20230503 Tanár-diák tüntetés, pedagógusok tervezett státusztörvénye ellen, a Bazilikától a Karmelita kolostorig. // fotó: Hatlaczki Balázs

Ki fog ölni és ki fog meghalni?


Köztudomású, hogy a háborúhoz három dolog kell: pénz, pénz és pénz. A pénz a fegyverekhez kell, de a fegyverekhez szükséges katonákról mintha elfelejtkezett volna az erkölcsileg felhorgadt tömeg. A nyugati és a magyar liberális értelmiség természetesen nem háborúpárti, egyenként mind annyira pacifista, mint egy csokinyúl, csak valahogy az álláspontjukból az az egy dolog következik, hogy erkölcsileg csak az az egy lehetőség a helyes, ha az oroszok és az ukránok tovább irtják egymást.

A Nyugat győzelme irányában nincs kétségük, biztosak benne, hogy az ukránok kivívják nekünk a győzelmet. És Isten lábainak magasságából, a teljes erkölcsi fensőbbségük magasságából tekintenek le ránk, akik szerint mi, az azonnali béketárgyalásokat követelők vagyunk a bűnösök mindenért. A széplelkek, akik egy fenékre verés miatt elvennék az anyjától a gyermekét, most ugyanezt a gyermeket elküldenék ölni és meghalni.

Zavarosfejűség ez, nem más. Áldozzuk fel az életszínvonalunkat az életszínvonalunkért, mert a pénzt mi adjuk, na nem az ukránoknak, hanem azoknak, akik nyerészkednek a háborún; megvédjük a kiváló minőségű ukrán termőföldeket, hogy aztán az azokon termelt génmódosított, agyonvegyszerezett olcsó gabonát megetessék velünk azon az áron, amennyibe a jó magyarországi gabona kerülne. És nem mellesleg kinyírják a mi termelőinket ezzel, azért, hogy esetleg egy jó kis helyi „Majdan” után olcsón eladják a mi földjeinket is az amerikaiaknak. Ezt csak olyan embereknek lehet beadni, akik tényleg azt hiszik, hogy bármilyen jószág tőzsdei árának van köze a valós bekerülési költségekhez. Ők azok, akik szerint nem lehet egyszerre ellenezni a szankciókat, tiltakozni ellenük és kényszerből megszavazni azokat. Ők azok, akik az ország minden szuverenitását odaadnák Brüsszelnek és az USA-nak, hogy osztozzanak meg rajta.

A vérszomj, a gyávaság, az erősebbnek tűnő féllel történő azonosulás, a tét nélküli győzni akarás úgy látszik, olyan alapvető emberi tulajdonságok, amelyek nem változtak emberemlékezet óta. És persze ezek egyszerre vannak jelen a drukkerekben. Ebben a társaságban az a szép, hogy ha esetleg végül az oroszok győznek, akkor ők lesznek az elsők, akik a jelenlegi érveik kifordításával, pont, mint korábban, saját magukra akarják cseréltetni a jelenlegi kormányt. Hiszen az mindig is szélsőségesen oroszellenes volt, pont annyira, amennyire éppen most még oroszbarát.

És az a lényeg, hogy ezt lehet kicsiben is csinálni. Szeretett liberálisaink a rendőrökre küldenek gyermeklelkű kamaszokat, hogy a forradalom kirobbantásához, vagyis a külföldi csapatok behívásához szükséges áldozatot hozzák meg ők. Akik a kamaszokat a Karmelitához küldik, a keleti frontra is pont ugyanezzel a könnyedséggel küldenék ki bárki másnak a gyerekét. A jellemtelenség egy hiány, az ember hiánya egy emberinek tűnő testből. És kérem szépen, megszoktuk, hogy végletes pofátlansággal hazudik az arcunkba bármelyik liberális, Horn Gábortól Gelencsér Ferencig. Horn Gábor nyilván tudatosan hazudik, de Gelencsér tényleg annyira hülye, hogy hiszi is, amit mond. De Horn már nem tényező, míg Gelencsér az, és ő és a szellemi szintjére leásott társasága csinálja meg azokat a balhékat, amelyek után majd Donáth Anna könnygáztól síró gyermekével a karján felbukkanhat a romokon és követelheti az emberiesség nevében az amerikai csapatok bejövetelét. Mert ezekben a fejekben a világ ennyire egyszerű.

Az ellenzék balszerencséjére a magyar rendőrség szakszerű, ezt még az ellenzéki szavazók és a nem teljesen elmerokkant ballib értelmiség is elismeri. Gelencsér és Hajnal azért mer kimenni, mert tudja, hogy a haja szála sem fog görbülni, ha legalább nem dob egy Molotov-koktélt a rendőrökre. A baj az, hogy 2006-ban a liberálisok beárazták maguknak a megtorlást, néhány rendőr és néhány tüntető halála belefért volna nekik, ha azt sikerül a jobboldalra kenni. Nem sok híja volt, de attól tartok, most is valami ilyesmi a terv. Ha nem megy helyi erőkkel, akkor majd hoznak külföldről néhány újabb igazán agresszív elmebeteg antifát, aki a rendőrökre támad.

A korábbi antifa támadások célja is az volt, hogy teszteljék a közvélemény reakcióit. Ahogy a hétvégi, nyugati eredetű szélsőjobbos rendezvénykísérlet is ezt a célt szolgálta, amit a rendőrség kiszorított Budapestről.

Nem véletlen, hogy az utcai agressziót és a háborút ugyanazok támogatják. Azok, akik így vagy úgy eredetmítoszt akarnak csinálni a 2006-os terrorból. Horn Gábor arra hivatkozik, hogy kétszáz rendőr sérült meg, és persze tagadja, hogy szándékosan dobta őket oda áldozatnak az akkori hatalom, hátha az események megalapoznak egy jó kis ötvenhathoz hasonló terrort. Gréczy Zsolt pedig egyenesen ellenforradalomnak látja 2006-ot, amikor a fasiszták meg akarták buktatni a Gréczy rejszfűrer főnökét.

A történelemben persze mindenki mosdatja magát valahogy, de nekünk nem szabad elfelejtenünk: a kötelességüket teljesítők, a naivak és a hülyék mögött mindig ott nyomulnak a gyilkosok és a gazemberek. Akit rendesen meg kellene verni, az sajnos mindig hátul áll, visít és gondosan ügyel rá, hogy neki baja ne essék, mert rá szükség lesz a győzelem után. És nekik is van pénzük, pénzük, pénzük.

Fotó: Hatlaczki Balázs/PestiSrácok.hu


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

16 hozzászólás

  1. Az az érdekes, hogy igazi, realista baloldali gondolkodó egyének is ellenzik az buta erőszakos megnyilvánulásokat.

  2. Érdemes volna tiszta vizet önteni a pohárba! Egyértelmű, hogy az Ukrajnába szállított fegyverek meghosszabbítják a háborút, hiszen csak ezzel a segítséggel tudják az ukránok feltartóztatni az oroszokat. De mi lenne az alternatíva? Tárgyalás? Azt hiszem, hogy abban van egy társadalmi szintű egyetértés, hogy terroristákkal, hazaárulókkal és a társaikkal nem ülünk le egy asztalhoz. Többek között ezért sincs Magyarországon jelölti vita a választások előtt és ezért kell szavak helyett könnygázt használni a tüntetőkkel szemben. Tényleg azt szeretnénk, hogy Putyin elnök úr leüljön tárgyalni azokkal, akik a vesztét akarják? Egyébként pedig miért kell bármit is javasolni, amikor ez tulajdonképpen egyértelmű beavatkozás más országok belügyeibe? És miért szavaztuk meg a szankciókat? De ha már egyszer mindenképp oldalt választunk, akkor miért csak szavakban próbálunk kiegyensúlyozottak maradni, míg a tetteink többsége egyértelműen a nyugati törekvéseket erősíti?

    Van egy olyan érzésem, hogy ezekere a kérdésekre a szerzőnek sem lenne bátorsága válaszolni.

  3. El kell venni ezeknek a pénzét. Addig pedig gyakran járjanak bíróságra. Nem az ítélet,hanem a procedúra a lényeg.

  4. Első blikkre, aztán másodikra is szelíd hozzáállásnak tűnik ez a cikk, mert megengedi ezeknek a magyar ellenzéknek nevezett aljas emberalatti lényeknek ama feltételezést, hogy mindezek a trükkök csak politikai játszma a hatalomért.
    Ez már mióta bedobták Bilderbergék a Covid-óóóóóóóóóóótást, s ezen jót röhögve Klauskánk (Scwabéktól vagy inkább a pirézektől) felvázolta, hogyan akarnak kiirtani bennünket, s azóta felgyújtogatták az élemiszergyárakat, raktárakat, megmérgezték a talajt Amerika több vidékén , bezárták az atom erőműveket, vagy a mienket nem engedik bővíteni, most akarják elvenni a készpénzt és vagyongyűjtés lehetőségét a CBD.C förtelem jegybankpénzzel s uralni minden vásárlásainkat, meg már transzrokkantakat is gyártanak örök eltartásra (mint Bayer mesélte tegnap) vagy propagálják az önkéntes eunuchgyártást és közben „orvosok” vihognak, hogy ez milyen jó bót, hogy állami pénzen gyerekeket és komplett elmebetegeket operálhatják át kormányok egyetértésével, vagy amikor 12 éves nem büntethető mert ugye gyerek, nem is érhetnek hozzá mikor nekimegy a rendőröknek, de magát korccsá vagdaltathatja és tüntethet is ősetudjamiért, mert ekkor meg érett, döntésképes felnőttnek számít a „könygáz” első cseppjéig, de aztán már ártatlanka rögvest egy másodperc alatt.

    Tehát mindezek után felnőttnek és tünciző kamasznak nem esik le, hogy a saját tömeges meggyilkolásukért játszanak Majdanosdit, itt már akkor messze nem hatalomvágy az igazi mozgatórugó.
    Mégcsak nem is az elmebaj, hogy nem érzékelik balosok a veszélyt.
    Hanem az a gondolat, hogyha mindenben a legvégtelenebb sunyi cinizmussal aládolgoznak az emberiség gyilkosainak, akkor ők, és csak ők életben maradhatnak, és ők lesznek a kápók.
    Gyurcsányék meg az egész balosnak mondott, egymást is egy kanál vízben is megfojtó társaság nem ismeri a saját hüllőfajtáját. S nem is tudnak számolni. A hüllőgazdáik egymást is megeszik az első percben amikor már nem kell összetartaniuk a homo sapiens ellen. El tudja-e valaki is képzelni, hogy ha a Rothschild cion banda buta, főleg muzulmán sereggel rabszolgaságban tudják tartani az állandó vegyszerekkel életben tartott, oltásokkal immunhiányossá tett, örökké beteges túlélő 500 millió rabszolgát, akkor majd egy Dobrev, Karácsony, Cseh, Donát cafrangokkal majd megosztják a hatalmat és a rabszolga raszz termelte javakat?
    Nem tudom elképzelni, hogy ezt a veszélyt nem érzékelik. De nyilván a kiválasztottság eddigi érzete, a tapasztalat, hogy nekik soha bajuk nem eshet…
    elnyomja az önvédelmi ösztönt.
    Pedig ti mocsok hazaárulók mindenhol ahol cinikusan emberiességet hazudva küldenétek milliárdokat ukrán, tajvani frontra, nektek már megvan a névre szóló bilincs a Rothschildok raktáraiban a gladiátor arénában, amivel megbilincselve bedobnak titeket elevenen széttépésre!
    Nem lenne logikusabb pont nektek őket , az eszüket vesztett gazdáitokat eltakarítani és velünk emberekkel kiegyezni????

    • Igen, valahogy meg kéne bontani az örökös biztonságérzetuket. A rendszerváltáskor féltek is egy ideig (a szüleik), de hamar visszalendultek, mert mi információ és megfelelő vezető hianyban szenvedtunk.
      Most mindkét téren jobban állunk, muszáj lenne már az oktatásban is nyomulni, mint ezek.
      Az iskolákat különben is meg kell erősíteni, mielőtt az amerikaiak ránk is küldenek ilyen elmebeteg lövöldözőt. Már biztos gyártják….

    • csakafidesz

      Putyin nagyon röviden belevette az ünnepi beszédébe, hogy mindazokat az értékeket rombolják le nyugaton amelyek az embert emberré teszik. Nem kell félni a készpénz megszűnésétől, mert nem lesz világszerte soha bevezetve. Egyszerűen egész régiók fognak ellene szegülni. Pl. Oroszország sem fogja a nagyon szép és ízléses rubel pénzjegyeket bedobni a kukába.

  5. Puncius Pinatus

    „Majd meg unják és hazamennek!”

  6. Egyre többen látják hál’ istennek, hogy ez a huszadrangú gyalogoperett egy olyan erölködés mint a trójai falóé az ebsomi derbyn. Végül is megnyugodhatunk mert ez a bohózat nem lépi túl hatásában azt amit még ne lehetne egy szimpla ujjgyakorlattal kordában tartani és főleg hatástalanítani. Kieresztik a káposztagázt, a szél meg elviszi.

    Van egy jó hírem: a minden pénz elfogy egyszer és akkor majd felteszik a kérdést, hogy hol is a cucc amit akartak kapni érte. Az egész dili a „Csapdlecsacsi” felejthetetlen sármját árasztja

    Van egy rossz is: elég vastag a buxa. Előbb-utóbb ezen a tüntis viccen is egyre kevesebben fognak röhögni s akkor megint új ötletre lesz szükség.

    Jó lenne már, ha ezek a dilettáns szzellemi/erkölcsi kútmérgezők végre befognák a szájukat és a kezüket értékteremtésre használnák. Vagy ez az ára a demokráciának, hogy ezt a dúvadakból álló állatkertet ápoljuk? Végülis asszem igen.

  7. A legnagyobb baj,hogy a
    számlát az egyszerű emberek
    fogják kifizetni,nem azok akik
    kedvéért folyik ez a háboru.
    A sankciok,az inflácio a mi
    zsebünket üriti ki.

    • Ha csak a zsebünket ürítené, nem számítana. Az pótolható.
      De a gyerekeink, unokáink lelkét-szellemét-testét üríti ki,
      abuzálja, roncsolja.
      A posztok nélkül is tudjuk, mi folyik körülöttünk, mi történik velünk.
      MIT TESZ ELLENÜKRE A KORMÁNY???
      A pofájukat szét kell verni, NEM SIRÁNKOZNI!!!

  8. „De a gyerekeink, unokáink lelkét-szellemét-testét üríti ki,
    abuzálja, roncsolja.”
    Így van. És majd ök fogják meginni a levét annak amiben most oly elkötelezetten lubickolnak. Ök csinálják a maguk jövöjét, tudhatnák, hogy mit, már nem ovódások, megérdemlik. Unokáinkat nem kell félteni, hisz ezek után nem is lesznek. Ha meg lesznek, ök Nem a Mi Unokáink, hanem a vélt szüleik utódai s a Momentum hívei. Két-két apával vagy két-két anyával meggazdagítva. Boldogok a lelki, szellemi szegények. Régi igazság.

  9. „Hozzászólásom moderációra vár” Tehát ki fogják törölni. Pedig nincs banna semmi különös, cenz-nek való.
    Majd talán ezt is kiszürik, legyenek boldogok vele, a fene úgyis megeszi öket, s a technikájukat is

  10. „De a gyerekeink, unokáink lelkét-szellemét-testét üríti ki,
    abuzálja, roncsolja.”
    Ez így igaz. De ök csinálják maguknak, ök isszák meg majd a levét annak amiben most oly elkötelezetten lubickolnak. már rég nem ovódások, tudhatnák, hogy miben vesznek részt, megérdemlik.
    Unokák meg nem is lesznek, vagy ha mégis, Nem a Mi unokáink. Vélt szüleiké és a momentumé lesznek, több apával s több anyával. Boldogok a lelki s a szellemi szegények. Régi mondás.
    Ez volt a törölt hsz-em, most kis betükkel.

  11. Pedig az ABBA is abba hagyta. Azok legalább tehetségesek voltak és valami szórakoztatót és ezáltal hasznosat is tettek. Ez a hülye leányka biztos nem is hallott róla. Megkérdezhetné a szüleit.

  12. LipcsiSzopató

    ABBA ne hagyjátok komcsi lipcsi degenerált csürhe!!!!!
    Keleltek ti nekünk a stabil 2/3-hoz. De, erős a fganyúm, hogy meg esz a 3/4 is 🙂
    Isenverete korcs lipcsi haszonállatoka!
    CSÜRHEEEEEEE

  13. „A széplelkek, akik egy fenékre verés miatt elvennék az anyjától a gyermekét, most ugyanezt a gyermeket elküldenék ölni és meghalni.”
    „Akit rendesen meg kellene verni, az sajnos mindig hátul áll, visít és gondosan ügyel rá, hogy neki baja ne essék, mert rá szükség lesz a győzelem után.”
    NAGYON JÓ!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük