Fekete-Győr András a lemondásával jelentősen növelné a Momentum frakciójának szellemi színvonalát!


Tehát nem fog lemondani a parlamenti mandátumáról. Hiszen ez lenne az ellenzék érdeke, az ellenzéki szavazók érdeke, Fekete-Győr András érdeke is, hogy egy kevesebb idegfeszültséggel járó, kevesebb intellektuálisabb, a képességeinek megfelelő munkahelyen folytathassa a karrierjét.

Ilyen hirtelen nem jut az eszembe, mármint olyan, amit a képességeivel összeegyeztethetőnek tartok, de ez nem is az én dolgom, hanem kábé a feleségé. Esetleg a Momentum elnökségé, de ők nem érzékelik ezt a problémát, ahol András után a Feri, illetve most az Anna a legokosabb, ott András el tud vegyülni a tömegben.

A Momentummal és az ellenzékkel kapcsolatban persze teljesen irreleváns, de érdemes lenne azért a dolog erkölcsi részét is megzörgetni, ha már az ellenzék felfedezte, persze csak mindenki másban, hogy van ilyen is, és az erkölcsi szabályoknak is meg kellene felelni valahogy., persze csak mindenki másnak.

András, rövid, de velős követeléskezelői karrierje után a foglalkozásszerű forradalmárságot választotta, mint élethivatást. Illetve persze nem választott ő semmit, hanem őt választották, olyan emberek, akik olyan szervezeteket képviselnek, amelyek olyan embereket keresnek, akikkel el lehet hitetni, hogy ők lesznek azok, akik megváltják a világot. Ez utóbbi ugyebár egy keresztény hagyományból eredő kifejezés, amely jelen esetben és szinte mindig is, egybeesik azzal a jellemes életérzéssel, aminek folyományaként a jó fizetés és a kényelmes életmód meggyőzi a delikvenst, hogy ő tökéletes és teljesen a helyén van, amikor meg akarja mondani a többieknek, hogy azoknak miként kellene élnie, a jó fizetés és a kényelmes életmód híján.

Régebben a haladó forradalmárok maguktól voltak hülyék, manapság a kívánt mélységhez már komoly képzés kell. András ezen már túl van, de a rövid felívelő szakasz után a karrierje stagnálni látszik, sőt a múlt árnyai utolérik az igazságszolgáltatás képében. András ugyanis korábban egy balhé során azt hitte, hogy vagy forradalom van, amelynek győzelme után úgyis elfelejtik az események során elkövetett atrocitásokat, vagy azt vélelmezte (a szó nem írja le az agyműködését, de kerülném a szóismétlést), hogy a rendőrök mindenféle pirotechnikai eszközökkel történő dobálása beletartozik a az engedélyezett állampolgári szórakozások körébe.

Teljesen megértem, hogy András mérhetetlenül megsebezve érezte magát, amikor a hatóságok vegzálni kezdték ezért, hiszen még azt sem dolgozta fel, hogy elbukott a forradalom, Orbánt már számtalan választáson nem verték meg és nem ő lett a miniszterelnök, még Jakab Péter is előtte végzett az előválasztáson (ezért egyébként nem dicsérhetjük meg eléggé az ellenzéki előválasztókat, voltak azért helyes döntéseik is). Az egészet az árazza be a leginkább, hogy András még azt gondolja, hogy még lehet, és a hatalom, mint veszélyes embert, esetleg „nagyvadat” jogi úton akarja kizárni a legmagasabbra vezető karrierből.

Ellenáll tehát, kitart és remél, hogy van még út felfelé. Egészen elképesztő, hogy egy jól megválasztott ember távozása az ellenzékből, már önmagában milyen előnyökkel járna a számukra. Azt csak nem gondolhatják, hogy András elítélése a rendőrök dobálásáért nem helyes és törvényes, mint ahogy azt sem, hogy András polgári életbe távozásával valamiféle veszteség éri őket.

De ugyebár egy forradalmár nem mond le, hiszen ő egy magasabb, a legmagasabb erkölcsi piedesztálról tekint le reánk, egyszerű halandókra. Ráadásul András családilag is az elithez tartozik, rendszertől függetlenül, arról ugyebár le se lehet mondani. A rohadt jogrendszer nem tudja, hogy vannak egyenlőbbek?

Adjunk hálát tehát a mindenhatónak, hogy András nem távozik a magánéletbe, ebből nekünk nem lesz bajunk, létével minden nap emlékeztet bennünket arra, hogy az agresszív ostobaság milyen képviselőitől kell megvédenünk az országot, magunkat, Európát, a bolygót. András tarts ki!

Vezető kép: 20230612 Parlament, plenáris ülés, Fekete-Győr András // fotó: Hatlaczki Balázs


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az Európai Parlament gonosz emberekkel van tele

  Sajnos az emberi világ tele van olyan problémákkal, amelynek a világ szabályaiból következően nincs erkölcsös …

21 hozzászólás

 1. Lemondásával nem növelné a Momentum frakciójának szellemi színvonalát.

  Egy ici-picivel magasabb értéken állna az átlaguk.

 2. Most az IQ hányados 59, úgy lenne 60….🤣😂😂😂

 3. csakafidesz

  Momentum értelmi színvonalát? Miért van olyan? Ez a Fegyőr letöltendőt érdemelt volna, de a magyar bíróság a bűnözőket kaviáros szendviccsel várja..

 4. „megfelelő munkahelyen folytathassa a karrierjét”
  Mondjuk a csimpánzketrec takarítói állás megfelelne a képességeinek,és ha rázárnák az ajtót,nem lógna ki a csapatból,illetve az uninteligenciájával talán mégis.

 5. Gyíkvállú, göthös, tápos-csápos IQ-ja, mint a tyúknyi ingnyakmérete.

 6. Nemigazán lehet megfejteni a választók döntéseinek okát, ha sorba vesszük itt Európában, hogy kikre bízzák az életüket.
  Itt van például az angol Saláta. Az a megválasztása előtt is pont annyira hülye volt mint utána. Vagy a mi kedvenc fogtündérünk, ami ha jó emlékszem magasrendű nyugat egyik miniszterelnöke volt. Ezek a szavazók sose néztek rá? De ugyanez a kérdés merül fel ha a patkányképű Alsómolnárra pillantunk, vagy a boszorkányszombatokon seprűn lovagló főboszorkányoknál is ellenszenvesebb Baranyira.
  Azt gondolják az ilyen választók, hogy a Notre Dame-i toronyőr is ronda volt (a regényben) , de milyen nemes lélek, akkor ha valaki hülyébb nálunk, viszont legalább ronda is, és ellenszenves is, az csak magasabbrendű lélek lehet?

  Ennek viszont ellentmond amit nem is egyszer válaszként hallottam balos szavazóktól Karácsonyunkról. Az például magas remetével és bárgyú mosolyával vette le lábáról szavazóit. S amit ugyanúgy elmondhatunk a mi kis Fekete Győrünkről is. Európa választópolgárai úgy fest, hogy vagy csinos celebkurvákat választanak mint a finn volt pucér mellbedobós, vagy hülyéket, amikről azt feltételezik, hogy nem tudnának nekik polgároknak ártani, mert ahhoz nincs elég eszük. Nem jó taktika, a saját gógyi hiánya nem biztosíték semmire, mert a napi parancsot attól még el tudják olvasni.

  • Nem remete hanem termete, de így se rossz 😉 😉 😉 😉

   Amúgy a finn pipinek jó dudája volt? Kárenyhítés gyanánt…

   • csakafidesz

    A „finn pipi” dudája nem látszik a videón. Tény, hogy miniszterelnöktől szokatlanul bulizik, de nem a fő baj vele. Nagyon butuska szegény, és ez öröletes probléma.

   • Nem mindegy? Buzereans noszemely volt.

 7. Közügyektől eltiltás nem volt? Pedig az államhatalomra támadt.
  Innentől szólíthatjuk képviselő úr helyet stílszerűen elítéltnek?
  Mentelmi bizottság ilyenkor malmozik?

 8. Fegyőrből fegyenc? Két (ill. 3) csúcspolitikus a bakijuk után önként lemond.
  Ez meg önként marad? Na, kb. ez a különbség a két szekértábor közt,
  címszavakban.

  This is Hungary.

 9. Momentum?
  A Momentum arcai politikai robotok, van egy rendkívül egyszerű programjuk, de nincsenek olyan érzelmeik, amelyek a nemzeti múlthoz, az elszakított nemzetrészekhez, az erdélyi tájhoz vagy a magyar kultúrához fűzné őket. A Momentum egy kulturális defektus kifejeződése, a generációs jelleg csak szociológiai következmény (életkor) és kommunikációs eszköz. A magyar közvélemény, a magyar szavazók most először találkoznak egy olyan politikusréteggel, amelynek nincs semmiféle magyarságtudata. Igazából még azt sem tudhatjuk, hogy a momentumosok tudják-e, hogy a magyar identitás és sok másik is hiányzik belőlük.
  Valószínű, hogy ezt ők nem élik meg hiányként, hiszen már a szüleik sem tekintettek a hazájukként Magyarországra, a gyermekeiket pedig nyilvánvalóan arra nevelték, hogy ez az ország egy nem jó hely. Egész életükben arra tanították őket, hogy ők felsőbbrendűek a magyaroknál…..

 10. Tudományos libsizmus

  Ahhoz minimum Donáth Annának és Csehszlovák Katalinnak is le kéne mondania.

 11. Ungarn über alles !

  nemtom’ mitől nőne a csürhe értelmi szintje, csak mert nem totál hülyék vannak az élvonalában
  ahhoz az egész falka IQ-ját fel kéne srófolni – az meg már ezeknek az életkorában lehetetlen

 12. Igen biztos ha ezt a két elitélt szemetet kitennék a momentumból csak elönye lehetne a momentumnak.

 13. A momentum frakciójának van szellemi színvonala? Ne máááááá….

 14. NEM KELL LEMONDANI A FEGYŐRNEK.
  ÚGY A HELYES HA A BÜNÖZŐKNEK, ELÍTÉLT BÜNÖZŐ A VEZÉRE.

 15. Ha egy vödör szarból eg kanálnyit kimerünk, attól még ugyan úgy vödör szar marad.

 16. FCK LIBERAL!

  „Ellenáll tehát, kitart és remél, hogy van még út felfelé.”
  Na ez már el-qúrónak sem jön be 16 éve.
  Viszont a kártékonyságából jól megél….

 17. Letöltendő szabadságvesztést érdemelt volna és legalább 4 évre a KÖZÜGYEKTŐL való eltiltást is.
  A Momentumban nincs szellemi szinvonal, csak arogancia. ezek a szamuely féle vörösfiúk, akiknek takarodniuk kell innen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük