A szoknya alá nézés evolúciós értelme


Egy éppen megőrülő, a dühöngési fázishoz éppen közelítő társadalomban élünk, ahol egy ellenzéki párt azért kezd el aláírást gyűjteni, hogy a nőknek kötelező legyen burkát (csadort) viselni. Ja nem, azért, hogy a férfiak ne fényképezhessenek be a nők szoknyája alá. Egy hülyeség miatt. Ötvenes, szeretethiányos nők, akiknek ambícióit nem teljesítette az élet, az általuk egyébként bármi másban annyira kárhoztatott elmebeteg erkölcsi szélsőségbe zuhanva akarnak olyan magatartási szabályokat megállapítani, amelyek egyébként a saria bevezetése irányába hatnak. Nekik már mindegy, de azoknak, akiknek még van esélye egy normális életre, azoknak nem.

Az ellenzéki pártoknál, különösen a DK-nál, választási kampány idején, mindenkinek a maradék esze is elmegy. Jól láthatóan és sikerrel, a DK tematizálja az ellenzéki közbeszédet, pont ezért, mert kétségtelenül ők a legzakkantabbak, és a dervistánc közben felbukkanó új tüneteik a többi ellenzéki párt láthatatlansága okán politikai innovációnak tűnnek. Az Apró-klán a nyugati szélsőliberális doktrína feltétlen kiszolgálására tette fel az életét, hirtelen megtéve azt az ugrást, amely állapotromláshoz a nyugati haladóknak 20 év kellett.

A hatvanas években, ahonnan az ideológiájuk egyébként ered, a nők elkezdtek miniszoknyát viselni és nem hordani melltartót. Én még elkaptam ennek a korszaknak a végét, a nyolcvanas-kilencvenes éveket, amikor napi százas nagyságrendben láttál áttetsző kelméből varrt női felsőkön átsejlő és átütő ringó melleket, illetve övként is besorolható hosszúságú miniszoknyában flangáló lábakat. A 25 évig kitartó monokini-divatról nem is beszélve. A DK sariarendőrsége akkoriban naponta tízezer számra rendelte volna el a férfiak izzó vassal történő megvakítását, bámészkodás miatt. Mondjuk őket akkor sem bámészkodta senki, ez, a végletes gyűlölködéssé fonnyadó megfosztottság vitte őket közéleti pályára.

Amúgy megjegyzem, ezek az elmebetegek egy szót sem szólnak akkor, amikor másik betegek, olyan férfiak, akik nőnek hiszik magukat (vagy ezt állítják) törvényi erővel, állami segédlettel szabadulhatnak be női öltözőkbe.

A Teremtés, az Univerzum evolúció nevű projektje az ember szexualitását úgy alakította ki, hogy a lányok megpróbálják felkelteni a férfiak figyelmét, és hogy ezzel ne sokat kelljen a nőknek fáradni, ezt a figyelmet igen könnyű felkelteni. Az európai civilizáció történetében is mindig változott a szexualitás megítélése, még a kereszténység idején is voltak meglehetősen szabados időszakok, amelyeket például járványos nemi betegségek elterjedése után okszerűen konzervatívabb időszakok követtek. A mostani járvány a modern kép és információ rögzítés, amely a múló pillanatot az átlagember számára is örökké teheti a neten, tehát a hibák „örökké” élnek, az erények meg szokás szerint nem érdekelnek senkit.

A nők az elmúlt tíz év ellenpropagandája hatásától függetlenül még azért kísérleteznek azzal, hogy a férfiak figyelmét felkeltsék, és ha nem viselnek bugyit, csak azért teszik, hogy az illetlen férfiak nehogy kileshessék a fehérneműjüket (ahogy ezt már egy óvodás vicc a korai hetvenes években is megállapította). A dolog ott bicsaklott meg, hogy a nők egy része, habár férfiasan viselkedik, de a női figyelemfelhívó eszközöket buzgón használja, sértőnek tekinti, hogy a férfiak erre az evolúció parancsára, miszerint azért mégis meg kellene valahogy akadályozni a törzs kihalását, érdeklődéssel reagálnak. Ráadásul az elmúlt években ennek az „erős öntudatos” női viselkedésnek két teljesen különböző irányzata alakult ki, az egyik szélsőségesen kurvának maszkírozza magát, de annyira, hogy minap a konditeremben a fülem hallatára két felfelé testképzavaros, nem metafizikailag kiművelt emberfő kárhoztatta ezt a szokást (a különböző táplálékkiegészítők hatásának taglalása közben). A másik irányzat meg a feltűnő, feminista-típusú, teljesen alkalmatlan smink és a röhejes, az életkorhoz és a testalkathoz egyáltalán nem illeszkedő, de nagyon „menő” ruházatú társaság, akiket rettentően zavar, hogy nem utasíthatják vissza a férfiak közeledését. Mert mindkét verziót ez élteti, csak az elsőnek erre van is lehetősége, a másikat viszont senki sem akarja „megmeetoozni”.

A normális nők, akikből még azért van rendesen hála istennek, meg be se kerülnek a hírekbe, csak ezek az emberparódiák. A kedves nőket teljesen negligálja a korszellem. Régen a nőket egyébként idősebb nőrokonaik megtanították arra, hogy miként kell öltözködniük ahhoz, hogy az alkatuknak megfelelően jól mutassanak és például hogyan kell ülni úgy, hogy ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe.

Ez a legújabb generációk „neveltetéséből” már kimaradt.

Azt a férfit, aki meg tényleg be mer fotózni a nők szoknyája alá, azt fel kell pofozni, mert a hülyék csak abból értenek. Amelyik nő meg úgy helyezkedik, hogy nem lehet nem belátni a szoknyája alá, azt szintén az óvodában megszokott eszközökkel kell figyelmeztetni, ha már a jó szándékú figyelmeztetéseket nem érti. Ha nem emlékezne a Kedves Olvasó, azokban a boldog időkben, amikor a lányok felmásztak a fára az óvoda udvarán, mi fiúk a fa alá mentünk, felnéztünk és azt kiabáltuk, hogy (bugyi) rózsaszín (fehér, kék, stb.) az „alapszín”. Amúgy eltelt pár év amire megértettem, hogy a lányok miért másztak fel rendszeresen arra a fára. De ma olyanok kezébe kezd csúszni a hatalom, akiknek ez soha sem állt össze. Ne hagyjuk már, hogy nettó elmebetegek határozzák meg azt, hogy miről szól a közbeszéd!


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

34 hozzászólás

 1. Aki tinilányok szoknyája alá fényképez és közzéteszi a képet az beteg.

 2. Igen, volt egy másfél évtizedes időszak, amikor még anyáinknak is illett térd fölött végződő szoknyát viselni, és azt szólták le lomposnak, ódivatúnak, akiknek hosszabb volt a szoknyájuk. Akkor elkerülhetetlen volt, hogy szemben a villamoson ülő fiúk ne lássanak be a szoknyák alá. S buzgón be is néztek. Ezért le sem ültünk, nem hajoltunk soha, hanem guggoltunk.
  Páran akkor szoktunk rá a nadrágra, főként a farmerre. Jól jártunk, mert sokkal kényelmesebb mint mindig haptákban ülni.

  Tavaly nyáron egy hosszabb budapesti buszozás során elkezdtem számolni, hány szoknyás nőt látok szerte? 1:10 volt az arány a nadrágos, nadrág+csini blúz, vagy idősebbeknél nadrág + tunika viselet javára. Tehát, ha Blankák nem azzal a céllal ülnek az első sorba miniben, hogy kacérkodjanak, akkor lehet ma úgy öltözni is, hogy csinosnak, de intelligensnek látszódjon az ember.
  Ma még nem tilos csador helyett nadrágkosztümöt hordani se nálunk, de még a züllött nyugaton sem. Úgyhogy, Blankák, például Merkelnek is bejött a nadrágkosztüm.

  • Képzelje el Merkelt miniben.
   Egyébként egy másik nővel egyetemben Éva kosztümben látható egy NDK-ás FKK strandon és senkinek nem kell.emiatt bocsánatot kérni!
   Egy kis stílustalan trampli fogja vissza magát.
   Az anyja nem mondta, hogy fiam így nem mehetsz el!
   Most más lesz a színhely!

   • Elképzeltem, kedves Magda. Jujj! Pont ezért javasoltam efféle politikai szerepre vágyó Blankáknak a nadrágkosztümöt. Már ettől nem néz ki úgy mint egy utcasarkon nem éppen buszra váró szabadfoglalkozású hölgyike.

  • Senkit sem érdekelt a kötözött Karajka csúnyája. Ő pakolta ki magát úgy, hogy az álló helzetből fotózó riporter sem tudta korrigálni. Ahhoz szárnyat kellett volna növesztenie, vagy hátulról fotóznia Trágyáskát.

   • „csúnyája”
    Gyönyörű anyanyelvünkből hogyan lehet ezt a lealacsonyító, ócska kifejezéssel illetni az egyik legszentebb szentséget, két ember lelki-, és testi egybeforrásábak kapuját?

  • Kedves Naprozsa,
   A miniszoknyaban is ehet ugy ulni, hogy ne latszodjon semmi, csak a ket kezet mindig kozepen kell tartani, ezzel lenyomva a ruhat.
   Akinek ez fontos, az igy tesz.

  • Kedves Naprózsa,

   Teljesen egyet értek a leírtakkal. egy félmondatot kivéve, lehet úgy öltözködni, hogy a nő vonzónak, csinosnak, kacérnak, lidércesnek, szajhásnak, tanárnénisnek, hölgynek vagy pasinak látsszon, egyesek még kiskorúnak vagy kislányosnak is, de hogy intelligensnek öltözni, azt nem lehet.

   Még szemüveggel sem lehet intelligensnek öltözni, természetesen pasinak sem, hiába sugallják ezt a reklámok.

  • Gedeon Szánti

   …igaz

 3. A mai napig alig várom,az idő igazán tavaszira fordulását,hogy elgyönyörködhessek a szembejövő ringó cicik látványában.
  Hajrá Nők! (És hallottam már nőket is arról beszélni,hogy ők mit néznek meg a szembejövő férfiakon. És az,nem a bankkártya volt,meg a Ferrari.)

 4. Benedek Elek

  A szimbólumok ereje

  Trágárka egy szimbólum. De mit is szimbolizál?

  A baloldali lakájmédia szeretné őt úgy lefesteni, mint egy fiatal, tehetséges, bátor, tettre kész magyar fiatalt, akit elnyom, ellehetetlenít, szoros korlátok közé szorít, akadályoz a tanulásában, fejlődésében az a mocsok O1G rezsim.

  De az igazság az, hogy Trágárka egy személyben szimbolizálja magát az egész baloldali ellenzéket. Ha hallottad Trágárka gondolatoktól mentes, de trágárságokban annál inkább bővelkedő mondandóját, hallottad az összes baloldali ellenzékit. Ha láttad a miniben terpeszben ücsörgő Trágárkát, akkor láttad az összes baloldali ellenzékit, aki elhiszi magáról, hogy van olyan nagy és okos, hogy pl. ért a kormányzáshoz, egy ország vezetéséhez, annak ellenére, hogy a rendszerváltás óta mindig bebizonyosodott, hogy előbb-utóbb csak csődbe tudták vinni az országot, mind anyagi, mind politikai, mind morális értelemben. Trágárka is elhitte, hogy van olyan nagy és okos, hogy felvehet egy minit, csak éppen fogalma sem volt arról, hogy hogyan kell viselni ezt a ruhát. Ha hallottál Trágárka bizonyítványáról, akkor ismered az összes baloldali ellenzéki bizonyítványát.

  De tudják, vagy legalábbis érzik ezt a baloldaliak is és szégyenlik is legbelül valahol. Trágárka az ő szimbólumuk. Így nem is marad más menekülés számukra a kognitív disszonancia állapotából, minthogy a szégyenüket dühre konvertálják és még hangosabban, még agresszívabban tolják ez első koncepciót.

  Nagyon sajnálom Trágárkát. Egy biodíszlet ebben a hamis koncepcióban. Egy figura, amit használnak és majd eldobnak. Egyszerűen ilyen a baloldali morál és ebben a szereposztásban Trágárka fizeti a legnagyobb árat.

  • Ők tanították be, hogy mikor mit mondjon, mit tegyen.
   Mik ennek a Trágyáskának a szülei?
   Milyen vállalkozásuk van?
   Szinte biztos, hogy büszkék erre a kis halmazra.

  • Jobb lett volna, ha Delacroix „La Liberté” egy másolatát állították volna Trágárka elé.
   Azzal még madame Gyné. Dobrev Klára sem blamálta volna magát.
   Ja, ha hiányzik a képzőművészet, akkor be kell érni amihez a DK hozzájut.

 5. „DK tematizálja az ellenzéki közbeszédet, pont ezért, mert kétségtelenül ők a legzakkantabbak, ”

  Az összes hányinger.

 6. Hihetetlen! Nem elítéljük az ótvaros, szoknyaalá fényképező IDIÓTÁT, nem. Hőst csinál belőle a Sárga Söpredék, mint a nagypapát unákástól felrugdosó fasiszta ribancból.

  • Gyugyu ön gyagya , a fényképezés iránya ebben az esetben fentről lefelé ! Trágárka ült úgy ,hogy mindene látszott.Próbálja ki a fényképezés irányait és ne ismételgessen nyilvánvaló hülyeségeket. Ezen felül ne idiótázzon le senkit az aki olyan buta,hogy az unoka szót sem tudja leírni,nem is beszélve arról,hogy egy hazug történetet emleget,ami szintén csak annyira igaz,mint az alulról fényképezés ! Az hogy ennyire gyűlölködik komoly betegség forrása lehet,vigyázzon magára.

  • Honnan is kezdjük… Petra nem fasiszta, főleg nem ribanc, hanem tiszteletre méltó családanya. Nem volt szó sem nagyapáról, sem unokáról, egy an-nuszrás fickó állította, hogy felrúgta gyermekestől, ez alól a vád alól a bíróság felmentette. Látszik, Gyugyu, hogy szereti az igazságot. Ugyanígy Pilhál (nem ótvaros, nem idióta), nem fényképezett a szoknya alá, mert a szoknya maga gyakorlatilag láthatatlan volt, így aztán túl sokat tett láthatóvá. Ne a fényképészt hibáztassuk azért ami a fényképen látható.

  • Az a hihetetlen te agyhalott hazug szar, hogy az elmebajodtól nem látod, hogy senki nem fotózott a szutyok alá.

   A fasz se kiváncsi a rektes pinájára ennek a tizenévesen már hájas hányadéknak.

   Arról van szó, pondró, hogy a hősötök a szellmi színvonalához mérten tudott megjelenni és viselkedni nyilvánosan, magyarán úgy ült ez a retek, hogy kilátszott a picsája. Mert még ahhoz is hülye a komplett ellenzékkel együtt, hogy a megjelenés bonyolult feladatát probléma nélkül teljesítse.

   • Az igazsághoz hozzá tartozik az is,hogy NEM a P. látszott ki,hanem a hónaljig húzott klottgatya alatti hashája. Engedtessék meg,hogy az anatómiai tudásomat (hehe,hehe) villogtatva kijelentsem,hogy a testes hölgy azon ült,amit olyan szépen leírt az előttem szóló.
    Az viselkedésével és szellemi színvonalával kapcsolatos részt azonban magam is azonképpen vélem.

  • NEM fotózak a kiscsaj szoknyája alá.
   A kép álló helyzetből készült.
   Trágárka a 12 éves kori ruhácskáját vette föl.
   Úgy öltözik, amillyen a proli stílusa.

   • A foto, a terem padlója fölötti kb 2,2-2,4 m magasságban levő fényképezőgéppel készült.

    Tehát a modellnek komoly jóga készségei kell hogy legyenek, hogy megmutassa azt, amit mások eltakarnak.

    Gyanús, hogy a jelentős tárgyalási, közéleti megjelenési gyakorlattal rendelkező kiváló manager hírében álló D.K., nem figyelmeztette a húga legjobb ruhájában megjelenő alanyt, arra, hogy ez nem +18-as rendezvény.
    Nem segítette a meghívott, induló politikai Start Up tulajdonosát az általa és a Klán által képviselt illemkódex előírásaira, pl: kísérővel, frakkban, napozóban, estélyiben vagy fellépő ruhát biztosítunk.

  • Gyugyuka! Nincs aláfényképezés! A fotó azért is fontos, mert Varnyú eftás csöpögő, szem – kigúvadása lett volna az igazi sztori, de, sajnos más közjáték ezt lesöpörte a „palettáról”! Az igazi BOTRÁNY, HOGY NINCS RAJTA BUGYI! HARISNYANADRÁGBAN VAN! EZT SOKAN FEL SEM FEDEZTÉK, CSAK KÉSŐBB!
   Ha, valamit nem tudsz pontosan, KÉRDEZZ! Ne maradj BUGYUTA!

 7. Horváth Judit

  EMH te az állatok állatja vagy. 17 éves gyerekre ilyen kifejezéseket használni,ez már beteges .Te ilyesmire gerjedsz???? Ha a kedves feleséged PICSÁJÁt nézegethetnéd otthon,ami ezek szerint nem adatik meg neked
  sűrűn,akkor nem hozna ennyire izgalomba a másvalakié.

 8. Horváth Judit

  Az előttem szóló EMH legalább 6 csúnya szót használt,de nem moderálták,én próbaképpen csak egyet.De még gondolkodik a moderátor.Vicces.

 9. A kommunista rendszerben jobban érvényesült az aki belépett a kommunista pártba. De volt még egy kommunista magatartásforma, amikor valaki elkezdett trágárul káromkodni. Akkor nem is volt fontos annyira hogy valaki azonnal azonosuljon a kommunista eszmékkel , és azonnal belépjen a pártba. Trágárka ezeket a kommunista magatartásformákat örökölte és sajátította el, pontosan ezért került a baloldal élvonalába. Közszereplőt csináltak belőle, mert több rendezvényen is felszólalt. Trágárka stílusa megegyező a baloldal stílusával. Ez a baloldal akire nem szabad szavazni. Egy közszereplőnek tűrnie kell a kritikát, még akkor is ha az egy kritikus fénykép, egy reális igazságot tartalmazó művészi fénykép ami realista stílusban készült . A művészi szabadságot nem szabad korlátozni.
  Gyugyu rosszul látta : nem alá fényképeztek, vagy alulról fényképeztek, hanem pont felülről , és mégis kilátszott a bugyi. A fényképész hős, és Petra is hős, ezt is rosszul látja. Azok a bevándorlók akiknek akkor baja volt vele, azok ellenszegültek az ott intézkedő magyar hatóságnak. Ez a törvénytelenség előzte meg a Petrával való konfliktusukat. Úgy tudom a bíróság is felmentette Petrát.

 10. Az együgyű liberálisok nézegessék csak egymás fostos seggét, gyönyörködjenek benne, hogy milyen idióták tudnak lenni. Normális ember nem mutogatja magát és ne gyönyörködik a vazelinkúrán kikent testrésszel.
  Agybajos főleg ne akarjon szépnek látszani, mert az agybaj legtöbbször testi deformitást is okoz. A betegek nem hivalkodnak, csak a beteg liberálisok.

 11. Gedeon Szánti

  ….gyurcsányné…az a kappanhangú szuka csinálja a balhét…

 12. Gyerekek szoknyája alá csak a pedofilok néznek.

  • Tehötöm!
   ezen a kövér picsán,alig van szoknya! Amúgy meg azon ül,amiről csak ábrándozol,hogy látja a varjún kívül más is.

 13. Karácsony.sk

  Ismétlés a tudás anyja!
  Nagy Blankát a felelőtlen, inpotens és gerinctelen magyarországi ellenzék feltupírozta képzeletbeli szárnyakkal s ez az idióta szerencsétlen halandó azt hitte, hogy ezek után fog tudni repülni s ezért kalandvágyból leugrott az ismeretlen pusztító mélybe!
  A szárnyak nem nyíltak ki, az ellenzék eldopta őt és még ejtőernyőt sem tartotta szükségesnek a hátara szerelni, hogy esélyt adjanak neki a túléléshez épp úgy, ahogy ezt tette Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára az illegálisan bevándorolt családdal a lakásukban!!

  Szlovákiából…..

  • Nem is tudtam, hogy Gyurcsányné a Bóbita tündér!

   „Bóbita, Bóbita játszik,
   Szárnyat igéz a malacra,
   Ráül, ígér neki csókot,
   Röpteti és kikacagja.”
   (Weöres Sándor: Bóbita)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük