Jakab Péter ekkor még nem szerette eléggé Gyurcsány Ferencet, mert semmi jót nem mondott róla 2019 október 23-án. MTI/Mónus Márton

Valótlanul híreszteltük, hogy a Jobbik egy magyar párt


Helyreigazítási kérelemmel fordult hozzánk a Jobbik. Meg vagyunk tisztelve. Teljes mértékben készek vagyunk elégtételt adni a magyar szélsőjobb és szélsőbal autentikus képviselőjének és a liberálisok legfontosabb szövetségesének, ha párját ritkító érzékenységébe merészeltünk gázolni. Persze az élet nem egyszerű, tele van rejtélyekkel. Ebben az esetben viszont elég egy rejtvényt megoldani ahhoz, hogy a kedves olvasó számára is kiderüljön, milyen horrorisztikus valótlanságot is merészeltünk írni Gyurcsány Ferenc mellényzsebének legkisebb lakóiról. (Ez persze nem jogi, hanem pszichiátriai jellegű szakvélemény.)

Egy felsorolás következik. Ideírom mindazon tényeket és véleményeket, kérdéseket, amelyeket ezidáig leírtunk a Jobbikról és amelyekért nem kértek helyreigazítást, és azt az egyet is, amiért igen. Az Önök heroikus feladata, hogy kitalálják, melyik bántja a Jobbik fejlett igazságérzetét:

A Jobbik Gyurcsány Ferenc szövetségese. Jakab Péter a Demokratikus Koalíció jelöltjeként (is) akar miniszterelnök-jelölt lenni.

Jakab Péter rendszeresen találkozik Gyurcsány Ferenccel. Jakab Péter rendszeresen kezet fog Gyurcsány Ferenccel. Jakab Péter támogatni fogja Dobrev Klára miniszterelnök-jelöltségét. Gyurcsány Ferenc okosabb, mint Jakab Péter. Jakab Péter nagyobb krumpliszsákot tud felemelni, mint Dobrev Klára. Jakab Péter a Jobbik Fekete-Győr Andrása. A Jobbik „programja” (haha) összeegyeztethető az LMP, a Párbeszéd, a Momentum, a Demokratikus Koalíció, és az MSZP programjával. Tóth Bertalan (aki az MSZP elnöke, ha valaki nem tudná) karizmatikusabb politikus, mint Jakab Péter. Karácsony Gergely is elviseli Jakab Péter társaságát. A választási vereségek hatására egykor és máskor idegállapotba kerülve antiszemita kijelentéseket tevő jobbikosok kijelentéseit nem veszi magára az, aki magára vehetné. Jakab Péter tudja-e, hogy ő Jakab Péter?

Jakab Péter vajon el szokott gondolkozni azon, hogy mit gondolnak róla a szövetségesei? Sír-e olyankor?

Jakab Péter szerint vajon mekkorára kell zsugorodnia a Jobbik támogatottságának, hogy kitegyék az összefogásból? Milyen érzés egy jobbikos számára egy szélsőbaloldali párt tagjának lenni? Milyen nyilasnak lenni? A Jobbik Ifjúsági Tagozata levélben követelte, hogy a párt vezetése azonnali hatállyal távolítsa el Béres Ferenc Attila kommunikációs igazgatót. A Jobbik olyan politikai pártokkal és emberekkel van szoros szövetségben, akik még egy-két éve is szélsőséges náci pártnak tartották őket. A Jobbiknak semmiféle programja nincsen. A Jobbik jelöltje a legutóbbi időközi választáson a teljes ellenzék támogatásával sem tudott nyerni egy borsodi választókerületben. A Jobbik nevetséges és szánalmas. A Jobbik elárulta a nemzeti gondolatot. A Jobbik az Európai Egyesült Államok gyarmatává akarja tenni Magyarországot.

A Jobbik elárulta az oroszokat. Illetve nem árulta el, mert az egyik tagjuk szokás szerint orosz pénzen repült valami választást megfigyelni. Illetve mégis elárulták az oroszokat, mert aztán kiderült, kizárták a csávót. Tényleg, mi van a Jobbik török kapcsolataival?

Tervezik-e a névváltoztatást Ballikra? Tényleg megvolt a névváltoztatás, csak nem merik megmondani a megmaradt 53 tagnak? Ezek a párttagok még a Jobbikra szavaznának, ha ma lennének az országgyűlési választások? Tényleg nincs egy Jakab Péternél (is) alkalmasabb jelöltjük pártelnöknek? Török Gábor még ad nekik politikai tanácsokat? Gratuláltak-e már neki a korábbi zseniális tanácsaiért? A Jobbik szeretné betagolni Magyarországot az Európai Egyesült Államokba. Persze csak a teljesség igénye nélkül.

Őszinte meglepetéssel értesültem egyébként arról, hogy Jakab Péternek mérhető népszerűsége van, tulajdonképpen nagyobb, mint a pártjának.

Jakab Péter persze tulajdonképpen újszerű jelenség a magyar politikában, először fordul elő, hogy profi módon népszerűsítenek egy politikust azon az alapon, hogy ő egy büszke bunkó. Ráadásul Jakab Péter önazonos magával, szeret az lenni, ami. Személyében a magyar szériabunkó végre olyan politikust kapott, akihez képest Horn Gyula értelmiségi, Gyurcsány Ferenc pedig önreflexív, mértéktartó csapatember, minden nárcizmus nélkül.

Jakab Pétert még a való világba se castingolták volna, de az ellenzék szavazatmaximalizálásába azért ez a minőség még simán belefér.

A Jobbik mindig is az egykori MSZP szavazóbázisán élősködött, annak is azon a részén, amelyik pszichológiai értelemben az egykori nyilas szavazóbázis utódjának volt tekinthető. A dolgozni nem szerető, a vállalkozáshoz lusta és buta lumpenprolinak mindegy volt, hogy ki az, aki kifejezi életérzéseit a politikában. Ezeknek az embereknek az irigységen alapul a világnézetük, és nem csak a gazdagokat gyűlölik, hanem a munkájából élő tehetséges középosztályt is.

Ezek az emberek azok, akik beköltöznek más emberek lakásába, bútorai és tárgyai közé (igaz a könyvekkel begyújtanak), miután kéjelegve végignézték, hogy a tulajdonosokat a pártszolgálatosok felpakolják egy teherautóra és jó esetben a Hortobágyra, rossz esetben a koncentrációs táborba, vagy a Gulagra viszik őket. A szánalmas az, hogy sok hülye „értelmiségi” meg „diplomás” is rajta lesz a teherautón, aki most, szintén irigységből, az állítólagos liberálisokra, a baloldalra vagyis az újkommunistákra szavaz.

A Jobbik is csak egy, a középosztály halálos ellenségei közül. Röhejesek, gyávák és ostobák, mint egykor a nyilasok, de könnyen véres lesz a kezük, ha túlerőben vannak. Ha kis szerencsénk van, Jakab rájön még a választások előtt, hogy Gyurcsány meg akar szabadulni tőlük, mert akkor jó pár kávét lesz alkalmunk élvezettel elkortyolgatni, mert Jakab Péter gyakorlott ámokfutó, nem fogja feladni. És hová tűnt Tordai Bence? Ha továbbra is ül a babérjain, Jakab Péter teljesen el fogja homályosítani, mint legbunkóbb magyar politikus „ever”.

(A megfejtéseket a kommentekben várjuk.)

 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

13 hozzászólás

 1. Mocskos Jakab ! A tetves rohadt kurva anyád !!!

 2. Most a jobbik létén értelmetlen a vita. Csurka István már mikor megmondta, hogy a Jobbik egy kitalált párt, amelyet a Fidesz ellen hozott létre a balliberális konglomerátum. Azt aztán sikerrel bizonyították, hogy a Jobbik tulajdonképpen Ballik, a jobboldali létüket még a hazugságokkal sem sikerül bizonyítani. Akinek van szeme, látja és érzékelheti, hogy miként álltak össze a baloldallal.

 3. Tudományos libsizmus

  Jakab Péter szerintem a Jobbik Hadházyja.

 4. Bokor Géza

  „Jakab Péter nagyobb krumpliszsákot tud felemelni, mint Dobrev Klára.”
  Erre a mondatra tippelek, ezért kért helyreigazítást. Hozzáteszem jogosan, mert kétértelmű a mondat.
  Egyik értelmezés szerint a krumpliszsák nagyobb mint Dobrev Klára, a másik értelmezés szerint krumpliszsák emelési versenyben Jakab Péter legyőzné Dobrev Klárát.
  Ez utóbbi pedig megengedhetetlen, Jakab Péter semmiben nem előzheti meg Dobrev Klárát, mert akkor neki annyi. Ezt jól tudja, s szeretné még a gyanú árnyékát is elkerülni.
  Úgy tudom, szerinte a helyesbítés akkor lenne egyértelmű, ha így írná le a PS:
  „…még Dobrev Kláránál is nagyobb krumpliszsákot tudna felemelni Jakab Péter…”:)

 5. „A Jobbik elárulta az oroszokat. ”
  Ez a tippem. 🙂

 6. Schenkhyalfonz

  A címben a válasz.

 7. nincsenek is török kapcsolataik

 8. Nyilas tamás

  …… te is alaposan el vagy azért varázsolva ezzel az állandó nyilasozásoddal, akiket folyamatosan a legrosszabb lumpenproliként aposztrofálsz(eleget téve a fehérellenes homoszexuális aberrált tömeggyilkos zsidó maffia elvárásának), javaslom, hogy ne a lukácsista zsidó „tankönyvekből” merítsd a nyilasok jellemzését, hanem olyan emberek elbeszéléseiből, akik megélték a korszakot!

 9. Szó, mi szó! Ezt tényleg valótlanul!

 10. Annyi mindent sugároz az arca, hogy az értelemnek már nem jutott hely.

 11. Megértem a helyreigazítási kérelmet.

  1. A Jobbik NEM Gyurcsány Ferenc szövetségese.
  A volt Jobbik, jelenleg Jakubbik, és vezető csahosa, Gyurcsány Ferenc harcikutyája, ez nem szövetség megbízás.

  2. A jó szolga, inas, komornyik NEM gondolkodik, (a kiváló véleményt sem alkot).
  Jakub Petya jó szolga, most harcol a kiváló címért. Életcélja világos miért sírna?

  3. A Jobbik NEM árulta el az oroszokat és törököket sem, a cubákot adó gazda kezébe a jó kutya nem mar bele. Az más kérdés, hogy jól nevelt kutya nem fogad el bárkitől csontot.
  A Jobbik tagságát és szavazóit árulta el, már azzal is hogy mástól is csontot fogadott el.
  De hogy programja sincs, hogy őrizné a haza házát?

  4. Jakab Péter NEM egy büszke bunkó.
  Jakab Péter egy bunkóságára büszke lumpenproli és büszke arra (és pedagógus diplomájára).

  Jakab Péter NEM újszerű jelenség a magyar politikában, hiszen (hogy a nőket udvariasan előre engedjük) Vadai, Szabó, Bangóné Borbély, Bősz, Kunhalmi és Szél, stb,Tordai, Kocsis-Kake és Hadházi, stb jóval megelőzte.

  5. Jakab Péter, mint pedagógus NEM ért el sikereket a miskolci cigány kisebbség felzárkóztató oktatásában, viszont hatékony magatartási formákat sajátított el tanárként.
  Előéletéből teljesen érthető (bár számomra érzékenyítés híján nem elfogadható), hogy lumpenproliként, az ország szekerére kapaszkodva beköltözött az országházába és ott gyújtogatva felszedi a parkettát.

  Persze tulajdonképpen felmerül a kérdés, hogy lehetséges ez, NEM az orbáni 2/3 alkotja a törvényeket, NEM az orbáni 2/3-ad az országházának gondnoka és az ország szekerén a jegyellenőr?

  Lehet, hogy Orbán megöregedett, manhood helyett csak manírjai maradtak?

 12. A bunkón akadt ki a tuskó.
  Pedig szvsz. még ez dícséret is egy ilyen minőségnek.

 13. Sün Balázs

  Az kimaradt a listából, hogy a Jobbiknak jó a kapcsolata az orosz titkosszolgálattal is a KGBéla ügyében hozott ítélet indokolása szerint.Azt megállapította a bíróság, hogy Bélát az orosz titkosszolgálat beszervezte, többször találkozott is a kapcsolattartójával. De azt a bíróság „nem tudta” megállapítani, hogy Béla adott-e az oroszoknak jelentéseket, titkos információkat az EU-ról, vagy Magyarországról. Ezért mentette fel 1. fokon őt a bíróság.
  De remélem, hogy az ügyészség fellebbezése kapcsán másodfokon eljáró bíróság éleslátása, és logikája már jobb és élelmesebb lesz, mert ugyan már miért találkozott Béla többször a kapcsolattartójával? Biztosan a fagylalt izéről beszélgettek, vagy” Krasznaja Moszkvát” akart csak venni a feleségének, mint finom hazai illatot?
  Ugyan már!!!!
  Jakab kifogásolhatja azt is, hogy a PS figyelmen kívül hagyta a pártjának ezt a jó és hasznos kapcsolatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük