Világbotrány! Magyarországon üldözik a gyilkosokat, akkor is ha kommunisták!


Képzeljék el, Magyarországon egy kommunista nem verhet agyon akit akar, még a fasisztákat se, hát kérdem én milyen demokrácia ez? Ebből az következik, hogy a kommunisták alapvető emberi jogaiktól vannak megfosztva, hiszen a kommunisták, a Drága Sztálin elvtárs szavaival élve bolsevikok különös emberek, ők a tömegmészárláshoz való jogukkal is együtt születnek. Elképesztően brutálisan bánik a magyar kormány a kommunistákkal, korlátozza őket az önkifejezésben, az önmegvalósításban.

Ez sajnos egyébként nem igaz, a kormány megengedhetetlenül engedékeny a kommunistákkal, például még nem helyezte törvényen kívül őket. Statárium sincs, Matuska Szilveszter kései reinkarnációja parlamenti képviselő lehet és a Lenin lányok és fiúk rendes bírósági tárgyaláson kapják meg a maguk néhány évét, ha éppen nem kommunista a bíró maga is.

De az Európai Parlamentnek ez nem elég. A saját tekintélyét hírből sem ismerő intézmény például az EP képviselők mintegy bő két százalékának jelenlétében rendezett vitát arról, hogy szabad-e letartóztatni Magyarországon olyan kommunistákat, akik ötletszerűen vernek járókelőket agyba-főbe Budapest utcáin, azzal a pedagógiai céllal, hogy a fasiszta magyarok becsicskuljanak.

A pedagógia szó használata nem véletlen, ugyanis a progresszív agyonverési kísérletek egyik anyukája egy olasz „tanárnő”. Tulajdonképpen a nő szót külön is idézőjelbe kellene tenni, a képződmény ugyanis csak annyira nő, mint amennyire tanár. Ebbéli minőségeit maga szüntette meg, amikor kommunistának állt, és ismeretlen emberek agyonverésével, megnyomorításával próbálta feldobni az eseménytelen szexuális életét.

Az olasz „tanár”nő”” persze rögtön megtalálta magában a gyenge nőt, amikor az ügyészség, egyébként megengedhetetlen szűkkeblűséggel, 11 (tizenegy) év szabadságvesztéssel kínálta meg, ha mindent elismer és elfogadja ezt a büntetést.

Mindent elmond erről a nyüves Európáról, hogy nem az áldozatok lassan gyógyuló töréseiről és sebeiről, lelki sérüléseiről beszélgetünk, hanem arról, hogy ennek a pszichopata ribancnak és a bűntársaiknak nem tetszenek a magyar törvények és börtönök. Tudom, hogy a liberális felfogás szerint az elkövetőnek a rendőrségi eljárások, a nyomozás és a fogvatartás során okozott lelki sérelmek felülírják az áldozatok szenvedéseit, a kivert fogakat, a betört koponyákat, a szúrt sebeket, de valószínűleg még a falhoz csapkodott csecsemőket is, hiszen ez utóbbi simán tekinthető állampolgári öntevékeny abortusznak, esetleg túlnépesedés elleni aktivizmusnak.

Most a kedves olvasó bizonyára azt gondolja, hogy megőrültem, de szerintem nem én. Ez a nő a hazájában is egy sorozatbűnöző, nyilvánvalóan elmebeteg. Apukája elmondása szerint megszállottan küzd a fasizmus ellen és nyilván ez az oka annak, hogy ilyen lelkesen vesz részt emberek preventív megverésében, nyilván a fasizálódásukat akarja megelőzni. Nyilván mi vagyunk a bunkók, hogy ellenkezünk, nem vagyunk empatikusak, pedig tudhatnánk, hogy a fizikai bántalmazás mennyire működik, mennyire humánus.

A „tanár”nő”” szerintem egyébként legfeljebb kisebb pártbüntetésre számított, amit azért szabott volna ki rá a kommunista párt helyi alapszervezete, mert nem voltak elég hatékonyak, a delikvensek nem nyomorodtak bele eléggé a bántalmazásba, mint azt a párthatározat egyébként megkövetelte volna. Arrafelé a kisebb pártbüntetés gondolom egyébként annyit jelent, hogy a nevezett nem vehet részt a következő agyonverésen.

Semmit sem szeretnék kevésbé, minthogy a magyar utcákon a rendes emberek csapatokba verődve kommunistákat verjenek hülyébbre (ha az egyáltalán lehetséges). A normalitás nem ez, de a liberálisok az összes elmebeteget megerősítették a tüneteiben az elmúlt 15 évben, illetve mindet ki is eresztették az utcára.

Ennek a hammerbandés pszichopatának nyilván egy zárt intézményben lenne a helye, hiszen nyilván gyógyíthatatlanul gonosz és agresszív személyiség. A normális embereknek csak két lehetősége van, vagy bezárják a dühöngő és közveszélyes embereket elmegyógyintézetbe vagy börtönbe, vagy úgy éljük az életünket, hogy az utcán bármikor ránk támadhat egy falka komcsi, antifa vagy egyéb dühöngő őrült ámokfutó.

Ezt a döntést nyugaton már meghozták, sőt még ezer számra importálnak is elmebeteg gyilkosokat. Láthatólag Olaszországban és Németországban is annyi elmebeteg van már, hogy egyszerűen nem maradt már elég megnyomorítani való áldozat, ezért vették felénk az irányt. A lincselés csak akkor szórakoztató ezeknek, ha hozzáférhetnek az áldozathoz ők is, legalább néhányszor belerúghatnak egy nagyot.

Nem szeretem a nagy szavakat, de most dől el sorsunk, most tudjuk megmutatni a zárt osztályok szétszéledt lakóinak, hogy nálunk még nem tolerálják a tüneteiket. És ha ez kommunistaüldözésnek látszik nyugat felől, az minket nem tántorít el.

A vezető képen látható, hogy hol található az „értékrendje” az olasz baloldalnak, valahol Berija elvtárs mellényzsebében. Szeretnék hazamenteni az elvtársukat. 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Percekre voltam tőle, hogy oroszokra vadásszak!

  Olybá tűnhet, hogy a költő túloz, de nem, egy teljesen igaz történetet fogok most elmesélni, …

34 hozzászólás

 1. Azért egy kis kommunistaüldözés nem ártana,s szerintem üdítőleg hatna a lelkemre.

 2. Ragyogó cikk, remek írás! ki írta? Gratulálok!

 3. A szokásos komcsi módszer: örjöngés, hangulat keltés, hörgés, a valóság teljes mellőzése, hazudozás, hamisítás, és vég nélkül lehetne sorolni. De ez már az unalomig ismert. Nem válik be, bekaphatjátok.

 4. Karácsony.sk

  Gyilkossági kisérletet hajtott végre ez a bűnöző!
  Nagyon szeretném, hogy ha minden egyes tüntetőnek az antifabandik szétvernék a fejüket úgy, ahogy azt a magyar civilekkel tették! S ha ez megtörténne, akkor térnének igazán észhez ezek a Muszulínik!

  Szlovákiából…..

  • A muszlimok éppen velük vannak, úgyhogy ebben ne reménykedjen.

   • Benito Mussolini volt az olasz fasiszták vezetöje.
    Csak mellékesen jegyzem meg. Mert muszlimokat általában kis m-mel írnám….

 5. Az alapvető emberi jogok (pl. ártatlanság vélelme, fair eljárás, emberi méltóság, tisztességes ellátás) mindenkinek járnak, még az erőszakkal vádolt embereknek is. Különösen akkor, amikor még nem született jogerős ítélet az ügyben. Az olasz államfő helyesen járt el, hogy kiállt saját állampolgára jólléte és jogai mellett. Sajnálatos, hogy a magyar igazságszolgáltatási rendszer ismét az emberi jogok megsértése miatt került a hírekbe. Reméljük, tanulunk az esetből.

  • Bocsika, a banya előzetesben van mert nem jogilag hanem
   a valóságban félholtra vert embereket. És mondja csak, mit is
   nem kapott meg KONKRÉTAN ez ez igencsak szerethető ember?
   Tudja egyáltaléán maga, hogy a bíróságot magyarul egy „‘s”-el
   vagy kettővel írjuk? Egyéltalán a napi ima felmondásán kívül mit
   tud? Ismeri egyáltalán a BM és a BV szolgálati szabályzatát?
   Persze tudom, a tények csak zavarnak.

  • Kele Gábor Loránd

   Ilyenek és hozzá hasonlók Magyarország sírásói. Rettenetesen sokan vannak sajnos. Te gazember milyen emberi jogok járnak az ilyen állati lényeknek? Hátulról embereket majdnem halálra verni, mint anno Gyurcsány gazemberei viperával. Ilyeneket, mint ahogyan Ők tették a falra kenni Grafitynek! Ez lenne az igazságos eljárás!

  • Molnár József

   Hazudozni, akár mikor lehet, a magyar igazságszolgáltatásról.
   Itt nincs tanulni valónk.
   Az olasz államfő hazugságokra alapozva foglalkozott az esettel!
   Most, utóbb a kb nincs itt semmi látnivaló státuszt vette fel ebben az ügyben.

  • Garibaldi,
   azt kívánom, hogy legközelebb magát találja el a kalapácsos falka. Utána beszéljünk, addig kuss.

  • Maga is egy ember?

 6. apro_marosan_ptergabor

  Egy út van, az Antifát terrorszervezetté minősíteni.
  Innét be se léphetnének hazánkba. Másrészt rögtönitélő bíróság elrendezné őket 2 hét alatt, fegyházzal – Szeged Csillagbörtön…
  Utána örök kitiltás Magyarországról – ja, s nem kiadni őket hazájuknak, hogy ott felmentsék őket…

 7. Csak kacagok

  És ki rajzolta azt a képet a csajról a molinón?
  Na, a csaj helyében, azt perelném be!

 8. Na, mondom én…. A választásokra való tekintettel frissítették a DK „Bértrollnoki kézikönyv kormánypárti hírportálok kommentjeihez” című füzetkéjét.
  Újabb és újabb nickek jönnek elő a tökéletesen választékos és jól központozott, tagolt, steril, ámde minden saját stílust, természetességet nélkülöző, köznapi beszédhez egyáltalán nem hasonlító, kissé tankönyvszagú kopipésztelt szövegekkel. 🙂

 9. Egyetértek. Feltűnően megritkultak a rossz magyarsággal megírt, primitív és gyűlölködő fröcsögések. Felháborító, hogy a mai kommentelők tényekre és érvekre támaszkodva vitázni próbálnak. Ahelyett, hogy sértegetnék egymást! Ez veszélyes!

 10. futóbolond

  bizisten azt hittem a címből, hogy bayer lesz a téma 🙂

 11. Gábor lovag

  A bolsevikok már csak ilyenek … örjöngenek aztán meg sivalkodnak amikor valaki nevelési célzattal megfenyíti Őket. Remélem az igazságszolgáltatás most – a megszokottól eltérően valós lesz – és nem valmi langyi büntike lesz as jutalma ennek a bolsevik terrorista mocsoknak és tettestársainak !!!

 12. Napfenyvaros

  Ez a nagypicsájú olasz luvnya jobb ha befogja az ügyvédével együtt aki Magyar György dr. mind a ketten szégyenek Magyarországra nézve!

 13. …..egyet kellett volna leírni hogy tömeggyilkos terrorista zsidódiktatúra provinciáin mennek így a dolgok kizárólag mint pl magyarország is…és nem csak a kommunisták születnek gyilkolási joggal hanem valamennyi dögevő cigány is…mert az aberrált tömeggyilkos zsidó diktatúra őket is ugyanúgy védi bármennyi fehért ölhetnek meg szabadon semmi bántódás nélkül

 14. Aki épelméjű abban fel sem merülhetett, hogy ez a mészáros előzetes őrizetben bárminemű atrocitásban részesülhetett, hisz előre tudtuk, hogy nagyítóval fogják figyelni a fogvatartás körülményeit. Az igaz, hogy egy előzetes nem a Hilton, de azt is, hogy mivel még nincs ítélet, addig (Isten ments!) az is előfordulhat, – nem ebben az esetben, és ezt láthatóan még nyugaton sem vonják kétségbe – de kiderül, hogy a vádlott nem bűnös, s akkor a vétlen embert (nem ezt a Sorosbrigádost persze) nem lehet előre büntetni rossz étellel vagy vérszívóktól szenvedni. Már az is jelezte a humanizmust, hogy egy másik hazudozó honfitársával rakták össze.
  Itt két tét van. Ahogy előre tudtuk tavaly, hogy ezeket a szörnyeket azért küldték ránk, hogy megfélemlítsenek minden magyart, sőt turista vendégeinket is. Ha meg visszavágtunk volna bármilyen szinten, akkor továbbra is mi lennénk a világ legnagyobb és kiirtandó fasisztái.
  A másik tét, hogy ki győz? A normalitás vagy Soros?
  S mivel se a tanártüncik, se a külföldről ideküldött hivatásos fizetett tüntetők nem tudják fölcukkolni a magyarokat, sőt a fővárost se szétverni, a szokványos sorosi „korrupt a kormány, váltsuk le mégkorruptabb hazaárulókra” puccs se jön be nálunk mint a félhülye lengyeleknél, cseheknél, szlovénoknál…stb, sőt a kanadai CIA ügynökök se érnek el semmit, már nagyon pipa a két varangy, és őrjöngésükben minden szalmaszálba kapkodnak. S ez, hogy az antifa ekkorát bukott mert nem a megfelelő embereket gyilkolászta, ez az Antifa bukásának kezdete, mert ha itt sem felmentést, sem olaszoknak kiadatást, sem szentté avatást nem sikerül elérni, akkor a többi ország maradék normalitása bátorságra kap és felszámolja ezeket a pribékeket mindenhol.

  Amúgy ez nem egyszerű testi sértés, hanem egyértelműen gyilkolási szándék halmozottan, mert nem azért számolják az időt – mint a modern bankrablók – csak mert ennyi idő míg a megtámadott segítséget kaphat. Ezek a pribékek ugyanis gyilkolni akarnak.

  • Márpedig legálisan vagy megengedhetetlenül illegális módszerrel, de ezt a csapatot ki kell nyírnunk, nem válogatva az eszközökben, ami épp a kezünk alá akad: elektrosokk, pszichotrop vegykezelés, lelki összezúzás, mert sértetlenül semmiképp sem térhetnek haza, rakétajelzés lenne a többi mocsadéknak, hogy szabad préda vagyunk. AKKOR aztán tényleg szarban lennénk, mrt tömegével kellen őket irtani a nyílt utcán.

 15. Tisza Kelemen

  A nőt – aki természetesen emberi lény, nem pedig „pszichopata ribanc” – testi sértéssel vádolják, nem gyilkossággal. Legalább az alapvető tényeket nem ártana tisztázni, ha az ember blogot ír.

  • Az a „nő”, aki önként résztvesz ártatlan emberek falkaban való megvereseben , ami könnyen halállal, vagy maradandó károsodással is végződhet (még lehet), arra a pszichopata ribanc kifejezés egyáltalán nem túlzó.
   Kelemen, javaslom, hogy kérje meg, hogy a maga fejére csapjanak egy párat kalapáccsal, aztán beszéljünk arról, hogy sajnálja e az elkövetőt.
   Hihetetlen, hogy van ember, aki nem a vétlen aldozatert áll ki, nem vele érez együtt.

  • Csakhogy ez nem testi sértés, hanem egy befejezetlen szándékos, aljas indokból elkövetett gyilkossági kísérlet volt. A testi sértés eleve nem megfelelő minősítés.

   • csakafidesz

    Sőt! A Hammerbanda nyugaton már több embert ténylegesen agyon is vert. Sajnos ott sokszor „nem találják” az elkövetőket, vagy kapnak szánalmas néhány évet, mert ők „véletlenül” halált okozó testi sértést követtek el.

 16. „Magyar György dr.”

  Hiába no! Ilyen jól keresnek ezek az olasz tanerők. Megér ez is egy tüntit!
  Nemdebár kedves magyar pajdagógiászok?

  „…testi sértéssel vádolják, nem gyilkossággal.
  Gond csak az, hogy a cikk eut nem is állította. Csupán annyi szerepel:

  „Magyarországon üldözik a gyilkosokat,…”

  Legalább olvasni kéne megtanulni mielőtt az ember kommentet ír. Amennyiben
  magának az „emberi lény”-től elvárható normális és empatikus viselkedés, hogy valakinek
  repedtre veri a fejét csak úgy, passzióból akkor szerintem pláne rossz helyre írogat. Az
  az apró tény meg valóban ne zavarja, hogy nem sok választotta el a vélemény nyilvánítás
  eme rendkívül civilizált módját attól, hogy valaki effektíven meg is murdeljon.

  Amúgy meg ez a letűnt SzaDeSz-es módi: felturházunk a levegőbe és gyorsan alárántjuk
  azt akire aztán szívesen mutogatunk újjal, hogy fuj.

 17. Szerintem itt is az lesz mint az ír sorozatgyerekgyilkossal: Hazaengedik,
  majd az ottani operetthatóságik szabadlábra eresztik.

  Meg gondolom az AI majd világraszóló Welcome party-t is rendez neki.
  Mert hát a magyar fej úgy jó ha be van törve.

 18. Megjött a digó felmentő sereg, találtak valami aggot EU-s szabályt hogyan
  kell a fogva tartottat körbecsókolgatni. Mondom, odahaza fel fogják majd
  menteni a buxát formai hiba miatt. A bal golyómat teszem rá!

 19. Remélem, az érintettek kártérítést is követelnek ettől az izetol. Amit az alja baloldal tesz, az már önmagában is gyomorforgató: Látjátok a feliratot? „Hozzátok haza”, mintha túsz lenne mi meg a terroristák. Ennek meg lesz még a böjtje. Van az a hazugság mennyiség és mocsok, ami még egy erősen balos érzelmű embert is hanyigerre kényszerít.

 20. Küzdenek a haladó semmiért a kommunisták, akkor is ha szerte a világon megutálják őket. Énekelték is egykoron: semmik vagyunk és minden leszünk. Eőre a világsemmiért, ugye okoskák?

 21. Ha ugynezt a jobbosok csinálták volna mi lenne itt.
  Szerintem a nácik is nemzeti?? szocialisták voltak…
  fasizmus, a nácizmus és a kommunizmus baloldali, szocialista ideológia …. Próbálják a jobboldalra tolni…

 22. CSAK A SZEMKILÖVETŐ MOCSKOT FELEJTIK EL…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük