Hogyan szaporodnak azok, akik nem szaporodnak?


Hát, nyilván meggyőzéssel.

Bizonyára ismerik annak a „főnemesnek” a történetét, akinek a családja évszázadokig ki volt halva. Ezt a viccet régebben, még egy generációval ezelőtt sem kellett elmagyarázni senkinek. A régi szép időkben valaki akár kreacionista volt, akár evolucionista, azt azért tudta, hogy ez a szaporodás dolog hogyan is megy. Az is igaz persze, hogy az érintettekben az nem merült fel, hogy ezt a strukturális patriarchális elnyomás részeként adják elő. Akkoriban az emberek nem eljátszani akarták, hogy szaporodnak, vagy imitálni, vagy pótolni a szaporodást, hanem a saját vérvonalukat akarták fenntartani. Azt csak a gender-„elmélet” „bizonyította” be, hogy mindez rasszista, férfisoviniszta, elnyomó, antimarxista, nőellenes szörnyűség.

Elnézést, de imádom leírni ezeket a baromságokat, ugyanis annyira megalázóak azokra „tudós” és propagandista urakra és hölgyekre, akik ennek az eszköznek a segítségével akarnak bennünket a kollektív öngyilkosságra rávenni.

A modern liberalizmus egyik legfőbb jellemzője az eszelős nőellenesség. Ami ráadásul egy tipikus rossz női tulajdonság kivetülése az ideológiában. Ahogy a férfiak versengenek a nőkért, a nők is versengenek a férfiakért, csak más eszközökkel. A női jogegyenlőségi mozgalmakból olyan nők csináltak feminizmust, akik valamit nagyon nem kaptak meg az élettől (az ő olvasatukban a „férfiaktól”), és emiatt gyűlölik olyan elképesztő módon azt a családhoz kötődő női életformát, amelyben annyi nő (és persze férfi) boldog és elégedett.

Vagy mindenesetre elégedettebb azoknál a nőknél, akik Soros valamelyik NGO-jában projektvezetőségig vitték karrier gyanánt, vagy „gendertudományokból” doktoráltak…

És ezek az idióta ribancok terjesztik aztán, hogy kielégületlen férfinak lenni jobb, mint kielégületlen nőnek. Ugyanis ezekbe a nagyívű társadalomtudományokba nem fér bele az, hogy utánanézzenek, hány férfi szívja meg az életet, a hajléktalan férfiak, a bányászok, a kazánkovácsok, a kubikosok, a traktorosok, kőművesek, építőipari segédmunkások, sorkatonák mind-mind az élet császárai nyilván.

Erről a „társadalomtudományról” mindent elmond, hogy azt csak az ostoba nők fejében létező kirívóan sikeres alfahímet tekinti a férfi alapesetének, amelyik visszautasította a lilahajú, pircinges, tetovált, dohányzó, legjobb formájában is enyhén túlsúlyos, végletesen agresszív genderhősnőnket, legalábbis nem akart vele a strukturális elnyomásról beszélgetni. Ebbe az „egyenlőségelméletbe” az is belefér, hogy genderfőhősnőnk minden olyan férfit (még csak nem is potenciális) aktív erőszaktevőnek tekintsen, aki neki nem tetszik, de bepróbálkozni merészel nála. (Ahelyett, hogy megfogadná a tanácsunkat és óvakodna a lilahajú, molett szociológusnőktől.)

És az elmeosztály ezen részlege újabban, a normalitás ellen viselt, „végső megoldást” célzó háborújában mindenféle női magazinokat gründol a nők boldogtalanná nevelése céljából, hogy janicsárokat toborozzon a totális önmegsemmisítéshez. Mert a szingli multinál karriert csináló (senior sale menager) ötvenes, gyermektelen nő biztos boldogabb, mint a kétgyermekes, multinál karriert nem csináló családanya, aki egyébként szintén senior sale menager ugyanott.

Nyilván mikroadományokból, elindult egy Nők Lapja nevű valami. Nyilván a WMN sikerén felbuzdulva, mely orgánum is rengeteget tett azért, hogy a nők és férfiak meggyűlöljék egymást. De nyilván volt piaci rés, hiszen a progresszió végtelen, van olyan baromság, ami nem fér el már a haladó sajtó többi részében.

Például az ilyen történetecskék, a kortárs Romana füzetek stílusában.

Pál Marcinak és Hanol Ádámnak mindig is család szerepelt a jövőképében. Már az első randijukon megbeszélték, hogy három gyereket szeretnének. Hamarosan a hogyanra is választ találtak, és ma Andrissal kiegészülve élik teljesen átlagos, mégis különleges családi életüket.

Istenem, de édi, nem? Azt is megbeszélték, hogy kinek a gyerekeit szeretnék? A neveket nem írtam el. Ez egy női újság, nyilván teljesen releváns, hogy a család fogalmának további erodálása a célja. Istenem, egy család nők, nő nélkül. Természetes.

Az orgánum fizetős, és így csak a cikk első felében található propagandával ismerkedhetünk meg, ha nem akarjuk Soros Gyuri bá valamelyik fióküzletét támogatni. Felhívnám a figyelmet arra, hogy a pénz nem működésre kell, hanem az elköteleződést szolgálja. Ha fizettél valamiért, sokkal nehezebben mondod meg magadnak, hogy az egy ótvaros propagandaszemét, ideológiai maszlag, aminek csak az a célja, hogy elfogadtasson veled valamit, amiről egyébként pontosan tudod, hogy nem értesz vele egyet.

A cikk alapmondanivalója az, hogy mindegy egy gyereknek, hogy férfiak vagy nők nevelik-e fel, valamint, hogy nem létezik férfiasság és nőiesség, hanem csak valami kilúgozott, nem nélküli emberi, amit simán tud hozni két homoszexuális férfi is. Miután tudjuk, hogy a neveléssel és a környezettel mennyire el lehet torzítani egy embert, el sem akarom képzelni, hogy mire vezet az, ha egy gyerek nem találkozik a biológiai nőiességgel, és a nő és férfi közötti mindennapi kapcsolattal. És még csak nem is a konkrét ügyről van szó, hanem a gondolkodásmódról, amit ez a szöveg képvisel.

Minden rohadt libsi menjen már a francba!

A nőket nem pótolják férfiak, a férfiakat nők. A nőket, a nőiességet, a kislányokat, a fruskákat, a lányokat, az anyákat, a nagymamákat nem lehet semmivel és senkivel sem helyettesíteni.

Az egyedi, bármennyire is vonzónak mutatható önmagában, sosem lesz általános. Egyedi esetekre akkor sem lehet működő társadalmat alapozni, ha az éppen működőképesnek látszik. Látszik, mert a homoszexuális párok problémáiról valamiért nem lehet olyan nyíltan írni, mint a „családon belüli erőszakról”.

Nincsenek homoszexuális családok, mert azok a dolog jellegéből következően már kihaltak, csak aktuális kényszermegoldások vannak, jelenben fennálló problémákra. A homoszexuális propagandát erőltető lobbi egy magánügyből, egy egyéni problémából akar közügyet, társadalomformáló erőt csinálni. Hogy ez éppen egy „női magazinban” jelenik meg, a lehető legszánalmasabb. Hiszen csak egy homoszexuális férfi tud helyettesíteni egy nőt, egy heteroszexuális nem. Ez az üzenet.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

19 hozzászólás

 1. Nincsen olyan, hogy homoszexuális házaspár, mert a házasság fogalmát nem így definiáltuk évezredekkel ezelőtt, slussz passz.
  És nincsen homoszexuális család sem ugyanebből kifolyólag.
  Ha ez nem tetszik, akkor nyíltan is beszélhetünk: Azt akarjuk, hogy a génjeink, a családunk, a fajunk, vagyis maga az egész homo sapiens örökkön fennmaradjon, része legyen a világegyetemnek, ennek pedig alapfeltétele az örökítés. Aki nem tud örökíteni, azt szegényt sajnáljuk, mert megszakad egy elképzelhetetlenül sikeres biológiai lánc, ahol az ő összes őse vallásosaknak: Ádámtól és Évától, nem vallásosoknak az első egysejtű osztódásától minden őse MINDEN ŐSE akart és tudott szaporodni és ezáltal emberré fejlődni.
  Egy sajnálatosan fiziológiailag utódképtelen egyén megszakítja ezt a sikersorozatot, de legalább nem az ő hibája.
  Viszont azok, akik szándékosan, sokszor divatból, önzésből, mások túlértékelve a nemi szerveiket mint önmegvalósító-önjutalmazó szórakozó eszközt, az egynemű párosodást választják azok nem sajnálni valók, hanem szánalmasak.
  Ha belegondolunk mit szólna az első osztódó őssejt őse, vagy a bojtosúszójú hal, mely kisétált a szárazra az őstengerből, vagy a cickány, mely a dínók talpa alól menekült, hogy utódokat nevelhessen, és nagyon sok idővel később az ő leszármazói emberként uralni kezdjék a földet, hogy egyszer jön egy defektes köbunokájuk a köbön, aki szándékosan megszakítja ezt az csodás sikersorozatot, és hagyja kihalni a biológiai láncát, mert nem bír magával, és nem vállalja fel a felelősségét.
  Az ilyen ne várjon el tiszteletet se a kortársaitól se az őseitől, és ne is neveljen gyereket, hogy neki is megtanítsa az önzés antikultúráját.

 2. Ha gyereket akar agy homi pár, akkor ne buzuljanak, hanem éljenek olyan, a nagykönyvbe is megírt módon, ahogy a többi hetero teszi. Nem kell hiszti és önsajnálat! Először „találjon önmagára” – ha kell, van orvosi segítség erre -, és utána döntse el, hogy gyereket akar, vagy csak bu..lni.

 3. Nagyon jó cikk erről az amúgy igen „kellemetlen” témáról, amit az ember amúgy legszívesebben messzire kerülne.
  Egy dolgot azonban végképp nem értek: tényleg örökbe fogadhatnak kisgyermeket boozi párok ma Magyarországon legálisan?!? Vagy az itt előforduló esetben csak trükkök százaival sikerült ezeknek a homokosoknak?
  Én ez ellen tiltakozom! – szegény, jóravaló Andriskák, mi lesz így belőlük?! Mert egészséges lelkületű fiatalember, ill. felnőtt biztosan nem.

  [Nem lényegi megj.: a „sale menager” foglalkozás-megjelölést a jövőben kerülni kellene ebben az itt – 2x is! – előforduló formában.
  Ráadásul rossz rágondolni, h. ha ezeket a managereket a közeljövőben netán lefokozzák, s akkor végképp belekeveredünk a salesman ==> saleswoman ==> sales person problémakörbe… 🙂 ]

 4. csakafidesz

  Nem tudom hová vezet a mai világ, de elég furcsa. Annuskának odaadják a horribilis gázsiját, hasrafektetik és jól seggbekúrják. Kissé méltatlankodik, mire az ügyfél: A feleségemmel is így csinálom. Hogy hívják a feleségedet? Nagyon szép neve van, Elemérnek hívják. A sokadik ügyfél Annuska ali mellesleg celeb és tévésztár azt nyilatkozza egy lapnak, hogy „A jövő p.-ja a segg.” Az ő értelmi szintjének megfelelő nyilatkozata bekerül a sajtóba. Egy másik celeb és címlaplány aki még a szocializmusban keresett lett az idomaival sokadik khmm. tapasztalatszerzése során kijelentette a körülötte ugráló, de szerény képességű elvtársaknak, hogy „Azé a nő aki megműveli..”

 5. Kedves Olvasóink!
  Múlt heti rejtvényünkre igen sok megfejtés érkezett, ám sajnálattal kell megállapítani, hogy kivétel nélkül mind hibás. Ilyen még nem fordult elő Rejtvényújságunk fennállása óta – igaz, ehhez egy különös sajtóhiba is erősen hozzájárult.
  Eredeti feladványunk ez lett volna: „Szerelmi nyilas, 4 betű.” [ÁMOR] – ám, mint említettem, a nyomda ördöge megtréfálta múlt heti lapszámunkat, a kérdés így került ki a nyomdából: „Szerelmi nyílás, 4 betű.”

  4.200 kedves olvasónk erre a megoldásra jutott: PINA, azonban érkezett egy igen sajátos megfejtés is: a CEU gender-kutatójának megoldása: SEGG.
  🙂

 6. Molnár József

  Csengetnek a kupleráj ajtaján. A madam kiszól:
  – Kit keres?
  – A Janika kisasszonyhoz jöttem!
  – A Janika kisasszony ma nem fogad!
  – Engem biztosan fogad, mert a múlt héten megbeszéltük, hogy ma jövök!
  – A Janika kisasszony senkit nem fogad, mert tegnap szüretelni volt és most menstruál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük