„Index, jelentésmódosult szó, jelentése: hazugság” (Értelmező szótár, 2022)


Azért szeretem az Indexet, mert mostanra sikerült elérnie, hogy tényleg semmit ne higgyek, amit odafogalmaznak. Valószínűleg a Népszavában is sokkal több igazság van, mint az Indexben, még a hőskorát tekintve is. Gratulálok. Viszont így felhőtlen szórakozást kínál, mert azt bizonyosan meg lehet tudni belőle, hogy hogyan nincsenek biztosan a dolgok.

Nincs értelme, hogy a soronként két-három vasúti kocsi méretű nyilvánvaló hazugságot tartalmazó magyarellenes rágalomhalmazból egynél többet beidézzek, mert egy elég ahhoz, hogy elhelyezze a szerzőt, a főnökeit és közös tulajdonosukat foglalkozásilag az „Egyedül Vagyunk” nyilas újság és a „Szabad Nép” univerzumában:

„Görögországba érve egy embercsempész megígérte nekik, hogy eljuttatja őket Ausztriába, de praktikus okokból külön kell utazniuk. Daria a gyerekekkel egy személyautóban, Aras pedig kamionba bújtatva indult Európa felé. Végül azonban csak a férfi érkezett meg. A nőt és gyerekeit elkapták Macedóniában.”

Praktikus okokból? Milyen ember az, aki ilyen előzmények után elhagyja a gyermekeit és a feleségeit, bocsánat feleségét, embercsempészek kénye-kedvére, hogy maga egyedül juthasson a jólétbe?

Én elhiszem, hogy ez liberáliséknál nem feltűnő, több millió fiatal muszlim férfinál sem zavarta őket, hogy ezek a munkavágyó arab értelmiségiek millió számra hagyták a „veszélyzónákban”, még csak nem is Törökországban vagy Görögországban a testvéreiket és gyermekeiket, meg asszonyaikat, hiszen maguk is így tennének. Csak így lehet, hogy fel sem tűnik nekik ez az apró gikszer.

A hazaárulókat sem értem a saját hazámban, de azzal végképp nem tudok mit kezdeni, aki veszélynek teszi ki a gyermekeit és közben nincs is ott, csak azért, hogy jólétben élhessen vagy terjeszthesse az agresszív vallását. Vagy inkább a kettőt egyszerre.

Aki ebben támogatja őket az náci és kommunista tömeggyilkos egyszerre, mindennek az alja. A halál propagandistája.

És ha nem lenne világos, a hely, az úgynevezett börtön, ahol ezek vannak, Szerbia felé teljesen nyitott.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

18 hozzászólás

  1. A héthónapos terhes feleség hathónapos már megszületett csöppség mellett azért nem semmi.

    Egyébként nem is tudtam, hogy Irán és Magyarország határos…

    Azt meg pláne nem, hogy törvény írja elő a szopatásukat…

    De szívemnek legkedvesebb rész mégis csak az ,#innentől jön a heroikus rész# volt. Megerőszakolták, megölték stb, de ez semmi a magyar ízéhez képest.

    És -tök új volt, hogy afgán földön olyan fasza az orvosi ellátás, hogy itt nem akart utazni..

    Nyilván alanyi jog, hogy Fatimához kimenjen az agyonterhelt magyar szülés nőgyógyász.

    Csávó meg három hónapja nem evett és él.

    Na elmentek vissza a kurvaanyátokba..

    • „.. Milyen ember az, aki ilyen előzmények után elhagyja a gyermekeit és a feleségeit, bocsánat feleségét,..”
      ÉS MILYEN „EMBEREK” AKIK EZEKET TÁMOGATJÁK ???
      ILYENEK:

      SOROS=MIGRÁNSOK=TERRORIZMUS/GYILKOLÁS====ÉS MÉG TÖBB A MARKÁT „segílyért” NYUJTÓ INGYENÉLŐ.
      Natehát a nagy szavak mögött az IGAZSÁG: ha egy „FEMINISTA”nő MIGRÁNCS/csadorpárti, az BIZTOS, hogy egy baszatlan rondaság aki számára teljesen mindegy, csak jöjjön már valaki, és még ha burkában is de elkelhet, de ha egy férfiről van szó az viszont egyértelmű, hogy egy rohadt nagy papucs, aki abban reménykedik, hogy majd a tevebaszók (iszlám) segítségével végre egyszer neki is lehet szava az asszonnyal szemben. ILYEN EGYSZERŰ AZ EGÉSZ.

    • Nemtudom akad-e valaki aki nem hallott Náray Tamás az elmúlt napokbani barcelónai esetéről.
      (Bádog. Bayer Zsolt blogja. már csak ott olvasható)
      Nos abban az az ÖRDÖGI, hogy csak közreadta aminek SZEMTANUJA volt, ezekkel a „mártír” muszlimokkal kapcsolatban, mire ezek az INDEXES GAZEMBEREK, akik állandóan “zorbán diktatúráról” , demokráciadeficitről üvöltöznek , addig üldözték Nárayt, hogy RÁKÉNYSZERÍTETTÉK törölje a posztját.
      ENNYIT EZEKNEK A ROHADT SENKIHÁZIAKNAK A “demokratizmusáról.”

  2. A kormánypárti álhírgyár tutiblog hitelességet kér számon egy valódi újságon? Ez a hónap vicce!

    • Paranoid Android

      Látom te is ahhoz vagy szólva, hogy érvelni nem kell, csak ismételgetni a hazugságaitokat. Téged nem egy robotra fognak cserélni, hanem egy egyszerűbb algoritmusra. Habár egy robot, nem tud ennyire egyszerű lenni.:)

      • A legtöbb robotot pontosan olyan feladat(ok) megvalósítására alkalmazzák, amely(ek) nagy pontosságot, sebességet, ismétlési ponosságot és ebből adódó terhelés és monotonitás leküzdését igényel(nek) (hegesztő-, megfogó-, festék szóró berendezés előírt mozgatása megfelelő pályán). Nem kell túlmisztifikálni egyszerű végrehajtó egységeket.

      • Aki szerint az indexponthu egy „valódi újság”, azt nem lehet megsérteni. Főleg nem itt, a tutiblogon…

    • bubuka_visszater

      nem nem nem
      nem erted… attol hogy a masikat lehazugozod vagy lehulyezed mert te vagy a haladodebilaris attol meg nem lesz automatikusan igazad. A kilencvenes evek elmultak mar. a tobbseg mar gyanakodva csekkolja a valosagot es huzza nektek a strigulakat (ha meg osszegyulik tiz akkor negyevente egy nagy X-et). Szar ugy…

  3. Feri Tekeri

    kezdjük ott hogy Zsindex …és már nem is kell folytatni !

  4. Index= magyarellenes cinikus heccbulvár

  5. És hol lehet megvásárolni ezt a valódi újságot?
    Vidéken élek,itt nem ismerik az újságos standon. 🙁

  6. Akkor helyreigazítási pereket kell i dítani! Hol can ilyenkor Polt Péter? Minek van egyáltalán?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük