Az ellenzéki aktivista reggele


Tudja-e Ön, kedves olvasó, hogy hány lélegeztetőgépet lehetett volna venni abból a pénzből, amelyet a kormány lélegeztetőgépekre költött? Hogy Magyarországon betegedtek meg és haltak meg a legtöbben a világon a koronavírus járvány következtében, hogy minden KSH adat hamis, hogy az ország 10 éve csődben van és nem írta meg a jobboldali sajtó, hogy már hatszor győzött a forradalom? És azt se, hogy holnap győzni fog. Orbán már Putyinhoz menekült, mert Trump most mással van elfoglalva és Lukasenka sem aktuális. És csodálatos dolog a kommunizmus, kivéve annak a Kínában szokásos verziója, mert abban túl sok a kapitalizmus. Mindenesetre azt Orbán miatt nem sikerült elérni, hogy a gyerek-rabszolgamunka aránya a kedvenc márkáimban 35 százalék alá csökkenjen.

Különösen most, amikor már két napja virágzik, bizonyára mikroadományokból, a Kísérleti Tanköztársaság a Színház és Filmművészeti Egyetemen! Ezért fegyverkezik Orbán. Tankokkal akarja elfoglalni ezt a csodálatos kis országot, ahol virágoznak a transzjogok.

Szuverenitás, ez a kulcskérdés. Mindenki egy köztársaság, amit a többi köztársaság adójából kell finanszírozni, mert minden mikroköztársaságnak elemi joga a létezés.

El kell mélyíteni az európai együttműködést. Az Európai Egyesült Államok az egyetlen megoldás, hogy ne mondhassa meg nekünk senki, hogy miként éljünk teljesen szabadon, mert akkor Brüsszelből mondanánk meg nekünk, hogy hogyan éljünk teljesen szabadon. Hogy lehet ezt nem érteni?

Mert az élet a legfontosabb. Rohadt mocskos gyilkos abortuszellenesek. Micsoda embertelen állatok ezek, hogy azt akarják, hogy ezek a kis környezetszennyező fehér birodalmi rohamosztagosok megszülessenek. (Csak megjegyzem, az újabb részekben a fehér felsőbbrendűséget képviselő rohamosztagosokat mind fekete statiszták játszották. Micsoda csodás metaforikus kifejeződése ez az egyenlőségnek!) És ráadásul támogatják a halálbüntetést! Pedig mennyire egyértelmű, hogy a visszaeső bűnözők képesek megjavulni! Hány példát tudnék mondani! Kár, hogy nálunk nincs halálbüntetés, mert nagyon jól lehetne küzdeni ellene, hogy aztán megszüntessük miután kivégeztük az ellenségeinket.

Bezzeg a Planned Parenthood! Ők mindent megtesznek, hogy a fekete gyerekek, akár alkatrészenként is, hasznos tagjai legyenek a társadalomnak. Nem is bírok felkelni, ha az amerikai feketék nehéz sorsára gondolok. A cinikus magyar átlagpolgár meg csak felkel, bemegy dolgozni a munkahelyére, szolgálja a rendszert és közben Amerikában verik a feketéket, sokszor ki is fosztják őket. Igaz, hogy fehér BLM aktivisták azokat a feketéket, akik bejárnak dolgozni, rendőröket és boltosokat, de ez is a fehérek mahinációja.

Vagy inkább a fehérnek látszók transzfeketék, a feketének látszók meg transzfehérek?

Szerintem ez csak a fehérek által feltalált kamerák trükkje, hogy így vannak beállítva, hiszen a telefonom is lehet hátteret váltani, hogy ne fehér legyen a háttér, hanem fekete! Tessék a tévékamerákat is így beállítani, akkor minden a helyére billenne. Követeljük mától, el ne felejtsem, amíg leérek a Starbucksba, hogy mostantól a tévéket és a monitorokat is lehessen így beállítani.

Erről jut eszembe, micsoda mocskos szemét ez a rohadt jobboldali sajtó, meg merészelik írni, hogy egy-két évvel ezelőtt a jelöltünk miket írogatott itt-ott a közösségi médiában! Vagy, hogy milyen nézetei voltak korábban? Szemét konzervatív állatok elvárnák a változatlanságot, el se tudják képzelni, hogy valaki megjavulhat. Istenem, hogy szeretem az „igazkonzervatívokat”, akik pont olyanokká tudtak lenni, mint mi liberálisok és mégis konzervatívnak gondolják magukat! Ezek a hülye jobbos szavazók nem értik, hogy a Bíró az igazi példaképük lehetne, hiszen ő már képes volt megjavulni. És ehhez csak össze kellett állnia Gyurcsány Ferenccel, aki egész életében következetesen képviselte azt a politikát, amit éppen képviselt. Olyan csodálatosan tudja kifejezni, hogy én mennyire utálom Orbánt!

Azt mondja a pszichológusom, hogy a kezelésemet az államnak kellene fizetnie, mert a miniszterelnök személye miatt vagyok neurotikus.

Meg azért, mert az anyám meg a testvérem a Fideszre szavazott. Anyám mindig a testvéremet szerette jobban, a rohadék a két unokával örökre beelőzött, mert én nem fogok csak azért élni, hogy gyerekeim legyenek. Különben is milyen az már, hogy valakinek testvére van? Rá pazarolták az erőforrások felét, amit rám hasznosan lehetett volna elkölteni.

Ezek nem értik mi az a szabadság, amikor azok lehetnek, akik akarnak, oda mehetnek, ahová akarnak, azt csinálnak, amit akarnak és mindezt alapjövedelemből egy csodás szabad egyetemen, ahol a hallgatók mondják meg, hogy mi legyen.

Szabadság! Istenem kivívhatná már valaki!

Nem tudom eldönteni, hogy ma mit is csináljak. Menjek el az LMBTQ előadásra? Nagyon izgalmas a címe: „A 77. nem, avagy egy technoszexuális gép élete!” Lesz néhány tüntetés is. Nagyon csípem a vírustagadókat, ahogy kiállnak a meggyőződésük mellett és nem félnek támadni a kormányt. Lesz egy a digitális oktatás ellen (PDSZ) és lesz egy digitális oktatásért (PDSZ), szerencsére egy helyen. Aztán az SZFE, meg egy csodás kis program a biciklisávokért, de oda már nem érek oda a dugó miatt. A CEU-n lesz tüntetésmódszertan kurzus, oda be is vagyok iratkozva, be kellene nézni, habár elfogadnak szelfit bármelyik tüntetésről.

Na, kint is vagyok az utcán. A francba, sosem értettem, hogy hová megy ez a sok ember reggel.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Öregem, vannak jobboldali celebek is!

  Rengeteg olyan dolog van, amit az ember nem akar tudni, de a „közösségi média” valahogy …

12 hozzászólás

 1. Szerintem ez a cikk nem ironikus, inkább realista. Valakik csak megszavazták Karácsonyt?! Akkor annyira kevesen nem lehetnek az ilyen hülyék. Úgyhogy, kedves Paranois Android írni kellene valami viccesebbet.

 2. Butapesti helyzetkép, avagy egy normális reggel…

 3. JÓ ÍRÁS, DE EGY LIBERNYÁK TUTI, HOGY NEM TUDJA ÖSSZERAKNI!

  Ha a 444-ben jelent volna meg, akkor azt hinné hogy dicsérik.

 4. Megragadta a figyelmemet az, hogy a kínai kommunisták azért fejlődtek ennyit, mert ők tulajdonképpen kapitalisták.
  A másik bökkenő az, hogy nekünk itt vannak a liberalisták, akik nem tudják, hogy mit kezdjenek magukkal. Eklatáns példa a Kuncze maci története, aki Deák Ferencnek képzeli magát. Egy a baja, hogy nem az a baja, hanem nálunk nem liberalizmus van, hanem kreténiizmussá alakultak a liberálisok. A kóros önmegvalósításuk letarolta őket, a tolerancia elvét meghamisították, a családot és a gyerekeket transzneművé akarják tenni, a vallást kiirtani a nemzettel együtt.
  Megsúgom, ezek a liberálisok nem azok a liberálisok, akiket Deák Ferenc is képviselt. A liberálissá fajzott komcsik kétszer is legyalulták a liberalizmust, 100 éve és ’45-ben. Most ezek a maradék libsik a kreténizmust stírölik, akut csirkemellű, bozontfrizurás és szakállas mind, csak még a bőrüket nem festették át feketére. Nos ezek a libsi kretének mindenhol az anarchizmust terjesztik, belekötnek még az élő fába is, pedig még nem is deszka, mint az ő szálfa termetük.
  Mivel a liberális elveket elhagyták, kreténistákká fejlődtek, míg a kinai komcsi kapitalistává lett, és legnagyobb ellenségük a nemzet, el is akarják pusztítani, itthon és külföldön egyaránt. Ezért a nagy igyekezet a népek összekeverésére, a migráció fenntartására, mert abból nemzeti nem lesz, az biztos.
  Szép jövő elé nézünk, ha hagyjuk őket tobzódni.

  • Az bizony biztos, hogy ez az elmebetegek nyugati uralma Kinában sosem fog meghonosodni, hiszen a kinaiak még a mozlimokat is nagyonis kordába szoritották.

 5. Kísérleti tankosztársaság.
  Még nem merték kiírni,hogy TANÁCS!!!! kosztársaság az.

 6. Ja. Pontosan ilyen a liberális aktivista reggele. Nagyon tetszett, találó volt, s ezért nem is hagynám abba. Ha megengedik, megírnám e reggel folytatását:

  Az ellenzéki aktivista koradélelőttje:

  Jaj, most jöttem az orvostól, mert folyton hányok, ahányszor az Orbánra gondolok. Azt hittem csak sültoldalas ízesítésű tofu feküdte meg a gyomromat, mert én vegán vagyok, de szeretem a sülthús ízét, hát mindig megszórom a sültoldalas-fűszersóval. Apám ettől mindig kiakad, mert mondja, ha bírom a sülthús ízét, nem is vagyok igazi vegán, csak egy képmutató.
  Na mindegy, szóval az a hülye doki, aki képes volt 5 évet elpazarolni láthatóan fölöslegesen az orvosin, azt mondja, hogy terhes vagyok.
  Már hogyan lehetnék én, Béla, terhes, mikor tegnap írták be végre a németországi kettős világpolgári állampolgári személyimbe, hogy mostantól fiú vagyok és nevem Béla. Meg most lesz odakinn az esküvőm is Karinnal, aki meg nő, bár még nem sikerült teljesen az transznővé átoperálása Hansból. Ezek a begyepedesedett magyarok viszont makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy csak két nem van, pedig látható a példánkon, hogy ez nem így van.
  Méghogy szüljem meg a gyereket – magyarázta nővér -, hogy 45 évesen meg fogom bánni, ha elvetetem. Hát ember az ilyen? Elvárná, hogy hajnalban keljek szoptatni egy ilyen kis élősködőt?
  Apám szerint ugyan én vagyok az élősködő, mert egyre nehezebben ad, mikor követelem a jussomat a családi költségvetésből, s nem képes elfogadni, hogy én a világ jobbításán dolgozom, hóban, télben (Jó, hát akkor éppen nem, mert ezek az idióta magyarok nem fűtik az utcákat) – de mikor nincs nagy hőség és nem is esik, eljárok tüntetni a kékbálnák jogaiért, meg megyünk felgyújtani segíteni a Moriában a tábort, hogy minél hamarabb bejussanak szegény menekültek hozzánk. Jó, volt egy kis afférom a múltkor mikor mentem segíteni a Sea akármi humanista hajóról lebotorkáló Aidses, szifiliszes és sárgalázas kísérő nélküli kiskorúakat, akik annyira örültek, hogy már az első európai éjszakán tömegesen megerőszakoltak, s nem is esett rosszul, mert nagyon ügyesek voltak. Én ellentétben a sok nyafogó fehér nővel bocsánatot is kértem tőlük, hogy ezek a gaz fehérek még le akarták azért tartóztatni őket, pedig csak idegállapotban voltak, meg nem ismerték a mi kultúránkat. Mondtam is annak az ötszáz újságírónak akik meginterjúvoltak, hogy megyek jövő hónapban vissza oda Lampedusába, hogy segítsek ezeknek a szegény fiúkáknak minél magasabb segélyt kiharcolni mert ez jár nekik a gyarmatosításért kárpótlásul. Meg aztán nem is olyan rosszak azok a meleg barna szempárok és miegyebek, de a Karin tiltakozik, hogy nem vesz el a szép szívárványos zászlókkal fellobogózott evangelikus haladó kereszt nélküli templomban svédben, ha én elmegyek a táborba, mert féltékeny. Pedig mondtam neki, hogy őrá is tartanak igényt ezek a szegény árva menekültfiúk, hisz Karin már nő, meg úgyis ki vannak ránk éhezve.
  Csak még el kell vetetnem ezt a kis élősködőt, mert nem képzeli ez a kis fattyú, hogy majd dolgozni fogok rá, mikor én olyan kiváló mélyen humanista életpárti tagja vagyok a társadalomnak, akiknek kötelessége engem eltartani! Ha majd mégis kell gyerek, hát szüljön nekünk a sok hülye nő, elvégre jogunk van örökbefogadni.

 7. Szalóki László!

  Felmondtad a Gender-Marxista Focxi-Maxin tanultakat.
  Pihenj, térdelj…

 8. A hozzászólás törlése az álliberális gondolatrendőrség működése. Az István Roland Tóth fb. hozzászólásban leírta, hogy Kínában a kommunizmus fejlődése átcsapott kapitalizmusba, és most a kapitalizmust építik.
  Nálunk a döglött kommunizmus nyomán megjelent álliberalizmus minek a fejlődését jelenti? A genderizmus, nemzet és vallásellenesség, családgyűlölet nem fejlődést, hanem visszafejlődést mutat.
  Legyenek boldogok? Szivárványos jóéjszakát mindannyiuknak.

 9. Gratulálok.

  Nagyon jó.

 10. ttps://www.dailymail.co.uk/news/article-8694327/Freezer-killer-36-guilty-double-murder.html

 11. Jó. Ez nagyon jó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük