Gyurcsány Ferenc épp összefogdossa a steril sebészeti eszközöket egy műtőben. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Köszönjük meg Gyurcsány Ferencnek és társainak, hogy mindent megtesznek a normális emberek átoltottságának növeléséért!


A magyar ellenzék egyáltalán nem oltásellenes! Mindent megtesz azért, hogy a rendes becsületes magyar embereknek elegendő oltóanyag jusson. Igaz, ezt úgy éri el, hogy lebeszéli a szavazóit az orosz és a kínai vakcina elfogadásáról, mindenféle nemlétező, meg decemberre ígért oltóanyagokra hivatkozva, de ezért nem szabad haragudni rájuk. Haragudni rájuk, meg félni tőlük azért kell, mert ha így bánnak a saját szavazóikkal, akkor hogy fognak bánni azokkal, akiket nem szeretnek?

Most hogy nagyon jelentős mértékben áll rendelkezésre orosz és kínai oltóanyag, ellentétben a csak a Führer és Karácsony Gergely képzeletében létező Moderna vakcinával például, hirtelen elkezdett számítani, hogy ki kinek hisz. A normális emberek ugyanis általában abból a feltételezésből szoktak kiindulni, ha nem Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök, ez egy teljesen logikus gondolat, hogy a saját kormányuk csak nem akarja kinyírni őket. Ezért elhiszik a kormánynak, az állam egészségügyi hatóságainak, hogy egy adott hatóanyag működik és egy adott célból lehet alkalmazni embereken is. Mondjuk konkrétan az összes gyógyszerrel így van ez, amit az ellenzéki szavazók beszednek, csak a dühöngési fázisban lévő egyedek hiszik azt, hogy Orbán Viktor személyesen akarja megmérgezni őket a C-vitaminba csempészett kínai géneket tartalmazó orosz fejlesztésű mikrochippel. És azonnal bocsánatot is kérek minden olyan DK-s szavazótól, aki ez utóbbit nem csak hiszi, hanem „tudja” is.

Sőt meg is köszönöm nekik, hogy lemondanak a nekik járó oltóanyagról és az így fennmaradó idejüket kommenteléssel töltik és más, hozzájuk hasonló személyiségszerkezettel rendelkező baloldali, sőt liberális szavazókat is lebeszélnek az oltásról.

Kedves liberális felebarátaim! Ne tántorítson el benneteket az oltás megtagadásától, hogy szeretett vezetőitek mind-mind beoltatták magukat, bármivel, ami a kezük ügyébe került. Higgyetek Gyurcsány Ferencnek, Orbán Viktor sem kínai oltást kapott, hanem csak desztvizet, pedig a gyíkembereknek egyáltalán nem ártanak az embervírusok. De Orbán azért kapott csak placebót, mert azt az egy adag chipes kínait is be akarják adni egy szerencsétlen DK-s kisnyugdíjasnak, hogy az aztán lelkes Putyin szavazóvá változzon. Akinek ez nem logikus, az úgyis a Fideszre szavaz.

Nagyon úgy néz ki, hogy a járvány fogja eldönteni a 2022-es választást. Azt mondjuk nem gondoltuk volna, azzal, hogy az ellenzék egy szerencsésen sikerült kommunikációs kampánnyal lebeszéli először az oltásról, aztán a kínai, meg az orosz vakcináról a saját szavazóit. A baloldali, ellenzéki szavazók tömegesen, egészen ijesztő arányban utasítják vissza az oltást. Ha a harmadik hullám, vagyis a vírus virulensebb változatai végigmennek az oltatlan populáción, akkor ez önmagában eldöntheti a választást.

Egyrészt az ellenzéki szavazók számának objektív okból történő csökkenése miatt, illetve azért, mert a túlélő ellenzéki szavazók rá fognak jönni, hogy a jobboldali szomszéd nem csak hogy nem lett beteg, de még nyaralni is elmehetett. És miután olyan szilárd a világnézetük, mint Jakab Péteré, még a végén megharagszanak a Ferire meg a Gergőre.

Mondjuk szerintem az ellenzék vezetői sem gondolták ezt az egészet komolyan. Szimpla hangulatkeltés volt a céljuk. A saját szavazóik intellektuális állapotát felülbecsülve azt hitték, hogy a támogatóik ugyan elhiszik, hogy Orbán Viktor világuralomra törés közben éppen őket is le akarja mészárolni egy injekciós tűvel, de oltásra azért elmennek, mert életösztön, meg ilyenek. És a bökés után majd még jobban haragszanak a miniszterelnökre. Alábecsülték azonban a Facebook erejét. A kampányukra ugyanis rácsatlakozott az összes olyan elmebeteg is, aki még Tordai Bencét is túl konszolidált és térben, időben orientált személynek látja. És az ilyenből tényleg rengeteg van, csoda, hogy maradt még alufólia a boltokban. A Kínában gyártott telefonjukon naponta ezer számra találkoznak az emberek olyan tartalmakkal, amelyek szerint az ember olyan nemű, amilyennek éppen érzi magát, ebbe a közegbe bármi más is belefér, ami tökéletesen illogikus. Sőt, az a logikus.

A kínai teló, hiába iPhone, teljesen rendben van, az összes vegyszer és gyógyszer, amit onnan veszünk az is, csak az oltóanyag része a világ-összeesküvésnek, amit Orbán Viktor bonyolít éppen. És ezt napi kétszázszor meg is írják egymásnak, majd meg is osztják. A Facebook ezzel meg nem nagyon törődik, van nekik elég bajuk, hiszen élet-halál harcot vívnak azzal az álhírrel, hogy Magyarországon demokrácia van és szabadon működik az RTL Klub.

Szegény ellenzéki politikusok, meg liberális értelmiségiek néznek ki abból a szimpatikus fejükből. Öregem, ezek a hülyék elhiszik azt, amit hazudunk nekik. Kinevelték maguknak az agyhalott szavazót és most egyszerűen nem tudnak nekik mit mondani. Ők is tudják már, hogy a kínai, meg az orosz vakcina pont olyan biztonságos, mint a többi és talán még hatékonyabb is a vírus mutációi ellen, mint a nyugatiak.

De ezt nem merik megmondani a szavazóiknak, mert azok harcban állnak, kiélvezik az ellenállás örömét, legyőzik az Orbánt, amikor azt mondják a háziorvosnak a telefonban: Az oroszt és a kínait nem fogadom el!

Köszönjük Kedves Ellenzéki Szavazók! Nagyon köszönjük!

(Ez az írás természetesen azért született, mert hátha néhány józanabb ellenzéki rádöbben, hogy nem mi akarjuk megölni.)


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Szavazz a Facebook párt jelöltjeire!

  Szeretném, ha ezt most nagyon komolyan vennéd. Az életed, a boldogságod múlik azon, hogy most …

15 hozzászólás

 1. Azok akarják megölni az ellenzéki szavazókat is, akik felmondásra buzdítják az egészségügyi dolgozókat egy rémes járvány kellős közepén. Vagy valaki megmondja ezeknek a szavazóknak, hogy most ha nagyon rosszul vannak, akkor ne menjenek pl. a Szt. Imrébe?? ki az aki veszélyezteti az emberek életét Magyarországon??

 2. Béremeléseikkel a megduplázott létszámú élősködő elvtársaikat alkalmazzák Karácsonyék az ilyeneik által vezetésük alatt sínylődő településeken megvonják a Budapesti zsidórádiótól ,100 tagú cigányzenekartól és a többitől az ingatlanhasználati és pénzügyi támogatások kifizetésének lehetőségét ,addig az ilyenek mint a 8-dik kerületben is Pikóék duplájára emeltették a havi bérüket ,egy semmit sem tett elvtársuknak Karácsonyék több mint 7millió forint jutalmat fizettettek ki, ……….. . Gyurcsányék kordinálásukkal megy a nagyüzemi lopás.

  • Pörsök Lajos

   Nagyon kérek mindenkit ne akarja rábeszélni a baloldaliakat az oltásra. Legalább 2022-re megfogyatkoznak.

 3. Az akupinktúra is rendben van. Vannak, akik sok tízezret voltak képesek költeni rá.
  Meg a kínai „csontkovács”, masszázs gyógymódot is rendben vannak.

  • Akupunktúra, csontkovácsolás semmi ahhoz képest, hogy egy réteg rendszeresen jár jósnőhöz (nem vicc), utaztatásra (a régebbi életébe), családállításra (ahol a nem jelen lévő szüleikkel veszekszenek mások előtt), sámánhoz és csillagjóshoz. Ezek nagy része Ferire szavaz.

 4. Szalay Miklós

  A járvány és a hazai politika utóbbi időszakának lényeglátó elemzése:

  https://www.egyvilag.hu/index.shtml#jarvanypolitika

 5. Annyi mindent „megköszönhetnénk” már, mi ez a pár „nüansz”…!?

 6. Feri kiirtja a saját szavazótáborát.

 7. Tényleg nem oltás ellenesek.

  Hiszen mindent megtesznek, hogy, a normális embereket megelőzve, soron kívül beoltassák magukat.

 8. jámbor lászló

  ANémet libsik orosz vakcinával oltatná be magát a a domodegyovó reptéren mert ott kialakítottak egy oltópontot csak egy baj van még hogy ott lehessen tartózkodni tranzit utlevélre volna szükség ezt persze csak a tehetősebb réteg engedhetné meg magának

  • Nincs új a nap alatt, az amcsi tehetős réteg Dubajban oltatja magát.

   A magyar tehetős réteg idehaza tolakszik és ad 6 db egyszerhasználatos maszkot a kórháznak, lásd DK.

 9. LucékGizije

  Egyetlen szavát sem ennek a szemét mocskos rohadék gerinctelen kretén hazaáruló kommunista csürhének.

 10. nekem is tehetne szíveséget lehajolok meg fogom a bokámat …..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük