Bakács Tibor is Orbán Viktort okolja az elrontott életéért


Bakács valamikor menő értelmiségi volt a Gyurcsány idején, de lehet, hogy még annál is korábban. Aztán lecsúszott. Valami kereskedelmi televízióban zsűrizett valami énekeseket talán, azt csinálta, amit ma harmadosztályú celebek adnak elő. Innen nem volt megállás a lejtőn, pedig akkor valameddig úgy tűnhetett neki, hogy megy a szekér, a csúcson van, elérte a liberális megmondóemberi státuszt.

Ez utóbbi örökös stallum, ha Bakács Tibor „settenkedő” (mert ez volt a fenomenális saját tapasztású ragadványneve) nem lenne, mi is így tudnánk. De valami miatt kiesett a pikszisből, talán még liberálisnak is bunkó volt, vagy túl nagyképű, mert ez utóbbi kevesebbek joga azon a térfélen, mint sokan gondolják.

Igazi értelmiségi tragédia az övé, igazából soha nem dolgozott és a karrierjében eljött az a pillanat, amikor bizony el kellett volna mennie. A munka büdös, most is ezért sztrájkol éhen, egyszerűen nem fért bele neki, hogy valami rendes kétkezi szakmát kitanuljon és türelemmel, a hasznosság tudatában műveljen. Ő, aki valaha az ÉS-be publikált. Neki az átlagember munkás élete maga a rémszínház, a végpusztulás, a pokol. Aztán most a parlament előtt éhségsztrájkol, mert Orbán, a jobboldal, a kereszténység a hibás.

Miután valaha sztár volt, nem süllyedt a jól megérdemelt ismeretlenségbe, hanem időről időre felbukkan, mint tragédia. Lopáson érték, szalámit csent, mert éhezett. El is hiszem, aki nem dolgozik, az ne is egyék ugyebár. Másoknak van szerető családja, esetleg néhány barátja, aki nem bírja nézni.

Budapest, 2011. április 5. Bakács Tibor Settenkedõ várakozik a Pest Megyei Bíróság folyosóján. Bíróság elé áll Bakács Tibor Settenkedõ újságíró- kritikus, aki február 4-én egy rúd téli szalámit próbált ellopni az egyik budakalászi bevásárlóközpontból, de a biztonsági kapunál lebukott. Bakácsot – az eltulajdonított élelmiszer csekély értékére tekintettel – legfeljebb 60 napos elzárásra, vagy pénzbüntetésre ítélhetik. MTI Fotó: Beliczay László

Bizony egyszer mindannyiunk élete tönkremegy, mert meghalunk, ki hirtelen-váratlan, ki drámaian, de azért megfigyelhetően, de akinek nincs szerencséje az nagyon lassan lesz por és hamu újra. Van akit a teste öl meg, és van akit a lelke. Egyiket sem nézzük szívesen, különösen, ha érezzük, sem ember, sem az Isten nem tehet érte semmit.

Nem akarok én már rúgni ebbe a szerencsétlenbe. Segítő kezet a harapásveszély miatt mi nem nyújthatunk neki, a bandája pedig nem kegyelmez annak, aki gyengének bizonyul. Pedig Bakács, ha jól emlékszem, soha nem árulta el őket, nála sok ocsmányabbat is megtűrnek maguk között, de ehhez a nyomorulthoz nincs egy jó szavuk sem. Bizony bibliai történet ez, amelynek az a tanulsága, hogy a tehetségkutatók nem csak a „tehetségek” és a nézők lelkét ölik meg, hanem a lelketlenekét is.

Biztos lesznek majd olyanok, akik visznek neki mindenféle előrecsomagolt szalámit, finom utalásféleképpen, meg hogy megnehezítsék neki az önmegtartóztatást, néhány ellenzéki politikus is meglátogatja majd, MZP-re tippelek, de nincs megváltás. Hiszen annyi ilyet tárol ez a csodás Magyarország. Ezrek gondolják azt, hogy Orbán miatt nem lehettek miniszterelnökök, vezető értelmiségiek, miniszterek, váteszek, szentek, a végső igazság tudói, tábornokok, bezárólag a bukott kisvárosi polgármesterjelöltek garmadájáig. Szobaszínházakból is kikopott színészek, megye kettőből vélelmezett bírói hiba miatt megye háromba kieső csapat erőcsatárai, bezárólag a válás után a hajléktalanszállón kikötő alkeszekig, mind minőségi bakácsok, csak azért nekik több eszük van, nekik azért néha még összejön egy-egy jó pillanat.

Örök segítői tapasztalat, hogy nem lehet mindenkit megmenteni. A menthetetlenség aurája lengi körbe és a feledésé. Egyetlen gondolatára sem emlékszem, csak a nagy arcára, remélem a Puzsér megnézi majd, mert neki még könnyen releváns lehet a bakácsi tapasztalat.

 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

21 hozzászólás

 1. Tudományos libsizmus

  Fogadni mernék, ez a csávó is egy pedofil buzi.

 2. De ki ez a Bakács és kit érdekel ennek az élete, aki lecsuszik a leejtön annak mindenkinek rossz lesz az élete ha baloldali ha jobboldali ez törvény.

 3. én is viktort okolom nem én nyertem meg az ötöst

 4. csakafidesz

  Nagypofájú mocskos tolvaj!

 5. csakafidesz

  ” Lopáson érték, szalámit csent, mert éhezett.”
  Egy fenét éhezett. Egy rohadt tolvaj, bűnöző. Lopott az máskor is, csak nem kapták el.

 6. Kik ezek?!
  Ki ez a proli?
  MENJEN DOLGOZNI, EZ A SZUTYOK!

 7. Ha nyugdíjas, dolgozhat, és nem vonják össze a keresetét a nyugdíjával, mint Gyurcsány idején.
  Soha nem akarta munkával megkeresni a napi téliszami betevőre valót.
  LOPOTT!
  TOLVAJNAK NINCS ALAMIZSNA!

 8. A sajátjai is kigolyózták.
  Azt hitte, megússza a parkolási bliccelést.
  Kern András sem úszta meg. Fizetett, mint a katonatiszt.

 9. gyurcsányíviktor

  Inkább éheznél, IDIÓTA !

 10. Nem tudom, ki ez a Bakács, de azért az vicces, hogy pont egy szalámitolvaj akart éhségsztrájkolni. Aztán szóltak neki, hogy a kutyát nem érdekelné, ha feldobná a bakancsát. Ezért aztán inkább marad a szaláminál. Kacaj.

 11. Vigyünk neki egy rúd kutyaszalámit!

 12. Bakács a szalámit lopó tolvaj. Ne osztogasson észt.

 13. Ludas Mátyás

  Már lemondott róla, csak hiányzott neki az öt perc hírnév.

 14. Bakács,! nem tudtad aki a DögKeselyűvel szövetkezik ilyenné vedlik mint te, egy eltorzult korccsá.!!!
  Testben-lélekben.!!!

 15. Sötét lúzer👎

 16. Nem volt ez sztár sosem, csak egy felfújt hólyag, egxy öntelt és nagypofájú pojáca. Össze kéne’ kötni
  ballibsi szellemi iketestvérével, Puzsér elvtárssal; éhezzenek együtt! Valamiért a sajtájai is ejtették, mert odáig süllyedt, hogy a nála is önteltebb és nagypofájúbb (értsd: bunkóbb!) Havas Henrik úszómedencéjét tisztítgatta napszámosként. Baromi ciki eddig alázkodni. Ha éhen halnék, akkor sem trógerolnék – egy tróger Havasnak!
  De most akkor, miért nem éhségsztrájkol ez a nímand? Üljön csak ki a térre a nagy pofájával, a népek meg majd tesznek rá nagy ívben. Gyáva szarkupac, mint minden ballibsi, mert ezeknek csak a szájuk nagy, hazudoznak, „észt” osztanak és gyűlölködnek. Ja, és persze, hogy Orbán a hibás azélt, hogy ez az újmarxista vigéc kb. hajléktalan szintre küzdötte le magát…

 17. jobbra tarts

  Éhezek, de nem adom alább téli szaláminál. Turista, olasz, bácskai? Fehh! Inkább az éhhalál! Tényleg kicsit nagy lehet az arca!

 18. Puncius Pinatus

  Van pofája ennek a redvás ballibsi bolti tolvajnak is a nyilvánosság elé állni, megszólalni.
  Menj a dk-ba ott vár elvtársi szeretettel a hasonló gazemberek társasága!

 19. Ki ez a csótányba oltott sáskamadár?

 20. Sajtot is lopott, tele volt a kapátja lopott szajréval.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük