Elmebeteg ribanc


Imádom a nőket. Erre egy csomó tanút tudok állítani. A feleségem nő, a legjobb barátom is, még az anyám is. Az első szerelmem is, sőt a második is, és ha így belegondolok, bármelyik.

Érthető okokból a női őrület mindig jobban érdekelt, mint a férfi elmebaj, mert egyetlen férfi sem gyakorolt rám olyan delejes hatást, mint nők ezrei az évek alatt. Ezért jelenthetem ki, hogy az a némber (hogy nagyapám plauzibilis kifejezésével éljek), aki annak a kalózhajónak a kapitánya, amelyik a líbiai embercsempészekkel összedolgozva muszlimokat fuvaroz Európába, egy elmebeteg ribanc.

A női hülyeség másfajta, mint a férfi.

A férfiak pénzért és hatalomért meg nőkért szokták elpusztítani a világot, a nők pénzért, hatalomért, néha férfiakért, de némelykor érzelmi felindulásból. Jelen esetben szánalomból. A szánalom, függetlenül a mögötte található valódi érzelmektől vagy beteges öntömjénezésből, veszélyes, nagyon veszélyes érzelem, mert erkölcsi igazolást ad a következményektől függetlenül.

A világ mindig veszélyes hely volt, de az emberek döntő része házasságban élt, és az egyensúlyra törekvő természetnek hála az emberek majdnem fele általában nála okosabbal és akaratosabbal házasodott. Ennek következtében mindig volt otthon valaki, szinte mindig, aki a világmegváltáson gondolkodó férfiakat leparancsolta pincébe szénért, vagy a hasonló ügyben involvált nők érdeklődését a vacsora irányába terelte.

Vagyis a hülyék jelentős részét otthon tartotta egy felsőbb hatóság. 

A családok megszűnése következtében maximum a macska megetetése miatt kell hazamennie egy csomó nőnek, és ez, minden ellenkező híreszteléssel szemben, nem elégíti ki az anyai ösztöneiket. Miután nem szeretnek egyetlen élő és valóságos embert sem, mert az nem elég fennkölt, ezért eszméket és eszmékkel címkézett embereket szeretnek, függetlenül azok bármilyen személyes tulajdonságától. Pont annyi kárt képesek csinálni maguknak és bárki másnak, jelen esetben a „menekültek” érdekében, mint amennyit egy szerelem során egy férfinak és saját maguknak.

De a szerelem végén ott maradnának egyedül, itt viszont van katarzis és megdicsőülés. 

Minden ellenkező híreszteléssel szemben a női agy tartalmaz jelentős mennyiségű logikát, ugyanis például teljesen logikus, hogy egy nő mindent, tényleg mindent megtesz a családjáért. Az evolúció ugyanis díjazza az utódok túlélését. Ez az evolúció tautológiája, minden kiváló emberi tulajdonságnak csak a túlélés, a szaporodóképes utódok szempontjából van értelme. Az él túl, aki túlél, slussz passz. Valódi, genetikai értelemben vett idegenek megmentése a saját kultúránk és a saját törzsünk rovására, sőt annak ellenére, nem altruizmus, hanem csak a szuicid hajlam kifejeződése. 

Ezek visszájára fordult, fordított, kifordított anyák, akik lelki magtalanságuk minden dühével haragszanak ránk és hordanak ide másfajta embereket, hogy lecseréljenek minket. 

Ezért van az, hogy konzervatív nőismerőseim sokkal jobban gyűlölik ezeket az elmebeteg ribancokat, mint én. Valahol látom bennük a szerencsétlen nőt, akit nem szeret senki, aki képtelen szeretet adni és elfogadni valódi emberektől. A nők azonban csak a nőiesség megtagadását látják bennük, és attól tartok, joggal.

Az elmebeteg, kártékony ribancot nem szereti senki magért mint nőt, csak mint embermentő hős képes valami pótszert kicsikarni a világból, amelyet egyébként pont el is akar pusztítani, hiszen azt okolja minden bajáért. 

Tudom, furcsa felszólítás, de ezeket az elmebeteg ribancokat csak egy normális férfi szeretete (és nem csak szerelme) mentheti meg.

Mint mindig, kiderül persze, hogy a férfiak a hibásak. De ne dőljünk be a prekoncepciónak. A nők elhitték, hogy a férfiak szeretete nélkül is létezhetnek. A férfiak elhitték, hogy a nők szeretete nélkül is létezhetnek. Így végül senki nem létezik. 

Így aztán ezt az elmebeteg ribancot sem menti meg senki. Ki is szerethetne meg egy ilyet? És pont ezt? Hiszen annyi van belőlük manapság. 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

36 hozzászólás

  1. ERRE NEM TUDOM HÁNY PONTOT ADJAK. 10000/10000 ?

    A világ mindig veszélyes hely volt, de az emberek döntő része házasságban élt, és az egyensúlyra törekvő természetnek hála az emberek majdnem fele általában nála okosabbal és akaratosabbal házasodott. Ennek következtében mindig volt otthon valaki, szinte mindig, aki a világmegváltáson gondolkodó férfiakat leparancsolta pincébe szénért, vagy a hasonló ügyben involvált nők érdeklődését a vacsora irányába terelte.

    Vagyis a hülyék jelentős részét otthon tartotta egy felsőbb hatóság.

    • „A világ mindig veszélyes hely volt, de az emberek döntő része házasságban élt, és az egyensúlyra törekvő természetnek hála az emberek majdnem fele általában nála okosabbal és akaratosabbal házasodott”

      Pontosan engem is ez ragadott meg, mert 100%-osan a szerző fején találta a szöget.

      Viszont ezek a külsőleg női nemi jegyekkel született lények akár egy képzelt bolygó lakosai is lehetnének, mert a földi konstelláció nem az ő világuk.

      Már a toprongyos, alkesz, fésületlen, külvárosi csöves megmutatkuzásuk is csak mélységes ellenszenvet vált ki!
      A jog sárbatiprásáról már nem is beszélve.
      Valószínűleg Merkel a példaképe.

  2. Szentey Mariann

    Bayer Zsolttal értek egyet. Felsőbb utasításra tette. Ha emberbaráti hajlamai lennének, akkor nem vesztegelt volna két hétig az olasz partok előtt, hanem régen elhajózott volna Portugáliába, Franciaországba, stb., stb. De Olaszországot kell ilyen helyzetbe hozni. (Vagy legközelebb még ilyenebbe…)

  3. Libsi zsidó

    Hát ez egy nagy zagyvaság volt.

  4. Nagyon pontos látlelet ez a cikk. Egy píszíbb címmel vagy csillagozással áttolhatnátok a mandinerre is.

  5. A kapitány efftársnőt kedvenceivel együtt kéne „hűsöltetni”. Fiatal még, hadd „tanuljon”!

  6. Elmebeteg ribanc? A cselekedeteit nézve, ugyan mi más lenne? És még így is megszerezte a hajóskapitányi jogosítványt. Erre mondhatnánk: Rendszerszintű hiba. És tényleg az.

  7. Molnár József

    Azért sajnálni való, mert olyan hülye, hogy fel sem képes fogn mit is tesz.
    Magyarországon is vannak ilyenek. Bizonyára sokan hallották már, hogy: van az a pénz. ..
    Kíváncsi lennék, hogy ha Dobó várkapitánynak valamalyik egri várvédő ilyet mondott volna, vajon megérte volna-e a másnapot.

  8. Chiovini György

    Anno: Andreas Baader, Gudrun Ensslin, Horst Mahler, Irmgard Möller és Ulrike Meinhof.

  9. De hogy jön ide a ribanc?!
    Ettől függetlenül a XX. században valóban kialakult egy kutya-macska-migráns pátyolgató nőtípus, aki pótcselekvésként ezt állította élete középpontjába.
    Viszont az érdekes, a szintén segítségre szoruló hajléktalanok körül nem nyüzsögnek…

  10. Tökéletes meglátások, nincs mit hozzátenni.

  11. Igen, kedves Paranoid Android, jól érzékeli, hogy mi, az igazi nők jobban megvetjük sőt jobban is büntetnénk az ilyen batikkurv…kat, akik sztem egyáltalán nem idiotizmusból pátyolgatják vagy importálják a gyilkosainkat, hanem bosszúból.
    Ha csak anyai ösztön munkálna bennük! De nem az munkál. Sok ilyen fiatalon elviselhetetlen hisztérikát ismerek, akik többnek képzelték magukat mind a nőtársaiknál, mind a férfiaknál. Aminek 30 éves korukra persze a kölcsönös utálat lett az eredménye. Amíg egy ilyen lény fiatal, akár kaphat is egyéjszakás kalandot, de később ezekből lesz a megkeseredett vénkisasszony, aki gyűlöli mind a többi nőt, mert féltékeny azok életére, és gyűlöli a férfinemet, merthogy „nem vették észre az ő értékeit”.
    Ezek azok a vén banyák akik mindenkit kiosztanak, feljelentenek és a szomszédság rémei, és nagy arányban ilyeneket égettek meg őseink boszorkányként.
    De a régiek nálunk értelmesebbek voltak, mert a nőt és férfit közösségi nyomásra összeboronálták házaspárrá, családdá, és néhány ilyen gonosz lelket a macskájával együtt megégettek. Már csak úgy bosszúként is a sok ármánykodás jutalma gyanánt.

    Mostmeg a bolond világunk épphogy piedesztálra nem emeli ezeket a nőstényördögöket. Ennek a pofáján megláttuk, amikor lejött a hajóhídról rendőri őrizetben, hogy marhára élvezi ezt, és igenis tudja, hogy bajt hoz a kontinensre, azért csinálja. Én ott nyomban vízbe hajítottam volna, hogy ússzon egész Líbiáig, és kapja meg importáruja muszlim bagázsától azt, amit nekünk európai nőknek szán sorsul ez mocskos aljas háborús uszító NGO-s féreg… (és most nagyon visszafogott és nőies voltam)

    • A primitív hímsovinizmusnál csak egy szánalmasabb dolog van: a primitív, női hímsovinizmus.

    • Ellnézést asszonyom, önnek sok mindenben igaza van, de azért ez a picsa mégsem egy anyagyilkos,kérem szépen.

    • Szerintem ön beteg. Kérem higyje el, hogy az orvosok nem sarlatánok, némelyik valóban tud segíteni önnek.

      • Ez a „picsa” pedig bizony egy rasszista gyilkos. Mert nem Afrikába ment szegényeket a hazájukba támogatni, pedig gazdag ribancként megtehette volna, hanem muszlim, erőtől duzzadó fiatal férfiakat hord be egy másik kontinensre az őslakosok engedélye nélkül, sőt tiltakozásuk ellenére.
        Ezek a férfiak pár év múlva tömegével akarják megölni Európa polgárait, és ezt NEM IS TITKOLJÁK.
        Könnyen lehet, hogy Ön is, Péter, pár év múlva a legyilkoltak között lesz, ha ennek a züllött némbernek a társaival együtt sikerül a terve.

        Úgyhogy nem én vagyok beteg, csak szeretnék még a saját hazámban a családommal és honfitársaimmal békében élni, úgyhogy nem nekem kell orvoshoz fordulnom, mert nem kedvelem a saját népeik elárulóit.

        Sokkal inkább azoknak kell orvosi segítség, akiknek hiánya van agyvelőből, és ezért ezt az egész problémát nem értik.

    • NAPRÓZSA!
      TÖKÉLETES A MEGLÁTÁSOD. GRATULÁLOK!!!

    • A kiváló eredeti posztot nagyszerűen egészíti ki Naprózsa szokásosan telitalálat hozzászólása.
      Gratula!

    • Tűélesen pontos helyzetleírást kaptunk Öntől , amit az eddigi tapasztalataim alapján csak megerősíteni tudok !

  12. Tökéletes, hiteles jellemrajz a nőkről.
    Kitűnő írás!!!

  13. Ki banyája az a bárcás?
    Idehallik a kurjantás…

    😀

  14. Naprózsa! Szívemből szólt. Be kellene vinni egy no-go zónába néhány napra.

  15. Nemcsak a NŐ felől lehet megközelíteni a kérdést. A németekből eltüntették a fasizmust, mellékhatásként pedig az önvédelem képességét is. (Megvan ez csak búvópatakként, ha felszínre tör baj lehet.) De addig is amíg nem tör fel, ezek a balfékek fognak villantani, idegesítve például az olaszokat. (Ha holland a zászlaja, akkor a holland állam az illetékes onnan, hogy felvette őket.) Az olaszokat nemzetközi törvényekkel ellentétesen csak úgy lehet belekeverni, hogy az olasz is egy PUHA HÚS. Mert olaszok. Mert küszködnek a szuverenitásuk visszaszerzésével.

  16. POROSZLAI RÓBERT

    hm!

  17. Némber is és RIBANC is. Hiszen ha nem tették volna oda, ha nem kapna pénzt azért amit csinál, ha nem lenne ígérete a tartóitól, hogy kimentik minden törvényes ráhatás alól, akkor csak némber lenne.
    Egy ekkora hajón, láthatóan, a nap minden órájában szállítja a pestist s a kolerát, akárkitöl akinek, hát kérem, ez magáert beszél; ez az annak a mesterségnek is az alsóbb szintje.

  18. „egy elmebeteg ribanc.”

    Az. Rib.anciális elvtársnő.

  19. Az ilyeneket, mint a tárgyalt nőszemélyt, kútmérgezőknek hívják és úgy is bánnak velük jobb helyeken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük