A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések elleni tüntetés London belvárosában 2020. szeptember 26-án.

Hülyeség ellen nincs oltás

Viszont egy csomó másik betegség ellen van. Ezért van életben a sok hülye vírus- és járványtagadó, oltásellenes idióta. Létezik közveszélyes hülyeség is és ezt sajnos a hatvanas évek óta teljesen elfelejtettük. A tudomány, akkoriban úgy tűnt, végleges győzelmet képes aratni a fertőző betegségek felett. Az észak-atlanti civilizációban ez pont akkor zajlott le, amikor elképzelhetetlen mértékben nőtt az életszínvonal, az egészségügy minden területen hatalmas léptekkel haladt előre. A járványok felett aratott diadal beleveszett a technológiai fejlődés mindent elborító diadalmas zajába, két nemzedék alatt elfelejtettük, hogy mennyire nehéz volt az élet még akár 20-30 évvel ezelőtt is, mennyi mindenben meg lehetett halni és mekkora erőfeszítésekre volt szükség egyáltalán az életben maradáshoz.

Az emberek egy része mindig is nagyon hülye volt. A szó legszorosabb értelmében véve együgyű. Azt gondoltuk, hogy a technikai civilizációban, ahol még a leghülyébbeket is 11, 12 évig járatják iskolába, hogy valami értelmes munkát képesek legyenek elvégezni, sikerül kiirtani a teljesen ostoba meggyőződéseket, hiedelmeket, öngyilkos viselkedési stratégiákat. Úgy általában el lehet szigetelni a futóbolondokat. Habár a bulvársajtó mindig is élen járt a baromságok terjesztésében, Európában a második világháború után egy olyan kegyelmi állapot alakult ki, amelyben az államok viszonylag hatékonyan tudták a kirívóan veszélyes álhírek, rémhírek terjedését kordában tartani.

Járványügyben különösen óvatos és határozott volt mindenki, általában az emberek elsöprő többségének támogatásával, mert a század közepén élő emberek még pontosan emlékeztek azokra a járványokra, amelyek a fejlett XX. század első felében Európában is rendre tomboltak. A gyarmati hatóságok pedig járványügyi szempontból Európánál sokkal keményebb vidékeken tanulták meg, hogy a járványügyi szabályok be nem tartása mihez vezethet.

Arrafelé tényleg felszólítás nélkül lőttek, ha valaki ki akart szökni a karanténból. És jól is céloztak. Aki pedig lázított a karantén előírások ellen azt is emberijogilag elfogathatatlanul utasították rendre. Mert pontosan tudták, hogy az ilyen ember közveszélyes, tömeghalált okozhat. Az is, aki kilóg a karanténból és az is, aki az ellen lázít.

De nem csak ezeket a nehéz időket felejtettük el, hanem azt az eufóriát is, amikor a védőoltások gyakorlatilag egy nemzedéken belül eltüntették Európában az összes olyan fertőző betegséget, amiben az emberek korábban tömegesen meghaltak. A csecsemő és gyermek halál, ami még dédanyáink idejében is drámai mértékű, mindennapi esemény, hétköznapi tragédia volt, szinte teljesen eltűnt, egyedi eseménnyé, balszerencsévé változott.

Nem kell számítani rá. És ezt már nem a tudomány diadalának, hanem adottságnak tekinti mindenki, a világ ilyen, természetes, hogy nincsenek halálos járványok, a gyerekek nem halnak meg skarlátban, kanyaróban, nem bénítja meg őket a gyermekbénulás, nincs szamárköhögés, nincs tömeges tuberkulózis járvány. De lenne, ha nem lenne fejlett a közegészségügy és nem oltanánk be mindenkit. Az ember immunrendszere az egyik legbonyolultabb rendszer, amit ismerünk. Az, hogy sok esetben pozitív irányba tudjuk befolyásolni, támogatni a nyugati tudomány egyik legnagyobb sikere. Ráadásul nagyon látványos tagadhatatlan sikere. Elég csak ránézni egyes afrikai országok adataira, és rácsodálkozni, hogy van ahol kb. 14 év az átlagéletkor. Ebbe az állapotba akarnak visszalőni bennünket azok, akik elemi tudományos ismeretek híján elhiszik azokat a baromságokat, amiket elmebetegek terjesztenek a közösségi médiában.

Minden orvosi beavatkozásnak van rizikója. Minden oltásnak is. Csak sokkal, de sokkal kisebb, mint az oltás elmaradásának és az esetleges megbetegedésnek. De a százezerből-millióból egy esetben vagy még ritkábban fellépő komoly oltási szövődmény sok száz, sok ezer halál és iszonyú mennyiségű emberi szenvedés megelőzésének az ára.

A szólásszabadság nem vonatkozhat az első közelítésben is közveszélyes elmebetegekre és kórosan ostobákra, valamit különösen nem a szuggesztív zakkantakra. És a kattintásvadász vállalkozásokra aztán végképp nem, amelyek csodaszereket, tragikusan ostoba gondolatokat, és a mindentudás extrémista élményét kínálják a hülyéknek.

Nézzük meg mire vezetett az, hogy a korábbiakban más zakkantaknak is megadtuk a szólásszabadság teljesen parttalan módon értelmezett lehetőségét. Ma bele kell írnunk az alaptörvényünkbe, hogy az anya nő, az apa férfi. És ez azért van így, mert tucat zakkant hazai méretekben és néhány tízezer világszinten azzal töltötte minden idejét, hogy elhitesse mindenkivel, az ember olyan nemű, amilyen kedvel éppen reggel ébred. És erre a közösségi média megteremtette a lehetőséget, mert ezek a platformok általában hasonló zakkantak tulajdonában vannak és olyanok is vezetik őket. És szó szerint százmilliók el is hitték.

Persze a vakcináért, az oltásért pénzt lehet kérni, ezért itt a fő játszma nem az oltás ellen megy, hanem azért, hogy ki mekkorát kaszál a saját termékével. Ezért csak bizalom alapján, a saját szakembereinkbe vetett bizalom alapján dönthetjük el, hogy mit adatunk be magunknak.

Akik most hezitálnak, hogy beoltassák magukat és nem bíznak az egészségügyünkben, az orvosainkban, azok között sok százezer olyan van, aki csak azért él, mert a szülei megbíztak a tudományban, a tudósokban és mert az akkori kormányzat jó döntést hozott. A hülyeség ellen nincs orvosság, csak és egyedül a gondolkozás, a józan ész. Habár aki jobban hisz Gödénynek, mint az országa vezető tudósainak, az valószínűleg amúgy is menthetetlen. 

 

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

És eljött a hülyeség kora, már benne élünk

Három hülyeségről szeretnék egyszerre írni, mert egyenként egyik sem ér meg sokat, de együtt már …

67 hozzászólás

 1. Igazi szarházi gazember, ezen írás elkövetője, a globalisták kiskedvence. Bőszen laposföldezik azokra, akik meg merik kérdezni, ugyan már miért zárnak be egy egész lakosságot, teszik tönkre a gazdaságot egy olyan betegség miatt, amely méreteiben és hatásában is megfelel az átlagos éves influenzának, bár az igaz, hogy a krónikusan beteg öregekre (értsd akinek már van egy vagy több egyenként is halálos betegsége és nagyon öreg), valóban elegendő, hogy megadja a végzetes lökést, de a lakosság többi részére 70 év alatt 99.85% esélye van, hogy élve megússza a dolgot. Sokan közülük (50% felett) még tüneteik sem lennének, de azért most adassanak be maguknak olyan vakcinákat, amelyet röptében fejlesztettek 8 hónap alatt és elhagyták a szokásos 5-10 éves tesztelést. Háááát persze, te idióta barom, mindenki rohanjon gyorsan beadatni magának, amig a készlet tart!
  Mellesleg számtalan tudós emelte fel hangját ez ellen az esztelenség ellen, persze nyugaton szorgalmasan cenzúrázzák őket. A jobboldal mindenhol az új világrend bevezetése, a lockdown diktatúra ellen küzdenek, kivéve itthon, ahol az állítólagos jobboldali újságírók, a legvadabb kommunistákat is túlszárnyalva óbégatják a globalista szólamokat. Szégyelld magad te szerencsétlen hülye! Te tényleg bérpropagandista vagy!
  Itt egy pár link azoknak, akiket érdekel a téma:

  https://summit.news/2020/11/18/top-pathologist-claims-coronavirus-is-the-greatest-hoax-ever-perpetrated-on-an-unsuspecting-public/

  https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/otezer_magyart_vitt_el_az_influenza_januarban_megsem_nepszeru_az_oltas.632435.html

  https://www.youtube.com/watch?v=bcL_TcaodY8

 2. Március óta elszigetelik a futóbolondokat. A normálisabb rétegnek pedig már elege van ebből.

 3. És eljött a hülyeség kora, elhozta nekünk az első hatalmi ág a média.

  Dicsőség és kiemelkedő jövedelem a közösségi média deviáns hülyéinek lenni és ráadásul a közös platformok mennyi reklám kiadást szerezhetnek meg ezzel.

  Íme a jenki “kultúra” vásári szörnybemutatója, csak mutatványos sátor és ketrec helyett reality show-ban, blogokban és platformokon.

 4. szöveggel egyetértek
  /
  mikor Mátyás király megkérdezte az udvari bolondját ,
  de a nemesek is ott vóltak,
  melyik emberből van legtöbb a világon,
  EZ
  azt felelte az orvosokból.
  /
  az “udbvari bolond ” , már ugyan lehetett-e bolond ???,
  elkezdte színlelni a betegséget,
  és kiment az udvarba,
  /
  ÉS elkezdték találgatni mi baja van
  /
  ÉS mindenki (MINDENKI TUDTA ) tudta hogy mi baja van,
  a nemesek különösen,
  /
  ÉS tovább nem idézem a bizonyítást

 5. Nézzük_magát_a_dolgot

  Egy normális világban minden nagykorúnak jogilag kötelező nyilatkozatot kellene leadnia, amennyiben nem kívánja magát beoltatni. Egyúttal két kötelezettséget rögzítenie. 1) Amennyiben megbetegszik a koronavírus miatt, csak saját költségére veheti igénybe a kórházi ellátást, magánintézerti díjszabással 2) Amennyiben megbetegszik, és tőle valaki elkapja a betegséget, büntetőjogilag felelősségre lesz vonva szándékos egészségkárosítás miatt, illetve amennyiben az által megfertőzött szemény elhalálozik, akkor halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt lesz felelősségre vonva. Név, személyi azonosítók, aláírás, 2 tanú aláírása, tanúk azonosítói, helyszín, dátum. Most várom a felelőtlen személyektől a divatos nácizást.

 6. A hülyék általában a zavarosban halásznak. Ha tiszta és világos tájékoztatás van, akkor nincs helye az összeesküvéselméleteknek. Sajnos ezen a téren van még mit fejlődni.

 7. Pár évvel ezelőtt még maximálisan egyetértettem volna a szerzőnkkel. Tényleg zseniálisan fejlődött az emberiség, és megbízhattunk az orvosainkban, a vezetőinkben, a választások tisztaságában (legalább is Európában és Amerikában).
  De jött 2015-ben egy Bill Gates és bejelentette, hogy világjárvány jön. Jött egy köztörvényes Soros nevű bűnöző, aki bejelentette, hogy százmilliószámra be kell telepíteni olyan muzulmánokat, akik meg fognak minket ölni, és ezt nem is titkolják, de addig is tejjel-mézzel kell őket ellátnunk. Aztán jött egy vírus, ellentétben a közös összefogással már korábban elfojtott Ebola, Sars, mexikói indulási sertésinfluenza, kergemarhakórral, amiknél nem volt senki, aki kifogást emelt volna a járványmegszüntetési módszerek ellen.
  És eljött a 2020, amikor tényleg jött a vírus, pontosan olyan ahogy Bill Gates megjósolta, és úgy lett összeeszkábálva, hogy maradjon is, ne lehessen legyőzni. És mindjárt le is szerződtek ezzel a drága jó emberrel, hogy az egész világon az ő vakcinájával oltsanak be mindenkit erőszakkal!
  Aztán jött egy másik filantróp, egy Karl Schwab nevű pszichopata, aki a legfőbb gazdasági fórumon felettébb örvendezett, hogy a sokmilliárd ember minden vagyonától való megfosztása az egy csodálatos lehetőség a homo sapiens új világrendjéhez, merthogy attól, hogy a Háttérhatalom milliárdosai meg párszáz ügyvezető kalifája kivételével senkinek nem lesz semmije, még egy lyukas zokni saját tulajdona sem, attól eljő a világboldogság.
  És ez a világboldogságot elhozó cukimuki vírus remek ürügy lett holmi levélszavazatok orbitális hamisítására is, hogy ezzel a Bilderberg pojáca bábjai a látszat szerint szavazói felhatalmazással majd bevezessék a 75 éven felüliek kinyírását mert sokba kerül a gyógyításuk, és a fehér ember mint lény antifa és BLM terror általi elnyomását végül megszüntetését….

  …És akkor csoda, hogy sokan nem hisznek már ennek a filantróp háttérhatalomnak? Valójában nem a covid veszélyességében nem hisznek, hanem csak még nem fogalmazták meg, hogy nem a védőoltás ellen lázadnak, hanem ennek a Bilderberg bagázsnak a jószándékában nem hisznek. Ez az oltás biztosan amit most engednek bevizsgálni, biztosan megfelelő. Elhisszük az orvosainknak, hogy bevizsgálták, hogy itt keleten a kormányaink nem akarnak beteggé tenni minket, és őszintén mindent megtesznek, hogy megvédjenek e betegségtől, szegénységtől, pénzelvonástól és a migránsoktól is.

  De ki ad garanciát arra, hogy a további, már nem ellenőrzött gyártású százmilliószámra Bill Gatesék tulajdonában készülő védőoltás KÉSŐBBI GYÁRTMÁNYAI NEM TESZNEK-E MINKET BETEGGÉ VAGY AGYILAG MANIPULÁLHATÓVÁ, HOGY AZ ÉLETBEN MARADÁSUNKÉRT ÚJRA ÉS ÚJRA ZSAROLHASSANAK, MEGFEJHESSENEK végül is így tegyenek 7 milliárdunkat örökrabszolgává.
  Szerintem valójában lelkük mélyén a legtöbben eme szörnyű jövő és Háttérhatalom ellen, és nem általánosságban az oltás ellen lázadnak.

  • Naprózsa! Soksok like!

  • “De jött 2015-ben egy Bill Gates és bejelentette, hogy világjárvány jön”
   Egy lehetséges világjárvány kitörésére szakemberek tömkelege figyelmeztetett:
   https://www.businessinsider.com/people-who-seemingly-predicted-the-coronavirus-pandemic-2020-3
   nem kell hozzá nagy ész, meg összeesküvés: szimplán össze kellett rakni az információmorzsákat, figyelni kellett az események folyamatát.

   “Aztán jött egy vírus, ellentétben a közös összefogással már korábban elfojtott Ebola, Sars, mexikói indulási sertésinfluenza, kergemarhakórral, amiknél nem volt senki, aki kifogást emelt volna a járványmegszüntetési módszerek ellen.”
   Mert ezek a kórok – szerencsére – kevésbé voltak fertőzőek, kisebb halálozási rátával jártak.
   Például a SARS-CoV(1) ellen – ami 2002-ben már pandémiát okozott – például elkezdték a vakcinákat fejleszteni, de miután alábbhagyott, a fejlesztések abbamaradtak:
   https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8268853/Coronavirus-vaccine-candidates-identified-2002-Sars-outbreak.html
   ha komolyan foglalkoztak volna vele, akkor feltehetőleg gyorsabban/hatékonyabban lehetett volna fellépni a jelenlegi járvány ellen.

   • Miután magam mondtam, hogy a felsorolt járványok igazi pandémiák voltak, és meg is volt a szándék tenni ellene, ez azonban nem is titkoltan kitenyésztett, laborból kieresztett vírus, és ezért is ekkora az ellenállás az irányában.
    Ami pedig a járványok megjósolását illeti, ezt az ipart többezer éve űzzük, és is használtam a témát egyik regényemnél. De nem mindegy, hogy ki mondja. Amikor a nyugati gyógyszeripart tulajdonló Bilderberg mondja, az nem összeesküvés elmélet, nem is fikció, és a legkevésbé jóindulatú emberszeretet olyantól, aki képtelen visszafojtani kéjes pszichopata vigyorát, amikor az emberiség 500 milliónyira lecsökkentésének szükségességéről pofázik. Ilyenkor tudni, hogy tőlük származik a mesterséges vírus az nem összeesküvés elmélet, hanem összeesküvés gyakorlat.
    Annyit azért elvárnánk az internet korában, hogy legalább ne nézzenek bennünket sokmilliárdnyi áldozatjelöltet még hü.lyének is, hogy nem vesszük észre mikor a kiirtásunkra szerveződtek.
    A pszichopata Bilderberg banda egy gyenge pontja éppen az, hogy szeret kérkedni mielőtt belekezd az aktuális ocsmánykodásba. Remélhetőleg pont most, de valamikor biztosan pont ebbe az öntelt kifecsegési kényszerükbe fognak belebukni.

   • És a “szakemberek tömkelege” honnan jön? Nem tűnt fel, hogy ha át akarnak nyomni valamit a művalóságban, akkor előtte kiosztanak egy csokor Nobel-díjat a projektet megalapozóknak?
    Így volt ez akkor is, amikor eltörölték a dollár aranyra válthatóságát, vagy amikor Al Gore főszereplésével átverték a komplett tudományt azzal, hogy a CO2 felmelegíti a légkört. Pedig utóbbinál a 2006 körül tetőzött olajtermelés kontrollja volt a cél. A Föld természeti rendszere pedig maga szabályozza a hőmérsékletét akár az emberi test, mely a szaunában sem lesz 70 fokos. Hogy a Föld rendszere sérült, annak van bőven más, valódi oka.

   • És a “szakemberek tömkelege” honnan jön? Nem tűnt fel, hogy ha át akarnak nyomni valamit a művalóságban, akkor előtte kiosztanak egy csokor Nobel-díjat a projektet megalapozóknak?
    Így volt ez akkor is, amikor eltörölték a dollár aranyra válthatóságát, vagy amikor Al Gore főszereplésével átverték a komplett tudományt azzal, hogy a CO2 felmelegíti a légkört.

  • csakafidesz

   Kezdjük azzal, hogy az oltás fantasztikus bolt, mert csak fél évre, egy évre ad védettséget, utána újra oltani kell. Ezután már bármikor csinálnak majd új járványt, ha akarnak, mert már megtalálták a módját, bejáratódott a dolog.
   Undorító!

  • Anélkül, hogy véleményt nyilvánítanák.

   A barcelónai 2019 márciusi szenyvízmintákban és egy Lombardiai kisfiú köpetében, aki 2019 november elején, október végén fertőződhetett meg kimutatták a Covid-19 vírusát.
   A Földközi tengeren a Costa Cruises szervez luxus hajóutakat.

   Az US nyugati partvidékén a Grand Princess, San Franciskoi, Ausztráliában a Rubin Princess után kikötése és dél Ázsiában a Diamond Princess körútja mentén terjedt a vírus.
   A Csendes óceánon a Pricess Cruises szervez luxus hajóutakat.

   A Pricess Cruises és a Costa Cruises egyaránt a Carnival Corporation & PLC (Miami, Florida, Egyesült Államok) utazásszervező és üzemeltető (leány)vállalkozásai.

   Vajon milyen lehet e hajókon a nemzetközi – multikulturális – élelmiszer kínálat és élelmiszer-higiénia?

  • Ehetetlen Odó

   Van ebben az eszmefuttatásban valami… mindenesetre, ha netán kötelezővé tennék az oltást, én maradnék a kínainál…
   Addig meg a sorsra bízom magam.

  • Zseniális. A megfigyelés, az elözmények és az onnan levont következtetés, ahova az tulképpen tartozik. Köszi.

  • csakafidesz

   Naprózsa! Lehet, hogy az oltás után a férfiaknak majd nem fog felállni. A szaporulat gondja máris kezd megoldódni..

 8. köszi a cikket, végre egy józan hang!
  Youtuben megtalálható az utolsó gyermekbénulásos (vastüdős) emberről készített dokufilm – nézegesse aki szerinte marhaság az oltás

  • Kevered a szezont a fazonnal! Mióta azonos a gyermekbénulás az éves influenzával? (még ha mesterségesen fel is piszkálták)
   Adasd csak be magadnak a 8 hónap alatt készült oltást (az 5-10 éves tesztek helyett) és még érd meg a mellékhatásait. Végre visszaáll a természetes szelekció és kihaltok, ti megélhetési hülyék!

 9. Hülyeség ellen is van oltás!
  Ha jól tudom az USA-ban alkalmazzák is az elítélteken.

 10. Az általános liberalizmus és a jólét oda vezetett, hogy mindenki tudja és MINDENKI JOBBAN TUDJA. Ezen csak úgy lehetne segíteni, ha megtapasztaltatnák mindenkivel a saját hülyeségeinek a következményeit. Szó szerint gondolom. (Ha nincs covid, akkor dolgozzon a covidosztályon jutalmul és büntetésül.)

  • A liberalizmus eszméjébe nem fér bele mások szándékos veszélyeztetése.

  • Olvastam, hogy van, ahol büntetésből, egy időre koporsóba fektetik a kétkedő barmot, hadd szokja.

   A MiHaM-tóé kezdve a Jobbikon át a gender DK-ig mindenki a Görény sajnálja és diktatúrát óbégat.
   Miközben Merkelék azt is letartóztatják, aki ferde szemmel néz a betolakodó barbárokra.

 11. A cikk szerzője nagyon le van maradva és összeesküvéstagadó. Ugyan nézze már meg a saját cégét ahol dolgozik, ahol egyesek jóval előrébb tartanak…

  A PESTI TV A GREAT RESETRŐL!

  A PS elengedte az összeesküvéstagadást, és előrukkolt a Great Reset-el! (6:40-től a Pesti TV videójában).

  https://pestisracok.hu/a-pestitv-vendege-volt-a-justin-trudeau-t-leegeto-orosz-telefonbetyar-video/

  • Jól vagy?
   És meddig?
   Sajnos felénk egyre több ismerős hal meg. Legutóbb egy 61 éves. Kérsz egy adag vírust,mert kaphatsz!

   • Tehát aki felhívja a figyelmet arra, hogy a PS hírt adott a Great Resetnek nevezett háttérhatalmi törekvésről egy diktatórikus és nemzetellenes Világkormány létrehozására, az dögöljön meg kovidban. Logikus.

 12. ” az államok viszonylag hatékonyan tudták a kirívóan veszélyes álhírek, rémhírek terjedését kordában tartani.”

  .
  Hát oersze!

  Mert annak jogát is maguknak tartották fenn.
  .
  Lásd: Magyarországra nem gyűrűzik be az olajválság, megáll a határon és
  reszelgeti a körmeit.
  Magyarországot nem éri el a csernobili katasztrófa következménye,
  mert a világító felhők messze ívben elkerülték a Kárpát-medencét.
  (Miközben a KFKI városban sétáló kutatóinak a zsebéből messzire hallatszott
  a mérőműszer csipogása.

 13. Magyarországon a legnagyobb kisebbséget a cigányságot is rá kellene venni a maszkviselésre.
  Illetve a helyes maszkviselésre.

 14. EZ A KIETTEMEG CIKK EGY KOMMUNISTA JELLEGŰ LINCSELÉS, EGY BOSZORKÁNYÉGETÉS

  … nélkülözi a helyzetről szóló tényeket és érveket… és össze akar mosni a szcientológus gödényekkel minden legitim kérdésfelvetést, tényt és ellenvéleményt.

  1) “Ezért van életben a sok hülye vírus- és járványtagadó, oltásellenes idióta.”

  — Kommunista megbélyegzés, amely lezárja az információáramlást a szakmai párbeszéd lehetőségét is. Nem itthon kezdték, hanem nyugati komcsi orzságokban, és pont ez a célja. Ez a módszer a járványról szóló “igazság” politikai kisajátításához vezet. Egyébként orvosi értelemben nincs járvány. Politikai értelemben van. Ja, és bocs, hogy még élünk.

  2) “Arrafelé tényleg felszólítás nélkül lőttek, ha valaki ki akart szökni a karanténból. És jól is céloztak.”

  — Humánusan hangzik. Megalapozza a cikk emberi megközelítését és a közjóért való aggódás hitelességét.

  3) “van ahol kb. 14 év az átlagéletkor. Ebbe az állapotba akarnak visszalőni bennünket azok, akik elemi tudományos ismeretek híján elhiszik azokat a baromságokat”

  — ez a bűnbakképzés igazolása. Lényegében a hatalmi önkény önigazolása. Tudna idézni “azokból a baromságokból”? És ez ‘szalmabáb érvelés’ is: az ‘ellenfél’ szándékának téves feltételezése és erre adott hamis cáfolat. Rosszindulatú érveléstechnika. És milyen bizonyíték van arra, hogy legitim kérdésfelvetések visszavetik a társadalmat a kőkorba?? Vannak egyáltalán legitim kérdésfeletések, vagy minden kérdés “baromság”? Ha nem lehet kérdezni sem, akkor ez nem egy kovid-szekta?

  4) “Minden orvosi beavatkozásnak van rizikója. Minden oltásnak is. Csak sokkal, de sokkal kisebb, mint az oltás elmaradásának és az esetleges megbetegedésnek.”

  — biztos, hogy ez jelen esetben is igaz?

  5) “A szólásszabadság nem vonatkozhat az első közelítésben is közveszélyes elmebetegekre és kórosan ostobákra, valamit különösen nem a szuggesztív zakkantakra.”

  — tehát egy alkotmányos alapjog nem vonatkozik azokra, akiket VALAKI ostobának minősít. A kérdés az, hogy ki az a valaki, azaz végezheti el ezt a minősítést. Mert az az ember önkényes hatalmat kap mások felett, és elveheti az alapjogaikat. Ez a történelemben eddig mindeig veszélyesebb volt, mint bármilyen járvány.

  6) “a kattintásvadász vállalkozásokra aztán végképp nem (vonatkozhat)”

  — olyan kattintásvadász vállalkozásokra, mint például … a vakcinagyártó óriásvállalatok?… OK, a szcientológus szekta vitamin bizniszére ne vontakozzon a szólásszabadság. És a gyógyszeripar monopol-szektára vonatkozhat???

  7) “Ma bele kell írnunk az alaptörvényünkbe, hogy az anya nő, az apa férfi.”

  — egészséges értékrendű jobboldali nem lehet, aki kifogásolja a globalista kovid-diktatúrát?

  8) “Akik most hezitálnak, hogy beoltassák magukat és nem bíznak az egészségügyünkben, az orvosainkban (…) A hülyeség ellen nincs orvosság.

  — Hát már HEZITÁLNI (gondolkodni) sem lehet??? Egy ilyen nagy jelentőségű döntés előtt?

  És ez megint megbélyegzés érvelés helyett: “hülyeség”. Ez oda vezet, hogy a saját test feletti rendelkezés alkotmányos alapjogát vonja kétségbe, amelynek része az INFORMÁLT BELEEGYEZÉS. Ha a szerző a beleegyezésem nélkül tűt akarna szúrni a testembe, hogy bejuttasson valamit, akkor jogos önvédelem lenne, ha ezt elhárítanám. Ez MINDEN más csoport esetén is így van, amely tűt akar szúrni a karomba a beleegyezésem nélkül. A beleegyezés megadásához vagy elvetéséhez azonban hezitálnom KELL. Vagy talán az a cél, hogy GONDOLKODÁS NÉLKÜL engedjem az oltást? És a gyerekek?? — a szülők azon se ‘hezitáljanak”, hogy nekik engedi-e beadatni?
  EZ SÚLYOSAN SZABADSÁGELLENES, DIKTATÓRIKUS GONDOLKODÁSMÓD.

  És mitől lenne bizalom, amikor minden nap hazudnak nekünk, a Gates által szponzorált WHO és Hopkins Egyetem ajánlásai alapján:
  MÜLLER CECÍLIA: MINDEN HALOTTAT KOVID-HALOTTNAK NYILVÁNÍTANAK, HA HORDOZTA A VÍRUST
  “Magyarország például minden olyan, akár halálos betegségben szenvedő elhunytat is a koronavírus áldozataként tart számon, akinél valaha diagnosztizálták a fertőzöttséget.” – Müller Cecília
  pestisracok.hu/muller-cecilia-80-szazalek-feletti-vedelmet-nyujt-a-virussal-szemben-a-maszkviseles/
  Mégis minden nap 50-szer bemondanak egy érvénytelen, 7-10-szeres számadatot a “kór áldozatairól”.

  Sok minden utal arra, hogy az oltás a készülő Világkormány eszköze a digitális rabtartásra. ‘Kiettemeg’ keressen rá arra a szóra, hogy Covi Pass.

  Számos országban tervezik azok kizárását az alapvető rendszerekből, akik nem oltatják be magukat. Néhány példa:

  A) ONTARIO (KANADA) EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTERE: AZ OLTÁS ÖNKÉNTES … DE OLTÁSI IGAZOLÁS KELL MAJD UTAZÁSHOZ, MUNKÁHOZ, SZÓRAKOZÁSHOZ — VIDEÓ
  twitter.com/NoLockdowns1/status/1336671729134006272

  B) NEW YORK: TÖRVÉNYJAVASLATOT TERJESZTETTEK BE A K_Ö_T_E_L_E_Z_Ő KOVID OLTÁSRA
  A terv része az esetleges kényszerítés a “kovid” oltási igazolással. Ha nincs “útleveled”, akkor kizárnának a létfontosságú rendszerekből. De még ez is csak egy taktikai lépés az emberek digitális karámba (CoviPass) tereléséhez (kínai totalitárius digitális rendszer).
  Fox5 News
  youtu.be/0SpPJUvS46Y

  C) Hátrányba hozná a lengyel kormány azokat, akik nem oltatják be magukat kovid ellen; korlátozva az alapvető jogaikat:
  index.hu/kulfold/2020/12/08/lengyelorszag_beoltottak_konnyites/
  polandin.com/51214609/covid19-govt-prepares-vaccine-incentives
  thefirstnews.com/article/health-minister-sets-out-incentives-for-covid-19-vaccination-18220

  A végcéljuk egy olyan kínai típusú pontrendszer kiépítése, ahol az egyént már nemcsak a Facebookról, hanem a valós világból is kizárhatják a véleményéért.

  ++ KORONÁS AGYMOSÁS
  ——————————-

  Jelen komment szerzője egyetemi szintű reklámpszichológiai végzettséggel rendelkezik. Ezért megalapozott az a vélemény, hogy ipari léptékű agymosás zajlik a koviddal kapcsolatban. Ennek során számtalan módszert vetnek be a globalisták a népesség koviddal kapcsolatos tudati manipulációja érdekében. Néhány példa a szemléltetés kedvéért:

  — ismétléses propaganda
  — szándékos félelemkeltés:
  >> perszonalizáció: pl. híres emberekről beszámol a média, ha kovidosok lettek, de arról nem nagyon, ha meggyógyultak. Ez személyessé teszi a veszély érzetét és aránytalanul felnagyítja azt.
  >> következmények eltorzítása: New York-i kórháznak hazudták egy olasz kórházban készült képsorokat, ahol a folyosón voltak betegek
  >> homloklebenyi működés (gondolkodás) blokkolása: “aki tagadja a vírust, az meghal” — ez volt az üzenete azoknak a cikkeknek, amely szerint egy “vírustagadó” belahalt a kovidba. Ennek célja az, hogy az elmében blokkolja a kételyeket azáltal, hogy a kételyhez kötődő gondolkodáshoz halálfélelmet kapcsol. Gondolkodásblokkoló üzenet, amely lekapcsolja a homlokelebenyt és bekapcsolja az amygdalát — egyébként az összes kovidos propaganda taktikai célja ez.
  — kontroll áthelyezése: célja az autonóm egyéni döntések eliminálása. A módszere: “te ezt nem tudhatod” üzenete. A fenti cikk is ide tartozik. Ennek során a belső kontrollos vagy autonóm egyedek kontroll-helyét kihelyezik az egyénen kívülre. Más szóval gyerekké teszik. Ahol a ‘felnőttek’ döntenek helyette a saját sorsáról. Kérdés, kik ezek a felnőttek: ott van a kutya elásva…. Ezek a háttérhatalom nemzetellenes, szabadságellenes érdekkörei.
  — bűntudatkeltés: (ha nem csinálod azt, amit mondunk) akkor tömeggyilkos, nagyigyilkos vagy. Az, ‘amit mondunk’ az részben központi propaganda (WHO / Hopkins Egyetem), részben önkényesen változó (politikai intézkedések).
  — bűnbakképzés: ez már nem egyéni, hanem társadalmi, szociálpszichológiai folyamat. A célja, hogy a közösség jogosnak érezze az ellenvéleményt nyilvánítók kiközösítését, valamilyen módszerű meglincselését. Minden erőszak bűnbakképzéssel kezdődik, mert ez dehumanizálja a későbbi áldozatot.
  — ellenvélemények elhallgattatása — ez a valódi, hiteles, orvosszakmai véleményekre is vonatkozik sok országban (és nem a gödény-féle sarlatánokról beszélek).

  Több országban történik erőszakos hatósági fellépés békés “vírustagók” ellen — és ezt a bűnbakképzés alapozta meg.

  ———————————

  A fenti Kiettemeg cikk tehát egy politikai bunkósbot, szabadságellenes kiáltvány, majdhogynem erőszakra történő közvetlen felbujtás. A cikk önmagában is az egyik legfélelmetesebb fegyvert, a kiközösítést veti be a gondolkodók ellen. Nemcsak a másként gondolkodók ellen, hanem a gondolkodás folyamata ellen is. Nagyon rossz időket idéz és nagyon rossz ómen.

  Várom a sárdobálást és lincselést … VAGY az ellenérveket: Ti döntitek el, hogyan reagáltok arra, amit írtam … vagy mégsem?….

  • Én is körülbelül ezt írtam meg csak kicsit kevésbé keresett szavakkal. A szólásszabadság nevében, a baloldali liberális firkászokat megszégyenítő gyorsasággal törölték a hozzászólásomat.
   MIND IGAZ AMIT IRSZ, JELENLEG A JOBBOLDAL KEMÉNYEN TÓLJA A GLOBALISTA PROPAGANDÁT!

 15. A kedves szerző abban szocializálódott, hogy a modern civilizáció legyőzte a természetet. Ezt sulykolták, biflázták, ünnepelték a szovjetek is nagy csinnadrattával. Akkor kis időre ez is volt a látszat.
  Sajnos vagy sem, ez egy óriási ostobaság. Az érzékenyebbek már akkor látták azt, ami mára hétköznapi valósággá vált, hogy a természetet nemhogy nem sikerült legyőzni, de a természet válaszcsapásai nyomán sosem látott bajba került a modern civilizáció.
  Idevág Konrad Lorenz – A civilizált emberiség nyolc halálos bűne c. könyve, amiben a leírtakat ma legalább tizedik hatványra lehet emelni. (Ezt a könyvet még Bayer Zsolt is szokta emlegetni.)

  A mai őrület után az ember vagy a természet rendszerével együttműködve fog élni, vagy sehogy. Az elkülönülés, elzárkózás és a természet kirablása időről időre pusztulásra van ítélve. Azzal együtt, aki ragaszkodik hozzá! A “bezzeg régen még nem tudták ezt meg azt” kezdetű mondatokra megjegyzem, hogy a régebbi korokat sújtó csapások is kiérdemeltek voltak!

  Ne rettegjünk Teremtéstől amelyből származunk és ne pusztítsuk azt, hanem szolgáljuk, és akkor nekünk is jó lesz.

  • Az t a kurta mindenit. na akkor eredj te a Lucifer szoknyájába.

   • Lucifer pont annak az utánzatnak az ura, amely le akarja igázni a Teremtést.
    Az utolsó rövid pusztító és élősködő történelmi időszakot a nagyon hosszan a természettel békében élő teljes emberiség elé rangsorolni több mint dőreség.
    Az eszközhasználatra számos állat is képes. Madarak is. Arra viszont, hogy az elméje alkot egy modellt a valóságról, az alapján cselekszik és az hat a valóságban, arra csak az ember.
    A kérdés az, hogy ennek a valóságmodellnek ki az ura? A Teremtő, vagy az Utánzó?

  • Adott a banán.
   Csimpánz,Gorilla,és ön kristóf érheti el. Különben mindegyik csoport kihal.
   🙂

   • Higgye el az eszközhasználó ember fog túlélni.
    A gorilla békésen legelészik,a csimpánzok időnként esznek másik majmokat,Az ember,meg mindent.

 16. kimoderált.

  Ez a cikk egy gyűlöletbeszéd, egy nevét nem vállaló szerzőtől.
  Emberek ezreinek jogfosztására és kiközösítésére uszít, névtelenségbe burkolózva.

 17. Kovidprolik egyesüljetek! Minden hatalmat a vakcinának!
  Védjétek meg a közismerten önzetlen Bill vakcináját a gonosz hitetlenektől!
  Veszélyben a haza! Akarom mondani Gatyesz háza, vagy az ablakai. Vagy a kapui?
  Eh, mindegy is. Ti csak fussatok, szaporán!

 18. Ki ette meg? Természetesen a cenzor!
  Nyugodtan törölje ki ezt is és gyönyörködjön továbbra is a köldökében.

 19. Bukohill!
  A covidprolik és nem csak prolik mindenképpen egyesülnek. A kormány viszont nem teheti meg hogy szembefordítsák vele őket. Különben megbukik a kormány és vele az ország is, örökre. Sőt a kormánynak a maga javára kell használnia ezt a globalista covid-furkósbotot. Persze talán nem ilyen kontraproduktív, megosztó és hergelő cikkekkel.

 20. És eljött a hülyeség kora, amikor az egyszerre bégetők követelik a másként bégetők megbüntetését, saját mészárosaiktól. Amikor az egyszerre bégetők örömködnek az újonnan felállított mészárszékek látványán, és önként be is állnak a sorba.

  Eljött a hülyeség kora, amikor a megvezetett, felbőszített tömeg követeli saját beoltását olyan vakcinával, amelynek alkotója bevallottan népirtást tervez elkövetni, VAKCINÁVAL! Ugyanezek követelik továbbá a még veszélyérzettel rendelkező kétkedők megbüntetését, jogfosztását, társadalomból való kiközösítését …

  Orvosok: a teszt hibás, a zárlat indokolatlan, az oltások súlyos mellékhatásokat okozhatnak, mint pl: meddőség, vetélés, fogyatékosok születése, daganat, káros mutáció, allergiás roham, a beadott nanochipek általi adatgyűjtés és még ismeretlen következmények…

  Egyszerre bégetők: jó, de mikor kapjuk már meg?

  Kétség kívül eljött a hülyeség kora!

 21. A Coca Cola CORONA tesztje is pozitiv lett. (nem vicc)
  Na ennyit ér a TESZT! Ezért van “annyi” pozitív eset…
  https://www.youtube.com/watch?v=0-aGdBh_sXI

  • Kovid-pozitív kóla
   Ez egy nagyon jó geg, annál azonban egy cseppet sem több.
   Röviden ennyit érdemes tudni a jelenség megértéséhez:
   Ez a kovid-teszt egy cél-eszköz, ez kimondottan arra reagál csak megfelelően, amire kifejlesztették – az összes többi esetben, akár szilvalekvárral, akár húslevessel reagáltatod, mutat VALAMIT, de annak az ég világon semmilyen vírussal kapcsolatos értelme nem lesz – ennek megfelelően kell értékelni.

   Talán érzékletes lesz a példa: ha egy igen egyszerű céleszközzel, a sószóróval akarsz sózni, könnyen megteheted, kiválóan alkalmas rá.
   Namost, ha ugyanazt a sót mondjuk egy habverővel akarod a vajaskenyérre hinteni, annak ellenére, hogy a habverő kiváló eszköz arra, amire tervezték – valamilyen eredmény ugyan fogsz kapni de a vajaskenyered nem lesz finoman behintve, az bizonyos.
   Akkor ezek szerint a következtetést lehet világgá kürtölni: a habverő egy vacak termék, mert még arra sem alkalmas, hogy… stb.
   Ne hagyjuk magunkat becsapni (teljesen)!

 22. Közületek egyébként meghallgatta már valaki, miről beszél Gődény? Vagy csak félelmetekben megbélyegzitek azzal, amit a média rásüt: vírustagadó, gődényista. Miért nem hallgattok meg más véleményeket is?
  Vagy itt senkiben nem merül fel a kérdés, hogy miért visznek el a rendőrök valakit egy világjárvány közepén? Elég annyi is, hogy nem azt írja le az oldalán, amit a kormány igyekszik sulykolni az emberekbe? Szerintetek ez normális?
  Bennetek nem merültek fel soha azok a kérdések, mint több ezer más emberben, például:
  – nyáron, amikor mindenki egymás szájában pancsolt a strandokon, Balatonon, Adrián, maszk nélkül, akkor senki nem foglalkozott a jelen lévő vírussal. Miért nem voltak több ezres esetszámok?
  – miért nem kezdték el a korlátozásokat már augusztusban, ha tudták, hogy közeledik egy második hullám?
  – szeptemberben volt az ATV-n az a beszélgetés, ahova Gődényt is meghívták, ezt tegnap néztem meg. Olyan lekezelően beszéltek vele, hogy felfordult tőle a gyomrom. Tanult, orvos emberek. Akiknek szerintem ebben a helyzetben nem az lenne a feladata, hogy nyilvánosan lekezeljenek bárkit is, hanem, hogy tájékoztassák megfelelően az embereket. Válaszoljanak azokra a kérdésekre, amik felmerülnek több ezer emberben. Ez sajnos nem történt meg. Miért?
  – ha most ennyire súlyos a járványhelyzet, miért vannak nyitva a plázák? Láthatóan stagnálnak a napi számok, nincs kiemelkedő csökkenés, holott már 1 hónapja élünk erős korlátozások között.
  – utcán miért kell maszkot viselni? Az NNK tájékoztatása szerint a rendszeres maszkviselés, ha a lakosság minimum 80%-a viseli, akkor tizedére csökkenti a fertőződések számát. Miért nem látjuk ezt az adatokban? – — egész tavasszal azt hallgattuk, hogy felesleges maszkot viselni az egészséges embereknek. Ezt azért mondták, mert épp sehol nem lehetett kapni, vagy azért, mert ez az igazság?
  – utána milyen kutatások történtek pontosan, amik kimutatták, hogy mégis véd a maszk? Előtte miért kommunikálták az ellenkezőjét? Hirtelen elkezdtek megjelenni a médiában agyonszínezett ábrák és videók arról, ahogy egyik ember leköpi a másikat, és ez miként fertőz – kivéve, ha maszkban vannak. Azóta érdekes módon a maszk mindentől megvéd.

  Ezekre a kérdésekre miért nem adnak választ? Nem a kommentvirológusok, hanem egy valódi orvos. Mert jelenleg egy csomó ember nem érti ezeket a dolgokat, és még sorolhatnék nagyon sok kérdést.
  Mire jó az, hogy hetek óta mást sem hallunk, csak a szankciókat, kiszabott büntetések, boltbezárások számát? A vakcináról nincs semmilyen konkrét információ, már csak ijesztgetik az embereket a sok büntetéssel.
  Miért kell felcímkézni embereket olyan szavakkal, hogy vírustagadó? Miért kell összeugrasztani mindenkit mindenkivel? Így tartanak rendet,így működik egy normális társadalom? Az a normális, amikor a papa elkezd őrjöngeni a bolt közepén félelmében, mert túl sokan vannak, és megijed, hogy ettől meg fog halni? Az a normális, hogy megkéselnek valakit a buszon egy nyomorult maszk miatt? Hogy tömeggyilkosak nevezik azt az embert, aki maszk nélkül mer végigmenni úgy az utcán, hogy méterekre tőle egyetlen ember sincs?
  Ennek miért örültök, miért érzitek úgy, hogy ez a normális, hogy ez majd megvéd bármitől is?

  • 10/10! – Hidd el minket jobboldaliakat is foglalkoztatnak ezek a kérdések és tanácstalanul állunk a tény elött, hogy egy jobboldali kormány és sajtó miért nyomja ilyen keményen ezt a baloldali globalista témát…

   • Ne tessék teljesen tanácstalannak lenni. Gondoljon arra, hogy az ország kormányának az unióval szembeni örökös klincs miatt, ilyenféle “kereskedelembe” is kell bocsátkoznia. Együtt ugatni a rajjal s nem valami mást tenni, amibe szintén be lehet kötni, ha úgy akarják. Ez egy feltevés, nem lehetek ebben s most teljesen biztos. Hogyan is?

    Az adott helyzet pedig annyiban sajátosan kétélü, hogy egy eddig ismeretlem járvány kórokozója elleni védöoltással (lehet-) nemlehet az eddig szokásos, alapos és megbízható, évekig tartó elözetes vizsgálatokat megejteni.
    Az oltás rizikós lesz, vagy lemondunk róla. Ha tehetnénk,..

    • Sajnos ez az együtt ugatás nagyon sokba fog kerülni. Ilyenkor meggondolandó lenne érdemes-e csinálni. Rengeteg kisvállalkozó fog tönkremenni…

  • Gődénnyel más gond is akadt, úgy hallottam: többek között kamupárt-ügye is volt, pontosabban az még magában nem is lett volna baj, végtére is elszámolhatta magát a támogatói, párttagsági létszámot illetően, csakhogy az államtól kapott párttámogatás visszafizetése ügyében mind ez ideig – állítólag – a füle botját sem mozgatta.

 23. Aki érti, értékeli.
  Aki nem, azért meg nem kár.

 24. Kocajogász

  Minden kornak megvoltak a maga lánglelkű istenbarmai, csak sajnos elmúltak azok az idők, amikor a kardfogú tigris “tesztelte” élesben a kardfogtagadókat. Átvette a helyét a tervezett (?) dögvész.
  Aki akkora barom, hogy egyenes adásban jelenti be, hogy ő ELHISZI, hogy a semmiből, “csettintésre” lett a világ, meg hogy valami Mirjam nevű tizenéves szűz szövőlány az angyal “szárnya csücskétől” teherbe esik, évekkel később FIZIKAILAG feldzsal a mennyekki… mennyekBE, ahhoz nincs több szavam. (Kelszosz HÁROMSZÁZ évvel a történtek után még tudta, hogy Jézus valódi apja Pantera volt, 800 évvel később az egyház még valahogy bele akarta suszterolni a nevét a nemzetségtáblákba… és 1900 évvel később előkerült a sírja is az első kohors íjászának, aki rabszolga-volta miatt nem vehette el Máriát; felszabadítása fejében sokéves katonáskodást vállalt, ő kísérte Erzsébethez, a család közeli… ismerőseként… Varus, szír legátus fennmaradt parancsa miatt legalább kétszer járt Sepphorisban, ahol Mária élt a szüleivel… Jézus inkognitóban fel is kereste apja szülővárosát, Szidónt az evangélium szerint. Vajh miért?)

  Csak a gyerekek hisznek istenkében, Jézuskában, Mikulásban meg a nyusziban – van, aki felnő, és államvallást kreál a mesékből. Az ember nem akarja elfogadni a tudományos tényeket, mert “zavarják”. Nem elég számára, hogy a világ olyan, amilyen, JÓL AKARJA ÉREZNI magát benne. Ehhez kellenek a testi- és lelki bódítószerek. Marx megmondta, hogy a nép ópiuma a vallás, mára a dolog odáig durvult, h. vannak, akik “lelki LSD/hernyófüggők”. És nem lehet elvenni a választójogukat…

  Egy dolog, hogy VAN klímaváltozás, VAN “vírushelyzet”, és egy másik, hogy a büdöstudjukkik EBBŐL IS hasznot akarnak húzni.

  Aki elhiszi, hogy ezt a vírust DIREKT ilyenre csinálták, hogy a járványügyi korlátozásokkal kordában tartsák mindazokat, akik nem döglenek bele, “nanócsipppet ócccsanak” pancsolt vakcinákkal beléjük, amiket az 5G-s oszlopokról stimulálva “önkánt” sorbaállnak az éppen soros böszme/böszméné altestének tisztogatása végett, az ostobább, mint aki “csak” Mária örök szüzességét kajálta be két pofára.

  Én 40 éve nem oltatom magam semmi ellen, inkább betartok minden olyan dolgot, ami mai tudásunk szerint az életet meghosszabbítja. 67 vagyok, de csak 47-nek látszom… Készséggel, jogi tudásom birtokában és felelősségem tudatában bármikor aláírok egy fenti nyilatkozatot a mostani oltás elutasításáról. Vannak azonban nálam gyengébbek, akik azért nem árt, ha szem előtt tartják: BÁRHOGY jött létre ez a rohadt vírus, legalább 8-10-féle mutációja van már, egyik fertőzőbb, mint a másik, 8-10-szer intenzívebben fertőz, mint a “szokásos” influenzák – aki megkapja, 100-ból “szokásos” tünetekkel v. azok nélkül “elfelejti”, 20 viszont súlyos v. igen súlyos állapotba, akár kórházba is kerül, 2-4 pedig BELEHAL. Garantáltan, statisztikailag, elég rövid idő alatt.

  Köztudott, hogy (dialektikus és történelmi) materialista vagyok, papok/párttitkárok süket dumáján edződött Valaki, főszerkesztőként/könyvtárosként annyi épületes és tök sületlen dolgot összeolvastam már, h. 2 méterről észreveszem, ha valami nem kerek, nem frankó, nem kellenek hozzá ügyeletes és felkent véleményvezérek, sőt. A tudományos gondolkodásmód verhetetlen a hittel szemben, mert a hit személyes (személyes lelki nyomorból fakad), a tudás pedig “személytelen”. Ez általában taszítja a “pozitív érzelemre vágyókat”, de a világ már csak ilyen, “tesz rá”, hogy mi MIT SZERETNÉNK – ezért célszerű egészen korán “pozitív érzelmi viszonyt” kialakítani a Tudással.

  Aki “személyes érzelmi viszonyra vágyik”, az csajozzon be, ásson kertet, tartson kutyát/cicát – akkor könnyebb elviselni ezt a rohadt “szenvtelen” rögvalóságot. Az élet túl rövid ahhoz, hogy hülyeségekkel foglalkozzunk – ezért mondja mindig a feleségem, hogy mi a jó ******ért hintem itt az igét vadidegeneknek Cassandra átkával a fejemen… Igaza van! Pusztuljon minden hülye a Föld színéről – de mindenki A SAJÁT kontójára lehessen csak hülye! Amíg viszont a Főni rejtett erőforrásai A NYÍLT UTCÁN köhögnek bele a ködbe AEROSZOLT maszk nélkül, és fennáll a veszélye, h. egy ilyen porlasztott csulafelhőt letüdőzök, addig igenis hordom a maszkot, közterületen is, jobbat nem tudok. ÉS nem érzem magam elnyomva, terrorizálva – azt érzem, hogy SENKI nincs, aki ezt a büdös óindiai migránst arcul hajítsa, mert maszk nélkül köhög a taxija mellett vagy akárhol az arcomba, és kést ránt, ha rá merek szólni – amúgy BÁRMIÉRT, vírushelyzet ide v. oda.

 25. Az én álláspontom

  Némiképpen úgy érzem, hogy Koc(k)ajogász közismert, ideológiai kirohanásokkal és vallásellenességgel fűszerezett (ennek ellenére nem teljesen ellenszenves!) szöges/szögletes véleménye, valamint az előző hosszas hozzászólások után már minden, és mindannak az ellenkezője is elmondatott.
  Most tehát – megbízható, garantáltan elfogadható, megcáfolhatatlan tudományos tények hiányában – már nem marad más hátra, mint valamiféle “szavazás”, pontosabban állásfoglalás atekintetben, hogy saját belátása szerint ki miként dönt a vonatkozó fontos kérdésekben.

  Az (elismerem önkényesen) összeállított alábbi kérdéscsoport után a saját, egyéni válaszaim olvashatók):

  1., Elhiszem, vagy tagadom a Covid-19 (a vírus) létezését? Elhiszem, nyilvánvaló, hogy létezik;
  2., A C-19 mesterségesen létrehozott vírus, vagy természetesen jött létre? Természetesen jött létre, bár ehhez nem csekély mértékben hozzájárul(t) egészségtelen életmódunk, visszaélés-szerű orvosság használatunk, s más hasonlók;
  3., Súlyosabb kór a C-19 által okozott betegség, vagy semmi különös, egy a sok új influenza közül? Következményében (mortalitás) és későbbi, megmaradó, ma még alig ismert szövődményeiben sokkal súlyosabb;
  4., Figyelembe véve a 3. kérdést, helyes magatartás a “spontán nyájimmunitás” kialakulását várni? Nem, semmiképp sem helyes, ld. a svédek ezen a nyomon indultak el, mára már ők is feladták, rajtuk kívül még a britek próbálkoztak ezzel, ők hamarabb feladták, de a súlyos következményeket (arányaiban tudomásom szerint egyik lefertőzöttebb európai ország) máig nyögik;
  5., Beadatod-e magadnak a vakcinát? IGEN (életkorom: 74);
  6., Válogatsz-e az oltások között (ha egyáltalán lehet…), van-e preferenciád? Nem válogatnék, majdnem mindegy.
  7., Mi a véleményed a Kormány eddigi vonatkozó intézkedéseiről (röviden összegezve)? Tekintettel arra, hogy az elején még senki nem tudott semmit sem, megismétlem, SENKI NEM TUDOTT SEMMIT SEM az egészről, továbbá hogy anyagi és egyéb lehetőségeink sohasem voltak végtelenek, összességében elfogadhatónak vélem, iskolai osztályzattal erős 4-esre ítélem az eddig megtett intézkedéseket.
  8., Mi a véleményed azzal kapcsolatban, hogy MOST néhányan, pillanatnyilag talán a többség, NEM kéri, NEM adatná be magának a – mint tudjuk, ingyenes – vakcinát? Véleményem NAGYON HASONLÓ a legelső hozzászólások egyikében, a tegnapi 10:23-kor megjelent kommentben körvonalazottakkal, azaz (a jogok és kötelezettségek párosának analógiájára) elfogadom, hogy bárkinek jogában áll elutasítani az oltást, ám egyben legyen kötelező viselnie annak esetleges későbbi negatív következményeit azaz a saját későbbi ápolásának anyagi terheit, ill. amennyiben az igazolható (bár ezt nem igazán hiszem) a továbbadott fertőzések következményeit is.
  9., Egyetértesz-e a vakcináció önkéntességével (ebben az elég súlyos gazdasági és egyéb következményekkel járó helyzetben)? NEM, nem értek eggyet az önkéntességgel, MOST általánossá, és kötelezővé tenném (egészségügyi, és néhány egyéb akceptálható kivétellel, természetesen).

  • jav.: 8. pont: 10:07-kor; 9. pont egyet

  • Kocajogász

   Lupus: Köszönöm! 🙂

  • Tulajdonképpen ez az én véleményem is.
   A 8. ponttal (illetve az abban említettel) kapcsolatban szerintem nem kell, amúgy sem könnyen bizonyítható, hogy megfertőzte a másikat, viszont a megfertőzött másik valszleg azért fertőződött meg mert ő sem adatta be, ezért neki is fizetni kell.

   Amúgy remélem kocajogász nem ítéli el a Charly Hebdo Mohamed karikatúráit, mert csak akkor konzekvens, ő ui. verbálisan követi el ugyanazt egy másik vallással szemben..

 26. Talán nem ártana az embereket meggyőzni… Ja igen, az hogy “hülye vagy, ha nem hiszed el bemondásra, amit mondunk” az nem meggyőzés.

 27. A vírustagadás a konteós/post-truth téboly logikus következménye. Ha nincs ibjektív igazság, ha a racionálisan igazolható, tapasztalatilag ellenőrizhető tényekkel egyenértékűvé tesszük a netcsoportokban terjedő bizarr magánvéleményeket, szubjektív agymenéseket, akkor a tudás helyett a fóliasisakos, chemtrailes, gyíkemberes kollektív paranoiát választjuk. És a történelem során számos esetben láttuk már, hogy amikor nagy tömegek kezdenek eszelős marhaságokban hinni (boszorkányok, eretnekek, templomosok sátánimádása, zsidó vérvád stb.), annak mindig erőszak és káosz az eredménye.

 28. Vajda Miklós

  A cikk szerzőjének: Először is hátrább az agarakkal! kikérem magamnak, és visszautasítom azt az arrogáns, az olvasót minősítő, hülyének néző stílust, amely az ön sajátja. Pusztán azért, mert az olvasó nem ért önnel egyet.
  Tudja, én 71 éves vagyok. 1959-ben – tíz éves koromban – megkaptam a gyermekparalízis (Heine-Medin) járványt, amely akkor szintén világjárvány volt.
  Akkor már létezett a Sabin csepp, meg a Salk oltás, amellyel engem is beoltottak. Csak akkor is a gyárrtók kapzsisága meg a politika határozta meg a világ egészségügy prioritásait.
  Mindkét lábam, bokától lefelé lebénult, és ez determinálta az egész életemet. Pedig a szüleim nem voltak sem hülyék, sem oltásellenesek. Ezért ön nekem majd akkor okoskodjon, ha leélt hatvan olyan évet, mint én.
  Ma ugyanaz a helyzet, mint akkor volt, azzal a különbséggel, hogy a covid-19 vírus egy ember által előállított vegyi fegyver. Ez még akkor is így van, ha ön ezt nem akarja tudomásul venni.
  Bennem kérdések merültek föl, de nem ringatom magamat abban az illúzióban, hogy ezekre az illetékes személyektől válaszokat is kaphatok.
  – Ha veszek egy hajszárítót, akkor ahhoz mellékelnek egy jótállási jegyet is, ami egy garanciavállalás. Ismeretes, hogy a vakcinákat gyártó gyógyszergyárak különböző jogi garanciák miatt nem vonhatók felelősségre a vakcina által okozott egészségügyi károkért és tudjuk, hogy a gyártók adatokat sem adnak ki a vakcina összetételéről, azt üzleti titokként kezelik. A felelősséget az államnak kell vállalnia. A megvásárolt vakcinák esetén a magyar állam mennyire bizonyosodhatott meg a lehetséges biológiai kockázatok mértékéről és miként készül azok elhárítására?
  – Ha a gyártók nem, akkor a magyar állam vállal-e tényleges felelősséget az emberi egészségben okozott esetleges károkért?
  – Egy hatékony vakcina kifejlesztése – a szakértők szerint – minimum kb. 4-5 év. Hogyan sikerült ezt lerövidíteni?
  – Ki vállalja a felelősséget a gyorsított eljárás miatt?
  – A laboratóriumok elvégezték-e a kötelező állatkísérleteket?
  – Elvégezték-e az összes kötelező humán kísérletet?
  – Mi volt a kontroll vakcina?
  – A vakcina hatással van-e a beoltott szervezet DNS kódjára, amely az emberi testnek az örökítő anyaga?
  – A vakcina genetikai anyagnak minősül-e?
  – Ha igen, akkor több generáción keresztül kellene vizsgálni, hány generáción keresztül vizsgálták?
  – Engedélyeztették-e már Magyarországon?
  – Van-e benne antibiotikum?
  – Ellenőrizték-e az élő anyag és az antibiotikum együttes megjelenésének hatását?
  – Van-e benne nano-chip? Ha igen, kikhez jut el a chipre kerülő, azon tárolt információ?
  – Hogyan fér ez össze a személyiségi jogokkal, az, adatvédelemmel?
  – Van-e összefüggés a migráció, a járvány kitörése és az 5G technológia bevezetése között?
  – Kiknek adható és kiknek nem adható be a vakcina?
  – Van-e valamilyen gyógyszer összeférhetetlenség?
  – Milyen kombinációkat ellenőriztek?
  – Benne voltak-e a lakosság által gyakran szedett gyógyszerek? (diabetes, magas vérnyomás, szívgyógyszerek stb.)
  – Milyen hatása van az 5 G tornyokon keresztül sugárzott különböző frekvenciáknak és impulzusnagyságoknak a beoltott betegekre, azok élettani funkcióira? (Légzés, szívritmus, vérnyomásváltozás stb.)
  – A U.S. Food and Drug Administration végzi a kísérleteket, de annak nincs laboratóriuma csak szakértői. Valójában ki végzi tehát a vizsgálatokat?
  – Milyen mellékhatások várhatók az oltás beadása után?
  – Korábbi COV1 elleni vakcináknak nagyon komoly szövődményei voltak, – mi történik ebben az esetben a vakcina utáni reinfekció során?
  – Mennyi ideig van a vakcinának védő hatása? Hányszor akarják beadni?
  – Van-e egyáltalán értelme egy gyorsan mutálódó vírusból oltást készíteni? (ld influenza esete, melynek hatékonysága jó esetben 15-20%)
  – Figyelembe véve az új koronavírus rendkívüli sokféleségét, mutációit, melyik ellen fog védeni a kifejlesztett védőoltás?
  – Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) megtiltotta az elhunytak boncolását. Miért?
  – Müller Cecília szerint nem lehet majd vakcinát választani. Miért nem?
  – A hatályos 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről 56§ szerint bárkit kényszerkezelésnek, (oltásnak) lehet alávetni. Hogyan fér ez össze a személyiségi és az emberi jogokkal?
  – A törvény 58§ szerint, ha valaki a kényszerkezeléstől károsodik vagy meghal, akkor az általa eltartott személyt kártérítés illeti meg. Ha nincs általa eltartott személy, akkor minden rendben van? Akkor az áldozat családja így járt, és ennyi?
  – Naponta látjuk a statisztikákat európai népek megbetegedési és halálozási adatairól, de sohasem látunk ilyet a bevándorlókat illetően. Miért nem?
  – Az európaiakat távolságtartásra kötelezik a hivatalos szervek, miközben a migránsok tömegekben élnek Európában. Ők immunisak a fertőzésre?
  Vajon Bill Gates, és milliárdos szlikonvölgyi társai, vajon miért nem oltatják be magukat a saját vakcinájukkal?
  – A hivatalos magyar szervek miért kerülik meg a válaszadást az ilyen és hasonló kérdésekre?

  • Nagyon jó kérdések!
   Különösen, hogy a CNN már arról beszél, hogy az emberek készüljenek fel és ne csodálkozzanak, hogy beoltott emberek meghalnak…
   https://summit.news/2020/12/08/cnn-dont-be-alarmed-if-people-start-dying-after-taking-the-vaccine/

  • Miklós,
   Elég sok kérdésben nem értünk egyet, talán az itt felvetettek legnagyobb részében, s talán még írtam volna hosszabban is, bár már kifejtettem véleményemet, elég abból annyi – na de attól a szakasztól kezdve, ahol az 5G, meg a nanochip megjelent a szövegben, onnantól BIZTOS VOLTAM BENNE, hogy ehhez a témához ez egy szint alatti hozzászólás, és ehhez nekem nincs mit reagálnom.
   Meglehet, talán én sajnálom jobban!

 29. Igen nehezen hihető bármi is, amit ez az – alábbiakban linkelt – lap ír, de azért az mégis figyelemre méltó, hogy a minap közreadott hír, miszerint “KIESETT AZ ABLAKON A KORONAVÍRUS ELLENI OROSZ VAKCÍNA KIFEJLESZTÉSÉBEN RÉSZT VEVŐ EGYIK NEVES TUDÓS a 14. EMELETRŐL”, mára így változott:
  Meggyilkolták az orosz covid-vakcina egyik kifejlesztőjét és Oroszország vezető virológusát, Alexander ‘Sasha’ Kaganszkij-t. Holttestén késelések nyomai is látszanak.
  Pont most!

  https://www.alternativhirek.com/search/label/Koronav%C3%ADrus?&max-results=6

  Meg aztán van ott más is ugyanezen témában a “sötét hírek” kedvelőinek.

  Jó csemegézést!

 30. Én ezt nem értem. Itt már senki nem akar meghalni ???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük