak kielégítése gyermekek megkínzásához vezet. Vagy ő maga kínozza meg a gyermeket, vagy azok, akik a felvételeket, filmeket készítették. De a pedofil pont ezt szereti – elnézést, vulgáris leszek – neki pont arra áll fel a micsodája, hogy egy kiszolgáltatott gyereket kínozhat. Ezért kell ezeket életfogytiglan lecsukni. A magyaroknak kötelessége megvédeni a gyermekeiket! A kormánytól hatásos, védő, elrettentő és bűnmegelőző intézkedéseket várunk! Az istentelen baloldal pedig menjen a pokolba!

 9. Még, hogy mentegetik! A „prájddal” még „gyártják” is!

 10. Dobos Róbert

  Pedofilokat kasztrálni!

 11. És miért nem vitte el a rendőr?!

 12. Abrakadabra

  Alapvetően a neoliberalizmus maga a szabad akarat tagadása.
  Példa: Van égy pedofil hajlamú ember, aki viszont úgy dönt, hogy soha nem fogja kiélni hajlamát. Ő tehát a szabad akaratát érvényesíti életében.
  Ezzel szemben ott a másik, aki tagadja a szabad akaratot, és az ösztöneire hagyatkozik. Ő hagyja magát az érzelmeivel sodortatni, akaratgyenge. Ő szeretné, hogy ahelyett, hogy a tövényhez kellene igazodnia, a törvény igazüdjon hozzá!
  Nézzük a drogfüggőket! Azok is akaratgyenge emberek, a szabad akarat nem jellemzi őket, a függőségükön keresztül az érzelmeik vezérlik őket. Ők is azt szeretnék, hogy a törvények hozzájuk igazodjanak, hoppá!

  Az egyén tudatos döntése, az erkölcs parancsa, a szuperego helyett az ösztönök kielégítése, kiszolgálása az ami a neoliberalizmus legfőbb jellemzője. A szabadosság, amely azt vallja, hogy legyen mindent szabad amit a pillanatnyi szeszély megkíván, hiszen nincsen racionalitás, mindín alá van rendelve az ösztönnek!

 13. Csak ovatosan e temaval; lehet ratok nyomjak az „antiszemita” belyegzot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük