Minden liberális egyúttal főállású propagandista is!


A liberálisok olyan rendszert alakítottak ki, amelyben mindegyikük tulajdonképpen azért kapja a fizetését, hogy a saját szakterületén nyomja a legótvarabb liberális propagandát.

Akárhol is dolgozzon egy liberális, a fő feladatának azt tartja, hogy minden számára elérhető ember számára világossá tegye, ő az egyetlen igazi igazság tudója, és aki a kegyeiből akar részesedni, annak vele kell egyetértenie, nem mással. Akár az Index szerkesztőségében, valamelyik egyetem bölcsészkarán, a Színművészeti Egyetemen, vagy valamelyik kutatóintézetben dolgozik a liberális, sosem gondolja azt, hogy az államtól a munkája miatt kapja a fizetését. Mindegyik meg van győződve róla, hogy őt azért kell nagyon jól megfizetni, mert ő az egyetlen üdvözítő igazságot, a liberális propagandát terjeszti. 

Mostanra oda jutottunk, hogy már egyik sem hajlandó más világnézetű emberekkel együtt dolgozni, sőt együtt létezni sem.

A liberálisok már semmiféle szaktudást, műveltséget nem tartanak fontosnak, csak azt, hogy aki hallgatja őket, az megtudja, milyen undorító dolog nem liberálisnak lenni. 

A liberálisok azt is elintézték maguknak, hogy a multinacionális vállalatok kizárólag olyan árukapcsolással hirdessék a termékeiket, amelynek a másik fele a liberális propaganda, Magyarországon meg természetesen kormányellenes tartalom is. Akár a  borotvádról, a farmeredről, az elektromos autódról van szó, nem mellékesen megmondják neked, hogy mit is kell gondolnod hozzá. 

Az Index nevű zavaros gazdasági konglomerátum része a Totalcar, egykoron minőségi brand is, amely a hazai autóskultúra zászlóshajója kíván lenni jelenleg is. Azt hiszem gazdaságilag független aloldala az Indexnek, tartalmilag, szerkesztésileg bizonyosan az. Engem nem érdekelnek az autók általában, viszont technológiai értelemben az elektromos autózás igen, ezért az evvel kapcsolatos anyagaikat szoktam követni. Miután pár napja három tesztelésre kapott új elektromos autó közül kettő megállt a kezeik között, meg akartam hallgatni az elektromos autók problémáival foglalkozó podcastjukat, az aktuális Égéstér című műsort

A bő egy órás műsor először is valami édességelemzési blokkal kezdődött, bő öt percig promóztak valami csokigyártót, vagy a konkurenciáját, olyan gátlástalansággal, hogy csak pislogtam. És amikor aztán azt gondoltam, hogy csak eljutottunk az elektromos autókig, akkor minden átmenet és átkötés nélkül Winkler elvtárs elkezdte gyalázni Kásler Miklóst és persze Orbánozott is egy jót. Ekkor dőlt el, hogy sose tudom meg Winkler és haverjai, illetve elvtársai véleményét az elektromos autókról, mert ha annyit ért hozzá, mint bármi máshoz, akkor az teljesen lényegtelen. A hitelességéről nem is beszélve, hogy mennyire lehet „független” valaki szakmailag, aki emberileg ennyire nem.

De én voltam a hülye, hogy egyáltalán belekezdtem. Winkler tipikus liberális, újságírói tehetsége ellenére csak egy egyszerű propagandista. Az idézett műsor tipikus példája a liberáliskodásnak, mint hivatásnak a gyakorlására. Winklernek nyilván joga van hozzá, hogy utáljon bárkit, sőt ahhoz is, hogy ezt nyilvánosságra hozza.

Ahhoz viszont kultúrembernek kellene lennie, hogy politikai véleménye ne ennyire primitív módon üssön át a szakmája gyakorlásán.

Persze ehhez is joga van, hiszen a demokrácia szépsége, hogy mindenki a saját kontójára olyan, amilyen, de ezzel viszont elveszíti újságíró jellegét, mindennemű függetlenségét, és propagandistává avanzsál. Sőt, azonnal elő is léptethetjük aljas propagandistává, mert úgy tesz, mintha nem lenne az, mintha nem a liberális volta miatt kapná a zsét, hanem a munkája miatt. 

Ennek a technikának a használata miatt veszítette el a kommunikációs háborút időlegesen a konzervatív oldal. Egy konzervatív mindig elsődlegesen konzervatív, vagy elsődlegesen szakember, a mi köreinkben vagy totálban nyomják a véleményt, vagy megpróbálnak szakmaiak lenni. A médiaműfajok nyolcvan százalékában eleve alig van konzervatív ember, hiszen valljuk be, kinek van kedve több ezer, egy kaptafára készülő celebhírt kibírni vagy száz számra benyelni évente néhány órás tesztautózásokat. A multik és a liberális gépezet időben, sok évtizede felismerte, hogy minden médiatartalmat, hírt, reklámot, sorozatot, filmet, valóságsót tele lehet szemetelni liberalizmussal, pont úgy, ahogy az egyetemi kurzusokat, a színészképzéstől az antropológiáig. Hitelesnek tűnő emberek ezreit építették fel minden szakterületen, akik bármikor képesek ugyanazt a liberális propagandaelemet elhelyezni két képlet között az egyetemi előadóban vagy egy autós rádióműsorban. 

És mi idáig azt hittük, vagy ha nem is, akkor is úgy viselkedtünk, mintha úgy lenne, hogy ezek az emberek azért kapják a fizetésüket, a szponzori és reklámszerződéseiket, mert jók abban, amit csinálnak. Pedig szó sincs erről.

Ezek mind azért kapják a fizetésüket, mert terjesztik a liberális eszmét, minden eszközzel, mindenfajta etikai, emberi gátlás nélkül. Bárhol, bármibe belekeverve. 

Egyszerűen szervezetszerűen elfoglaltak mindent, amit tudtak, és abban a hitben vannak, hogy ők függetlenek és szakmailag nagyszerűek. Ez az utóbbi a legkellemetlenebb. Ezek mint nagy művészek, csodás újságírók, frenetikus tudósok. Egymás szerint természetesen. 

Nem, ezek hivatásos liberálisok, más szakmájuk nincs is. 

Ne fogyasszunk liberális szeméttel szennyezett tartalmat! Coca-Colától az Oroszlánkirályig, a Totálkártól a Mi kis falunkig, mindegyik liberalizmussal mérgezett!


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az amerikai külügyben van magyar ellenzéket váltó hangulat

  Semmiféle új nincs a nap alatt. Szeretett szövetségeseinknek és távolról tisztelt ellenségeinknek rendesen van hajlama …

25 hozzászólás

 1. Odüsszeusz

  A kultúra-oktatás-média területén vészhelyzet van…aki nem liberális, az kirúgással, egzisztenciális ellehetetlenítéssel számolhat….Valamit tenni kellene a kormánynak, a radikálisok üldözését és a nácizást be kellene fejeznni, mert ez tarthatatlan, ami van…

 2. A mi köreinkben már évek óta nem szűnünk meg azt a rejtvényt megfejteni, hogy tulajdonképpen mi a fene bajuk van a liberálisoknak? Jó, addig még világos, hogy a semmit sem érők elmennek politikusnak, és ott rettentően fáj, hogy nem (mindenki) eléggé fér hozzá a húsoskondérhoz. De azt az embert nem értjük akinek van mit tejbe aprítania, van munkája, konszolidált életformája, évente megy külföldre nyaralni, hogy őneki mi kára van abból, hogy Orbán vezeti az országot, egyszerű ésszel nem érthető.
  De nem értjük a nem túl jól öltözött félrészeg hapsit se a buszon, aki csak nyomja az oktatásegészségügy-lopikamészárost, és mi nem merünk ellent szólni, mert úgy fröcsög, hogy ha ennél is mérgesebb, még le is hány, annyira ömlik ki belőle az epe.

  S igen, mint a cikkírónk is írja, tele vannak az egyetemek és az állami munkahelyek meg a multik felsővezetése esküdt liberálgyűlölködőkkel. Egy csapat értelmiséggel akkor szakítottam meg a kapcsolatot, mikor 2018-ban „elvesztve a választást” többen pánikrohamot kapva telesírták az étert, hogy itt a világvége, ők nem bírnak itt élni és már cuccolnak külföldre. S tényleg: hosszú önsirató „gyertekutánunk-mertitt-megfogtok-halni” sipákolással könnyesen búcsúzkodtak a még itt maradó többi jól élő hülyével.
  Most nem eszek nőies, de ezt gondoltam:
  – A kurva nénikétek! Az nem zavart mikor a Gyurcsány majdnem bedöntötte az országot. Az sem zavart titeket, hogy közben, ha válság volt, ha nem, most is minden hónapban megkaptátok az állami fizetéseteket Orbántól is (egyetemi tanár, főorvos, Paksi főmérnök, minisztériumi főmuftik mind), miközben mi a piacból megélők egymást kérdezgettük mérnökként, hogy nem tudnál adni valami munkát mert lassan éhezünk?
  S az sem zavar, képmutató libsi banda, hogy mi megvédjük az országot, s ha nem lenne kerítés és konzervatív vezetésünk, akkor már gyújtogatnák az autóitokat, és nem mernétek besétálni a gyarapodó no-go migránszónába, ahonnan kiüvöltő müezzintől kényszer ébrednétek minden hajnalban? Nem beszélve, hogy lányaitokat leköpnék, ha babakocsit tolna.
  Mert ezek a főlibsik igenis ismerik az iszlámot, fölmérik a veszélye nagyságát, nem tudatlanok, mert buddhista világokba télakolnak, nem Londonba…

  Nem fejtettük meg a libsizmus rejtélyét. Az a vélemény áll legközelebb, hogy ezek nem is akarnak harcolni az iszlám hódoltság ellen, nekik jó lesz a megtűrt dimmi státusz, akár sokkal kevesebb fizetésért és alárendelt joggal. Ők ma ugyan biztonságban élve miköztünk bátor nagyszájúként óbégatnak, mert tudják, hogy nem vágjuk pofán a fekete életek és migránspátyolgató áljóembereket, mert civilizáltak vagyunk.
  Ezek ugyanis ritka gyávák, s igazi támadás esetén behúznák nagyképű fülüket-farkukat, és most azért szűkölve pedáloznak, hogy Soros-Bilderberg hívőként az iszlámfasiszta új világrendben is hithű gyáva csikaszok, afféle mindekinekbehódolok csak kapjak egy kis pozíciót, kinyalom akármelyik muzulmán főmufti új gazdám valagát is, csakhogy az új elitbe is beletartozhassak – gyurmagerincű embertípusok!

  • Mondtam parszor , ezeknel a jobboldali joeltu es eltartott gyulolokkel , gyakran szoban kene hozni a demokracia teljesitesi neveben , a biztositasi rendszer alkalmazasat a politikai rendszerben , a csoportosulast azokhoz a politikai elvek es teljesitesi szemelyek korul , az eletvitelt elkepzelok es ezek tervezeset es vegrehajtasat tamogatni es kimondottan ezek tamogatottsaganak zalogat elvezhessuk , mint a biztositok fogadjak es teszik a bennuk megbizottakert ! Evel tisztessegesen lehet atszurni a tarsadalmat , a nepet !

  • Kedves Naprózsa,

   Sem a hozzászólásához, sem a cikkhez nincs mit hozzátenni, mert csak ismétlésekbe bocsátkoznék.
   Mindkettő maximálisan elemzi és jellemzi az országban meglévő, két összeférhetetlen állapotot.
   Csak egy észrevételem lenne.
   Nem minden luvnya és Lenin fiú kapna megfelelő megélhetést az EU-ban és a nyugati társadalmaknak is van bőven ebből a legalja kategóriából épp elég.
   Erről Ulfkotte addig írhatott amíg nem parancsoltak állj – a tudjuk kik – Thilo Sarazzint tegnap zárták ki az SPD- ből!!!
   Egy elhunyt ismerősünk találóan elemezte az EU- ban folyó állapotokat: Az árvízkor mindig a SZAR úszik felül!
   Sajnos már jó ideje HOCHWASSER van.

  • SteamPenguin

   100/100

 3. Ma én nem mondhatom el, hogy egyetértek Orbánnal, mert telibe kapom, hogy hülye vagyok, viszont én nem hülyézhetem le azt aki lehülyézi azt akinek tetszik Orbán, mert akkor megint lehülyéznek. Nekem kell az óvatos megértőnek, a toleránsnak lenni, pedig állítólag csak egy fasiszta vagyok. Hehehe.

  Tehát a liberálisok az új kommunisták, ellentmondást nem tűrően hirdetik az igét. Az ellentmondásos, életellenes igét. A fejletthaladó módon megkomponált igét.

 4. Sajnos, én is belefutottam ebbe a podcastbe és én sem tudtam meg miről szólt, mert a káslerezésnél kikapcsoltam. Winkler „jó” pártkatona, már korábban is voltak aljas cikkei. Ezt régen ugye vörös faroknak hívták, csak kibírták, hogy a dolgozók ideológiai képzését a produktum végére teszik, de a vörös farok most már az elején sütötte el.

 5. No az is hülye aki nem tartatja be az oktatás, az oktatási intézmények politikai semlegességét és nem vágja ki onnan az agitátorokat.

  Ba.szott kormány mire való a Fidelitasz sok ezer tagja?

 6. Én hajlandó vagyok az utcán más hülyegyerekét is nevelni. Így vagyok a liberálisokkal is. Egy időben napi rendszerességgel vonaton utaztam, ahol azért elhangzott egy-egy (na jó, nem kevés!) liberális vélemény. Óvatosan közbe-közbe szóltam. És láss csodát az érvekre nem tudtak mit mondani. A vonaton legalábbis eléggé egybites, ámde annál nagyobb pofájú kritikusok voltak.
  Kedvenc témám a közbeszerzés és NER lovagozás. Miután kiderült, hogy a magyar vállalkozók (szerintük NER lovagok) jó esetben az uniós pénzek harmadát nyerik el közbeszerzésen, azt is a nyugati cégek magyar leányvállalataival versenyben, csak hápogtak. Úgy könnyű nyerni, ahogyan a Swietelsky a hármas metró alagút felújítása esetében, hogy a 40 millárd Ft-os (ha jól emléxem) nyertes árára rátesz még 25 millárd Ft-t, különben levonulnak. Így könnyű nyerni. Másrészt itt van Nyugat-Európa liberalizmusa. Nem Gyurcsányéket, Karácsonyékat támogatják, hanem a saját vállalataikat. Mindezt a franciák teszik leggusztulanabbul (ld. pl. Sodexho Pass), akik Macronnal az élen a Momentumot is tolják. Isten óvja Magyarországot ezektől.

 7. Nézzük_magát_a_dolgot

  Megy a nagy duma, a liberális nyomulás pedig zavartalanul folyik. Vagy lehet, hogy megcsalt a szemem, ebben az esetben elnézést kérek, ha tévedtem. Tegnap nézem az ellenzék által királyinak csúfolt m1-et, és egy kedves kis közérdekű reklám népszerűsíti az anyatejjel való táplásálást, az újszülöttek szoptatását. Az első jelenetnél mit látnak szemeim? Tisztára úgy néz ki, hogy egy fehér rasszhoz tartozó szépséges kismama boldogan szoptatja bongyor hajú félnéger kisbabáját. Furcsának tartom, hogy ez a nyitókép Magyarországon, Ennyire bexart volna valaki, aki megrémült a libsobolsik kirekesztésől szóló vádjaitól, amikor a nemzeti konzultációt népszerűsítő plakáton feltűnő csupa „fehér” arcot rikácsolva kifogásolták (pedig az az arcképgyűjtemény is elég sokszínű a maga egyszínűségében, feltűnnek nordikus, alpi, mediterrán, turáni, dinári, lappid, balti és más keverékek, ahogy kis hazánkban megszoktuk. Ma még).

 8. Abrakadabra

  A mi kis falunk, a drága örökösök, a bödörék, stb. Mind arról szól, hogy a vidéki embert lejárassák, butának, suttyónak tüntessék fel őket, a vidéki életet magát pedig taszítónak. Pedig az igazság fordítva van.
  A nagyvárosok önmagukban nem képesek fenntarani a népességüket, azt mindig a vidékről beköltözőkkel kell megtámogatni, már az ókori Róma óta. Hazánk esetében ez azt jelenti, hogy a vidéki népesség szaporulatot a túlméretezett főváros lenullázza.
  A propaganda tehát többszörös célt szolgál.
  1. A vidéki fiatalok számára szól, hogy növelje elégedetlenségüket és rábírja a költözésre.
  2. A vállalkozó rétegnek szól, hogy nehogy véletlenül befektessenek vidéken, mert ott csak puszta van, ugye, ezzel fenn lehet tartani a főváros és Pest megye ipari túlsúlyát, amely a vidéki munka lehetőség hiányát is jelenti egyben. Ami segít a fiatalok elcsábításában.
  3. A fővárosi lakosságnak szól, mert megerősíti hamis felsőbbrendűség érzésében, annál nagyobb erőfeszítéssel próbálják a vidékről beköltözőket a saját oldalukra áttéríteni, táptalajt képezve a liberális ideológiáknak.

  Az ország népesédését teszik tönkre ezzel mert megszűnik vidéken az a réteg aki szaporodó korban van, és még helyettesítődik is kisébbségekkel.
  A Romániai falurombolási tervek pont arról szóltak, hogy a falusi magyart bétereljük városokba ahol aztán mégáll a szaporodásuk és jól körbe veszik őket románokkal.

 9. ….minden sora igaz…az index csodálkozik, hogy elfordultak tőlük az olvasók?…az a csoda, hogy eddig(köszönhetően a 0-24 óra tarhálásuknak) is kihúzták…a totálkár meg azzal a két bohóccal meg vályival már csak hab a tortán…nézettségük is azért van , mert csak röhögni jár már az oldalukra mindenki… kb annyit ért winkler az autóhoz, hogy az ablakmosó tartályt felismeri, ha fel…az -orbanisztán-…ezerszer jobban megy neki…biztos fajtajelleg

 10. A totalcar.hu kezdettől ilyen. A két vezető, Wikler (Kulcsár Szabolcs, apja a Vasnépe emblematikus újságírója Kulcsár János) és Karotta (Bazsó Gábor a.n.: Rangos Katalin…), így minden cikkben ott a vörös farok. Nincs olyan ngyobb írás, amiben ne lenne gúnyos utalás, vagy huncut kikacsintás Orbán, Mészáros, Szijjártó, Matolcsi megemlítése. Gyakorlatilag bármilyen szövegkörnyezetből egy lépéssel tudnak átkötni egy beszólás érdekében. Egy időben gyűjtögettem ezeket, aztán meguntam…

  • Tiszta sor, ez a jól bevált komcsi módszer. Azért szapulják folyamatosan a Mészáros urat, mert a sok írígy, sötét szavazóikban csak ily módon sikerül a gyűlöletet ébrentartani. Azt mantrázzák, hogy már megint Meszáros nyert a közbrszerzésen, de az már nem jut el a tudatokig, hogy még véletlenül sem hallani olyanról, hogy Mészáros már megint nem fizette ki az alvállalkozóit, mint pl. a Szeviépesek, vagy anno a libásokat megkárosító Bajnai. Aljas bagázs! S vajon ezek a megvezetett emberek tudják, hogy hány milliárdos s megannyi milliómos van a ballibsik között, akik közül az is kiderül, hogy gátlástalanul adót is csalnak? Aligha. Erről nem szól a fáma. S mivel ezek a megtévesztett emberek csupán a baloldali médiából tájékozódnak, így messze vannak a valóságtól. Fel kellene őket világosítani végre! Talán nem reménytelen, hogy necsak nézzenek, hanem lássanak is.

   • Sajnos, kedves Kinga, teljesen reménytelen. Annyira tele vannak Orbángyűlölettel, hogy – akár minket szeretnek és tisztelnek – akkor sem hiszik el, bármit is mondunk ami ellenkezik az ő „információikkal”. Itt megmerevedtek az oldalak, nincs nagyon átjárás. Talán a fiatalok, de legfőképp a – Hagyjatok, engem nem érdekel a politika, kb 33-40% os nem szavazókból lehet jobbos voksolót elérni, a ballibsik menthetetlenek, mert mégha észre is veszik, hogy át lettek verve hiúságból sem hajlandók már megváltoztatni a véleményüket. Náluk max annyit lehetne elérni, hogy ők ne menjenek el szavazni.

 11. Ebben a témában ajánlom figyelmetekbe az alábbi írásomat:

  KORUNK „LIBERALIZMUSA” EGY MENTÁLIS RENDELLENESSÉG

  https://igyjartal.blogstar.hu/2019/12/16/korunk-liberalizmusa-egy-mentalis-rendellenesseg/89306/

 12. Az intellektuális plebejusnál nincs
  közönségesebb jelenség..idézet.Még a
  viszonylag műveltek is hajlandok
  fizetségért hamis véleményeket
  terjeszteni.Mert meg-
  győzték magukat hogy
  van az a pénz amiért megéri

 13. Fiala a szakma szégyene.

  Hogy nem közösítették ki?

  Mindenkiről tud valamit?

  Vannak Fiala dossziék?

 14. Évekig dolgoztam a Totalcarnak. Egy idő után behánytam és kiléptem. Mint ahogy a szerkesztőségből a jobb arcok.
  Azóta az enyhén díszbuzi, valaha tehetséges és humoros winklerből már egy szánalmas, de roppant beképzelt bohóc díszbuzi lett, aki mellesleg hülye mindenhez, de az arca baromi nagy.

  • Ehetetlen Odó

   Van még Winkler mellett egy másik totális dilettáns: Csikós…
   Arra van eszük, hogy szinte minden tesztben Szijjártózzanak vagy Gulyásgergelyezzenek egyet.

 15. Tudományos libsizmus

  Winkler egy hétmérföldes gyökér. Jómagam rosszul vagyok tőle, ha véletlenül meglátom valahol a neten.

 16. hivatásos rettegő

  „Hitelesnek tűnő emberek ezreit építették fel minden szakterületen, akik bármikor képesek ugyanazt a liberális propagandaelemet elhelyezni két képlet között az egyetemi előadóban vagy egy autós rádióműsorban. ”

  Yuri Bezmenov, egy ex-KGB ügynök előadása a felforgatásról, Los Angeles, 1983 (magyar felirat)
  https://www.youtube.com/watch?v=b3OGLQvWqhc&list=PL2HuX_DW4VyTHTTtnOfFG27DkPr04Ii90&index=17&t=0s

  Ajánlom mindenkinek megtekintésre, nagyon témába vág.

 17. Totalcar jó példa, másik a prohardver lapcsalád.
  Meg persze az összes mainstream női / életmód magazin, melyeket nemzetközi liberális média-multi cégek tulajdonolnak

 18. Szalay Miklós

  Egy jó kis összefoglaló a politikai és gazdasági bal- és jobboldal mibenlétéről:

  https://egyvilag.hu/temakep/073.shtml

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük