Törvénybe kellett iktatnunk, hogy a lehetetlen az lehetetlen!

Óriási tévedés, ha valakinek a valódi nemét írják bele az okmányaiba! Az okmányok ugyanis közhiteles tények igazolására szolgálnak, tehát annak a bizonyítására, hogy az adott emberi lény mit hisz, és nem arra, amit a többiek gondolnak róla. Ugyanis az, amit a többiek gondolnak róla, az akadályozza az önkifejező szabadságát és így embertelen, mondhatni strukturális elnyomást valósít meg. És nekem még anyagoznom sem kell, hogy képes legyek ilyen baromságokat leírni. A becsületükre legyen mondva, nekik kellett, már kora ifjúságukban elszántan mindent megtettek azért, hogy szétüssék a személyiségüket, és a boldog nemnélküliségbe vagy homoszexualitásba serdüljenek bele.

Alapvetően nem értek ugyanis egyet doktorminiszterelnökhelyettes úr javaslatával, hogy beleírják a születéskori nemet a születési anyakönyvi kivonatba.

Veszélyes lejtő első lankája ez.

Ugyanis a nemét az embernek azért írták bele régen az anyakönyvbe, hogy egy lány vagy egy fiú születését rögzítsék, és nem azért, mert rögzíteni kellett azt, hogy valaki fiú-e vagy lány. Minden kultúra, ahol a liberalizmus nem fejlődött ki, tartalmazza ugyanis azt a tudást, hogy milyen biológiai különbségek vannak a nők és a férfiak között. A különböző emberi csoportok, egyébként a nem emberiek is, már hallottak valamit harangozni a túlélésről, és a maguk részéről a pozitív hozzáállás mellett döntöttek.

Egyenként és csoportosan. Lehet, hogy miközben kidolgozták a belüket azért, hogy az udvaron rohangáló öt gyereküket eltartsák valahogy, felrémlett bennük, hogy ez strukturális elnyomás, mert mindig a Józsi van felül a helyi plébános erre vonatkozó tanácsaira hagyatkozva. Viszont azt is viszonylag könnyen meg lehetett volna értetni velük, hogy minden felmenőjük pozitívan állt ehhez a szaporodás dologhoz, például azzal, hogy másik nemű emberi lénnyel házasodott.

Akinek az ősei abbahagyják a szaporodást, az nem létezik.

Ez bizonyosan látványos eszköze a strukturális elnyomás felszámolásának, de sajnos az elnyomottak felszámolásával is együtt jár. Akárki az elnyomó és akárkit nyom el.

Szeretett világunk birtoklásáért két embercsoport vívja élet-halál harcát, a szaporodók és a nem szaporodók. De nem csak emberrasszok, törzsek, nemzetek harcolnak egymással, hanem az észak-atlanti civilizáción belül minden egyes államon belül is zajlik a nem szaporodók és a normálisok csatája. A nem szaporodók ugyanis, ez könnyen belátható, nem rendelkeznek jövővel. Nekik csak a saját életük van, nincsenek gyermekeik, nekik mindegy mi lesz utánuk.

A kecske éppen értesül a gender-elmélet rá vonatkozó következményeiről.

Hála a liberális agymosásnak, egy csomó gyermekes, szaporodó embert sem érdekli a jövő, legfeljebb a klímakatasztrófa, de a saját közössége, törzse egyáltalán nem.

A nem szaporodók, a hedonisták számára az a legkényelmesebb, ha felzabálnak minden fizikai és lelki erőforrást a szaporodók és az ő gyerekeik elől. Hogy a saját életükből a legtöbbet kihozhassák. Ebbe belefér a szaporodáson kívül minden, az összes perverzió és az összes pótcselekvés.

Az evolúció eredeti feltevése az volt, hogy Isten teremtményei élni vágynak és sokasodni, fennmaradni, élvezni az élet továbbadásának örömeit, a tulajdonképpeni öröklétet. Természetanyánk most még csak ismerkedik a nem szaporodás iránti vággyal, az értelem félelmetes torzszülöttjével, a lét felelősségétől való irtózástól.

És csodálkozva néznek egymásra az evolúcióval, ez akkor mi?

Lánynak vagy fiúnak született testvéreink, talán már szüleiktől tanulva a léttől, a lét fájdalmától való rettegést, inkább torzszülöttnek vágynak lenni, mint egészségesnek. Biológiailag egészségesek, de betegek akarnak lenni, hogy azt hazudhassák maguknak, szabadok. Szerencsétlenek szembe szegülnek azzal, amit a biológia ad és a másik nem torzóiként remélnek valamiféle felelősség nélküli végességet.

Nem létezik, amit akarnak, hiába írják be egy nő személyijébe, hogy férfi vagy fordítva, ettől még nem lesznek azok. Ezt ők is tudják, és dühük ezért fordul felénk, akik boldogulunk valahogy azzal, ahogy a szerencsénk és az akaratunk engedi persze, amit a természet ad nekünk.

Bármennyire is fáj nekik, hogy mi nem annak látjuk őket, aminek ők hiszik magukat, nem engedhetjük be őket a valóságba.

A nem létezőt nem teszi létezővé sem törvény, sem okirat, sem emberi szándék. Az ember nemének nincs jelzője, már a biológiai nem is felesleges bővítés, az emberi lények neme szükségszerűen a fizikai valóságba van lehorgonyozva, onnan nem lehet kiragadni.

Születési nem sincs értelemszerűen, mert a biológiai nem nem megváltoztatható. Legfeljebb lerombolható, de a férfiasság elpusztítása nem eredményez nőiességet, ahogy a nőiesség elpusztítása nem eredményez férfiasságot. Különös, a természet csodája, hogy a nő vagy a férfi elpusztítható egy emberben úgy, hogy azért marad valami érző torzó az emberből.

És közülük hány szeretné visszakapni magát reménytelenül. Van valóság és van normalitás. A fene gondolta, hogy a végén még ezért is harcolni kell.

Ne hajoljunk meg az őrület előtt!

Az európai ember, úgy tűnt a XX. század eleje után végleg leszámolt azzal, hogy olyasmikben higgyen, ami nyilvánvalóan nem létezik. Egyéni hiedelmeket, vágyakat, tüneteket nem lehet átültetni a fizikai valóságba.

Ne higgyük, hogy pszichiátriai tüneteket műtéttel és joggal gyógyítani lehet. A lehetetlen az lehetetlen. Nem lesz lehetséges törvénytől, emberi szándéktól. A fizika törvényeit, ahogy a genetika, a biológia szabályait nem kell és nem is szabad törvénybe iktatni, mert az tulajdonképpen a törvények kigúnyolása.

A gender-őrület abban különbözik a korábbiaktól, hogy az áldozatai, a hihetetlenül intenzív propaganda hatására, maguk követelik alapvető emberi joguknak a szenvedést, az emberi megsemmisülés jogát, a testük lerombolását. Aztán, ahogy minden ilyen őrülettel lenni szokott, a korhatár a végletekig, a csecsemőkorig lecsúszik, a lehetőségből kötelesség lesz, és az lesz az ellenség, aki ragaszkodik a biológiai neméhez és aki családban, normálisan akar élni és normális biológiai úton akar gyerekeket.

Ez egy olyan kép, amit mindenkinek látnia kell. Természetesen elnézést kérünk olvasóinktól.

Nemváltás nem lehetséges. Lehetetlen, mert a természet törvényei kizárják. Társadalmi nem sincs, kultúra van, amely minden esetben sok évezredes fejlődése során a világ adottságának, megváltoztathatatlan törvényének tapasztalta a kétneműséget. Azért, mert az.

Aki mást állít, az elmebeteg. Vagy csak egy ostoba karrierista, akinek csak egy ilyen áltudományban van egyetemi karrierre lehetősége. És most már sok százezer ilyen gazember élősködik század- vagy ezredannyi betegen.

Nem meggyőztek bennünket, hanem elkoptatták az ellenállásunkat azzal, hogy épp harminc éve hazudják egy betegségről, hogy az nem betegség, csak azért, hogy a betegek jobban érezhessék magukat. Nincsenek transzférfiak és transznők, csak betegek vannak, és olyan gazemberek, akik még betegebbé akarják tenni őket egy primitív áltudományos ideológia nevében, persze a saját jól felfogott karrier és anyagi érdekeik miatt. És persze mindig vannak igazi hülyék is, ők a tömeg.

Igen, kedves genderesek, alapjában véve elsősorban csak gazemberek vagytok.

A vezető képen magukat csigának képzelő csigák szereznek örömet egymásnak, úgy, hogy nem is tudják, ők hímnősek.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A diktatúráért tüntető tömeg!

Az elmúlt években megszokhattuk már, hogy a liberálisok általában azt sem tudják miért tüntetnek. Mondjuk …

28 hozzászólás

 1. Akkor még egyszer, kedves Paranoid Android. Mert látom, az ámokfutásod folytatódik.

  Az első probléma már startból az, amikor a szülészorvos megnézi, mi lóg (vagy nem lóg) az újszülött lába között, és ennek alapján megállapítja a baba ANATÓMIAI nemét, de DNS-vizsgálatról persze szó se lehet, mert az drága, és különben is, minek szúrjuk meg a babát. És akkor nagyon ritka esetekben ugyan, de megtörténhet, hogy az anatómiai nem nem egyezik meg az egyén genetikai (kromoszómák szerinti) nemével! Például a kislánynak kinéző és kislányként viselkedő kamasz nem kezd el menstruálni. Vagy a még ritkább (de még durvább) eset, amikor a kamaszkor elején ténylegesen meg is történik a spontán átváltozás a DNS-be kódolt nem szerint, Így az eddigi lányról hirtelen kiderül, hogy valójában fiú. Egy karib-tengeri kis közösségben ez például nem is olyan ritka jelenség.

  Ezekben a helyzetekben akkor hogyan is történik a dolog? Vagy talán mégsem annyira egybites cucc ez az egész? Mondjuk, ez ne zavarjon, mert a valóságot valahogy csak hozzá tudod hajlítani a fantazmagóriáidhoz, ha a híveidet feltétlenül hülyíteni és hergelni akarod.

  • Paranoid Android

   Kedves Kesztió!
   Mindennemű biológiai és genetikai ismeret híján ez nyilván ilyen egyszerűnek tűnik. Vagy ha vannak ilyen ismereteid és akkor is így gondolod, akkor a baj még nagyobb.
   Nagyon jelentős számú lényeges különbség van az egészséges nő és férfi között. A genetikai hibák, amelyek azt az illúziót (pszichikai vágyat) keltik, hogy vannak átmenetek és az egyedfejlődés bizonyos pontjától át lehet változni, a lényeget tekintve csak látszatok. Például egy testben összekeveredve zajló női és férfi hormonális változás nem eredményezheti azt, hogy egy egészséges és funkcionáló férfi vagy nő alakuljon ki. Az, hogy az abba beteg testbe szorult ember mit hisz, hogy ő nő vagy férfi az a valóság szempontjából teljesen lényegtelen. Ebben az értelemben a lélek csak utas.

   • Szerintem, egyszerűbb lett volna arra a statisztikai adatra rákérdezni ennél az állandóan tudálékoskodó majomnál, hogy hányan szültek gyereket azok közül, akiknek a lába között az első szemrevételezéskor lógott valami?

    Ez pont olyan, mint amikor a Zindex jött azzal, hogy teljesen természetes a buziság más állatfajoknál is, me’hogy ausztrál állatkertekben is rendszeresen buzulnak egymással a királypingvinek is.

    Azt persze nem tették hozzá, hogy 14 hím királypingvint zártak össze, egyetlen nőstény nélkül.

   • Hát, kedves Paranoid Android, ez piszokul gyenge volt, nem hittem volna, hogy ekkora öngóllal fogod megkönnyíteni a dolgomat.

    A pszeudohermafrodita nőknél ugyanis pont az a catch, hogy genetikailag TELJESEN RENDBEN vannak, XY, tehát „férfiak”. Éppen csak ezt élő ember nem mondaná meg róluk DNS-vizsgálat nélkül, mert (rendszerint a terhességi periódusból eredeztethető) hormonproblémák miatt százszázalékos (sőt, esetenként kifejezetten jó) nőknek néznek ki és nőknek is érzik magukat. Éppen csak a női princípium nem jön össze náluk, mert ugye az ilyen személyek nem menstruálnak.

    De ha már az nálatok az a vezérelv, hogy nőnek/férfinak csak „egy egészséges és funkcionáló” személyt vagytok hajlandóak tekinteni, akkor mi lesz az impotens férfiakkal és a gyereket szülni biológiai okok miatt képtelen nőkkel (legyen az bár banális nemi betegség, ami meddőséget okoz)? Az AKisslaci-féle „tudszegyereketszülni”-kritérium szerint az ilyen nők nem is nők? Jöhet számukra az újabb személyiszám-kód, például a nullás?

    Akkor már döntsétek el, hogy
    1) Valaki vagy nő, vagy férfi, de akkor a női és a férfi princípium beteljesítésnek képessége nem lehet kritérium, a kromoszómák még kevésbé sem, és a személy olyan nemű, amelyikhez épp jobban hasonlít,
    2) elfogadjátok, hogy vannak „kevésbé” férfiak vagy nők (magyarán léteznek átmeneti formák), akkor viszont nem értem az egész hisztit, a törvény úgy hülyeség, ahogy van.

    Nos?

    • Az az elenyésző század százalék, aki ilyen hibával születik, őszintén nagyon sajnálatos, de nem ők határozzák meg a homo sapiens társadalmait. Ők nem lehetnek precedensek arra, hogy bárkik bármilyen divathóbortból vagy feltűnési viszketegségből, pénzszerzési vagy sunyi társadalombomlasztási célból milliókat sőt egész nemzedékeket tegyenek tönkre, hogy meghatározott nemiséggel született többségre ráerőltessék perverz szabados vagy leginkább szándékosan polgárpukkasztó életformájukat, pláne ha már gyerekeket genderokítanak az óvodákban.
     Egy törvény általános szabályokat köteles hozni, és a kivételekre, de csak a valódi biológiai jogos esetekre meg megtaláljuk a megoldást. Az ilyen xy-os csinoskák amúgy pont hogy nőként is érzik magukat, náluk nem is gond, ha megmarad a női beírás, nem is akarnák megváltoztatni. Úgyhogy rájuk hivatkozva nem fog a homo sapiens csigává változni.

     • Magyarországon pár tízezer tolószékes él, azaz a teljes lakosság jóval kevesebb, mint egy százaléka. Tehát „őszintén nagyon sajnálatos, de nem ők határozzák meg a homo sapiens társadalmait.” És miattuk kötelezik az összes állami intézményt, a tömegközlekedési vállalatokat stb, hogy iszonyatosan sok pénzből akadálymentesítsék a szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Mondjuk, voltak már fasiszta és náci próbálkozások arra, hogy azt a pénzt inkább a társadalom „egészséges”tagjaira kellene fordítani, de ti szerencsére nyíltan már nem meritek felvállalni ezeket az eszméket.
      A veszélyes elmebetegek száma, akiket nem lehet emberek közé engedni, még ennél is alacsonyabb. és pénznyelő intézetekben gondozzák kezeket az embereket, ingyen, holott a te logikáddal a méreginjekció lenne a megoldás. Tehát ez az érved a lehető leglátványosabban el is hasalt.

      „A valódi biológiai jogos eset?” Mi ez a baromság? Gondolom,számodra a homoszexualitás se „valódi biológiai eset”. Ha a „biológiai jogos eset”-eket nézzük, akkor pont az „xy-os csinoskák” lennének az elsők, akiket át kellene műteni. Nőknek tekinted őket? Akkor engeded őket női futóversenyen is indulni? Szerintem nem.

      Szánalmas, ahogy fekete-fehérbe akartok öltöztetni egy olyan jelenséget, ami tényleg a szó szoros értelmében szivárványszínű.

      Azt röhögöm, hogy ha pl. szórványkisebbségiként élnél Romániában, te lennél felháborodva a legjobban, hogy ott románnak lenni a „normalitás”, nem fogják érteni, miért is akarsz te itt-ott magyar feliratokat, magyar ügyintézést, magyar iskolát. 😀

     • Az Önök társadalompusztító liberális mantrái a szörnyen szánalmasak, és megnézném azt a társadalmat működés közben amit a saját szabályaik szerint rendeznének be. A liberálisok menekülnének onnan legelőször, ahogy szokták, amikor tönkretettek egy társadalmat.
      Amúgy összehasonlíthatatlanul sokkal több tolószékes rokkant, járókeretes, bottal járó és babakocsis ember van mint ilyen sajnálatos nemiségű, úgyhogy az ők, mozgássérültek jogos igényüket ne hasonlítsuk össze Gizikét és gőzekét. A kétes nemiségűt nem mi, a biológia fosztotta meg egyes jogoktól és a tolószékesek, nem is követelik, hogy mindannyian vágjuk le a lábunkat az egyenlőség nevében. A törpék se, hogy akkor minden szék legyen akkora mint az óvodában.
      Amúgy pedig igen, nem engedném az olimpiára a férfi kromoszómást, mert ez az olimpia ergo a tisztességes sport alapszabálya ellenes, és nem a mi törvénykönyvünk hatásköre. De sajnos már kezdik a balliberálisok a sportot is tönkretenni.
      S ha már a sportot érintettük, az XY kromoszómásoknak van lehetősége indulni, ezt úgy hívják, hogy férfi szám, sőt lehet indulni a fogyatékos és bu.zi olimpián is. Amúgy van úgy cca 7 milliárd ember, aki nem indulhat az olimpiákon, világversenyeken, mégse követeli, hogy mindenki rajthoz állhasson.
      A romániai kisebbségre való hivatkozás pedig tényleg kiröhögnivaló. Klasszikus mintapéldája a liberális érvelésnek. 1-2 millió ember jogoktól való korlátozása Önöknél egyenlő értékű pár furcsa nemiségűnek nyújtott előjogokkal…
      Na igen.
      Amúgy ez pedig a román állam bűne, nehogymár keverjük a szezont a fazonnal.

     • csakafidesz

      Naprózsa! Nem elenyésző százalékról, de ezrelékről, tízezrelékről van szó. A ritka kivétel amit az orvosi egyetemen mutogatnak, mint egy kétfejű borjút. Torzszülöttek mindig voltak. Embernél is előfordul.
      https://www.youtube.com/watch?v=qAVdyHbSQYg
      De ebből jelenleg csak egyetlen van a 7 milliárdból!
      Viszont nemileg önazonos, nőnemű.

     • csakafidesz

      kesztió 2020-05-21 : 09:15
      Kesztió te barom! A tolószékesek örülnek az akadálymentesítésnek, de nézzél már ki a hülye fejedből!
      Kik veszik igénybe a rampákat, lépcső melletti lifteket? Na kik? Az egészséges nők akik gyereket szültek és tolják a babakocsit. Száz kismamára jut egy tolószékes.
      Érted már te ökör, hogy ez tényleg fontos?

    • keksztrió: Beírásaid tele vannak logikai bukfencekkel. Illetve nincs is bennük logika. A ritka jó csaj, aki férfikromoszómákkal nőként él, mert a férfihormonok egy genetikai rendellensség miatt nem hatnak rá. Szóval ez a személy nem transzgender, hanem boldog nő. Nem férfiként született, és nő akart lenni nyolcéves korában, mert anyukája azt mondta, hogy az jó, hanem egy igazi nő a legelejétől fogva. Saját gyereke nem lehet – így gondoskodik Isten és az evolúció arról, hogy ezek a hibás gének idővel kivesszenek a fajból. Addig viszont ezek az egyének élhetnek boldog nőként, legfeljebb örökbefogadnak a férjükkel közösen gyereket.

  • Molnár József

   Ez a karib-tengeri dolog, bizonyára így lehet, mert messziről jött ember…

  • csakafidesz

   Konkrétan hülye vagy kesztió. Egymillió esetbből akad kettő-három ilyen, de ez is csak a szabályt erősíti. Az ember neme a fogantatáskor eldől, és az lesz aminek-akinek az Isten szánja. Ahogyan nem te döntöd el, hogy mikor születsz meg, éppen úgy nem te döntöd el, hogy fiúnak vagy lánynak. Az néhány orvosi esetet leszámítva ez így van, ha hülye kesztiók jásszák itt az egybites eszüket.

 2. A születéskori nemet azért helyes beírni a születési anyakönyvi kivonatba, hogy a genderőrület lopakodó terjeszkedését feltartóztathassuk. Ha nem lenne ennyi bolond a világon, ha nem települt volna egy egész üzletág a bolondok nemi identitászavarára, tudatosan rá is játszva arra, és provokatívan ráerőltetve a társadalmakra a bolondságot, akkor egy ilyen törvényre sem lenne szükség.

 3. Amikor törvénybe kell iktatni, hogy a lehetetlen az lehetetlen az már a vég. Innen kezdve átvette az irányítást a törvénybe iktatás, átvette az irányítást a bölcsészkedés, átvette az irányítást a szubjektív. Amikor a WHO-nál nembetegséggé nyilvánították, akkor ütötték be a koporsószeget a normalitásba. A WHO 3 milliárdos költségvetésének 20%-a származik a kormányoktól. Amikor a 0-4 évesek maszturbációjáról elmélkedik egy WHO tanulmány fel lehet tenni.. Miért teszi? Ki pénzelte a tanulmányt? Ki írta? Volt-e befolyás? Tudja-e egyáltalán aki írta, hogy mit írt?
  A sok hülye bölcsészkedés az egészségünkbe fog kerülni. Vagy már került.

 4. Vajon csak nekem tünt ugy
  hogy a fenti két kép
  között van valami hasonloság?

  • Á, dehogy.! Az a halálosan rémült kecske már látta a másik képet, és retteg, hogy szivárványok helyett majd őrá vágynak inkább. Épp most az mekegi remegve, hogy akkor már inkább a torokátvágásos halal-halál! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük