Közvetlen elnökválasztást szeretne az ellenzék, Dobrev Klára felkészül


Engem azért érdekelne, hogy vajon mennyi esélye lenne egy közvetlen elnökválasztás megnyerésére az ellenzéknek? Még akkor sem sok, ha együtt indulnak a Mi Hazánkkal…

Ez egy előre eltervezett, minden szereplő számára megírt szövegkönyvvel rendelkező projekt, amelyet a közösségi médiában már a propagandamédiában történő felbukkanása előtt elkezdtek építeni. Az ellenzéknek szinte minden jelentősebb olyan közösségi médiás csoportban, közösségben vannak ügynökei, amelyek témája egyébként teljesen politika semleges. Ezek olyan csoportok, ahol a ritkás politikai posztokat néhány káromkodással reagálják csak le. Egész véletlenül ezek a posztok szinte mindig a jobboldalt gyalázzák, körülbelül a Nyugati Fény stílusában. A szövegekből eleinte nem pontosan derült ki miért is támadják Novák Katalint, de a pedofília már megjelent bennük. Ha valaki emlékszik még, korábban a „kaletázás” volt ilyen, amikor egy karrierdiplomata pedofil ügyét próbálták rákenni a jobboldalra. A posztok egyértelműen a figyelem, a várakozás felkeltését szolgálták az arra fogékonyak között, ez már jel volt arra, hogy mobilizálják az ellenzéki törzsszavazókat. Aki direkt tart ilyen ellenzékieket az ismerősei között, az láthatta, hogy hány erre felfűzött poszt szaladt végig a hálózatokon.

Jól látható, nagyon csalódottak, hogy a kormányoldal határozottan és főleg gyorsan lereagálta a támadást, azt hitték ebben sokkal nagyobb kraft van, időben mindenképpen, nem számítottak ilyen gyors „sikerre”! Miután ez az akció tulajdonképpen a kampánykezdésük, hirtelen téma nélkül maradtak. Persze nyomni fogják a pedofília témát tovább, de abban már nem sok potenciál marad, néhány nap múlva már védekezésbe fognak szorulni ezen a területen.

A köztársasági elnök lemondása után természetesen adja magát, hogy a köztársasági elnök közvetlen választását akarják, hiszen az régi baloldali és természetesen populista követelés, amely már az MSZMP programjában is szerepelt (nem elírás). Göncz Árpád persze formailag a baloldal részét képező SZDSZ, vagyis a liberálisok köztársasági elnöke volt, hiába szolgálta ki szinte mindenben a kommunistákat és a nyugatot. A posztkommunisták régi álma, hogy ők is adjanak egyszer köztársasági elnököt, hiszen Göncz után csak jobboldali vagy legalábbis nem baloldali elnökök voltak. A jobboldali, nem baloldali elnökök iránti olthatatlan gyűlöletüknek pedig minden lehetséges alkalommal hangot is adtak.

Ezzel a teljesen értelmetlen, a jelenlegi magyar hatalomgyakorlási modellel összeférhetetlen javaslattal, követeléssel csak a jövendő jobboldali elnök hitelességét és társadalmi hatását, tekintélyét akarják erodálni már előre. És persze, amikor Gyurcsány Ferenc kicsinálta (nincs rá jobb szó) Szili Katalin elnökségét, akkor Ferencnek nem jutott eszébe a közvetlen választás. Tényleg, az egyetlen potenciálisan esélyes szocialista elnökjelöltet Feri csinálta ki, azt is neki köszönhetik. Feri most biztos a Klárára gondol.

Áder János elnökségéből, illetve elődjének és utódjának politikai sorsából azonban egy nagyon fontos következtetést kell levonnunk. Magyarország következő elnökének profi politikusnak kell lennie, aki képes ennek a nem is annyira szimbolikus pozíciónak a betöltésére. Magyarország vágyik egy pártok és viták felett álló elnökre, emlékezzünk, hogy az akkor 98 százalékos médiafölényben lévő balliberális oldal milyen hihetetlen mennyiségű energiát fordított arra, hogy Göncz Árpádból egy kétely és kétség nélkül istenített tekintélyszemélyt csináljanak. A Fidesz találékonyságára van bízva, hogy most kit jelöl és választ meg, de ezekben a háborús időkben nem engedhetjük meg magunknak, hogy az ország integritását folyamatosan az ellenzék által generált, külföldről inspirált belpolitikai válságok fenyegessék.

Vezető kép: Budapest, 2005. június 7. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Parlament üléstermében gratulál Sólyom Lászlónak, az ellenzék jelöltjének, aki a harmadik fordulóban megszerezte a szavazásban részt vevő parlamenti képviselők többségének a támogatását az államfőválasztáson. Középen háttal Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, a szocialisták köztársaságielnök-jelöltje. MTI Fotó: Kovács Attila


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már a szólásszabadságnak is annyi Brüsszelben, most lesz az utolsó olyan EP választás, amikor még megállíthatjuk a kommunistákat

  A Kedves Olvasó hunyja le a szemét és képzelje el, hogy egy gyönyörű virágos rét …

21 hozzászólás

  1. Az árnyékos-sátáni-dobreva csak nem bolgáriába az őseihez a gyökereihez készül.???
    Te -ti rothadt lelkű hazát áruló férgek a Magyar Nép tudja ki fia borja vagy a bandáddal együtt.!!!
    A Magyar Nép NEM KÉR BELŐLETEK.!!!

  2. POROSZLAI RÓBERT

    fel. Bulgáriában..

  3. Puncius Pinatus

    Vlad Tepes módszere szerint!
    Fa is van, rávaló is.

  4. A baloldali ellenzék mindig akkor tudja,hogy mit kell,kellene csinálni,tenni,kormányozni amikor nincs hatalmon. Amikor kormányoznak és
    hatalmon vannak akkor meg úgy tesznek mint ha kormányoznának közben nem csinálnak semmit.Ehelyett hazudnak reggel éjjel és este! stb stb…. Egy dologban jók , csődbe vinni az országot vagy a fővárost!!

  5. Én is felkészültem. Bespájzoltam rohadt paradicsomból, és záptojásból. Cél bemérve: ElQuro & Co. Kilövésre készen állok.

  6. Dr. Belák Ferenc

    A csőcselék szereti. A fos búkon /direkt írtam így/ nagyon sok primitív hozzászólást olvastam, hogy milyen nagyszerű, okos, tökéletesen alkalmas. Életem során mindig azt hallottam, hogy a zsidó mindig nagyon okos és alkalmas. Csak vezetői v. pénzes állásba kell, hogy kerüljön. Bízom a kádár rendszerben felnőtt csőcselékben, ha közvetlen választás lesz, akkor biztosan meg fogják választani.

  7. Ungarn über alles !

    nyers lóhúst nem szeretnétek ? …mert csak azt kaphattok

  8. stollarmiki

    Jaj Istenem, hagyjanak már békét nekem ezzel a szerencsétlen furikány családdal!
    II. Erzsébet királynő 90 évesen is különbül nézett ki!
    Mit akarnak már?

  9. dobrev ti mentek a büdös picsába ott a helyetek.
    a szemeteket kellene kilöni ti szemetek

  10. Tizensok éve akárhányszor tévedt rá a Viktor a szappannal bekent banánhéjakkal kikent útra, azonnal megszólalt kúrcsótány vagy most már persze miszisz kúrcsótány is, hogy ők így meg úgy felkészültek a kormányzásra, és mindenki visszarendeződött a helyére. Jó ez így. Ritka gusztustalan bestiák, de hasznosak.

  11. De balfaszok mi nem szeretnénk a szavazást ugy lesz ahogy eddig volt azaz a ti idötökben. Gyurcsánynak elkezdett viszketni a segge használjon gyogyirt és akkor elmulik.

  12. Szerintem meg állítsuk vissza a MONARCHIÁT!

  13. kurva mocskos rohadt szemét banda anyátok válasszátok meg

  14. Leszarom, hogy mit akar az ellenzék! Én meg azt akarom, hogy állítsuk vissza a MONARCHIÁT!

  15. csakafidesz

    Apró Antal unokája nem lehet Magyarországon köztársasági elnök!

  16. Szőke ciklon

    Karácsony esetleg nem indulna elnöknek is? Dobreva nem ME akar lenni? Döntse már el! egyelőre örüljön annak, hogy a pápai alkesz oda teszi az eu-lista első helyére.
    A sötét oldal PISZKOS KILENC-e összekeveri a Magyar Államot a Dk szektával! A dékában a rablóbanda vezére mondja meg, hogy kiből, mi lehet, hazánkban pedig a magyar emberek. A magyar emberek 2022-ben már eldöntötték, hogy a következő négy évben kire bízzák az országot, kit küldenek a parlamentbe, ahol aztán megválasztják az Államfőt. Az államfői székre ácsingózók legközelebb 2026-ban javasoljanak jelöltet, de előbb győzzék meg a magyar embereket, hogy képesek lennének egy országot vezetni. Nincs sok esélyük, még a trükkök százaival sem! Nem olyan családba születtek. Egyszer volt Budán sakálvásár!

  17. Dobreva az árnyékszékre indulhat!
    SOSEM, DE SOHA EZ A NŐSZEMÉLY NEM LESZ, NEM LEHET KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK MAGYARORSZÁGON!
    ELÉG VOLT BELŐLE, A MAGYAROK JÓL ISMERIK AZ APRÓ-VÉRVONALAT, aminek hűséges folytatója a BOJLER kisunoka!
    A DOBREVA – GYURCSÁNY HÁZASPÁR A LEGGYŰLÖLTEBB 2 EMBER MAGYARORSZÁGON!
    Tüntethetnek, háboroghatnak, de a BULGÁR DOBRAVA sose lesz köztársasági elnök Magyarországon!

  18. DOBREV HAZÁJÁBAN BULGÁRIÁBAN INDULJON.
    NÁLUNK EZ A BOLSEVIK NŐSTÉNY AKKOR LESZ MINISZTERELNÖK AMIKOR A PINA DANOLNI FOG

  19. készüljetek a seggnyalásra barmok

  20. KLÁRA dobrev, KAPD MÁR BE FEKETE PÁKÓ FARKÁT, HOGY VALAMI ÉRTELME LEGYEN AZ ÉLETEDNEK!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük