Ápolónők gondozzák az újszülötteket egy kijevi szállodában 2020. május 16-án. A kisbabákat ukrán béranyák szülték az ukrán BioTexCom klinikán, de a külföldi szülők a járványügyi korlátozások miatt nem tudnak értük menni. Jelenleg 51 csecsemő várja, hogy örökbe fogadó szüleik elvigyék őket. Ukrajnában legális a béranyaság. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Nincsen apám, se anyám, csak emberi jogaim vannak


Nehéz gyermekkorom volt, fantáziátlan családban nőttem fel, szüleim egyszer sem cseréltek nemet a felcseperedésem során. Úgy éltem le az életem első évtizedeit, hogy azt hittem, ha valaki nőnek születik az nő és aki férfinak születik az férfi. Nagyanyáim és nagyapáim is egész életükre beleragadtak ebbe a szörnyű eleve elrendelésbe. Sose meséltek nekem az alapvető emberi jogokról, egészen mostanáig azt hittem, hogy létem minősége a családomtól, a mindenkori családomtól függ, attól, hogy szeretem-e őket és ők szeretnek-e engem. Pedig nem. A létem és annak összes aspektusa csak és egyes egyedül az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatától (továbbiakban EJENY) függ.

Nincs is szükségem apára meg anyára. Csak emberi jogokra. Emberi jogaim vannak, amik tudvalévőleg velem születnek, amikor anyám dönt arról, hogy abortál-e engem vagy enged megszületni.

Az emberi jogokat az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata teszi belém, de csak akkor, ha anyám ezt megengedi neki.

Anyám persze lehetne az apám is, hiszen a Tudomány és a Törvény és az EJENY lehetővé teszi, hogy heti váltásban legyenek viselősek, hogy orvosolják azt az igazságtalanságot, strukturális egyenlőtlenséget, hogy a nők lehetnek csak terhesek. Ez utóbbi persze pontatlan kifejezés, elrejti a patriarchális elnyomás lényegét, mert azt sugallja, hogy a nők dönthettek és dönthetnek arról, hogy csak ők lehettek terhesek. Pedig csak a férfiak dönthettek arról, hogy a nők lehetnek és legyenek is terhesek, hiszen könnyen belátható, hogy a tudomány örvendetes fejlődéséig, vagyis mostanáig sajnálatos módon mindig kellett egy férfi ahhoz, hogy egy nő terhes lehessen.

Csodálatos dolog az, hogy manapság már egy férfi dönthet úgy, hogy ő nő. Ezzel szolidaritásból, az egyenlőség érdekében, a testvériség jegyében magára vesz a patriarchátus szörnyű terheiből valamit.

Nagyon érdekes ügyrendi vita egyébként, hogy miként kell eljárnunk a menstruációval kapcsolatban, amely közismerten a strukturális patriarchális elnyomás egy rafinált eszköze. A nők tudvalévőleg körülbelül holdhónaponta menstruálnak. Amikor döntést hozunk arról, hogy a férfiaknak is kelljen menstruálni, akkor a világon természetesen létező menstruációmennyiséget vegyük alapul vagy duplázzuk meg azt? Első esetben a páratlan hónapokban a férfiak a nők helyett menstruálnak, és akkor a nők nem menstruálnak, míg a második esetben a férfiak és a nők egyszerre menstruálnak. Miután egy kicsit több nő van a világon, mint férfi, ezért mindkét esetben a férfiak menstruációjának 1 óra 12 perccel hosszabbnak kell lennie, hogy ne jöjjenek létre újabb strukturális egyenlőtlenségek. A férfiaknak mindig, életük végéig menstruálniuk kell, mert le vannak maradva néhány ezermilliárd menstruációval a nőktől a patriarchátus kezdete óta.

Persze vigyáznunk kell arra, hogy ne térjen át nőnek túl sok férfi. Előbb azonban vizsgáljuk meg azt a kérdést, hogy milyen kötelmeket állapítsunk meg azon nők számára, akik férfiakká akarnak válni.

Nem szabad megengednünk, hogy ezen nők azért akarjanak férfiak lenni, mert ideológiai képzetlenségből részesedni akarnak a patriarchális strukturális egyenlőtlenségek előnyeiből.

Minden férfivá váló nőnek tudnia kell például, hogy a menstruáció elől nem menekülhet. Hamis az az érvelés, hogy a férfivé váló nők a változás előtti menstruációikkal már megváltották a változás utáni szolidaritási menstruációikat. A menstruációt és bármilyen más, a patriarchátus elnyomó eszközeként funkcionáló emberi tulajdonságot nem szabad individualista módon értelmezni.

A strukturális elnyomást reprezentáló csoportok ugyanis kollektíve felelősek mindenért, térbeli és időbeli korlát nélkül, hiszen a strukturális patriarchális elnyomás az emberiség létének kezdete óta létezik. Interszekcionalitás ugyebár.

Ebből értelemszerűen következik, hogy az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata (EJENY) is időbeli korlátozás nélkül visszamenőleg is érvényes. Jogosult az a diskurzus, hogy óvó hatását minden kétnemű létforma nőnemű egyedeire kiterjesszük, mert a patriarchális elnyomás mindenütt ugyanaz. Ott is, ahol Matriarchátus van. A matriarchátus ugyan definiatíve létrehozza az egyenlőséget, a szolidaritást és a testvériséget, azonban nem szünteti meg a patriarchátus fenyegetését. Ahol férfiak vannak folyamatosan fennáll a patriarchális összeesküvések veszélye.

Különös gondot kell fordítani az ideológiai munkára, hogy azok a nők, akik férfiak (vagy azok a férfiak, akik nők, mert a két állítás genderlogiakilag egyenértékű) ne szédüljenek meg a férfiség talmi csillogásától, a tesztoszterongőztől és ne vindikálják maguknak azokat a férfiprivilégiumokat, amelyek csak a nőket illetik meg.

Fontos kérdés még az, hogy akik biztosak benne, hogy a nemük a testük biológiai nemével esik egybe, mentálisan egészségesek-e? Ezeknek az embereknek nyilvánvalóan nincs betegségtudatuk, hiszen fel sem merik tenni maguknak a kérdést, hogy igazuk van-e? Ez a maszkulin magabiztosság, ami sajnos sok nő sajátjai is, magától értetődően öli meg a szabadságot. Ha biztos vagy az identitásodban, bizonyosan tévedsz.

Ezért kell már a lehető legfiatalabb korban elmagyarázni mindenkinek, lehetőleg már a bölcsődében, hogy az abortusz elmaradásának nagy ajándékát nem szabad elfecsérelni és a biológiai nem hamis szükségszerűségének rabságában leélni egy önmegvalósításra is fordítható életet. A bizonyosság a legszörnyűbb rabság. A bizonyosság elveszi tőlünk a döntés szabadságát.

Ha elég bátor és büszke vagy ahhoz, hogy dönts a változtatásról, csak akkor vagy szabad. Maga a változtatás a szabadság. A biológiai nemedbe csak belenyugodhatsz, és az nem más, mint a patriarchális strukturális elnyomás brutális diktatúrája. Lázadjunk fel hát a természet ellen! Mi másra való az emberi értelem, mint a természet legyőzésére? Az EJENY tehát kimondja, hogy jogunkban áll legyőzni a természetet, az Univerzumot, vagy akár Istent is.

Ebből következőleg a helyzet mindig csak fokozódni fog. Mindig lesznek nők, akik nem akarnak férfiak lenni és lesznek férfiak, akik nem akarnak nők lenni. És lesznek olyan férfiak, akik nők voltak és nem akarnak újra nők lenni és lesznek olyan nők, akik férfiak voltak és nem akarnak újra férfiak lenni. És így tovább. Ne feledjük, a belenyugvás árulás.

Ezek jutottak eszembe, amikor megtudtam, hogy a biológiai nemem, a génjeim, minden testi sejtem programozása ellenére a lelkem szabad és jogomban áll annak lennem, ami eszembe jut. Ha mindezeket tudtam volna már gyermekkoromban, mennyire más emberré cseperedtem volna. Az analitikusom szerint nagyon jól haladok, néha még ugyan, az automatizmusok áldozataként, betévedek a férfi mosdóba, de az időm nagy részét már a ritmikus sportgimnasztika válogatott öltözőjében töltöm. Hiszen nő vagyok, nem?

Szeretném felhívni a Kedves Olvasó figyelmét, hogy a fenti szövegben egyetlen olyan állítás, kijelentés, következtetés nem olvasható, amely ellentétes lenne a genderideológia bármely állításával. Vagy ők viccelnek, vagy én.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A diplomákat is eltörli az ellenzék?

  Márki-Zay Péter megjelenése a csúcson több sztárt is letaszított onnan. Szegény Jakab Péter és Fekete-Győr …

29 hozzászólás

 1. CEU professzori székfoglaló?

 2. Jó írás, tele szarkazmussal és iróniával, de mégis összefoglalja a ballib mentalitást :)))

 3. Teljes mértékben egyetértenék a cikkel, egyet kivéve. Nem a férfiakat kellene kötelezni a menstruációra, hanem az egészet eltörölni, úgy ahogy van! A szárnyasbetétek, tamponok, kotonok úgyis csak szennyezik a természetet, de még az abortusz is!

  • csakafidesz

   Óh, hogyne, persze. Addig is amig nem sikerül legyőzni a természetet súlyos bírságot fizessen minden nő amelyik menstruálni merészkedik.

 4. Toth Andras

  Rekord szamu fertozottet talaltak mar megint, mar heti 6-700 ember hal meg, de titeket ez az abszolut lenyegtelen, sokatrangu tema izgat. Rohognek, ha nem lenne tragikus a helyzet.

 5. “Fontos kérdés még az, hogy akik biztosak benne, hogy a nemük a testük biológiai nemével esik egybe, mentálisan egészségesek-e? Ezeknek az embereknek nyilvánvalóan nincs betegségtudatuk, hiszen fel sem merik tenni maguknak a kérdést, hogy igazuk van-e? Ez a maszkulin magabiztosság, ami sajnos sok nő sajátjai is, magától értetődően öli meg a szabadságot. Ha biztos vagy az identitásodban, bizonyosan tévedsz.”

  Hááát körülbelül ez a helyzet manapság az EU-ban annak főleg az EP különítményében!
  A dinoszauruszok is kihaltak anno!
  Lehet, hogy ideológiai alapon?

  • Nem tudtak kezet mosni.

  • Azért az felettébb érdekelne, kedves Magda, hogy ez a 72 gendernem – kivonva belőle kettőt a nőt és férfit, aki tudja is magáról, hogy az, és úgy többezer éven át elég jól elboldogult e két nemmel társadalmilag…szóval ezek a korcsok hogyan képzelik berendezni maguknak az új világot?
   Megépítik mindenhova a 72-2 típusú WC-t vagy megverekszenek a hímnősért?
   Meg a magát nőnek érző még nem átoperált férfi is nőgyógyászhoz megy, vagy csak az amelyiknél már fosztóképzőt alkalmaztak? Vagy lesz menstruálóknak nőgyógyász, meg nem menstruálóknak nőgyógyász, s az milyen nemű?
   Vagy mi lesz a prosztata szűréssel? Egyszerre megy be a nőnek született, a kanos hímivarúval, vagy jön a nem menstruáló is és együtt vetkőznek az öltözőkben? Aztán a börtönök, a sportágak…
   Tudják ezek a korcsok, hogy ez alapján lehetetlen a társadalmakat berendezni, pláne ha még a muzulmánok is belekavarnak. Valójában ez a korcsok részéről 99%-ban nem egyéb mint társadalompukkasztás, és főleg a szervezők jót röhögnek egymásközt a normális emberek milliárdjainak permanens cukkolásán. Valójában nincs is itt semmiféle gender, ez az egész csak társadalomromboló átverés, amit úgy terveznek beszüntetni, hogy azt a néhány majmot amelyik komolyan veszi likvidáltatják a muzulmánokkal aztán a megalázott fehér (maradék) normálisok megkönnyebbülésére bevetik a sharia ebből a szempontból világos és egyértelmű nemi terrorját.

   • Kedves Naprózsa,
    maximálisan egyetértek!
    Jódolgukban már nem tudnak a normalitásnak örülni ezért találnak kacifántosnál kacifántosabb hülyeségeket!

    Ha anno is így működött volna a világ, akkor nem jött volna létre az a “sokszínűség” a növény és állatvilágban, amire manapság hála a TV-nek és a fáradhatatlan fotósoknak, filmeseknek rácsodálkozhatunk!

    Az “ember” kissé!? elkorcsosult!

 6. Itt van már a megvalósult globális elmebaj.

 7. heroes_never_die

  A bajok akkor kezdődnek el, amikor az ember Istent akar játszani… A gender-doktrina egyébként már az 1990-es évek végétől kezdve ENSZ és EU program. Először azonban a közvélemény tudta nélkül szilárdították meg azt a háttérstruktúrát, amelynek segítségével beágyazódtak az egyetemi rendszerekbe.

  A fanatizmusában, kirekesztőségében és dogmatizmusában páratlanul semmitmondó, de azt annál komplikáltabb és szinte követhetetlen szavakkal kommunikáló genderizmus, amelynek “professzorai” szinte kivétel nélkül a demokratikus alkotmányoknak ellentmondó, radikálfeminista alapon bevezetett “női kvóták” alapján kerülnek ebbe a pozícióba, ma már egy világszerte (adó)milliárdokkal támogatott üzlet.

  A haszonélvezői olyan kifejezetten csak fehér és heteroszexuális férfiakat gyűlölő, vagy szintén heteroszexuális, de a hagyományos női szerepet, családot preferáló nőket lenéző, gyerekeket kiskoruktól kezdve szexuális objektumként kezelő személyek, akik a tudomány templomát, az egyetemet, a saját be nem vallott pszichózisukat, neurózisaikat, a többségi társadalomban való életképtelenségüket kezelő “terápiás centrummá” degradálják.

  Pár évvel ezelőtt, a Nigériában nagyipari szinten üzemeltetett “gyerekgyárak” tulajdonosait szigorúan megbüntették. Ukrajnában ez lenne a legújabb devizatermelési forrás? Bravo!

  • Szerintem azért rugaszkodtak el ebbe az irányba, mert az eddigi izmusokhoz nem volt mit hozzátenni!
   A 68-as társaság eljutott a Pranasszusra és onnan már csak a lejtmenet várt rájuk!
   Ezért elkezdték babrálni a társadalmat!
   Ez a pandémia még mindig folyamatban van és ahelyett, hogy megpróbálnák feltartóztatni, még inkább terjesztik.
   Az “ember” saját maga ellenségévé vált – mindig is így volt – de a háborúk nem elégítik ki őket.
   Freud se segíthet már!

 8. Fellebbezés a sharia legfelsőbb bíróságához

  Alulírott Fatime Mahmuda azzal a felháborodott panasszal élek, hogy engem az EJENY nemzetközi törvényeit felrúgva halálra kövezésre merjenek ítélni. Országaink is aláírták, hogy engem is megilletnek az általános genderjogok, meg az Isztambuli egyezmény, oszt mégsem gyakorolhatom azokat.
  Amikor anyáimnak – mind a négynek – elmondtam, hogy átoperáltatom magamat férfivá, hívtak egy varázslót, aki körülugrált vagy negyven sátántánccal, amitől elszédültem, elkábultam. Ekkor a varázsember azt mondta, hogy kigyógyított, gyorsan felnyalta a sikerdíját, s mielőtt magamhoz tértem volna gyorsan fölszedte a sátorfáját.
  Anyáim – mind a négyen – csak a zárt udvarunk kapujáig merték furkósbottal megkergetni, mikor magamhoz térve még férfibbnek kezdtem érezni magam. De a sámán sikeresen kiszaladt az utcára, ahová a nők már nem kergethették férfi kíséret nélkül. Én akkor felajánlottam anyáimnak, hogy elkísérem őket, hisz férfinek születtem, erre úgy megrémültek, hogy két doboz lónyugtatót meg némi beléndeket is belém diktáltak.
  Attól viszont elkezdtem kicsit szebb világban delirálni magam, kinn a szabad mezőn és ott meglátva a nyájat – megértettem fivéreim vágyait és én is vonzódni kezdtem a nősténykecskék iránt. Már éppen összejöttem a csinos kis barnával, erre felébredtem, s anyáim által hívott imámunk hajolt fölém a mecset különszobájában. Anyáim örültek, hogy jó kezekbe kerülök és hazamentek, mert az imámunk azt mondta, Allah adta varázsbotjával be tudja bizonyítani nekem, hogy mégis nő vagyok…
  Hát próbált volna bizonyítani, de én alaposan varázsboton rúgtam, amitől aztán jajgatva lemondott a bizonyításról. Én meg kiszaladtam az utcára.
  Már majdnem elértem az ENSZ gyűlést amit ott nálunk Marrakesben tartottak, amikor elkaptak a rendőrök és mivel egy hajfürt kilátszott a csadorom alól, a férfitársaim – nem hívén el, hogy lélekben férfi vagyok, épp meg akartak kövezni.
  A kádinál tovább tartott az ENSZ törvényszegés, mert férfilelkemre rácáfolva méltatlanul bánva velem beraktak húsz nővel egy cellába. Ott azonban mind a húszat felvilágosítottam az emberi genderjogaikról, mire tüntetni kezdtek, hogy ők is férfiak akarnak lenni.
  A nőket sorra hazavitték a férjeik, de közben némi ostorpattogtatások a hátukon hallatszanak odakinn, én meg most írom itt cellában egyedül a panaszomat, hisz megzsarolt a kádi, hogy vagy hozzámegyek az unokaöcsémhez Habibhoz, vagy halálra köveznek….

  Utóirat: Kérem mégse vegyék figyelembe a fenti panaszomat, beláttam, hogy mégis nő vagyok. Apám ugyanis kötelet hurkolva a lábaimra, végighúzott hazáig, csak úgy kopogott a fejem a kövezeten pattogva, otthon fogott egy nagy furkósbotot és azzal a kiáltásokkal kezdett a gyógyításomhoz, hogy:
  – Adok én neked, te gyagya, férfinak érezni magad! Még lejáratsz a fél világ előtt, Mohamed – Allah legyen vele – megmondta már ezernégyszáz éve, hogy a nő nem rendelkezik ésszel, ezért a férfi kötelessége megnevelni, helyes útra téríteni, és addig verlek, míg megint nőnek fogod érezni magad, ha beledöglesz is!
  Mikor mondtam apámnak, hogy a mi vezetőink is aláírták az Isztambuli és ENSZ szerződéseket, erre ő elővette a korbácsot is és azt ordította:
  – Az csak az idióta fehéreknek szól, minekünk nem, ment minekünk mohamedánoknak még nem ment el az eszünk!
  Ekkor beláttam, hogy mégse férfinek születtem. Tekintsék panaszomat tárgytalannak, mert most Allah tanainak tiszteletére kicsit fáj a kigyógyított fejem.

  • csakafidesz

   –”Adok én neked, te gyagya, férfinak érezni magad! Még lejáratsz a fél világ előtt, Mohamed – Allah legyen vele – megmondta már ezernégyszáz éve, hogy a nő nem rendelkezik ésszel, ezért a férfi kötelessége megnevelni, helyes útra téríteni, és addig verlek, míg megint nőnek fogod érezni magad, ha beledöglesz is!”

   Nos
   Pont ezért nem hallottunk még muszlim nőről aki villamosmérnök akart lenni, és lett is. A muszlim nőknek tényleg nincsen eszük, sikeresen kiverték belőlük. Nem lázadnak az ellen, hogy a kutyákat fontosabbnak tekintik náluk.

   • re: “A muszlim nőknek tényleg nincsen eszük!”

    Mintegy 100 évvel van lemaradva az, aki megkérdőjelezi muszlim hitű nők KÉPESSÉGÉT (és egyre növekvő lehetőségét) felsőfokú végzettség megszerzését illetően.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Women%27s_education_in_Iran

    A linkelt összefoglaló első mondata ez:

    Formal education for women in Iran began in 1907 with the establishment of the first primary school for girls.[1]

    …és álljon itt néhány kiragadott idézet oldalakkal későbbről:

    … 2001 is also the year that female enrollment in university-level education exceeded that of men, showing their continued dominance of education.[6]

    … statistics [dtd. 2003] showing that women were graduating in far higher numbers than men from Iranian universities and were scoring overall better than men, ESPECIALLY IN SCIENCES.[18]

    … the purpose of the new policy change [2012] is to reduce the number of female university attendees to below 50 percent, down from the current 65 percent.[18]
    (Tehát már annyira eluralták a terepet a nők, h kénytelenek voltak ezek a “jó muzulmánok” a numerus clausus eszközéhez fordulni… 🙂 )

    … [2015-től napjainkig] 42 percent of women who take the university entrance exams continue on to higher education, compared to 29 percent of males.[3]

    *

    Irán lakosságának 99 százaléka muzulmán, az állam megnevezése hivatalosan: Iráni Iszlám Köztársaság, tehát semmi kétség, itt [siita] muszlim nőkről esik szó.

    Megj.: azt természetesen mindenki tudja, hogy ez az arány és lehetőség nem általánosan jellemző a muszlim nőkre, ill. országokra, dehát, mint emlékezetes, mi sem szeretjük, ha amúgy en bloc mucsainak, bőgatyásnak, stb.-nek neveznek minket.

    • @Lupus

     Ez mind igaz, de amíg az ottani klérus nem enged teret a nőknek addig nem lesz változás.
     Egy ismerős német gyógytornásznő egy évig kezelt Szaúd Arábiában egy férfi beteget aki Németországban kezdte el a kezelést tanulmányai alatt és magával vitte, hogy befejezhessék a gyógymódot!
     A gyógytornásznő egy év után mentális problémákkal visszamenekült!

   • Nőknek nem az eszük kevesebb, hanem főleg fiatalon nagyon befolyásolhatók!!! Üres lap. Csoportban gondolkodnak, biztonságra törekszenek, elvárásokat teljesítenek, nekik szól a divat, és a reklámok. A férfiak viszont individualisták. Az oktatási rendszer Iránban sem a férfiakra van szabva.

    Innen a sok libsi egyedülálló fiatal nő, sajnos nálunk is.

 9. Az abortusz elmaradásának
  nagy ajándéka..Egy a sok
  gyöngyszem közül.
  Ha keserüen is de el kell
  ismerni hogy már itt tartunk.

 10. Vagy ezek viccelnek,vagy én.
  Egyáltalán nem vicc ma már,hanem súlyos valóság. És minél előbb blokkolni kell ezen szarháziak MINDEN ötletét.

 11. Ez nem vicces.

  A gender ideológiát és csatolmányait az Alaptörvényben kellene tiltani, épp olyan emberellenes, mint bolsevizmus-nácizmus és éppoly működésképtelen, mint a történelem során elbukott liberális-anarchista közösségek.

 12. Gott ist tot! – Nietsche
  helyesen:
  Nietsche ist tot! – Gott
  Ennyire egyszerű!

 13. Volt egyszer egy ember,
  szakálla volt gender.
  Ám a párját frusztrálta,
  úgyhogy végül kasztrálta,
  így lett belőle p.c. seggfej.

 14. A pasikból átoperált gendernyuszik, azért is menstruálni fognak, még ha bele döglenek, akkor is!
  A kérdés az, hogy miután megszülek, hogy fognak szoptatni?

 15. Csocsó Csocsó, ne légy oly fantáziatlan, (mint én)! Én már kapiskálom, meg fogják azt is magyarázni!! A nagy kérdés, hogy a gendertápos milyen nemű lesz? Ő már azt se mondhatja el, hogy “nincsen apám se anyám, mert lehet, hogy apám az anyám és az anyám az apám!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük