Orbán Viktor milyen szépen becsicskította a svéd miniszterelnököt!


A svédek mégis a NATO tagjai lesznek, hiszen a svéd kormány végül is meghajolt az észérvek előtt, eladnak nekünk egy adag szemmel látható mennyiségű fegyvert, és a parlamenti szavazás előtt a svéd miniszterelnök is elruccant Budapestre aláírni a papírokat.

A svéd miniszterelnök nevét nem is érdemes megjegyezni, nem egy Olof Palme, habár lehet, hogy az ő nevét sem volt érdemes már megjegyezni, a nyílt utcán lőtték le, a nyomozás pedig egy Kennedy-gyilkosság homályosságú ügyintézés során nem tárt fel semmi érdemlegeset az ügy hátteréről. Az oroszok voltak természetesen, akarom mondani a szovjetek, mert Palme a béke nagy híve volt. Vagy a megbékélésé vagy a háborúé, már nem is emlékszem.

Szóval Svédország egy csodálatos, nyitott hely, ahol minden csodálatos, ahová a bevándorlók azonnal beilleszkedtek. Sajnos a svéd lányok hetvenes, nyolcvanas évekbeli csodás és legendás (és lehet, hogy csak állítólagos) promiszkuitása már a múlté, hogy valami kellemes (és korábbi) dolgot is mondjunk szeretett szövetségeseinkről. Minden apróbb döccenő ellenére a svédek sikeresen megőrizték a felsőbbrendűségüket, valamint azt a vonzó tulajdonságukat, hogy pénzért még a felsőbbrendűségük is bevonható az üzletbe.

A miniszterelnök helyesen ítélte meg a svéd jogállamisági projekt aktuális képviselőjét, négy új Grippen ára meg az apró még a svéd jóemberség ködén is áttetsző összeg. A magyar külpolitika Szijjártó Péterhez köthető korszaka a nyugati diplomáciai elitek edukálásáról szól, amely projekt bírja a miniszterelnök legmesszebbmenő támogatását. A külügyminiszter és a miniszterelnök elődeikhez képest láthatólag egy szelektív diplomáciai hallást fejlesztettek ki maguknak, csak a normális hangnemben és a realitás talaján álló kommunikációra van náluk fogadókészség. Vannak könnyebben képezhető nebulók, mint a svéd miniszterelnök, és vannak olyan, valamelyik kvóta terhére felvett figurák, tudnánk mondani példákat, akik rendületlenül bíznak a bunkóság erejében. Mondjuk, akire elsősorban gondolunk, az nem csak bunkó, hanem tahó is, ami egyszerre igen komoly mutatvány. Egy szuperhatalom szuperfegyvere.

A svédek felmérték, vagy valaki elmagyarázta nekik, hogy a diplomácia manapság sem szól szükségszerűen a nyomásgyakorlásról, illetve a NGO-kon keresztül alkalmazott softpowerről, hanem még a klasszikus iskola is működik, vagyis a kölcsönös előnyök mentén történő egyezkedés a leghatékonyabb. Svédországnak és Magyarországnak nincsenek érdekellentétei. Az egyetlen probléma az, mint ahogy azt a miniszterelnök ékesszólóan és nagyon kedvesen kifejtette, hogy svéd barátainknak van egy olyan fixa ideája, mint sajnos szinte minden nyugati állam politikai elitjének, hogy a helyi szexuális perverziók európai értékek, sőt univerzális értékek, és azok terjesztése minden nyugati kormány fő célja az egész bolygón. Független minden egyébtől, a geopolitikai realitásoktól, a nyersanyagok földrajzi eloszlásától, vagy attól, hogy két vagy három tucatnyi harctéri szolgálatra alkalmas katonát tud a következő három éven belül kiállítani egy ország.

Talán csak át kellett állítani a svédek gondolkodásának fókuszát az európai értékekről azokra a kifejezetten magas euró jellegű haszonkulcsokra, amelyek az országuk hadiiparában szokásosak, illetve a hosszútávú szerződések előnyös voltára, és máris kedvesebb emberekké váltak. Habár mi a magunk részéről kérjük vissza azokat a régi svéd csajokat inkább.

És amilyen a világ manapság, nekünk meg annak kell örülnünk, hogy lesz mivel lőni, ha az európai értékek lelkes védelmezése közben szétesik az Unió, Ukrajna, a NATO vagy a klíma, és nekünk nem az európai értékeket kell megvédenünk az LMBTQ jogok 17. hullámának megfelelően az óvodákban, hanem magunkat.

Szóval ha a svédek a továbbiakban befogják a szájukat és küldik a fegyvereket, persze utánvéttel, mert az bízzon meg bennük, akinek csak az európai értékek számítanak, vagyis két anyával (apával, vagy felcserélt szülőkkel rendelkezik), akkor minden rendben, nagyon fogunk haragudni azokra, akik megtámadják Svédországot.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az Európai Parlament gonosz emberekkel van tele

  Sajnos az emberi világ tele van olyan problémákkal, amelynek a világ szabályaiból következően nincs erkölcsös …

22 hozzászólás

 1. Haver! Te melyik TV-t nézed? Pont a f@szopó sorosisták törölték fel a padlót velünk! Négy Grippenért – amiket majd, persze, megvehetünk – feladtuk az „elveinket”! Legalább, kisebb pófával kellene harsogni legközelebb a „békepártiságról”, meg az „elhibázott brüsszeli szankciókról”…

  • Paranoid Android

   Hogy jön a fegyvervásárláshoz a békepártiság? Az a mi vágyainktól függ, hogy a többi hülye mit csinál? Azért veszünk fegyvert, hogy legalább az ország méretéhez képest legyünk képesek védekezni, ha valaki támad. Az ilyen kommenteket mutogatni kellene.

 2. Minden ki fog derülni!

 3. Legyünk azért őszinték magunkhoz: Azt ugyan elértük, hogy ide egye a fene az öntelt svéd senkit, de azt is tudjuk, hogy ez egytized másodperces győzelem, mert a jóváhagyás utáni másodperctől kezdve – már csak sértett bosszúból is – ez a bagázs ugyanúgy, ha nem még erősebben fog minket gyűlölni.
  Gondoljunk bele a svédek lelkivilágába: itt egy világháborúkból – földrajzi helyzete előnyeként – rendre kimaradó banda, amelyik a történelembe mint győztes hódító viking, normann rablógyilkosok kerültek, aztán mert sose kellett újraépíteniük háborúkban lerombolt országukat a világ legirigyeltebb népe pozíciót vívta ki, pár évtizednyi tanulás, kűzdelem negligálásával saját magát leamortizálta egy idegen agyakat és idegenek szorgalmát igénylő döglusta nemzetté. S nem elég, hogy iskoláikat és kötelességtudatukat tönkrevágták még azt se vették észre, hogy akiket maguk helyett dolgozni csalogattak, azok még náluk is lustább és náluk is fennhéjázóbb, tanulatlanabb és buta viszont agresszíven túlszaporodó vallási hódítók.
  Mára már tudják, hogy alaposan mellényúltak, a tekintélyük elveszett, a jólétüket most fogják és világnevetséges módon saját hazájukat adták el a semmiért. Érzik a csontjaikban, hogy igaz az, ha nem tanulod a történelmet, akkor el fogod szenvedni.
  S akkor itt egy kis nép amelyik meg tudta védeni az országát úgy, hogy nincs előttük jópár olyan másik ország akik mint védőgyűrű üzemelnének, sőt szóltak a svédeknek előre, hogy baj lesz, hát kibe kell ilyenkor belerúgni, mint fennkölt magasrendű szupernép, hát a magyarokba, akik puszta jóindulatból előre szóltak, és nem átallottak erre emlékezni is.
  Én nem bíznék olyan nagyon a svéd fegyverekben, amiket ilyen vegyes társaság állít elő… és a svédekbe se soha többé. Akik olyan gyávák, hogy rettegnek a migránshordáiktól, de belerúgnak a genetikai testvéreikbe…

  • Beszédes pl., hogy keresztényi „mivoltuk-holvolt-holmivoltukat“ úgy rázták le magukról (nemzetközi színtérről beszélek – nem egyéni lelkiségről!) mint kutya a vizet. Pedig már az sem volt akármi, ahogy az ölnyi vörös keresztek alatt hódító, s aztán fennakadás nélkül protestánssá vedlett német lovagrendektől – előbb – szert tettek rá!

 4. dr. Kolompár G.

  Muhaha! Én sem bocsánatkérést nem hallottam svéd részről, sem azt,hogy a négy Gripent ingyen adnák.
  Olyan képeket sem látni, amin a svéd miniszterelnők Orbán kezét csókolgatná.
  Ha összerakom ezeket a tényeket, akkor arra a következtetésre jutok, hogy a „becsicskulás” tekintetében a nevek össsze lettek keverve.

 5. Azt azért hozzá kell tenni, hogy ezek már nem a régi svédek. Ezek az internáci globalista-kommunista háttérhatalom által agymosott és tönkretett svédek, akiknél réges-régen megtörtént a komcsi hatalomátvétel.

  Ezek úgy svédek, ahogy Gyurcsány magyar.

  Úgyhogy szerintem ez a szemüveges óvodás aki most eladott nekünk pár papírrepülőt sem azért ilyen arrogánsan önelégült, mert svéd, hanem azért, mert kommunista.

 6. Mr Huligán

  paranoid droid, úgy látom a törzsközönség sem reagál a nyaller prosti cikkedre. A libsik meg fogják a fejüket. Becsicskította… Óvodás vagy te, vagy felnőtt ember?

  • Paranoid Android

   Ezeket nem a törzsközönségnek írjuk, hanem a magadfajtának, a darabbéres kommentelőnek.:) Keress öt forinttal többet.

  • HA jól tudom, de legyek kijavítva, a svéd főmufti
   fenekedett, hogy ő biza soha nem megy Budapestre.
   NA, most akkor ki engedett/csicskult?
   Nem nehéz ez, csak annak aki a vakságára büszke!
   Mint a ratyi az illatozó hímtagjára.

   A piac meg úgy működik, hogy a vásárlót kedveljük,
   különben éhen döglünk. Remélem ez is meg van.

   • Csont Ravolta

    Ez tényleg csicskítás és a külföldnek is szól: egy kis ország kis miniszterelnöke csak elérte hogy az IKE-ás akkor jöjjön ide amikor mi akarjuk. A kormánypárti frakciók is kinyilvánították hogy leszarják mit fog itt mondani, megígérték előre hogy megszavazzák a tagságukat, miután idejött. A Grippen üzlet talán enélkül is összejött volna, mert a „pénz beszél”!

  • Sose aggódj a torzskozonsegert, megvan, legfeljebb nem ér rá írogatni neked, hogy te is tajekozodhass.

 7. Ha nem lenne az a 4 Grippen, akkor is jogos lenne a cím (t.i. hogy becsicskultak a svédek). Lényegében Canossát járt a svéd miniszterelnök Budapesten, legyen az csak pár napos is.

 8. A csicskák jól megkapták, adunk nekik 50 milliárd forintot, majd megtanulják ebből! Igazi sikersztori.

 9. futóbolond

  most, hogy hazautazott, ki merted nyitni a pofádat… pont, mint a kutya, amelyik a kerítés mögül mer ugatni, amikor pedig kinyitják a kaput, zavartan csóválja a farkát. menjél csak, kergesd tovább a farkadat.

 10. Tudományos libsizmus

  Látszik is a fazonon, hogy egy csicska.

 11. A 4 Grpen „C” típusú, pedig a brazilokkal már gyártják a modernebb „E” típust. A Svédek csak pénzt akarnak csinálni, sajnos dirigálással kiegészítve (Übermensch kommcsik).
  Amúgy gondolom nekünk is kötelezően költeni kellett egy kis zsetont anno itt-ott, mielőtt ês miután NATO tagok lettünk.

 12. Becsicskulásról nincs szó, de visszavettek az arcukból a svédek, mert kénytelenek voltak szembesülni egy pragmatikus komkunikációval, hogy nem ideológiai kioktatásról szól a partnerség, nem szívességet teszünk, hanem együttműködünk egy szövetségesi rendszeren belül. pl nem amerikai, hanem svéd gépeket veszünk/lízingelünk.
  Orbán eddig tudott elmenni, adott egy kis diplomáciai leckét. tovább ezt nem is lehetett húzni, pár héten belül mindenképp meg kellett volna szavazni a magyaroknak a svéd NATO ratifikálást (itt ugye nagyon demokratikusan annyit ér a szavazati jog, hogy csak egyféleképpen lehet szavazni).
  Az viszont eredmény, hogy azok után, hogy a svéd min elnök először pökhendi és diplomáciai értelemben is bunkó módon lerázta Orbán meghívását, végül idejött és kultúrált partnerséget mutatott. Ha a törököknek ez jár, akkor.járjon nekünk is.

  • Terjesztenünk kéne: szavazat annyit ér, ahányféleképp szavazni lehet a birtokában. Szuper. Olvastad valahol, vagy saját?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük