Ez gyorsan ment, Karácsony Gergely máris csődbe vitte a fővárost!


A bokros kampányteendők miatt bizonyára, nem a Karácsony Gergely, hanem az egyik ismeretlen főpolgármester-helyette jelentette be, hogy Budapest éppen csődbe megy. Illetve nem pontosan ezt, csak azt, hogy gondjaik vannak a 9-10 számjegyből álló nagyobb számok összeadásával és belezavarodtak a dologba. Szóval, ha visszajön valaki a szabadságról, aki nem volt felmentve matekból, akkor akár rendeződhet is a helyzet.

Karácsonyék olyan remek anyagi helyzetben vették át a fővárost, hogy bő másfél év alatt a járvány ellenére sem kellett szembesülniük azzal, hogy egy ekkora költségvetést menedzselni kell, a kiadások és a bevételek nem járnak kéz a kézben. Most hogy kellene, a sok okos belpesti transzember meg csak néz azzal az okos szemével, el a távolba. Valami nőnek, valami állatkertben állítólag megengedhetetlen kapcsolata alakult ki egy csimpánzzal. Ez ugyan nem illik ide, de attól tartok, hogy mégis. És azok a vadállatok kitiltották a nőt az állatkertből. Nem a csimpánzok, hanem a vezetőség. Hát kétségtelen tartunk a poszthumán állapot felé. Mostanában fedeztük fel a “posztangoltudást” és a “posztolvasási képességet” is. Mondjuk mindkettőt Karácsony Gergely. Nem is értem, hogy van ideje vezetni Budapestet és menedzselni ebben a nehéz időben a költségvetését. Ő se érti, úgyhogy a fél stábjával együtt előválasztási kampányt foganatosít. A költségvetés meg elég nagy, elvan magában, úgy sem mer odamenni hozzá senki és óberkodni vele.

Én nem tudom, hogy milyen állapotban van Budapest költségvetése, de azt azért aggodalomnak okot adó jelenségnek tekintem, hogy Budapest vezetői sem tudják.

Budapest persze nincs csődben, olyan rohadt sok pénzt hagytak Tarlósék, hogy még évekig kell Gyurcsány embereinek lopni, hogy elfogyjon. Csak valamelyik segéderő elszámolta a nullákat vagy rosszul adta össze a főösszegeket. Megriadt és elkezdett össze és vissza hadoválni. Persze arról is szó lehet, hogy Karácsony fenomenálisat futó kommunikációs stábja akarja a “Budapest-csőddel” megtolni Karigeri miniszterelnök-jelölt jelölti kampányát. A gonosz Orbán “báncsa” a Gergőt!!! Azért nem ő jött ezzel elő, mert nehéz vele összefutni amúgy is a városházán, továbbá ilyen bonyolult dolgokat úgysem tud megjegyezni. Karácsony irányítása egyébként azért zavarodott össze, mert egyszerre próbáltak meg vele e-mailben, Facebookon és Instagramon is kommunikálni. Beletelt pár hónapba, amire kiderült, hogy így tulajdonképpen a kommunikációs csapatának a tagjai beszélgetnek egymással, mert mindegyiket másik munkatárs kezeli, csak egyik sem figyelt az eligazításon ennél a résznél. Egyik sem lehet nagy észlény, mert egyik sem vette észre, hogy ő is és a másik kettő is Karácsony Gergelyként posztol. Karácsony nem szeret olvasni, csak írni, így csak telefonon lehet hívni. A száma titkos, csak Gál J. Zoltán ismeri. És azt a számot is ő veszi fel.

Állítólag az amerikai titkosszolgálat emberei is ellátogattak már Budapestre ebben az ügyben, mert a Biden-probléma kezelésében komoly lehetőséget szánnak a Gál J. metódusnak. Biden ugyan jobb állapotban van még, mint Karácsony, de neki nem is kell a lakosság 99 százalékát rohamra vezetnie a gonosz egy százalék ellen. Az amerikai ügynökök a főpolgármesterrel történő találkozás után nem győztek méltatni Gál J. képességeit, nem tudták, hogy mennyire nehéz a feladata. Hát neki legalább már van állásajánlata 2022 utánra.

A tréfát félretéve, én Karácsony helyében nem viccelnék ezzel a csőd dologgal. Akasztott ember házában ne beszéljünk kötélről. Karácsony országos eredetije, Gyurcsány Ferenc neve ugyanis összeforrt a “csőddel”, mint fogalommal, jelenséggel és jövőbeni történéssel.

Ritkán szokott kijönni egy kapitány jól abból, ha az irányítása alatt álló hajó elsüllyed. A “csődöt” persze Karácsony kommunikációsan kezeli majd, és a valóságban se megy csődbe a főváros, ugyanis iszonyúan sok pénz van még a kasszában Tarlóséktól, amit ennyire gyorsan nem lehetett még ellopni. A Fidesznek meg csak azt tudom tanácsolni, hogy ezentúl naponta kérdezze meg ettől a hülyétől, hogy mikor megy csődbe Budapest? Karácsony rosszul tűri a stresszhelyzeteket, így mindennap láthatnánk elszaladni, ahogy kiütközik rajta a sportmentes életmód kedvező hatása és liheg.

Tényleg Karácsony úr!! Meddig húzza még a város? Fog segítséget kérni a kormánytól? Hogyan tudott több pénzből csődbe menni, mint amennyiből Tarlós István simán működtette a várost?

Hála Istennek Budapest még nincs csődben, ugyanis Tarlósék olyan rengeteg pénzt hagytak a kasszába. Csődben csak majd valamikor késő tavasszal lesz, a szivárványos moslékkoalíció választási kampányát a budapestiek pénzéből fogják finanszírozni. A választási vereség után pedig Karácsony Gergely nyakába fogják varrni a teljes leltárhiányt. Most már legalább tudjuk, hogy miért egy olyan emberből csináltak főpolgármestert, aki szükségszerűen olvasatlanul ír alá minden olyan papírt, amit elé tesznek. Miniszterelnök-jelöltnek is ez teszi alkalmassá.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Na és hogy állunk a csodafegyverekkel? (Elemző előadás EU-s tisztségviselők részére)

  Sok nagy kérdés megválaszolatlan ezzel a háborúval kapcsolatban. Például, ha az ukránok győznek a nevünkben, …

35 hozzászólás

 1. Ez a kis takonypóc karigeri odairatta a fejnek nevezett üresség mellé,:”Győzzön az igazság.” de hát ennek a bunkócskának még igaz szó nem hagyta el azt a csizmatalp pofáját.!!! No meg annak a gál júdásnak sem aki adja a szavakat a szájába.!!! Mondhatni az összes moslékkoalíció állományáét sem.!!!

 2. Az első Dobrev kormány kb . ugyan ennyi idő alatt fogja padlóra küldeni Magyarországot ! Sajnos a magyarok nem tudják milyen következményekkel járhat egy balos vallatás ! Az amerikaiak most kapják meg a hideg zuhanyt Biden három es fel alatt ugy fogja megvaltoztatni az USA-t , hogy senki nem fog ráismerni érte a valaha nagyhatalomnak mondott országra ! Az USA egy marxista egy part rendszer felé menetel!

  • Sajnos minden szò igaz amit leirt…
   Ennek nezünk elébe ha nem megyünk el mi jobboldaliak rendezett sorokban szavazni a jelenlegi Kormànyra !!!

 3. palicsi papa

  Láttátok a Geri plakátot?
  “Nem adjuk a jövőnket”
  Innen üzenem: MI SEM A MIÉNKET!
  Úgyhogy jól fel kell gyűrnötök a gatya szárát, ha kekeckedni akartok velünk!

 4. Karácsony mihez ért egyáltalán? szerintem csak a hazudozáshoz! Milyen főpolgármester az ilyen?választói elgondolkodhatnának!!!

 5. Hány tízmilliárdot is vontak el a fővárostól…..? Nem Karácsony, hanem a vámpírkormány juttatja csődbe B.pestet !

  Nem igazán fogta vissza magát a Felcsútot is képviselő Tessely Zoltán, sőt, kifejezetten dicsekedett. Azzal hencegett, hogy a választókerületébe több mint 11 milliárd forintot sikerült „bevonzani”. Pontosabban, 11 milliárd forintot és még húszmilliót. „Ha aq 106 választókerületet nézzük, akkor ott mi az elsők közt vagyunk. Ha nem a legelsők. De szerintem igen” – tette hozzá büszkén a honatya.
  Tessely Zoltán gagyog, s ragyog. Úgy tesz, mintha nem tudná, hogy az érdem nem az övé. Meghogy nem is érdem az, amiről beszél, s nem dicsekednie kellene ezzel, hanem szégyenkeznie, hogy részese egy romlott rendszernek. Mert ami nekik jutott – többnyire fölöslegesen –, az máshonnan hiányzik. Nagyvárosok közlekedéséből, egészségügyi hálózatából, oktatásából, az említett ágazatokban dolgozók tisztes fizetéséből. Olyan települések rovására járt jól Felcsút és környéke, amelyek egy ideje büntiben vannak. Azért a büntetés, mert lakói rosszul – értsd: nem a kormánypárt jelöltjére – szavaztak.

  https://hirklikk.hu/kozelet/felcsut-fele-tevuton/386031/

  • Kocajogász

   Te meg a kufár fajtád van tévúton. Egy sortűz/két-két csendőrpofon kijózanítólag hathatna rátok, de hát jogállam van. Annyira, hogy egy-egy ilyen HAZUG beszólásért se el nem visznek, se nem kapsz 4 millás büntit.

  • szemet szemért

   Roppant nagy barom vagy.

 6. Nincs alkotmányos lehetőség, hogy a kormány miniszteri biztost állítson a
  főváros élére, hogy a csődöt megakadályozza?

  • Miért a kormány oldja meg azt hogy csődbe viszi a fővárost ez a gilisztás komcsi Kari Ge.ci? Oldja meg ő, ja hogy eltapsolnak minden pénzt..

 7. “Miniszterelnök-jelöltnek is ez teszi alkalmassá.”

  Veszélyessé!

 8. budapesti-budapesti játszótéren,vágtat-vágtat , karigeri kétkeréken,
  kergeti a negyven rabló, állj meg geri jön a feri + a klári,add a zsozsót

 9. Kása mása

  A németek általi pénzügyi segitség árát most fizetik polgáraik.
  Amerika fegyvereladásainak, demokrácia exportálásának költségei megérkeztek a világ csendörállamához.
  Budapesten Karácsony 3 éve beigért de ki nem fizetett fűtéstámogatása , Tarlósék által hátrahagyott 220
  milliárd Ft köddé változott. Sikitanak, hogy csődbe megy a Főváros amiért a még nem járó támogatást nem
  fizeti ki a kormány.

 10. Karácsony.sk

  Ez a szerencsétlen barom legalább valamihez “ért”!

  Tutyi-mutyi, íztelen, színtelen, szagtalan, ultraliberális neomarxista barom!

 11. Karácsony.sk

  A hozzászólásod moderációra vár
  Ez a szerencsétlen b*a*r*o*m legalább valamihez “ért”!

  Tutyi-mutyi, íztelen, színtelen, szagtalan, ultraliberális neomarxista pöcs!

 12. Szerintem nem feltűnő, hogy ez az alkalmatlan hülyegyerek a kampány hevében éppen nem csinál semmit.
  Ugyanis eddig is ezt tette.

 13. “a lakosság 99 százalékát rohamra vezetnie a gonosz egy százalék ellen.”
  Hehehehe. Az az egy százalék igazából ők maguk. Viszont a 99 százalék pedig MAGYAR ember. S ők nem azok.

 14. György Kálmán

  Nagyon sajnálom hogy ilyen PECHES a Főpolgármester Úr ha gondolkodnia kéne..

 15. Kaposvári György Kálmán

  Nagyon sajnálatos hogy a Főpolgármester Úr ennyire Peches ha gondolkodnia kell..
  ..Páholy..

 16. Most ez az alkalmatlan, tehetetlen, tehetségtelen “szociológus” – hogy Budapest csődjéről elterelje a figyelmet – a Magyar Olimpia gyilkosa, a Nomomentum antimagyar útjára lépve bejelenti a Budapesti Atlétikai Világbajnokság legyilkolását? Mennyi pénzt hozna Budapest idegenforgalmának, a budapestieknek? Rengeteget. De az antimagyaroknak semmi sem drága, ha magyarellenes indulataik elszabadulnak..

 17. Nem csoda.

  Közel 10 helyettes, 40-nél több főállású, közel ugyanennyi megbízásos szakértő.
  Ezeknek fizetés,foglalkoztatáshoz kapcsolódó juttatások, költségtérítések, ezek után költségvetési befizetések, elhelyezés (felújítás, bútor, textil), munkaeszköz (telefon, számítógép, gépkocsi) költségei.
  Ez 80-100 millió havonta.

  Ezen emberek stábja, kb egy főre, másik három fő.
  Számukra is járó fizetés,foglalkoztatáshoz kapcsolódó juttatások, költségtérítések, ezek után költségvetési befizetések, elhelyezés (felújítás, bútor, textil), munkaeszköz (telefon, számítógép, gépkocsi) költségei.
  Ez kb 90-120 millió havonta.

  Persze ne feledkezzünk meg kamugeri Brüsszeli nagykövetéről Jávor Bencéről, aki stábjával egy maga kerül évi 150 millió forintba.

  Ez bizony havi 240 millió forint, politikai célú – a kedvezményezettek politikai túlélését biztosító kiadás, ami a Főváros működési költségvetését terheli.
  Nem csoda, ha szemétszállítás, köztisztaság, közrend, az idősotthonok létszám és anyag jellegű gondokkal küzdenek.

  Ha ehhez hozzávesszük kamugeri főpolgármesteri munkája helyett végzett politikai tevékenysége reklám, hely bérlet, hirdetési hely, szivárványos zászló, kommunikációs, stb kiadásait a szám jelentősen megnőhet.

  Lehet akár havi 300-320 millió forint is.

  És akkor még nem számoltam, a kedvezményes helyhasználat miatt elmaradt bevételeket, kamugeri és stábja által támogatott politikai rendezvényekhez. Valamint a kedvezményezett zöld, LMBTQ, kormányellenes megmozdulások utáni környezet védelmi és köztisztasági munkák költségeit.

 18. Felmerül három + kérdés.

  Hogy-hogy nem lehet az alkalmatlan és méltatlan képviselőket, polgármestereket, bizottsági elnököket 15 napon belül leváltani?
  A közösségi képviselet munkajogi megítélése miért tér el a munkatörvénykönyve rendelkezéseitől, a nemzeti vagyonban okozott kár, pazarlás és korrupció esetében, ily mértékben?

  Az ÁSZ nem tervez hatékonysági és eredményességi vizsgálatot a Fővárosi Önkormányzatnál mint önálló költségvetési szervnél és a a Főpolgármesteri Hivatalnál?
  Na meg esetleg szabályszerűségit a közbeszerzések, beruházások esetében?

 19. Siklósi Benő

  Nem Karácsony főpolgármester viszi csődbe Budapestet, hanem a kormány elvonásai. Nem csoda, hogy nehézkesen mennek a felújítások és akadozik a közlekedés: Orbán ahol tudja, elveszi a főváros forrásait. És azt se felejtsük el, hogy Tarlós István milliárdos tartozásokkal adta át a város vezetését. Minden tiszteletek Karácsony Gergelyé, hogy ilyen nehéz helyzetben is állja a sarat.

  • Te mit hazudozol itt össze vissza?
   HOnnan veszed ezt a baromságot: “…Tarlós István milliárdos tartozásokkal adta át a város…”
   Ekkorát,még a komcsi vezetőid sem mertek hazudni te idióta!

 20. Az efftársak már megint “gyorsan kifutottak” a mások pénzéből? Ezt a “meglepit”!

 21. Szőke ciklon

  Nem szokták a káposztát a kecskére bízni, ahogy a minőségi szakmunkát sem kontárokra.

 22. Hogy is kell elválasztani a lencsét az ocsútól? Az alkalmast és méltót, az alkalmatlantól és méltatlantól?

  Hogy is lehet a méltót felemelni, a méltatlant elsüllyeszteni?

  Nem valamiféle parlamenti jogalkotással? Ugye nem egy ember véleménye alapján?

  Vagy ez nem cél a munkaalapú, családközpontú illiberális kereszténydemokráciában?

 23. jámbor lászló

  Új fogyasztási adót akarnának bevezetni , hogy tetszik ez az adónem a leves adó Kováts Eszter itását olvashattuk a Népszavábaa házimunka nem magán ügy2017 szeptember 30 i számába arról ábrándozik cikk szerzője, hogy meg pörgetné a gazdaságot ha a megfőzött leves után befizetné az adót mindenki de ezt kiterjesztenék még a mosásra , takarításra, stb erre számíthatunk az új Dobrev kormánytól mindenkit meg akarnak nyomorítani

  • Érdekes lenne tudni, Kovács Eszter mennyi adót fizetne? Van-e pasija?

   Vajon sokszor lecseszték trehánysága, rendetlensége, ápolatlansága miatt?

 24. jairjrsantos

  Még nem késő ! Vegyük vissza a várost , a Fővárost !! Vegyük vissza a tobzódó , csökött agyú , aberrált , félkegyelmű csahos koloncos koboldoktól , és építsük tovább úgy , hogy Ójrópa és az ójrópúniós szemek jojózzanak a bámulkodástól ! Ne engedjük tovább zülleni , rongyolódni , rohadni , poshadni , szétmállani , gettósodni a szemünk láttára , a világ előtt !
  — Vegyük vissza a Fővárost haladéktalanul a KaróCamuGeró statisztikus főportás , közönséges romboló szélhámosoktól , mindenre alkalmatlan orbitális mutyizó , csaló , lopós , sikkasztó , tolvaj maffiózó , here , léhűtő , ingyenélő parazita bandita bandáktól , segg hülye , csont idióta , vérszívó pióca gengszterektől, a pénzt kiszivattyúzó , sumák , sunyi , sarlatán , kókler , kontár kommenista – bolsevik – gender kender – buzernyák moralista kapcarongyoktól, hulla rabló goebbelsi hulla propagandistáktól !!
  — Vegyük vissza az Országot , a Fővárost a Glóbusz legnagyobb , 1 sz. tolvajától , a FŐTOLVAJ.-tól , köztörvényes , csökött agyú bűnözőjétől , korrupt zsoldos , csahos moralista kapcarongytól , az agresszív vörös terrorista DIKTÁTOR-tól , a bolsevik bukott OLIGARCHA kleptomániás bélpoklos , disznófejű fizetett BÉRGYILKOS .-tól , a mai Stein Szamuely , Kóhn Kún Béla , Rót Rákosi Matyi , Adolf Hitler Nicolae Ceausescu condukátor , Idi Amin Dada népírtó kannibál ,,,,barbár , burzsuj , enyveskezű náci , fasiszta Gyurcsányi Fittelina Böszme és a bulesz migri csatakanca Gyurcsányi Elena Ceausescu Fittelina Böszméné haza áruló maffiózóktól !!
  Füstöljük ki minden eszközzel a rablott szemlőhegyi PATKÁNY FÉSZKET , , a vakond dudvát , a csőcselék , csürhe kaparékot , kotványt !! Guillotine , Guillotine , Guillotine !!
  Stop Lop Gyurcsányi ! Stop Lop Gyurcsányiné ! Stop Lop KaróCamuGeró ! Stop Lop KaróCamuGeró judapesti recska – ratyi csürhe , falka !!
  Game of Konec !!

 25. jairjrsantos

  Köszönöm skacok , minden rendben van , így barátaim is lehettek !!

  • jairjrsantos

   Lehet , hogy nem lesztek azok….egyet meg kell értenetek , háború van és győzni akarunk és fogunk !!

 26. jairjrsantos

  TEhát győzni fogunk , mert jobbak vagyunk !! Akkor majd — ha addig netalán nem ?— ÉN LESZEK A CENZOR !! Reszkessetek !!

 27. Én türelmesen végig hallgattam Dobrev Klára Elvtársnő program beszédét, azért hogy PONTOSAN ÉRTELMEZZEM MIT IS AKAR.

  Dobrev Klára Elvtársnő a következőket mondta. TÉNYLEG MONDTA!
  Nem folytatná a Paksi Atom Erőmű fejlesztését, bővítését.
  Felmondaná a keletről érkező földgáz szállítást. És még sok GAZDASÁG ROMBOLÓ KÉPTELENSÉGEKET MONDOTT EL!

  Én ezt nem értem! JÁRT DOBREV KLÁRA ELVTÁRSNŐ VALAMIFÉLE ISKOLÁBA?
  Melyik egyetem dicsőségfalára van kitűzve a fényképe?
  Ha járt iskolába, akkor ott a ”Marxizmus, Leninizmus” és politikai dogmákon kívül TANULTAK valami féle HASZNOS TUDOMÁNYOKAT IS ?

  A Marxista dogmákon kívül tanultak ott FIZIKÁT? KÉMIÁT? BIOLÓGIÁT? EMBERTANT? MATEMETIKÁT? Tanultak ott KÖZGAZDASÁGTANT?
  Ha nemtanultak ott hasznos tudományokat, akkor MIÉRT MOND Dobrev Klára Elvtársnő FIZIKAI KÉPTELENSÉGEKET?

  Dobrev Klára Elvtársnő NEM ÉRTI A FIZIKAI TÖRVÉNYEKET! NEM ÉRTI A KÉMIAI TÖRVÉNYEKET!
  Dobrev Klára Elvtársnő EZT SAJÁT MAGA BIZONYÍTOTTA BE!
  Olyan képtelenségeket mondott AMI ELLENT MOND A VILÁG MŰKÖDÉSÉNEK.

  A FIZIKAI és KÉMIAI TÖRVÉNYEK AKKOR IS ÉRVÉNYESÜLNEK HA TETSZIK – HA NEM TETSZIK.
  A FIZIKAI TÖRVÉNYEKET nem lehet [email protected]
  A FIZIKAI és KÉMIAI TÖRVÉNYEKET csak megismerni és felhasználni lehet.
  A jelen és a jövő vállalkozásainak egyre több VILLAMOS és GÁZ ENERGIÁRA lesz szüksége!

  Honnan vesz (vásárol) Dobrev Klára Elvtársnő, VILLAMOS ENERGIÁT? Az EU-ból? Kurva drága áron?
  Készan vannak erre a fővezetékek?
  Honnan vesz (vásárol) Dobrev Klára Elvtársnő, FÖLDGÁZ ENERGIÁT? Az EU-ból? Kurva drága áron?
  Készen vannak erre a csővezeték rendszerek? Tartályokban hozat gázt TÍZSZERES ÁRON?
  Ha Dobrev Klára Elvtársnő NEM ÉRTI A FIZIKAI és KÉMIAI TÖRVÉNYEKET, AKKOR MIÉRT JÁRATJA LE MAGÁT FIZIKAI KÉPTELENESÉGEK HANGOZTATÁSÁVAL?

  Jó lesz a fejlődben lévő vállalkozásoknak ha NEM LESZ ELÉG A VILLANYÁRAM? Összeomlik az energiaellátás! Mivel fogják fűteni az országban a lakásokat, iskolákat, gyárakat, korházakat, ha felmondja keletről a gázszolgáltatást?
  KELL EZ A MAGYAR VÁLASZTÓPOLGÁROKNAK?

  Amikor majd ebből botrány és katasztrófa lesz, AKKOR MÁR KÉSŐ LESZ A FELISMERÉS?
  SZÉLERŐMŰ? Na persze, a szél mindig akkor fúj, amikor szükség lesz rá!
  NAP ENERGIA ERŐMŰ? Mi van amikor télen heteken át nem lehet látni a napot? A napenergia termelés hatásfoka jó ha eléri a 10 %-ot.
  Ja és tárolni is kellene valahol ezeket az energiákat. A gazdaságos energiatárolás még az EU-ban sem megoldott.
  Az ilyen szélerőmű, naperőmű csak (amik még nincsenek kiépítve) most még csak kiegészítő megoldásnak használhatók! JA ÉS VALAKINEK MAJD MEG IS KELL FIZETNI AZ ILYEN FEJLESZTÉSEKET!

  Be fogják indítani a SZÉNTÜZELÉŰ ERŐMŰVEKET? Szénbányák sincsenek MAGYARORSZÁGON!
  HOL OSZTOGATJÁK INGYEN A VILLAMOS ÁRAMOT?
  HOL OSZTOGATJÁK INGYEN A FÖLGÁZT?
  Hol van INGYEN EBÉD EURÓPÁBAN?

  Dobrev Klára Elvtársnő ígérgetései, hazudozásai:
  Tejben vajban folyó Kánaán, örök élet, ingyen sör, négynapos munkahét, uniós minálbér, uniós nyugdíj?
  Ilyen még Svájcban sincs és ilyen még Izraelben sincs!
  Nem az a baj, hogy vannak ilyen idióták akik ilyen zagyvaságokat terjesztenek.
  A baj azokkal az idiótákkal van akik még terjesztik is, megosztják az ilyen marhaságokat a [email protected] Az ilyenek nem jártak iskolába?
  No az ilyeneket meg azért sajnálom mert csak idáig terjed az eszük!

  Nem elég fintorogni, hogy így nem tetszik, úgy nem tetszik!
  Hozzá kel tenni, hogy azért mert! És utána jöjjön „egy józan megalapozott indoklás”!
  Az nem mondjon NEM-et, aki nem tud helyette bizonyítottan jobb, észszerűbb, megvalósítható megoldást.

  AZ ORSZÁG MŰKÖDTETÉSÉHEZ KELLENEK MŰVELT, DOLGOZNI IS TUDÓ EMBEREK!
  NEM ELÉG IRIGYKEDNI ÉS ACSARKODNI!

  EMBEREK, HA AKARTOK MAGATOKNAK MEGOLDHATALAN PROBLÉMÁT TÖMEGÉT, AKKOR SZAVAZZATOK GYURCSÁNY FERENC ELVTÁRSRA, és DOBREV KLÁRA ELVTÁRSNŐRE!
  MEGÉRDEMLITEK A KÖVETKEZMÉNYEIT! A világ nem csak DOGMÁKBÓL ÁLL!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.