Az őrült háborúpártiság generációk pusztulásához vezet, ha nem fékezzük meg őket!


A magyar közéletben, és valószínűleg az EU-ban és az USA-ban is két politikai nézet áll szembe egymással: a végső győzelem kivívásának igényét a béke elérésének eszközeként propagáló álláspont, valamint a „tűzszünet és tárgyalások” azonnal nézete.

A magyar ellenzék lehetetlen feltételeket támaszt a békéhez – érdemes felsorolni, miket is, mert ezek szokás szerint teljesen azonosak a nyugati fősodor álláspontjával.

Oroszország vonuljon vissza 2013-as határai mögé, térítsen meg minden kárt, amit okozott, soha többet ne foglalkozzon az Ukrajnában élő orosz nemzetiségű emberekkel, adja ki a háborús bűnösöket, szereljék le az orosz hadsereget – hogy csak néhány könnyen teljesíthető feltételt említsünk. Ezek a célok nyilvánvalóan csak a végső győzelemmel érhetők el.

A végső győzelem eléréséhez szükséges erőfeszítés és áldozat természetesen teljes homályban marad, amikor tárgyalják ezt a kérdést. Ez persze propaganda szempontjából érthető technika: nem fogják megmondani a közép-európai országok 18 és 35 év közötti férfiainak, hogy az ukrán fiatalság után rájuk gondoltak, mint ágyútöltelékre. Nem ismerjük a valós veszteséglistákat, de könnyen lehet, hogy az ukrán halottak és sebesültek száma – a legoptimistább verzió szerint is – már százezrekben mérhető. Igazából azt sem tudjuk, hány ukrán katona áll fegyverben, de az Ukrajnából nem elmenekülést választó fiatal férfiakra hatalmas csapás ez a háború. Ha megnézzük a nem megrendezett sebesültmentések során készült felvételeket, amikor a sérült katonát nem propagandakatonák veszik körül, jól látható, hogy milyen állapotban vannak az igazi frontkatonák, milyen korcsoporthoz tartoznak, és sokszor az is, hogy milyen társadalmi rétegből jönnek.

Lemberg, 2022. november 10. Az Ukrajna elleni orosz háborúban megsebesült ukrán katonák rehabilitációs központja a nyugat-ukrajnai Lemberg közelében 2022. november 10-én, a háború alatt. MTI/EPA/Mikola Tisz

Ukrajna feláldozza a lakosság alsó-középosztályához tartozó férfiakat, azért őket, mert nekik a legkisebb a társadalmi érdekérvényesítő képességük, ők nem tudtak vagy nem is akartak nyugatra menekülni. Egy demográfiailag már kifosztott országot néptelenít tovább ez a háború. A civil lakosság számára is hatalmas szenvedés a háború, különösen, ahogy egyre közelebb vagyunk a fronthoz, de a férfiak számára általában különösen az.

Érdemes megjegyezni, hogy a nyugati haladóknál ilyenkor mennyire nem működik az interszekcionalitás: a tömegesen legyilkolt fiatal, döntő többségben nem egyetemet végzett férfiakért nem sír senki, nem követeli senki, hogy a nők, meg minden más elnyomott társadalmi csoport is vegye ki a részét az áldozatokból. Másoknak a mi igazságunkért és győzelmünkért meghalni mégsem igazságtalan dolog. A gyermektelen német középkorú nők például biztos nem sírnak a családalapítás előtt eleső vagy a kisgyermekeiket árván hagyó ukrán férfiakért. Ennyit a mi közös háborúnkról.

De a morált hátrahagyva is érdekes gondolatokra juthatunk. Tegyük fel, hogy az ukránok vérvesztesége tűrhetetlenné válik, már külföldi zsoldosokból sincs elég, tehát az USA és a magországok el tudják adni a lengyel, cseh, szlovák, magyar komprádorértelmiségnek és komprádorpolitikusoknak, akik meg el tudják adni a népeiknek, hogy katonákkal, magyarul harcoló alakulatokkal valahol a Dnyepernél kell megvédeniük az országaikat. (A románok addigra már átállnak, az ő komprádoraik már az oroszoknak árulják el a hazájukat.)

Popaszna, 2022. május 11. Sebesült ukrán katonák a luhanszki régióban fekvõ Popaszna település kórházában 2022. május 10-én. MTI/EPA/Roman Pilipej

Érdemes végiggondolni, mi következne akkor, ha minket is bele tudnának kényszeríteni ebbe a háborúba. Senki ne gondolja, hogy nem szállnának meg bennünket, ha semlegesek akarunk maradni. Ilyenre mindig akad néhány román (a románok csak a magyarországi akció után állnak át, mert ezt ki nem hagynák semmi pénzért), osztrák (mert ők is értelemszerűen inkább velünk együtt áldozzák fel a semlegességüket) vagy cseh dandár.

Az utazási szabadságot addigra már rég elfelejthetjük, nyugati barátaink lelkesen fogják a kelet-európai fiatalságot visszatoloncolni (igen, Londonból is) a hazájukba, hogy mondjuk Fekete-Győr András hadügyi népbiztos a Nyugati pályaudvaron üdvözölhesse a bevonulókat.

Mint minden európai országban, nálunk is katasztrofális demográfiai állapotban van a társadalom, általános az egykézés; ha egy férfi nem jön vissza a háborúból, szinte bizonyosan megszakad a vérvonala, családok tömegei maradnak fiatalok, unokák nélkül. És persze ne legyenek kétségeink: a németeknél lesz majd olyan haladó mozgalom, amely az egyenlőség nevében a kelet-európai nők harci bevetését is sikeresen követeli ki az Európai Parlamenttől, ha esetleg valami baj lenne a végső győzelemmel.

Európa nem háborúképes demográfiailag. Ha valóban háborúzik az oroszokkal, akár győz, akár veszít, olyan vérveszteségeket szenved majd el az ukrajnai háború eddigi tapasztalatai alapján, amelyek az államalkotó nemzeteket végleg eltüntetik.

Az afrikai bevándorlóknak természetesen nem kell majd katonáskodniuk, ez fel sem merül, mert ez nem az ő háborújuk; nem lenne etikus bevonni őket, hiszen ez a fehér ember háborúja. Meg az arabok és a négerek nem hülyék, számukra nem opció, hogy az ő fogalomrendszerükben értelmezhetetlen, őket nem uraló hatalom érdekében csupán azért meghaljanak, mert annak területén tartózkodnak és élvezik annak szociális szolgáltatásait. Ezeket az embereket, ciszheteró férfiakat egyetlen módon lehet megmozdítani, ha nőket ajánlanak fel nekik. Ne legyenek kétségeink: a nyugati liberálisok örömmel fogják felajánlani a náluk felesleges bevándorlóknak a közép-európai fiatal lányokat és özvegyeket, akiknek a férjei, potenciális párjai elestek a keleti fronton. És akkor ezek a férfiak már harcolni is hajlandóak lennének az újonnan birtokukba került nőkért és földekért.

Ettől a helyzettől csak az választ el bennünket, hogy a jelenlegi végletesen kiélezett helyzetben nem keveredünk háborúba Oroszországgal. A NATO teljes bevonódása ellen szólnak végletesen racionális érvek, mert az nagy valószínűséggel egyenlő lenne az atomháborúval. Egy felőrlő háború Ukrajna területén a NATO bevonódása nélkül, de a kelet-európai országok ebbe történő belekényszerítésével atomháború nélkül is elképzelhető. Csak hogy világos legyen: akár kétszázezer fiatal férfi bevonultatása (és fronton tartása) és százezer halála elegendő lenne a magyar társadalom demográfiai összeroppantásához és egy-két generáción belüli teljes eltüntetéséhez.

Mi, Paranoid Androidok nem vagyunk különösebben oda az összeesküvés-elméletekért, de a nyugati fősodor elmúlt években tanúsított viselkedése alapján ez már nyilvános terv. Ezért minden háborúpárti politikus óriási veszélyt jelent ránk, magyarokra, legyen az illető magától teljesen hülye, tudatos hazaáruló, magyargyűlölő, vagy szimpla megfizetett zsoldos, vagy ezek valamilyen keveréke. A háborúpártiak elszigetelésén és az óriási békepárti többség fenntartásán múlik a sorsunk, mert már nemcsak a szuverenitásunk a tét, hanem az életünk is. Újra.

Vezető kép: Szentpétervár, 2023. május 23. Hadkötelezettség alá vont és a frontvonalra induló orosz férfiak búcsút vesznek szeretteiktõl a szentpétervári Szentháromság-székesegyház elõtt 2023. május 23-án. MTI/EPA/Anatolij Malcev


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már a szólásszabadságnak is annyi Brüsszelben, most lesz az utolsó olyan EP választás, amikor még megállíthatjuk a kommunistákat

  A Kedves Olvasó hunyja le a szemét és képzelje el, hogy egy gyönyörű virágos rét …

23 hozzászólás

  1. Fegyőr és Lilike is mehet lelövetni magát! Szutyok, agyatlan selejtek.

    • „Ezért minden háborúpárti politikus óriási veszélyt jelent ránk, magyarokra, legyen az illető magától teljesen hülye, tudatos hazaáruló, magyargyűlölő, vagy szimpla megfizetett zsoldos, vagy ezek valamilyen keveréke. ” Akkor tessék összeszedni őket és nem berosálva a mit szónakl ehhez Brüsszelben mumusoktól, várja őket Recsk sok szeretettel a mi Magyarok biztonsága érdekében!

  2. félek ez így igaz.

  3. Kicsit nem ismeri a skálákat a szerző. Ha az oroszok mind a 2 millió katonat amit ki tudnak állítani összehívják a frontra és a NATOnak ki kell állítani egy ennek megfelelő 2 milliós sereget akkor Magyarországnak népesség aranyosan kb 20 ezer katonával kellene csatlakoznia. A virusnak 3 szor ennyi áldozata volt es nincs semmi szó arról hogy össze fog omlani a népesség.

    • Janos 2023-05-29 : 18:38

      1/USA , Kanada szerinted népességarányosan állítana ki sereget?
      2/ A német, holland, belga stb. cicafiúk szerinted mennének Ukrajnába meghalni lakosság arányosan?

      • Ugyan. Valahogy elérnek, hogy csak nekünk kelljen menni harcolni.
        Lehet, hogy megint megigernek,
        hogy visszakapjuk a külhoni teruleteinket, vagy ilyesmi.
        Röhej, hogy megismétlődhet a don-kanyari tragédia.

      • Budai: Nem nagyon értem miről beszélsz, mindegyik említett országban messze nagyobb a hadsereg mint Magyarországon, reguláris és tartalékos, meg lakosság arányban is. Te komolyan azt hiszed hogy egy orosz amerikai háborúban az amerikaiak csak ott üldögélnek otthon amíg itt Magyarországon kiképeznek 200 ezer embert? (Csak referencianak, a teljes magyar hadsereg, tartalékos okkal együtt nincsen 50 ezer ember)

        • a 20 ezres magyar harcoló alakulat nevetséges
          A 200 ezer lesz harc esetén a realitás.
          Más kérdés hogy Mo. csak 50 ezres alakulatot bír most kiállítani a ,,szövetségeseink” követelménye 200 ezer lesz

        • Ha sajnos bekövetkezne az a helyzet, hogy Magyarország is belekényszerül a háborúba az ilyen Janos világlátású emberek elsőként húznak el jó messzire, Új Zélandra, Déli Sarkra, a Holdra.

        • Arányosan — lakosság- és fontosság-arányosan — eddig hányan jöttek ide Kanadából és USA-ból megdögleni?

    • Nem igazán értem milyen skálákat ne ismerne a cikk szerzője de mindegy is mert nem erről beszél. A COVID halottakat idehozni megint csak butaság mert más ugyebár az érintett réteg mint egy háborúban. Az egyéb statisztikákat nézve szigorúan elvileg és lélekszámra vetítve az ugrik össze tudnának ütni egy ca. 2 milliós sereget de mint ezt megtanulhattuk a lényeg a harcértéken van. Ami meg ugye nem lenne. És ezzel agyonvernék a tanuló ifjúsággal kezdve a leginnovatívabb korosztályt is.
      Ebből mint elvi plafonból ki lehet indulni (ha kéne) de ennyi mamelukot etetni, öltöztetni fegyverezni és főleg kiképezni is kéne. A háború elején valós értéken számolva talán lehetett úgy 500e fő katona.
      Ennyi férfi eltűnése (rokkantság és halál) már demográfiai katasztrófa egy időközben 22-23m-ra fogyott országban.

      Amúgy a cikk hangulata borzalmasan nemzethalálos, de tényleg az az igazán kétségbeejtő, hogy minden túlélési ösztönömet bevetve sem találok ellenvetést ami diszkvalifikálná ezt az, egyelőre elméleti eseménysorozatot. Az, hogy a drágalátos ÉJU (és nem csak a germánok) Untermensch-nek néz egy teljes régiót az a napnál is világosabb. Ez elől max. az osztrákok tudnak menekülni. Ez csak egy tranziens, egy látszat, hogy most éppen csak a magyarok a bad boys. Fog ez változni, tuti!

      Végezetül hatalmas teljesítmény lenne ebből az őrületből kimaradni és ezért nézegetem döbbenettel vegyes haraggal az ilyen KajiGeji típusú, lefizetett mihaszna agyi egysejtű abortuszmaradék erkölcsi bűzbombákat amikor arról rikácsolnak, hogy de de, mi csak játszunk katonásdit mert különben…. Lehet, hogy a belpolitikában kissé béna az OV de külpolitikai meglátásai és előre látása tényleg bámulatba ejtő. Csak nehogy egy olyan ál RAF ál merénylet essen meg mint a Dr. Alfred Herrhausen-nal!

      A pérába! Megint a rossz oldalra álltunk!

      • Látszik, hogy nem érted milyen skálákat nem ismer a szerző, mivel te se ismered. Mit jelent ez hogy 2 milliós sereget össze tudna ütni a NATO? Csak jelenleg 3.5 milliós aktív katonasága van a NATOnak, ezen felül közel 3.5 millió tartalékossal. Ez 7 millió ember aki már ki van képezve és a katonaság a fő foglalkozása. A hadi büdzsé meg közel 1000 milliárd dollár.
        Referenciának oroszországnak kb 80 milliárd a kiadása (8%-a NATOnak) és 3 millió össz serege van (kevesebb mint fele).

        Ha meg azt nézi valaki hogy melyiknek van hosszútávú hátországa (1 milliárd ember / 150 millió), (50 ezer milliárd dollár GDP / 2 ezer milliárd dollár GDP) ott is egyértelmű a helyzet.

        Ha ezeket mind figyelembe veszi valaki akkor az orosz / nato erő úgy aránylik mint németország / magyarország. Konvencionális harcászatban ugyanúgy semmi esélye az oroszoknak NATO ellen mint magyarországnak elfoglalni németországot.
        Egyedüli joker az az atomfegyverek.

        • 2 millió = Ukrajna.
          Ne tegezzen hanem figyeljen jobban!
          Hogy mennyit ér az európai NATO azt látjuk jól.
          Ettől persze még erősek (USA meg a törökök).
          Amúgy meg üres hablatty amit ír.

          • A cikk arról szólt hogy mi van ha a NATO/EU is bevonódik ténylegesen oroszok elleni háborúba, erre írtam a kommentem hogy a cikk szerzője hülyeséget beszél hogy ha azt hiszi 2 milliós sereget olyan nehéz lenne kiállítania NATOnak. Erre te írogattál valamit „ugrik”-ról amit én NATOként értelmeztem (nem ismerem ezeket a rövidítéseket 🙂 ) hiszen erről volt szó, senki nem beszélt ukránokról sehol, és ezért jobban kifejtettem az eredeti témát. Nem csak a törökök erősek, sőt, Franciaország és az egyesült királyság fontosabb katonailag.

        • Persze, és használnák is.

  4. Ez a háborús uszítás hasonló, mint az első világháború előtt volt. Persze minden ilyen hülye háború párti úgy gondolja, hogy nem ő, hanem harcoljanak mások és ő majd a TV előtt szurkol nekik. Ezeknek a tyúkeszűeknek fel kéne eleveníteni, hogy mivel jár egy háború. Borzalmas szenvedésen ment át a világ, mind a két világháború idején. Hazánkban a második világháborút követően akkora éhezés volt, hogy a gyerekek is éheztek. (Én is kisgyerek koromban mindig éhes voltam)

  5. Nagyon jó a cikk, hajszálpontosan ezt mondogatom már hónapok óta én is. Ezért is nagyon fontos most nem eröltetni a kilépést, és bármennyire is megalázó állandóan behódolni és hozzájárulni mindenféle szankciókhoz, de akiidőt nyer, életet nyer. Minap olvasom egy német újságokat olvasó kommenttársunkat, arról, hogy mennyire nem ismernek és mennyire gyűlölnek bennünket magyarokat nyugaton (nem beszélve drága területbitorló szomszédainkról) . Például a német kommentelők a bennünket épp most szapuló és vétó meg soros elnökségi jogunkat megvonni akaró Soros csőcselékről szóló cikknél 94% volt a gyűlölködő hozzászólás és a legenyhébb jelző ránk a „magyarok paraziták” minősítés.
    Ilyen környezetben minden lépés arra szolgáljon, hogy fennmaradjunk, mert 100%-hogy az ukránok után minket magyarokat akár meg is szállnának, és erővel fogdosnák össze a férfiainkat, hisz nem háborút megnyerni küldenének, hanem direkt kiirtani.
    És nem lehet nem észrevenni, hogy az özvegy ukrán, magyar nőknek kettős szerepet szántak Sorosék: a muzulmánok hárembörtönbe szánt ágyasai + minden muzulmánra való napi 14-18 órás rabszolgamunka, ahova a muszlim főfeleség uralma alatt a fehér nőket és fehér apátlan gyerekeket reggelenként a muszlim „családfő” fuvarozza el a gyárba, boltba, földekre dolgozni és felvenni a munkabérünket, s így is mi tartanánk el az összes muzulmánt az elfoglalt saját lakásainktól és vagyonunktól , szabadságunktól és hazánktól is megfosztva.
    Egy dolog biztos: én az összes hazaárulót és háborús uszítót fel fogom tenni a halállistára, és sokunkkal együtt akitől el akarják venni a fiait, férjeit szép csöndben ki fogjuk nyírni őket…

    • Ne reménykedjen, addigra már rég visszrepulnek Kanadába, de legalább a bécsi lakasaikba.
      Csak a Fegyor felek fognak a repülőgépek után szaladni. De előtte még felmarkoljak a kasszát.
      Ez bolsevik tradíció, a vérükben van.

    • teljesen reális a véleményed.
      nem akarom ismételni, nagy örömmel mondanám hogy hüjjeség amit írsz csakhogy nem az……

  6. A jelenlegi feminista társadalom parancsára nem vagyok hajlandó harcolni, és pont.

    • Ez a gondolat már megjelent már : Gerilla – Franciaország végnapjai – Laurent Obertone regényében is, amikor egy hazájáért a halálba menő francia tisztnek petíciót ad át egy csoport LMBTQ, meg VOK aktivista, hogy nem eléggé biztosít a katonaság nekik jogokat. Megkérdezi a tiszt magától? Ezekért?

  7. Aki nem akar magyar katonára áldozni,nem akar magyar katonaságot,az majd áldoz idegen katonákra!Régi mondás után szabadon.
    Amelyik népnek nincsen,vagy csak csekély fegyveres ereje van,az a megsemmisülés közelébe ért!Nem kell az ellenséges ,minket már többször invázióval megfenyegető hohol szörnyállam mellett fegyvert fogni,hanem fel kell készülni a “különleges katonai művelet” utánra,ha lehet,mind katonai,mind ideológiai,mind gazdasági szinten.
    Nem volt szerencsés az,hogy a nyugati “barátaink”megkeverték a viszály poharát,és megpróbálták az ország belső harmóniáját megbontani.Ehhez a kormánypárt egyes köreit,a fundamentalista szélsőséges magyargyűlölő ellenzéket és a befolyásolható szerencsétleneket használta fel.Nem segít a helyzeeten az infláció,az oktatással és az egészségüggyel kapcsolatos buta intézkedések,az apparátus frekk hangneme sem.
    Könnyen előfordulhat,hogy nemsokára a Nemzetnek élet-halál harcot kell folytatnia a túlélésért,édes Hazánk,csalágjaink,kultúránk,fizikai létünk megmaradásáért.
    Ha nem sikerül,nem Kárpátalja tér vissza,hanem az Anyaország csatlakozik a “zakarpattya oblaszt”-hoz!

  8. csakafidesz

    Hogy is volt anno? „Mire a levelek lehullanak..”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük