Amíg Amerikában gyújtogatnak a nem nácik, nálunk a „nácik” békés megemlékezést tartanak


Amerikában, a demokrácia őshazájában éppen gyújtogatások vannak. Illetve azok mindig vannak, mint Franciaországban is például, ami a demokrácia másik őshazája tudvalevőleg, csak mindennapi események lévén nem kerülnek be a mainstream liberális propaganda orgánumaiba és így a világsajtóba sem. Eseménnyé akkor válnak az etikailag érzékeny propagandisták számára, ha valami olyan okot tudnak hozzá rendelni, amely igazolja a liberális világnézetet. 

Rendőri intézkedés következtében meghalt egy fekete bőrű úriember Minneapolisban. Az esetről készült videókon persze csak a lényeg nem látszik, de az talán kivehető, hogy a nagydarab, izmos, de a háta mögött megbilincselt áldozat hirtelen ellenkezni kezd, amikor be akarják ültetni egy rendőrautóba. Ez után térdelt a nyakára hosszú percekre az egyik rendőr úgy, hogy tulajdonképpen megfojtotta. Az áldozat egyébként a korábban, még az ellenkezés előtt, de már a rendőri intézkedés közben készült képanyagokon eléggé szétcsúszottnak tűnik, csak nagyon empatikus emberi jogi aktivisták láthatták őt egy megszeppent kisfiúnak és nem egy nagydarab drogosnak.

De ez mindegy is, minősített szakszerűtlenségnek látszik a dolog, teljesen jogos elvárásnak tűnik, hogy ne haljanak meg az emberek a rendőrök kezei között.

Azért két kérdést fel lehet tenni akkor is, ha az ember nem helyesli az ilyesfajta rendőri túlkapásokat. 

 • Be lehet-e tenni egy aktívra, gátlástalanra drogozott gyanúsítottat úgy egy rendőrautóba, hogy nem alkalmaznak komoly erőszakot a rendőrök? 
 • Miért lesz rendszeresen az USA-ban az ilyen ügyekből polgárháború jellegű rendezvény?

Aki próbált már deliráló vagy szintetikus drogtól őrjöngő embert lefogni (nekem mindkettőhöz volt szerencsém), az pontosan tudja, hogy ez az illető kiterjesztett emberi- és szabadságjogainak figyelembevételével bizonyosan nem fog sikerülni.  

Ha visszaemlékszünk a korábbi hasonló amerikai esetekre, általában azt láthatjuk, hogy egy nagyon nagydarab fekete bőrű úriember, egy bizonytalan közbiztonságú környéken nagyon látványosan nem működött együtt a rendőrökkel. És általánosan elmondható, nem a konkrét rendőr védelmére mondom, hogy mindegyik megfektetett gyanúsított azt kiabálja, hogy épp megölik a rendőrök, nem kap levegőt, stb.. Aztán, ha lazul a szorítás, azonnal rúg, harap és őrjöng tovább. Nem könnyű egy kilencven kilós férfit féken tartani, legfőképpen akkor, hiába van megbilincselve, ha tovább küzd.

Azt a statisztikát meg nem forszírozzák, hogy az ilyen esetek során hány rendőr sérül meg. 

Mint ahogy akkor sem szokott lenni gyújtogatás, valahogy se a fekete, se a fehér lakosság nem indul meg olyankor, amikor egy rendőrt meggyilkol valami drogos. A rendőrnél még a bőrszín se számít, hiába fekete bőrű például, rendőrként kevesebbet ér az élete, mint az ugyanabból a gettóból származó drogdíleré.

Amúgy az ilyen, tulajdonképpen véletlenszerűen kirobbanó erőszakhullámok teljesen megszokottak az USA-ban, áramszünet, rendőri erőszak, bármi elég szokott lenni ahhoz, hogy kirobbanjon egy erőszakhullám, ami aztán a Nemzeti Gárda bevetésével ér véget.

Ha valakinek kétsége van arról, hogy mi mennyivel fejlettebb kultúra vagyunk, mint az amerikai vagy a francia, elég csak az egy főre eső autógyújtogatások és rendőrverések számát összehasonlítani. 

A mi négereink, a cigányok finoman fogalmazva is dolgosabbak, ez az összehasonlítás tulajdonképpen sértő rájuk nézve. (Ne akarjuk őket afrikaiakra cserélni könyörgöm!) A bűnözési rátájukról meg ne is beszéljünk, Amerikában észre sem vennék őket kisebbségként, legfeljebb a számarányuknak megfelelően vennének részt a szokásos amerikai szórakozásban, az utcai lövöldözésekben. New Yorkban például a lakosság negyedét sem kitevő feketék felelősek a lövöldözések 75 százalékáért. Milyen szép statisztika is ez

Ha már dicsérni akarjuk magunkat, az sem semmi, hogy a magyar társadalom egyik legaktívabb része a futball klubok szurkolótábora, akik egyébként egymás megverésére vannak szórakozásszerűen szakosodva, egy egyértelműen etnikai szállal is rendelkező kettős gyilkosság után is tudnak együtt fegyelmezettek lenni, és nem balhét csinálni, hanem megemlékezni. Ezért is különösen undorító karácsony gergely (kisbetűvel) és magyargyűlölő társainak nácizása, habár nekik még a koronavírus is szimpatikusabb, mint bármilyen becsületes magyar ember.

A liberális ember, aki nem tűri a rendőri intézkedést, már nálunk is megjelent, arról is van felvételünk – hála Istennek. Az alakformáló tornára szoruló, visonyáló némberre gondolok, aki miután áthajtott biciklivel a piroson, menekült a rendőrök elől, felszólításra nem állt meg, ellenállt a rendőri intézkedésnek, megrúgta a hatósági személyt, hamis adatokat diktált be. Hogy aztán amikor megbilincselték és a motorháztetőre fektették, ahogy a dühöngő elmebetegeknek dukál, olyan artikulálatlan hangon visítozzon, mint egy genderaktivista.

És itt jön a baj majd, ha nem vigyázunk. Az emberek, már azok, akik vették a fáradtságot, az utcán automatikusan azt feltételezték, hogy a hiszterikának van igaza. Mert az ugye tök logikus, hogy a magyar rendőrök Budapesten, világos nappal, egy forgalmas utcán, pusztán a hatalmukkal való visszaélés céljából nekiállnak vegzálni egy tömegből kiemelt ártatlan biciklistát. Mondjuk irigylem a problémáinkat, Amerikában lesokkolták volna a rémisztő képződményt, ha nem térdeltek volna egyből a nyakára. 

Amerikában a liberálisoknak sikerült elérni, hogy az állampolgárok nem akarnak együttműködni a rendőrökkel és persze nem is bíznak bennük. Nálunk is ez a cél. 

Pedig pont fordítva van. A rendőrök a barátaink, és a törvényszegők az ellenségeink, na és a liberálisok természetesen, hiszen ők a fő törvényszegők, mert ők állnak mindig a bűnözők oldalára. A rendőrök és az általuk egyébként teljes joggal rendszeresen megkergetett szurkolói keménymagok sokkal közelebb állnak egymáshoz és hozzánk, jogkövető emberekhez, mint bármelyik, a liberálisokhoz és az általuk védett drogos és perverz („kisebbségi”) szubkultúrákhoz. 

A többségi társadalom normáinak lebontása, a liberális gyakorlat káoszhoz és pusztuláshoz vezet, tanuljuk meg ezt az amerikaiak sorsából.

Még a bűnöző is jobban jár, ha tudja, hogy nem ugrálhat, mert a rendőrt védi a társadalom, mert hogy-hogy nem ebben az esetben legalább túléli a letartóztatást. És végül is ez a cél.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Miért gyűlöli az ellenzék a Nemzeti Konzultációt?

  Már persze azon kívül, hogy mindent gyűlölnek, ami a jobboldalhoz kapcsolódik. A baloldali kormányok sosem …

28 hozzászólás

 1. Reális helyzetelemzés, frappán következtetés. Gratulálok! Akinek nem tetszik, sivalkodjon!

 2. Ennél érthetőbben és pontosabban nem lehet meghatározni a jelenlegi társadalmi állapotokat. A liberalizmus lassan egy szitokszóvá mutálódik.

  “Még a bűnöző is jobban jár, ha tudja, hogy nem ugrálhat, mert a rendőrt védi a társadalom, mert hogy-hogy nem ebben az esetben legalább túléli a letartóztatást. És végül is ez a cél.”

  • csakafidesz

   Nem a társadalom védi a rendőrt, hanem fordítva. A rendőr a törvényes rendet szeretné betartatni azokkal akik rendbontást követnek el. Ha valaki a rendőrt nem tekinti ellenségnek és nem gorombáskodik vele akkor számíthat arra, hogy a rendőr is korrekt módon végzi a feladatát, ellenőrzi az iratait, sőt bilincselés nélkül is előállítja, ha szükséges előállítani.
   A rendőrség -sajnos a dolog a világ végéig így lesz- „szükséges rossz” a társadalmi béke megőrzésére.

  • A klasszikus és példaként úgy imádott angol rendszerben a bobby nagyon sokáig egy gumibottal látta el a szolgálatot, és ez elég is volt. Aki rendőrre kezet emelt, sok évet kapott. Ha megölte, felakasztották. A rendszer működött, csak aztán ezt is tönkretették.

 3. Kukorica Ferenc

  Zavargások ide, vagy oda, az USA elnökök sose felejtkeznek el részvétet nyilvánítani az áldozatok hozzátartozóinak, bárkik is az elkövetők, és bárkik is az áldozatok! Magyarországon ez a libnáci polgármestereknek és miniszterelnököknek csak akkor megy, ha az áldozatok cigány származásúak! Ha magyar emberek, mint pl a II. vh áldozatai, vagy az 56-os sortüzek áldozatai, vagy az ÁVÓS rémuralom áldozatai, vagy az Olaszliszkám meglincselt tanár, vagy a Deák téri magyar fiatalok, stb, akkor csak nácizni tudnak, miközben Karácsony megfeledkezik két nácizás közben arról a fényképről, ahol vidáman pózolt egy náci SS egyenruhába bújt fiatallal ki tudja milyen alkalomból, mert ugye neki azt is szabad!

 4. fürgerókalábak

  P.. A. ismét hozta a remek színvonalat. Csak annyit jegyeznék meg, hogy NY-ban tudtommal már szinesbőrű többség van. Ha jól emlékszem erről nem meglepő módon az index számolt be.

  • „tévedett” az a derék „újság”.

  • New York City Demographics
   According to the most recent ACS,
   the racial composition of New York City was:

   White: 42.67%
   Black or African American: 24.27%
   Other race: 15.12%
   Asian: 13.95%
   Two or more races: 3.51%
   Native American: 0.43%
   Native Hawaiian or Pacific Islander: 0.05%

   https://worldpopulationreview.com/us-cities/new-york-city-population/

   • csakafidesz

    Ez tényleg városrész függő. A Chinatown lakossága sem kínai, de sokkal több színes él ott. A Manhattan a legkevertebb. A Long Island területén szinte csak fehéreket látni.

  • csakafidesz

   Nincsen! Nyújorkban látszólag több a fekete, de a 20% körüli érték él ott statisztikailag. Egyes negyedekben talán fordított az arány. Mivel a feketék egész nap az utcákon lógnak, többnek látszanak.

 5. Tökéletesen igaz, „A rendőrök a barátaink, és a törvényszegők az ellenségeink, na és a liberálisok természetesen, hiszen ők a fő törvényszegők, mert ők állnak mindig a bűnözők oldalára.”.

  De, míg az ellenálló, rugdosódó kerékpáros hisztérikát jogosan fektették a motorháztetőre, addig, teljesen jogtalanul járt el – lökdösve, megrúgva, aszfalton hempergetve, megbilincselve és a nyakára térdelve – egy másik járőr a Bajcsy-Zsilinszky úton egy miután autójából kiszállt, NEM ellenálló férfi gyanúsítottal szemben.

  • Van lehetőség panaszt tenni a rendőri intézkedés jogszerűségét és arányosságát illetően, amelyet aztán az ügyészség köteles kivizsgálni.

   Amit mindig meg is tesz az összes gusztustalan féreg, az enyingi Sztojka családtól, Czeglédy doktorig és a Deák téren szurkáló köcsög kis cigányok ügyvédjéig – amire természetesen mindig meg is jelenik a Tasz és Magyar (sic!) György típusú ügyvédek fémjelezte „jogvédő” sakálhorda.

   Az opció tisztességes állampolgároknak is rendelkezésére áll mindazon időkben, amikor éppen nem „liberális”, „európai”, „demokrata” nevekkel takarózó kormány van hatalmon.

   Ha az önkéntes alapon agymosódó állampolgárok többsége libsikomcsi hordát szavaz be a Parlamentbe, akkor viszont a t. állampolgár köteles ezzel boldog lenni, és boldogan ízlelgetni a „liberális európai demokrácia” valódi áldásait. A rohadt náci disznó!

 6. Jó és igaz ez a cikk.

 7. Szellemes és találó. Mellesleg a biciklis libsi nôt vieózó nô azzal kezdte, nem tudja, mi történt. Azért videózott és tanukat keresett egybôl. Egyébként az emberi jogok melletti küzdelem legfontosabb eszköze a sportszer üzletek kirablása.

 8. Azért nálunk is eléggé felülreprezentáltak a feketék a sitten…

 9. Harlan Coben egy amerikai végtelenül liberális krimi író, akinek minden regényében van egy frankó „meleg” fiú és egy cuki le..bi leányzó. Ebből egyértelműen következik a társadalmi szemlélete. ÉS MÉGIS az egyik regényében (The Stranger) Az idegen-ben (aminek alapja szerintem egy megtörtént eset -Ferguson 2014 aug.21-szolgált) azt írja:
  „Az ügyről az újságok is cikkeztek. Valami nagydarab fekete fickó ellenállt a letartóztatásnak. Lopáson érték egy Kilencvenharmadik utcai élelmiszerboltban, és amikor a koreai tulajdonos kérdőre vonta, a nagydarab fekete fickó fellökte őt, és belerúgott. Kuntz és a társa, Scooter sarokba szorították a pasast. Ám azt ez nem érdekelte. Mordult egyet, és odavágta nekik, hogy: „Én ugyan nem megyek magukkal. Csak egy doboz cigit akarok” Aztán elindult kifelé. Így egyszerűen. Két zsaru néz szembe vele, épp az imént követett el egy bűntényt, ő meg úgy tesz, ahogy a kedve tartja. Amikor Scooter elállta az útját, a nagydarab fekete fickó félrelökte, és ment tovább.Így aztán Kuntz durván nekiment.

  Most komolyan. Tényleg hagyni kellene, hogy egy bűnöző könnyedén elsétáljon? Mégis mit tehet az ember, ha egy gengszter nem hallgat rá? Megpróbálja gyengéden elfogni? Esetleg olyasmit tesz, amivel a saját vagy a társa életét veszélybe sodorja?
  Miféle sötét seggfejek hoznak ilyen szabályokat?”

 10. Medvefütty

  A liberálisoknak valóban nagyon nyakatekert logikát kellene alkalmazniuk, hogy az ő píszí beszédjüknek megfelelő párhuzamot vonhassanak a két tragédia között. A magyar átlagember szerencsére nem olyan elvetemült, gyűlölettől fortyogó alak, ahogy azt a liberálisok sejtetni szeretnék, meg ahogy néha a Mandiner kommentjei alapján vélni lehetne…

 11. Nagyon jó összefoglaló cikk. Ehhez csak annyit tudnék hozzátenni, hogy maguk a bűnözők és szabálytalanul biciklizők meg kábszeres őrjöngők is szeretik a magyar rendőröket.
  Alkalmasint.
  Persze soha nem fogja egyikük se elismerni, de ha nem lennének rendőrök, aki a többiekkel legalább betartatják a szabályokat, akkor káosz lenne és anarchia, s a sivalkodó biciklis némbert már rég elütötték volna. Az őrjöngő kábszerest nem kijózanítani vitték volna, hanem agyonütik az utcán járók, akiket gyaláz a bolondja, a késelő bűnöző pedig könnyen lehet, hogy egy maffia utcafőnök csicskájaként kussolna.
  Sokszor végiggondoltam, hogy mondjuk az olasz, amerikai maffia vajon miért nem tör közvetlen teljhatalomra és irányítja direktben maffiatörvényekkel az országokat?
  Egyszerű a logika:
  A maffia, a bűnözés pont abból él, hogy áthágja, kikerüli a törvényeket, ezáltal jut extraprofithoz. Viszont ha nincsenek törvények és karhatalom, ami a többséget törvénytiszteletre szorítja, a káosz és anarchia, örök életveszélyes és kiszámíthatatlan erőviszonyokkal jár, ahol nem megy a maffia törvénykerülésre alapozott normális ügymenete.
  Ergo a bűnözőnek is érdeke a rend és rendőr, mert akkor tud csak halászni a zavarosban és nem kockáztatja a fejét, ha egy erősebbel találkozik.

  • fürgerókalábak

   Igy van. Ahogy a kábszer kereskedőnek is érdeke hogy tiltott legyen a portékája, különben nem lenne magas az ára.

 12. Miért? (…és miért most?!)

  Lehet itt emlegetni amerikai rendőri túlkapásokat, az általános libsizmus (incl. Alinskyék) előretörését, rasszista megnyilvánulásokat és anti-rasszista mozgalmakat elemezni, visszamenni az 1912-ben létrehozott, majd ’38-ban szinte testületileg a keleti partra áttelepült, s „áldásos tevékenységét” azóta is főként odaátról kifejtő ún. Frankfurti iskoláig; mindezen tényezők boncolgatása nagyon sok részigazsághoz vezethet, azonban jó, ha nem feledjük, hogy „Money makes the world go round!” máshol is, de különösen igaz ez Amerikára.

  Nos hát, mi is történt?

  Amikor valamely ország megpiszkálja az olajárakat, Amerika üzleti-, majd azt követőleg politikai elitje erre nagyon érzékennyé válik, s ha nem tudja „meggyőzni” másként, előbb-utóbb nekimegy fegyveresen, háborút robbant ki – erre számos példát láttunk a Közel-keleten az elmúlt évtizedekben -, míg helyre nem áll a „rend”, el nem jő a „Pax Americana”.

  Mármost az elmúlt hetekben/hónapokban Amerikában mélyrepülésben volt az olajár, emlékezetes, h. egy rövid ideig még mínuszban (!!!) is volt, legalábbis azonnali elvitelre, egyszóval döglődött az amerikai olajbiznisz, nem különben az amerikai gazdaság úgy általában is.

  Mit tesz ilyenkor Amerika?! – mint fentebb vázoltam, megtámadja a „rendetlenkedő” országot. Hogy ez most történetesen maga az USA? – no problem, akkor robbantsunk ki egy jó kis tartós polgárháborút otthon, elvégre máskor is, másutt is így szoktuk.

  Persze ez csak félig komoly „elemzés”, de azért félig tényleg az!

 13. Na,erre varrjanak gombot a libsik!…

 14. Sokáig lehetett egy hirdetést látni
  a Hwy 99 mellett.:Would you risk
  your life for a million dollars?
  Policeman do it every day, for much
  less.
  Mennyiért tennéd fel az életed,egy
  millioért?A rendőrök mindennap
  megteszik sokkal kevesebbért.

  A Hwy 101-van egy emléktábla
  egy meggyilkolt rendőrért.A neve
  Chetkuti,avagy Csetkuti.

 15. csakafidesz

  Autósként, állampolgárként is volt alkalmam néhányszor találkoznom rendőrökkel 74 éves koromig. Szinte kivétel nélkül udvarias, ha nem is mindig kedves hangnemben indították a párbeszédet, eljárást. Erőszakosak soha nem voltak. Szerintem úgy általában a rendőrök nem alkalmaznak fölös erőszakot, ez még Amerikában sem divat. Ezek az emberek -éppen úgy, mint a katonák- az átlagnál sokkal fegyelmezettebbek.

 16. A lényeget tekintve nagyon egyetértek, mégis szomorúan tapasztalom, hogy a cikk a meggyilkolt néger befeketetítésére is törekszik. Ez rettentően fölösleges. Amerikában senki nem tesz ilyet, szó sem volt hasonlóról. Abszolút fölösleges a rendőr gyilkos eljárását bármivel is enyhíteni próbálni, mentséget sugallni rá. Nem csak fölösleges. Hazug is. Amit csinált, így is úgy is ellenkezik a kiképzésével. Nem értem miért nem lehet dolgokat árnyaltan nézni.

  A valóság az, hogy amit az a rendőr csinált, egyértelműen rossz volt. És kész. Fejezet vége. Illetve amikor majd elítélik.

  Az, hogy ezt a kommunistáknál is elvetemültebb ún. Demokraták mire használják ezt ki, mire készültek már korábban az alkalomra várva, másik fejezet. Kivéve a halott négert és a családját ez a fejezet a fontosabb. Az ottani liberálisok abszolút barmok. A hazaiaknak még fejlődniük kell, hogy az elvetemült gonoszságnak arra a szintjére juthassanak. A mi liberálisaink inkább csak hülyék, fárasztóak, nem rossz emberek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük