Iskolások a lelátón a labdarúgó Nemzetek Ligája 1. fordulójában játszott Magyarország - Anglia mérkőzésen a Puskás Arénában 2022. június 4-én. A mérkőzést az UEFA-szankciók miatt zárt kapuk mögött játsszák, de 14 éven aluli gyerekek lehetnek a helyszínen. MTI/Szigetváry Zsolt

Amikor a fehérek elleni rasszizmust hívják antirasszizmusnak avagy fütyüljetek csak magyar gyerekek!


A szavainknak és a cselekedeteinknek van “jelentése”. Ideje, hogy erről az “antirasszizmusba” belepistult Nyugat is tudomást vegyen. A “sportesemények” előtti “térdeplés” politikai eseménnyé teszi a sportrendezvényeket is, mert egy politikai cselekedetnek ilyen jelentése is van. A politika politikává teszi azt, amibe belekeverik. A sport politikává alakítása a diktatúrák sajátja. Csak akkor nézhetsz meg egy angol bajnokit, ha az elején egy jelentős adag politikát is fogyasztasz hozzá.

A térdeplés jelentésével a térdeplők, jelesül az angol futball válogatott tagjai teljesen nyilvánvalóan nincsenek tisztában. Nem politizálni jöttek Magyarországra, hanem focizni. Egy focistának egyébként sem ideológiailag, sem politikailag, sem történelmileg nem kell képzettnek lennie. Nem is várjuk el tőlük. Azt annál inkább, hogy ne ugassanak bele olyan dolgokba, amely a jól fizetett angol focisták szellemi horizontján túli homályba vész. Persze már ha önként teszik. De hát nem azért teszik, hanem azért, mert nem tehetnek mást. Viszont most a vereség után jól jön nekik, hogy nem a meccsel kell foglalkozniuk, hanem azzal, hogy értelmezgetik, több tízezer 14 év alatti magyar gyerek miért is fütyült. Azt szeretem a liberálisokban, hogy mindig teljesen tisztában vannak más emberek motivációival.

Mindig biztosak benne, hogy valakit a többi ember nem az egyedi tulajdonságai vagy a bunkó viselkedése miatt utál, hanem azért, mert fekete, mexikói, LMBTQ-személy, esetleg kövér (a sor korlátlanul folytatható). A baloldali progresszió nagyobb dicsőségére a zsidók viszont már nem nagyon hivatkozhatnak erre, akkor sem, ha tényleg antiszemitizmusról van szó. A ciszheteró vallásos zsidókról ugyanis kiderült, hogy fehérek, és különben is a holokauszt elhomályosítja a feketéket és az LMBTQ-személyeket érő rendszerszintű elnyomást és ez ugyebár megengedhetetlen.

Tehát nekünk, valamint a magyar 14 év alatti gyerekeknek nem csak el kell viselnünk, hogy egy sporteseményen agresszív politikai tevékenység zajlik, hanem az ángliusok szerint még csatlakoznunk is kellene hozzá, hogy kifejezzük, mi magyarok szörnyű dolgot cselekedtünk, amikor az angolok több évszázadnyi tömegmészárlásaik keretében egy csomó feketét is legyilkoltak, rabszolgaságba taszítottak, meg kiraboltak. Tessék mondani ez egyébként az indiaiakra is vonatkozik? Nem mintha az angolok a skótokat és az íreket nem gyilkolászták volna pont olyan lelkesedéssel, mint bárki mást. És az USA meg a gyarmatuk volt, szóval az újangliai fehérek rémtetteiért is ők felelnek. Ja, és az indiánok?

És egyébként mi más lenne a jelentése ennek a térdeplésnek, letérdelésnek, betérdelésnek, ha nem az, hogy engem éppen térdelésre kényszerítenek? Az egyik angol játékos teljesen magától értetődően el is ismerte, hogy “sokat beszélnek erről”, vagyis kötelező “Szabad Nép” félórák keretében tartják az esetleg aranyhal memóriájú labdarúgók fejében, hogy rasszizmus van és nekik az az elleni küzdelem a főfoglalkozásuk és nem a labda kergetése és az ellenfél kapujába juttatása.

Az is egy érdekes kérdés, hogy a térdelés értelmezhető-e angol-ellenes gesztusnak, mert akkor minden rendben van. Mi bosszút is álltunk mindenért, megvertük az angolokat (fociban). Még ki is fütyültük őket, mi a franc bajotok van?

Én személy szerint véglegesen akkor undorodtam meg minden liberálistól, pedig az SZDSZ létezése erre pár milliónyi okot azért szolgáltatott 2010 előtt, amikor a BLM elmebaj elején fehér és fekete bőrű BLM tüntetők azt követelték a rombolást éppen megakadályozni akaró rendőröktől, hogy azok térdeljenek le előttük és akkor abbahagyják a balhézást.

A rendőri egységet egy szőke hajú rendőrnőci vezette, aki ebbe belement és meg is térdeltette az embereit a csürhe előtt. Azt meg végképp nem értem, hogy a Hamilton-jellegű angoloknak miért is kell térdelniük? Ők kinek is térdelnek be? Ennek a meccsnek az a legnagyobb tanulsága, hogy az angliai sajtó saját magával versenyez undorítóságban. És győz, mindig győz.

Egyébként persze fogalmam sincs róla, hogy a magyar gyerekek fütyültek-e és ha igen, arról sem, hogy miért. De egy jó okot azért tudok a fütyülésre. Felháborító, hogy az angol liberális diktatúrában az adott kérdésben egyébként teljesen fogalmatlan embereket egzisztenciális fenyegetéssel, propagandával és agymosással arra kényszerítenek, hogy letérdeljenek, vagyis egy egyébként teljesen értelmezhetetlen gesztust tegyenek, más országok állampolgárainak megfélemlítése és befolyásolása céljából. Kéretik úgy venni, hogy én is fütyültem.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Ukrán véralgebra

  Az ukrán vezetés saját elmondása szerint naponta 100-200 katonájuk esik el a fronton. A sebesültek …

15 hozzászólás

 1. Hajdu János

  Ezeknek a térdeplőknek talán egy táblát kellene mutatni: ha már leereszkedtetek, akkor hajrá cumi

 2. Persze, hogy fütyültek a gyerekeink, mivel láthatóan messze több az IQ-juk mint az angol focistáknak. Ők ugyanis tudták, hol élnek, miért nem az apjukkal mehettek ki a meccsre, ezzel ellentétben az angolok azon lepődtek meg, hogy a nézőtéren tisztafehér emberkék, akiknek apját, nagybátyát, nagyapját kitiltással megalázták, és egy magyar gyerek ezt nem méri föl ésszel?
  Ugye azt is nyilatkozták, hogy ők nevelési célzattal térdeltek, hogy a gyerekek jó példát láthassanak.
  Ja-ja, hát az angol gyerekek tényleg láthatnak megalázásból térdelést. A szüleik térdelnek és úgy nyalják a muzulmánok alsó fertályát.
  A magyar gyerek meg nem akarja ezt csinálni…

  Amúgy ha egy focista nem képes a csapattársaival összefogva nemet mondani, ha ráparancsolnak a gazdái, akkor legközelebb az LMBTQ lobbi azt írja elő, hogy csak az lehet fizetett focista, akik transz, és levágatja a himbilimbijét, azt is ilyen készséges látványos módon fogja teljesíteni? Állítólag (régebben) ez férfias sportnak számított. De aki letérdel az már nem férfi, csak egy gyáva fizetett labdakergető bohóc.

  • csakafidesz

   Az angolok már azon lepődnek meg, ha idejönnek, hogy “Jé, itt mindenki fehér..” Csodálkoznak, hoghy fehér gyerekek üldögélnek a lelátón. Londonban egy színes negyedben laktam, és bementem az élelmiszerboltba ahol a pénztárostól kezdve az összes vevőig mindenki fekete, vagy tejeskávé színű volt. Elég kellemetlen pillantásokat vetettek rám, de a fekete pénztárosnő normális volt, hiszen én is a bevételt gyarapítottam..

 3. Az angol focisták valószínűleg az edzés egy részét arra szánják, hogy a meccsentérdelést jól begyakorolják, sípszóra térdre, következő sípszó felállás fejleszegés, valahogy így. Nem lepődnék meg ha a futballdressz kötelező eleme lenne a térd protektor, nehogy a kényes angol fenegyerekeknek a térdére bütyök nőjön. Premizálást is el tudok képzelni, az a játékos aki minél meggyőzőbben tud térdelni, plusz kalóriapénzt kap.

 4. Tudományos libsizmus

  A négerek a földkerekség legnagyobb rasszistái.

  1990-ben Zürichben véletlenül betértem egy kocsmába, ahol rajtam kívül mindenki néger volt. A felszolgáló megkért rá, hogy a saját érdekemben távozzak. Látta rajtam, hogy nem vagyok bennszülött svájci köcsög.

  1996-ban egy regensburgi kocsmában szóba elegyedtem egy Németországban őgyelgő négerrel, aki minden további nélkül közölte velem, hogy a fehér ember az ragadozó (Raubtier). Erre bátorkodtam neki azt mondani, hogy ezt az angolokkal és a franciákkal beszélje meg. Úgy nézett rám a néger, mint egy ufóra.

  Nyilván magam sem tudok megkülönböztetni egy nigériai négert egy dél-afrikai négertől. Így nem vádolom semmivel a négert. Neki a fehér az fehér és be van fejezve.

  Nekem pedig a néger az néger és be van fejezve.

  Egye meg szépen a “nyugat”, amit főzött magának.

  • csakafidesz

   Azért meg lehet különböztetni őket, többféle fekete van. Nem mindegyik agresszív tipus, de jobb félni tőlük. Nem pol.korrekt de ideírom. A legkisebb félreértésből is képeseket vérontásra, és gyakorlatilag mindegyik bicskával a zsebében jár. Jobb erre is gondolni, ha az ember találkozik velük.

 5. “Nyugat-Európát őrület kerítette hatalmába a nemi identitással kapcsolatban, de országunk nem fogja megengedni, hogy ilyen eszméket tanítsanak a gyerekeknek ”
  -Varga Judit

  Márpedig tanítják, főleg középiskolában, minde alkalmat megragadnak a genderfasiszta nézetek terjesztésére, a diákokra nyomást gyakorolnak, egymásnak ugrasztják őket, a normalitás mellett érvelő gyerekeket megalázzák, kirekesztik.

  Juditka, Juditka, a szavak, a mantra nulla értékű!
  Mik a szankciók?!

 6. A világ legnagyobb rabszolga piaca a korabeli Isztambulban volt. Döntő többségében fehéreket árultak.
  Az unokáim megérik-e, hogy angolokat úgy mint a filippínókat fognak kilóra megvenni kőgazdag ázsiaiak, vendég munkás fedőnév alatt.
  Ez a térdelés is jelzi, hogy rajta vannak a projekten.

 7. Az egész rasszistázás a biológia semmibe vétele. Bárhogy is hisztiznek a progresszívek, rasszok pedig vannak, mégis mozog a föld. A humán genetikusok kutatása értelmében az emberiség nagy valószínűséggel kiméra, a különböző rasszok különféle előemberek és a homo sapiens kereszteződéséből származnak.
  Hogy ez mennyire valóság, azt a film szakma tudná megmondani. Kínában, de már török országban is az amerikai filmek nagy többségét újra kell forgatni hazai szereplőkkel, mert a más rasszhoz tartozókat a vásznon nem tudják megkülönböztetni. Az valamennyire segít, ha a jó cowboynak fehér a lova. Különben ezzel mi is így vagyunk.
  A jogegyenlőséget nem érdemes összecserélni a biológiaival, az IQ-ról már nem is beszélve.

 8. Én még mindig fütyülök!

 9. Gratulálok Android.

  Valóban a hülyék nevezik a fehérek elleni rasszizmust, antirasszizmusnak, a libertinus (demokratikus liberális) véleménymonopóliumot szólásszabadságnak.

 10. Úgy érzem,hogy a remek srácaink megnyugtattak a füttykoncerttel.
  Létezik még a MAGYAR és NORMÁLIS is!

 11. A sport egy olyan tevékenység ahol
  már nagyon régen minden bőrszin
  árnyalat képviselve van és nagyon
  sok pénzzel meg is van fizetve.
  Tehát miért a sportarénában
  tiltakoznak a rasszizmus ellen.
  Talán meg kellene nézni a bankok
  legfelsőbb vezetőségét hogy van
  ott a másság reprezentálva.
  De meg kell akadályozni hogy a
  sport,ami tudvalevőleg karaktert
  épit nehogy már valami jot is
  tegyen azon kivül hogy megtömi
  a szervezők zsebét.

  • csakafidesz

   A sport területén a feketék jobban teljesítenek, mert erősebb az izomzatuk, így tényleg sok futballista, hivatásos gladiátor fekete az arénákban. Pelé is fekete volt, és a legnagyobb sztár a maga korában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.