Gyurcsány Ferenc fenyegetően nézi a madárinfluenza elleni oltóanyagot. Találják ki hányat gyártatott le az akkori kormány, mennyiért, és hányat adtak be belőle?

Miért akarják kinyirni a liberálisok a saját szavazóikat?


A hülyeségek záporában már fel sem tűnt senkinek, hogy a liberális értelmiség elégedett mosollyal az orcáján nekilátott kinyírni az ellenzéki, vagyis a saját szavazóit. A szándék első lépésben következik az ellenzéki okosok jelenlegi kommunikációjából, de a világ legokosabb és legnemesebb embereinek természetesen nincs elég esze, hogy észrevegyék magukat. Zsenikéim ugyanis azt mondják, hogy az orosz és a kínai vakcina halálos, és ők, meg akik hallgatnak rájuk csakis valamelyik nyugati oltóanyaggal engedjék beoltatni magukat. Az az érdekes helyzet fog kialakulni, hogy a jobboldaliak, meg a normálisak, akik hallgatnak Orbán Viktorra be lesznek oltva tavasz végére, a többi hülye meg várja azokat az oltóanyagokat, amelyeket a nyugatiak sem kapnak meg.

És ez is csak Orbán mesterkedése nem vitás. Megdicsérte a kínai vakcinát, így az azonnal nem kell a sok baromnak, így jut minden normálisnak, függetlenül az oltási tervtől. A sok idióta meg várja otthon a nyugati vakcinákat, meg a vírust. Ördögi terv, erre is csak az Orbán képes. Pedig én most még ki is fecsegem. A kérdés csak az, hogy a kirívóan okos, intelligens, már-már a Kárpátok Géniuszának magasságában repülő liberális értelmiségiek miért játszanak a rémkirály kottájából?

Azt ugyanis még Orbánról sem feltételezik, hogy halálos vagy hatástalan hatóanyagot ajánlgat a saját híveinek, ugyanis az még szerintük is rosszat tenne a szavazási kedvnek.

Abból, amit most harsognak ugyanis ez következik, de nem zavarja őket. Csoda, hogy Hadházy Ákos még nem jött rá, az orosz és a kínai vakcina éppen a Fidesz szavazóknak elég és nem rinyálta tele a Facebookot, hogy az Orbán nem akarja beoltatni az ellenzéki szavazókat. Az ellenzéki értelmiségieknek és politikusoknak sosem esik nehezére egyszerre hangoztatni olyan álláspontokat, amelyek kizárják egymást. Mondjuk a szavazóiknak legalább lehetne annyi esze, hogy rájöjjenek, ebből az következik, hogy egyelőre őket nem oltják be (mert ők tudnak nemet mondani). Majd ha a németek meg a franciák után nekik is jut a Pfizeréből, vagy AstraZenecáéból, valamikor késő ősszel ők is lemehetnek a Balatonra, vagy egy sörre a sarokra, ha még élnek. Hiába, ha az ember ellenzéki, akkor áldozatot is kell hozni. Eltökéltnek kell lenni és keménynek, nemet kell mondani az oroszra és a kínaira és igent az ellenzéki véleményvezérek hülyeségeire. Persze lehet, hogy a belpesti értelmiségiek biztos forrásból tudják, a kínaiak izraeli segítséggel olyan vakcinát fejlesztettek, amely csak a Fidesz szavazóinál akadályozza meg a fertőzést, az ellenzékieknél viszont hatástalan, továbbá globális fel- és bemelegedést, rasszizmust és filoszemitizmust okoz (egyszerre, hogy igazán fájjon). Ez utóbbi most éppen ráfér a rugalmas ellenzéki szavazótáborra, mert Jakab Pétert valahogy még mindig nem sikerült megszeretniük.

Elnézést kérek a Kedves Olvasótól, ha még mindig nem sikerült megmagyaráznom, miért rossz az, ha beoltatja magát olyan készítménnyel, amelyet már több nagy múltú demokrácia és diktatúra illetékes hatóságai is engedélyeztek. A demokráciák ugyanis ilyenkor nem számítanak. Ha Merkel boltol Putyinnal azt a mutti varászereje liberális aktussá változtatja. A Merkel-Putyin paktum a vakcinakészletek felosztásáról semmiféle kellemetlen képzetet nem kelt, nem idéz fel történelmi emlékeket, még akkor sem, ha az oltóanyagokért a németek páncéloshadosztályokat küldenek Kalinyingrádba Lengyelországon kívül. Ellenben ha Orbán Viktor kormánya vásárol orosz oltóanyagot, az azonnal szovjetté változik, és Novicsok feliratú fiolákban érkezik. Mondjuk azt legalább tesztelték az orosz ellenzékin, a Navalnijon, aki olyan szépen felgyógyult belőle, hogy csak na. Lehet, hogy az oroszok vagy a németek, ki tudja ebben a zavaros világban, Navalnijban csempészték a vírust, az ellenanyagot, a legyengített vírust, a felerősített vírust, a mikrocsip prototípusát vagy Putyin vagyonát.

Elképesztő felelőtlenség Orbán Viktor részéről, hogy még a végén előbb beoltatja a magyar lakosságot, mint a liberális demokráciák. Pedig itt nem is gyújtogatnak a bezártságtól ideges lakosok, mint a tökéletes demokráciákban.

A hülye szavazók ebből még azt a következtetést vonnák le, hogy az illiberális demokráciában ugyan az anya nő, az apa meg férfi, viszont ki lehet menni az utcára hamarosan.

Most, hogy a németek táborokba helyezik el (ideiglenesen!) azokat, akik megsértik a karantént, egy újabb alapvető emberi jog megszületését üdvözölhetjük. Javasoljuk Az oltás szabaddá tesz! feliratot a kapu fölé. Meg fognak minket hetes cikkelyezni, ha mi csak szimplán lehülyézzük azokat, akik buták hozzá, hogy betartsák a szabályokat? Mondjuk azért is ránk szoktak támadni, ha pontosan lemásoljuk az ő jogszabályaikat. Nehéz dolga van a magyar ellenzéknek. Ha az orosz és a kínai vakcina hatásos, hozzásegítik az egészségük megóvásához a Fidesz szavazóit és megritkítják a sajátjaikat. Az se semmi, hogy mozgalmat indítottak a szabad vakcinaválasztásért. Persze ez alatt azt értik, hogy ők mondhassák meg, ki milyen vakcinát kap. Most is szabad választás van persze, hiszen mindenki szabadon eldöntheti, hogy azt elfogadja-e, ami rendelkezésre áll. De ők valójában külön oltási tervet szeretnének maguknak meg az ellenzéki szavazóknak. A kínaival, meg az orosszal oltsák a fideszeseket, magukat meg a nyugatival. Érdekes gondolat ez is, áthatja az emberszeretet. Ami szerintük nem jó, azt kapja más.  Azt is szeretem az ilyen javaslatokban, hogy sosem mellékelnek mellé logisztikai kisokost, hogy miként kell eljuttatni az ellenzéki szavazókhoz a nyugati oltóanyagokat. Az ellenzék ászainak ugyanis legfeljebb piramisjáték szervezésben van gyakorlata, valódi szervezésben nem igazán. Egyik ellenzéki párt sem ajánlotta fel az aktivistanyilvántartását az oltási tervhez. Ezek még a saját embereikre sem vigyáznak.

Mondjuk némely DK-s polgármesterek, a becsületükre legyen mondva, milyen szépen megszervezték a saját beoltásukat, meg az asszonyét, mert ők ugye feministák is.

Én tényleg a legtisztább szívvel kérem a Tisztelt Ellenzéki Szavazókat, hogy hallgassanak a kedvenc politikusaikra. Mindenki azt kapja amit megérdemel, mi oltást, ők meg karantént. Ez a szabadság, viseljük a döntésünk következményeit! Most megjósolom: amikor már tagadhatatlan lesz az, ami most is nyilvánvaló minden normális embernek, hogy az orosz és a kínai oltóanyag is mellékhatásmentes és kellő védettséget ad, akkor az lesz a bajuk, hogy nekik még nem jutott és különben is nem jól kommunikált a kormány, hiszen ők csak azért nem hittek neki, és nem azért mert szimplán hülyék. És több oltóanyagot kellett volna venni. És drága volt. És a Mari néninek viszket az orra tőle. És túl sok és túl kevés van belőle egyszerre. És gyanúsan olcsón vettük. De egy rohadt NER-lovag azért meggazdagodott rajta. Tehát drágán vettük. 

Utóirat: Bauer Tamásnak, az ÁVH-ás Bauer jólnevelt fiának most az a baja, hogy az olimpikonokat nem kínaival (ami ugye még nincs az országban) oltják, hanem a Moderna vakcinájával. Mármint ha nem a szokásos hazugságról van szó és egy szó se igaz az egészből. Utána se nézek, mert nem érdemes. De az ugye egyértelmű, ha mondjuk valami miatt az lenne a parancs, hogy azt kellene híresztelni, kínaival oltják az olimpikonokat, akkor azért sírna a szája?

Vezető kép: Pilisborosjenő, 2006. március 14. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezében tart egy, eddig csak Magyarországon alkalmazott technikával előállított, a madárinfluenza H5N1-es vírusa elleni oltóanyagot tartalmazó ampullát az Omninvest Oltóanyagtermelő és Kutatásfejlesztő Kereskedelmi Kft. pilisborosjenői üzemében. MTI Fotó: Kovács Tamás


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Öregem, vannak jobboldali celebek is!

  Rengeteg olyan dolog van, amit az ember nem akar tudni, de a „közösségi média” valahogy …

22 hozzászólás

 1. Lenin,,Hitler Sztálin,Rosa Luxemburg,Karl Libnecht egy alom.
  A Földkerekség legnagyobb tömeggyilkosai.
  Ezekhez kapcsolódik a szabadelvűség és így született meg az emberiség legnagyobb pusztító ideológiája
  a liberálbolsevizmus.

  • Kun Bélat se hagyjuk ki, làsd Krími tömeggyilkossàgok a polgarhaború idejen, még a féreg Uljanov is besokallt!!!

  • Varga Péter

   Robespierre-t,Maratot kihagytad, a tömegirtásra találták fel a nyaktiló gépet

 2. Ámen.

  Imája még teljesülhet.

 3. Ők minden magyart ki akarnak nyírni. Először jönnek a hiszékenyek. Akik nekik hisznek.

 4. A balliberális moslékkoalíciónak csak addig kellenek a szavazóik, amíg megkapják a voksukat.!!!
  Utána mehetnek egy melegebb éghajlatra.!!! De ha mégsem ,akkor majd a sátán gondoskodik róla.!!!
  Csak álmukban lesz kolbászból a kerítés.!!!

 5. Mert az egészségügy és a gazdaság bedöntéséhez van rájuk szükségük, utána, reményeik szerint jöhet a puccs.
  Ha Orbán Viktor azt hirdetné, hogy ne oltassam be magam, akkor leköpném a képét is.
  Akik Gyurcsányra szavaznak, azoknak nincs agyuk, nincs erkölcsük. Prolik, akiknek az ikonja az alkoholista lumpenproli, aki közülük lopta fel magát olyan magasra.

 6. Imre Kiss (fb)!
  Na, látod. Ez a baj veletek, hogy ilyen sötét, demagóg hülyék vagytok, és magatokat akasztjátok fel Gyurcsány kötelére. Nyomoronc.
  Nos, igen! Én és sok millióan a gyakorló orvostudós professzoroknak hiszünk, akik bevizsgálták az anyagokat.
  Ők javasolják a kormánynak, hogy mit rendeljenek meg és mit nem. A kormány a védekezésnek a jogi, anyagi hátterét és törvényi, rendeleti hátterét biztosítja.
  A védekezés módja, az oltások kiválasztását, azok gyártásának helyszíni ellenőrzését a tudósok végzik.
  Sokuk át is esett a betegségen és azokkal a gyógyszerekkel kezelték őket, mint amelyekkel annak előtte ők hatékonyan kezelték a betegeket.

 7. Minden ballibcsi ustoba.
  A válaszó és választott is.

 8. Nagyon jó okfejtés. 🙂

 9. Imre, a polgár

  gyozo2018
  „Ha Orbán Viktor azt hirdetné, hogy ne oltassam be magam, akkor leköpném a képét is.”

  Egy fenét. A hozzászólásaid alapján nálad az üléspont határozza meg az álláspontot. Ha jól emlékszem, te vagy az, aki általában bilincsben vitetne el minden „elhajlót”, ha nemzeti, ha globalista.

  A fenti esetben tehát te lennél a legfanatikusabb oltásellenes, és ilyeneket írnál: „Ha Orbán Viktor azt hirdetné, hogy oltassam be magam, akkor leköpném a képét is.”

 10. Idén az „öszödi beszéd” 15 éves évfordulóján a Fidesznek országszerte nagy óriás plakát és SMS üzenet kampányban kellene lelepleznie a gazember Gyurcsányt – hogy a hitvány ballib közösségi média által rájuk kényszerített vélemény buborékban vergődő emberekhez is eljusson az üzenet – hogy ki is valójában ő! Például „nagyon jól mutatnának” Gyurcsány sötét sziluettjében a kilőtt szemű, vérző emberek, vagy SMS-ben az ominózus:”hazudtunk reggel, délben meg este” sorok…. 2006 –óta felnőtt egy generáció, aki nem ismeri Gyurcsány igazi arcát, illetve; sajnos – „hála” a ballib közösségi médiának – sokan már elfelejtették rémtetteit… Ne legyen illúziója senkinek sem: ha 2022-ben hatalomra jut, újból el fogja követni ugyanezeket a gazságokat és akkor Brüsszelben – ahogy 2006-ban is – nem fog „jogállamiságért” sikoltozni senki…

 11. Fletóék másik valóságban élnek. Ezt nem kell feledni. Amúgy meg a valódi valóságban az oltás hiánya nem okoz halált, így a szerző valósága is hamis.
  Az viszont, ha az oltás hiánya a szabadság korlátozását vonná maga után, az nagyon aljas dolog lenne.

 12. Azt írja a kiváló Szerző: „…az orosz és a kínai vakcina éppen a Fidesz szavazóknak elég…”
  Nézzük csak: A megrendelt kétféle „keleti” vakcina (orosz kétmillió adag, kínai ötmillió adag) összesen 3,5 millió magyar (=Fidesz-szavazó) beoltására elegendő.

  A próféta szóljon Önből, tisztelt P.A. 🙂

  P.s.: Egyébként a tegnap esti ATV-s Civil a pályán egyórás adása pontosan és csakis erről a témáról szólt, mint a fenti írás, és szinte végig az itt emlegetett „érvek” és „kifogások” hangzottak el, melyeket itt PA parodizálva felsorol, csak éppen ott egy-az egyben, s ráadásul felnőtt, komoly embereknek látszó meghívottak – ügyvédek, orvosok, újságírók – szájából.
  Minden mondatukból azt éreztem, hogy nyomják a „kötelezőt”, ám azt maguk egy kicsit sem hiszik, sőt gyakorlatilag éppen ellenkezőleg tesznek, amikor majd rájuk kerül a sor, de muszáj hergelni a prolit, mert ez az utolsó remény ’22-re. Iszonyú!

  • KIEGÉSZÍTÉS:
   Remélem elhiszi nekem az olvasó, h. nem népszerűsíteni akarom az ATV említett szenny-műsorát, amikor írok róla (mint tegnap is), vagy ideteszem az említett műsor netre most felkerült legújabb adásának elérhetőségét. Teszem ezt sokkal inkább elrettentésként, vagy legalábbis az előzőekben elmondottak alátámasztására, ill. illusztrálásaként.
   Íme:
   http://www.atv.hu/videok/video-20210131-civil-a-palyan-1-resz-2021-01-30

 13. À!
  Az ellemnzéki kinézetre ugy nézki mint minden más ember van két lába van két keze ésj feje csak a zsebében van az esze!
  Ha van?
  Ha meg nincs akkor mások gyámkodnak felettük és eldöntik ,hogy mennyít ér az életük!
  Azt,hogy a rossz kina vakcnina ellenére kinában sokkal kevesebb fertőzött van min nyugaton EU/USA azt már nem tudják mert az atv 444 és Gyurcsány.Jakab Hadházyk nem közlik a távirányított droidokkal!
  A popandához áldozatok kellenek minnél több annál hatásosabb a hullekereskedök tudják és mér bizonyították!
  Természetes a hígviz agyú azt sem tudja,hogy nyugaton és németeknél is vakcina híány van annak éllenére,hogy naponta olvasom a német híreket ettől még nem lett több!
  Pedig ott még szar szagosabb mint hazánkban!

  Egy két infót a német hirekböl :(tudom ez senkin nem segít ) ezért csak mint infó
  Már 50 000 kiskereskedö vállalkozó étterem stb van a csőd szélén !Pangás a Szállodákban stb
  Duglas üzletlánc 500 üzletét bezárja!
  Commerzbank csak 10 000 munkahelyet fog megszüntetni!
  Nyugaton is zajlik az élet!
  És jelenleg hívatalósan 3,7 Millió munkanélküli van!

  Ebben az adatokban a (kultúra-import és migráns szakik nincsenek benne !
  Mert ezt a több százezret ,becsepészik öket mindenféle „tárolókba” pl. nyelv iskola
  Vagy 1 honapos szakmunkás elökészítő -:)) ott
  1 hétig megismerik a szinscalát a (három alap szint keverni)
  1 hét egy darab vasrudra 2,5 cm hosszú menetet vágni
  1- rajzóra stb!
  Leleményes a német ha munkanélküli számiokat kell frizurázni és így nem kelt társadalmi feszültséget -;)

 14. Azért mert többségükben betegek és idősek nyugdíjaikat és kórházi költségeiket is el akarják lopni az állami kasszából.

  • Borzalmas butaságba taszitotta Cukkerberg facebookja atársadalom egy részét.Bangóné és Haddházy szintjén vonitanak Hihetetlen alakok deformálják a közvéleményt.
   Ez az ellenzék már nem is moslék hanem egy Covid köpet!
   Soros kibújt a Bidéből és fontális támadást inditott a nermzetállamok ellen.MNavalnij akció Putyin ellen a kezdet! Vonitanak a lengyel libsik is Ukrán Zöldesi cukkerberg pajti fenyeget Obamaki is felfedezte Magyarországot. yGödények. Toroczkaiak árulásra készen.!

 15. „Miért akarják kinyirni a liberálisok a saját szavazóikat?”

  Nem akarják, de a Párizsi Kommün óta az a harci módszerük, hogy rohamra küldik az ágyútöltelék csürhét, amíg ők a városházán borozgatnak, illetve később vodkáznak, sós uborka mellett.

 16. Borbély I. Zsuzsanna

  Tökéletesen egyet értünk TalEle írásával. A családunk többször – már az ellőző választás alkalmával is – jelezte, írta a megfelelő helyekre ezt a javaslatot Még sem tette meg a Fidesz-KDNP Szövetség.
  Megkérdezhetném, miért nem ? De erre sem kapunk választ! Félünk, vagy gyengék vagyunk, de mitől, ha
  az igazság birtokábaan vagyunk????

 17. néziem a szesz fokát ha van megiszom ha nincs megy a kukába

 18. Aranyodi Imre

  Hát igen! Gyurcsány elvtárs, a DK és az összes ellenzéki koalíciós partnereik.

  Görcsös hülyeségeik, már röhejre kényszerítenek.

  Ismerőseim többször mondták nekem, hogy miért nem mosolygok, miért nem nevetgélek.
  Mondtam nekik, mosolygok én, csak legyen rá okom.

  Most ahogy nézem az egész ellenzék görcsös hülyeségeit, már tényleg röhögni támad kedvem.

  Azt sem veszik észre hogy már a saját fanatikus partnereik is kiröhögik ezeket a hátramozdítókat.

  Mit tettek ezek azért, hogy legyen Magyarországon hatékony védekezés.
  Mit tettek ezek azért, hogy legyen Magyarországon akármilyen vírusellenes vakcina.

  Ezek nem jártak iskolába?
  Nem tanultak embertant?
  Nem tanultak biológiát?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük