A BLM aktivista keletkezése. A képen az idő iránya kérdéses.

A genderesek, BLM-esek, meg a többi zakkant rámozdult már az evolucionistákra is


Évekkel ezelőtt felhívtam a figyelmet arra, hogy a liberalizmus, a gender ideológia alapvetően antievolucionista őrület. Nem csak keresztényellenes, hanem egyszerre teljesen szembe megy az evolúció logikájával is. A szociális igazságosság ideológiájának harcosai (az SJW-k) a végletekig dogmatikusok, mindenkit támadnak, aki bármilyen módon egy picit is eltér az éppen aktuális ideológiai irányvonaltól. Legújabban Richard Dawkinstól vont vissza az Amerikai Humanista Szövetség egy 25 évvel ezelőtt átadott díjat. Dawkins nem akárki haladóéknál, nem csak egy kiváló evolucionista ismeretterjesztő tudós és író, hanem harcos ateista is. A tudós tevékenységével nagy hatással volt a darwinizmusról szóló köznapi és tudományos gondolkodásra is.

Dawkins jobb ügyhöz méltó buzgalommal ateistáskodott az elmúlt évtizedekben, nem tett engedményeket, ütötte a kreacionistákat, ahol csak lehetett. Pár éve aztán már neki is feltűnt, hogy amit a kereszténység már háromszáz éve meghaladott, azt az iszlám százszorosan hozza vissza Európába, és már ezért is kapott hideget, meleget. Most azonban, mint öreg heteroszexuális fehér ember, ő is a haladárok gyűlöletének kereszttüzébe került, egy ártatlan formális logikai ellentmondásra vonatkozó kérdése miatt.

Amerikában ugyanis mostanában hajlamosak fehér emberek feketének kiadni magukat, vagy legalábbis fekete ősöket hazudni maguknak. Ez régebben csupán a pozitív diszkrimináció előnyeiért történt, de manapság már az utcai agyonverődés megúszásának is egy eszköze, ha az ember négernek látszik (vagy annak mondja magát). Habár a feketék egymás agyonverésére is hajlamosak (mint bármelyik másik rassz egyébként), de azt még bünteti a törvény legalább.

Mondjuk én mindig azt hittem, hogy a négereken látszik a szinük, ahogy a fehéreken, de úgy látszik Amerikában az elnyomás még ezt is elvette tőlük. Dawkins egy ilyen jól álcázott haszonleső álfekete kapcsán tette fel a következő megjegyzést közszemlére:

Rachel Dolezalt mindenki elítélte, amikor feketeként határozta meg önmagát. Ha viszont egyes férfiak nőként, egyes nők pedig férfiként határozzák meg magukat – akkor azt becsmérlik, aki meg akarja tagadni tőlük az öndefiníció jogát. Vitassuk meg ezt!

Dawkins nagyon helyesen mutat rá, ez tulajdonképpen csak a túlélési ösztön megnyilvánulása, hiszen teljesen természetes, hogy egy kisebbségi csoportokat szélsőségesen túlprivilegizáló társadalomban a kisebbségi mimikri előnyős. Valljuk meg a felvetés nagyon vicces, legalább annyira, mint a sztori, de az ideológiával nem lehet viccelni, úgyhogy a „Humanisták” gyorsan reagáltak és visszavonták a 25 évvel ezelőtt jófejkedésért és haladárkodásért adott díját. Szerintük ugyanis Dawkins:

tudományos párbeszédnek álcázva szól lekezelően egyes elnyomott társadalmi csoportokról

Melyik elnyomott társadalmi csoportról?

A magukat feketének képzelő fehérekről, mint kisebbségről? Ezek a fehérek, hiszen feketék, nyilván nagyon el vannak nyomva a fehérek részéről és e mellé még a feketék is kitaszítják őket maguk közül. A szó szoros értelemben két rassz közé estek szegények. 

Dawkins csupán erre az égbekiáltó társadalmi igazságtalanságra hívta fel a figyelmet és eme igazságbeszéd, igazság kérdés okán lett maga is üldöztetés áldozata. Valószínűleg naponta gondolt szeretettel erre a díjra, rendszeresen megnézte a polcon, hogy a takarítónője leporolta-e rendesen, most meg küldheti vissza, gondolom a saját költségén. Különösen azért, mert ezt a díjat azért kapta, mert logikusan próbált meg gondolkozni és azért is vették vissza tőle.

Az is egy kérdés, hogy mi lesz most a díjjal? A múlt átírása jegyében oda adják valakinek, aki már 25 éve is olyan hülye volt, mint az Amerikai Humanista Szövetség bármikor?

Dawkins ügye, ahogy J. K. Rowling-é is, rávilágít arra, hogy a múltbéli érdemek nem számítanak, csak a teljes és azonnali azonosulás elfogadható. J. K. Rowling például hiába írta meg buzisra és antirasszistára a Harry Potter utolsó köteteit a divatnak megfelelően, a transzokkal szembeni előítéletei miatt került pellengérre. Ugyanis szerinte, és ez valljuk be egy eléggé nehezen cáfolható álláspontnak tűnik elsőre, csak a genetikai nők menstruálhatnak a valóságban. Ezzel a fehér, ciszhetero logikával azonban olyan durván gyalogolt bele a transz közösség és minden érző ember lelkébe, hogy még maga Harry és Hermione is kifejezte a csalódottságát az írónő szélsőségesen transzellenes nézeteivel kapcsolatban. Illetve pontosabban az a két nyomorult féreg, aki játszotta őket a filmekben.

Ez is viccesnek tűnik, de aki olvasta a Facebookon, például a Partizán oldalán a magyar elmebeteg közösség hozzászólásait a témához, az azonnal megtudhatta, hogy milyen lehetett egy vita a Politikai Bizottságban arról, miként is értette pontosan Sztálin elvtárs a „Hátravinni! Főbe lőni!” utasítást és főleg kikre.

Elmebetegekkel van dolgunk. Valahol elképesztő, hogy a kommunizmust megúszó nyugati baloldali értelmiségiek milyen könnyen mentek bele a véleménydiktatúra elfogadásába, amíg a saját véleményük nem került veszélybe. Dawkins és J. K. Rowling társutasként meneteltek a haladással, de tudtommal legalább nem követelték senkinek a kinyírását és elhallgattatását. Mindkettő elég gazdag ahhoz, hogy élete végéig elviselje, többet nem hívják meg őket a haladók azokra a partikra, ahol menstruációs kanapé van a transznők számára és mindenki abba a mosdóba megy, amibe akar.  De ha nincs szerencséjük és túl szép helyen laknak, akkor biztos akad majd egy jó szépérzékű BLM vagy transz aktivista, aki mérsékelni akarja a társadalmi egyenlőtlenségeket, akkor pedig könnyen egy kivégzőosztag (inkább agyonverő osztag, mert ezek nem annyira kifinomultak, mint a három elemis kommunista értelmiségiek) előtt vagy egy átnevelőtáborban találhatják magukat, mert kell a villa. Mert a nyugati társadalomfejlődés bizony a kommunizmus a keleti változatnál is ostobább irányba halad. Itt még a forradalom győzelme előtt leszámolnak a társutas értelmiséggel.

A BLM, a genderideológia semmivel nem fér össze, ami emberi. Mindkettő maga a totális értelemnélküliség, logikátlanság, mindkettő a végtelen emberi butaságból kiszökkenő univerzális gonoszságról szól.

A saját soraikból is kinyírnak mindenkit, akik a kultúrára és a tudományra emlékeztetik őket, mert ezt a kettőt tartják az elnyomás két legborzalmasabb eszközének.

Hát persze, hiszen minden haladár funkcionális analfabéta tulajdonképpen, látja a betűket, valahogy kiolvassa a szavakat, de sose érti a mondatokat.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

27 hozzászólás

  1. csakafidesz

    Szomorú, hogy azok tagadják az evolúciót akiknek a nagyszülei másztak le a fáról, holott a fehér ember többezer éves civilizációja minden gyümölcsét élvezhetik.

  2. Alvarez Lopez Havanmit

    Lehet engem rasszistának bélyegezni, de szerintem sem lehet öt-hat ezer éves evolúciós fejlődést csak úgy átugrani!
    Nevetséges ez a „fehér felsőbbrendűség” duma!
    A „haladárok inkább sorolják fel a néger feltalálókat!

    • Pedig lehet benne némi igazság !

      A fehér emberek alig 5-600 éve fedezték fel Amerikát, míg a néger utazók Afrikát már legalább 6000 éve ismerik és meghódították. Az Európai kontinensen is előfordulta
      k már a római birodalomban, majd amerikában is elterjedtek az utazók. Igaz, ide meg kellett szervezniük a csoportos hajóutakat, amelyeket a mélyen megvetett, de fehérnek mondott rabszolgakereskedők bevonásával valósították meg a néger törzsfönökök. Ők ezért munkáért igaz(üveg) gyöngyöket kaptak.
      Ezért hátrébb az agarakkal !!!

  3. Látva a hazai és nyugati „észbontókat” már leginkább abban bízhatunk, hogy ezek a komplett gender-BLM idióták annyi kisebbséget kreálnak, hogy már nem lesz többség akire rákenhetik a bűneiket. Ekkor minden kisebbség harcosan követelni fogja a többi kisebbséggel szembeni előjogait, ami egymásnak fordítja majd őket, és nem tudják majd a sok kibékíthetetlen anomália okán hova kapják a fejüket. Ekkor elkezdődik a kisebbségek közötti véres harc és egymást nyírják ki szépen sorra.
    Mondok egy közeljövőben bekövetkező példát:
    A férfiből csak bemondás alapján nővé kinevezett szadista sorozatgyilkos „transznő” magassarkúban betipeg egy iskolai női WC-be, hogy ott megerőszakolhasson lányokat. Csakhogy ott már van benn egy másik áltransznő vagyis egy buz*y, aki meg a transznőkre bukik, és megtámadja a most bejövőt.
    Aztán meg még ott lehet egy félős (joggal) leány férfi udvarlója, aki azért nevezi ki magát pár percre nőnek, hogy bemehessen a WC-be „nőként”, hogy így megvédje a barátnőjét bárminemű támadástól.
    Hogy milyen bunyók lesznek a női WC-kben!

    • Tisztelt Naprózsa!
      Amit nem értek,hogy a nők,miért nem járnak erőszakot tenni a férfiretyóba? 🙂

      • csakafidesz

        Van akinek a Momentum is túl konzervativ. Ime Pottondy Edina nyilatkozata:

        „- A magyarok Momentumos elnökségi tagként ismerhettek meg, majd lemondtál, és úgy hallottam, végül ki is léptél a pártból. Az anyaság miatt, a jútúberkedésért, vagy ideológiai okai voltak?

        – Túlságosan szeretem a faszt és a drogokat ahhoz, hogy politikus legyek. Megszédültem azon az erkölcsi magaslaton, ahonnan a Momentum tagjai a konzervatív értékrendet megvallották, ezért lemondtam és kiléptem a pártból.”

        (= szmo.hu 2020. június 09.)

        Hát én megijednék tőle, ha felbukkanna a férfi retyóban..

        • csakafidesz

          Van akinek a Momentum is túl konzervativ. Ime Pottondy Edina nyilatkozata:

          „- A magyarok Momentumos elnökségi tagként ismerhettek meg, majd lemondtál, és úgy hallottam, végül ki is léptél a pártból. Az anyaság miatt, a jútúberkedésért, vagy ideológiai okai voltak?

          – Túlságosan szeretem a faszt és a drogokat ahhoz, hogy politikus legyek. Megszédültem azon az erkölcsi magaslaton, ahonnan a Momentum tagjai a konzervatív értékrendet megvallották, ezért lemondtam és kiléptem a pártból.”

          (= szmo.hu 2020. június 09.)

          Hát én megijednék tőle, ha felbukkanna a férfi retyóban..

          • csakafidesz

            A teljesség kedvéért, hogy hol tart ma a magyar politikai közélet:
            https://grafomanpali.blog.hu/2020/07/05/a_puzseri_centrumpolitika_igenytelensege

          • csakafidesz

            Ja igen, hol is tartottunk?
            1./ Pottyondi Edina saját bevallása szerint szereti a faszt.
            2./ Puzsér Róbert a férje akit nyilvánvalóan szeret…

          • A megadott linken ezt tudhatjuk meg (egyebek mellett) a szóban forgó Pottyondi Edináról:

            „Pottyondy Edina közszereplése össze van kapcsolva Puzsér Róbert centrumpolitizálásával. Pottyondy Edina ugyanis nem úgy politizál, mint Pottyondy Edina, hanem mint Puzsér felesége, Puzsérné.”

            Finom kis vircsaft, mondhatom!

          • Jaj, bocs: nem vettem észre az időközben (míg olvastam) megjelent 19:33-as bejegyzést.
            Így most már az én rövid kis észrevételem nam annyira érdekes (legalábbis nem tartalmaz újdonságot…).

          • csakafidesz

            Lupus! Ott tartunk, hogy Pottondy Edina beleszeretett Puzsér Róbert elképesztő faszságaiba amiket már minden fórumon előadott pl. a walking Budapest lázálmától kezdve. Ha kinyitja a száját vastagon ömlik a hülyeség belőle. Puzsér a semmihez nem értő közszereplő tökéletes példánya. Tényleg holtversenyben van a Karácsony Gergellyel, és együtt még kevesebbet érnek, mint külön-külön.
            Sajátos evoluciós lépcső Puzsér, egy fokkal a homo sapienstől, tekintve, hogy teljesen híján van a sapientiának.

  4. Annyiban evolucionista, hogy ateista, tehát tagadja a Teremtést és Jézus Krisztus személyét. Márpedig Isten, aki nem ember, hogy, hazudjon, több helyen kijelentette:
    „Nem ihatjátok (egyszerre) az Úr poharát és az ördögök poharát; nem lehettek az Úr asztalának és az ördögök asztalának (egyszerre) részesei. ” 1Korinthus 10, 21.

    Tehát akit nem Krisztus táplál/lát vendégül, azt majd táplálja a sátán. Akit a sátán táplál, az tagadja a Teremtést. Aki a Teremtést tagadja, átcsúszik az evolucionizmus ingoványába. Isten féltőn szerető Isten, nem engedi az embereknek, hogy megosztott szívűek legyenek!
    „Illés odalépett az egész nép színe elé és megkérdezte: „Meddig akartok még kétfelé sántikálni? Ha az Úr az Isten, akkor őt kövessétek; ha meg Baál, akkor kövessétek azt!” 1Királyok 18,21.

  5. Lehet, hogy nem ez volt az első kísérlet?
    https://index.hu/techtud/2021/04/16/emberi-sejtek-majom-embrioban-kimerak-laboratoriumban-szervatultetes-hibrid/

    Lehet, hogy a Pentagon évtizedek óta kísérletezik ilyesmivel?

    És a vírus kísérletekkel egyidőben helyezte át a kutatási helyszínt Kínába?

    • csakafidesz

      Te kutya Namond! Hogy az ember-kutya viszonylat is meglegyen, Mihail Bulgakov írt egy szatirikus kisregényt: Kutyaszív c. Nos a betegbe a professzor egy kutya szívét ülteti be, hogy meg ne haljon. A kutyaszív megteszi a hatását és a gazdag páciensből vodkabűzös proletár lesz aki nagyokat lép és hosszúkat köp. Bulgakov életében (Ami rövid volt és Sztálin a saját halottjának tekintette..) nem is jelent meg, csak a Szovjetunió összeomlása után. Az elrejtett kézirat valóban Bulgakov sajátkezű írása volt. Lám így néz ki, ha egy Namondot kereszteznek egy emberrel.

    • Namond!
      TE nagyon buta vagy. Kár.

  6. A gender maga a tudománytalanság. Hiába vannak tanszékei a gendernek, ettől még tudománytalanság marad. A marxizmus-leninizmusnak is voltak egyetemei.

    • csakafidesz

      bl. Még a marxizmus-szenilizmusnak is több értelme volt, mint a genderelméletnek. Persze a gyakorlatban borzalmas következményekkel járt. A gender is borzalmas lenne, ha elszabadulna. Akkor sintérek vinnék nemváltó műtétre az embereket.

  7. Semmi bajom, szólt a majom,
    bár kipusztult pár alfajom,
    akadnak még jó alkalmak,
    örülhetek a farkamnak.

  8. „aki bármilyen módon egy picit is eltér az éppen aktuális ideológiai irányvonaltól.”

    Minden és mindenki, az egész Föld, a Naprendszer, az egész univerzum eltér a világuktól.
    Genderfasizmus is gyilkos népirtó vírus.

  9. Az európai fehér emberek elmentek Amerikába, Afrikába?
    Elfoglalták az őslakosok földjeit?

    Miért nem, az amerikai indiánok, vagy az afrikai törzsek jöttek elfoglalni Európát?

    Mert nem volt hozzá kultúrtájuk, tudásuk.
    Nem volt semmilyen munkához szorgalmuk.
    Nem tudtak hajókat építeni. Nem tudtak fegyvert készíteni. Nem ismerték a fém megmunkálást.

    Ezek a törzsek egymást gyilkolászták, az helyett hogy bármiféle gondolkodással eszközkészítéssel foglalkoztak volna.
    Számolni nem tudtak, nem volt írás tudományuk, olvasni nem tudtak.

    Miért nem az indiánok hódították meg Európát? Barbárok voltak!
    De azért jól jöttek nekik az a technika, azok az eszközök, amit az európai emberek vittek nekik!
    Szerintem, már semelyik afrikai, vagy indián nép nem kíván belesüllyedni a barbár ősi múltba.

    Még ma is vannak olyan barbár törzsek akiken még segíteni sem lehet.
    Bármilyen technikát ott hagynának nekik, semmit sem tudnának működtetni.
    Minden csak lepusztulna, ott rohadna nekik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük