Ráférne a pihenés az ellenzékre, de a Pride-ra mind jöjjenek vissza!


El kellene menni nyaralni! Pörög a gazdaság, éppen nincs járvány se, az ellenzék a maga előválasztását néhány száz háttéralkuval letudja, ma is megszűnik a szabadság, a demokrácia Magyarországon, holnap is meg fog, a sajtószabadság is. Jakab Péter országjáró körúton járatja le az őt sztároló belpesti liberális értelmiséget. Eddig az volt a baj, hogy védettségi kártya kellett, most az a baj, hogy nem kell. El kellene menni nyaralni végre.

A politikai szezon, az LMBTQ+-propaganda sosem ér véget, de a nyár sajnos igen. Pride is lesz. Illetve már van, mert az már egy hónapos programsorozat, amelyet a szervezők szerint egy szemet gyönyörködtető gyermekprogram zár, színes forgatag, vígság, kacagás. Itt az ideje, hogy a gyermekek megszokják, a színes nénik és bácsik milyen nagy szeretettel közelednek feléjük, bármilyen irányból. Az Európai Parlament buzgó képviselői sem mentek még el szabadságra, a magyar pedofil törvényről is fognak tárgyalni.

Valakinek a kedvenc fotogén kecskéje.

Felháborodásuk érthető, nem olvasták el ugyan a jogszabályt, de valahogy tudják, hogy sokan közülük most lettek kitiltva a magyar óvodákból és iskolákból. A nyugat-európai országokban ugyanis, valamilyen okból, olyan NGO-kból, civil szervezetekből verbuválják az EP-képviselőket, amelyek imádnak érzékenyítő tréningeket, szexuális felvilágosító programokat tartani az óvodákban és az iskolákban.

Az ilyen aktivistáskodás a szakmai karrier csúcsa arrafelé.

Alapvető emberi jog ugyanis, hogy egy gyermek hat éves korára az összes létező és kitalálható szexuális perverzióval tisztában legyen.

És a hőségre való tekintettel új melegantológia is készül. És a magyar melegirodalom világhírű. Kis Noémitől (aki „írónő”!) értesülhettünk erről, aki a Miskolci Egyetemen tanít irodalomtörténetet. Mi vagyunk a hibásak bizonyára, hogy Kis Noémi rosszkedvű, hiszen nem tettünk még eleget a melegekért. Vegyünk példát róla, ő bizonyára nem megy nyaralni, hanem csak küzd és küzd a nők és a melegek jogaiért.

Ha a budapestiek elmennek nyaralni, akkor a dugók is mérséklődnek bizonyára, ami azért jó, mert akkor Karácsony Gergely is elégedetten hátradőlhet, mégis csak sikerült megoldania a budapesti közlekedés problémáit. És akkor ő is elmehet nyaralni, hogy a megerőltető miniszterelnök-jelölt-jelölti előválasztásra felkészüljön. A Jakab Péter és Dobrev Klára közé szorult csúcsjelöltnek, úgy látszik a csúcsjelöltek sorsa jut. Akik általában nem jutnak a csúcsra.

Ez egy olyan kép, amit mindenkinek látnia kell. Természetesen elnézést kérünk olvasóinktól.

Jakab Péternek nem tanácsos szabadságra mennie, hiszen aktív jelenlétének köszönheti az ellenzéki szavazók majdnem felének támogatását. Az ellenzéki szavazók, akiknek amúgy is sok bajuk van, 11 éve nem voltak szabadságon ebben a minőségükben, díjazzák Jakab Péter agresszivitását. Dobrev Klára láthatóan túl hisztis nekik, Karácsony Gergely pedig egyetlen vonzalmuknak sem felel meg igazán. Nőnek nem elég határozott, korszerű fiúnak nem elég nőies.

Csak abban reménykedhetünk, hogy a Pride-ra mindannyian visszajönnek, az ellenzék „Békemenetén” (elnézést a hasonlatért) kötelező lesz ott vonulniuk az első sorokban és árasztani a szeretetet. Jakab Péter fellépését várom igazán, azt, ahogy a régi félreértéseken felülemelkedve új barátai melegen a keblükre ölelik. Jakab egyszerűen nem teheti meg, hogy nem lép fel a Pride-on.

Ez teljesen véletlenül került ide. Érzem, meg fognak valakit büntetni miatta.

Annyian szeretnék látni a férfias felsőtestét.

Ezekben a körökben az előbújás, a coming out a személyiségfejlődés része. Semmi okunk azt feltételezni az eddigiek alapján, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt-jelöltek ciszheterók lennének. Hiszen a ciszheteróság szégyen.

Legyünk optimisták és feltételezzük, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt-jelöltekben van annyi bátorság, hogy nem akarják szaporítani a ciszheteró miniszterelnökök szomorú sorát. Példát vehetnének Szél Bernadettről, aki most valami ármánykodás miatt nem miniszterelnök-jelölt-jelölt. Ő önerőből olyan átalakuláson ment át az elmúlt három évben, amire az akaraterő csodájaként tekinthetünk csak.

Nagyon meg fogunk haragudni azokra, akik közülük kihagyják a Pride-ot.

Az LMBTQ+ közösség tulajdonképpen meghívhatná díszvendégnek Jakab Pétert. Olyan elfogadási hajlandóságról tenne tanúbizonyságot, amitől elpárásodna a szemünk. És végre láthatnánk egy őszinte mosolyt Jakab Péter arcán, amint megtér az övéi közé, az elfogadásba.

Felhevült nyaralók.

Ideje lenne annak kiderülnie, hogy a befolyásos LMBTQ+ közösség melyik ellenzéki miniszterelnök-jelölt-jelöltet támogatja! És annak is, hogy miért.

Mit ígér az LMBTQ+ közösségnek az ellenzék? Ugyanis azt ígéri mindenki másnak is ugyebár.

(A képek nem a szöveget, a szöveg tartalmát, hanem a valóságot illusztrálják. Abból kifolyólag valós személyekhez semmi közük.)


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

15 hozzászólás

  1. pihenés ja köcsögök irány kukoricát kapálni rohadjatok meg

  2. A pride-t be kell tiltani. A pride felvonulók nagy része külföldi turista, vagy külföldi vendégmunkás, akikhez a hazai liberális moslékkoalíció képviselői csatlakoznak.
    A kereszténység és a Pápa bűnnek tartja a homoszexuális cselekedetet, így az LMBTQ vagy a gender bűn, hiába nem tekinti bűnnek a jogrendszer.
    A homoszexuális impotens, nem tud szaporodni.
    Az Európai Unió is impotens, nem tud szaporodni, és ezért csalogatja be a bevándorlókat, akik hálából rögtön elkezdenek randalírozni, gyilkolni. Ide vezet a homoszexuális propaganda, a pride, ezért kell betiltani.
    A bevándorlók szexuális igényeit a leszbikus európai nők nem akarják kielégíteni, és ezért kapnak őrjöngő rohamot a bevándorlók.
    A homoszexuális propaganda miatti lakosságcsökkenés az oka a bevándorlásnak, ahol a bevándorlók és a helyi lakosság kapcsolata sokszor tömeges tragédiába fullad.

  3. Magyarok ! Lassan készülni kell nagy Honvédő felkelésre.
    Minden eszközt bevetve,meg kell védeni a magyarok országát, a nemzetet.
    Teljes egészében szinte meg akarják szüntetni a nemzeti értékeket.

  4. Királytigris

    Ez az egész buzulásos pride, provokáció.

  5. Az egész liberalizmus egy provokáció. Mert nem csinálhatod azt amihez kedved van, hanem azt kell csinálnod ami helyes. A liberalizmus csak arra terjed ki, hogy ezt a helyeset megtaláld. Amikor szemmel látható, hogy eltévedtél a saját szubjektivitásodban, akkor már nem hivatkozhatsz arra, hogy neked ehhez jogod van. Ahhoz van jogod, hogy keresd az igazat, a jót, az objektívet és ha látszik, hogy eltévedtél, akkor már nincs jogod továbbmenni. a liberalizmus ezekből a szubjektivizmusokból, relativizmusokból épít várat (szarból várat), amit a belső ellentmondásai miatt egyre erősebb diktatúrával lehet csak továbbéltetni.

    • Ha csak provokáció lenne, akkor nem lenne velük gond. Nem hagynák magukat a normálisok provokálni.
      De ez már intézményesített genderfasiszta világszervezet, szabályos inváziót folytatnak
      világszerte.

  6. „Kettős életet élt, még a legközelebbi munkatársai sem sejtették, hogy a nap 12 órájában félénk és konfliktuskerülő H. Ervin titokban milyen szörnyűségeket művel. Mint megírtuk, a 42 éves férfi nyolc nappal azután hagyott búcsúlevelet és lett öngyilkos a győri zárkájának mosdójában június 30-án, hogy nem jogerősen kilenc év börtönre ítélték.”

    Ez is egy megoldás. Voltaképpen örökre kellene őket kivonni a forgalomból. Akár kényszermunkával.
    Gyerekgyilkosnak nincs bocsánat.

  7. A pride-kat azért tálták ki, hogy a melegek ellen hergeljék a jónépet, majd felajánlják a melegeknek a védelmet a provokált jónép ellen egy feltétellel: hogy a melegek(még a pedofilek) szavazzanak a libsikre.

  8. jancsi szeg

    Van kardunk, a hazáért megvívunk majd, hullani fognak ott a fejek hamarosan.

  9. Tetszett a cikk,azonban a Békemenetet,nem igazán illik összehasonlítani (még bocsánatkéréssel sem) a b.zik felvonulásos provokációjával.

  10. Már rég nem a szexről van szó, pusztán a dominanciáról.

    Az EU. azt üzeni: fizetünk, ha hagyod magad ..
    Ahogy Bill Gates üzente az afrikaiaknak: kaptok pénzt, ha beleegyeztek az abortuszba, meg a szexuális szabadosságba. Különben éhen döglötök. Ilyen emberséges, humanistákkal van dolgunk.

    A helyzet az, hogy ezer hozsannázó újságcikk, milliós nézettség sem tudja a lélek legmélyében mardosó szégyent felülírni.
    Ahogy Büky Géza költő írja:
    ” Saját gyötrelmén mulatozik az aki az ÉN rendelkezéseit felülírja, avagy saját fenekének hajlatára igazítja”

    Az Én itt az Istent jelenti, ahogy az égő csipkebokorban kinyilatkoztatta.

  11. Nyaralás, pihenés?

    Száműzetés!

  12. Miért engedélyezte 2017-ben az orbán kormány? Addig nem volt. Nálunk.
    Cirkusz a népnek?
    Gumicsont az ellenzéknek?
    Vagy
    Valami kisszerű napi politikai alku, cserében Orbán valami sikerrel jöhetett haza Brüsszelből?
    Stratégiai gondolkodás nincs?

  13. Király Sándor

    Soros György, csak egy báb, egy manipulátor, aki adja a személyiségét, és kiszolgálja a föld legerősebb központi magán bankját, a FED-et. Úgy is mondhatnánk a mai kor John Pierpont Morgan-ja.
    Tehát összegezve: 1907-ben John Pierpont Morgan tőzsdei, banki, pénzügyi válságot okoz a híreszteléseivel, ezt hívják manapság hírekre való kereskedésnek. Nelson Aldrich szenátor egy központi jegybank létrehozását javasolja, mondván hogy az 1907-es pánik okozta válság így nem történhet meg újra. 1913-ban a Kongresszus a félrevezető módon Federal Reserve System–nek (FED) nevezett független magán bank kezére játszotta Amerika pénzkibocsátásának monopóliumát, ami a folyamatos pénzügyi manipulációi által ma már a föld legerősebb központi magánbankja. Háborúkat indít, országokat, kontinenseket irányít, milliókat tesz tönkre. Végső cél a minden, és mindenki feletti korlátlan hatalom.
    Végezetül két idézet.

    Rotschild:
    „Akkor kell venni, mikor vér folyik az utcán.”
    „Hagyjátok, hogy kibocsássam és irányítsam egy nemzet pénzét, és nem érdekel, hogy ki hozza törvényeit.

  14. csakafidesz

    Elegünk van ezekből a köcsögökből. Nem kérünk Pride-t!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük