Nagyobb méretű pirotechnikai eszközhöz jutott a Jobbik egyik szakértője. MTI/AP/Salvatore Allegra

Ne játsszál a füstgránátoddal Bencus!


Bonyolult logikai sor ez. Ha van egy füstgránátod és feszültségoldásból elkezdesz játszani vele, akkor, ha véletlenül „beindul”, tanácsos kidobni az ablakon. Mert különben bent lesz füst. És nem szeretnénk, ha bent füst lenne. Csak ennyi kérésünk lenne. Azt nem kérdezzük meg, hogy minek visz magával a Jobbik „szakértője” füstgránátot a képviselői irodaházba? A legújabb verzió szerint egyébként „találta” a Jobbik irodájában, akik persze nem tudják, hogyan került oda. Azt sem, hogy miért játszik vele. Csak azt kérjük, rendes kézigránátot már ne vegyen neki az anyukája és ne is találjon.

Tulajdonképpen csak gesztust akart tenni a Jobbik a Momentumnak ezzel a füstgránátos performansszal. Ezzel lehet bizonyítani, hogy a füstgránáttal játszadozó Fegyőr kezében is véletlenül indult meg a gránát és csak azért dobta el, mert megijedt. És a Fegyőr még csak nem is szakértő, csak egy egyszerű politikus.

Gyurcsány Ferenc most biztos büszke a legújabb szövetségesére. A bátor jobbikosokra, akik halált megvető bátorsággal becsempésztek egy pirotechnikai eszközt egy kiemelten őrzött objektumba. Aztán ezután meg rinyálni fognak az ellenzéki képviselők, ha megmotozzák őket a parlament bejáratánál. Habár Bencust most biztos lefokozzák, mert örömében, hogy sikerült az akció, elkezdett játszani a füstgránáttal. Reméljük nem pisilt be ijedtében. Örüljünk, hogy nem Gréczy Zsolt volt a hős, mert ő mivel kezdett volna el játszani örömében, illetve örömére, azt nem akarja senki még egyszer elképzelni.

De vajon mi volt az elképzelés? Ha egy kicsit óvatosabban játszottak volna a jobbikosok, akkor most lenne egy akciókész füstgránátjuk bent a képviselői irodaházban. Vajon mit akartak kezdeni vele? Mert ezek annyira hülyék, hogy biztos valami fontos forradalmi eseményt akartak füstbe burkolni. Talán Gyurcsány Ferenc a Jobbik elnöke akart a füst leple alatt elszaladni a Szent Korona másolatával? Jakab Péter a DK rendezvényszervezője akart elszívni egy staubot a férfi mosdóban?

Mostanában, hogy minden elmebetegnek YOUTUBE vagy TikTok csatornája van sok ezer követővel, elkopott ezeknek a szomorú pszichiátriai diagnózisoknak a hírértéke. Amerikában egész elképesztő futóbolondok lesznek képviselők és szenátorok és ennek a csodálatos gondolatnak az exportját megkezdte már az Obama adminisztráció 10 évvel ezelőtt. Egy országot semmi sem gyengít le jobban, ha a törvényhozásában 70-80 IQ-val tengődő dühöngő elmebetegek alkothatnak frakciót. Eddig a látványos kimenetelű játszadozásig az egyre kisebb Jakab Péter baráti kör tagjaként Bencusnak minimum kinézett egy államtitkárság valamelyik fontosabb minisztériumban, ahol ki tudta volna bontakoztatni a károkozási képességeit. Ez a lehetőség sajna most tovatűnt, az amcsik most kénytelenek lesznek néhány tonna ideggázt beleengedni valamelyik budapesti víztározóba, hogy a káregyenérték meglegyen.

Elérkeztünk a demokrácia végéhez. OPNI-képes emberek szavaznak a szomszéd szobában fekvő és szintén nem javuló kollégákra. Azt még csak valahogy elhiszem, hogy van néhány százaléknyi olyan kretén, aki még erre a Jobbikra is szavaz, de azok a budapesti értelmiségiek mit gondolnak, akik 20 évig életben tartották az SZDSZ-t? Mondjuk nem lehet őket megkülönböztetni a Jobbik szavazóktól elvakultság és ostobaság tekintetében, és olyan emberekkel bútoroznak össze, akikkel két éve még nem mehettek volna le sétálni a Duna-partra, ha vissza is akartak volna jönni még a Pozsonyira.

Az ellenzék olyan embereket akar bejuttatni az országgyűlésbe, akiket régen a fuvaroskocsmákba sem engedtek be a többiek. Bencus ugye egy igazi nyilas értelmiségi, ahogy a munkások közül is kiutált proli elképzeli az értelmiségit, magánál nagyobb bunkóként, olyannak, aki nagyobb botrányt tud csinálni a templomban, mint ő.

Érdekes lelkiállapotban lehet az ellenzék. Ezek 11 éve azzal kelnek minden nap, hogy ma tutira forradalom lesz és a rendőrök a füstbombáktól megfélemlítve és ráébredve a diktatúrára és a patriarchátusra, átállnak és megdöntik a rendszert. Ezek minden sajtótájékoztató után háromszázezres tömeget várnak fél óra múlva a Kossuth térre. Ezek minden választáson azt hitték este kilencig, hogy 90 százalékot kapott a pártjuk és belőlük minimum miniszter lesz. Ezek tényleg azt hiszik, hogy minden olyan pénzt, ami nem az ő számlájukon landol, azt Orbán Viktor teszi zsebre. Ezek tényleg annyira bunkók, amennyire bunkó módon viselkednek. Nem játsszák meg magukat. És tulajdonképpen a maguk módján igazuk van. Tényleg el vannak nyomva, hiszen tényleg meg van tiltva nekik, hogy megvalósítsák önmagukat és lelkesen megvalósítsák Ferenc diktatúráját. Hogy melyik Ferencét azt meg sem merem kérdezni.

A Jobbik közleménye szerint egyébként a „fiatalok” vétlenek. Nem ismerték fel a füstgránátot és az „véletlenül” indult be és különben is le volt járva a szavatossága. Reméljük a Jobbik ebben az ügyben mindenben viccelt, mert ez az ügy komolynak nagyon durva lenne. Viszont ha figyelembe vesszük, hogy tényleg semmi humorérzékük sincs…


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

25 hozzászólás

  1. Tünci kis pajkos fiatalok ! Ha az atombombát nem ismerik fel,na persze véletlenül,azt is felrobbantják?????Köszönet Android,penge a dolgozat!

    • A füstgránáttól véletlenebbül már csak a kézigránát meg az atombomba indul be. Még jó, hogy derék emberünk nem azzal játszott jobb híján.

  2. Igen , csak úgy találunk egy akármilyen gránátot az irodánkban és hipp hopp beindul. Jóbarát csak szólok: a hülyék a mási oldalon vannak!

  3. Mindenki nagyon jól tudja, hogy véletlenek nincsenek!

  4. Hehehe. Nagyon jó.

  5. Rejtôi humor!

    Jobban szeretném ugyan, ha más témában…
    ezek nem a Fülig Jimmyik!

  6. Ahogy hős vezérük mondta
    a tejfölös, bocsi paprikáscsirkés
    meggyőző érvelésében..
    az oviban..Igen ezek olyan ovis,
    vagy inkább gyogyos,tempok.

  7. Achmed a halott terrorista aki korai eldurranásban szenved.
    https://www.youtube.com/watch?v=GBvfiCdk-jc
    A jobbikos zsenit terrorizmusért itélném el.

    • Kedvecem Ahmed a halott terrorista, aki azért csontváz, mert saját magát robbantotta fel, és azóta kicsit dühös… Egy ideje mintha kevesebb új előadása lenne Jeff Dunham humoristának, mert a fáma szerint Szaud Arábiában turnézik (persze csak zárt elit közönség előtt) és azok is jót mulatnak Ahmeden, nekik is kedvenc figurájuk.

      Nekünk viszont nincs szükségünk import idiótákra akiken humoresteken tudnánk jót kacagni. Nekünk az egész ellezékünk Halapino, Bubba, Ahmed vagy az örökmorgó vénemberből áll és naponta ingyen szállítják a nevetni valót. Kár, hogy ezek viszont nem bábok, hanem élők és választási, választhatósági joguk is van…

      • csakafidesz

        Ahmed szegény nagyot csalódott. Megkapta hiánytalanul a 77 szűzet a Paradicsomban, de amikor felrobbantotta magát a legbecsesebb része is cafatokra ment szét..

        • Meg akkor tudta meg, amikor fölért Allah ígérte paradicsomba, hogy nem feltétlenül nők a 77 szüzek, és ezt nem mondták meg neki, hogy a többi önkéntesen felrobbant szintén hurrikra vágyó szűz terrorista haverjai várják ott fenn…

  8. A huncut gézengúzok!

    Hát nem bevitték apu munkahelyére a parkban talált valamicsodát?

    És ha megnézték, hogy működik? Na és kicsiny korukban, az alvóbabát, a legyeket, a szomszéd macskáját és a nagyi kanáriját is szétszedték és összerakták, na jó próbálták. Istenem ilyen pajkosak a fiúk.

    Az vesse rájuk az első követ……..

    De ez lejárató egy csapda annak a sok okos szép, derék, kíváncsi, jobb sorsra érdemes jakubbikosnak !
    Ki hagyta azt a vacakot szerte széjjel?
    Biztos valami összeesküvő aki a kis drágákat akarta leégetni! Az Orbán!

    Tényleg!
    A választásra jogosultak elvileg felnőttek, akik tapasztalati tudásuk alapján döntésképesek.

    A felnőtte válás valyon az életkorral elért ivarérettséggel függ össze?
    Az kell az országnak, hogy szexuális vágy fűtse választás idején polgárait a választhatókat, választókat?

    Kiegészülve a gyermekes kíváncsisággal, hogy fűrészporral vagy vattával van-e az ellenfél hasa kitömve, hogy milyen lenne, ha a kezét a lába, a lábát a keze helyére varrnák?

    Lehet, hogy a felnőtte válás nem az életkortól, hanem az életviteltől, az önmaga tetteiért és mások javáért való felelősségvállalás képességétől függ?

    Ez a felelősségvállalási képesség, nem az önálló életviteltől, önfenntartó képességtől és a közösségi felelősségtől, az adófizetéstől függ?

    Nem felnőtteknek kellene választani és választhatónak lenni?

    A felnőttségnek nem az önálló életvitel, saját háztartás és adófizetési kötelesség teljesítése az objektív mércéje?

  9. Megfejtettem a rejtélyt, hogyan került a 2018-as lejáratú, romlott, önrobbantógránát szegény jobbikosokhoz:
    Fegyőr az ominózus tüncimüncije közben túldobta a rendőröket, oszt berepült az ablakon.
    Miért nem ezzel kezdték a csintalan jobbikoskák, a bonyolult magyarázat helyett?

    • Ugyan már, az a nyápic nem tud akkorát dobni.

      Csak olyan vihette be, akit nem világítanak át és nem motoznak meg a bejáratnál, azaz képviselő, parlamenti, kormányzati hatalmasság.

      Szerintem a ganders and theirs geese of Jakubb Idiótái Mozgalma lázasan ellenőrzi a belépés nyilvántartást, mikor járt ott Orbán Viktor, hogy saját végtelen ostobaságukat rákenhessék.

  10. Nézzük_magát_a_dolgot

    Emlékeztet engem az eset egy rági-régi tréfás dalra, amely már feledésbe merült, mert nem egészen PC, nem illik énekelni. Szóval az illető elmeséli, hogy olyan sötét volt az éjszaka, hogyséta közben beleesett egy nagy füstös kéménybe, amelyben sonkák füstölődtek. Alig tudott onnan eljönni, hát mit tesz Isten, egy nagy sonka utána szaladt! (Tartalmi idézet, a rímeket már elfelejtettem.)

  11. Nilton Santos 4307

    Rettegjetek ámberek !! Világossá vált végérvényesen :: a rohadék , büdös kommenisták , bolsevikok mind rablók , gyilkosok , rablógyilkosok , terroristák , háború kirobbantására mindenkor alkalmasak …!!
    — A kommenistánál szemetebb , aljasabb , alávalóbb , mocskosabb , gátlástalanabb féreg , csatorna patkány , élősködő parazita , kleptomániás bélpoklos hullarabló , önkény-uralkodó , ÁVH.-s szadista állat , gengszter , maffiózó….nincsen az Univerzumban , ezen a lapos Földön !!
    –Magyarországi lakhellyel is rendelkező prosztó kommunisták , korrupt bolsevikok , csahos áruló hiénák , goebbelsi náci propagandista csőcselék , gyújtogató – robbantgató , szarosz bérenc hurka – kolbász töltelékek….—akikre a NÉP , az emberek hamarosan kimondjuk a végső ítéleteket /..kis Fogház belső udvari akasztófa , Kerepesi úti temető hátsó , csalitos , susnyás zugában meszes gödrök , Márk Zagy által kiválasztott kandeláberek , betonoszlopok más célra történő igénybe vétele …stb.,stb.,stb../
    –A takony gerincű tróger komisszárok névsorát bővíti a vörös terroristák közül a Gyurcsányi sintérek a Jákób Jákób Jaksi féle komcsi – bolsi – kisnyilas – internáci dögevő leprások ,,,marxista , leninista , trockista , sztalinista , vérbíró ivadék , gyilkos hajlamú , recska , ratyi , lumpenproli , hullapropagandista Fekető Fegyőr félék !!!!
    –Harcoljatok , harcoljatok , harcoljatok !!!

  12. természetesen a takarítónő vitte be az irodába bosszúból,mert még nem kapott a parizeres kifliből,amit felfaltak a nagyok és neki csak a pirosarany jutott,belőle is csak nyomai,amit takaríthat utánuk.

  13. Bocsánat, de rossz olvasni, hogy a jobboldali publicisták Marcizzák, Katázzák, Bencusozzák a hazaáruló, terrorista bűnözőket.

  14. Nagy összegben lenne rá fogadásom, hogy a bonyolult ügy 2030 elött nem kerül bíróság elé / vö. Fegyör füstbomba ejtése:/

  15. Ezen most kínunkban viccelődünk. Viszont a kérdés halálosan komoly, miért vitték be a füstgránátot. Mi lehet még ott ? aknavető ? El kellene ott egy jó kis tűzrendészeti ellenőrzés

  16. Egyetértek Pritamin. Ez cseppet sem vicces. Ha egy füstgránátot be tudtak vinni……

  17. Ezt a robbantást bizonyára komolyan gondolták, mert viccnek nagyon rossz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük