Az összetört szívű izlandi Sverrir Ingason a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a Puskás Arénában 2020. november 12-én. MTI/Illyés Tibor

Rohadt focisták, gyűlöljük őket együtt!

 •  
 •  

Ha tegnap kikap a labdarúgó válogatott Izlandtól, ma biztos megbukott volna a rendszer. Biztos. Erre ezek a rohadékok fordítanak a végén! Mennyi fájdalmat okoztak az izlandiaknak ezzel. Bele se merek gondolni. Csak egy brutális diktatúra válogatottja ver meg egy ilyen kis országot és üt el az Európa Bajnokságra való kijutástól. Mi meg, tudjuk jól, nem vagyunk odavalók. Ott csupa demokrácia csapata játszik. Micsoda szégyen. (Az alant következő szöveg paródia. Könyörgöm csak a liberális olvasóink vegyék komolyan. Hiszen a szívükből szólok.)

Orbánék biztos megvesztegették az UEFA vezetőit, hogy bundázzák meg a sorsolást. Egyrészt, hogy gyenge ellenfelet kapjunk, másrészt, hogy ne Izlandon legyen a meccs. Pedig úgy lett volna tisztességes, ez bárki láthatja, senkit nem lenne szabad arra kényszeríteni, hogy ebbe a rohadt kurva diktatúrába legyen kénytelen jönni. Habár a rohadt vírus jól kitolt ezekkel a rohadt fasisztákkal, legalább nem őrjönghetett és ünnepelhetett 68 ezer nacionalista, soviniszta, irredenta söpredék. Habár ezek az ingyenélők úgyis megszokták, hogy soha nincsenek nézők a meccseiken. De már fel sem teszem a kérdést, hogy minek kellett stadionokat építeni, amikor tudni lehetett előre, hogy a járvány miatt nem lesznek nézők. Ha a kormány rendesen tette volna a dolgát és sikeres lenne a védekezés, akkor most lehettek volna nézők, kirendeltek legalább, mert ez a csapat egyébként senkit sem érdekel.

De ezek még azt az örömöt is elvették tőlünk, hogy tiltakozhassunk a nézők beengedése ellen.

Jut eszembe. A választási győzelem után a focistákat is jól meg kell majd büntetni, különösen azokat, akik gólt merészeltek rúgni vagy jól mertek játszani azért, hogy fenntartsák a diktatúrát. Igazából be is lehetne tiltani a focit, úgyis szarok vagyunk benne. Miért nem baseballozunk inkább? Annyi csodálatos játék van, akár az amerikai focit is fel lehetne futtatni itthon. A Puskást át lehetne alakítani és ki lehetne vezényelni a sovinisztákat, hogy végignézzék, amikor a magyar amerikai foci válogatottat 250 nullra lelépi egy konferenciautolsó amerikai egyetemi csapat. Biden biztos elintézi, hogy valamelyik tartalékegyüttes eljöjjön a holtidényben. Milyen jó is lenne nézni, ahogy a feketék verik a magyarokat!

Akkor végre tudnák a helyüket ezek a szemétládák.

És a rohadék Orbánnak megint volt egy jó estéje. Miért van az, hogy én mindig rosszul érzem magam, ha ő jól érzi magát? És egyáltalán, miért érzem magam állandóan rosszul? Annak sem tudtam örülni, amikor az oroszoktól kikaptunk, mert akkor az oroszok nyertek. Akkor meg annak a nyüves Putyinnak volt még jó napja.

Biztos önök is iszonyúnak találják, hogy ebben a rohadt diktatúrában az ember sem az Orbánt, sem a Putyint nem utálhatja. Hallgatnunk kell. Ebben az írásban is, ugye látják, hogy visszafogtam magam? Ha az igazi érzéseimet leírhatnám! De önök úgyis tudják, mit érzek…

És a feketék micsoda megalázása, tulajdonképpen rabszolgatartás, hogy egy fekete futballistával rúgatjuk be az egyenlítő gólt. Ez a szerencsétlen fekete srác, ez a harmadrangú francia focista csak ebben a gyenge magyar mezőnyben kerülhetett be a válogatottba. Valószínűleg buta is mint a tök, hiszen jól láthatóan nem veszi észre, hogy egy rasszista diktatúrában elnyomva, a strukturális egyenlőtlenségek játékszereként szenvedve éli a kis életét. Azt mondja, jól érzi magát itt. Vajon mi kábítja el?

A ronda magyar nők, a pocsék borok, az egészségtelen ételek, az undorító időjárás, az utcán is állandóan jelenlévő, a kormány által támogatott iszlamofóbia, a mindenütt arcába tolt fehér felsőbbrendűség, a keresztények arroganciája biztos nem.

Most a szerencsétlen tuti azt reméli, hogy majd befogadják. A magyarok biztos nem, mi meg nem érintkezünk focistákkal. De nem, amint már nem lesz hasznára ennek a pocsék csapatnak biztos vissza fogják kergetni Franciaországba.
Persze arra is megvan az esély, hogyha tovább tombol a járvány, az egész Európa Bajnokságot törlik a francba és teljesen fölöslegesen törtük össze a bolgárok meg az izlandiak szívét. Na, akkor nem lennék az Orbán helyében.
De jövőre majd jól kikapunk a franciáktól, a németektől, meg a portugáloktól. Jól meg fogjuk érdemelni, nem kétséges. És akkor végre megbukik a rendszer.

 

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az ellenzék máris megígérte, hogy el fogja rabolni az egyetemektől azt a vagyont, amit azok most megkaptak

  Még a zakkant ellenzékünk történetében is példátlan, hogy mekkora őrjöngést vágtak le, amikor a parlament …

16 hozzászólás

 1. Röhej és egyben szomorú is, hogy egyesek tényleg így gondolkodnak.

 2. Remek írás!
  És ami nem vicc ezek a liberálnácik betűről betűre ezt gondolják.
  És ki is mondják.

 3. Szinte látom magam előtt egy-egy efféle nyugaton kiképzett csüdig magyargyűlölő a Dunában békaemberként ide bedobott ügynök képét, ahogy olvassa e győzelmi hírt. Vajon az ilyen léleknek mi okozhat egyáltalán örömet – mármint a magyar és Orbángyűlöleten kívül?

  Szerintem még további követelésük lenne a magyar férfi fociválogatottal szemben, merthogy ezért fizetik:
  – Micsoda homofób banda ez a magyar fociválogatott! Nincs egyetlen nő sem benne, akit átoperáltak Bélává.
  – Egyik labdarúgó sem házasodhat egy másik focistával, mert ezek a nyikhaj magyarok minap megint alaptörvénybe tervezik iktatni.
  – Tele van fehérrel.
  – S nemcsak tele van fehérrel, hanem még nem is térdelnek le az egyetlen négerük előtt sem.
  – Himnuszt énekelnek és nem az internacionálét.
  – Na, az még rendben volna, hogy a gólöröm hevében egymást ölelgetik, de miért nem váltanak nyelves csókot mindenki mindenkivel?
  – Felháborító, hogy nem szivárványszínű mezben fociznak…
  – És még szoknyát sem viselhetnek, pedig milyen bájos lenne egy ollózás folyamán ahogy fellendülnének a hercig kis szoknyácskák.
  – És még ki se mennek se a pridere, se az szegény színművészetiesekkel szolidárisan tüntetni, sőt a BME kollégiumának szobáit sem segítenek szétkalapálni!
  – Fúj, milyen homofób banda, a pálya gyepét se festik szivárvány színekre, hanem velünk egykorú fiatalokként is képesek sportolni, mikor akár kábítószerezhetnének is.
  – Tessék betiltani a többi sporttal egyetemben a futballt is, mert ez egy rasszista, antimelegista, antikommunista, antiszolidalista, antigenderista, antinyílttársadalmista maradi képződmény.

  – És még szadista antilabdaisták is…merthogy kegyetlenül rugdossák 11-en is azt a szerencsétlen focilabdát, hogy borzasztó is nézni. Úgyhogy a sikeres olimpia megfúrás után most aláírást gyűjtünk a magyar foci betiltásáért is. Na majd abba végre belebukik ez a nyamvadt kormány!

  • csakafidesz

   A labda jogairól is szólnunk kell. Embertelen, szadista barom az aki egy bőrből készült labdába ekkorákat rúg

   • Ja-ja, kedves Csakafidesz, a genderlibfasiszták lassan már mozgalmat indítanak, “Ne rugdossák a labdát” (meg ne fojtogassák a vízben a pólósok), mert már a labda is kisebbség. Ezek a tornából felmentett gyíkvállú sportundoritiszek, ha tehetnék vagy ha uralomra jutnak – nem viccelek – be fogják tiltani a sportot is.
    A lelki terrortársaik, vagyis a szegény kiskorú menekültek alapból gyűlölik a női és a legtöbb kafírok által űzött sportot.
    Közel egyforma okból:
    A sport ugyanis önuralmat, lemondást, kitartást, szorgalmat és gyakran kreativitást és zömmel tiszta játékot követel.
    A muzulmán vallás és a genderfasiszta szekta pedig pont ezekkel a tulajdonságokkal nem rendelkezőket hozza előnybe.
    Nem a muzulmán átlagemberről beszélek, csak a muzulmán mentalitásról, hogy sem a szorgalmat, sem becsületes versenyt nem preferálja. A muzulmán hím már attól előnybe kerül, hogy XY kromoszómával születik, és ettől többnek képzeli magát az emberiség hatalmas kafir meg női népességénél.
    Meghát napi 5 óra mellett már kinek maradna ideje sportolni és dolgozni, küzdeni bármiért is. Inkább elveszik a másokét.
    Ugyanez igaz a genderliberálfasisztákra is. Őkelmék meg a szófosástól meg tüncizéstől és gyűlölködéstől mikor érnének rá még edzeni és dolgozni a sikerért? Inkább ők is vagy betiltják, vagy elveszik másoktól mindenét és még a lelkeinkre is igényt tartanak.
    Merthogy mindkét szellemi tábor rokon, invazív paraziták.

 4. Parádés remekmű!
  Végigvigyorogtam az egészet! Köszönöm.

 5. Malícia a köbön!

 6. Petíció a kocka formájú focilabdáért!
  Le a kirekesztő, gömbölyű formákkal!
  Meg köll fordítani a világ kerekét!
  Nem járja, hogy Kelet ost, Nyugat west.
  Le a kirekesztő heliocentrizmussal !
  Éljen a káosz!

 7. Üdvözletem.
  Azért szerintem a focival kapcsolatos érzések nem ennyire végletesek. De a gyűlölet emlegetése mint érvelés, hatékony szokott lenni, hat a hívek érzelmeire.

  A magam részéről a foci kiemelt szerepét a kormány részéről túlzásnak tartom. Ebben viszont semmilyen érzelem nincsen, sőt, sok sikert kívánok a focistáknak, és kívánom a fociszurkolóknak is, hogy minél több örömöt találjanak, kedvenc sportjukban.
  Viszont ugyanezt kívánom a kuglizóknak, a snookerezőknek, a magasugróknak stb és ezek rajongóinak is, tehát nálam a foci nem annyira kiemelt a többi sport közül, mint a kormánynál.

  A probléma ott van, hogy a foci, hogy ahogy más sport is, és más egyéb szabadidős tevékenység is, leginkább a kedvelők hozzájárulásából kellene hogy pénzhez jusson, és nem állami közpénzből.

  Vagyis szerintem nem állami feladat annak biztosítása, hogy fociszurkolók súlyos közpénzekből épített, csilivili stadionokban nézhessék kedvenc focimérkőzéseiket.

  Ebben semmi érzelmi hozzáállás nincs, apám is nagy focirajongó volt, csak egyszerűen szerintem bármilyen szabadidős tevékenységet, sportot, focizást vagy kuglizást nem adó-százmilliárdokból kell támogatni.
  És ez magánvélemény, senkire nem haragszom ha más a véleménye, kivéve azért egy picit a kormányra, mert én az adóbefizetésemet inkább az egészségügyre költeni ajánlanám.

  Ettől függetlenül, örülök a magyar focisták sikerének.

 8. rolandfelix

  Nomen est omen

 9. Zsidei István

  Gyűlölködjetek tovább liberálbolsevista hazaáruló de csak Magyarországon ingyen élő szarjancsik.

 10. Szerintem meg nem futó,hanem csak bolond.

 11. Jo a használati utasitás is, az
  elején.Könyörgöm….

 12. Szellemes és szórakoztató írás! Ja, kifelejtettem a mondatból a “nagyon” szót! Szóval, remek kis írás ez!

 13. P A
  Jobb a jónál.👍 👍 👍

  Valóban kétségbeejtő!

  A futóbolondok azt lehetőséget sem kapták meg, hogy lábuk közé szotyola héjat köpködve, ülve maradjanak a Himnusz alatt.

 14. “Ép testben ép lélek” , aki legalább gyerek korában valamelyik labda játékot játszotta, az tudja mit jelent egy ilyen meccs. Ráadásul ezt minden magyar nevében és helyette játszották, valami lélek emelő volt, az irigy, önző és buta emberek beszélnek mocskosul lélekemelő dolgokról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük