Jakab Péter frakcióvezető, a Jobbik elnöke (j2), valamint Potocskáné Kőrösi Anita, Z. Kárpát Dániel (b2) és Dudás Róbert épp a szebb jövő felé menetel. MTI/Soós Lajos

Potocskáné támadásban, Bokros és egyéb abszurditások


Nehéz időket élünk akkor, amikor egy Jakabnak egy Potocskáné lehet a gyilkosa. Különösen az az érdekes, hogy Potocskánék és Jakabok mozognak Európa-szerte, felpattanva a nagypolitika színpadára, hogy aztán tettek híján merüljenek a feledésbe. Arról nem is beszélve, hogy Jakab afféle Kőműves Kelemenként asszonyt áldoz, hogy álljon a vár, hiszen a nő már megy a “hatalomból”. Tanulság: akinek egy Potocskáné a legfőbb szövetségese, annak hamarosan egy Potocskáné lesz a legnagyobb ellensége is.

Ha Potocskáné kicsinálja Jakab Pétert, a magyarországi ellenzék egy olyan jelentős krumplifogyasztót veszít, aki bármely más európai országban akár egy hatpárti koalíciós kormány miniszterelnöke is lehetett volna. A miniszterelnökök manapság nem az eszükről, a jóindulatukról és a nagyvonalúságukról híresek; a horvát miniszterelnök már ki is akadt, hogy a horvát autósok Magyarországon annyiért kapják a benzint, amennyibe az kerül, és nem a magyar állampolgároknak járó kedvezménnyel.

Bezzeg ilyenkor szeretnének a Szent Korona alattvalói lenni, ha olcsó a benzin.

Az INA-ban, a helyi Molban megszerzett magyar (Mol-) többség bezzeg nem tetszett nekik, mert nem fosztogathatta a horvát elit egy része tovább a nemzeti olajvállalatukat. Az is egy érdekes megközelítés, hogy az EU-ban egy ország nem hozhat olyan rendelkezést, ami a saját állampolgárait pozitívan különbözteti meg a többi EU-tagállam polgáraitól. Ennek a logikának a mentén minden jó magyar kormányzati intézkedést meg lehetne torpedózni, hiszen azok a magyar embereket érintik pozitívan, és nem pedig azokat a szíriai illetőségű, afgán nemzetiségű egyéneket, akik LMBTQ-személynek adták ki magukat, hogy a németek befogadják őket.

MZP-ről kiderült közben, hogy a védőnői hálózatot is ki akarta csinálni (feltehetőleg a felesége instrukciói alapján). Persze ezt is cáfolja, ő ilyet soha nem akart, a többiek csak terjesztik róla ezeket a valótlanságokat. Az ellenzék sokszínűsége nyilván abban teljesedik ki manapság, hogy teljesen ellentmondó állítások is igazak velük kapcsolatban. A védőnői hálózatot egyszerre akarta megszüntetni és fejleszteni az ellenzék. Ez csak a Fidesz aknamunkája miatt nem vált lehetségessé, és az is biztos, hogy Gyurcsány keze is benne volt a dologban. Potocskánét is a Fidesz tüzeli.

Még szerencse, hogy csapataink a keleti fronton dinamikusan nyomulnak előre. Ennek csalhatatlan jele, hogy a Moszkva bevételéről szóló tudósítások már megtalálhatók az Index, a 444.hu és a Telex.hu szerverein (2022. januári dátumokkal).

Az olajembargóval kapcsolatban nyíltan ki kell mondani, hogy van az a helyzet, amikor Magyarország csak rituális öngyilkossággal tudja kifejezni az Európához való tartozását. A sírt, hol nemzet süllyed el, osztrákok, szlovákok, ukránok, horvátok és románok állják körül, majd megbeszélik az új határokat. A rohadt ruszofil szerbek nem kapnak semmit. Amilyen szerencsénk szokott lenni, ezek a barmok még a végén képesek lesznek a mi feldarabolásunkon történő összeveszésükkel kapcsolatos háborújukat nálunk megvívni.

Teljesen olyan, mintha az első világháború után lennénk és a vesztesek megbüntetésében kéjelegne a világ. Habár az oroszok esetében mintha sietnének egy kicsit, a végén még olyasvalakinek kell magyarázkodniuk, aki győztesnek gondolja magát.

Az EU most éppen az orosz pátriárkát akarja háborúügyileg szankcionálni, mert az támogatja az országa területszerző háborúját. Magyarország meg blokkolja ezt, olyan józan észről téve tanúbizonyságot, ami nagyon rossz hatással van az ateistákra, és azokra, akik szankcionálásfüggőségtől is szenvednek. A vallásszabadság és a gondolatszabadság érdekes értelmezése történik. Ezek szerint például az EU úgy gondolja, hogy a keresztény egyházak és az egyházi vezetők is felelősek az államuk cselekedeteiért. Az iszlám esetében vajon mi lehet az álláspont? Amúgy az orosz egyházi vezető egy ex-ateista, kommunista ország szülötte, akinek az orosz hatalomhoz és a “cárhoz” való viszonyát nyilván ennek alapján kell megítélni. Semmi befolyása nincs a hatalmi folyamatokra, és a szankcionálása csak arra jó egyébként, hogy bosszantsuk az oroszokat vele. A helyes megoldás az lenne, hogy nem kellene tudomást venni az orosz ortodoxok vezetőjének politizálgatásairól. Partikuláris az, semmi több.

És a magyar középosztályt eszelősen gyűlölő, félig, lélekben már teljesen Romániába emigrált Bokros Lajos is előbújt a dögkútból, ahol békeidőben lappang, hogy örömködjön egy kicsit a kívülről begyűrűző infláción, és kijelentse, hogy minden fillér felesleges, amit a kormány a középosztályra költ.

Bokrosról talán Szanyi kapitány találta azt mondani, amikor Gyurcsány bukása után néhány elmebetegben felmerült, hogy miniszterelnököt csináljanak belőle: Bokros olyan, mint a neutronbomba, az emberek elpusztulnak tőle, csak az infrastruktúra marad meg. A román jogállamba szerelmes pszichopata újfent bizonyította, hogy a magyar balliberális közgazdászok valószínűleg Magyarország elpusztítására és a magyar nemzet kiirtására lettek kitenyésztve. Bokros csak akkor boldog, ha magyarok tömegei szenvednek, és ez még látszik is rajta. Bokros persze gyári hibás, az álcázási funkció teljesen kimaradt belőle. Olyannak látszik, amilyen valójában a fajtája. És a Hírklikk ad neki nyilvánosságot!!! Ezek szeretnek ártani maguknak…

És még Pride-hónap is lesz! A Pride-hónap az aktuális Pride-év azon része a Pride-évtizedben, amelyben a szokásosnál hangsúlyosabban hívják fel a figyelmet a heteroszexualitás tarthatatlan voltára.  Ugyan még nagyon az elején vagyunk a Pride-évszázadnak, de annyi mindenképpen elmondható, hogy a Pride-évezred nem indul a kellő lendülettel, mert még látni egymással csókolózó lányokat és fiúkat (jól értik, egy lány és egy fiú egymással) a városmajori padokon.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Ukrán véralgebra

  Az ukrán vezetés saját elmondása szerint naponta 100-200 katonájuk esik el a fronton. A sebesültek …

9 hozzászólás

 1. Megérdemli a jákób a pot-ócskánét!

 2. régi nóta

  Puccsoskáné mi van a kosárban?
  -_A főnököm feje, keze,lába.

 3. Tanár: – Mi a pride?
  .
  Hallgató:- A pride az, amikor fizikailag és mentálisan is magukból kivetkőzött szodomiták, rendőri védelemmel őrjöngenek a főváros sugárútjain.
  .
  Tanár: – Btk-ba ütközik-e a szexuális exhibicionizmus?
  .
  Hallgató: – Igen, de csak akkor, ha a 12. ker Maros utcában sétálva, egyedül lógatja kifelé a gatyájából. Akkor a rendőrök azonnal üldözőbe veszik, leteperik, letartóztatják és büntető eljárást indítanak vele szemben.
  .
  Tanár:- Milyen jogi következtetés vonható le a fentiekből?
  .
  Hallgató:- Egyedül bűncselekmény, tömegesen elvitathatatlan emberi jog.

 4. Ungarn über alles !

  nem mondom két olyan ótvaras ribancz miatt habzik a balfertály pöczegödre, akik ránézésre még a kamionsoron se kaphatnának plattzot !

  • Hát, egy ilyen mamuszos, aszott, amorf, lógócsecsű tehénre cserélni 3 fiát és a csinos feleségét, biztos megérhette neki.

 5. Jobbik: tahó tahovának farkasa és fordítva. Bokros Lajost a Jobbik élére! Zsiga Dani meg lehetne “hejettes”, és Bengáné Bordély Ildikó (mert most már bárkit fel kell venniük, aki kapható bármire) meg diploma igazolási és hejesírási igazgató…

 6. Kedves Paranoid Android, ezeket az eseményeket úgy lehetne összefoglalni, hogy Potocskáné dominának öltözve ostorral a kezében hajtja a prájdon Jakobot, akinek krumplis zsák van a fején, a testén műbőrdzseki és bőrtanga, közvetlenül mellette az ateista Bokros Lajos kutyamaszkban és női tangában. Négykézláb másznak vonyítva a felvonulás élén, Potocskáné sűrű ostorcsapásaitól megrészegülve. A védőnőnek öltözött Márky és Márkyné az ölében babusgat egy-egy kedvezményes árú benzint tartalmazó kannát, miközben bőszen magyarázzák egymásnak, hogy semmi szükség rájuk (mármint önmagukra, de a benzinre se, mert égnek ők anélkül is eléggé), ezért ha hazamennek a prájdról nem is fognak csinálni soha többet semmit, esetleg csak megcsóklásszák egymást és küldenek egy anzixot Bokrosnak a Havasokba.

 7. Mi állunk megint egyedül az
  abszurditások utjában?Sajnos
  a pénzért mindenre képes,
  magukat politikusnak képzelő,
  ellenzékiek nagy kárt okoznak.
  Amivel nem értek egyet az
  hogy Kiril sancionálása csak
  az orosz bosszantása.Nem,
  ez egy ujabb macskakő az
  ateizmust épitő uton.

 8. Szövérdi Péter

  Külföldi lapban olvastam (női név a levél alatt): Milyen undorító, amikor egy férfi és egy nő csókolózik! Bezzeg két összefonódó női test!
  A válasz rá: Milyen kár, hogy a kedves szülei nem így gondolkoztak!
  Remélem, a lapot nem szüntette meg a gondolatrendőrség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.