Az intimitás-koordinátor, a jövő sikerszakmája


Nehéz idők jönnek, az előrejelzések szerint Európában és az USA-ban az egy főre jutó elmebetegek száma kettő fölé fog nőni a következő három évben.

Azért olyan valószínűtlenül magas ez a szám, mert jelentősen nő azoknak a száma, akik kettő, három, sőt négy teljes értékű elmebeteget is kitesznek a tüneteik száma alapján. A baj az, hogy elmebeteg felebarátaink, polgártársaink (a megfelelő aláhúzandó) hihetetlen energiákkal és jelentős szabadidővel rendelkeznek, és így megrázó hatékonysággal képesek a tüneteiket társadalomátalakító programként reklámozni.

Mint gondolom tudják, az Index, megszűnése ellenére, továbbra is lankadatlan buzgalommal dönti a magyar nyilvánosságba a liberális elmebaj különböző hülyeségeit. Természetesen a haladás ezen gyöngyszemei a liberalizmus sikereiként, a fejlődés csodáiként kerülnek ismertetésre.

Az amerikai kultúrterrorizmus leghatékonyabb eszköze a diverz sorozatipar, amely képes minden egyes elmebajnak, lelki sérülésnek egy-egy sorozatot szentelni.

Jelen esetben egy fekete, nemi erőszak áldozatává vált forgatókönyvíró nő sorozatát és a sorozat egy-két szereplőjét ismerhettük meg, mielőtt a mi eszünk is menekülni kezdett volna.

A húszas évei végén járó forgatókönyvíróval az történt, hogy 25 éves kora körül elment a barátaival kiereszteni a gőzt egy krimóba, majd reggel arra ébredt, hogy fogalma sincs, hogy került haza.

A fejében viszont homályosan fel-felvillant néhány kép arról, ahogy magatehetetlenül fekszik, nem ura a testének, és valaki épp megerőszakolja. Két és fél év telt el azzal, hogy a saját és barátai hasonló tapasztalataiból sorozatot írjon.

Ez persze nagyon tragikus, de milyen világ az, ahol az ember elmegy a „barátaival” este berúgni, és azok közül valaki bedrogozza, megerőszakolja, majd hazaviszi. Mert a körülmények haverra, ismerősre utalnak. Főleg úgy, hogy mifelénk, a zárt társadalmakban a merevrészeg hölgyismerőseinket nem szoktuk idegenekkel otthagyni, akkor se, ha mi sem vagyunk teljesen magunknál.

Szóval szép barátai vannak a nőcinek akár így, akár úgy.

Csak megemlítem, hogy 30 éve Berlinben mondták a szállodaportán, hogy soha, sehol ne hagyjuk az italunkat egyedül, mert beletesznek valamit. Aztán vagy ki, vagy elrabolnak, vagy megerőszakolnak. Még csak nőnek sem kell lenni a projekthez, mert a cikk szerint ez arrafelé férfiakkal is előfordul. A fehér férfiuralom szörnyű következménye nyilván, hogy a homoszexuálisok is megerőszakolják egymást. Még fehér hetero férfiakkal is előfordul, hogy homoszexuális férfiak bedrogozzák és megerőszakolják őket. De mint közismert, a fehér férfiak nem számítanak.

De még nincs vége, sőt el se kezdődött a csodás liberális álomvilág, amelybe nekünk is el kellene jutni, ha elég felvilágosultak bírnánk lenni.

A másik két főhős az őt támogató két barát, egy pályakezdő színésznő (Weruche Opia) és egy meleg aerobiktanár (Paapa Essiedu), akik szintén több olyan szexuális aktusban vesznek részt, amelyek így vagy úgy nincsenek rendben.

Szexuális aktusok, amelyek nincsenek rendben… Ezek szerint ez a sok okos liberális ember rendszeresen hozza magát olyan helyzetbe, hogy valaki megerőszakolhassa, mert a sorozat és az Index, meg a többi hülye szerint ugyanis attól függően vannak a társadalom szerint nem nemi erőszaknak tartott nemi erőszakok, hogy az áldozatok mennyire hülyék és mennyire tesznek meg mindent maguk azért, hogy olyan akaratgyenge állapotba kerüljenek, hogy meg lehessen erőszakolni őket. Természetesen olyan helyen, ahol közismerten rengeteg erőszakos elmebeteg és drog van. És ez persze mind a társadalom hibája, jobbára fehér heteróké, akik nem járnak ilyen helyekre.

A sorozat épp ezekről az „egyértelmű” nemi erőszaknál kevésbé nyilvánvaló esetekről, és általában arról szól, milyen a szex, ha az valamelyik félnek traumát okoz.

Az Indexnek és ennek a közegnek úgy általában az a logikája, hogy a világnak ki kell találnia az áldozatként azonosított fél vágyait, gondolatait, tudatalattijának teljes tartalmát, az összes gyermekkori traumáját. A szexpartnernek meg még többet is. Kivéve a férfiakét, a „behatolókét”, mert ugye ők csak agresszorok és ők le vannak szarva. A szex egyébként csak a bunkó, elmebeteg, perverz férfiakról szól, akik erőszakot követnek el és kihasználják, becsapják a partnerüket.

A kihasznált becsapott férfiak nincsenek a képben… A liberalizmus Amerikában már annyira fejlett, hogy azt is ki lehet mondani, a homoszexuális férfiak is követnek el erőszakot. De persze itt is van egy nőies szerepet játszó áldozat. Soha, semmilyen kontextusban nem merül fel az a kérdés, hogy az „áldozatoknak” is van felelőssége abban, hol és mikor, milyen állapotban szexelnek egy vadidegennel vagy egy általuk már régebben is jól ismert elmebeteggel.

Kis színes, hogy a cikkben azt a helyzetet hozzák fel, amelyben a nő beleegyezik a szexbe, azzal a feltétellel, hogy óvszert használnak, aztán a férfi stikában leaplikálja magáról azt az aktus során. És szerintük ez a normalitás. Szex egy idegennel, óvszerrel, akit annyira sem ismerünk, hogy elemi szinten megbízhassunk benne. Mondjuk a pasi is egy fatalista, vagyis inkább teljesen hülye, mert megbízik egy olyan nőben, aki idegenekkel szexel és akit épp az előbb vágott át ő maga is.

De még nem vagyunk a csúcsponton. Az esélyegyenlőségi és antirasszista szakemberek mellé egy újabb is társul már a nagy vízen túl, az intimitás-koordinátor. Aki a színészeknek segít feldolgozni, azt amikor szexjeleneteket kell eljátszaniuk. Meg segít tartani a határokat. Vagyis a formális logika vastörvényei szerint, amikor a színészek eljátszanak egy szexuális tartalmú jelenetet, akkor nincsenek abban az érzelmi és értelmi állapotban, hogy abba beleegyezzenek. 

Hiszen koordinátorra van szükségük hozzá. Haha.

Idézet következik.

Én személy szerint sosem játszottam meztelenül vagy szexjelenetben életem során, a Tönkretehetlek-ben sem: azokban a jelenetekben a testdublőröm szerepel, nem én. Ez az én személyes döntésem, a keresztény hitem miatt nem szeretnék részt venni ebben. De együttérzek minden olyan nővel, aki hozzám hasonlóan kényelmetlenül érzi magát attól, hogy így kellene forgatnia, de mégis meg kellett tennie.

Az intimitás-koordinátor viszont még úgy is nagyon hasznos volt, hogy nem konkrétan én játszottam ezekben a jelenetekben; még így is hosszan beszélgetett velem arról, mi elfogadható számomra, hiszen a testdublőr engem reprezentált. Így nagyon biztonságosnak és tiszteletteljesnek éreztem az egész forgatást; remélem, a világon mindenütt ez lesz a norma, és mindenki ugyanennyire biztonságban érezheti magát a szexjelenetek forgatása közben is.

És akkor a katarzis.

Ennek a szerencsétlennek intimitás-koordinátorra volt szüksége ahhoz, hogy az általa megformált karakter szexjelentét a testdublőre eljátssza. Hiszen a testdublőre őt reprezentálta. Nem a karaktert, őt.

Elmebetegekkel, teljesen torz, sérült elmebetegekkel van dolgunk.

Az egész amerikai filmipar és gyanítom az egész amerikai „kultúra” egy torz szörnyűség, ami elpusztít bennünket, ha bármit is komolyan veszünk belőle.

Órákra vagyunk attól, hogy nekünk is kötelezően intimitás-koordinátort kelljen alkalmazni a randin. Meg egy másik szakembert az intimitás-koordinátornak, ha azt megviselné, hogy túl erőszakosan nyomulunk, mondjuk túl hitelen és túl egyértelműen nézünk a nő szemébe.

Szerintem abba beleegyezhetünk szakember segítsége nélkül is, hogy ezek mind elmebetegek.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

16 hozzászólás

  1. Ez már a hülyeség a köbön.
    Az ilyen mértékü csak Önönmagunkal
    valo foglalkozást, csak ezek a
    ..fejlett..társadalmak tudják
    produkálni.

  2. Istenem, hogy mit vesztettem fiatalkoromban! Nekem nem lehetett volna testdublőröm, mert nem mentem színésznek, de ha mentem volna, sem vállalok el szexjelenetet. Nekem nem lehetett merevrészegen idegen helyen ébrednem, mert nem iszom alkoholt. Nekem kimaradt az életemből a lehetőség hogy egy bárban leigyam magam, mert nem jártam bárba se kocsmába. Nekem nem lehetett olyan élményem, hogy nem tudom álmodom-e vagy valóban szexelek, mert nem szedtem kábítószert. Hú és nekem nem kellett orvoshoz se mennem bőrbajjal, mert nem feküdtem le fűvel fával, aki nem használt óvszert.
    Sokan vagyunk így, mi az élhetetlen senkik, akik ehelyett iskolába jártunk, de nem a buli vagy a tanárverés kedvéért, hanem tanulni, mi sportoltunk és nem kocsmázásban vertük el pénzt és a szabadidőt, nem áztattuk agyunkat alkoholban hogy ilyen szépen elpépesedjen, hogy még dicsekedjünk is mint ezek azzal, hogy már eleve hülyének születtek.
    Mi dogoztunk, utódokat neveltünk, hogy ezek ennyire ráérhessenek elverni a pénzt egy életen át élősködve a társadalmon.

  3. Feher Zsolt

    Egy amerikai szinesz körül kb 50 ember serenykedik.Van aki csak a legyeket hajtja el rola szoval ezek azert hülyülnel el mert kirälynak vagy felistenek kepzelik magukat.Kontrol nuku csak a segny…… Tehät bärmilyen elmebetegseget el lehet a köreikbe kepzelni.Gondolom a Francia kirälyi udvarban volt ilyen dolguk a fönemeseknek de mint tudjuk ott is divott a közhülyeseg. Olyan foglalkozäsokat is ki lehet taläni amire egy normäl ember ugy les mint a käntor szamara a hajohintära! Csak az a baj a hülyeseg ragados a halado libsi ember ugy tekint ämerikära mint ahol mär tombol a jövö tehät hamar ide is be szeretnek hozni bärmit is csak ne konvencionälis legyen. Lässunk csodät a SZFE is a kezdö csepürägok mär ugy szeretnek intezni az dolgaikat mint a napkiräly. Ha lehet ez a foglalkozäs maradjon meg ott ahol kitälältäk mert meg a vegen egyetemi tantärgy lesz es ha a momentum gyöz evente 100-200 ember el is vegzi aztän követelik a magas munkanelküli segelyt..

  4. Android.

    Köszönöm.

    Most értettem meg, bár eddig is gyanítottam, hogy Bősz Anett miért kotródott haza Berlinből, egy rendezvényszervezéssel foglalkozó brit cégnél betöltött munkakörét feladva.
    Bár lehet, hogy Szabó Tímea is tartott, laza piálós estét Cambridge-ben, illetve a zárt estét a CIA Pakisztánban és Afganisztánban működő International Rescue Committee nevű civil szervezetnél, kollégaival.

    Ez magyarázhatja miért vannak mélységes gyűlölettel (férfi ) eltelve, persze akinek nem inge nem veszi magára.

    A hazai szokásokhoz szokott vidéki bugrisoknak nagy meglepetés lehet ha belecsöppennek a globális világ éjszakai életébe, szabadidős szórakozásaiba.

  5. Open Insanity Pavilion. Egy nyitott elmegyogyintezet lett az egesz vilag. Ahol a szemelyzettol a paciensekig mindenki egy kicsit vagy nagyon beteg. Beleertve a latogatokat is.

  6. Magyarországon is…

    A fontos témát tárgyaló cikk elején említett alaptörténet: fiatal nő elmegy bulizni, aztán valamilyen módon egyedül marad, és hát történik vele az, amit a cikk tkp. csak érint.
    Érdekes egybeesés: e héten a Retro rádió műsorában egyik reggel B.Gábor – „sztár morning DJ” – fő témája is ez volt (és az én mai szerény fogalmazványom fő mondandója éppen ez, tehát hogy vajon a hivatkozott Index-cikk, és a rádió-téma időzítése vajh véletlen egybeesés, vagy ez már egy vonatkozó „téma-kampány” kezdete?!)

    Kedden reggel hosszabban autóztam, közben hallgattam Bochkor reggeli szómenését, s mint említettem, aznap a reggeli adás fő témája náluk is az itt tárgyalthoz hasonló eset volt, de HAZAI változatban.

    Egy Miskolc környéki lány 2 évvel ez előtt, 16 éves korában egyedül ment egy ilyen helybeli becsület-süllyesztőbe. Volt körítés is hozzá, mely szerint meg volt beszélve ismerős csajokkal, hogy együtt mennek, ám azok nem érkeztek meg, stb., és hát a kis lánykának már mindenképpen bemehetnékje… volt, hát ment egyedül.
    Története szerint mindössze egyetlen percet töltött a teremben, éspedig a bárpultnál: megkapta a rendelt piát (nem részletezte, hogy mit), épp csak beleivott, s már el is szédült, hosszú órák múlva került csak haza félig-meddig meztelenül, kezében a mindenfélével szennyezett alsóneműje, és persze nem igazán emlékezett semmire sem.
    Mások kósza elmeséléséből tudja, hogy hosszabb időket kellett töltenie a wc-n, nem éppen egyedül, meg egyesek azóta felismerni vélték klf. pozíciókban készült fotóit a mindenféle megosztó site-okon.

    A műsorvezető egyébként azt helyezte fókuszba, hogy a rendőrök, meg a mindenféle hatóságok mennyire le se sz@rták őt az esettel, még az orvos is csak félvállról vette, alapvetően nem hitte senki egy szavát sem, tettesek sehol, – valójában mostanra, mintegy 2 év elteltével tudta csak feldolgozni magában a történteket annyira, hogy már akár beszélni is tud róla.

    Nehéz eset: az ember alapvetően sajnálja, szánja, de azért az is tény, hogy ő maga is megtett mindent azért, hogy így járjon – ha egyáltalán úgy igaz az egész.

    • Amióta B. Gábor vezeti a reggeli műsort a Retrón, azóta nem hallgatom

      • Egyetértünk. Bochkor az egyik legvállalhatatlanabb, megjátszós ócska ripacs a magyar médiapiacon.
        A korábbi műsorvezető-páros egy másik adón vezet reggeli műsort – ajánlom, keresd meg őket. Én is odahangoltam reggelre.

  7. A retro a bocskorral együtt menjen a francba.Soha többet nem hallgatom. Ki nem állom a nagyképű ürgét.

  8. A szexualitás(szerelem) és a szeretet szorosan tapadó fogalmak. Szeretet nélkül az egész nem több sima erőszaknál, a szeretet meglétének ellenőrzése meg alapesetben is hónapokig eltarthat. Ma a szexualitás egyre inkább hasonlít a késő római korhoz, amikor a férfiak már a karjukat borotválták és hazamenve a fürdés kiegészítéseként jó alaposan megb@tták valamelyik rabszolgájukat. Ma egyre inkább nem egyenrangú, szeretetben élő felek játsszák ezt a játékot, hanem ural-uralt viszonyban végrehajtódó szimpla erőszak, ahol az erőszakosságnak csak a képzelet szab határt, a tanult fékek (azaz a normalitás) már nem. Már az Óvodásnak is pozitív szexuális (azaz nem tartózkodó) önképet akarnak sugározni(pont) Hehehe.

  9. Nem hagy nyugodni.
    Mondjuk egy pornófilmhez,hány ilyen intimitás-koordinátor szükséges?

  10. Megtudom erteni ezeket az embereket. Ha szex kozben engem is szexdublorrel helyetesitenenek, az megviselne annyira, hogy keresnek egy intimitas kordinatort, vagy valami hasonlot.

    Ezenkivul leginkabb az lepett meg, hogy meg mindig van Index, amit diktatura mar regen bezaratott ?

  11. Ezért vannak annyira oda a liberalizmusért a kretének? A kóros önmegvalósítás erkölcsi fékek nélkül rendkívüli dolgokra képes, az agyilag deformált libsikék még közvetlen társaikra is rendkívüli veszélyt jelentenek.
    Fizikailag elhárítani a támadásaikat nem szabad, mert a megtámadottak lesznek kikiáltva rasszistának és embergyűlölőnek. Megfelelően érzékenyített bíró még börtönbe is juttathatja a megtámadottat, mert ellenszegült a kóros liberalizmusnak.
    Az erkölcsi fékeket mindenhol le akarják építeni a deviáns egyének védelme érdekében, ez leszám a szép új világ. Család, vallás, nemzet, hagyománytisztelet nem kell, a menő a melegek és a szivárványos agyhiányosok világa. Minél nagyobb ívben ki kell kerülni ezeket a sejthalmazokat, még a szemkontaktus is kerülendő.
    Ez nem szexualitás, hanem kreténség, a társadalomnak sokkal aktívabban kell fellépni ellene, mert ha sokan lesznek, már késő lesz.

  12. Alvarez Lopez Havanmit

    Amerikában már a kretének fizetnek azért, hogy valaki meghallgassa a képzelődéseiket. Az ilyen foglalkozású embert pszihológusnak, ezt a szeánszot meg terápiának nevezik.
    Szerintem pedig el kellene kezdeni (nekik is) hasznos tevékenységet végezni. Kevesebb idejük lenne a képzelgéseikkel foglalkozni.
    A jóléttől már teljesen elveszítették a kapcsolatukat a valósággal!
    Tényleg szükséges lemásolni ezt a világot nekünk is?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük