Karácsony végre Klicskóval szelfizett, ez a hónap legnagyobb ellenzéki teljesítménye


Az árnyékkormány megalakításának heroikus tette után itt az újabb ellenzéki diadal, Karácsony Gergely talán megtalálta a Klicskót. Habár Dobrevék valószínűleg az árnyékkormányinfó megtartásával überelték a főpolgármester bravúrját.

Viszont az is igaz, hogy Klicskó nagydarab erős férfi, nem kis bátorság kell hozzá, hogy valaki a közelébe merészkedjen és passzív angolul akarjon vele kommunikálni. Habár KariGeriből kinézem, hogy úgy kellett lebeszélni az aktív orosszal való próbálkozásról.

Elkezdődött végérvényesen az őszi politikai szezon a parlamenti munka kezdetével. Kiélvezhetjük, hogy milyen is egy Hadházy Ákos nélküli parlament, közérzetjavító intézkedésnek ez is elmegy. Sok kellemetlenebb foglalkozás van, mint a parlamenti képviselőség, főleg mint a kormánypárti képviselőség, de sokan fordulnak vissza az unalmas belégjeik vagy exeltábláik vagy akár a lapátnyél felé is, ha arra gondolnak, a képviselők is megszenvednek a napi betevőért. Ugyanis azoknak meg kell hallgatniuk rendszeresen az ellenzéki képviselők felszólalásait.

Az ellenzék az Államvédelmi Hatóság, a letartóztatott osztályellenségre vonatkozó jelmondatát vallja ugyanis magáénak, vagyis annak “korszerűsített változatát”: Ne csak őrizd, gyűlöld is!

Vagyis ne csak az ellensége legyél a kormánynak, hanem minden fideszest gyűlölj is!

Ez nem csak abban nyilvánul meg, amit az Országház többre érdemes falai között összehordanak, hanem arra a fájdalmas primitívségre is, ahogy ezt általában teszik.  Tulajdonképpen tisztában vannak vele, hogy intellektuálisan nem nagyon képesek fogást találni a kormánypártiakon, annak ellenére, hogy kedvenc önigazolásuk az, minden fideszes buta, mint a tanyasi föld. Az egyetlen módjuk a pusztításra és a bosszúra, hogy bődületes baromságokat beszélnek össze-vissza, amit agysejtgyilkos meghallgatni.

Szabó Tímea például akkora baromságokat tud mondani, olyan mindent átható gyűlölettel, hogy senkinek nem hiányzik Szél Bernadett. Tényleg mi van vele? Biztos Amerikában van egy képzésen. Az, hogy Gurmai Zita a minden kommunista tömeggyilkossal jogfolytonos MSZP egyik képviselője a független Magyarország parlamentjében, valószínűleg a Magyar Dolgozók Pártjának utolsó gonosztette a magyar nemzet ellen. Gurmai Zita politikai karrierje egy hatalmas védőbeszéd mindenfajta elitizmus mellett, csak abban reménykedhetünk, hogy talán egy elfogadható főzési tudománnyal rendelkezik és így járult hozzá valaha a közjóhoz. Habár feminista is, úgyhogy lehet, fizetős menzaként üzemeltette a családi konyháját a közeli rokonai számára és minden pénteken finomfőzeléket csinált.

Engem különösen az ragad meg az ellenzék tökéletes szellemi jelentéktelenségében, hogy egyszerre képesek lelkesen támogatni az EU szankcióit és támadni a kormányt azért, hogy azok közül a kevésbé veszélyesen ostobákat, amelyek nem napok alatt nyírják ki Magyarországot meg egy csomó másik EU-s tagország gazdaságát is, az annyira követelt európai egység fenntartása érdekében és az ellenvéleménye hangoztatása mellett, megszavazta.

Abban is biztos vagyok, hogy nem kezeljük értékén az ellenzéki kampányfinanszírozással kapcsolatos ügyeit. Ezt az ellenzéket külföldön képezték ki, külföldről pénzelik, külföldi módszereket alkalmaz (nem kampánymódszereket, még csak nem is propagandamódszereket tanul meg a külföldi finanszírozói képzésein, hanem látványosan titkosszolgálati technikákat) vagyis nehéz őket hazai politikai tényezőként tekinteni.

A magyar ellenzék az Európai Birodalom képviseletében van jelen az országgyűlésben. Tulajdonképpen jó hír az, hogy a magyar baloldal, vagyis a liberálisok emberi és intellektuális minőségben ezt a szintet tudják hozni főállású hazaárulóban. Nem a magyar nép van elkorcsosulóban, hanem a magyarországi progresszió, amely Jászi Oszkártól és Szabó Ervintől jutott el Tordai Bencéig. Jó kis mondat ez, egyszerre rohadt sértő mindhárom érintettre. És mindegyik meg is érdemli.

Szerintem Brüsszel és CIA is feladta azt az ambícióját, hogy Magyarországon valami bábkormányt állítson fel a választások meghekkelésével. Az ellenzéki értelmiség és az ellenzéki törzsszavazók ugyanis annyira hülyék, hogy még évekig MZP és Gyurcsány között fognak vacillálni és Gelencsér Ferencet remélik az új Fegyőrnek. Mert szerették azt az érzést, amit a Momentum hozott, bepancsoltak az Orbánnak az olimpiával, és lehetett rajongani egy új messiásért, aki majd legyőzi a sárkányt. Ez az érzés mindig elmúlik, de mindig újra és újra vágynak rá.

Most már viszont az a projekt a tartótisztek részéről, hogy a végső győzelem után kívülről fogják igazgatni a magyar tartományt, és így szelfi szinten kell jóllakatni például a főpolgármestert, aki balszerencséjükre 2024-ig még a nyakukon marad.

De a végső győzelem messze van, Karácsony Gergely meg most törheti a fejecskéjét, hogy melyik Klicskó volt az igazi, ha egyáltalán bármelyik is? Hát nem mindegy?


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Boszorkány az, aki elvarázsol, ha nem kérsz tőle bocsánatot

  Mint az közismert, a Magyar Varázslószövetség (MVSZ) kettészakadt pár évvel ezelőtt, a Vasorrú Bába születési …

hozzászólás

  1. Ungarn über alles !

    az hogy Fegyőrék “bepancsoltak” az olimpiának és Orbánnak, jövőbelátás híján már nem is nagy baj !
    természetesen nem a gyogyós-iskolásokat mentegetem, csak a jelen gazdasági állapotunkat konstatálom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.