Politikai hullák szállnak a Szélben

Szél Bernadett kilépett az LMP-ből! És a frakcióból is! A frakcióból továbbá távozik az a Szabó Szabolcs is, az az Együttös csávó, akinek a belépése miatt a Schiffer lépett ki az LMP-ből! És hogy jól szórakozzunk a Szabó Szabolcs kilépését Bernadett jelenti be a Facebookon, a saját kilépését bejelentő közleményébe ágyazva. Ennyire brutálisan hatákony ember ez a Sallai Róbert Benedek?

Ez a poszt szólhatott volna az LMP és a zöld politika jövőjéről, esetleg az elárvult férfi társelnökről, de mielőtt elmozdulunk a hullagyalázás irányába, vissza kell térnünk az LMP kampányához és kínos választási szerepléséhez.

Ahol az LMP – a teljes ellenzékhez megkapóan hasonlóan – nagyon komoly verést kapott a Fidesztől.

Sokkal nagyobbat, mint amire az elemzők számítottak (haha, vagyis egyrészt ha, másrészt ha). Az LMP nem tudta kihasználni a többi ellenzéki párt elmeállapotának egyre feltűnőbb romlását, sőt! A párt maga is, a társelnökeivel az élen, ugyanolyan tüneteket kezdett mutatni, mint azok. Szél erős versenyt futott Hadházival azért, hogy melyikük tud több bizonytalan szavazót elrettenteni a párttól, a zöld életérzéstől, az ellenzéktől, a politikai életben való részvételtől.

A bizonytalan szavazók Fideszre ikszelésében, vagy otthon maradásában mindkettőjüknek múlhatatlan érdemei vannak.

Pedig nem ez volt a céljuk, nem a Fidesz fizette őket, hanem teljesen maguktól nyomták azt a csodás kampányt, ami annyira szimpatikussá tette velük ellentétben a Fideszt, vagy a felhőtlen utazást, kirándulást.

Nehéz ilyet mondani, de az Ákos reagálta le jobban a választás éjszakáját: megsértődött, hogy nem választották meg Istencsászárnak és lemondott. Bernadettet inkább a pozíciója megőrzésének szándéka jellemezte. Hatvan százalékos, mondhatni acélos többséggel választották meg újra társelnöknek, hogy aztán a párton belüli, időnként pofozkodásba torkolló helyosztókon a mezei országgyűlési képviselőségbe taszuljon’.

Ezt egy ekkora lumen, egy ilyen fényes csillag el nem viselhette.

Csak helyeselhetjük, hogy Bősz Anett sorsát választotta, és a függetlenség keserű és sovány kenyerén tengődve fog küzdeni a hon felvirágoztatásáért, vagyis inkább Orbán Viktor figyelméért.  A miniszterelnök ugyanis még mindig nem csukatta be Bernadettet, gondolom egyéb restanciái vannak, pedig Bernadett ezt biztosra megígérte arra az esetre, ha nem Szél-Vona-Karácsony-Gyurcsány kormány alakul.

Így sokadik olvasatra sem tűnik úgy, hogy alaposan végig lett gondolva ez az ígéret….

A magyar politikai élet egyik rákfenéje, hogy gyakorlatilag nem ismeri a bukott politikus fogalmát. A politikusok sem ismerik a bukás fogalmát. Több ezer napos politikai vizihullák mászkálnak a parlamentben, az ellenzéki televíziók stúdióiban és nem mellesleg nyugati „testvérpártjaikat” ők látják el információval a magyarországi politikai helyzetről.

Vona legalább a mandátumát sem vette át, de ő akkora ásznak gondolja magát, hogy neki nem kell a képviselőség a karrierje folytatásához. Bernadett realista, Szabó Szabolccsal lép új politikai utakra és egy havi fixszel. Bősz Anett magánya enyhül. Nevezettek egy új politikai pártcsíra babusgatásával vannak elfoglalva, gondolom  valami zöld, liberális, XXI. századi, korrupciómentes alakulatban gondolkoznak – tábornokok: Hadházy, Márky-Zaj és egy megvesztegethetetlen diktafon.

Abban persze Szél Bernadettnek igaza van, hogy az LMP belső mechanizmusai, a bázisdemokrácia anarchiája kevés teret engednek azoknak a politikusoknak, akik valóban hatalomra akarnak kerülni. Az LMP párttagsága azonban tudat alatt nem akar hatalomra kerülni, de különösen nem akarja azt az a tudat alatt és felett, hogy a párt vezetői politikai hatalom közelébe kerüljenek.

Na, nem azért, mert bizonytalanok az illetők alkalmasságában, hanem azért, mert jó anarchistaként minden embert tökéletesen alkalmatlannak tartanak valódi hatalommal rendelkező vezetőnek.

A választók is ellenzéki pártnak tartják az LMP-ét, a frász kitörné őket, ha a haragoszöldek hatalomra kerülnének és leszedetnék az itallapról a műanyag palackos ásványvizet , meg a csészénként 600 liter víz felhasználását igénylő vegán macchiatót.

Az LMP még sokáig izgalomban fogja tartani a közéletet, előttünk a női társelnök választás. Csak olyan jöhet szóba, aki nem ijed meg Sallai Róbert Benedektől, ami erősen a nehézsúlyú női díjbirkózók körére szűkíti a kandidálók körét. Hiszen az, hogy egy nő a kedvességével operáljon egy emberek közötti interakcióban a jelek szerint teljesen idegen az LMP szellemiségétől.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Óh, azok a régi szép idők, amikor a fakenews-t még csak hazugságnak hívtuk

Az Ujhelyi-Tordai univerzum tényeit az internet előtti időben „suttogó propagandának” nevezték, és a szocialisták már …

33 hozzászólás

 1. SalleR Benedek eleddig jó társelnök volt magányosságában.
  Amúgy,ha a politikai hulla kilép a pártból,frakcióból,miért nem teszi meg a mandátumával is ezt?
  Mi több. Ebben az esetben megszűnik az lmp frakció? Meg a jó zsíros bizottsági állásoknak is lőttek?
  Aj mennyi csapás ez a liberált demokráciára. 🙂

  • ez a valóság

   Igen SALLerAI és a HADiHÁZY állapot, itt nem csak a SALLER RÖPKÖDÖTT , KÉT BUKOTT SOROS FIÓKA IS.

 2. Szél Bernadett: ” én az LMP miniszterelnök-jelöltje vagyok.”, ” integratív jelöltnek számítok”, “Célunk a kormány- és korszakváltás”, “az Új Kezdettel való együttműködésünknek van pozitív hozadéka”, “„Kicsit elbízták magukat az utóbbi években, ezért fognak nagyot koppanni” – vélekedett a Fideszről, “Erős Szél-kormányra van szükség”, “mi tettük le a kormányváltás forgatókönyvét az asztalra”, “darabokra szedném Orbán Viktort”, “Szél-kormányt szeretnénk”, stb…
  Soros biztosan jó ajánlatot tett neki….

 3. Szélt viszi a szél, de jó messzire !

 4. Egyszerű. Választás sem kell.
  Sallai Róbert Benedek reggel fiú, délben lány, este meg azt sem tudja, hogy fiú, vagy lány.
  Jó genderhez méltóan.

 5. A macskáim riadtan menekültek az ágy alá,annyira nevettem a híren és a dolgozaton egyaránt.Azért nem ejtették egészen fejre ezt a széltyúkot,mert a jó kis fizetést azért megtartja.Komolyan ,bele tud nézni ez a nő a tükörbe,hányinger nélkül?Egyébként csak a politikusok nem ismerik a bukás fogalmát,mi a választópolgárok azért tudjuk mit takar a szó.Amikor már alig szavaznak rá,vagy senki sem ,akkor majd ő is megérti a megérteni valót.

  • csakafidesz

   Sajnos igen. A kiöregedett kurva sem hány a tükör előtt, ha saját magát látja. Legfeljebb mások hánynak az ő látványától.. Nincsen Szél-kormány, de van milliós fizetés és stikában plusz pénz az eladott szavazatokért.

 6. Valamit nem értek! Miért nem csukjuk be végre azt a “kiskaput”, mely lehetővé teszi a képviselő számára, hogy elhagyja a frakciót és ún. “független”-ként maradhasson. Ha kilép a frakcióból, netán még a pártból is, mint Szél B. az LMP társelnöke, frakcióvezető, miniszterelnök-jelölje, aki nem adta vissza mandátumát, de bizonyára sértőnek tartaná, ha valaki szimpla “megélhetési politikusnak” nevezné. Ez pedig a választók szemében galádság, ugyanis “ő” az LMP pártlistán került be a Parlamentbe. S bár jól fizetett időtöltés országgyűlési képviselőnek lenni, azért mégse kellene hagyni, hogy játéktere legyen az ellenzéki politikusoknak.

  • Majd ez is átadja a mandátumát egy muszlimnak, mint Karácsony?!

  • csakafidesz

   Pont erről írtam! A “független” Parlamentben az saját zsebre dolgozó prosti aki akkor nyomja meg a gombot, ha fizetnek érte!

 7. A hulladékot, elvtárs, elfújja a szél…

 8. csakafidesz

  Először úgy olvastam, hogy politikai kurvák szállnak a Szélben. Nos nemcsak az utcasarkon vannak ringyók, de jólfizetve a parlamentben is. Egy “független” akkor nyom gombot amikor akar. Ha valakinek kell a szavazata az fizesse meg neki. Ilyen totál kurva lett a Sz.B. is, mert szép az elv, de szebb a kövér bankszámla. A haza? Az kit érdekel? Szélbernadett most már csak saját magát képviseli és semmi köze sem Magyarországhoz, sem a magyar néphez. Ha megfizetik bármilyen ügyben ágál “harcol” és szavaz. Őt tulajdonkép erre senki meg nem választotta és most csak magát és a saját érdekeit képviseli.
  MEG KELL SZÜNTETNI A FÜGGETLEN KÉPVISELŐI STÁTUSZT A PARLAMENTBEN!!!

  • Meg azt is, hogy választás nélkül, listán kerüljenek be, mert végül is azokat sem választotta meg senki.
   De azt főleg, hogy X -et megválasztják, ő meg lemond, és átadja a helyét egy muszlimnak!!! Ez nagyon veszélyes nagykapu! Bárki ügynök bekerülhet a törvényhozásba, államtitkokhoz férhet.

 9. Semmi más nem történt, csak az ámárikái továbbképzésen Bernike drágánk megkapta az utasítást, hogy alapítsa meg a hazai dinnyék pártját.
  Tudjuk, azt a pártot amely kívülről zöld, belül vörös.
  Készülnek tavasszal csatlakozni Szar-gentinik pártcsaládjához a zöld kommandóhoz.
  Hogy miért kell Magyarországon egy 5622-dik párt?
  Hogy egy muzulmán vagy muzulmáncsicska tudja melyik pártba kell belépnie. Elvégre muszlimként mégsem léphet be egy azelőtt SZDSZ, aztán LMP-be némi vallási eltérőségek okán ugyebár? Node egy európai széles “Zöld” pártcsaládban ott a helyük.
  Ja, és ne feledjük: nem kell a migránsdajkáknak ezután velünk vitatkozni, hogy külföldről kapott zsozsó után kötelező-e Soros adót fizetni? Innentől az új Zöldpárttól fogják kapni a lóvét, s ha vagyunk elég marhák, saját magunk fogjuk finanszírozni őket, hogy Bernadett e párton keresztül mossa magyarrá ezt a migrációs biznisz suskát.

  • Sebestyén István

   Te orbány csicska nyugger ! A gazdádat kiutálták Európából, mert még a párt társai sem tudták elviselni a maffiaállama gennyes-bűzös leheletét.

   • Indulj anyád elé az utcasarokra a napi bevételt el kell hoznod.

    • Sebestyén István

     Köhögős !Köhögjél anyádnak, aTIR parkolóban, ahol a napi betévőt keresi meg !

     • Tudod kis koszos buzisakál!
      A szájából át kell venned a kistestvéreidet. S mindezt,naponta.

   • Fáj az igazság, Pistikém? Hát akkor ne olvasson minket.
    Az Ön gazdáját, a Soros Gyuri bácsikáját utálták ki a világról. Számtalan országba be se tehetné a lábát, mert felkötnék.
    Egyébként nem őriztünk muszlim birkát egy gyékényen, nem is fogunk, s ha nem tetszik itt nálunk, muszlim-csicska úr, nyugodtan mehet ki Brüsszelbe a Mollenbek negyedbe, ott pont ezen a magasröptű szellemi szinten képesek csak kommunikálni akárcsak Ön.

    • Sebestyén István

     Te bérliba ! Itt születtem, itt adózom, itt táplálom a a köpcös maffiaállamát, akaratom ellenére, de azért kalandvágyból maradok . De Bátran elmehetsz Szt. Pauliba a kirakatba magad mutogatni .

 10. Merkel után Szél is bebizonyítja, hogy éles helyzetben – migránsok, etikai vétségek – a nők alkalmatlanok vezető politikusnak.

 11. NEM LEHET MÁS A POLITIKA, főleg az ilyen zavarosfejü (kitartott)emberekkel!
  A szerző a cikkel és főleg annak a címével a céltábla közepébe trafált!
  Az ellenzék klf.politikai pigmeusain jól szórakozunk, de ez egyben rettentő szomoru is!
  Pl.ha a nagyitóval is alig észrevehető alakulat T.kis bencéje valamit kinyilatkozik, ugy érzem mintha a bolha szellentett volna, de ő halál komolyan mondja a magáét és az arcán látszik, hogy el is hiszi azt amit mond!
  Ezek egy teljesen más világban élnek, de ránk akarják kényszeriteni saját kényszerzubbonyukat!
  A 68-as európai anarchista nemzedék (fő hangadójuk a katedrára piszkitó pedofil) lassan eltünik, de helyette itt van nekünk a XXI.századi jakobinus-bolsevik mixtura pectoralis (lásd EP gyülekezet különös kinézetű 226 tagja +lakáj néppártiak), s annak a M.o.-i lerakata, élén ilyen figurákkal, mint pl.Őmárkisága, újhülye, kismolnár, kigyószakértő etc.
  Isten óvd meg a magyart!
  De azért a szavazatainkkal mi is tehetünk nem is keveset, hogy ezek a terheltek ne jussanak a hatalom közelébe se!

 12. Már benne vagyunk az őszben rendesen!
  Most jönnek a “szeles” idők,amikor azt sem tudjuk merről fúj.

 13. Kíváncsi vagyok, mit lép Berni pártfogoltja, az mszp-szökevény Demeter Márta.
  Még az sem kizárt, hogy ő lesz az lmp női társelnöke bruhaha.

 14. Szél Bernadett, és Demeter Márta kommunisták akarták Dr. Orbán Viktort elsőnek a börtönbe kísérni, ha megalakul a “SZÉL szellentős kormány” ! Ezt a két nőneklátszót kell megkérdezni most ,hogy kinek is kell a börtönbe menni, szakmásított elvtársnők ?!

 15. Sebestyén István!
  Kedves Pityu, TE anyátlan, apátlan homunculus!
  Mikor veszed észre már, hogy nem illesz ebbe az intelligens, tanult, értelmes társaságba.
  Menjél a tieidhez a Népszarához a HVG-hez a 168(t)Órához az Átlátszóhoz etc…
  Ezeken a helyeken senki nem fogja az anyádat emlegetni, ott örömmel fogadják a bűzös leheletű kommentjeidet lehet, hogy még pénzt is kapsz azért, ha végtelenül ostoba,magyarság ellenes megjegyzéseidet közzé teszed.
  Ezeken a helyeken nem csupán politikailag azonos nézeteket valló, hasonlóan munkásőr “végzettségű” társakra lelsz, de lelkileg is megerősödhetsz amikor együtt énekelitek a fel vörösök proletárok kezdetű mozgalmi dalocskát, virsli zabálás és sörivás közben.
  Tudom, az ilyen embereknek mint TE nehezére esik a tisztességes magatartás,de most próbálj meg csak egyszer, de csak egyszer erős lenni és hagyjál minket békében ezen az oldalon.Hadd legyünk magunkban…
  Hidd el őszintén mondom, nem fogjuk meggyászolni távozásodat, hiányod fog megrázkódtatást okozni.
  Sőt, mi több! E pur si muove ☺

  • Sebestyén István

   Miért bujkálsz te beszari huszár? Kicsit többet gondolsz magadról mint amennyire senki vagy. A sikeres lobotómiád az oka, hogy nem érzed a különbséget Orbanisztány és haza között ?

  • olszal: A Sebestyént illető hozzászólásod volt eddig a legszellemesebb…

 16. olszal!
  Remek jellemzés megfelelő ajánlattal szépen kéréssel. Mindenben egyetértek Önnel.A bajom csak annyi,hogy ez az ember egy annyira betokosodott értelemmel rendelkezik fel sem tudja fogni ésszel az ön írását. Nincs más tennivaló a KOSZT el kellviselve mindennap lemosni ami middig ujra termelődik Pistára igy kell tekinteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük