Az ellenzék megpróbál a klímakatasztrófába hátrálni az LMBTQ+ katasztrófából, pedig jönnek a migránsok


Az ellenzék a saját mérései szerint is csúnyán bukóra áll az LMBTQ+ elmebaj kapcsán képviselt álláspontjával. Még a saját szavazói között is. Ezt leginkább onnan lehet tudni, hogy az LMBTQ+ problémát pusztán hatalomtechnikai hazudozásként megélő liberális értelmiségiek, véleményvezérek és politikusok feltűnő gyorsasággal hátrálnak ki a történetből, őszintének szánt tekintettel azt állítva, hogy ők sohasem hallottak még nemváltó műtétekről, gyerekek hormonkezeléséről, LMBTQ+ propagandáról az óvodákban és az iskolákban (legfeljebb Orbán Viktortól), sőt, ők mindig is heteroszexuálisak voltak.

Némelyik már azt is sejteti, hogy az soha fel sem merült benne, hogy a szexuális perverziók szenvedéstörténetét iskolai tananyaggá kellene tenni. Ami ugyebár elengedhetetlen ahhoz, hogy a gyerekek még 10 éves koruk előtt megszabadulhassanak a ciszheteróságuktól és szabadon dönthessenek, hogy milyen speciális perverziójú pedofil útmutatásait követik a szexuális érésük során. Szó sem volt ilyenről. Ezt nem az összes amerikai sorozatban lehet látni, hanem csakis egyedül a kormány, meg a jobboldal beszél ilyesmiről.

Sőt, ők csak azért adnak ki mindenféle szexuális elferdülésekkel telepakolt mesekönyveket, hogy a gyerekek értsék, mit akar elvenni tőlük az a csúnya jobboldal.

Pár hónapja, ha emlékeznek, amikor a Facebook meg a TikTok meg a többi förtelem rendszeresen tüntetett el jobboldali véleményvezéreket az internetről, akkor a liberálisok arról kezdtek el gátlástalanul hazudozni, hogy a Facebook őket tünteti el, tiltja le, bünteti meg, miközben a szélsőjobboldalt meg támogatja. És ezt teljesen komolyan leírták. Aztán felhagytak vele, mert valószínűleg annyi kommentet kellett törölniük, hogy nem bírták. Mert már ezt a marhaságot a saját szavazóik sem vették be.

Most, hogy megint olyan hülyeségbe és aljasságba keveredtek, ami a saját szavazóik közt is bukó, már az előválasztási részvételi arányokat is rontja, hirtelen felismerték, hogy klímakatasztrófa van és sosem akartak drag queen-eket küldeni az óvodába szexuális felvilágosítást tartani a heteró gyerekeknek.

Mert klímakatasztrófa van. És különben is, ők mindig támogatták a budapesti olimpiát. Csodálatosak a magyar sportsikerek, habár az élsportra költött minden forint pénzkidobás, a sikeres olimpikonjaink túl sok pénzt kapnak és különben is gerjesztik a nacionalizmust, az ostoba magyarkodást, de hajrá, magyarok. Nagyon oda kell figyelnünk erre a váltásra, mert ugyanúgy egy zagyva hazugság építgetése folyik, mint a gendertémában. Az emberek egy része azért lesz liberális valószínűleg, mert még nyilasnak is túl ostoba. Nem a magyar baloldal züllött le a Jobbikhoz, hanem a Jobbik züllött le a magyar baloldalhoz. Már amennyiben ebben a tartományban a “lezüllés”, mint irány értelmezhető egyáltalán. Pillanatokra vagyunk attól, hogy Jakab Péter is biciklire pattan és éghajlati szakértőként is megnyilvánul.

A probléma nagyságát jól szemlélteti, hogy Merkel német kancellár milyen dumákkal próbálja kimagyarázni magát az árvízmegelőzés-kezelés kapitális kudarcából, amelyet a német állam elkövetett. Merkel szerint – és ebben sajnos hihetünk neki, hogy tényleg ezt hiszi – nem a gátak elhanyagolása, a szakemberek figyelmeztetéseinek figyelmen kívül hagyása, az időjárásra való reagálás elmaradása a felelős, hanem a klímakatasztrófa, leánykori nevén a globális felmelegedés.

A brit Hannah Cloke, a hidrológia professzora, az európai árvízvédelmi riasztórendszer (EFAS) egyik kezdeményezője már egy nappal később, július 16-án súlyos vádakat fogalmazott meg a német hatóságokkal szemben – írja a Neokhon. Az EFAS négy nappal a katasztrófa előtt egyértelműen felhívta a figyelmet a közelgő veszélyre és értesítette a felelős német hatóságokat. Azok azonban nem riasztották az érintett települések lakosait, sem a közmédia, sem a helyi rendvédelmi szervek nem adtak ki figyelmeztetéseket, és nem szólalt meg a kevés, még meglévő sziréna sem. A veszélyeztetett településeket nem ürítették ki. Arról nem is beszélve, milyen lassan és szervezetlenül reagált a német katasztrófavédelem. Merkel német állama a mostanában szokásos módon, politikailag akarta és tudta csak kezelni ezt a válságot, a valósággal már nem boldogult. Ez a tipikus haladás-ügykezelés. Képtelenek megérteni, hogy a valóság miként működik, megelégszenek az ideológiai térben található megoldásokkal.

Ha a klímaváltozást megállítjuk és a visszájára fordítjuk, nem lesznek árvizek sem.

Tehát nem az aktuális árvizekkel kell itt pepecselni, hanem csak a nagy célra szabad koncentrálni, a klímakatasztrófa megakadályozására. Mindent annak kell alárendelni. És máris a migrációnál vagyunk. A demens vénember gyorsan kivonta az amerikai csapatokat Afganisztánból, égnek az erdők délen, számtalan menekülő muszlim ember lesz Európa határainál. A klímaváltozás miatt is. A mérsékelt muszlimok különben azért jönnek Európába, mert ugyan szeretnének jó muszlimok maradni, de a tálibokat azért nem szeretik, továbbá különösen azért, hogy a gyerekeik alapos tájékoztatást kapjanak az LMBTQ+ jogokról az óvodában és az alsó tagozatban. Tehát csak ideiglenesen kell befogadni a “menekülteket”, addig a röpke 150–200 évig, amíg a klímaváltozást a visszájára nem fordítjuk és a lehűlés miatt nem nekünk kell délebre menni vendégeskedni a Szaharába, ahol biztos szorítanak majd nekünk helyet a muszlim barátaink.

Tehát most a klímakatasztrófa lesz a sláger, ami ellen úgy védekezünk, hogy nem védekezünk aktuálisan, hanem a távoli jövőben oldjuk meg a problémát. A CO2-semlegesség pont olyan messze van, mint a kommunizmus és pont annyira elérhető. Az lényegtelen mellékkörülmény, hogy nem a CO2 okozza a felmelegedést, de ha véletlenül az, akkor sem tudunk semmit tenni a légköri CO2-mennyiség növekedése ellen még évtizedekig. Viszont az atomerőműveket bezárjuk, mert azok nem bocsátanak ki CO2-t, de mind megannyi kicsi, illetve nagy Csernobil.

A klímakatasztrófa olyan hatalmas, hogy már mindegy, ha perverzek kezébe kerülnek a gyerekeink és muszlimok költöznek százezerszám az országunkba. Úgyis megsülünk. Az árvízvédelmi alapot is költsük a migránsokra, mint a németek, mert az árvíz jobb, mint a klímakatasztrófa. Elnézést kérek az ellenzéki “gondolkodás” “logikája” miatt, de az ilyen. Fejfájós. Kérem, ne dőljön be nekik senki. Az éghajlat változik, és nem tudjuk még, miért. Lehet, hogy mi voltunk hülyék, de amit tenni akarnak a “zöldek” az éghajlatváltozás ellen, az nagyobb baromság, mint amit a kapitalizmus eddig csinált. Az éghajlatváltozás közvetlen hatásait kell kezelni, és meg kellene érteni végre, pontosan mi is történik.

A klímahiszti csak politikai eszköz. Jelen esetben nem a környezetet hivatott védeni, hanem a figyelmet terelik el vele a milliónyi újabb migránsról és a szexuális perverzek óvodai tevékenységéről. Cseh Katalin családjának és barátainak milliárdjairól, a pedofil jobbikosról, az ellenzék oltásellenességéről és a budapesti közlekedési dugókról.

Ja, és minden ellenzéki híreszteléssel szemben 40 milliárd forintból nem lehetne idén nyáron pillanatok alatt feltölteni a Velencei-tavat vízzel. Ilyet csak az ellenzéki politikusok és törzsszavazók “gondolnak”, akik azt sem tudják, hogy a víz lefelé folyik.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A diplomákat is eltörli az ellenzék?

  Márki-Zay Péter megjelenése a csúcson több sztárt is letaszított onnan. Szegény Jakab Péter és Fekete-Győr …

16 hozzászólás

 1. Végre valaki leírta. Pontosan ez van.

 2. “Ha a klímaváltozást megállítjuk és a visszájára fordítjuk, nem lesznek árvizek sem”

  Sztálin meg a folyókat fordította vissza.

  A Tisza-szabályozásnak a mai napig isszuk a levét, pedig nem voltak
  ködös komcsik, de akkor még sok mindent nem tudtak.

  Ahol a folyók. .visszafelé folynak.„Természetátalakítás” és vízszennyezés a SZU-ban
  http://docplayer.hu/35091403-Ahol-a-folyok-visszafele-folynak-termeszetatalakitas-es-vizszennyezes-a-szovjetunioban.html

 3. Óriási baklövés volt, hogy a moslékkoalíció nem írta alá a pedofiltörvényt (kivéve a Jobbik). Amikor erre rájöttek, egy második baklövéssel akarták korrigálni, de azzal, hogy fellármázták ellenünk az összes buzit nyugaton (például a Forma 1-es majmokkal meg a müncheni stadionnal), még azt a hetero magyart is felbőszítették, aki eddig nem is figyelt volna föl eme politikai csatározásra.
  Aztán mindenki aki megélte, emlékszik, hogy Merkellel ellentétben Orbán szó szerint legény volt a gáton, mint egy jó gazda végigvezényelte a legutóbbi árvízveszélyt és meg is akadályozta a németekéhez hasonló, emberéleteket is követelő katasztrófát.
  Ami a klímatémát illeti, egy dolgunk van és ebben a témában is felsülhetnek. Meg kell magyarázni, hogy a klímamizéria miatt akarnak minket leszoktatni a húsevésről, aztán emiatt akarnak zöldadót bevezetni, aztán erre hivatkozva csinálnak akadálypályát Budapesten, hogy az autósokat kiszekálják, de persze ők még a klotyóra is kocsival mennének.
  A kormány pedig erdősít, és gátat véd, tessék csak a legutóbbi árvízvédelem sikerére emlékezni és összehasonlítani bezzegnyugattal.

 4. Tisztelt Paranoid Android,

  Írásában annyi epe van,hogy azzal vígan felfrissíthetem a bőrkabátom és a dzsekimet is.

  Merkelnek akár még igaza is lehet, ha elfeledkezünk arról, hogy
  – a föld magja melegebb mint lennie kellene, hogy nagyobb is mint amilyennek lennie kellene,
  – valami kellemetlen történik, mert az “É”-i mágneses pólus centrális kilengése az utóbbi évtizedekben jelentősen megnőtt és a kilengés középpontja Szibéria felé húzódik.

  Ja és ne feledkezzünk meg arról, hogy a föld forgási sebessége 2020-ig észrevehető ritmikussággal lassult, ami befolyásolhatta a földrengések és tűzhányó kitörések gyakoriságát (figyelemmel a föld magjának nagyobb és tüzesebb voltára a kelleténél)

  (Megjegyzem a paleozoikum szilur földtörténeti időszakában egy földi év 400-420 napból állt, ez volt a pókszerüek, trilobiták és tengeri skorpiók paradicsoma, a piócák és a harasztszerű növények kialakulásának időszaka.
  Földtanilag mozgalmas időszak volt tele a mai európa és É-amerika keleti parti hegyei -hegységei és a Pangea szárazulat kialakulásával.)

  Szóval most éppen gyorsul föld forgása ami további földrengéseket és vulkánkitöréseket okozhat (míg a kéreg elemei fel nem vesznek egy stabil helyzetet.

  Persze aki megpörgetett már egy madzagra kötött követ és vélhetőleg Merkel nem ezek közé tartozik, az tudja a forgási sebesség és a körpálya sugara között van némi összefüggés.

  Ja és nem is említettem a a Hold lassan, gyorsulva, de folyamatosan, évente 3,82 centiméterrel távolodik bolygónktól.
  Biztos Merkelnek van igaza és a Hold ki nem állhatja a CO2-t, akkor sem ha vulkánkitörésekből és a földkéreg mozgásából adódik.

  A Milanković-ciklust meg sem említem.

  Az/azok ugyanis Nap-Föld távolság, a Föld forgástengelyének ingása és a forgástengely szöge (a Holddal egy kozmikus mechanikust rendszert alkotva) által befolyásolt éghajlatváltozásokat jelölik. Ezek a tényezők mind hatással vannak arra, hogy a bolygó egyes régióit mennyi napfény éri.

  (A Teslához hasonlóan zseniális Milutin Milanković viszonylag jómódú szerb család gyermekeként született 1879-ben Eszék közelében.
  Milutin Milanković 1914 nyarán éppen az Osztrák–Magyar Monarchia területén tartózkodott, amikor kitört az I. világháború, és mint az ellenséges Szerbia állampolgárait őt és feleségét a Monarchia hatóságai internálták. Kapcsolatai révén hamarosan Budapestre került, ahol a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtárában, valamint a matematikai osztályon tovább folytatta kutatását. Az I vh elhúzódott, így csak 1920-ban publikálhatta munkáját francia nyelven. Szerinte a csillagászati ritmusszabályozásnak három összetevője van.
  Levelező társa a kitűnő matematikai érzékű, polihisztor Bacsák György nevéhez fűzhető az elmélet igazolásául az interglaciálisok vizsgálata, valamint az elméletet magyarázó pontos matematikai apparátus alkalmazása, a kellő részletezettség nélküli eredeti számításokat végző Vojislav Misković munkája helyett.)

  Ker. jav. Spektrálanalízis, rétegtan, éghajlati kényszer, paleoklíma. A Milutin MILANKOVIĆ-féle ciklus elmélet

 5. Igy ahogy ma ez az ellenzéknek mondott , rakás szar , nem fogja leváltani Orban Viktort ! Ez egyre jobban ugy néz ki!!

 6. A Golf áramlat pedig lassul. Alighanem Angliában ismét be fog fagyni a Temze,valamint a fapapucsra rá fogják szerelni a korcsolyákat. De azt alighanem Mi sem ússzuk meg,mert visszatérnek a komolyabb telek.

 7. Szalay Miklós

  A pedofiltörvény és a körülötte kialakult helyzet elemzése:

  https://www.egyvilag.hu/index.shtml#PT108_pedofiltorveny

  + Egy tömör összefoglaló a globális problémákról, a felmelegedésről:

  https://egyvilag.hu/temakep/078.shtml

  Beleértve a fő okokat, és hogy mit kellene tenni.

  • Az Ön által hivatkozott blog hiteltelen, úgy amblokk.

   Szerzője rendszeresen hibás és hiányos alapfeltevésből indul ki.
   Logikai fejtegetése során rendszeresen ferdíti következtetéseit.

 8. Miss Fluida Gender /azaz lehet, hogy inkább mister?/, végre már nem kapkodja a levegőt, a körmét sem rágja, nyugodtan, kissé álmatagon hever a nagy analizátor díványán, miközben monoton hangon felelgetett a feltett kérdésekre:
  – Szóval mi is a problémája?
  – Nagyon szorongok professzor úr! Nem tudom, mi lesz a sorsunk! Mi lesz velünk, ha a CO2 kibocsájtás tovább nő, és a felmelegedés miatt mindent elárasztanak a megemelkedő tengerek, mindent elpusztítanak az erdőtüzek, a tornádók. Na és ott van még az elsivatagosodás…
  – Van más gondja is, amit elmondana?
  – Hogyne! Nem merek az utca közepén járni, mindig csak a fal mellett osonok, mert félek, hogy bármikor rám rontanak és meglincselnek a homofób, rasszista fasiszta náci tömegek.
  A nagy analizátor már unja a banánt kissé, mert már régen a déltengeri hadműveleteken jár az esze, hogy mennyi dollár, mik az esélyek, meg ilyesmi. De valahogy a CO2 kibocsájtás nincs köztük. Ezért úgy dönt, hogy rövidre zárja az ülést.
  – Mi volt a legutóbbi álma?
  – Szörnyű rémálom volt professzor úr! Egy fehérszőrű ártatlan kis barika voltam, ábrándosan legelgettem a virágos réten, amikor váratlanul egy nagy véres késsel rám rontott egy hús-zabáló, fehér, keresztény, hetero hím, miközben azt hajtogatta, hogy nyam-nyam.
  – Nos, kedves Fluida, azt hiszem letelt az óra. Azt javasolnám, legközelebb ne tolja túl a crak-et.
  Ilyenkor kellemetlen lehet a kiszállási fázis.
  Amanda az asszisztens diszkéten lehúz egy tetemes összeget a hölgyúr hitelkártyájáról.
  Az miközben a liftre vár, halkan szitkozódik.
  – Basszus, a prof már megint emelte a tarifát.

 9. Miért érzem úgy amikor P.A. írásait olvasom, hogy jó ideig nem is olvasok/nézek sehol máshol híreket, eseményeket, mert ebben aztán full minden benne foglaltatik? Kerekperec mű mindegyik. Isten éltesse sokáig, írjon sok-sok kórképet a megveszekedett világról, de leginkább arról olvasnék ám szívesen, ha már jó dolgokról is szólhatnának a remekművei.

 10. Akár a klímakatasztrófa jön, akár a járvány újabb hulláma, akár a migránsapokalipszis, mindenképpen beüt a ménkű. Az egész Föld krízisben van, a nyakló nélküli kapitalizmus és a túlnépesedés letarolja az egész bolygót. Ha nem változtatunk a természethez és az egymáshoz való viszonyunkon, 100 éven belül annyi az emberi fajnak.

 11. Én csak a mának élek, nem érdekel a jövő. Mi közöm hozzá, hogy mi történik a következő 20-30 évben? Hőhullám, szárazság, hurrikánok, esők, áradások, műanyagok, erdőirtás, járványok, népvándorlás, környezetszennyezés? Magasról teszek rájuk! Aggódjanak helyettem az okostojások! Én inkább leiszom magam minden nap, így legalább nem kell gondolkodni ilyen béna, lehúzós témákon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük