Egyes üzleti szereplőknek is feltűnt végre, hogy az internet tele van gyerekekre utazó elmebetegekkel?


Nem kellett sokat várni rá, legfeljebb tíz évet, és egyes üzleti szereplők is fel merik már vállalni, hogy a közösségi terekben „sikeres” ámokfutást bemutató trashcelebekkel nem kívánják hírbe hozni a vállalkozásaikat.

Hatalmas üzleti forgalmat generál ugyanis az, hogy a részben teljesen nyilvánvaló elmebetegekből álló influenszerflotta, amely néhány korábbi, nagyon nyilvánvalóan fiatal és gyermekkorúak kárára elkövetett szexuális tartalmú bűncselekményt kivéve mindig összetartott, hatalmas követőtáborral rendelkezik a 18 év alatti populációban, és sajnos különösen 14 év alattiak között is. Jellemző, hogy ezeket a magyar viszonylatban ismert influenszerek által által elkövetett, köznyelvi értelemben pedofíl bűncselekményeket az állandó hírcunamiban már elfelejtettük. A műsor mottója az volt: „Nem mindenki elmebeteg a neten, de minden elmebeteg fenn van a neten.” Ezzel többek között arra utaltunk, hogy a gyerekeket, 18 év alattiakat megcélzó őrültek elképesztő sűrűségben vannak jelen a TikTokon, az Instagramon például, és ha másképp nem is, a más trashcelebekkel folytatott mesterséges és értelemszerűen közvetített konfliktusaikkal ők is építik a termékek és ideológiák népszerűsítését üzleti alapon végző, kevésbé durva influenszereket. Már persze ha bármilyen kontextusban kevésbé abnormálisnak tekinthető az extrém túlfogyasztás ösztönzése, vagy például egy iPad „kirántása”. Nem elírás, az egyik legsikeresebb influenszer és a barátai megsütöttek egy működő iPadet, miután bepanírozták, de lehet, nem emlékszem már, hogy bécsiesen készítették el. De legalább nem ették meg, de csak azért, mert valószínűleg rágós maradt. És persze mindezt 18 év alattiak, 14 év alattiak ezreinek szemei előtt, élőben közvetítve.

A Pesti TV Ki ette meg a misszionáriust? című műsorában tömegesen foglalkoztunk globális és magyar szinten is ezzel az őrülettel és az erre épülő üzleti érdekekkel. Önpusztító pszichiátriai betegek, elmebeteg felnőttek által „átprogramozott” identitászavarba taszított gyerekek, a létező szexuális perverzió magyar nyelvű képviselői évek, évtized óta tombolnak a magyar neten is. Részben a szólásszabadság, részben az LMBTQ-csoportok agresszív véleményterrorja, részben az ilyen cselekmények rendkívül nehezen lenyomozható volta miatt csak az effektív szexuális bűncselekmények váltottak ki egyébként minimális visszhangot. Például 18 év feletti influenszerek vetkőztettek neten keresztül egy 14 év alatti rajongó lányt, pszichológiailag manipulálva, kényszerítve őt. Ha jól emlékszem, a konkurencia buktatta le őket, de valahogy már a nyomozás és az ítélet hírei sem jutottak el hozzám – gondolom, Önökhöz sem.

Ezen a területen a gyerekek szexuális és üzleti kihasználása világszinten általános, valahogy Brüsszelnek sem ezek a fő problémái a közösségi médiával, hanem például a jobboldali humorban látnak halálos veszélyt. A fősodratú baloldali, progresszív média pedig elhallgatja, bagatellizálja ezt a problémát. Nem mintha a jobboldal felfogta volna a jelenség tömegességét; a szó szoros értelmében sok milliós számosságú közveszélyes elmebeteg, gyerekekre utazó szexuális bűnöző zúdul a nyugati világ gyermekeire és a mieinkre is. Nekem sincs ötletem, miként lehetne ezt megfékezni, de legalább a hazai elkövetőknek kellene börtönben lenniük, vagy az esetek jelentős részében inkább a szükséges orvosi kezelést megkapniuk. De miután a pszichológus szakma nagy része is – és legújabban a pszichiáterek egy része is – behódolt a woke ideológiának, az egészség jelének találva a legvadabb extrémitásokat és identitászavarokat, az egészségügy ezen részétől talán már nem is remélhetünk támogatást.

A hír viszont tehát az most, hogy a hírek szerint több, a termékét, szolgáltatását főleg a neten népszerűsítő és értékesítő cég – tulajdonosok is, akik maguk is influenszerkednek – az üzletük érdekében megpróbálnak kizárni egy közismert, szerencsétlen elmebeteget az üzletének a netes és fizikai környezetéből. A magát transzneműként definiáló, szexuális tevékenységét élőben is bemutató beteg – számos egyéb problémájáról nem szólva – volt az, aki pár éve felgyújtotta a haját élő adásban, nem is egyszer, kórházba is került miatta. Remek reklámhordozó nyilván.

Két vállalkozás is úgy döntött, hogy nem kér ennek a reklámhordozónak a nyomulásából, nem mehet be a bulijukra, illetve nem vehet részt egy lájkversenyükön, amivel terméket lehet nyerni. Ami különösen kellemetlen, hogy meg is nyerte volna, ha ki nem zárják. Ez mutatja, hogy milyen rémes irányba tolódtak el a célközönség preferenciái.

Bármennyire is különös, azt a problémát, amit a nagyvállalati és brüsszeli érdekek miatt, illetve technológiai okokból nem lehet törvény segítségével megoldani, azt a magyar kis- és közepes vállalatok etikus viselkedése, illetve az ezzel párhuzamosan futó tudatos vásárlói magatartás kezelni tudja.

Egyszerűen nem kell olyan cégtől vásárolni, amelyek együttműködnek a woke ideológiával, amelyek ezeket a pszichopatákat felhasználják a reklámjaikban. Ne feledjük: az LMBTQ-ideológia támogatása is reklám, amellyel a cégek „jónak”, etikusnak, humanistának akarják beállítani magukat, hogy ezzel vonzzák magukhoz az extremitásokhoz már hozzászoktatott gyerekeket vásárlóként.

Ha a jobboldali szavazók tudatosan fogyasztanának, és az ideológiai indoktrinációt folytató magyar és külföldi vállalatokat is a fogyasztásuk áthelyezésével büntetnék, sokkal több cégvezetőnek és tulajdonosnak jönne meg az esze. A woke ideológiával reklámozó magyar cégeknek már pár tízmilliárd forintnyi tudatos vásárlás is nagyon fájna. Manapság mindenki a pedofíliáról beszél, miközben sok milliónyi, milliárdnyi, a gyermekeket szexuális aberrációkkal bombázó és a gyerekeket szexualizáló ideológiákat népszerűsítő közösségimédiás tartalom továbbra is a homályban marad.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az Európai Parlament gonosz emberekkel van tele

  Sajnos az emberi világ tele van olyan problémákkal, amelynek a világ szabályaiból következően nincs erkölcsös …

6 hozzászólás

  1. Ja. Megint szembejön a valóság azokkal, aki szembementek vele. Ma reggeli találatom, hogy a Google elégedetlen a Geminijével, tekintve, hogy mekkora marhaságokat generál történelmi pontosság helyett. Mármint: minimális pontosság helyett. MI-a-nyüves-nyavalya lehet az oka, hogy a valóság folyton másfelé kanyarodik? Ilyen szembeötlőn??

  2. Úgy fest, hogy az Erste bank buzi vezetésén mégis fog az átok. Mostanában bőszen elkezdték magukat reklámozni, és ebben egy szó sincs arról, hogy a buzik nyithatnak náluk más néven mint az igazi nevükön számlát.

  3. Nagy lépés lehetne, ha legalább az iskolákban tilos lenne a mobilozas. Egyszerűen ki kell kapcsolni a wifit, a telefonokat pedig zárható szekrényekbe tenni. Amíg elő tanár van és nyomtatótt tankönyv, addig nincs arra szükség, hogy allandoan nyomkodjak és hülyeségeket nezegessenek rajta. A tévedések elkerülése érdekében ugyanis nyugodtan leszögezhetjük, hogy a mobilozas háromnegyede teljesen felesleges idő elcseszes csak, ráadásul kárt okoz az agyműködésben is, főleg fiataloknál.

  4. Neveljétek úgy a lányaitokat, hogy ne legyen már 14 évesen egy kis ringyó, aki influenszereknek vetkőzik a neten. „Pszichológiai manipuláció”, na persze…

  5. Kedvencem az amikor WC kefével végrehajtott homoszexuális aktust nézegetnek a 16 évesek és nem történik semmi. A zárt facebook csoportban úgy látszik nem működik az az algoritmus. (Ami persze a jobboldali hozzászólásokat rögtön megtalálja, amik egyébként nem is jobboldaliak, mert 30 éve haladó baloldalinak számítottak volna.)

  6. +1
    De miután a pszichológus szakma nagy része is – és legújabban a pszichiáterek egy része is – behódolt a woke ideológiának, az egészség jelének találva a legvadabb extrémitásokat és identitászavarokat, az egészségügy ezen részétől talán már nem is remélhetünk támogatást.

    Ennél sokkal súlyosabbá fog válni a helyzet. A pszichológus-pszichiáter szakma neki fog támadni a normalitásnak, kiterjedt boszorkányüldözéseket fognak folytatni a fejletthaladó ideológiák mentén. Csak idő kérdése, már most is lehetnek precedens jellegű esetek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük