Most még nem kell harcolni, most még elég szavazni!


Európában három nemzedék óta béke van. Magyarországon is bőven felnőtt két generáció azóta, hogy utoljára háború volt az országban.

63 évvel ezelőtt még a nagyszüleink tízezer számra voltak készek önként harcolni a szabadságért, a kultúra- és kereszténység-gyilkos kommunisták ellen. Akkor legyőztek bennünket, és sok mindent fel kellett adnunk abból, amiért sokan meghaltak. De a gyilkosok utódai gyengének, szánalmasnak és ostobának bizonyultak, és amikor külföldi gazdáik meggyengültek és nem védték tovább őket, azonnal elárulták a régi eszmét, és újat kerítettek maguknak. Az új eszméhez persze új gazda is jár.

Holnap arról szavazunk, hogy régi gyilkosaink új gazdáinak önként odaadjuk-e a hazánkat.

1956 után annyi mindent elvesztettünk már. Eltűntek a falvaink, ezer éves faluközösségeink, mezővárosainkból ocsmány iparvárosok lettek, templomaink kiürültek, ünnepeink elveszítették értelmüket. Nem vettük észre, hogy egy olyan világ jött létre, amelyben mindenkinek maga a legfontosabb, és így végül már senki sem fontos senkinek, csak magának. Az elmúlt harminc évben azonban már azt is elfelejtették velünk, hogy mit is veszítettünk el, hogy miért is szeretjük ezt az országot, ezt a helyet, ezt a hazát.

És nagyon igyekeznek, hogy ne is jusson az eszünkbe.

A kommunizmus egy teljesen abszurd eszme volt, sem az embert nem értette, sem a valóságot, de még hozzá képest is torzszülött gyermeke, a liberalizmus, még nála is súlyosabb betegségekben szenved.

Egy olyan Európához csatlakoztunk, egy olyan szövetséghez, amely éppen megszünteti magát. Saját alapjait tünteti el, azokat a világos identitással rendelkező embereket, akik ezt az egészet, a különböző, de mégis egyívású kultúrákban sok évszázada működtetik.

Európa nem épül, nem fejlődik már tovább, Európa éppen káoszba süllyed.

Amit egykori szolgái, mai vezetői, egyre inkább uraivá váló „jogtulajdonosai” tesznek az a káosz és a háború felé vezet. Lehet, hogy a németek és a franciák nem háborúznak már többet egymással és senkivel sem, csak saját magukkal, vagyis azokkal az idegenekkel, akikből ők engedtek be önként sok-sok milliót a saját országukba. Akikből „állampolgárt”, „jogtulajdonosokat” csináltak anélkül, hogy bármit is megköveteltek volna tőlük. Ez, ami történik, nem más, mint feltétel nélküli megadás.

De nem csak magukat adják meg, nem csak magukat szüntetik meg, tőlünk is azt kívánják, hogy adjuk meg magunkat feltétel nélkül. Tegyünk meg mindent, ami náluk sem működött egy pillanatig sem. Úgy legyünk „szolidárisak” velük, hogy minden ostobaságukat megismételjük mi is, és természetesen magunkra vállaljuk az ő országaikban felhalmozódott „problémás” emberek jelentős részét is. Olyan jogokat adjunk muszlim bevándorlóknak, amelyekkel még az őslakosok, a saját állampolgáraink sem rendelkeznek. Például, hogy a saját vallási szabályaik szerint élhessenek akkor is, ha azok ellentétesek a mi törvényeinkkel.

Európában az elmúlt száz évben többet változott a mindennapi élet, mint előtte ezer év alatt. Nem csak a technológiai változások, miatt, hanem amiatt, hogy a zárt társadalmi létből, amiben a lakosság döntő többsége élt, hirtelen egyre „nyíltabb” társadalmi viszonyok közé kerültek, főleg a városiak. Az elmúlt ötven évben a falusi, vidéki életforma el is tűnt gyakorlatilag. Most azonban ehhez a változáshoz képest is nagyobb, és nem mellesleg sokkal, de sokkal gyorsabb változást akarnak ránk erőszakolni.

Semmi, de tényleg semmi nem marad olyan, mint volt, ha a bevándorláspárti, liberális erők megszerzik a totális hatalmat Európában.

Ezek az erők ugyanis alapvetően iszlamisták, akkor is, ha európai politikusoknak vannak álcázva, teljesen egyértelmű, hogy lakosság- és valláscserét akarnak. A maguk oldalára állították az állítólagos környezetvédőket is, azokat a jó szándékú hülyéket is, akiket a valóságtól teljesen idegen maszlagokkal meg lehet etetni.

 • Mit kezdjünk olyan emberekkel, akiknek a szabadságfogalmába a tulajdonképpeni sötét középkort idéző iszlám belefér, de a modern kereszténység nem?
 • Mit kezdjünk azokkal akik a szülés időpontjáig támogatják az abortuszt, de a szexuális szadista gyilkosokat néhány év múlva visszaengednének a társadalomba?
 • Mit kezdjünk azokkal, akik bezárják az atomerőműveket, hogy helyette barnaszenet égessenek, miközben hisztériásan a klímaváltozásról hablatyolnak?

Ha holnap nem megyünk el a Fideszre szavazni, és nem adunk erős felhatalmazást a kormányunknak a brüsszeli gazemberekkel való tárgyalásokra, akkor a nem is olyan távoli jövőben azok az elmebeteg gazemberek ide fogják küldeni a sameszaikat, hogy elintézzenek bennünket.

Illetve már nem is kell küldeni senkit, mert itt is vannak már, ellenzéki pártoknak hívják őket.

Aki holnap nem megy el szavazni, az azt kockáztatja, hogy ezzel az őrülettel itt a mi utcáinkon, ami iskoláinkban kell majd megküzdenünk egy-két év múlva.


A szerző: Piréz Róbert

"A bloggolás a háború folytatása más eszközökkel" Robert von Pirezewitz

Ez is érdekelhet

Na és hogy állunk a csodafegyverekkel? (Elemző előadás EU-s tisztségviselők részére)

  Sok nagy kérdés megválaszolatlan ezzel a háborúval kapcsolatban. Például, ha az ukránok győznek a nevünkben, …

11 hozzászólás

 1. Azért kerítésen belül is megvan a mi harcunk.
  Egyfelől a balliberálnyilasbolsi hordásval, de másfelől meg
  olyan kulturális lenyomás alatt élünk, ami semmiben sem különbözik
  az aczéli három T-től.
  A Nyugatról nyomuló újbelgák és újhollandok tucatszámra vásárolják
  fel az Alföldön és B.Felvidéken a házakat. Na, velük lesz még gondunk.
  Kérdés az is, hogy ezeknek is jár-e a CSOK?! Néha megvillan, hogy nem
  miattuk terjesztették-e ki vidékre is.

  • Megvan.
   például a kara izével i s,amelyik egy csjort vozmi.
   Bármelyik orosz lefordítja,de régebben göregábor,göre bíró,sőt rendszeresen pofátlan köcsög volt.
   Ezért szoktam Tolsztoj nyelvén üzenni”трахает твою маму”

   • Amúgy elképzelem azt az időt,amikor nem nyúlhatott az ilyen hülye a billentyűzethez.
    Ma viszont,KÖVETIK: És vissza is jelzi,hogy de jó?!?!

 2. Csurka elméleti ember volt. A gyakorlatot Győri, a ráépített Gizike meg a gőzeke vitte.
  Meg is lett az eredménye. Csurkának nem lett volna szabad pártot alapítania.
  Neki szellemi műhelyet kellett volna alapítania, és megírni a könyveit, drámáit.
  Nekem Csoóri sorsa sem tetszett. Minden eszmetársát, barátját elszeparálták,
  leválasztották róla, és igaz az a megállapítás, hogy végtelen szellemi magányban halt meg.

 3. Igaza van kedves Győzőnek. Nagyon gyorsan rendet kell tennünk, mert nem engedhetjük meg, hogy a magyarok vagyonába idegenek üljenek. Új törvényeket kell hozni, hogy Kelet-Európában nem szerezhet lakás vagy földtulajdont, aki nem magyar állampolgár, illetve, ha muszlim. Kizárólag bérelhet, de akkor is csak ellenőrzés után.
  Nem kell európai demokráciát játszanunk, hogy a nyugatnak tetsszünk. Már mi vagyunk Európa, s aki nem felel meg nekünk, húzzon haza, elégedjen meg a saját országával, itt nem fognak iszlám és LMB…, meg pedofil vircsaftot csinálni!
  Kezdem unni, hogy külső pesti kerületekben is egyre több néger és muzulmán fejkendőst látok családosan, babakocsit tolni. Ezek már nem turisták, ezek kezdenek ide befészkelni!!!

  • csakafidesz

   A Demokrácia sajátossága, hogy konkrét közösség (létező nép: démosz) demokráciája. Nincsen európai nemzet, nincsen európai demokrácia!
   Az EU-ben nem lehet demokrácia!
   Az EU gazdasági közösség volt EGK (Európai Gazdasági Közösség)és most vissza kell gyömöszölni az elszabadult liberálfasiszta, áldemokrata szellemet a palackba. Csak gazdasági közösségkép maradhat fent az unió, azaz vissza kell térni az alaphoz, és holnaptól EGK legyen újra. Mint politikai közösség nemcsak megbukott, de ajelenlegi konstrukció Európa halálát fogja okozni, ha fennmarad.
   Ergo:
   Többé nem legyen Európai Unió, helyette legyen ami volt Európai Gazdasági Közösség.

  • Hajráfidesz2019

   Mi van náci geci? Hitlert kéne visszahozni mi? Pusztuljon csak mindenki aki más mint te.. Gratulálok buta paraszt. Nézzed csak egész nap a tv-t, az meg ne is zavarjon hogy mi folyik valójában körülötted.

 4. csakafidesz

  “Semmi, de tényleg semmi nem marad olyan, mint volt, ha a bevándorláspárti, liberális erők megszerzik a totális hatalmat Európában.”
  Hát..
  Sajnos már megszerezték, most vissza kell venni tőlük! Nem fogják könnyen adni. A bevándoroltató gépezet ugyanis már üzemel, egyre nagyobb fokozatokra kapcsolják. Az EU-t vagy fel kell oszlatni, vagy új alapokra kell helyezni ahová a politika nem teheti be a lábát. Az EU gazdasági közösségnek indult és azonnal vissza kell degradálni kizárólagosan gazdasági egyezményekkel foglalkozó szervezetté. A politikai alapon szervezett EU megbukott, csakis gazdasági közösség maradhat a helyén, vissza kell keresztelni EGK-ra aazaz Európai Gazdasági Közösségre

 5. te pedig a mások gondolataival,ne próbálj meg érvényesülni.
  Sötét köcsög vagy. Pont mint a gyurcsányi.

 6. Az alkotmány tiltja a népszavazást az EU- és a NATO tagságról.
  A lisszaboni szerződés kötelez az EU jog átvételére.
  Az EU jog gumijog, csak a nagyhatalmaknak ellent mondó rebellisektől követelik meg.
  Ergo:
  Ha a Fidesz az EU-ban akar maradni, rövid idő alatt önként csicskapárttá válik.

  Felkészül: a Mi Hazánk Mozgalom.

 7. Ezek a bevándorláspárti, liberális erők NEM iszlámisták.

  Ezek zsidók.

  A nemzetközi zsidóság képviselői, akik a saját faji érdekeiket képviselik, céljuk a keresztény fehér ember kiirtása, valszeg “holokausztmegelőzési” céllal…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.