A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések elleni tüntetés London belvárosában 2020. szeptember 26-án.

Hülyeség ellen nincs oltás

 •  
 •  

Viszont egy csomó másik betegség ellen van. Ezért van életben a sok hülye vírus- és járványtagadó, oltásellenes idióta. Létezik közveszélyes hülyeség is és ezt sajnos a hatvanas évek óta teljesen elfelejtettük. A tudomány, akkoriban úgy tűnt, végleges győzelmet képes aratni a fertőző betegségek felett. Az észak-atlanti civilizációban ez pont akkor zajlott le, amikor elképzelhetetlen mértékben nőtt az életszínvonal, az egészségügy minden területen hatalmas léptekkel haladt előre. A járványok felett aratott diadal beleveszett a technológiai fejlődés mindent elborító diadalmas zajába, két nemzedék alatt elfelejtettük, hogy mennyire nehéz volt az élet még akár 20-30 évvel ezelőtt is, mennyi mindenben meg lehetett halni és mekkora erőfeszítésekre volt szükség egyáltalán az életben maradáshoz.

Az emberek egy része mindig is nagyon hülye volt. A szó legszorosabb értelmében véve együgyű. Azt gondoltuk, hogy a technikai civilizációban, ahol még a leghülyébbeket is 11, 12 évig járatják iskolába, hogy valami értelmes munkát képesek legyenek elvégezni, sikerül kiirtani a teljesen ostoba meggyőződéseket, hiedelmeket, öngyilkos viselkedési stratégiákat. Úgy általában el lehet szigetelni a futóbolondokat. Habár a bulvársajtó mindig is élen járt a baromságok terjesztésében, Európában a második világháború után egy olyan kegyelmi állapot alakult ki, amelyben az államok viszonylag hatékonyan tudták a kirívóan veszélyes álhírek, rémhírek terjedését kordában tartani.

Járványügyben különösen óvatos és határozott volt mindenki, általában az emberek elsöprő többségének támogatásával, mert a század közepén élő emberek még pontosan emlékeztek azokra a járványokra, amelyek a fejlett XX. század első felében Európában is rendre tomboltak. A gyarmati hatóságok pedig járványügyi szempontból Európánál sokkal keményebb vidékeken tanulták meg, hogy a járványügyi szabályok be nem tartása mihez vezethet.

Arrafelé tényleg felszólítás nélkül lőttek, ha valaki ki akart szökni a karanténból. És jól is céloztak. Aki pedig lázított a karantén előírások ellen azt is emberijogilag elfogathatatlanul utasították rendre. Mert pontosan tudták, hogy az ilyen ember közveszélyes, tömeghalált okozhat. Az is, aki kilóg a karanténból és az is, aki az ellen lázít.

De nem csak ezeket a nehéz időket felejtettük el, hanem azt az eufóriát is, amikor a védőoltások gyakorlatilag egy nemzedéken belül eltüntették Európában az összes olyan fertőző betegséget, amiben az emberek korábban tömegesen meghaltak. A csecsemő és gyermek halál, ami még dédanyáink idejében is drámai mértékű, mindennapi esemény, hétköznapi tragédia volt, szinte teljesen eltűnt, egyedi eseménnyé, balszerencsévé változott.

Nem kell számítani rá. És ezt már nem a tudomány diadalának, hanem adottságnak tekinti mindenki, a világ ilyen, természetes, hogy nincsenek halálos járványok, a gyerekek nem halnak meg skarlátban, kanyaróban, nem bénítja meg őket a gyermekbénulás, nincs szamárköhögés, nincs tömeges tuberkulózis járvány. De lenne, ha nem lenne fejlett a közegészségügy és nem oltanánk be mindenkit. Az ember immunrendszere az egyik legbonyolultabb rendszer, amit ismerünk. Az, hogy sok esetben pozitív irányba tudjuk befolyásolni, támogatni a nyugati tudomány egyik legnagyobb sikere. Ráadásul nagyon látványos tagadhatatlan sikere. Elég csak ránézni egyes afrikai országok adataira, és rácsodálkozni, hogy van ahol kb. 14 év az átlagéletkor. Ebbe az állapotba akarnak visszalőni bennünket azok, akik elemi tudományos ismeretek híján elhiszik azokat a baromságokat, amiket elmebetegek terjesztenek a közösségi médiában.

Minden orvosi beavatkozásnak van rizikója. Minden oltásnak is. Csak sokkal, de sokkal kisebb, mint az oltás elmaradásának és az esetleges megbetegedésnek. De a százezerből-millióból egy esetben vagy még ritkábban fellépő komoly oltási szövődmény sok száz, sok ezer halál és iszonyú mennyiségű emberi szenvedés megelőzésének az ára.

A szólásszabadság nem vonatkozhat az első közelítésben is közveszélyes elmebetegekre és kórosan ostobákra, valamit különösen nem a szuggesztív zakkantakra. És a kattintásvadász vállalkozásokra aztán végképp nem, amelyek csodaszereket, tragikusan ostoba gondolatokat, és a mindentudás extrémista élményét kínálják a hülyéknek.

Nézzük meg mire vezetett az, hogy a korábbiakban más zakkantaknak is megadtuk a szólásszabadság teljesen parttalan módon értelmezett lehetőségét. Ma bele kell írnunk az alaptörvényünkbe, hogy az anya nő, az apa férfi. És ez azért van így, mert tucat zakkant hazai méretekben és néhány tízezer világszinten azzal töltötte minden idejét, hogy elhitesse mindenkivel, az ember olyan nemű, amilyen kedvel éppen reggel ébred. És erre a közösségi média megteremtette a lehetőséget, mert ezek a platformok általában hasonló zakkantak tulajdonában vannak és olyanok is vezetik őket. És szó szerint százmilliók el is hitték.

Persze a vakcináért, az oltásért pénzt lehet kérni, ezért itt a fő játszma nem az oltás ellen megy, hanem azért, hogy ki mekkorát kaszál a saját termékével. Ezért csak bizalom alapján, a saját szakembereinkbe vetett bizalom alapján dönthetjük el, hogy mit adatunk be magunknak.

Akik most hezitálnak, hogy beoltassák magukat és nem bíznak az egészségügyünkben, az orvosainkban, azok között sok százezer olyan van, aki csak azért él, mert a szülei megbíztak a tudományban, a tudósokban és mert az akkori kormányzat jó döntést hozott. A hülyeség ellen nincs orvosság, csak és egyedül a gondolkozás, a józan ész. Habár aki jobban hisz Gödénynek, mint az országa vezető tudósainak, az valószínűleg amúgy is menthetetlen. 

 

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A németek átprogramozták magukat, jobbak most sem lettek

  Németország a teljes önfelszámolás felé halad. Számtalan példát lehet erre találni, de ezek nem jutnak …

58 hozzászólás

 1. Március óta elszigetelik a futóbolondokat. A normálisabb rétegnek pedig már elege van ebből.

 2. És eljött a hülyeség kora, elhozta nekünk az első hatalmi ág a média.

  Dicsőség és kiemelkedő jövedelem a közösségi média deviáns hülyéinek lenni és ráadásul a közös platformok mennyi reklám kiadást szerezhetnek meg ezzel.

  Íme a jenki “kultúra” vásári szörnybemutatója, csak mutatványos sátor és ketrec helyett reality show-ban, blogokban és platformokon.

  • A rend csinálást lényege, hogy nem csak jogod van, hanem kötelességed is van ( ez a keresztény alapon a “fékek ellensúlyok ” esete). Másképpen, ha csinálsz valamit vállald érte a felelősséget, ez munka frontján igaz a munka törvénykönyve ezt célozta meg a munkaszerződésben, mi a dolgod és az ehhez kapcsolódó felelősséged és ennek arányban kell lennie. Teljes mértékben igazatok van, saját költségére okoskodhat mindenki, tegye letétbe a pénzt a hülye ötletéért előre.

 3. szöveggel egyetértek
  /
  mikor Mátyás király megkérdezte az udvari bolondját ,
  de a nemesek is ott vóltak,
  melyik emberből van legtöbb a világon,
  EZ
  azt felelte az orvosokból.
  /
  az “udbvari bolond ” , már ugyan lehetett-e bolond ???,
  elkezdte színlelni a betegséget,
  és kiment az udvarba,
  /
  ÉS elkezdték találgatni mi baja van
  /
  ÉS mindenki (MINDENKI TUDTA ) tudta hogy mi baja van,
  a nemesek különösen,
  /
  ÉS tovább nem idézem a bizonyítást

 4. Kemecsei Ernő

  Paranoid Android! Tökéletes önismeret! Gratula érte!
  Jó lenne még hasonló erőfeszítéseket olvasni, mert közérdeklődést váltott ki.
  Érdeklődésre méltó, ehhez nem férhet kétség!
  A szabatos fogalmazás a magasszíntű önismeret, önfelismerés példája!
  Csak így tovább!
  Reméljük még olvashatunk hasonlókat tőled?

 5. Nézzük_magát_a_dolgot

  Egy normális világban minden nagykorúnak jogilag kötelező nyilatkozatot kellene leadnia, amennyiben nem kívánja magát beoltatni. Egyúttal két kötelezettséget rögzítenie. 1) Amennyiben megbetegszik a koronavírus miatt, csak saját költségére veheti igénybe a kórházi ellátást, magánintézerti díjszabással 2) Amennyiben megbetegszik, és tőle valaki elkapja a betegséget, büntetőjogilag felelősségre lesz vonva szándékos egészségkárosítás miatt, illetve amennyiben az által megfertőzött szemény elhalálozik, akkor halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt lesz felelősségre vonva. Név, személyi azonosítók, aláírás, 2 tanú aláírása, tanúk azonosítói, helyszín, dátum. Most várom a felelőtlen személyektől a divatos nácizást.

 6. Gondos Béla

  Ez a gondolatsor hamis. A zsarolással ránk kényszerített oltás sokkal veszélyesebb,mint a régebben bevezetett és alaposan tesztelt oltások. Az ember kísérletek sajnos veszélyesek. A szocializmusban is elmebetegeknek minősítették a másképp gondolkodókat.

 7. A hülyék általában a zavarosban halásznak. Ha tiszta és világos tájékoztatás van, akkor nincs helye az összeesküvéselméleteknek. Sajnos ezen a téren van még mit fejlődni.

 8. Pár évvel ezelőtt még maximálisan egyetértettem volna a szerzőnkkel. Tényleg zseniálisan fejlődött az emberiség, és megbízhattunk az orvosainkban, a vezetőinkben, a választások tisztaságában (legalább is Európában és Amerikában).
  De jött 2015-ben egy Bill Gates és bejelentette, hogy világjárvány jön. Jött egy köztörvényes Soros nevű bűnöző, aki bejelentette, hogy százmilliószámra be kell telepíteni olyan muzulmánokat, akik meg fognak minket ölni, és ezt nem is titkolják, de addig is tejjel-mézzel kell őket ellátnunk. Aztán jött egy vírus, ellentétben a közös összefogással már korábban elfojtott Ebola, Sars, mexikói indulási sertésinfluenza, kergemarhakórral, amiknél nem volt senki, aki kifogást emelt volna a járványmegszüntetési módszerek ellen.
  És eljött a 2020, amikor tényleg jött a vírus, pontosan olyan ahogy Bill Gates megjósolta, és úgy lett összeeszkábálva, hogy maradjon is, ne lehessen legyőzni. És mindjárt le is szerződtek ezzel a drága jó emberrel, hogy az egész világon az ő vakcinájával oltsanak be mindenkit erőszakkal!
  Aztán jött egy másik filantróp, egy Karl Schwab nevű pszichopata, aki a legfőbb gazdasági fórumon felettébb örvendezett, hogy a sokmilliárd ember minden vagyonától való megfosztása az egy csodálatos lehetőség a homo sapiens új világrendjéhez, merthogy attól, hogy a Háttérhatalom milliárdosai meg párszáz ügyvezető kalifája kivételével senkinek nem lesz semmije, még egy lyukas zokni saját tulajdona sem, attól eljő a világboldogság.
  És ez a világboldogságot elhozó cukimuki vírus remek ürügy lett holmi levélszavazatok orbitális hamisítására is, hogy ezzel a Bilderberg pojáca bábjai a látszat szerint szavazói felhatalmazással majd bevezessék a 75 éven felüliek kinyírását mert sokba kerül a gyógyításuk, és a fehér ember mint lény antifa és BLM terror általi elnyomását végül megszüntetését….

  …És akkor csoda, hogy sokan nem hisznek már ennek a filantróp háttérhatalomnak? Valójában nem a covid veszélyességében nem hisznek, hanem csak még nem fogalmazták meg, hogy nem a védőoltás ellen lázadnak, hanem ennek a Bilderberg bagázsnak a jószándékában nem hisznek. Ez az oltás biztosan amit most engednek bevizsgálni, biztosan megfelelő. Elhisszük az orvosainknak, hogy bevizsgálták, hogy itt keleten a kormányaink nem akarnak beteggé tenni minket, és őszintén mindent megtesznek, hogy megvédjenek e betegségtől, szegénységtől, pénzelvonástól és a migránsoktól is.

  De ki ad garanciát arra, hogy a további, már nem ellenőrzött gyártású százmilliószámra Bill Gatesék tulajdonában készülő védőoltás KÉSŐBBI GYÁRTMÁNYAI NEM TESZNEK-E MINKET BETEGGÉ VAGY AGYILAG MANIPULÁLHATÓVÁ, HOGY AZ ÉLETBEN MARADÁSUNKÉRT ÚJRA ÉS ÚJRA ZSAROLHASSANAK, MEGFEJHESSENEK végül is így tegyenek 7 milliárdunkat örökrabszolgává.
  Szerintem valójában lelkük mélyén a legtöbben eme szörnyű jövő és Háttérhatalom ellen, és nem általánosságban az oltás ellen lázadnak.

  • Kedves Naprózsa!
   Menjen el egy olyan orvoshoz, akiben megbízik és vizsgáltassa ki magát.

  • Naprózsa! Soksok like!

  • “De jött 2015-ben egy Bill Gates és bejelentette, hogy világjárvány jön”
   Egy lehetséges világjárvány kitörésére szakemberek tömkelege figyelmeztetett:
   https://www.businessinsider.com/people-who-seemingly-predicted-the-coronavirus-pandemic-2020-3
   nem kell hozzá nagy ész, meg összeesküvés: szimplán össze kellett rakni az információmorzsákat, figyelni kellett az események folyamatát.

   “Aztán jött egy vírus, ellentétben a közös összefogással már korábban elfojtott Ebola, Sars, mexikói indulási sertésinfluenza, kergemarhakórral, amiknél nem volt senki, aki kifogást emelt volna a járványmegszüntetési módszerek ellen.”
   Mert ezek a kórok – szerencsére – kevésbé voltak fertőzőek, kisebb halálozási rátával jártak.
   Például a SARS-CoV(1) ellen – ami 2002-ben már pandémiát okozott – például elkezdték a vakcinákat fejleszteni, de miután alábbhagyott, a fejlesztések abbamaradtak:
   https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8268853/Coronavirus-vaccine-candidates-identified-2002-Sars-outbreak.html
   ha komolyan foglalkoztak volna vele, akkor feltehetőleg gyorsabban/hatékonyabban lehetett volna fellépni a jelenlegi járvány ellen.

   • Miután magam mondtam, hogy a felsorolt járványok igazi pandémiák voltak, és meg is volt a szándék tenni ellene, ez azonban nem is titkoltan kitenyésztett, laborból kieresztett vírus, és ezért is ekkora az ellenállás az irányában.
    Ami pedig a járványok megjósolását illeti, ezt az ipart többezer éve űzzük, és is használtam a témát egyik regényemnél. De nem mindegy, hogy ki mondja. Amikor a nyugati gyógyszeripart tulajdonló Bilderberg mondja, az nem összeesküvés elmélet, nem is fikció, és a legkevésbé jóindulatú emberszeretet olyantól, aki képtelen visszafojtani kéjes pszichopata vigyorát, amikor az emberiség 500 milliónyira lecsökkentésének szükségességéről pofázik. Ilyenkor tudni, hogy tőlük származik a mesterséges vírus az nem összeesküvés elmélet, hanem összeesküvés gyakorlat.
    Annyit azért elvárnánk az internet korában, hogy legalább ne nézzenek bennünket sokmilliárdnyi áldozatjelöltet még hü.lyének is, hogy nem vesszük észre mikor a kiirtásunkra szerveződtek.
    A pszichopata Bilderberg banda egy gyenge pontja éppen az, hogy szeret kérkedni mielőtt belekezd az aktuális ocsmánykodásba. Remélhetőleg pont most, de valamikor biztosan pont ebbe az öntelt kifecsegési kényszerükbe fognak belebukni.

   • És a “szakemberek tömkelege” honnan jön? Nem tűnt fel, hogy ha át akarnak nyomni valamit a művalóságban, akkor előtte kiosztanak egy csokor Nobel-díjat a projektet megalapozóknak?
    Így volt ez akkor is, amikor eltörölték a dollár aranyra válthatóságát, vagy amikor Al Gore főszereplésével átverték a komplett tudományt azzal, hogy a CO2 felmelegíti a légkört. Pedig utóbbinál a 2006 körül tetőzött olajtermelés kontrollja volt a cél. A Föld természeti rendszere pedig maga szabályozza a hőmérsékletét akár az emberi test, mely a szaunában sem lesz 70 fokos. Hogy a Föld rendszere sérült, annak van bőven más, valódi oka.

   • És a “szakemberek tömkelege” honnan jön? Nem tűnt fel, hogy ha át akarnak nyomni valamit a művalóságban, akkor előtte kiosztanak egy csokor Nobel-díjat a projektet megalapozóknak?
    Így volt ez akkor is, amikor eltörölték a dollár aranyra válthatóságát, vagy amikor Al Gore főszereplésével átverték a komplett tudományt azzal, hogy a CO2 felmelegíti a légkört.

  • csakafidesz

   Kezdjük azzal, hogy az oltás fantasztikus bolt, mert csak fél évre, egy évre ad védettséget, utána újra oltani kell. Ezután már bármikor csinálnak majd új járványt, ha akarnak, mert már megtalálták a módját, bejáratódott a dolog.
   Undorító!

  • Anélkül, hogy véleményt nyilvánítanák.

   A barcelónai 2019 márciusi szenyvízmintákban és egy Lombardiai kisfiú köpetében, aki 2019 november elején, október végén fertőződhetett meg kimutatták a Covid-19 vírusát.
   A Földközi tengeren a Costa Cruises szervez luxus hajóutakat.

   Az US nyugati partvidékén a Grand Princess, San Franciskoi, Ausztráliában a Rubin Princess után kikötése és dél Ázsiában a Diamond Princess körútja mentén terjedt a vírus.
   A Csendes óceánon a Pricess Cruises szervez luxus hajóutakat.

   A Pricess Cruises és a Costa Cruises egyaránt a Carnival Corporation & PLC (Miami, Florida, Egyesült Államok) utazásszervező és üzemeltető (leány)vállalkozásai.

   Vajon milyen lehet e hajókon a nemzetközi – multikulturális – élelmiszer kínálat és élelmiszer-higiénia?

  • Ehetetlen Odó

   Van ebben az eszmefuttatásban valami… mindenesetre, ha netán kötelezővé tennék az oltást, én maradnék a kínainál…
   Addig meg a sorsra bízom magam.

  • Zseniális. A megfigyelés, az elözmények és az onnan levont következtetés, ahova az tulképpen tartozik. Köszi.

  • csakafidesz

   Naprózsa! Lehet, hogy az oltás után a férfiaknak majd nem fog felállni. A szaporulat gondja máris kezd megoldódni..

 9. köszi a cikket, végre egy józan hang!
  Youtuben megtalálható az utolsó gyermekbénulásos (vastüdős) emberről készített dokufilm – nézegesse aki szerinte marhaság az oltás

  • Kevered a szezont a fazonnal! Mióta azonos a gyermekbénulás az éves influenzával? (még ha mesterségesen fel is piszkálták)
   Adasd csak be magadnak a 8 hónap alatt készült oltást (az 5-10 éves tesztek helyett) és még érd meg a mellékhatásait. Végre visszaáll a természetes szelekció és kihaltok, ti megélhetési hülyék!

 10. Hülyeség ellen is van oltás!
  Ha jól tudom az USA-ban alkalmazzák is az elítélteken.

 11. Az általános liberalizmus és a jólét oda vezetett, hogy mindenki tudja és MINDENKI JOBBAN TUDJA. Ezen csak úgy lehetne segíteni, ha megtapasztaltatnák mindenkivel a saját hülyeségeinek a következményeit. Szó szerint gondolom. (Ha nincs covid, akkor dolgozzon a covidosztályon jutalmul és büntetésül.)

  • A liberalizmus eszméjébe nem fér bele mások szándékos veszélyeztetése.

  • Olvastam, hogy van, ahol büntetésből, egy időre koporsóba fektetik a kétkedő barmot, hadd szokja.

   A MiHaM-tóé kezdve a Jobbikon át a gender DK-ig mindenki a Görény sajnálja és diktatúrát óbégat.
   Miközben Merkelék azt is letartóztatják, aki ferde szemmel néz a betolakodó barbárokra.

 12. Az előzőekkel egyetértek.

 13. ” az államok viszonylag hatékonyan tudták a kirívóan veszélyes álhírek, rémhírek terjedését kordában tartani.”

  .
  Hát oersze!

  Mert annak jogát is maguknak tartották fenn.
  .
  Lásd: Magyarországra nem gyűrűzik be az olajválság, megáll a határon és
  reszelgeti a körmeit.
  Magyarországot nem éri el a csernobili katasztrófa következménye,
  mert a világító felhők messze ívben elkerülték a Kárpát-medencét.
  (Miközben a KFKI városban sétáló kutatóinak a zsebéből messzire hallatszott
  a mérőműszer csipogása.

 14. Magyarországon a legnagyobb kisebbséget a cigányságot is rá kellene venni a maszkviselésre.
  Illetve a helyes maszkviselésre.

 15. A kedves szerző abban szocializálódott, hogy a modern civilizáció legyőzte a természetet. Ezt sulykolták, biflázták, ünnepelték a szovjetek is nagy csinnadrattával. Akkor kis időre ez is volt a látszat.
  Sajnos vagy sem, ez egy óriási ostobaság. Az érzékenyebbek már akkor látták azt, ami mára hétköznapi valósággá vált, hogy a természetet nemhogy nem sikerült legyőzni, de a természet válaszcsapásai nyomán sosem látott bajba került a modern civilizáció.
  Idevág Konrad Lorenz – A civilizált emberiség nyolc halálos bűne c. könyve, amiben a leírtakat ma legalább tizedik hatványra lehet emelni. (Ezt a könyvet még Bayer Zsolt is szokta emlegetni.)

  A mai őrület után az ember vagy a természet rendszerével együttműködve fog élni, vagy sehogy. Az elkülönülés, elzárkózás és a természet kirablása időről időre pusztulásra van ítélve. Azzal együtt, aki ragaszkodik hozzá! A “bezzeg régen még nem tudták ezt meg azt” kezdetű mondatokra megjegyzem, hogy a régebbi korokat sújtó csapások is kiérdemeltek voltak!

  Ne rettegjünk Teremtéstől amelyből származunk és ne pusztítsuk azt, hanem szolgáljuk, és akkor nekünk is jó lesz.

  • Az t a kurta mindenit. na akkor eredj te a Lucifer szoknyájába.

   • Lucifer pont annak az utánzatnak az ura, amely le akarja igázni a Teremtést.
    Az utolsó rövid pusztító és élősködő történelmi időszakot a nagyon hosszan a természettel békében élő teljes emberiség elé rangsorolni több mint dőreség.
    Az eszközhasználatra számos állat is képes. Madarak is. Arra viszont, hogy az elméje alkot egy modellt a valóságról, az alapján cselekszik és az hat a valóságban, arra csak az ember.
    A kérdés az, hogy ennek a valóságmodellnek ki az ura? A Teremtő, vagy az Utánzó?

  • Adott a banán.
   Csimpánz,Gorilla,és ön kristóf érheti el. Különben mindegyik csoport kihal.
   🙂

   • Higgye el az eszközhasználó ember fog túlélni.
    A gorilla békésen legelészik,a csimpánzok időnként esznek másik majmokat,Az ember,meg mindent.

 16. Kovidprolik egyesüljetek! Minden hatalmat a vakcinának!
  Védjétek meg a közismerten önzetlen Bill vakcináját a gonosz hitetlenektől!
  Veszélyben a haza! Akarom mondani Gatyesz háza, vagy az ablakai. Vagy a kapui?
  Eh, mindegy is. Ti csak fussatok, szaporán!

 17. Jól vagy?
  És meddig?
  Sajnos felénk egyre több ismerős hal meg. Legutóbb egy 61 éves. Kérsz egy adag vírust,mert kaphatsz!

 18. Én is körülbelül ezt írtam meg csak kicsit kevésbé keresett szavakkal. A szólásszabadság nevében, a baloldali liberális firkászokat megszégyenítő gyorsasággal törölték a hozzászólásomat.
  MIND IGAZ AMIT IRSZ, JELENLEG A JOBBOLDAL KEMÉNYEN TÓLJA A GLOBALISTA PROPAGANDÁT!

 19. Bukohill!
  A covidprolik és nem csak prolik mindenképpen egyesülnek. A kormány viszont nem teheti meg hogy szembefordítsák vele őket. Különben megbukik a kormány és vele az ország is, örökre. Sőt a kormánynak a maga javára kell használnia ezt a globalista covid-furkósbotot. Persze talán nem ilyen kontraproduktív, megosztó és hergelő cikkekkel.

 20. A Coca Cola CORONA tesztje is pozitiv lett. (nem vicc)
  Na ennyit ér a TESZT! Ezért van “annyi” pozitív eset…
  https://www.youtube.com/watch?v=0-aGdBh_sXI

  • Kovid-pozitív kóla
   Ez egy nagyon jó geg, annál azonban egy cseppet sem több.
   Röviden ennyit érdemes tudni a jelenség megértéséhez:
   Ez a kovid-teszt egy cél-eszköz, ez kimondottan arra reagál csak megfelelően, amire kifejlesztették – az összes többi esetben, akár szilvalekvárral, akár húslevessel reagáltatod, mutat VALAMIT, de annak az ég világon semmilyen vírussal kapcsolatos értelme nem lesz – ennek megfelelően kell értékelni.

   Talán érzékletes lesz a példa: ha egy igen egyszerű céleszközzel, a sószóróval akarsz sózni, könnyen megteheted, kiválóan alkalmas rá.
   Namost, ha ugyanazt a sót mondjuk egy habverővel akarod a vajaskenyérre hinteni, annak ellenére, hogy a habverő kiváló eszköz arra, amire tervezték – valamilyen eredmény ugyan fogsz kapni de a vajaskenyered nem lesz finoman behintve, az bizonyos.
   Akkor ezek szerint a következtetést lehet világgá kürtölni: a habverő egy vacak termék, mert még arra sem alkalmas, hogy… stb.
   Ne hagyjuk magunkat becsapni (teljesen)!

 21. Közületek egyébként meghallgatta már valaki, miről beszél Gődény? Vagy csak félelmetekben megbélyegzitek azzal, amit a média rásüt: vírustagadó, gődényista. Miért nem hallgattok meg más véleményeket is?
  Vagy itt senkiben nem merül fel a kérdés, hogy miért visznek el a rendőrök valakit egy világjárvány közepén? Elég annyi is, hogy nem azt írja le az oldalán, amit a kormány igyekszik sulykolni az emberekbe? Szerintetek ez normális?
  Bennetek nem merültek fel soha azok a kérdések, mint több ezer más emberben, például:
  – nyáron, amikor mindenki egymás szájában pancsolt a strandokon, Balatonon, Adrián, maszk nélkül, akkor senki nem foglalkozott a jelen lévő vírussal. Miért nem voltak több ezres esetszámok?
  – miért nem kezdték el a korlátozásokat már augusztusban, ha tudták, hogy közeledik egy második hullám?
  – szeptemberben volt az ATV-n az a beszélgetés, ahova Gődényt is meghívták, ezt tegnap néztem meg. Olyan lekezelően beszéltek vele, hogy felfordult tőle a gyomrom. Tanult, orvos emberek. Akiknek szerintem ebben a helyzetben nem az lenne a feladata, hogy nyilvánosan lekezeljenek bárkit is, hanem, hogy tájékoztassák megfelelően az embereket. Válaszoljanak azokra a kérdésekre, amik felmerülnek több ezer emberben. Ez sajnos nem történt meg. Miért?
  – ha most ennyire súlyos a járványhelyzet, miért vannak nyitva a plázák? Láthatóan stagnálnak a napi számok, nincs kiemelkedő csökkenés, holott már 1 hónapja élünk erős korlátozások között.
  – utcán miért kell maszkot viselni? Az NNK tájékoztatása szerint a rendszeres maszkviselés, ha a lakosság minimum 80%-a viseli, akkor tizedére csökkenti a fertőződések számát. Miért nem látjuk ezt az adatokban? – — egész tavasszal azt hallgattuk, hogy felesleges maszkot viselni az egészséges embereknek. Ezt azért mondták, mert épp sehol nem lehetett kapni, vagy azért, mert ez az igazság?
  – utána milyen kutatások történtek pontosan, amik kimutatták, hogy mégis véd a maszk? Előtte miért kommunikálták az ellenkezőjét? Hirtelen elkezdtek megjelenni a médiában agyonszínezett ábrák és videók arról, ahogy egyik ember leköpi a másikat, és ez miként fertőz – kivéve, ha maszkban vannak. Azóta érdekes módon a maszk mindentől megvéd.

  Ezekre a kérdésekre miért nem adnak választ? Nem a kommentvirológusok, hanem egy valódi orvos. Mert jelenleg egy csomó ember nem érti ezeket a dolgokat, és még sorolhatnék nagyon sok kérdést.
  Mire jó az, hogy hetek óta mást sem hallunk, csak a szankciókat, kiszabott büntetések, boltbezárások számát? A vakcináról nincs semmilyen konkrét információ, már csak ijesztgetik az embereket a sok büntetéssel.
  Miért kell felcímkézni embereket olyan szavakkal, hogy vírustagadó? Miért kell összeugrasztani mindenkit mindenkivel? Így tartanak rendet,így működik egy normális társadalom? Az a normális, amikor a papa elkezd őrjöngeni a bolt közepén félelmében, mert túl sokan vannak, és megijed, hogy ettől meg fog halni? Az a normális, hogy megkéselnek valakit a buszon egy nyomorult maszk miatt? Hogy tömeggyilkosak nevezik azt az embert, aki maszk nélkül mer végigmenni úgy az utcán, hogy méterekre tőle egyetlen ember sincs?
  Ennek miért örültök, miért érzitek úgy, hogy ez a normális, hogy ez majd megvéd bármitől is?

  • 10/10! – Hidd el minket jobboldaliakat is foglalkoztatnak ezek a kérdések és tanácstalanul állunk a tény elött, hogy egy jobboldali kormány és sajtó miért nyomja ilyen keményen ezt a baloldali globalista témát…

   • Ne tessék teljesen tanácstalannak lenni. Gondoljon arra, hogy az ország kormányának az unióval szembeni örökös klincs miatt, ilyenféle “kereskedelembe” is kell bocsátkoznia. Együtt ugatni a rajjal s nem valami mást tenni, amibe szintén be lehet kötni, ha úgy akarják. Ez egy feltevés, nem lehetek ebben s most teljesen biztos. Hogyan is?

    Az adott helyzet pedig annyiban sajátosan kétélü, hogy egy eddig ismeretlem járvány kórokozója elleni védöoltással (lehet-) nemlehet az eddig szokásos, alapos és megbízható, évekig tartó elözetes vizsgálatokat megejteni.
    Az oltás rizikós lesz, vagy lemondunk róla. Ha tehetnénk,..

    • Sajnos ez az együtt ugatás nagyon sokba fog kerülni. Ilyenkor meggondolandó lenne érdemes-e csinálni. Rengeteg kisvállalkozó fog tönkremenni…

  • Gődénnyel más gond is akadt, úgy hallottam: többek között kamupárt-ügye is volt, pontosabban az még magában nem is lett volna baj, végtére is elszámolhatta magát a támogatói, párttagsági létszámot illetően, csakhogy az államtól kapott párttámogatás visszafizetése ügyében mind ez ideig – állítólag – a füle botját sem mozgatta.

 22. Aki érti, értékeli.
  Aki nem, azért meg nem kár.

 23. Az én álláspontom

  Némiképpen úgy érzem, hogy Koc(k)ajogász közismert, ideológiai kirohanásokkal és vallásellenességgel fűszerezett (ennek ellenére nem teljesen ellenszenves!) szöges/szögletes véleménye, valamint az előző hosszas hozzászólások után már minden, és mindannak az ellenkezője is elmondatott.
  Most tehát – megbízható, garantáltan elfogadható, megcáfolhatatlan tudományos tények hiányában – már nem marad más hátra, mint valamiféle “szavazás”, pontosabban állásfoglalás atekintetben, hogy saját belátása szerint ki miként dönt a vonatkozó fontos kérdésekben.

  Az (elismerem önkényesen) összeállított alábbi kérdéscsoport után a saját, egyéni válaszaim olvashatók):

  1., Elhiszem, vagy tagadom a Covid-19 (a vírus) létezését? Elhiszem, nyilvánvaló, hogy létezik;
  2., A C-19 mesterségesen létrehozott vírus, vagy természetesen jött létre? Természetesen jött létre, bár ehhez nem csekély mértékben hozzájárul(t) egészségtelen életmódunk, visszaélés-szerű orvosság használatunk, s más hasonlók;
  3., Súlyosabb kór a C-19 által okozott betegség, vagy semmi különös, egy a sok új influenza közül? Következményében (mortalitás) és későbbi, megmaradó, ma még alig ismert szövődményeiben sokkal súlyosabb;
  4., Figyelembe véve a 3. kérdést, helyes magatartás a “spontán nyájimmunitás” kialakulását várni? Nem, semmiképp sem helyes, ld. a svédek ezen a nyomon indultak el, mára már ők is feladták, rajtuk kívül még a britek próbálkoztak ezzel, ők hamarabb feladták, de a súlyos következményeket (arányaiban tudomásom szerint egyik lefertőzöttebb európai ország) máig nyögik;
  5., Beadatod-e magadnak a vakcinát? IGEN (életkorom: 74);
  6., Válogatsz-e az oltások között (ha egyáltalán lehet…), van-e preferenciád? Nem válogatnék, majdnem mindegy.
  7., Mi a véleményed a Kormány eddigi vonatkozó intézkedéseiről (röviden összegezve)? Tekintettel arra, hogy az elején még senki nem tudott semmit sem, megismétlem, SENKI NEM TUDOTT SEMMIT SEM az egészről, továbbá hogy anyagi és egyéb lehetőségeink sohasem voltak végtelenek, összességében elfogadhatónak vélem, iskolai osztályzattal erős 4-esre ítélem az eddig megtett intézkedéseket.
  8., Mi a véleményed azzal kapcsolatban, hogy MOST néhányan, pillanatnyilag talán a többség, NEM kéri, NEM adatná be magának a – mint tudjuk, ingyenes – vakcinát? Véleményem NAGYON HASONLÓ a legelső hozzászólások egyikében, a tegnapi 10:23-kor megjelent kommentben körvonalazottakkal, azaz (a jogok és kötelezettségek párosának analógiájára) elfogadom, hogy bárkinek jogában áll elutasítani az oltást, ám egyben legyen kötelező viselnie annak esetleges későbbi negatív következményeit azaz a saját későbbi ápolásának anyagi terheit, ill. amennyiben az igazolható (bár ezt nem igazán hiszem) a továbbadott fertőzések következményeit is.
  9., Egyetértesz-e a vakcináció önkéntességével (ebben az elég súlyos gazdasági és egyéb következményekkel járó helyzetben)? NEM, nem értek eggyet az önkéntességgel, MOST általánossá, és kötelezővé tenném (egészségügyi, és néhány egyéb akceptálható kivétellel, természetesen).

 24. Talán nem ártana az embereket meggyőzni… Ja igen, az hogy “hülye vagy, ha nem hiszed el bemondásra, amit mondunk” az nem meggyőzés.

 25. Igen nehezen hihető bármi is, amit ez az – alábbiakban linkelt – lap ír, de azért az mégis figyelemre méltó, hogy a minap közreadott hír, miszerint “KIESETT AZ ABLAKON A KORONAVÍRUS ELLENI OROSZ VAKCÍNA KIFEJLESZTÉSÉBEN RÉSZT VEVŐ EGYIK NEVES TUDÓS a 14. EMELETRŐL”, mára így változott:
  Meggyilkolták az orosz covid-vakcina egyik kifejlesztőjét és Oroszország vezető virológusát, Alexander ‘Sasha’ Kaganszkij-t. Holttestén késelések nyomai is látszanak.
  Pont most!

  https://www.alternativhirek.com/search/label/Koronav%C3%ADrus?&max-results=6

  Meg aztán van ott más is ugyanezen témában a “sötét hírek” kedvelőinek.

  Jó csemegézést!

 26. Én ezt nem értem. Itt már senki nem akar meghalni ???

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük