Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke felszólal napirend előtt az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2020. augusztus 3-án. A Fidesz és a KDNP frakció, illetve a kormány tagjai nem jelentek meg, így a napirend előtti felszólalások után véget ért az ülés, amelyet a DK azért kezdeményezett, mert álláspontjuk szerint a miniszterelnök a júliusi EU-csúcson szembement az Országgyűlés döntésével. MTI/Kovács Tamás

14 pontnyi hülyeség, Feri visszatért az alapokhoz

 •  
 •  

Gy. Ferenc, a kormányzása alatt legtöbb meghirdetett programmal rendelkező exminiszterelnök, aki a meg nem valósított programpontokban is örökös listavezető természetesen, újfent visszatért a kályhához. Írt 14 pontot, amelyet majd hófehér ingben fog elszavalni a parlament lépcsőjén, ha eljő az idő. Feri a beismerés specialistája, most is elismeri, hogy kormányozni nem fognak, viszont lesz rengeteg társadalmi vita, lesz Részvételiségért Felelős Minisztérium és Facebook posztok milliárdjai. A tökéletes tartalomnélküliség. Csak a hatalom igéző érzése. Itt az ideje megrémülni. 

Az idézetek tényleg idézetek, ez nem paródia. Feri és Klára, ezt tudta kiizzadni magából. A magunk szerény módján próbáltuk értelmezni a fennköltségbe fúló szöveget. A baj csak az, hogy ezeket a baromságokat teljesen komolyan gondolják. (A narancs vagyunk mi.)

Tudom, hogy a napi események sodrában sokszor nem látszik mindaz a munka, ami az ellenzéki térfélen zajlik. Az alábbi írás egy rövid kivonata annak, hogy mi a Demokratikus Koalícióban hogyan látjuk azt az utat, amin a következőkben együtt fogunk végigmenni. Ennek végén persze közös ajánlatunk lesz Magyarországnak, de talán jobban megértjük a folyamatot, ha dióhéjban leírom, hogy szerintem most hol tartunk:

Én és Klárám ezt akarjuk:

1. Az ellenzék világképe egységes. Demokráciát, jogállamot, európai Magyarországot akarunk! Ez a közös világkép az ellenzéki együttműködés eszmei, politikai alapja.

Demokrácia az, amiben mi vagyunk hatalmon, jogállam az, amit az EU annak nevez és minden hatalmat Brüsszelnek! És én GY.F. és Jakab Péter tényleg mindenben egyetértünk. Klára szerint is.

2. Az orbáni önkény – természeténél fogva – egyszínű. Bakancsegység trappol azon a térfélen. Ugyanakkor az ellenzék szakpolitikai kérdésekben annyira sokszínű, mint a demokratikus Magyarország. Igen, mi fogunk egymással vitatkozni! Fogunk a választókkal beszélgetni arról, hogy mi a legjobbnak tűnő adó-, vagy nyugdíjrendszer, vagy éppen hogy mi a legkedvezőbb földtámogatás. Majd a választók eldöntik, hogy nyílt, demokratikus vitákat akarnak közös sorsunkról, vagy diktátumokat.

Fogalmunk sincs róla mit kellene csinálni, de ha beszélgetünk róla, akkor majd jól és főleg gyorsan telik majd az idő. Csak Klárával nem szabad vitatkozni.

3. Az ellenzék demokratikus koalíciót ajánl Magyarországnak, és koalíciós kormányzati közösségét az azonos világképű demokratikus pártoknak. Amelyek persze egy sor részletkérdésben hosszan fognak egyeztetni. De mi azt gondoljuk, hogy ideje közösen, a választókkal együtt kormányozni hazánkat.

Nagyon hosszan fogunk egyeztetni. Mindenkit meghallgatunk. Többször is. Aztán végrehajtjuk a brüsszeli utasításokat. Illetve azokat még az egyeztetés előtt végrehajtjuk, de úgyis arra jutunk, hogy ezek nagyon jó parancsok. Klára hozta őket Brüsszelből.

4. Ha jól csináljuk, akkor így, együtt egy élhető Magyarországot teremtünk! Közös Magyarországot a Jobbik állandó figyelmeztetésével, hogy történelmi, nemzeti magyarságunk őrizni és védeni való érték, mindannyiunk ezerszer felemelő élménye. Közös Magyarországot és egy jobb hazát a Momentum új generációs európai liberalizmusával, az LMP és a Párbeszéd zöldpolitikai elkötelezettségével, az MSZP szociális demokráciát építő céljaival. Mi a Demokratikus Koalícióban lassan egy évtizede azért dolgozunk, hogy ezek a demokratikus áramlatok egymásra találjanak. Hiszem, hogy most sikerülhet!

Együtt az (euro)Nyilasok, (euro)kommunisták, ökoterroristák, nősoviniszták (feministák), és minden perverz, aki normálisnak hiszi magát. És a fejlett Romániát nálunk teljesen önként jószolgálati alapon képviselő párt is, a Romentum! És Klára.

5. A demokratikus ellenzék pártjai közös győzelemre és közös kormányzásra készülnek! Időben vagyunk. Előválasztás útján jövőre közös egyéni képviselőket és közös miniszterelnök-jelöltet választunk, pár héten belül pedig döntünk a közös listás indulásról, majd közös programot adunk hazánknak. Az előválasztás belső verseny. Mint minden kampány, sokszor tele lesz érzelemmel, kisebb-nagyobb belső konfliktussal. Teremtő viták és konfliktusok lesznek ezek, és amíg mi tisztességesek maradunk, nem kell félni tőlük. És miért ne maradnánk? Csak azok fogják tudni tisztességesen vezetni Magyarországot, akik egymás között is tisztességesen vetélkednek.

Engem vagy Klárámat megválasztjátok önként előválasztásilag miniszterelnök-jelöltnek és én vezetlek benneteket! Lesznek viták, de azt mindenki tudja majd, hogy nekem van igazam. Vagy Klárának.

6. Bárki is fog győzni bármelyik választókerületben, bárki is lesz a közös miniszterelnök-jelölt, mi valamennyien őt, és őket fogjuk támogatni! Közös az ország, közös a sorsunk.

Ha nem nyerek, kicsinálok mindenkit. Kivéve Klárát.

7. Magyarország visszatér Európába! Nem feltartott kézzel, nem bocsánatkérően, hiszen Orbán szégyene nem a nemzet szégyene! De nem fogunk kétséget hagyni afelől, hogy mi a többi európai nemzettel közösen akarjuk alakítani földrészünk, és benne hazánk jövőjét. Hol vitatkozni és küzdeni fogunk, hol meg kompromisszumot kötünk. Ahogy az szerintünk helyes, és természetes.

Brüsszel parancsa szent és sérthetetlen. Azért képviselem én. Vagy Klárám.

8. Igazságot fogunk szolgáltatni! A bűnösöknek és az áldozatoknak egyaránt. Nem lesz verbális vagy fizikai pogrom, igazságszolgáltatás lesz! Tűpontosan, érzelem nélkül. A jog és az erkölcs győzni fog a bűn felett!

Patakvér fog folyni! Visszaadunk mindent azoknak, akiktől azt a rendszerváltás során elvették jogos tulajdonukat! Minden megyei párttitkár vagy az unokái visszakapják a megyéjüket! Én és Klárám is visszakapjuk azt, amit valaki más merészelt privatizálni előlünk. Klárám még az országot is, amit az a rohadt Kádár elvett a nagypapájától.

9. Ha kell, drámai erőfeszítéssel is akár, de megtartjuk az ország stabilitását, nyugalmát, és nem fogunk engedni a vereséget szenvedők zsarolásának! A demokratikus intézmények és a demokratikus sokaság erejét használva fogunk rendet tartani. Erős kormányt, szilárd és demokratikus berendezkedésű hatalmat építünk. És vigyázni fogunk rá! Mert nincs se demokrácia, se rend az azokat őrző demokraták mindennapi erőfeszítése nélkül. A jog és a demokratikus intézmények teljes erejével fogjuk őrizni az új Köztársaságot.

Dinasztiát alapítunk Klárával. És Jakab Péternek is keresünk valami helyet az udvarnál. De nem Klára közelében.

10. Kezet és segítséget nyújtunk az elfeledetteknek. Szabadságot, kiszámíthatóságot biztosítunk a vállalkozásoknak. Az iskolát visszaadjuk a gyerekeknek, a szülőknek, a tanároknak, a településeknek. Az egyéni- és a közfelelősség okos egyensúlyára épülő modern egészségügyet építünk. Vigyázni fogunk egymásra! A föld azé lesz, aki megműveli. Megőrizzük, és ahol kell, helyreállítjuk természeti környezetünk egészségét. A nemzetek és nemzetközi intézmények sokaságával közösen, aktívan teszünk a klímaváltozás ellen. Lesz végre szabad sajtónk, nem lesz bocsánatos bűn a közlopás! Véget vetünk ennek a bornírt, férfivilágra épülő macho közkultúrának. Egy szó mint száz: visszahozzuk a normalitást közös ügyeink intézésébe.

Én sosem voltam macsó, mindig Klára mondta meg, hogy mit gondolok.

11. Közös hazát teremtünk! Együtt szeretnénk tartani minden embert. Ez nem csak a közös nyelv, a közös örökség, vagy a nemzettudat kérdése. Persze az is. De ha az egyiknek minden jut, a másiknak meg semmi, akkor ebből nem lesz közös haza. Új adó- és támogatási rendszerrel segítjük a küzdelmes életet élőket, és szolidaritást kérünk a nemzet nevében azoktól, akiknek nagyon sok van. Mert ahogy nyomorból még soha nem lett polgári élet és polgári Magyarország, úgy nem lehet más célunk, mint segíteni, hogy hétköznapjainkban is közös életet élhessünk közös hazánkban. Tisztességes bér, tisztességes nyugdíj, európai élet az európai Magyarországon – ezért dolgozunk!

Felére csökkentjük a középosztály életszínvonalát, hogy a szegényeknek jobb legyen. Befogadunk milliónyi migránst, hogy nekik is jó legyen! Klára is nagyon szereti a szegényeket. 

12. Vigyázunk Magyarországra! Vigyázunk minden emberre. Vigyázunk a magyar kultúrára, nemzeti örökségünkre. Vigyázunk a határon túli magyarokra, nyelvükre, kultúrájukra, szabad, demokratikus nyilvánosságukra.

Éljen Románia! Nemsokára olyan jó lesz magyarnak lenni, mint románnak. Sőt rosszabb! Klára ugyan bolgár, de az is majdnem annyira jó, mint a román.

13. Békén hagyjuk az embereket. Szeressenek, éljenek, ahogy a mai világban ez sokféleképpen természetes, mert számtalan családi, egyéni és csoportos életfelfogás létezik. Lehess a magad ura! Legyél boldog, engedd, hogy más is az legyen! Tartsd meg a törvényt, azon túl meg legyél szabad! Szabad emberek egymásra is vigyázó hazáját teremtjük meg, szabad emberek szabad hazáját!

Felszámoljuk a heteroszexuális elnyomást! Bárki szexelhet bárkivel! Kötelező lesz! Nekem már ez úgyis megvolt.

14. Közös a haza, közös a nemzet! Méltósággal, demokratikus meggyőződéssel, belátással és erővel fogjuk vezetni. Magyarországért, a Köztársaságért.

13 pont mégsem lehet, muszáj volt írni még egyet. Azt mondta a Klára.

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A németek átprogramozták magukat, jobbak most sem lettek

  Németország a teljes önfelszámolás felé halad. Számtalan példát lehet erre találni, de ezek nem jutnak …

30 hozzászólás

 1. “Én és K. azt akarjuk” – Egy emlék sikolt fel! SZDSZ azzal biztatta a szavazók becstelenebb, tömegesebb táborát, hogy ne féljenek a bűnözők, mert ha nyernek jogállamot hoznak “divatba”, ami által garantálják a büntethetetlenséget! És mi történt! A besurranó tolvajt elkapása esetén sem lehetett harmadszorra sem elítélni! A sima lopás megélhetési “bűntelenség” lett! Zsebtolvaj, megfogása esetén azt hazudhatta, hogy elejtett bukszát vett fel a földről! NAHÁT! MILYEN ÉRDEKES! A BOLSI JOGÁLLAMISÁG A BÜNTETHETETLENSÉGET, A BIZONYÍTHATATLANSÁGOS BŰNESETET KÉPZELI MAGÁNAK!

 2. Ha visszajönnek:

  – megnövelik az államháztartási hiányt
  – elszabadítják az inflációt
  – amint módjuk lesz, jelentősen emelni fogják a jegybanki alapkamatot
  – tönkre teszik a fizetési mérleget
  – megemelik a személyi jövedelemadót és egyéb adókat
  – visszavágják a családtámogatási rendszert
  – megszüntetik a 13. havi nyugdíjat
  – megint forrásokat fognak kivonni az oktatásból és az egészségügyből
  – megemelik a családi pótlékot, hogy ösztönözzék a roncstársadalmi rétegek gyerekvállalását
  – újabb kísérletet tesznek a társadalombiztosítási alapok magánbiztosítóknak való átjátszására
  – eladják a stratégiai ágazatokat, természetesen garantálva a multiknak az extraprofitot
  – fokozatosan kivonják a lakosság közmű költségeinek állami támogatását („nem lesz gázáremelés”)
  – eladnak mindent, ami még állami tulajdonban van (pl. Szerencsejáték Zrt., MOL stb.)
  – visszatérnek a PPP konstrukciók és a négyes metró szerű beruházások
  – totális liberális letámadás lesz a kultúrában és a médiában
  – kísérletet tesznek az Alaptörvény eliminálására
  – csökkentik a határon túli magyarok állampolgári jogait (szavazási jog megvonása)
  – megszüntetik a határon túli területek gazdasági támogatását
  – minimum osztályvezetői szintig lecserélik a közigazgatási szakembergárdát
  – a keresztény értékrendet megvallók másodrendű állampolgárokká válnak (pl. „pedigré” vizsgálata az álláspályázatoknál
  – tort fog ülni a kutúrmarxista propaganda (gender, lmbtq, szélsőséges feminizmus erőltetése minden szinten)
  – elfogadják az Isztambuli Egyezményt
  – engedélyezni fogják a homoszexuális házasságot, örökbefogadást
  – megszüntetik a sporttámogatásokat
  – eleget tesznek Brüsszel legszélsőségesebb elvárásainak is
  – minden idegen ülepet fényesre fognak nyalni csak, hogy hatalomban maradhassanak.
  A fent leírtak mégis csak a kisebbik bajt jelentik, mert a legnagyobb baj, hogy a jelenlegi ellenzék rettenetesen tehetségtelen emberekből áll.

 3. A korábbi 100 lépés programja után kissé szűkös a 14, de a 9. pont a lényegük:
  “Kuss lesz itt: tűzzel – vassal szétverjük a pofáját annak, akit még nem tettünk földönfutóvá!
  Demokratikusan…, nagyon is! ahogy mondjuk.”
  Csak még a sorossal kell egyeztetni a migráns-létszám ügyben és minden OK. Koccintsunk!
  …és az egész az O1G szekta-tagok részére a KIÁLTVÁNY.

 4. “Véget vetünk ennek a bornírt, férfivilágra épülő macho közkultúrának.”

  Fletó tengernyi baromsága mellett ez a mondat mindenkinek elkerülte a figyelmét. Ezt még sose mondta, viszont amit mögötte van, az fontos.
  Ugyanis ez a jelenlegi amerikai elnökválasztási komédiában lett a marxista ballib egyik fontosabb kampányeleme, melynek a lényege a férfiak hátrányos megkülönböztetése az élet minden területén.

  Viccesnek tűnik elsőre, de nem az.

  A szemkilövető bűnöző külföldi segítséggel akar hatalomra jutni, és úgy fogja elcsalni a 2022-es választást, ahogy az elvtársai csalták el most az amerikait.

  Most 2020 van, én szóltam előre.

 5. janos szabo

  Ugyanis Magyarországon , már van egy DEMOKRATA párt : FIATAL DEMOKRATÁK SZÖVETSÉGE ! DK nem párt ! Pont !

 6. Miből gondolja Miszter Alkohol,hogy a mája kibírja a választásokig ?

 7. “Az idézetek tényleg idézetek, ez nem paródia”

  Miután elolvastam, visszamentem az elejére, mert az abszurditása miatt azt hittem, hogy paródia!
  Tehát mégsem!

  Egyszerűen elképesztő! Ez a lény rosszabb mint Néro és Caligula együtt!
  És a tégla hozzá!
  Csak a választóik csípás szeme nyílna már fel!

 8. Köztársaság pártiak ők?????

  Tanácsköztársaság pártiak. Kun Béla ük és dédunokái.
  Földosztás
  Egyenlőség,aki nem dolgozik vagy vállalkozik az is kapjon meg mindent.
  Csonkánál is csonkább Magyarország.
  “keresztények sírjatok,mélyen szomorkodjatok”
  Nem élnek magyarok a határokon túl.
  Nem kellenek sportlétesítmények.
  A sport csak nacionalizmus.
  Az egyházak tartsák el magukat.
  Putyin már nekem nem haverom,drágán ad gázt,megemeljük 40 %-al.
  Európai egyesült népek közössége.
  Államhatár nem is kell.
  Mindenki letelepedhet aki aker.

 9. Vajon mi lehet a szimpatikus ebben a párban? Lehetetlen megmagyarázni.

 10. A föld azé , aki megműveli. Tessék mondani a gyár azoké aki dolgoznak benne? A bank azoké aki az ablaknál ülnek a bankfiókban ? Az áruházak azoké akik benne dolgoznak ? stb. Ezeket a jelszavakat már hallottuk és katasztrófát hoztak mindenhol a világon

 11. Bírom, mikor az exkiszes, levitézlett, bukott kommunista le meri írni az igazság szót. Ha ebben az országban igazság lett volna 89 után, a fletovics féle bagázs bitón végzi, a családjaikat meg a rokonságukat pedig koldussá tették volna, az igazság nevében. És az eredeti tulajdonos visszakapta volna a szemlőhegyi villát.
  Na, az már az igazság kezdete lehetett volna.

 12. Elképesztő hablaty, jo hogy
  Ki ette meg..mellékelte a magyará-
  zatot.Romentum különösen
  tettszett.De talán az tettszett legjobban
  hogy a tanácskozás utan Ferink
  meg neje, tesznek nekünk egy
  ..közös ajánlatot..Hát részemről
  Ferink nem tud olyan ajánlatot
  tenni, sem most sem a következő
  száz évben,ami elfogadhato lenne.

 13. Miért nem mondja ki az esszé írója; gyurcsótány a Dobrev Klán strómanja?

  Miért nem mondja ki az esszé írója; a Dobrev Klán és érdekköre a spontán privatizációnak nevezett rablókapitalizmus vitathatatlan nyertese?

 14. “De ha az egyiknek minden jut, a másiknak meg semmi, akkor ebből nem lesz közös haza. ”
  Gyurcsányék elmondhatják nekik minden jutott. Gazdasági nyertesei voltak az elmúlt 30 évnek.

 15. A 9. pont nyílt felhívás: Le az azonosítókkal, elő a viperákkal, vannak még itt, akiket nem tettem még földönfutóvá… Bravó DK!

 16. Szőke ciklon

  Részleteket olvashattunk egy pszichopata naplójából.
  Az ötvenes években komoly karriert futhatott volna be, még az öreg Dobrev is megirigyelte volna, de egy pár évvel korábban Néro is megirigyelte volna ezt a tehetséget.

 17. Nem lehet ezen a 14 ponton viccelődni,mert legyen világos mindenki előtt,ezeket az embereket tűzzel-vassal támogatni fogjak Brüsszelből. Nem “fogjak”,teszik most,és a kepunkbe nyomják,hogy bele fognak avatkozni a választásokba,minden jogi tiltakozást kivédenek,talán most dolgozzak ki az ehhez szükséges védelmi rendeleteket. Viszont jóslatkent korvonalazodik az,hogy Dobrev Klára lesz a jelölt,és emlékezzenek rá,Gy.F. erősen fogagadkozott,ő nem akar többet a főnök lenni,és csak nevettek rajta,és el is hittek neki,”buta,ostoba”,stb. ,pedig nem az. Veszélyes,és mindenre elszánt! Akkor vitába kerultem apámmal,aki hivője ennek az embernek,mivel kizárólag ATV-Klubrádió hallgató,bármit mondhatok,érvelhetek,egyik fülén be-másikon ki,most mondhatom neki,ime,a jelen engem igazol,de annyira felesleges,mert mindketten vesztesei leszünk,ha a felvázolt jövő megvalósul.
  Megrettentem,mert az ismerőseim 80%-a teli szájjal szidják a miniszterelnököt,a kormányt. Diplomás,intelligens emberek olyan jelzőket használnak,annyira gyűlölködőek,hogy alig bírom elviselni,de tudom,hogy csak és kizárólag az ATV-RTL klub műsorait nézik. Semmit,ami a másik oldalról szól,meg nem hallanak.

  Nem szeretem ezt az elnéző jobboldali elemzést,amit a mai Jó reggelt,Magyarország!-ban (12.08.) hallottam,nem lehet a Gonoszt legyűrni a szeretet erejével,én ebben ma nem hiszek. Az Isteni Rend elleni támadást indította meg a Sátán,hogy átvegye a hatalmat felettünk.

 18. “Beszédes”-nek.Mi lehet a szimpatikus ezekben az emberekben…
  Az,hogy hihetetlen erőszakosan ordítják a médiumok felületein,-akar ezerszer is -a szlogenjeiket,(“szétlopták az országot”,stb.). A morális szinten nem is mérhető színvonalukkal ok is tudjak,de parancsot teljesítenek.

 19. A szürke szövegrész a paródia? Csak mert a sárga annyira igaznak tűnik.

 20. Tudjátok: azért 14, mert szerinte az egy prímszám.

 21. Dagályos és együgyű fogalmazvány, egy közepes szellemi kapacitású 5. osztályos ált. isk. tanuló szintjén. Végigröhögtem az egész irományt, a kommentárok jópofák, és megszívlelendők! Meg bizony! Mert ebben a hagymázos irományban benne van a múlt, a jelen és a jövőnk)! A korábbi agresszor a jövőben is az lesz, a korábbi tolvaj ismét lopni fog! Illúziónk ne legyen: az együgyűen összehordott szöveg írója ugyanazokkal az eszközökkel fog élni, mint tette korábban, mintául véve a még korábbi múlt cselekvési módját, eszközeit a hatalma meg- és fenntartásához! Erre is láttunk példát regnálása idejéből, sajnos, én személyesen is.
  “Ha kell, drámai erőfeszítéssel is akár, de megtartjuk az ország stabilitását, nyugalmát, és nem fogunk engedni …” (id). Ebből kaptunk már ízelítőt!
  Most a balra át helyett jobbra át-ot fog vezényelni Klárám és és a vén Soros. Az EU-t pedig az sem fogja zavarni, ha Brüsszelig érnek el a háborgások! Ízléstelen ez az (ál)családias, érzelmeskedő – személyeskedő (Klárám) hangnem, ez a tolakodó közvetlenkedés az emberekkel szemben, ennek a hazug földi paradicsomnak az idealizált megjelenítése egy szimpla, simlis, műveletlen, érzelmi fajankó részéről!
  És még ő kritizálja a paternalizmust! Hát, az álságos változatának nincs híján éppenséggel ö sem!
  Előadja a jóságos királyt, aki gondoskodik a népéről és megteremti neki a földi boldogságot (persze, csak, ha bérmálkoznak majd hetente 3 x)! Gyurcsány egy ócska pozőr, Klárája pedig – a jóságos nyugdíj-harcos – pedig egy hétpróbás akarnok! Egyre jobban a Ceaucescu-házaspárt juttatják eszembe! Azok is mennyi jót akartak és tettek is az istenadta népnek! A kommunista idők lózungjait pedig ideje lenne kitörölnie az EU-s “európai” választókat megszólító irományból! És ideje lenne beletekinteni a földrajzba is, Gyurcsány Fletó, mert Magyarország nélkületek is Európában van, 1000 éve!

 22. Karácsony..sk

  Bangóné dobrev piroska hímvesszője!

 23. RÉGÓTA KUTATOM ÉN IS MIÉRT ILYEN NÉPSZERŰ A WISKIS? SOKAN KÜLFÖLDRŐL JÖTTEK HAZA ÉS A “SEMMIRE” UTÁLKOZNAK. ÉRTHETETLEN! DIPLOMÁSOK NEM HISZNEK AZ ELKÚRÓ HAZUG MIVOLTÁBAN! MŰVÉSZEK, ÍRÓK AZ ATV-nek ADNAK IGAZAT. A MÁSIK RASSZ IMÁDJA RÓNAIT, CSAK Ő A MEGMONDÓEMBER A SZÁMUKRA! ÖREGEK NEM VÁLTOZTATNAK AZ IDEOLÓGIÁJUKON= KOMMUNISTÁK! HIÁBA MONDOM, HOGY A LEGVÉRESEBB SZÁJÚ KAPITALISTA, ÉS TOLVAJGENGSZTER, NEM ÉRDEKES, MERT Ő AZ A A MÁSIK POLITIKUS, AKI SZÓBA JÖHET, MINT MIN,ELNÖK! VANNAK MÉG VÁLTOZÁST AKARÓK, MERT ÚGY GONDOLJÁK, HOGY ELEGET VOLTAK A NEMZETIEK, MOST LEGYEN, LOPJON A MÁSIK CSAPAT, ÉS VANNAK AKIK A JELENLEGI HATALOM ELLEN HELYEZKEDNEK EL, MERT GYEREKKORUKBAN EL VOLTAK NYOMVA, ÉS ZSIGERBŐL MINDEN FELETTÜK ÁLLÓ(KA)T ELSZERETNÉNEK SÖPÖRNI, CSAK AZÉRT, HOGY EGY KICSIT ÉREZHESSÉK A HATALMUKAT ÉRVÉNYESÜLNI, MÉG-HA CSAK EGY VOKSOLÁS KAPCSÁN! VAN PERSZE SOK MÁS OKA IS!

  • “Változást akarnak”, ostoba módon. Mintha nem lenne világos a felfogható körülmények folytán: változás és 5 év múlva nem egy másik Trianon lesz, hanem eltünik Magyarország, mint olyan. Megmarad a régi Seng.en féle határszerüség közti ugar, épületek.

   • Igen! Klárika! És nem fogják fel, hogy szomszédaink és a többiek lezárják a határaikat! Nekünk meg itt marad a dühös csürhe, akik törni, zúzni fognak! Büntetést fizetünk, ha nem tarjuk itt őket, és sok más kiadásaink is lesznek! Lakást, pénzt, szabad garázdálkodást kell majd biztosítani számukra! Büntethetetlenséget! Ahogy Olaszország sem kapta meg amit beígértek nekik!

 24. És igenis, visszaadjuk a leveleket a fáknak, a rétet a fünek, a kecskét a rétnek. Elvesszük töle a káposztát és odaadjuk a szegényeknek. A kecske nélkül.
  A kecskének kibodorítjuk a szakállát s úgy fogja felvezetni a prájdot. Mi utánna, miközben egyéb visszaadásokat is eszközlünk.
  Visszadjuk a bagolynak a nappalt, a cinegének a hadsereget, békák százait a mocsárnak.

  Együtt dalolunk és megvitatjuk a néppel, hogy van teve egypupú / van teve kétpupú / van négypupú / söt, több/. Majd testvériesen kiosztjuk a tevéket a mozgás sérültenek. Kit a púpok közé, kit reájuk. Elvisszük öket Prüsszelbe, hogy ott lássák is mire fordítottuk a zuniós pénzeket. Tevékre, vevénnyel. Meg tevealkalmas szájmaszkokra.
  Ha még maradt volna akárhogy is valamelyes felhasználatlan eszköz azt bedugjuk az állatkerti halak pikkelyei alá, s majd onnan, idönként, óvatosan, Klárának pirosítóra, ha felmegy megint Brüsszelbe.., európaiak vagyunk mi is, lássa meg akárki!

  Ígérjük, hogy mi ügyelünk a nemzeti hagyományokra, a családra és nehogy sérüljön a népszeretö magyar virtus, leépítjük Mészárost! Kap egy kis helyiséget, mészároskodjon ott, vagy szerelje a gázt. A többijéböl eléldegélünk valahogy egy darabig. Azután következik Matolcsy a holmival együtt. Miután kifogytak az emM betüsök, egyszerüen megfordítjuk öket s így kerülnek sorra azután a Wé betüsök.

  Ígérjük a további következetes igazságtételt a zegész ábéce mentén és amikor annak is eljön az ideje hogy csak blekk piepel nyüzsög az utcán, fátyolfelhökbe burkoljuk az asszonyainkat, ha még lesznek.

 25. Szövérdi Péter

  Emlékezz, magyar 2006-ra!
  A szovjet induló, a Bunkócska (Dubinuska) dallamára
  Sose hallok olyan bolsevik nótaszót, amilyet siheder nyikorogna.
  A szemembe nyilall lövedék és a dal, kilőtték a szemeimet nyomban!
  Vak legyél, ez a cél, egy gyurcsány ezt remél, öszödi beszédével elkábít!
  Nála az igazság viperával csapás, eltöri az ujjaidat nyomban!
  Hej, te országvesztők mocska, hej, te tolvajoknak fattya, tűnj el most!
  De ha eljön a nap, téged börtönbe kap, indonéz milliárdod elúszik!
  Elkúrtad országunk, ezért bosszút állunk, nem ment meg apró klán sem a rácstól!
  Hej, te bunkócska, te bolsi, ülj ki szégyenpadra, hüccs ki! Takarodj!
  Emberemlékezet óta megy a libsi nóta, te globalizátor havirongya! Lebuktál!
  Nagyapákról a pénz unokákra marad, vérszopó bolsikból Európa! „Alelnök”!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük