Rákosi Mátyás legjobb nem magyar tanítványa Fekete-Győr András

Nem jó Karácsonykor az ördögre gondolni, de Fekete-Győr András nem csak gonosz, hanem ostoba is, így hiába igyekszik, nem tartozik a teremtés árnyoldalához. A végtelen ostobaság gonoszsága azonban a szörnyűséges XX. században háromszor is majdnem elpusztította az emberiséget. A kommunizmus, a nácizmus és a liberalizmus, ez utóbbi éppen a munkája közepén tart, az észnélküliség tökéletessége segítségével pusztította, pusztítja az emberi világot. Legszörnyűségesebb agitátorai a Fekete-Győr András félék, akik úgy javasolják a nácik és a kommunisták módszereit a még náluk is agyatlanabbaknak, mint követendő liberális viselkedésmintát.

Fekete-Győr András, aki egy olyan abortuszpárti román párt elnöke, amelyik valami nemzetközi kémjátszma keretében Magyarországon szokott indulni a választásokon, karácsonyi videót tett közzé. A videóból elsődlegesen az derül ki, hogy a leghalványabb fogalma sincs a karácsony jelentéséről, gyakorlatilag nincsenek karácsonyi élményei, kommersz amerikai karácsonyi filmek szintjén képzeli el azt (persze azokat sem értette meg), amikor a családok összejönnek ünnepelni. Nem mintha a család fogalma összeállt volna fejecskéjében, olyan távolságtartással beszél a családi kapcsolatokról, mint egy sorozatgyilkos az áldozatairól.

Annak idején a hetvenes években az emberrel előfordult, hogy a kezébe került valami egykori illegális kommunista emlékirata, aki hosszú oldalakat szentelt annak, hogy a polgári társadalom ostorozása mellett megindokolja miért is esett szerelembe annak idején a kommunista eszmékkel. Azt hittem, hogy az a lelki üresség, személyiségnélküliség csak a kommunisták sajátja, azok közül is a legszerencsétlenebbeké. Hát nem. Fekete-Győr András és például Cseh Katalin a XXI. század személyiségnélküli emberének tökéletes rémképe, az identitásnélküliség, az örömképtelenség, a reménytelenség olyan képviselője, ami remélem példátlan az emberiség önsorsrontással teli történetében. Fekete-Győr András azt üzeni a követőinek, hogy a szüleik, a nagyszüleik hülyék, ostobák, akiket ilyen primitív eszközökkel lehet manipulálni, és nem veszik észre, hogy egy liberális propagandaszemét lett a nyitólapuk. A XX. század utolsó évtizedeinek liberalizmusa mindent elvett ezektől az emberektől, nem csak Istent, az évezredes magyar kultúra kommunisták hagyta maradékát, hanem a családot, a nemüket, és az alapvető emberi szerepeket is. Fekete-Győr András nem képes családtag lenni, ahogy férfi sem, apa sem, testvér sem, nem tud egy anyának és egy apának a fia lenni, és nem tud unoka sem lenni. Nem tud barát, férj, kolléga, talán még egyszerű járókelő sem lenni. Ez az „ember” egy lélektelen gép, akinek egy tréningen tanították meg (egyébként igen kiváló szakemberek), hogy miként higgye magát a világ közepének. Semmiféle erkölcsi gátlása nincs, képtelen az empátiára, ismeretlen számára a lojalitás fogalma is. Képtelen bármiféle elköteleződésre, felfoghatatlan számára a feltétel nélküli szeretet, egy tudatállapota van csak, amikor teljes egészében magára gondol.

Fekete-Győr András az ember blaszfémiája, egy nihilista senki, mindannak a jónak a tagadása, amit az emberi lélek és az emberi értelem a génjeivel küzdve, meghaladva a szimpla élet-halál harcot kultúraként létrehozott.

Fekete-Győr András azzal küldi haza Karácsonyra a momentumos fiatalokat, hogy árulják el, csapják be a családjukat, agitáljanak, hazudjanak, hatoljanak be mások, a családtagjaik privát szférájába és így segítsék a liberális métely terjesztését, amiért egyébként Fekete-Győr András a fizetését kapja.

Nagyon fontos nekünk emberi lényeknek megértenünk, hogy ez a felhívás csak a mi világunkban embertelen, a kommunista-náci-liberális világban az ideológia felhatalmazást ad erre az árulásra. Mindhárom ideológia elsődleges feladatának tekintette, hogy megtámadja a családot, a vérségi kötelékeket, mert a normális emberek a családjukat fontosabbnak tartják mindennél, minden őrült lázálmánál. A család egyik fontos tulajdonsága, hogy tagjai megtanulják, mindig figyelemmel kell lenniük a többiek érzéseire, érdekeire, megfontolásaira. Aki normális családban él, az pontosan tudja, nincs olyan hogy „én tudom a legjobban”, nincs olyan, hogy „csak én tudom jól”, nincs olyan, hogy „én”, csak olyan van, hogy „mi”. Az embert a családja küldi ki a világba és nem a világ küldi a családjába. Kommunista tempó, nyilas tempó fiatalokat a családjuk elárulására buzdítani.

Fekete-Győr András ráadásul és nem mellesleg, bűncselekmény elkövetésére buzdít, arra, hogy a szerencsétlen momentumos követői illegálisan beállításokat állítsanak át mások számítógépein, televízióin, a tulajdonosok tudta és beleegyezése nélkül, beismerten és tudatosan politikai célból.

Közismert, hogy ez az ember hülye, normális ember nem hív fel nyilvánosan bűncselekmény elkövetésére. Látható a videón, hogy teljesen hiányzik belőle az erkölcs fogalma is, fel sem merül benne, hogy bűncselekményre buzdít. Azt meg végképp képtelen felfogni, hogy amit csinál az ocsmányabb bűn, mint amire törvényt lehet hozni.

Lemondani nem fog, mert liberális politikus ugyebár erkölcsileg nem bukhat meg, de minket figyelmeztet, erkölcsi zombik sokasodnak a világunkban. Egyértelmű, hogy Fekete-Győr Andrásnak sokkal inkább le kell mondania minden politikai pozíciójáról, mint Gréczy Zsoltnak!

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Már több mint ezer magyar “pszichológus” tett hitet a genderideológia mellett!

Hatalmas port vert fel egy olyan mesekönyv, amely nagyon eltér a szokásostól. A folyamatosan „fejlődő” …

22 hozzászólás

 1. Rakovszky István

  Úgy tudom, hogy bűnözésre való buzdítás is törvénybe ütközik‼
  Tehát ezt a fehérjahalmazt egy normális bíróság is rácsok mögé zárná‼

 2. Az a sajnálatos, hogy ezek a momentumos vég lények meg tudják vezetni a fiatalokat.
  Egy biztos, stabil értékrenddel bíró családban felnőtt gyerekek, normális esetben messze elkerülik ezeket a velejéig romlott,
  erkölcsi hullákat.
  A VI. Kerület jól választott.
  Van egy kereszt tagadó igencsak furcsa hasonlóságot mutató ÚJ polgármestere ebből az összetákolt romhalmazból.

  • heroes_never_die

   Kedves Magd@, a 4. kerületben is egy momentumos szerencsétlenséghalmaz “tisztogat” jelenleg. Ott lakó ismerösem szinte naponta számolnak be a káoszról.

   • Sajnos a lV. kerületiek – nem tudom hány %.-ban vannak – is fordítva ülnek a lovakon !! Nem megállapítani kellene , hogy naponta milyen és mennyi baromságokat követnek el az új marxista – leninista kóhnbélák , hanem FEL KELL ELLENE LÉPNI !! Az ilyen ellen akciókat azonban sem a városokban , sem az országban , SEHOL nem kezdeményezik , hanem csak tudomásul veszik az orbitáls átkúrásokat !! Ezek a Rákosi ivadékok azután –mert nincsen egyetlen pofán vágás sem !!– ezen felbuzdulva még tovább fognak rombolni, diktatúrázni, TERRORIZÁLNI !! Mit mondjak, úgy néz ki távolabbról a dolog , mintha minden rendben lenne, mindenki mindennel meg van elégedve, az emberek vissza akarták venni a városokat az országot….EZ MEGTÖRTÉNT MINDENKI BOLDOG ÉS VIDÁM , csak éppen a hátukba csúszik lassan tövig a nagykés !! Pedig még csak két hónap telt el…..öt év még hátra van !!!???

 3. fürgerókalábak

  Nevezzük inkább Schwartz-Győrgy Andreasnak

 4. speciell donátha-t és családját nem kell tanácsokkal ellátni: gyűlölök a magyarságot maguktól is.

 5. helyesbítés:

  természetesen: gyűlölik

 6. heroes_never_die

  Érdekes, nekem az jutott eszembe, amikor ezt a magától elszállt, ámde seggbuta FGYA felhivását láttam, hogy a mások elektronikus kütyüjeibe való belepancserkodás, az hasonlitható az idegen levelek elolvasásához. Nos, ilyen rendszer már volt.

  A legveszélyesebb a momentumos leninkedö bagázsban, hogy képesek elhitetni magukról, hogy “okosak”, mert “külföldröl hozzák a tudást”. A kritikátlanul nyugatot majmoló hazai “urbánus körökben” azonban ez az ideológia sajnos sikeresnek tünik, ami a logikus gondolkodás általános hiányára utal. Kifejezetten irritáló a közismertebb momentumosok pökhendi mélybutasággal vegyitett fanatizmusa, amelyet Paranoid kiválóan jellemez:

  “Ez az „ember” egy lélektelen gép, akinek egy tréningen tanították meg (egyébként igen kiváló szakemberek), hogy miként higgye magát a világ közepének. Semmiféle erkölcsi gátlása nincs, képtelen az empátiára, ismeretlen számára a lojalitás fogalma is. Képtelen bármiféle elköteleződésre, felfoghatatlan számára a feltétel nélküli szeretet, egy tudatállapota van csak, amikor teljes egészében magára gondol.

  Fekete-Győr András az ember blaszfémiája, egy nihilista senki, mindannak a jónak a tagadása, amit az emberi lélek és az emberi értelem a génjeivel küzdve, meghaladva a szimpla élet-halál harcot kultúraként létrehozott.”

 7. Kara Kozgun

  Lenin tanitványa orr bánotok!
  Tovább a lenini úton: Trockíj (Bernstein) jövőképe!

  Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903
  Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
  Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!

  Metternichnek, és társainak szisztémája legmélyebb megvetést nyilvánítani, mindazok iránt, akik nem tartanak vakon ő velük!

  • “foglya tenni”?!

   • heroes_never_die

    😀 😀 😀 Kunhalminál és Bangónénál tanulhatott hejjjesirást az “aszáj” és a “muszály” dialektikájának jegyében 😉
    Mindenesetre szorgalmasan próbál másokat kioktatni. Mondjuk én el sem olvasom KK kilométeres merengéseit.

    • Annál is inkább,mert saját gondolatot nem lehet abban találni,csak különféle idézeteket. Nem sok időnek előtte,göreb író,vagy göre gábor néven utálkoztatta a közönséget,most sötét állatként (fekete olló,vagy holló) néven.
     A régebbi neveiről ki lett tiltva,de úgy látom,semmit sem használt.

 8. foglya=v.minek a rabja
  fogja= kézben tart vagy v.mit tenni szándékozik

 9. Nézzük_magát_a_dolgot

  Tudja mit, kedves Kara Kozgun? De szép lenne, ha a dolgok az Ön delíriumának látomásán túl még egy lépéssel tovább mennének, és a Zorbánt középkori királlyá választhatnánk. Akkor nem kellene a nemzetmentés mai bonyolult, ezernyi buktatóval folyó módszerét követnie, hanem minden különösebb lacafcázás nélkül leüttetné a nemzetvesztő gazemberek fejét, egy kosárba az Önével. LOL

 10. A MOMENTUM rosszabb mint KUN BÉLA és RÁKOSI együttvéve.
  Mert azok nem voltak annyira ország és haza ellenesek mint a Fegyőrök.
  A MOMENTUMOS SENKIKET kell elsőként kitakarítani az országból,ha kell harc árán is.

 11. A rákosi,rosenfeld,roth ebtárs nem volt magyar!
  MINT MINDEN SZOVJETÚNIÓBA EMIGRÁLT,majd onnan visszatért kommunista vezető,SZOVJET ÁLLAMPOLGÁR VOLT. (gerő ernő,vas zoltán) S nem kényszerből,hanem meggyőződésből.

 12. Ennek a Feketegyöri szarnak nagy ruha igérkezik. Ahogy mondják a közmondásban, kéz és lábtörés utána elektromos tolokocsi. Ami sok az már sok a magyarság és a kereszténység ellen, amit ez a nyomorult elkövet, lassan betelik a pohár.

 13. A nemzeti szocialisták (nácik) és a hungaristák (nyilasok) éppen hogy nem voltak családellenesek.
  “Orbán azt akarja, hogy több „tiszta származású” magyar gyerek szülessen. Ez a politika a ’30-as évektől bűzlik”
  https://pestisracok.hu/meg-elvetemultebben-fogalmazott-az-orbant-nacizo-sved-miniszter/

  • Nilton Santos 4307

   Nem baj rabló, ez lesz a frankó…..Gondoskodjatok , hogy a kofferjaitok be legyenek csomagolva , start állapotba legyenek helyezve, hiszen az olyan mamelukoknak, zombiknak, debileknek, droidoknak mint te is vagy ….irány a dzsungel, Botswana..,ahol azután a bonobó majmokkal —-ŐSEIDEKKEL—szigorú rendszabályok között ragyogóan ki fogtok jönni, …..egy darabig !!!

 14. F.Gy.A. a magyar Oleg kosevoj. Aki nem tudja, szüleit juttata bitora Sztalin apänk idejen. Horn Gyula az Oleg Kosevoj föiskolän tanult Gorkijban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük