Szabó Tímea éppen kedves.

És eljött a hülyeség kora, már benne élünk

 •  
 •  

Három hülyeségről szeretnék egyszerre írni, mert egyenként egyik sem ér meg sokat, de együtt már kitesznek egy fájdalomcsillapító, nyugtató, kedélyjavító koktélt. Szabó Tímeát zavarja, hogy őt rondázzák, félbeszakadt egy Bajnokok Ligája meccs, mert már a románoknak sem szabad kimondani a “negru” szót, és az ellenzék egyik “értelmiségije” azt követeli, hogy az ellenzék továbbra is beleszólhasson a hadműveletek irányításába. (Ez utóbbit megmagyarázom majd.)

Nagy kedvencem Szabó Tímea, mert olyan sebesen halad a “hellerágnesedés” útján, hogy már a negyvenes évei végére el fogja érni azt az állapotot. Nekem pedig hiányzik Heller Ágnes, mert ő volt az egyetlen általam ismert bizonyíték a boszorkányok létezésére. Bencsik András rácsodálkozott Tímea külbecsének ezen jellegzetességére és a nevezett, aki egyébként nem a kedvességéről híres, ezt zokon vette. Olyan jól el tudják játszani ezek, hogy érzékenyek. Szabó Tímea két másik jelenségnek is csodás példája, egyrészt annak, hogy miért nagyon veszélyes az, ha a nem túl okos nőnemű emberi lények politikusnak állnak, másrészt pedig tőle mindig megtudhatjuk, hogy a román nacionalisták mit gondolnak rólunk magyarokról. Szabó Tímea segítségével házhoz jön ez a tudás, és nap mint nap elégedetten állapíthatjuk meg magunkról, ha meginogtunk volna, hogy mi még szegény Timit se utáljuk ezredannyira sem, mint ő minket.

Szabó Tímea egyébként arra is tökéletes indokul szolgál, hogy az általam ismert okos nők miért férfisoviniszták általában. A Szabó Tímea-féle nők ugyanis annyira tökéletesen indokolják a szelektív férfisovinizmust, hogy tulajdonképpen megbonthatatlan szövetséget hoznak létre nő és férfi közt a rosszindulatú hülyeség ellen.

Nagyon erős figyelmeztetés, hogy Gyurcsány körül csak jóindulat nélküli nők gyűlnek össze, ez saját magánál is többet mond el róla, az érzésvilágáról, az aurájáról.

Egy másik románnal vagyunk kénytelenek folytatni, aki negyedik játékvezetőként működött közre a PSG-Basaksehir Bajnokok Ligája mérkőzésen és balszerencséjére negrunak nevezett egy negrut. A negru ezen felháborodott, és a kisebbségek lelkivilágára annyira érzékeny törökök erre levonultak a pályáról. A negru oláhul feketét jelent mostanában, mondjuk persze eredetileg nyilván az oláhban nem volt ilyen szó, de a románban most már van. Az oláh nyelvújítók sem láttak a jövőbe, szegény Sebastian Coltescu az ősei bűneiért lakol. Fura, hogy egy románnal vagyok kénytelen szimpatizálni, de ő egyrészt nem Szabó Tímea, ami még egy románnál is nagy előny, másrészt a politikai korrektséggel való zsarolást még egy oláh sem érdemli meg. Köszönjük meg a BLM-nek és polkorrektéknek, hogy pozitív érzelmeket képesek csiholni belőlünk egy román negyedik játékvezető irányába. Szeressük egymást gyerekek! A liberálisok meg menjenek a francba!

Harmadik hülyeségünk arról a pampogásról szól, amit az ellenzék egyes körei előadnak, mert az alaptörvény tervezett módosítása megszünteti a Honvédelmi Tanácsot. Ez a jeles intézmény kb. háború idején arra szolgálna, miután a frakcióvezetők is tagjai lettek volna, hogy politikai ellenőrzést gyakoroljon a háború felett. Ez még egy jóindulatú, hazaszerető ellenzék esetében is problémás lenne, de elképzelhetjük azt is, hogy milyen operativitást kölcsönzött volna a honvédelemnek, ha jogászok és szociológusok instruálják a Honvédséget UFO-támadáskor.

Szabó Tímea bizonyára utolsó leheletéig ellenezné, hogy visszalőjünk, hiszen lehet, hogy csak barátkozni jönnek és az embereket elhamvasztó energiasugaraik csupán a békegalambok náluk szokásos megfelelői. De ha mégse, akkor sem pusztíthatunk el egy olyan idegen életformát, amely bizonyosan különb, mint a magyar.

Régebben már humorizáltunk azon, vajon milyen idegen életforma támadása esetén lenne elképzelhető, hogy az ellenzék támogatja a kormányt az ország védelmében. A vírusok ugyebár már egyértelműen kikerültek ebből a körből. A baktériumokat is ide vehetjük, hiszen azoknak is van joga élni. A zombik, vérfarkasok, vámpírok is bízvást számíthatnak az ellenzék támogatására, ha Magyarországon keresnének táplálékot és új életteret maguknak. Maradnak a teljesen xenomorfok, akik másik naprendszerekből “menekülnek” ide. Vajon őket is be kell fogadnunk és hozzájuk is alkalmazkodnunk kell, ahogy az iszlámhoz? Erős a gyanúm, hogy az ellenzék szerint igen. A DK vagy a Párbeszéd biztos a listájára is felvenne néhányat, hogy aztán az országgyűlésben képviselőként a Honvédelmi Tanácsba jelölhesse őket. És ebben nem lenne semmi hazaárulás szerintük.

Hát ez van, ezt kell szeretni!

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A németek átprogramozták magukat, jobbak most sem lettek

  Németország a teljes önfelszámolás felé halad. Számtalan példát lehet erre találni, de ezek nem jutnak …

51 hozzászólás

 1. Zseniális az első szótól az utolsóig. Ha vicc lenne, még nevetni is lehetne rajta.

 2. Kovács Attila

  Sokszor tapasztaltam már, de nem tartom helyesnek, indokoltnak, hogy a románok (főleg átlagemberek) kapcsán állandóan magyarázkodjunk, hogy miért védjük meg őket szellemi síkon, ha éppen egyetértünk velük. Semmi szükség mindig hozzátenni olyasmiket, mint itt, hogy “fura, hogy egy románnal vagyok kénytelen szimpatizálni…”, mert ezzel az író a saját ellenszenves előítéletességéről rántja le a leplet. Egyáltalán nem illik ide: itt, ahogy az “átlagember” szóval fent utaltam rá, nem egy közéleti személyiségről, politikusról van szó, aki már románként huszadszor járatta le magát magyarellenességével, hanem csak egy ‘senki’ által nem ismert labdarúgó játékvezetőről, aki egy mai, liberális érzékenyítéssel áthatott világban szerencsétlenül hangzó kifejezést használt (valószínűleg a fekete számára kellemetlen hanglejtés vagy kézmozdulat is párosult hozzá). Kicsit az az érzésem, hogy az író talán egy szerkesztői vagy olvasói nyomásnak engedve mintegy magyarázkodni akar, hogy ‘hát jó, amúgy a románokat nem bírjuk, de most nagy kegyesen kivételt teszek ezzel a bírócskával’. Nem kell ez. A bírót ártatlannak tartja, leírja, és kész; mellé áll, érvel. Nem kell magyarázkodni. A korrekt jobboldali, konzervatív érvelési- és vitakultúrát úgy kellene fejleszteni, hogy előítéletektől, értelmetlen célozgatásoktól mentes legyen.

  • Trollyus transylvanicus

   Brühühü…nagyon meghatódtam…volna, ha nem a hetedik ixemet nyomnám Romániában. Ha megtapasztalnád, úgy elpárologna a fene nagy piszí toleranciád, hogy hűlt helye is felforrósodna!

 3. Ez egy ízléstelen megnyilvánulás volt Bencsik András részéről, kultúrember ilyet nem csinál. Ha valóban konzervatív embernek vallja magát, bocsánatot kér. A genetikájáról senki nem tehet.
  Csúnya nő meg nincs ugye, csak…

  • Szikszainé Éva

   Nem a csúnyasága szembeötlő, mert ha elnevetné magát, vagy rámosolyogna a kis gyermekére mindjárt lágyítaná a vonásait. Azonban a beteges düh a meg bomlott idegrendszer eltorzítja az arcát. Nincs miért bocsánatot kérnie Bencsik úrnak, ezek tények, amit orvosolni lehet különféle terápiákkal, addig is csak irtózunk tőle mint egy keléstől, szegény kisgyereke.

  • Szerintem meg nem.
   Le kell arról szokni hogy ezekkel a senkiházi, hazaáruló korcsokkal úriemberként bánjumnk.
   Évek teltek el úgy hogy ezeket emberszámba vettük, de ezek egyre mélyebbre sülyedtek a saját mocskukban, azok akik ezek megválasztották nem fordultak el tőlük, sőt. Ha hagyjuk hogy a fejünkre szarjanak, majd a szánkba is fognak.
   Fogat fogért. szemet szemért.

   • Bencsik a nőt sértette meg nem a politikust, aki a kinézetéről nem tehet, a mondatairól annál inkább, tehát szerencsésebb ezeket támadni, kigúnyolni.
    A szemet szemért ószövetségi látásmód, szerencsére Jézus tudott új törvényt adni.
    (Ez nem jelenti azt, hogy a keresztényeknek mindent el kellene tűrnie.)

    • Opti Mihály

     No de Papa!
     Maga szerint ez a rikácsoló, gátlástalan, undorító magyarellenes képződmény nő? Én ezt erősen vitatom. Szerencsémre sok valódi nőt ismerek, közelről és távolabbról, egyikük sem hasonlít egy icipicit sem erre a kis görcsre. Úgyhogy: rusnya görény szipirtyó!

     • Ha nem ülne ki az arcára a gyűlölet 6/10-es nő lenne. 🙂

    • Zombi Papa! Nem tudom mennyi éves vagy, de hogy nem vagy férfi az biztos! Ugyanis nem tudsz különbséget tenni nő és NŐ között! Vannak csúnyácskák, akiknek csodás kisugárzása van, ami széppé teszi őket! És vannak igazán szép arcú nők, akiknek olyan a nézése, hogy a te zombiságod eltörpül mellettük!

    • Ehetetlen Odó

     De, az a szörnyeteg igenis tehet a gyűlölettől eltorzult külsejéről. Egy idő után mindenki felelős a saját külleméért – ez a rém is.
     Bencsik egy fogalmazási hibát ejtett csak: azt kellett volna írnia, hogy ebben a nőszemélyben a külcsín és a belbecs tökéletes harmóniát alkot – ezzel mindent elmondott volna erről a folyton fortyogó gyűlöletgombócról.

    • ” aki a kinézetéről nem tehet”
     Ez jelenesetben nem igaz,mert a benne lévő gyűlölet és düh ami olyanná tette az arcár amilyen, és tényleg ronda lett.

    • Ennek a nőnek a belbecse kiült az arcára!
     Bencsik csak a látványt minősítette, ami az ízlését dícséri!

 4. Te hülye degenerált párbeszédes Szabó, te akkora egy marha vagy megérdemelnéd, hogy valakitöl kapjál egy akkora pofont, hogy az egyik szemed kiüsse a másikat. Hol a francba csináltak téged az utcasarkon, apád anyád ott csináltak randit. Hogy vigyen el benneteket a dögvész.

 5. Hosszú lesz ez a sorozat, még ha mindjárt hármasával is következnek a rosszindulatú és/vagy buta politikusaink.
  Felékészül: Tordai Bence (emlékezetes március 15-én reggeli pimaszkodása a Parlament kapujában), Fegyőr (“a napelem-park tkp. egy nukleáris erőmű”), meg az a dékás seggfej, már a nevét sem érdemes megjegyezni, amelyik alufólia-sisakot hord a fején a behatoló (vagy a kiáramló?) hülyeség-sugarak ellen.

 6. Az Alkotmány Bíróság már vérmérgezésben, “Sepsis”-ben szenved.

  Ideje a hatékony védekezésnek.

 7. Tévedsz, te álfirkász.
  Ha a saját neveden követted volna el ezt a primitív trollkodást,
  akkor is a magasról tennénk a fejedre.

 8. Az elsőtől az utolsó fillérig JÁR!
  VISSZAJÁR!
  NEKÜNK, MAGYARORSZÁGNAK JÁR VISSZA!

  Látszik, hogy Szénalapát Szalmakap Timike tanítávnya vagy. Szerencsétlen.

 9. és ki lenne a cenzor?

 10. Szerintem Bencsik András elsősorban a Timi megnyilvánulásait is figyelembe véve csúnyázta le eme hölgyeményt, megjegyzem, teljes joggal. Amíg az ellenzék még a parlamentben is tobzódva gazemberezheti országunk első embereit, addig senki ne ajvékoljon, ha hasonló elbánásban lesz része. Jó lenne, ha az ellenzék felnőne a feladatához, és politizálna, nem az áskálódást tűzné ki fő tennivalójául, mint megannyi bukott általános iskolás.

 11. Csak felhívnám a T. kommentelők figyelmét, hogy valaki boszorkányként viselkedik, AZ KÜLSŐ JEGYE EGY EMBERNEK! NEM GÖRBELÁB, NEM FERDE ORR STB! TEHÁT NEM ESZMEI, VAGY LELKI MEGNYÍLVÁNULÁS!
  ESZMEI: BUTASÁG! LELKI: IRIGYSÉG, FÖSVÉNYSÉG STB. A BOSZORKÁNYSÁG MINDEN ALJASSÁGNAK, ROSSZINDULATÚSÁGNAK, LELKETLENSÉGNEK, ÉRZELEMMENTESSÉGNEK (pl. körmöt letépni élvezetből stb.) EZEK ÖSSZESSÉGE A BOSZORKÁNYSÁG.

  • Felsőtagéskirályerdő

   Engem nem érdekel, hogy miként néz ki egy boszorkány. Ha súlya megegyezik egy kacsa súlyával, akkor biztos, hogy boszorkány.

 12. csakafidesz

  Szabó Timeával az a bajom, hogy folyamatosan hazudik..

  • csakafidesz! Sajnos minden ballibsi hazudik, támad, hogy a gyenge-képességű embereket befolyásolják!
   Zavart akarnak kelteni, hogy elegük legyen a magyaroknak ebből káoszból, “és akkor jönnek ők” és csönd lesz, meg ki tudja mi, de nem ez a LÁTSZÓLAGOS TEHETETLENSÉG! SAJNOS SOKAN NEM ÉRTIK MEG, HOGY CSEND, BÉKE, JÓ LÉT AKKOR LENNE HA EZEKET ELKÜLDENÉNK A POLITIKAI SZEMÉTDOMBRA! ÖSSZEFOGNI KELLENE ELLENÜK, NEM FELMENTÉSEKET BÖFÖGNI CSAK AZÉRT, HOGY MONDJUNK MÁR VALAMI HÜLYESÉGET IS! AZ PEDIG EGÉSZEN ELKÉPESZTŐ, HOGY MENNYIRE BUTÁK AZ EMBEREK!
   BELEÉGETT AZ IDŐSEKBE A KÁDÁR-KORSZAK “MINDENT A PÁRT MONDOTT MEG, ÉS A DIKTATÓRIKUS KORMÁNYZÁS.” NEM ÉRTI, ÉS NEM AKARJÁK MEGÉRTENI, HOGY DEMOKRÁCIÁBAN CSAK A VÁLASZTÁSKOR LEHET BÜNTETNI=ELZAVARNI A JÓ FENÉBE, VAGY AKKOR HATÁROZNI /MOST MÁR VÉSZESEN!/ – A JÖVŐNKRŐL. NEM LEHET VELÜK MIT CSINÁLNI. A BÍRÓSÁG KIMONDTA, ÉS NEM LEHET ELLENE TENNI , HOGY POLITIKUSNAK TŰRNIE KELL A MOCSKOSSÁGOKAT! HÁNYSZOR MONDJÁK MÉG KI EZT, HÁNYSZOR RÖHÖGJENEK A BOLSIK EZEN??? A NÉP TUDJA ŐKET LEVÁLTANI, AKKOR, HA EZ SIKERÜL 2022-ben MI ÉLVEZKEDHETÜNK EZEN!

 13. Trollyus transylvanicus

  Menny e na! Há mé?
  Zsohánnisznak szabad csúfot úzni a magyar “akcentusból”, s nem veri ki a progresszív németeknél a biztosítékot, hanem mindjárt két kitüntit is ér, s android mindjárt náci? Miért is Bíró úr? Persze abban téved a szerző , hogy a negru nem szerepelt volna az oláh (vlach, blak) nyelv alapszókincsében…bár jobban jártak volna, ha a nero-t, vagy noir-t átveszik úgy 150 éve… mióta románok lettek..Osztán Szilárdot kirúgták-e? Nem, ugyé?! A Böszme neked ígérte a stallumát?!

 14. Csuf joszag kivul-belul! Bencsik melle allok!

 15. Van egy mondás, ami szerintem igaz is, hogy 30 éven felül már mindenki felelős az arcáért. Hogy lehet az például, hogy egy Mikulás figurát mindenki szeretetteljesnek talál, egy boszorkányt meg gyűlöletesnek? Mert ha valaki örökké mosolyog, annak a ráncai így rögzülnek ahogy idősödik. Konkrétan a tündéri, áldott jószívű anyósom olyan szép csupa mosoly ráncosan idősödött meg, hogy még holtában is sugárzott róla a belső szépség.
  Aztán volt egy szomszédnőnk, akinek az áskálódásaitól úgy rettegtek az utcabeliek, mert mindenkire tudott valami rosszat mondani, hogy ha kilépett a kertkapun, mindenki pánik üzemmódba kapcsolva visszalépett a lakásába, vagy bevágódott a kocsijába, ne is kelljen köszönni neki. Pedig az utóbbi szép nő volt a fotók alapján fiatalon, amikor még hamvas az arc.

  Tímea, ha jól megnézzük, nem lenne csúnya, de a kisugárzása…brrr. És a szem a lélek tükre. Abban mély üresség van, ha az ember egy gonosz pszichopata mint ő is.
  A másik boszorkány, akinek örökké megvetően lefelé biggyed a szája, az a Vadai. Ordít róla az emberiség iránt gyűlölet. Őt még el is tudnám képzelni mint a gyűlölet szobrának modelljét. Ritka ronda vénasszony lesz.
  S ha már szájaknál tartunk: Mikor valami arcot kegyetlennek akarunk ábrázolni, félig meg is van, ha gyűlölettől összeszorított pengeszájat rajzolunk neki, és a szeme sarki ráncok meg a szája széle lefelé görbül.
  Viszont ha valakit butának akarunk maszkírozni, legjobb módszer, ha mesterségesen feltöltött duzzanatot kap ajak helyett és máris hasonlít egy majomra. Ezt csak azon hölgyek kedvéért mondom, akik azt képzelik, hogy a vastag száj erotikus, mint a “luxusfeleségek” a megint elővett gyagya Tv műsorban.
  Gyakran rajzolok portrét, tapasztalatból mondom.

 16. Tényleg jó írás.
  A boszorkány, a sötét néger és a hazaárulók 🙂

 17. Android, mi ez a problémázás?

  Szabó Tímea a Főni kedvenc virágocskája, az összes körülötte zümmögő rovarral együtt.

  Orbán ilyennek szereti a parlamenti képviselőket, mert ha nem tett volna ellene alkalmassági vizsgálattal.

  Lásd:
  Kóros Lajos nem csak méltatlanul képviselő, de alkalmatlanul bizottsági elnök.
  Tompa Bence, Lóházy Ákos a parlament jó hangulatáért felelős szellemi alkotók.
  Szél Berni a parlamenti sziréna.
  Kocsis-Cake Olivió a parlament esze.
  Jakub Petár a példamutató mértéktartás.

  Brávó Vicctor!

 18. Tímeácska kritikán aluli képződmény. Valaha ilyenek lehettek a boszorkányok, habár állítólag a boszorkányok gyógyítottak is, de a Tímeácskától ilyesmit nem lehet elvárni.

 19. Gyanús vagy nekem Te rigó – fütyüljél csak!!

 20. Tálib logyesz

 21. Egy gondolkodo

  Biztos hogy ez “nő” !? Még férfiban is brutális az ennyire gonosz, na de nőben ! Egy igaz szó még nem hagyta el száját, hát még kedves (szó) !

 22. Namond! Alkalmassági vizsgálathoz a választóknak van joga, nem a miniszterelnöknek. Ekkora hülyeséget!

 23. Nagyon jol mondja a cikkiro,
  ez a nőnek nevezett személy
  buta.Tehetségéhez képest
  nagyon jol él, éshogy ezt megszolgálja
  a legordináribb modon
  hazudozik.A Parlamentben
  pár orát akciozni mégis
  könnyebb mint Kabulban
  ügyködni.

 24. Schenkhyalfonz

  Ott van az USA képviselőházában is egy hasonlóan mérges, intellektusában szintén némileg visszafogott hölgy, AOC, de neki viszont jó a s.gge.

 25. Ez a nő még a sex közben is Orbánról beszél.

 26. Szalay Miklós

  Ez segíthetne a hülyeség korán:

  https://egyvilag.hu/bemutatas.shtml

 27. Szőke ciklon

  Valószínű az ilyen végtelenül ostoba alak szaporítja déká táborát. Sajnos az általános iskolák alacsony követelmény rendszerének köszönhetjük ezeket az ostoba lényeket. Persze, részben megértem az oktatókat, akik inkább adnak egy kettest, csak csak ne kelljen ezekkel a primitív lényekkel kínlódni, de óriási kockázat a társadalomra szabadítani ezeket a zöldtea-féléket!

 28. A TIMIKE EGY NO-GO ZÓNÁBA VALÓ, NEM A PARLAMENTBE, NEM AZ ORSZÁGBA. EGY ORDENÁRÉ NŐ SZEMÉLY , VISELKEDÉSE EGY BUNKÓVAL AZONOS, MÉLTÓ TÁRSA A VICSORI KARI-GERI-NEK.

 29. Állítólag nincsen rusnya nő,csak kevés pia van. Nem gondoltam volna,hogy a Puzsér
  ennyit iszik. Rajta kívül még senki nem tartotta szépnek ezt a némbert.

 30. Szabó Tímea színes bőrűeket és transzneműeket szeretne parlamentbe. kövezzetek meg, de tudom a megoldást. Timikét kékre zöldre kell verni, hogy azt se tudja, fiú-e vagy lány, és akkor már eleget is tettünk a feltételnek. Persze úriember nem emel kezet nőre, de ha valaki transz, az nem nő, vagy tévedek. Ja és ami engem illett sem illem tudó sem úri ember sem pc nem vagyok. Egy két makarenkoi pofon az imaginemnek se árt, persze célzottan, mert pl egy normális képviselőt, akkor sem ütnék meg, ha férfi az illető. Mondjuk Jakabra sem emelnék kezet, megdobálnám krumplival.

 31. Szerkeszteni akartam, de azt nem tudtam, még biztosítani akartam a népeket, hogy én aztán nem ettem meg a misszionáriust, sőt bele se kóstoltam, pedig kíváncsi lettem volna az ízére?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük