Gyurcsány Ferenc röhög a háttérben. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

És 2014-ben visszajöttek a kommunisták, a liberálisok és a nyilasok is


Egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy milyen konkrét kormányzati cselekvésekre számíthatnánk egy (a jelen erősorrend szerinti) Jobbik–Demokratikus Koalíció–Momentum–MSZP–LMP–Párbeszéd–Új Világ Néppárt koalíciótól. Ezek a pártok már mindent követeltek a jelenlegi kormánytól és persze mindannak az ellenkezőjét is. De érdemes végiggondolni, hogy ha 2014-ben visszaszerezték volna a hatalmat, vajon most hol tartana az ország.

2014-ben győzött az ellenzék. Mesterházy Attila és Bajnai Gordon lemeccselte egymással a dolgot a miniszterelnökségért. Olyan jó egyezséget sikerült kötniük, hogy végül mindketten támogatták Gyurcsány Ferenc újbóli miniszterelnökségét. Merkel kancellár üdvözölte Gyurcsány visszatérését, hiszen ez volt a magyar választók akarata nyilvánvalóan.

Egyúttal reményét fejezte ki, hogy a régi-új miniszterelnök tanult elődje hibáiból és nem fog önálló gazdaságpolitikát és külpolitikát folytatni, mert az nem európai dolog.

Gyurcsányék programja teljesen egyértelmű volt, Magyarországot integrálni kell a nyugati gazdasági rendszerbe, aminek legjobb módja az, ha a teljes infrastruktúra, a gáz-, a víz-, az áramszolgáltatás, az autópályák, az autóutak és az informatikai rendszerek is mind teljes egészében a nyugati multinacionális vállalatok rendszereibe integrálódnak tulajdonosilag is, levéve a stratégiai döntések kockázatának felelősségét a magyar kormány gyenge válláról. Ez persze azzal jár, hogy az árak is kifejezik azt a kemény munkát, amelyeket nyugati barátaink végeznek az érdekünkben. A Gyurcsány-kormány szerint egyébként a MOL magyar jellege is nacionalista felhangokat hordoz, sikerült is egy kiváló román üzletembert találni az élére. A magyar tulajdonú bankok nem elég tőkeerősek az új korszak kihívásaihoz, ezért mindenütt kívánatos a meghatározó külföldi tulajdon, lehetőleg amerikai, német és francia. És persze az élelmiszeriparban és a mezőgazdaságban is.

A külügyminiszter elmondta: az amerikaiak határozzák meg, mi lehet német tulajdonban, a németek azt, hogy mi lehet francia tulajdonban, a magyar kormány pedig azt, hogy milyen nyelven kell kiírni az ajtóra a nyitvatartást.

Gyurcsány Ferenc örömittasan jelentette be 2015 legelején, hogy a koalíciójában jelentős szerepet játszó nemzetiszocialista párttal sikerült egyezségre jutnia a Magyar Honvédség megszüntetéséről. Gyurcsány Ferenc elmondta: a nemzetközi helyzet véglegesen stabilnak látszik, szomszédaink szeretnek bennünket, nemhogy nem akarnak megtámadni minket, hanem bizonyosan megvédeni is készek az országot.

A miniszterelnök elmondta: miután a fasiszta ellenzék még létezik és nem lehet kizárni, hogy a távoli jövőben még kormányra jut, csak a Honvédség végleges megszüntetésével lehet garantálni, hogy a magyar fiataloknak soha többet ne kelljen megvédeniük a hazájukat. Nem lehet haza az a hely, amiért harcolni kell – fejtette ki a miniszterelnök. Mi befogadó nemzet vagyunk, mindenkit tudunk integrálni.

A miniszterelnök szerint az a ténykörülmény, hogy az osztrák és a német határok lezárása miatt 600 ezer katonakorú muszlim férfi ragadt Magyarországon, semmiképpen nem jelent veszélyt az országra nézve. Az érkezők nagy része 2000. január elsején született, tehát kiskorú, csak nem ijedünk meg egy csomó gyerektől. Drámainak nevezte, hogy több mint 300 ezer anya vesztette el a gyermekét menekülés közben és most keresi kétségbeesve feltehetőleg. A miniszterelnök elsírta magát a beszéde azon részénél, amikor felidézte, hogy ezeket a szerencsétlen gyerekeket mennyire megedzette és megöregítette a nehéz gyermekkoruk, és szinte mindegyik 30 év körülinek látszik.

Gyurcsány Ferenc teljesen természetesnek nevezte, hogy a balkáni útvonalon érkező migránsok nálunk telepszenek le. A menekülttáborok embertelenek, és gátolják az integrációt. Magyarországnak egyébként is sokkal nagyobb gyakorlata van a muszlimok integrációjában, mint a nyugati államoknak, tehát természetes, hogy szolidáris velük.

A miniszterelnök a magyar munkaerőpiac példátlan megújításának nevezte, hogy a németek lemondanak a javunkra további 100 ezer olyan migránsról, akik túlképzettek a német munkáltatóknak.

2016 májusában a miniszterelnök végtelenül túlzónak nevezte, hogy a Magyarországon állampolgárságot kapó 275 ezer menekült családegyesítés révén akár 3 millió rokonát is Magyarországra hozhatja. A rasszista ellenzék ezen vádja nem meglepő – mondta –, hiszen a magyar családtámogatásokat pont azért alakította át a kormány, hogy az ne tegyen különbséget az arab és a magyar gyerekek között.

A Jobbik családpolitikai szakpolitikusa azzal egészítette ezt ki, hogy a magyar gyerekek eleve jobb körülmények közé születtek, ezért le kell mondaniuk a privilégiumaik jelentős részéről, hogy beilleszkedhessenek az arab gyerekek közé az iskolában és a mecsetben a Korán-órán.

A Jobbik szerint nagyon káros az, hogy egyesek a vallásszabadságra hivatkoznak, amikor a kormány a kereszténységet minden formájában kitiltja a közéletből, az oktatásból és a médiából. Bárki megtapasztalhatja a vallásszabadságot nálunk, az iszlám minden ága szabadon virágozhat, sőt a nézeteltéréseik elintézésébe sem szól bele a rendőrség.

Különben is a haladó magyarországi katolikus teológusok is vallják azt a nyugaton már általános nézetet, hogy Mohamed a katolikusok prófétája volt tulajdonképpen, sőt haladóbb úgy tekinteni Jézusra, mint az iszlám korábbi prófétájára, akit a fehérek félreértelmeztek.

Így az iszlámra vonatkozó korlátlan szabadság nyilvánvalóan a keresztényekre is vonatkozik, csak a Jézusra vonatkozó maradi nézeteiket kell átrendezniük. Különben is meg lehet nézni, hogy a mecsetté alakított templomokban milyen sokan vannak, míg a katolikus templomokba nem megy senki. Ez utóbbi az ott strázsáló saría-őrséggel természetesen semmilyen összefüggésben nincs.

Nevetségesnek nevezte az LMBTQ+-ügyi miniszter az ellenzék azon vádját, hogy a gyerekeknek otthon is 1-es, illetve 2-es szülőnek kell szólítania a felmenőit. Ez csak melegen ajánlott, és a szülő legfeljebb pénzbüntetéssel sújtható, ha a gyereke anyának vagy apának szólítja.

A miniszter ugyanakkor elfogadhatatlannak nevezte, hogy a gyerekeknek pusztán a kromoszómái, a külső és belső nemi jellegei miatt prekoncepciója legyen arról, hogy milyen nemű.

A miniszter ugyanakkor előremutatónak nevezte az LMBTQ+-szervezetek azon javaslatát, hogy ciszheterók számára a továbbiakban ne rendezzenek sportversenyeket. Alapvetően megalázó a transzok számára ugyanis, ha ciszheterók egyáltalán elindulhatnak egy versenyen, ha pedig meg is nyerhetik, az maga a strukturális elnyomás.

Nem igaz, hogy Magyarországon gazdasági válság van – mondta a miniszterelnök. Hiszen a német árszínvonalat már elértük és a bérszínvonal eléréséhez sem kell több 150 évnél. A heteroszexuális, nem muszlim családok támogatásának teljes megszüntetése, a körükben a gyereknevelési adó bevezetése valamelyest ugyan mérsékelheti a költségvetési hiányt, de szolidaritási kötelezettségeink továbbra is nagy terhet rónak a költségvetésre. Egyúttal felháborítónak nevezte, hogy az antiszemita magyarok elüldözték az utolsó zsidót is Magyarországról, meghiúsítva ezzel a kibontakozó muszlim–zsidó megbékélést.

A szélsőjobboldal hatása alá került muszlim szélsőségesek is készek lettek volna a megbékélésre, ha ezek a rohadt fasiszták nem tüzelik őket.

Szerencse, hogy Magyarországon már nincs társadalombiztosítás, sem közegészségügy, csak a menekültek részére, mert a költségvetés bizonyosan nem tudná kifizetni a járványkezelés költségeit. Az állam ahol tud, segít, a „Csináld magad a maszkod!” program letölthető a Facebookról. Az egyenletes maszkellátás biztosítása érdekében minden olyan magyar állampolgárnak, akinek már az 1-es és a 2-es szülője is az volt, kell két-két maszkot készítenie a muszlim szomszédjának is, mert tőlük ilyen megterhelő tevékenység nem várható el.

A Freedom House csak 99 százalékosra ítélte a magyarországi sajtószabadságot. A miniszter ezzel indokolta az utolsó jobboldali weboldal azonnali bezárását, hiszen uniós kötelezettségünk a sajtószabadság teljes garantálása, amibe nem fér bele olyan tartalmak internetes elérhetősége, amelyek nem esnek egybe az USA Külügyminisztériumának direktíváival.

Egyértelműen Orbán Viktor a felelős a világjárvány kialakulásáért – mondta ki az Európai Parlament. Több liberális képviselő felháborodását fejezte ki a javaslat miatt. Miért kell evidenciákat az EP elé citálni? Még a végén olyan köztudomású evidens tényekről is szavaznunk kell, hogy a klímaváltozásért és a Száhel-övezeti éhínségért is Orbán a felelős? A képviselők a mindenkori magyar kormány hibájának rótták fel, hogy Orbánt és a bandáját még nem tudták kitörölni a múltból és a történelemből is. Hogy emlékezhet erre az emberre és a bűntársaira egyáltalán bárki is?

Milyen a közoktatás és a tömegkommunikáció minősége egy olyan országban, ahol az emberek még emlékeznek arra, hogy ötször magasabb volt az életszínvonaluk még 7 évvel ezelőtt is?

Nem csoda, hogy rendszeresen zugmisék résztvevőit kénytelen átadni a rendőrség az amúgy is túlterhelt saría-rendészetnek.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elmondta, hogy az országban található 216 orvos és 27 lélegeztetőgép bőségesen elegendő lesz a súlyosabb esetek kezelésére. Azt is kérte, hogy légzési nehézségekkel a 06 1 23754938458923845839928348292834 számon hívható segélyvonalat ne zaklassák. A magyar emberek bátran állnak a megpróbáltatások elé, büszkén mondanak le a vakcinákról minden rászoruló javára; egyértelmű, hogy nálunk az új állampolgárokat, az LMBTQ+-közösség tagjait és a jogállamot őrző NGO-aktivistákat oltják be először.

A kormány azt kéri a lakosságtól, hogy elhunyt hozzátartozóikat gyorsan és mélyre ássák el, mert különben meg lesznek bírságolva.

De most be kell fejeznem, mert egy fekete autó parkolt le a ház


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

8 hozzászólás

  1. A négyek bandája, csak ez itt Európa szivében 2021-ben és nem Kelet-Ázsiában a hetvenes években: Vörös Disznók!!!

  2. A MiHaM is a szatellitjük.

  3. Bocs,de senki nem hitte el,hogy ezek „elmentek”.
    S MÁR „PÁPÁJUK” is van. és idén MÉGSEM MOSSA A BIGGEREK LÁBAIT ez a vÉn fasz!

  4. homoródkarácsonyfalváért

    ” A Városligetet kizárólag muszlim bevándorlók használhatják, otthon nem volt nekik ilyen, csak sivatag.”

  5. No ez majdnem olyan jól sikerült, mintha Naprózsa írta volna.

  6. Előbbiek sajnos el se mentek!

  7. Palik Ferenc

    Ez rémálomnak is durva.
    Ezt bővebben nem fejthetem ki, mert hát az ünnep az ünnep. Még ma, hétfőn is.

  8. A „Gyurcsány csomag” nem tűr halasztást. Egészen pontosan!!! amikor a Szegedi Csillagban az őr reggel kiabál: „Gyurcsány,-csomag! Példa nélküli aljas hazugságaikat, útszéli megnyilvánulásaikat és tetteiket semmivel nem lehet megmagyarázni. (Patkányozás, kamu videó, senkiházi Hadházi táblája, hullaházi forgatása, az, abortusz maradékból gyártott DK-s polgármester ,aki minket nevez fehér-katolikus képződménynek, vagy füstgránátot rendőrök(!) felé dobáló szarházinak ,a krumplis legénnyé előlépő hazaárulónak stb Nem lehet a gyalázatuknak a végére érni. Magam is hiányolom a zsidő közösség egyértelmű és elvárható állásfoglalását. Remélem észnél leszünk és beválik jóslatom: Esélyük annyi, mint Szálasinak volt a főtárgyaláson. Ez a vágyam, reményem és kívánságom a 88.születésnapomra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük