Nők és Homoszexuálisok Lapja


Most, hogy megszűnt a Playboy, a Nők Lapjának, az ellenoldali újságnak nyilván komoly identitásválsággal kell szembenéznie, de azt nem gondoltuk volna, hogy ekkorával. Egy hetilapnak meg kell válogatnia, hogy milyen hirdetéseket tesz közzé, mert nyilván a pénz nagy úr, de vannak olyan hirdetések is, amelyek finoman szólva is ütik a profilt. Ezért néztünk bután, amikor a vezetőképen látható homoszexuális propaganda hirdetésre lelhettünk a Nők Lapjában, egy olvasói levélnek hála. 

A Nők Lapja a szocializmus ikonikus sajtóterméke volt, több mint 500 000 példányban jelent meg hetente, olvasta boldog és boldogtalan, milliónyi ciszheteró, Galsai Pongrác irodalmi rovatvezetősége idején. Azok a nehéz idők, amikor egy ennyire kommersz sajtóterméknek értékelhető irodalmi rovata volt! Galsai érdekes egyéniség, kiváló stílusú, de világmegváltó gondolatokat alapvetően nélkülöző irodalmi ember volt. Körülbelül 12 éves lehettem, amikor felhagytam a családom nőtagjai által járatott újság olvasásával, abból az indíttatásból, hogy a kortárs novellákban és egyéb rovatokban felbukkanó emberekhez nem kívántam hasonulni. Ők sem, de érdekesnek találták ezeket a történeteket, többek között, mert nem hasonlítottak az abban szereplő emberekre. Viszonylag szilárd értékrendű polgári család sarjaként én sem gondoltam arra, hogy a Nők Lapja hatással lehet az olvasóközönségére, úgy tűnt, hogy nagyon ciki az, ha az ember a saját problémáira ismer az olvasói igényekben. De ha mégis, akkor ezt a felismerést megtartja magának, mert az az intimitás, a magánügy kategóriába tartozik, és az ilyesmiket az ember csak a szeretett családtagjaival, vagy a legjobb barátaival beszéli meg. De megbeszéli. 

A Nők Lapja túlélte az elmúlt 40 évet, és felteszem, most is nők olvassák, meglehetős bizonyossággal állíthatóan olyanok, akiknek nincs homoszexuális barátjuk, mert például nem egy amerikai filmben élnek, hanem Magyarországon. Egyetlen élő nővel sem találkoztam, akinek lett volna homoszexuális férfi barátja vagy leszbikus női, mert ez csak abban a belpesti szubkultúrában divat, ahová a becsületes vidéki ember, de még a budaörsiek is, csak védőoltások beadása után merülnek le. Biztos van ilyen, félreértés ne essék, csak ezt az egykori Néphadsereg utánozhatatlan nyelvezetével szólva „egyéni szociális problémának” hívják, és magánügy lévén nem is reklámozzák.

Nem érdekelnek a meleg párok problémái, mert lényegtelenek a társadalom szempontjából. A saját viselkedésükből következő problémáikat akarják megoldatni velünk, olyan problémákat, amire a társadalomnak egyszerűen nem is lehet megoldása. 

Sok ilyen viselkedésforma van, de valami miatt az atípusos szexuális viselkedések képviselői szeretnének minket meghívni a saját bulijukra. A baj az, hogy nem személyesen, hanem általában, és nem opcionálisan, hanem kötelezően.

Arról nem is beszélve, hogy miért egy férfi pár bukkan fel a Nők Lapjában, miért nem egy női pár? Hát például azért, mert a homoszexuális férfi lobbi és a homoszexuális női lobbi két teljesen különböző csapat, egymásnak is versenytársai, különböző okokból tekintik ellenségüknek a heteroszexuálisokat. A homoszexuális női lobbi kifejezetten férfiellenes, a homoszexuális férfiak viszont legalább nem nőellenesek. A homoszexuális női lobbi szerint sem férfiakra, sem homoszexuális férfiakra nincs szükség. A homoszexuális férfiak viszont legalább tudnak mit kezdeni az anyasággal, ők legalább szeretik az anyukájukat. A homoszexuálisok militáns, agresszív kisebbsége azt a káoszt akarja elültetni a fejünkben, ami a sajátjában van.

Mondjuk végre ki azt is, a szexuális tárgyválasztás nem alapoz meg különleges emberi jogokat, új alapvető emberi jogokat!

Különösen nem egy másik emberi lény jogainak, alapvető, természetes emberi jogainak megsértésével. Az ugyanis minden gyermek alapvető joga, hogy egy nő és egy férfi nevelje fel. Akinek nincs egy anyaként viselkedő nő a gyermekkorában, attól vesz el legtöbbet az élet. De a jó minta hiányát nem lehet rossz minták átadásával pótolni.

Persze nem azt állítom, hogy nincs olyan férfi homoszexuálisok alkotta pár, amely képes a nemének megfelelően felnevelni egy gyermeket, csak azt mondom, hogy ennek sokkal-sokkal kisebb a valószínűsége, mint a hetero párok esetében. Ez egy-két pár évtizedenként, és értük nem fogjuk agresszív homoszexuális propagandával átitatni a társadalmunkat, és nem fogjuk minden más szexuális devianciával együtt a homoszexualitást is beemelni a normalitásba. 

A férfi homoszexuális lobbi egyébként azért a Nők Lapjában hirdet, mert anyaként akarja megszólítani a nőket, az anyai ösztönt akarja aljasul kihasználni, férfiként, fiúként, fiúgyermekként akarja „megsajnáltatni” a homoszexuális férfiakat. Azonban a világ igazságtalansága már csak ilyen, az igazi férfiak nem csak anyává, hanem nagymamává is tudják tenni a nőket, amitől értelemszerűen megfosztja őket egy homoszexuális fiúgyermek. Hiába erőlködnek az érintettek, ezt az igazságtalanságot nem lehet helyretenni, ahogy számtalan másikat sem.

Rombolni viszont lehet az ürügyén. 

Nekünk pedig, vagyis mindenki másnak, alapvető emberi jogunk, hogy ne terheljenek minket mások problémáival, és ne gyakoroljanak ránk nyomást akár évtizedes távlatban is, hogy elfogadjuk az elfogadhatatlant. 

Ez a Nők Lapja nem a nők lapja, hanem a liberálisok lapja, igazi nő, anya, nagymama nem olvas ilyesmit. A nőiesség, az anyaság nem liberális. 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Ugye soha nem fog kiszabadulni?

  Amit eddig tudunk a rendőrgyilkosságról, az bőségesen elegendő ahhoz, hogy biztosak legyünk benne: ennek az …

22 hozzászólás

 1. Egy olyan tanulmányra lennék kiváncsi, hogy a homoszexuális párok által felnevelt gyerekek hány százaléka lesz homoszexuális? Valamint arra, hogy az elmúlt 50 év homoszexuális propagandája miatt változott-e és ha igen milyen irányban a homoszexuálisok aránya. De ha már itt tartunk azt is lehetne vizsgálni, hogy mitől csökkent le ennyire az európai fehérember szaporodási rátája, ami jelenleg kb. 1,5 (az enyém 2, ez a minimum). Miközben Kunta kintének és Alinak 3-4-5-6. A háttérhatalom teljesen ki akarja írtani a fehér embert, vagy egy kiváltságos kis része azért majd maradhat?

  • Ha jól tudom, az Egyesült Királyságban 3%-ról 14%-ra nőtt az arányuk.
   Az európai fehérek termékenységi rátája több okból csökkent. Csökken az élő spermiumok száma “egyedenként”, ennek egyik oka az egyik nyilvánvalóan a vegyszerekkel fertőzött környezet, a következő az, hogy a társadalomban elfogytak a “férfias” tulajdonságokat igénylő foglalkozások (pl. parasztság), a modern gazdaság a megértő, alkalmazkodó munkaerőt tolerálja (ezek inkább “női” tulajdonságok), ezzel együtt nyilvánvalóan meredeken esik a tesztoszteronszint, mert el kell fojtani a “macsóságot”…
   A cigányoknál elég szépen megmaradnak a tesztoszteronigényű “foglalkozások” (alvilág), rájuk kevésbé hatnak a vegyületek.
   A böszörmények meg most érkeznek, ők olyanok, amit országaikban elvárnak a férfiaktól. Aztán megemlíthető a nyugdíjak szerepe stb. Ok van még bőven.

  • Erős idegzetűeknek javaslom:

   https://www.youtube.com/watch?v=4sPj8HhbwHs

   Ezt meg a transzokról, ez tudományos tanulmány.

   Sexuality and Gender
   Findings from the Biological, Psychological, and Social Sciences

   A biológiai, pszichológiai és társadalmi tudományok eredményei szerint: fokozott sérülékenység, aminek megnyilvánulása:
    a depresszió, a szorongás, az anyaggal való visszaélés, és leginkább riasztóan az öngyilkosság. Például az Egyesült Államokban a transznemű szubpopuláció között az öngyilkossági kísérlet aránya a becslések szerint 41% – ami tízszeres az általános népességhez képest.

   • csakafidesz

    Az csak jó, ha ezek felkötik magukat, de a gyerekeinket és az unokáinkat hagyják békén!

    • zolatiguszti

     De az nem jó ha ehhez előtte a TB-re terhelve operáltatják át magukat.Rögtön jöjjön inkább a 2-ik fázis nekünk olcsóbb nekik kevesebb szenvedés.

   • Rendkívül megnyugtató!

    Bár ha belegondolok 41% helyett a 61% elfogadhatóbb lenne.

  • Ilyen vizsgálatokat nyilván nem is engednek kivitelezni :(.
   Nem csak az lehet következmény, h a nevelt gyermek is homoszexuális lesz, hanem – és sztem ez a jellemzőbb -, hogy nem lesznek normális párkapcsolati mintái és heteroként is mindenféle párkapcsolati problémái lesznek, amelyek két normális szülő mellett nem jönnének létre. És az egyéb lelki és társas kapcsolati gondokról már nem is beszélnék.
   Amúgy: kétgyerekes anya vagyok (épp felnőttek a fiaim), kislány korom óta olvasom a NL-t, sokféle változását végigéltem (az elbulvárosodás sajnos jellemző trendje), újságírói mind a konzervatív, mind a libsi-komcsi értékrend képviselői köréből valók. A vezetése egyértelműen az utóbbiak közül kerül ki hosszú évek óta, de viszonylag mérsékelt vonalat követ(ett). Személy szerint a konzervatív újságíróik a kedvenceim (azért bőven ők vannak kisebbségben a gárdában), nemcsak az értékrend, hanem a stílus miatt is.
   Döbbenettel vettem észre ezt a durva hirdetést! És sajnos már csak, miután előfizettem 2020-ra :(.

 2. “Az ugyanis minden gyermek alapvető joga, hogy egy nő és egy férfi nevelje fel. “

  Jognak lehet ugyan nevezni, de sajnos az elmúlt századok vérzivataros évei sok-sok generációt fosztottak meg túl korán az apák jelenlététől.
  Ennek ellenére úgy a családban, mint óvodákban, iskolákban, többségben egészséges nemi ösztönű gyermekek nőttek fel évszázadok óta.
  Tudjuk, hogy a hasonló nemhez való vonzódás már az ókorban is – főleg a módosabb rétegben – ismert volt, DE az, hogy kiköveteljék maguknak a házasságkötést és a saját gyermekhez való jogot, az ismeretlen volt, főképp nem törvénybe iktatott.
  Először a POP társadalom gusztustalan, magamutogató pojácái, főleg a hímek lobogtatták a PRIDE zászlaját, majd tovább merészkedve benyomultak a konzervatív, azaz a több ezer éves értékrendet magukénak mondó, egészséges nemiséggel
  bíró társadalmakba.
  Az ostoba, már minden élvezetet kipróbáló és attól többé- kevésbé megcsömörlött hímek és nőstények kezdték megirigyelni a normalitást és megpróbálták, megpróbálják azt szuggerálni és a társadalomra ráerőltetni ami kiokádtak magukból.
  A hányadék viszont élvezhetetlen, undorító és büdös! Amúgy a képesfelükre is ragad belőle bőven.

  A Nők Lapja taccsra dobta magát!

 3. Ha ez így megy tovább, a NL hamarosan (jól fizetett) pedofil hirdetéseket is megjelentet!? Ugyebár a “loveislove” szlogen (?) a jóléti, ámde aberrált nyugati társadalmakban már a pedofil hajlamúakra is értendő!? (lásd G.Thunberg bejegyzését!!!) https://mandiner.hu/cikk/20190805_greta_thunberg_kiall_a_pride_mellett
  Nem meglepő, hogy amint a “fejlett Nyugaton” az LMBTI lobby “kizsarol” egy érdekeinek megfelelő törvényt, rögtön elindul egy újabb követeléssel! Lehet, hogy hamarosan “sötétződek/szélsőbalosok” a pedofiliát is megpróbálják legalizálni?!

 4. “a Nők Lapjának, az ellenoldali újságnak nyilván komoly identitásválsággal kell szembenéznie, ”

  A Nők Lapja már a 91-es évek óta áttért, ultraliberális, szub-bulvár genderszennylap.

 5. Nem minden pedo más, de minden más, pedo. Maradjunk ennyiben.
  Mert megmondta anno egy nagy magyar baloldali gondolkodó is, hogy “akinek öreg, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat, akinek rendetlen gyereke van, az rendesebbet megérdemelne-e? Persze, hogy megérdemelnék!”
  Házasodjanak, kit érdekel. De a gyerek örökbefogadást soha…

 6. Az 1989-es rendszerváltásnak nevezett gengszterváltás után a sátán Moszkvából Brüsszelbe költözött. Erre kellene nyomatékosan felhívni Európa figyelmét.

 7. Csak el kell olvasni néhány számot.
  A cikkek, interjúk zöme balliberális ideológiát képvisel, balliberálisokkal készül.
  Nekem pár újság tanulmányozása után egyértelmű lett a lap irányultsága.

 8. csakafidesz

  ” a vezetőképen látható homoszexuális propaganda hirdetésre lelhettünk a Nők Lapjában, egy olvasói levélnek hála. ”
  Boldogult édesanyám, jelenleg pedig a feleségem vették a lapot, én is beleolvasgattam. Nos a nejemmel úgy döntöttünk, hogy ezentúl NEM fogunk erre a lapra pénzt kiadni és felnőtt gyermekeinket is megkértük, hogy a lap megvásárlásától tartózkodjanak.
  Az egész magyar társadalom nevében tiltakozok ezellen! B.zik maradjanak otthon a négy fal között.
  A lap főszerkesztőjét sajnos csak elbocsájtani lehet, börtönbe csukni nem, de ragaszkodunk hozzá, hogy azonnal rúgják ki az állásából.

 9. csakafidesz

  2020 ELSŐ NAPJÁN AZ RTL-KLUB TÉVÉBEN KULKA JÁNOS ÉS KONCZ ZSUZSA JELENT MEG EGY DALLAL KÖSZÖNTENI MINKET!
  NEM KELL KÖSZÖNTŐ ÉS ÉNEK NEKÜNK OLYAN EMBERTŐL AKI KIJELENTI:
  1./ A MAGYAR EGY ELFAJZOTT NYELV
  2./ A MAGYAR EGY ELFAJZOTT NÉP
  MI KONCZ ZSUZSÁTÓL NEM VÁRUNK KÖSZÖNTŐT, ÉS EZÚTON KIVÁNJUNK NEKI MI ELFAJZOTTAK, HOGY SIKERÜLJÖN MINÉL TÁVOLABBRA ELHÚZNIA INNEN AZ ÚJ ESZTENDŐBEN!

 10. A multkor a youtubon meghallgattam egy Queen számot. Ilyenkor a jobboldalon megjelennek a további ajánlások. Érdekes módon a további ajánlások között csak Queen, illetve Elton John meg George Michael számok voltak. Elkezdtem lapozni az ajánlásokat, az 50. ajánlás volt az első kilógó, egy Dire Straits szám, akkor jelent meg az első nem “odaillő”. A slusszpoén meg az volt, hogy nő előadót akármeddig lapoztam nem dobott fel a youtube. Érdekes! Nem?? Ha a keresési találatok alapján ajánlanának, akkor ez azt jelenti, hogy Queen-t nem hallgat senki más? Vicces.

 11. Br.Beverneky

  régen volt, de határozottan emlékszem, amikor -1972-73- Édesapám szelíden, de határozottan azt mondta
  Anyámnak: a qrvák lapját pedig lemondjuk!

 12. Nagycsaládos

  Én pl. kimondottan szerettem a Nők Lapját olvasni még mostanság is. Volt benne pár idegesítő Vekerdy Tamásos meg egyéb álpszichológiai írás, de a maradékban voltak jók is. Mondom ezt én is nemzeti érzelmű hagyomományosan neveltként. Persze kilógott mindig a balliberális lóláb a lapból. Hát, akkor ennek is búcsút intek, mint a Coca-Cola termékeknek. A homiktól meg nem félek, mert az ember eredendően heterónak születik, sokakban még buzog a vágy 😀 Nem lesz könnyű “átnevelni” azt a maradék 98%-ot. Amúgy jó írás, sok új szempontot kaptam belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.