Szabó Tímea éppen a szemmelverést gyakorolja az Országgyűlés plenáris ülésén. MTI/Koszticsák Szilárd

Ne regisztrálj! Nehogy már segítsd az egészségügyi dolgozók munkáját!

 •  
 •  

Az ellenzék olyan mélyre süllyedt az elmúlt néhány hónapban, amelyet még a kommunistákból sem nézett volna ki az ember. A magyar kommunisták ugyanis a korai hatvanas évektől felhagytak a tömeggyilkosságokkal, már csak elvétve gyilkoltak meg embereket. Sőt, elpuhultságukban már arra is ügyelni kezdtek, hogy járulékos veszteségek se legyenek, látványos alkalmatlanságból, részegen lövöldözésből ne legyen már emberhalál és botrány. Megvédték az övéiket az ilyen esetekben, de az elvtárs karrierje bánta általában az ilyesmiket. Újkommunista barátaink még nem puhultak el, ők nem számolgatják a járulékos veszteségeket, mindent megtesznek továbbra is, hogy minél kevesebben oltassák be magukat.

Az ellenzéknek nem sikerült meggyőznie az embereket arról, hogy ne oltassák be magukat, aztán arról sem, hogy ne fogadják el az orosz és a kínai vakcinákat. Még a csekély értelmű ellenzéki szavazók jó részének is van annyi esze, hogy nem áldozza fel az életét azért, hogy Gyurcsányék elmondhassák, nálunk halnak meg a legtöbben az univerzumban koronavírusban.

Lassan csak beszivárgott kellő mennyiségű ember fejébe, nem hiába halt bele a vírusba annyi DK-s politikus, hogy az oltás a legjobb módja a túlélésnek. Szerintem a DK posztumusz kizárta őket, mert a párthatározattal ellentétes módon haltak bele a járványba.

Eljött tehát a pillanat, amikor le kellett reagálnia az egyesült ellenzéknek azt, hogy az emberek oltakoznak, mintha nem lenne holnap. Még a saját támogatóik okosabbja is. Ekkor támadt valamelyik pokolszökevény szakértőjüknek az az ötlete, hogy újra a regisztrációnak kellene nekimenni. Mert az milyen jól hangzik, hogy regisztráció nélkül lehessen oltást kapni. Ami alatt ezek a fogyatékosok persze azt értik, hogy csak oda kelljen menni egy oltópontra, amikor akar az ember és bemondani, hogy milyen nyugati vakcinát akar, oszt kész. Ezt azért ők is rossz ötletnek találták, mert rájuk lehetett volna verni, hogy miattuk van káosz az oltópontokon, pedig eddig milliók tapasztalták, ők maguk is, hogy általában simán, gyorsan meg lehet kapni az oltást.

Hol tudnánk a legtöbb kárt csinálni? -tették fel maguknak a kérdést. Kivel toljunk ki még az oltakozni akarókon kívül? És akkor valamelyik volt SZDSZ-es szakérőnek bevillant! Hát a háziorvosokat szívassuk meg még jobban! Mondjuk azt, hogy ne kelljen regisztrálni, csak legyen elég bejelentkezni a háziorvosnál.

De hát az is egy regisztráció, nem? -akadékoskodott egy logikailag nem teljesen károsodott gyakornok. Szerintem nem az, ha nem hívjuk annak, mondta a főszakértő, aki az ilyen mondatokkal szerezte meg azt a respektet, ami havi 3 millát hoz neki pártalapon. És ezt nem én találom ki, esküszöm, az országgyűlés román többségi képviselője Szabó Tímea ezt teljesen komolyan követeli is:

Pont azt követeljük, hogy mostantól, annak érdekében, hogy felgyorsítsuk az oltási folyamatot, TÖRÖLJÉK EL A REGISZTRÁCIÓT! Legyen elég csak a háziorvosnál jelentkezni!

Nem kérdezem meg, hogy mitől gyorsítaná fel az oltási folyamatot az, ha az amúgy is agyonterhelt háziorvosoknak kellene kilogisztikázni, hogy kinek mikor mit és hol adnak be, vagyis összehozni a kényes ellenzéki szavazókat az ő áhított nyugati vakcinájukkal. Minden logisztikát és minden döntést a háziorvosokra erőltetnének, hogy azoknak ne legyen idejük orvosi munkát végezni. Hogy lehetnek valakik ennyire aljadékok? És hogy nézhetik ennyire hülyének a saját szavazóikat?

Egyértelmű, az ellenzék célja továbbra is az, hogy akadályozza az oltást. Ha rá tudják venni az embereket, hogy ne regisztráljanak, az pont olyan jó, mintha az oltást utasítanák el. Eddig az oltás volt Orbán ördögi fegyvere az ellenzékiek átprogramozására, most a regisztráció tiporja meg a demokráciát. Mert ha regisztrálsz, akkor Orbán Viktor, sőt Putyin és a kínai titkosszolgálat is megtudja a neved meg a lakcímed. Sőt, ha felveszed az oltást még a statisztikába is bekerülsz. Minden szabadságod odalesz.

Az elképesztő az, hogy azt ők is pontosan tudják, legfeljebb néhány tízezer olyan kretén lesz, aki nem regisztrál az ellenzéki kampány hatására és végül ezért nem kapja meg az oltást. Ezek döntő többsége olyan ember lesz, aki az ellenzékre akar szavazni. Jó páran meghalhatnak majd közülük azért, mert hallgattak ezekre a gazemberekre. Az oltási programra, a járványkezelés sikerességére nem lesz hatással az ellenzék ezen akciója sem, mert eleve sem volt benne annyi, hogy komolyan ártson. Csak némi járulékos veszteség lesz, néhány szerencsétlen meghal majd, mert az ellenzék még egy teljesen vesztes kommunikációs csata végén sem tudott csöndben maradni.

Biztos nem minden ellenzéki képviselő jellemtelen, lelketlen gazember, remélem. De hogy tud bármelyik is egy légtérben lenni, jópofizni egy Szabó Tímeával, egy Gyurcsánnyal? Hogy tudnak beleállni ilyen ostoba baromságokba, és hogyan képesek emberek életét kommunikációs okokból veszélyeztetni. Ideje lenne felébredni és nem szegődni Szálasik és Rákosik mellé.

 

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Láttam a két utolsó hollandot, mielőtt még megrontották volna őket

  Kellemetlen tapasztalata az elmúlt harminc évnek, hogy a kommunisták egyetlen dologban mondtak igazat. Amit a …

26 hozzászólás

 1. Nézzük_magát_a_dolgot

  Szerintem az orvosi kamarának és az orvosoknak kellene kemény nyikatkozattal kijönniük. Éppen eléggé le vannak terhelve, emberfeletti munkát végeznek. A jelentkezések fogadása, ütemezés, oltóanyag beszerzés a tárolási feltételekkel összhangba hozása egy-egy orvosnak emberfeletti munkát jelentene. Ez a hatalmas logisztikai munka központi tevékenységet igényel. Persze azok az ellenzékiek, akik életükben semmi érdemleges munkát nem végeztek, csak politikusként a szájukat tépték, elemezgették a szegények helyzetét, tudós dolgozatokat írtak a kabócák homoszexualitásáról, vagy esztétikai elemzéseket rittyentettek, fogalmuk sincs, mekkora logisztikai feladat ez. Az ellenzéki politikai aktivistáknak pedig úgy kellene azokat segíteniük, akik nem tudnak regisztrálni, hogy fel kellene keresniük ezeket az embereket, és helyettük, nevükben elvégezni a jelentkezést.

 2. Ha politikusoknak nem számít a magyarok élete, miért számítson a magyaroknak a politikusok élete?

 3. Kós Károly

  A regisztráció és az oltás sikere nem az ellenzéken múlik, hanem a kormányon, hiszen Orbán Viktornak teljhatalma van. Az, hogy napi 300 ember hal meg hónapok óta nem Gyurcsány, Fekete-Győr, Szél, Hadházy vagy Szabó bűne. Hanem azé a felelőtlen kormányzaté, ami járványügyi védekezés helyett 5000 orvosi elzavart az ágazatból járvány alatt, vadászati kiállításra, kínai komcsi egyetemre, foci EB-re, templomfelújításra, MotoGP-pályára, Belgrád-Bp vasútra szórja a közpénzt és nem ad pénzt a munkanélkülivé vált tömegeknek. Egyre több választó látja tisztán, hogy a kormány magasról tesz a magyarokra, közpénzlopással foglalkozik vészhelyzetben is.

  • Orbán Viktornak TEJ-hatalma van te barom.
   Lopni meg a gyurcsányi nevű gazdád lopott a közpénzből. Ja? Nem egyedül.
   Le is rohasztották Magyarországot. Bevallották azt is,hogy közel volt a csőd. Befoltozták az államháztartáson csinált lukakat,mindenféle előnytelen hitelekkel,de a hitel az nem ingyen ebéd.(ahogy az egyik rohadt elkövető ugatta akkoriban) Vissza kell fizetni. És lám vissza lett fizetve8jelentős része),mihelyt nem a fajtatársaid voltak hatalmon.
   Szóval menj te a jó …………ba.

 4. annyit szólok most hozzá, hindenki regisztráljon hogy a háziorvosoknak jobb legyen

  na megyek szántani, tavaszi munkák ideje van

 5. már megint ez a szopós szájú liba

 6. Az oltást TB-re kapja mindenki. Akinek nincs, az is megkapja.
  Az oltópontok felállításához, a költségvetésből a megfelelő összeg biztosításához, a megrendeléshez, a klf. korosztályok és klf. betegségek miatti besorolások miatt is.

  Mivel lebuktak a nyílt oltásellenes kampányukkal, mivel már fél Európa a Szputnyikért és a kínai vakcinért teper, mivel lebuktak, hogy ők korrupcióval is megszerezték az oltást, valamint az oltás ellenes kampányukat komolyan vevő párttársaik haltak bele, most fordítottak az oltás ellenes kampányon: a regisztrációt támadják.
  Minél kevesebben regisztrálnak, annál kevesebb lesz a beoltott.

  Párhuzamosan petíciókat, tüntetéseket szerveztek az oltások ellen. Ugyanakkor most a nyitás ellen óbégatnak.

  Csak és csak is egyetlen egy programjuk van: az országot tönkretenni, bedönteni az egészségügyet, a gazdaságot, káoszt teremteni, hatalomra kerülni és szétrombolni, kifosztani az országot és minden lakosát, még a balliberális szavazókat is, egytől, egyig.!

 7. Az ellenzék szerint regisztráció nélküli tömeges oltások kellenek.
  Ezek nem normálisak.

  1- az oltás beadásakor úgyis be kell jegyezni az illetőt a beoltottak listájára, hiszen úgy nem lehet – pláne felelősséggel!!! – oltásokat beadni, hogy azt sem tudjuk ki kapta, milyen bajai vannak, milyen az aktuális állapota.

  2- közben majd ordítanak, hogy kedvezmények kellenek az oltottaknak. Na de ha nem tudják, hogy kik az oltottak, kinek adják ki az igazolást, kártyát, akkor hogyan gondolják??? Anonim kártyákat nyomjanak az emberek kezébe? Azzal meg majd egyesek jó üzletet bonyolítanak le. Majd adják-veszik. Mint annak idején a kárpótlási jegyeket. Mert ugye vannak akiknek csakis a pénzszerzés módjaira kihegyezett az agyuk. És mindig ugyanazok a körök jönnek az ilyen kárpótlási jegy felhasználás, meg börtöntöltelékek kártérítése, stb.

  3- Lehet az ellenzék azt akarja elérni ezzel a módszerrel, hogy káosz legyen.
  Ha ugyanis nem ott és akkor van pont annyi vakcina, mint amennyi az ott levő oltást kívánó, akkor kitörne a botrány. Vagy az elviselhetetlen – váratlan – tömeg miatt, vagy a kevés orvos+asszisztencia miatt, mivel nem lehetne tudni, mire kell készülni, na és egy esetleges nem elegendő vakcina mennyiség miatt, ha meg túl sok az ide, vagy oda kivitt vakcina, akkor meg azért ordibálnának, hogy kárba veszhet. Na de az ő ötletük miatt!
  Ha ezt az ellenzék ,,szakértői” és vezetői nem gondolták végig, akkor bizony ők a nem alkalmasak bárminek is a megszervezésére és nem a kormány+csatolt részek, akik most szervezik.
  A szervezés, logisztika egy tudomány. Az ellenzék meg, és főleg a vezetése csak a vagdalkozásokban és hatalomvágyban tudós. Ahogy a pénz megkeresésében, megtermelésben sem, csakis a mások által összerakott tartalékok elköltésében.

  Vagy lehet nagyon is jól – amúgy ,,ronwerberi”, ,,krekói” meg ,,nagyattilatibori” módon –
  végiggondolták ők. Ha úgy van, akkor viszont könyörtelen gyilkológépek.

  Mikor DK beteg lett, nem kívántam neki a legrosszabb kimenetelt, de azt igen, hogy kínlódjon meg vele, akár gépen is, csak azért, hogy megtudja, mit élnek át mások sokan. Lehet ezért engem fog megbüntetni az Úr, mert sajnálom hogy megúszta egy otthoni tartózkodással.

 8. Az orvosnak álcázott hivatásos rettegőik most a már beadott kínai vakcina hatásosságát kérdőjelezik meg. Már a beadás ellen nem mernek agitálni,most a beoltottakra akarják a frászt hozni. A galambepéjű keresztény is cifra dolgokat szeretne mondani…..

 9. csakafidesz

  Mi a lóizéről beszélnek? Ami a regisztrációs lapon kérdés van az a körzeti orvos nyilvántartásában is megvan. Csak a gyorsabb ügyintézés miatt kellenek ezek a lapok, hogy ne a a rendelőket terheljék a születési idő, vagy a lakóhely szerinti névsor összeállítással..

 10. Ez a kis zsebpiszok Szabó, minnél kisebb a szar annál büdösebb. Ez a szemét csak a hazugságokbol él igy akarja felhivni magára a figyelmet., máskülönben egy nulla.

 11. Az űrlapon a krónikus betegség és allergia szerepel, valamint, hogy várandós-e, szoptat-e, tervez-e a közeljövőben gyereket, hogy tudják, melyik oltást kaphatja.
  Az oltás az állampolgárnak ingyenes. A megrendelő, szerződő államnak nem.
  Azzal a TB-nek el kell számolnia.

  Egyetlen egy TB gyógyszert sem kapok úgy, mint a Kalmopirint, vagy fájdalomcsillapítót, stb., hogy ne legyek regisztrálva, vagyis ne legyek nyilvántartva a rendszerben, az összes személyi és egészségügyi adatommal, anamnézisemmel.

  Amit ez a bel-és külpesti proli horda akar, az a totális káosz teremtése az egészségügyben. Regisztráció nélkül nem lehet oltópontokat sem felállítani.

 12. A szakorvosokhoz is előre be kell jelentkezni, időpontot kérni. Beírják a rendszerbe az adataimmal együtt, közlik az időpontot.

  A tömeges oltásnál miért lenne másképp?

 13. Nem értem az ellenzék (ellenség) “gondolkodását”.
  Valószínüleg ezért nem is szavaznék soha rájuk.

 14. Felháborítóan botrányosan skandallum, hogy az oltásellenes ellenzék nyilvánosan beoltta magát, hogy elvegye az emberek kedvét az oltakozástól!

 15. Kun Béla efftárs meg csettint a sírjában!

 16. Sün Balázs

  Egyik ismerősünk nem rendelkezik sem internettel, sem okos telefonnal. AZ ő nevében megcsináltuk az ő regisztrációját a mi másik e-mail címünkről. Már megkapta mind a két adagot az oltásból, és nagyon hálás az oltásért.
  Szerintem sok embernek van több e-mail címe, amiről el tudná intézni az ismerőseik regisztrálását. Csak egy kis emberségre van szükség.

 17. Érdekes lenne felmérni, természetesen név nélkül, hogy az elhalálozottak közül hányan nem vették fel az oltást, pedig megtehették volna. Azokat a szerencsétleneket számon lehetne kérni Pinokkion és csatolt vörös bandáján!

 18. Ez a sok magát NAGYESZŰNEK képzelő megélhetési politikus ezen rágózik már hónapok óta. De azt még nem ötölték ki, ha elmennek a boltba, zsömlét venni, legalább azzal tisztában kell lenniük, hogy HÁNY DARAB zsömblére lesz szükségük a következő hétvégén ! Abba már bele sem merek gondolni, hogy a zsemlék típusai között is válogatni akarnak, csakúgy, mint ahogy elképzelik az éhező (és oltásra váró)afrikai országokat !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük