Lesz világvége novemberben, az amerikai elnökválasztás után?


Az amerikai elnökválasztásnak már bő száz éve világpolitikai jelentősége van, több milliárd nem amerikai állampolgárságú ember életére is jelentős hatással van. Különösen így van ez azóta, mióta a Szovjetunió megszűnt. Különös módon a hatás még erősebb, amióta az USA meggyengült, és Kína, valamint Oroszország (újra) megerősödött. Az amerikai kivonulás által hagyott romokon ugyanis káosz tenyészik, senki nem elég erős, hogy benyomuljon ezekbe a térségekbe, és rendet tartson. A drámát az teszi teljessé, hogy újabban mindkét nagy párt dühöngő elmebetegeket, demenseket, politikán kívüli celebeket jelöl elnöknek. Vagy egyszerűen csak hülyéket.

Valljuk be őszintén, Trump celebként lett republikánus elnökjelölt, és csak azért nyerhetett, mert egy elmebeteg, agresszív, nagyképű nőt indítottak ellene a demokraták. Elnöksége mégis sokkal jobban sikerült, mint amire számítani lehetett, egyrészt azért, mert a republikánus párt ideológiája és szakértői háttere pont stimmelt Trump gazdasági nézeteihez, másrészt azért, mert valószínűleg hatásosan játszottak rá a botrányelnök imidzsére, ami elterelte a figyelmet a kormányzás lényegi részeiről (ezt Kissinger kiválóan eljátszatta már egyszer Nixonnal). Ha valamihez, akkor Trump az amerikai gazdasághoz biztos ért.

Ezzel kiemelkedik a politikus elnökök sorából, akik legfeljebb a politikához értettek.

Elődje, Obama egy Carter-szerű elnök volt, ők ketten versengenek az elmúlt száz év legalkalmatlanabb elnöke címéért. Carter sem volt buta, ahogy Obama sem, mégis, mindketten elképesztő károkat okoztak a világnak és az USA-nak. A különbség csak az, hogy a szárba szökkenő politikai korrektség nem engedte meg a fősodratú amerikai nyilvánosságnak, hogy az igazat mondja Obama kudarcos két elnöki ciklusáról. Carter az iráni válsággócot hagyta örökül és egy gazdasági válságot, Obama Észak-Afrikát és a Közel-Keletet destabilizálta teljesen, elidegenítette, talán végleg, az oroszokat és mindent megtett Európa további gyengítéséért. Obama alatt az USA végleg megszokta a gazdasági válságot mint létformát, ezen az örökségen pedig egy koherens gazdaságpolitika képes volt javítani. 

Trump négy éve gazdasági javulással és totális politikai háborúval telt, a felgyorsuló amerikai bolsevik forradalom elsodorta a demokratákat, akik már nyíltan egy fegyveres hatalomátvétel mellé álltak a járványtól és az abból következő gazdasági válságtól szenvedő országban. Minden politikai mozgalomra veszélyesek a saját szélsőségesei, de ha lesznek még egyetemek, akkor az idők végezetéig tanítani fogják, ahogy azok a demokraták, akik a fehér paramilitáris szélsőségesek legfőbb ellenségei voltak, beállnak a fekete szélsőségesek paramilitáris alakulatai mellé.

És békés tüntetőnek nevezik őket…

Obama szellemi képességeit mindennél jobban minősíti, ahogy beleállt a Trump-ellenes kampányba. A demokraták már tudják, hogy teljesen ellenőrizhetetlen helyzetet teremtettek, elég egyetlen olyan vérengzés, ami a tüntetőkhöz köthető és az áldozatai fehérek, latínók vagy ázsiaiak, hogy a demokraták történetük legnagyobb vereségébe fussanak bele. Aki a demokratákra szavaz, az a káoszra és a fekete milicistákra szavaz és mindenféle egyéb elmebetegre. Trump csendes többsége formálódik, miközben politikai értelemben a demokraták újabb fenyegetéseket teremtenek az USA és a világ számára.

Biden, az elnök-jelöltjük, hülye és öreg. Korrupt is, mint a fene, a fiacskája afrikai diktátorok gyermekeit megszégyenítő gátlástalansággal rendezkedik Ukrajnában például. A médiájuk elnökjelöltet csinált belőle, de már a második rátekintésre is világos, hogy nem sok köze lesz a főhatalomhoz. Jó eséllyel nem is lesz képes kihúzni az elnöki ciklus végéig, már most brezsnyevi értelemben vehető kesztyűbáb, akit hozzá kell celluxozni a pulpitushoz. 

Biden állapota elképesztően felértékeli az alelnök-jelölt személyét.

Ezek névsorában semmi meglepetés nincs, kivétel nélkül mindegyik olyan elmebeteg liberális nő, aki egyszerre felel meg a szélsőbalos egyetemi elit kényes ízlésének, és a „békés” tüntetőknek is. Ha a demokraták nyernek az USA elnöke rövid távon egy olyan ultraliberális szélsőséges nő lesz, akihez képest Clinton egy centrista, mérsékelt republikánusnak tűnik majd. 

Gyakorlatilag nincs a világ számára és az amerikaiak számára kedvező forgatókönyv.

Ha Trump nyer, akár visszaszerzik a képviselőházat és megtartják a szenátust a republikánusok, akár újra vegyes lesz a leosztás, a következő négy év is a baloldali forradalomról fog szólni, ha csak fegyverrel nem verik le ezeket az elmebetegeket. De ebben az esetben a demokrata párt balszárnyát, a médiaelit jelentős részét és majdnem a teljes szórakoztató ipart is fel kell számolni, ami a jelenlegi rendszer keretei között nem, csak polgárháborúban lehetséges. 

Ha a demokraták nyerik az elnökválasztást gyakorlatilag a szélsőbal kerül hatalomra.

Érzelmi értelemben zavart rasszista, baloldali csőcselék kerül hatalomra, akik teljesen szét akarják majd verni az USA jelenlegi társadalmi struktúráját. Ehhez több tízmillió, egyébként jelentős részben felfegyverzett fehér, latin és ázsiai amerikait kellene eltüntetniük, és persze a normális feketéket is a társadalmi kulcspozíciókból. A valóban termelőmunkát végző rétegeket, a katonákat, a rendőröket, az orvosokat. Aztán kezdeniük kellene valamit a gazdasági visszaeséssel és a totális káosszal.

Mi már átéltünk kommunista hatalomátvételt, tudjuk mivel jár az.

A funkcionális analfabéták csúcsvezetői pozícióba juttatásával. 

Az a két-három milliónyi felfegyverzett fekete, aki a Demokrata párt által vezényelt forradalom tömegbázisát adja jelentős részben, azonban ezt nem társadalmi, hanem etnikai forradalomnak tekinti. Nem fogják elfogadni, hogy fehérek vezessék őket, vagy olyan feketék, akik ellenzik a szabadrablást. 

A konzervatívok még most is elég erősek ahhoz, hogy egy végső leszámolás során teljes győzelmet érjenek el. Ezért van bepánikolva a liberális elit, mert nem szándékoztak igazából káoszt előidézni a választások előtt. Eddigi sikereik titka a fokozatosság volt, az, hogy sosem követeltek túl sokat, és nem akarták azonnal átrendezni egész Amerikát. De most sok milliónyi, tízmilliónyi átlagamerikai mindennapi életét fenyegetik. Több száz millió amerikait tettek célponttá.

Több tízmilliónyi olyat, akinek van mivel visszalőni. 

Ezt az egészet most a túl lelkes elmebeteg szélsőségeseiknek köszönhetik, akiket a Soros-félék pénzelnek és részben irányítanak is. Talán Sorosnak sürgős, mert meg akarja élni az eszméi győzelmét, vagyis a végső leszámolást, legalább Amerikában.

A II. amerikai polgárháború azonban az USA nagyhatalmi létének a végét jelentené, és a következményei teljesen kiszámíthatatlanok. Akár rendes, igazi világvége is lehet belőle. És azt is a liberálisoknak köszönhetjük majd.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Szavazz a Facebook párt jelöltjeire!

  Szeretném, ha ezt most nagyon komolyan vennéd. Az életed, a boldogságod múlik azon, hogy most …

14 hozzászólás

 1. Az erőszak erőteljesen fog terjedni az EU-ban is, ha Biden /Soros, libsik/ nyer, mert további erőforrás csak az EU-ból szívható USA felé. /Oroszok, kínaiak ellenállnak, sőt…/ BLM és Genderitis nem erőforrás.
  Bízom a konzervativizmusban, életben maradunk!

 2. 1. Carter netto alkalmatlan volt, de ne legyünk vele igazságtalanok. A perzsa sah elzavarását követő “forradalmat” és az olajválságot nála potensebb szereplők sem nagyon tudták volna kezelni.
  2. Soros a káoszra játszik. Tétjeit megtette és shortol.
  3. Az amerikai globalista elit nem nézi jó szemmel, hogy Trump nem akarja/tudja fenntartani az USA világcsendőri szerepét., ami a globalistáknak extraprofitott termel. Sőt patrióta gazdaság politikájával a belső piacokat védi, nem pedig a globális játékteret.
  4. Nehéz lesz a BLM-es, antifás, safespaces, polkorrekt beszédes amerikai fogkrémet visszagyömöszölni a tubusba.

 3. csakafidesz

  Hogyne, persze. A világvége ezután jön csak várni kell egy kicsit még rá..
  🙂

 4. „Minden politikai mozgalomra veszélyesek a saját szélsőségesei, de ha lesznek még egyetemek, akkor az idők végezetéig tanítani fogják, ahogy azok a demokraták, akik a fehér paramilitáris szélsőségesek legfőbb ellenségei voltak, beállnak a fekete szélsőségesek paramilitáris alakulatai mellé.”

  Azt is tanítani fogják, hogy a Ku-Klux-Klan a demokraták ideológiájának gyermekeként jött a világra?

  • Ha a fejlett,
   fehérnek mondott világ nem mozdítja el a maga irányába a „délt”,akkor Kína teljesen rátelepszik.
   Kína megállítása most az amerikai és európai tényezők kiemelt szándéka.
   De ez titok.
   Kína nem divatfüggő,a hülyeségekre nem vevő.
   Afrikától távol tudják tartani valamelyest,de nem fog polgiháborúsat játszani senki kedvéért.
   Azt hiszem.
   Anglia kiválása arra enged következtetni,hogy a háttérben belső harcok vannak.
   Létezhet az a forgatókönyv is,hogy Amerika,Kína osztozzon Afrikán.
   Ebben az esetben ott dúrva helyi háborúk kezdődnek majd.
   Erre van jpbb esély.

  • Pont most derül ki, hogy a Ku-Klux-Klan nem is volt hülyeség!

 5. Meglehet magam is paranoid vagyok, de szerintem is egy US-beli – legalább kétfrontos – polgárháború nyitányát látjuk.

 6. Itt valójában nem világválság van, hanem a Háttérhatalom belső válsága vetítődik ki. 2010-2012 között a fáma szerint egy nagy belső nemzedéki háború tört ki a háttérhatalom belső berkeiben.
  Az öregek a maguk megszokott lassú módján akarták továbbra is irányítani a világot, ami úgy-ahogy egyensúlyban működött is.
  A baj az, hogy mint Hollywood filmgyártásának döntési köreiben is jól látszik, hogy a Bilderberg fiatal nemzedéke ugyan megörököli a hatalmat és vagyont, de a képességeket nem. S akkor még az erkölcseikről nem is beszéltünk. Soros buzi fiacskáján is látszik a degeneráció, de a nagy filmgyártók mai főnökei nyomában sem léphetnek őseik tehetségének – ez ott jól látszik.
  A Bilderberg ifjabb nemzedéke türelmetlen, és Sorost, Obamát, Clintonét bérelte fel, hogy előlapként segítsenek újszerű gyors módszerrel elorozni a hatalmat az öreg Rothschildoktól.
  Az ifjabb nemzedéke a Háttérhatalomnak azt gondolja, hogy fel kell gyorsítani a világrabszolgabirodalom kiépítését és erre a muzulmánoktól a négerekig és buziktól a pedofílokon meg a liberális léhűtő büfédiplomás új „értelmiségből” kovácsolhatnak egy hatékony frontot.
  Tévedés ne essék az öreg és fiatal krokodilok között a végső célt illetően – vagyis a homo sapiens totális uralásán – nincs nézetkülönbség, csak a vén rókák óvatosabbak, ők nem képzelik, hogy az emberiség évek alatt kiforgatható erkölcsi tartásából, sokezer éves saját kultúrájából. Ők tudják, hogy a káosz uralása ennyi ellentétes erő mint a buzik és muzulmánok összeboronálása, vagy fehér antifa vezette néger banditák nem fognak célra vezetni, de már kevés az erejük az ifjabb Bilderbergek visszaszorításához, hát most visszafogottan nézik, sikerül-e unokáiknak kilökni őket a hatalomból és ehhez Amerikát legyűrni.
  Sztem nem fog sikerülni, ebben is egyetértünk a cikkíróval, hogy vagy Trump erős támogatással győz és akkor rendet csinál, vagy a fehérek fognak leszámolni a buzikkal és egyéb erkölcstelen rohasztó idiótákkal.
  Ehhez most Sorosék el akarják csalni a választást (jobban mint 2016-ban), mert most már nem is hiszik, hogy Bidennel nyernek.
  Úgyhogy erős őszünk lesz, egy világraszólóan fontos amerikai elnökválasztással.

  • Eddig ez az írása tetszett a legjobban.

  • victor baranyi

   Sokban igazad van Naprózsa, de szerintem sorosék is a vöröspajzsnak dolgoznak, mint mindenki más, akiket levegőből elállított játékpénzzel fizetnek. A kiválasztottak kiválasztottjainak a kezében van az igéret földje is, amit korábban a fáraó, majd 1917-ben lord Balfour is nekik igért. Trump is nekik dolgozik, csak jobbról. Ez van sajnos, legalább is ez látszik, ha valaki bekukucskál a kulisszák mögé…

 7. Hát igen,enyhén szolva nem jo
  a helyzet Amerikában.
  Reméljük Trump,a vén roka
  viszi az idei választást.De voltak
  olyan hirek hogy a Fed-röl talán
  azt mondta hogy annak menni
  kell.Nem hinném hogy Trump
  fejlövést szeretne, igy csak arra
  tudok gondolni hogy tud valamit
  amit senki más.Felmerült a
  választás elhalasztása is.
  De ezeket a ..békés tüntetőket..
  nehéz lesz eltántoritani a
  szabadrablás mámorátol.

 8. Gábor lovag

  A balos-liberális oldalt képviselő egyébként kisebbségben levő, de igen harsány fehérjehalmazok mióta csak léteznek semmilyen pozitív dolgot nem vittek véghez.
  Amihez csak nyúlnak az rögtön el is pusztítják … megérdemelnék már végre, hogy a fagyi visszanyaljon egy oltárian nagy szívlapáttal !!!

 9. Ha levélszavazás lesz akkor az anarchia ideje jön.Még az előző választás előtt írtam a PS kommentben, hogy mindenképp döntően fontos Tramp győzelme a libsikomcsik felett, mert 2 jó dolgot tehet a Világgal.Vagy újratervezi és felemeli az USÁt, vagy szétrobbantja.Ma is ez van a pakliban!

 10. polgárháború lesz, akár Trump nyer, akár nem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük